ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Raymond Kurzweil – Ihminen kuolematon 20 vuodessa

Palkittu keksijä Raymond Kurzweil kertoo, että mm. nanoteknologia tulee mahdollistamaan ihmisen ikuisen elämän, sekä monen scifiltä kuulostavan supervoiman saamisen.

Kurzweil kertoo, että kaikki on mahdollista nanoteknologian kehittyessä tarpeeksi suurelle tasolle. Jopa elimiä voitaisiin korvata nanoteknologian avulla 20 vuoden sisällä.

25 vuoden sisällä Olympialaisissa voidaan juosta 15 minuutin ajan ilman hengen ottamista tai mennä sukeltamaan tuntien ajaksi ilman happea Raymond kertoo.

Jos haluamme mennä virtuaalitodellisuustilaan, niin nanobotit voivat sulkea aivosignaalejamme ja viedä meidät mihin haluamme. Virtuaalinen seksi tulee normaaliksi.

Raymond Kurzweilille on myönnetty useita kunniatohtorin arvonimiä ja hän on kirjoittanut useita teoksia esimerkiksi tekoälystä.

Lähde: Telegraph

Mainos: Suunnittele oma T-paita

Tykkäys ja jakotoiminnot:

31 kommenttia aiheeseen: Raymond Kurzweil – Ihminen kuolematon 20 vuodessa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Huttu sanoo:

    Joo luin kanssa ton uutisen tänään. Aika mielenkiintoinen visio kyllä. Ei varmaan ihan jokaisen saataville tule tollasta heh

  • Hirmu sanoo:

    Ois se varmasti aika hirveää jos ihmiset ois täynnä korvattuja elimiä ja eläis vedessä ja juoksis Suomen päästä päähän hengästymättä sun muuta kivaa.

  • Mikin sanoo:

    Siinä menissi elämän tarkoitus… huoh. Kummiskin tuo on vasta mahdollista vuona 2100…. tai aikaisemmin.

    Ehkä joskus tietokoneet ottavat meidän aseman ja meistä tulee roskaa… Miun mielipide on tässä. 🙂

  • wildchild sanoo:

    voi hyvä vit… ei missää oo sen jälkee enää mitää järkeä. Viimeistään sillo ihminen kuolee omaan näppäryyteensä ellei jo aiemmin.

  • Pedygon sanoo:

    jaa..toivottavasti, voi TOIVOTTAVASTI ihmisille ei mahdollisteta tuota kuolemattomuus -juttua. for real. se olisi viimeinen tikki, koko maapallo tuhoutuisi meidän syöpämäisen, saastaisen, ylimielisen ja vastuuttoman lajin vuoksi.

  • WM_ sanoo:

    Kuulostaa vain upealta, mutta siinä se kädenvääntö sitten onkin kelle näitä ”kulemattomuuksia” aletaan jakamaan..

  • Huttu sanoo:

    Rikkaan eliitin etuoikeus luultavasti. Sitten tavalliselle kansalle voi olla saatavissa jotain piraattinanobotteja joista voi koitua jotain haittavaikutuksia. Tai saamme muute vaan rajoitettuja versioita, koodattuna siten etta kun hallinto ei enää näe meitä tarpeelliseksi ne antavat aktivointi koodin ja nanobotit alkavatkin tuhoamaan kehoamme. huh! 😀

    Ei siinä mitään, kyllä mulle kelpais 😀

  • Kuolonuhri sanoo:

    Saattais tulla aika tylsä elämä ihmiselle. Ihan oikeasti, joka päivä samat rutiinit, samat naamat.
    Kohta ihmisten ei varmaan tarvitse edes syödä tai nukkua.
    Siinä vaiheessa mä olisin vaikka ennemmin kuollu.

  • Huttu sanoo:

    Mutta sinänsä siinä samassa aukeasi paljon enemmän vaihtoehtoja joita voisi tehdä. Joten tuskin siitä niin tylsää tulisi.

    Sitäpaitsi nythän meillä on tuo ”samat rutiinit samat naamat” skenaario kokoajan..

  • A-E sanoo:

    Kylläpä nyt on visio temmattu… 20 vuoden päästä ihminen on kuolematon, haha…

  • pyh sanoo:

    Ei tule olemaan mahdollista ainakaan lähiaikoina, tuskin koskaan.

  • Ogeli sanoo:

    En jaksa uskoa, että elämästä/ihmisestä pystyisi koskaan kuolematonta tehdä. Siis tieteen keinoin, varsinkaan kahdessakymmenessä vuodessa. Todella hurja ja utopistinen väitös.

  • metele sanoo:

    kyllä se näin on, kannattaa alkaa harrastaan sellasia juttuja joissa riittää mielenkiintoa ja haastetta pitemmäksikin aikaa 🙂

  • Eiköhän tuo teoriassa ole lähempänä kuin uskommekaan. Ainakin mahdollisuus elää about 300-vuotiaaksi, mutta kysymys kuuluukin, kuka on niin hullu, että moista haluaisi? Ja vastaus: Aina niitä hulluja löytyy. Ihan joka jannun kukkarolle tuskin tuo tulee mahdollista olemaan ainakaan omana aikanani…

  • Hexa- sanoo:

    Höpönpöpö tästä olen kanssasi ainakin samaa mieltä. rikkaillehan nuo mahdollisuudet heti hallituksen jälkeen suunnataan jokseenkin vain muokattuina.

  • Huttu sanoo:

    Niinpä. Esim. rakennsutyömailla työskenteleville annettaisiin sellaista versiota joka mahdollistaisi sen että rakentajat eivät tarvitsisi lepoa saatikka ruokaa ja näin saisivat enemmän tehtyä vähemmässä ajassa.

    Voisi tulla aikamoiset orja-ajat tollasten myötä ?

  • -gardner- sanoo:

    Kuulostaa kyllä melko uskomattomalta, varsinkin povatessa näin lyhyttä aikaväliä. Jos tämä kuitenkin joskus toteutuu, ainakin jossain määrin, siitä varmasti on hyötyä vain niille, joilla on varaa näihin.

    Uutiset kootusti:
    http://kookas.fi

  • Naut sanoo:

    Ihminen kuolee muuhunkin kuin vanhuuteen. Samoin myös koko maailma jonain päivänä joten puheet ikuisesta elämästä tässä yhteydessä ovat naurettavia.

  • no body sanoo:

    Jos haluamme mennä virtuaalitodellisuustilaan, niin nanobotit voivat sulkea aivosignaalejamme ja viedä meidät mihin haluamme. Virtuaalinen seksi tulee normaaliksi.
    tulee pelottovasti matriksi mieleen. ei kiitos, kaikki tekniikka ei todellakaan ole hyväksi.

  • Hexa- sanoo:

    nii se joka sanoi ettei tuo ole mahdollista 20vuodessa –
    minun mielestä ihmisellä ei todellakaan ole aikaa kehittää teknologiaansa kuin Maksimissaan tuo 20vuotta ihmisten pitäisi tehdä erittäin suuri muutos parempaan tarkoittaa käytännössä sitä että kaikki luonnon varoja haaskaava ja luontoa saastuttava pitäisi lopettaa että voitaisiin estää jäätiköiden sulamis prosessi ja muut ilmaston muutokset-

    siis tekniikkahan kehittyy erittäin nopeasti ja suurin harppauksin, oletteko ikinä huomanneet sitä että kuinka keksintö voi johtaa toiseen keksintöön mikä onkin huomattavasti mittavampi tässä kehityksen lukemis taulukossa”
    oletan että kuin teknologia siirtyy enemmän nano puolelle ja yleis tietous lisääntyy ja olosuhteiden pakosta ihminen tulee rakentamaan suhteellisen utopistisia laitteita. lääketiede tulee myöskin kehittymään, mutta se kelle näitä etuja tarjotaan onkin – ?-

  • Tuputhy sanoo:

    Ihminenhän on jo nyt kuolematon! Ainoastaan tämä kroppa, maallinen asumus, kuolee ja maatuu.

    Kuka OIKEASTI tahtoisi elää täällä maanpäällä taistelemassa leivästään ikuisuuksiin?!

  • killokki sanoo:

    Olisi kyllä mukava olla kuolematon vaikkapa yhden kuukauden… jos ei voisi myöskään sattua. voisi tehdä mitä haluaa, vaikkapa matkustaa avaruuteen ilman suojapukua : D. Mutta kuka ihmeessä haluaa olla nyt maailman loppuun asti tässä maallisessa maailmassa?? En ainakaan minä. Nuoret ihmiset saattavat kyllä unelmoida moisesta (en unelmoi, vaikka olen vielä itsekin nuori), mutta vanhempi kyllä tajuaa häipyä hyvissä ajoin.

  • killokki sanoo:

    Entä mitä tapahtuisi silloin, kun aurinko sammuu?? Minä en ainakaan haluaisi olla tyhjyydessä ikuisuuksia. Tosin kyllä kuolemattomuudella olisi hyötyä, jos kuitenkaan ei olisi ikuista elämää. Voitaisiin käydä vihdoin ja viimein tutkimassa salaperäisiä vedenalaisia luolastoja…

    Ja pankki on tässäkin hommassa apuna. Jos tahtoo ikuisen elämän, lainaa pankeilta rahan, hankkii ikuisen elämän ja silloin ei ole huolia! Voi vaikka jäädä vankilaan; who cares! Kyllä sieltä pääsee pois.

    Tosin jos tekisi jonkun rikoksen, jolla joutuu elinkautisiin, niin sitten on oi voi, ei enää ole mitään tehtävissä.

  • Sämi sanoo:

    Ei olisi mukavaa se, ei.. Miettikääs minkälainen kaa’os siitä syttyisi? En ainakaan itse haluaisi elää kropassani ikuisesti. Ja yhdyn no bodyn mieli piteeseen: kaikki tekniikka ei todellakaan ole hyväksi.

  • Kari Pepsi sanoo:

    Transhumanismi taitaa olla eugeniikan jatke.. Läheltä liippaa Hitleriä ja hänen rotuopillisia ajatuksiaan, jotka tosin eivät olleet täysin hänen omiaan..

  • Jani sanoo:

    Tuli tästä aiheesta mieleeni Deus Ex Invisible War niminen peli.

  • Righer sanoo:

    ”Virtuaaliseksi..”

    Mitä uutta siinä on? 😀

    Tosiaan, mielestäni ihmisten teknologinen kehitys ei saisi olla liian nopeaa, eli teknologia kehittyisi nopeammin kuin ihmisten ”mieli” tai ymmärrys. Tästähän on esimerkkeinä mm. Terminaatorit sun muut, jossa koneet tulevat viisaammiksi kuin ihmiset ja ottavat ohjat omiin käsiinsä.

  • lool sanoo:

    ei huhhuh iha sairasta.;O

  • just sanoo:

    Jos tälläne tulee olee mahdollista ni miks ihmine eläis maan päällä?Miks ei lähettäs ettii uusia planeetoja.Katottas mitä avaruudes oikeesti on jos löytys joku toine planeetta jos on joku uus laji.

  • Paranormal sanoo:

    No huh huh… Onpa sairasta! Siinä menisi elämän tarkoitus.. Elämän tarkoitus on syntymä ja kuolema, ei elää ikuisesti. Minne maailma on menossa?.. Ihminen on muutenkin kuolematon. Kuolema on vain olomuodosta toiseen siirtyminen. Ihminen on ikuinen.

  • kurrre sanoo:

    elinikäne vankeus
    tuomio tuntuis varmaa aika mukavalt:D

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto