ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Maadoittuminen ja Tonaalin ylikuormittaminen

Tässä on kaksi hyväksi havaittua perusharjoitusta, joita teen itse päivittäin. Nämä tähtäävät oman mielen tyyntymiseen ja hiljentämiseen, sekä sisäiseen hiljaisuuteen, joka on yksi monista avaimista esimerkiksi henkimaailman viestien kuulemiseen tai omaan kasvuun ihmisenä.

Harjoituksia voi tehdä sen aikaa kun itsessään hyväksi kokee, ohjeiden ajat ovat vain viitteellisiä.

Kannattaa muistaa, että niitä lukuunottamatta joilla on synnynäisesti suuret lahjat, meistä jokainen joutuu tekemään hiukan työtä omien henkisten kykyjensä eteen.

Uskon sitäpaitsi, että nekin joilla on nämä kyvyt luonnostaan, tekevät tämäntyyppisiä asioita pitääkseen oman itsensä vakaana ja energiatasonsa kunnossa. Maadoittuminen nimittäin ”lataa” ihmistä ja nostaa myös hänen energiatasojaan, auttaen siten jaksamaan kaikessa, normaalia arjen kiirettä myöten.

Maadoittumattomuus ja eläminen liikaa ihmisen ylemmissä chakroissa ja jännittävien näkyjen yms. maailmassa voi johtaa epätasapainotilaan, jonka korjaamiseen taas voi mennä aikaa. Siksi itse suosin näitä kahta harjoitetta päivittäisenä itseni huoltamisena ja ikäänkuin työkunnossa pitämiseen.

Näin ne jännittävämmät asiat, kuten henkimaailman kanssa kommunikointi, shamaanimatkat, energiahoidot jne. eivät kuormita ja kuluta minua liikaa, vaan pysyn tasapainossa ja jalat tiukasti reaalimaailmassa kiinni kaiken tekemiseni kanssa. ( Siitä huolimatta että pää voi välillä leijua vähän pilvissä  )

Maadoittuminen:

Maadoittuminen on hyvä tehdä ulkona, luonnossa jos voi, hätätilassa pihanurmikko tai kaupungin puistokin käy. Tämä siksi, että maadoittuessa ollaan konkreettisessa yhteydessä maahan ja Voimaverkkoon, joten on hyväksi, että näet ympärilläsi paljon sitä, mihin tahdot olla yhteydessä. Tämä helpottaa keskittymistä. Kun olet mielestäsi hyvän tuntoisessa paikassa ulkona, mielellään niin että et tule häirityksi ja saat rauhan keskittyä, voit tehdä seuraavan harjoituksen.

Muista, että ajatus on energiaa. Niinpä tekemäsi mielikuvaharjoitus ohjaa sinun todellista olemustasi ja energiaasi haluamaasi suuntaan. Älä välitä siitä, jos alussa keskittyminen on hankalaa ja ajatukset harhailevat. Opit kyllä ajan mittaan.

Istu tai seiso mukavassa, rennossa asennossa. Kuvittele mielessäsi voimakkaasti, että jalkapohjistasi, kämmenistäsi, häntäluusi päästä ja muista haluamistasi kohdista kasvaa juuret maahan. Annan juurten upota syvälle. Tunne maa. Kuuntele miltä sinusta tuntuu yhteydessä siihen. Ole rauhassa ja hengitä, anna juurien olla maassa.

Suosittelen pysymään tässä harjoituksessa ja olotilassa alussa noin 10-30 min. Keralla, myöhemmin aikaa voi lisätä oman tuntuman ja tarpeen mukaan. Älä yritä saavuttaa harjoituksella mitään. Ole vain, hengitä vain, juuret syvällä maassa. Voit tehostaa harjoitusta kuvittelemalla, että maasta nousee jokaisella sisäänhengityksellä kirkasta valoa ylös koko kehoosi, ladaten sinuun rauhallisuutta, tasapainoa ja voimaa.

Älä anna mielellesi valtaa häiritä, äläkä välitä sen väitteistä, jotka kertovat että harjoitus on tyhmä, mitään ei tapahdu, tämä on tylsää, ynnä muuta. Älä takerru yhteenkään ajatukseen, huomioi vain mitä päässäsi liikkuu ja ja keskity silkkaan olemiseen ja hengitykseen.

Sitten kun ajan kanssa silkka oleminen ja hengittäminen pitkiä aikoja kerrallaan alkavat tuntua helpoilta, voit kokeilla seuraavaa harjoitusta yhtenä keinona katkaista kokonaan sisäinen mielen lörpöttelysi.

Tonaalin ylikuormittaminen:

Aloita maadoittumisella. Kun olosi on jokseenkin vakaa, hiljainen ja tyyni, ala keskittää katseesi johonkin tiettyyn kohteeseen. Se voi olla esimerkiksi aaltojen varjokohdat, puiden lehtiseinämä, talvella paljaiden oksien seinämä, veden virtaamisen katselu tai nuotiotulen liekit.

Anna silmiesi olla rennosti puoliummessa, äläkä keskitä katsetta terävästi mihinkään. Tuijota vain, keskittymättä, tarkentamatta katsetta mihinkään yksityiskohtaan. Alussa harjoitus luultavasti turhauttaa sinua. Ajatukset alkavat harhailla, rento keskittymätön olotila häiriintyy vähän väliä. Ajan kuluessa tuollainen tarkentamaton tuijotus aiheuttaa tonaalin ylikuormituksen ja hiljentää pääsi sisäisen lörpöttelyn.

Tässäkään harjoituksessa ei ole tarkoitus ponnistella tiettyyn tulokseen tai päämäärään vaan keskittyä itse tekemiseen. Olla vain, katsella vain, antaa ajatustensa olla ja liukua lävitseen, yrittämättä tukahduttaa niitä väkisin.

Sisäisen dialogin katkaiseminen on avain kaikkeen noitien maailmassa.  – Carlos Castaneda

Tykkäys ja jakotoiminnot:

Yksi kommentti aiheeseen: Maadoittuminen ja Tonaalin ylikuormittaminen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Chioy sanoo:

    Itse maadoitun yksinkertaisesti ottamalla keuhkot täyteen ilmaa rentoutuneessa tilassa ja puhaltamalla ilmat sitten nopeasti suun kautta ulos. Tuntuu kuin vajoiaisit syvemmälle maahan.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto