FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Ikääntymisen salaisuus – ratkaistu!

Biologian isoimpia kysymyksiä on, kuinka ja miksi elävät solut ikääntyvät. Vastaus on selvitetty. Ratkaisun löysi kansainvälinen tutkimusryhmä Newcastlen Yliopistossa, koillis-Englannissa.

Vastaus on monimutkainen, mutta se tarkoittaa myös, ettei ole keinoa luoda ikuisen elämän eliksiiriä tulevaisuudessa, ryhmä sanoo. Joka tapauksessa läpimurto voi ryhmän arvioiden mukaan johtaa parempaa lääkekehitykseen esimerkiksi sydäntauteja ja diabetestä vastaan, mutta myös helpottaa syöpää sairastavien sivuoireita.

Tutkijoiden lähestymistapa, jota he kuvailivat kattavana systeemibiologian lähestymistapana, sisälsi muun muassa monimutkaista tietokonemallinnusta ja kokeita geneettisesti muunnelluilla hiirillä ja soluviljelmissä.

He tutkivat miksi soluista tulee seneskenssiä, tila jossa solu lakkaa jakautumasta ja niiden kudos paljastaa fyysisiä merkkejä heikkenemisestä, pettävästä sydämestä rypistyvään ihoon.

Tulokset osoittivat, kun vanhetuva solu havaitsee vakavia DNA-vaurioita, jotka on aiheutunut yleisestä kulumisesta elämän varrella – se lähettää signaaleja aivoihin.

Nämä hätäsignaalit käynnistävät solun mitokondrioita, tai sen pieniä energiaa tuottavia voimapaketteja, tehdäkseen vapaiden radikaalien molekyylejä. Tämä taasen ilmoittaa solulle joko tuhota itsensä tai lopettaa jakaantuminen, jolla pyritään estämään vahingoittunut DNA joka voisi laukaista syövän.

Thomas von Zglinicki, solullisen gerontologian professori Newcastlen yliopistosta, kertoo olevansa huolestunut tutkimuksen seuraavasta vaiheesta: ”On täysin keskeistä olla varovainen muuttaessa solun vanhentumisprosesseja, sillä viimeinen asia on, että haluamme auttaa iän vahingoittaneiden solujen muuttuvan pahanlaatuisiksi”, hän kertoi Financial Timesille.

Lähteet:
http://www.ft.com/cms/s/0/436a39a0-1a6e-11df-a2e3-00144feab49a.html?nclick_check=1
http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/7247239/British-scientists-discover-secret-to-ageing-bringing-new-hope-to-old-age-sufferers.html

Ps. Joku voi kysyä, että onko tämä oikea aihe tänne. On, vastaan. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Ikääntymisen salaisuus – ratkaistu!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • A-E sanoo:

  Jahas

 • hattivatti sanoo:

  mikä salasana tohon suojattu videoon pitää laittaa…

 • eremenko sanoo:

  Nuo artikkelin esiintuomat tiedot solujen vanhenemismuutoksien mekanismeista ovat jo vanhastaan tunnettuja ja eivät yksin selitä miksi vanhenemme.
  Vanheneminen on hyvin monimutkainen prosessi, joka ei selity pelkästään soluissa tapahtuvilla mutaatioilla, vaan keskeinen rooli on myös soluihin kertyvillä kuona-aineilla, myrkyillä ,solujen uusiutumiskyvyn heikkenemisellä yms…
  Toisaalta ryhmän väitte että solujen itsetuhomekanismiin liittyy ensin viestitys aivoihin ja vasta sen jälkeen solu laukaisee solukuoleman, ei pidä paikkaansa. Esimerkiksi soluviljelmissä solut kuolevat täysin itseohjautuvasti jos niitä sopivasti vaurioitetaan vaikkapa UV-säteilyllä.

  Oma veikkuakseni on, että ikääntymisen mekanismeja ei koskaan pystytä täysin ratkisemaan saatika estämään. Kuolema on koodattu geeneihimme ja omien geeniemme vaikutuksia ei kukaan meistä voi juosta pakoon : )

 • uku sanoo:

  Ideana tuossa videossa taitaa olla, että se salasana tulee itse selvittää. Vinkkejä löytyy varmaan aikaisemminta blogimerkinnöistä.

  Artikkeli on varmasti täyttä asiaa, vaikka en solututkimuksesta mitään tiedä.

 • Ylai sanoo:

  Eremenko, kiitos huomautuksistasi ja kritiikistäsi, täytyy katsoa noita toisia tutkimuksia mitä nyt on aiemmin tehty, sillä tuo uutinenhan on vain pari päivää vanha! 🙂 Täytyykin perehtyä lisää tuohon aiheeseen.

  EDIT: Joka tapauksessa artikkelissa mainittiin, että kyse on monimutkaisemmasta tapahtumaketjusta, jota tosin ei täysin avattu lähdeartikkeleissa. :/

 • Vesa sanoo:

  Salasanasuojattuun artikkeliin löytyy vinkit sen avainsanoista, jotka vihjaavat siis salasanaan.

  Mielestäni juurikin sopiva artikkeli PB:hen, koska sivuaahan tämä ikuista elämää ja on muutenkin mielenkiintoinen.

 • Vesa sanoo:

  Niin ja tässä myös aihetta sivuava artikkeli PB:n puolelta jos haluaa saada vähän toistakin näkökulmaa ikääntymisen estämiseen.
  http://paranormaaliblogi.net/index.php/2009/09/23/raymond-kurzweil-ihminen-kuolematon-20-vuodessa/

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot