ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Lähetä oma viestisi avaruusolennoille

Tein Paranormaali Blogiin uuden sivun teidän viestejänne varten. Mitä sinä haluaisit kertoa avaruusolennoille?

Ota osaa ja kommentoi uuteen ”Viestisi avaruusolennoille” -osioon. Jos avaruusolennot seuraavat tätä blogia, niin sinun viestisi saatetaan lukea…

Osio löytyy yläpalkin menusta omana sivunaan, mutta sinne pääsee myös suoraan tästä.

PS. Ei alienviestejä tähän artikkeliin.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

30 kommenttia aiheeseen: Lähetä oma viestisi avaruusolennoille

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • WM_ sanoo:

    Kyseiselle sivulle ei liene tarkoitus myöskään lisätä keskustelua omista eriävistä mielipiteistä tai laittaa väittelevää keskustelua? 😛

  • Huttu sanoo:

    Onhan tän ihan tarkoitus olla huumorilla höystettyä juttua? Siis oikeesti?

  • WM_ sanoo:

    En usko. Piti Kolumbuksenkin lähteä tuntemattomaan jotta löytäisi Amerikan.

  • Huttu sanoo:

    Joo mutta Kolumbus ei ihan tainnut laittaa torille tolppaan viestiä ja odottaa että mahdolliset toisen maailman ihmiset tulee lukemaan sitä…

    Onhan se hyvä että löytyy uskoa omaan blogiin, mutta että oikein avaruusolennot mahdollisesti seuraavat tätä? Päivän naurut tuli kyllä tosta 😀

    Ei millään pahalla

  • Hexa- sanoo:

    tiesittekö että kolmbus ei edes löytänyt amerikkaa jeah 🙂
    mutta joo ideahan on ihan ”hyvä 🙂 oletan ettei kukaan ainakaan tuollaisessa viestejä ufoille artikkelissa vänkäisi, ^^

  • A-E sanoo:

    Eikö se ole niin, että Amerikkalaiset suunnittelevat jotakin sateliittiä, mihin maailman ihmiset voivat kirjoitella ja täyttää sen sateliitin kovalevyä ja sitten se lähetetään avaruuteen? Luin joskus tästä…

  • WM_ sanoo:

    Eihän tämä ole ensimmäinen lajiaan, Puertoricossa sijaitsevasta Arecibo radioteleskoopista lähetettiin avaruuteen viesti vuonna 1974.

    http://paranormaaliblogi.files.wordpress.com/2007/06/maa_viesti.png

    Lisäksi ihmiset ovat koonneet todella suuria kuuntelulaitteita ja kuuntelevat avaruutta.
    Ei hevosenlaput silmillä mitään uutta opita!

  • Huttu sanoo:

    No onkohan vähän eri asia lähettää viesti avaruuteen tuollaisilla välineillä kuin kirjoittaa johonkin foorumiin kysymyksiä ja terveisiä siinä toivossa että joku avaruudesta lukisi ne?!

  • ROCKnROLL sanoo:

    Tää on kai vitsi ??????

  • Stuge sanoo:

    Mun viesti avaruusolioille…pysykää siellä missä olettekin, täällä ei ole mitään nähtävää.

  • Nanoxt sanoo:

    Ei toimi, mitään lomaketta ei näy 🙁

    Lomakkeella tarkoitetaan ihan normaalia kommenttikenttää eli sitä mihin voi kommentin kirjoittaa.
    – Wespa

  • SirkkuPeekele sanoo:

    Huttu, miksi tuhlaat aikaasi näppäilemällä sitä näppistä. ***** ** ****** **** ** *** * *** ****.

  • Huttu sanoo:

    Ihan siksi koska sana ja mielipiteet ovat vapaata aluetta. Skippaa yli mun tekstit jos et kestä eriävää mielipidettä

  • Wespa sanoo:

    Tässä on tullut mielenkiintoista näkökulmaa siihen, että seuraavatko avaruusolennot tätä blogia vaiko eivät ja, että onko koko homma vitsi.

    Vastaukseni kuuluu, että mitä väliä. Jos et usko, että he seuraavat, niin viestiä ei tarvitse jättää (toki voi laittaa silti vitsinä), mutta he jotka näkevät mahdollisuuden tähän saavat jättää kommenttia, joka voi mennä perille. Kaikki perustuu siis mahdollisuuteen, jonka jokainen voi sitten omalta kohdaltaan punnita hyväksi tai huonoksi.

  • Rattlehead sanoo:

    Todella kaukaa haettua ja lapsellista. Onhan kaikki mahdollista, mutta en usko, että avaruusolennot edes ymmärtäisivät meidän kirjoitettua saati puhuttua kieltämme.

  • Wespa sanoo:

    Niin kaikki on mahdollista (joillekkin kaukaakin haettua) ja siihenhän tämä perustuu. Toki kaikesta voi olla eri mieltä, mutta tämä onkin suunnattu enemmän niille joita juttu kiinnostaa.

    Jos kontakteihin ym. on uskomista, niin kyllä ne osaavat kieliä aina Suomestakin lähtien. Jos me osaamme opiskella vaikkapa venäjää, niin miksei meitä viisaammat olennot osaisi opiskella nopeasti vaikkapa englantia…

  • WM_ sanoo:

    En usko että kieli olisi este. Miksi pitää itse luoda asioihin ongelmia kun niille mitään näyttöä ei ole?

    Onhan tuo Raymond Kurzwellin ”kuolemattomuuskin” aika kaukaa haettua, varsinkin olisi ollut 50 vuotta sitten.

    Elämäähän tässä tutkitaan ja olisi suorastaan tyhmää olla käyttämättä epätodennäköisimpiäkin keinoja, sillä ne usein tuovat yllättävimpiä harppauksia.

    Einsteinkin ymmärsi kyseenalaistaa ajan määritelmän ja näin syntyi kuuluisa suhteellisuusteoria.
    Tiedettä syynätään kokoajan eteenpäin, ihmiselon aikana ei tule päätepysäkkiä: ”nyt on kaikki tutkittu ja tiedämme kaiken”

  • no body sanoo:

    moi. voisitteko seuraavaks tehdä sellasen ihan kipeen ison hampunlehti viljakuvion, vaikka poltettuna laasereilla asfalttiin eduskuntatalon parkkipaikalle. kiitos .

  • Ogeli sanoo:

    Tuohan on ihan hauska juttu. Vieraiden sivilisaatioiden edustajat varmistikin naureskelevat vielä meidän kustannuksella.

  • Kyllä teidän kustannuksellanne nauraa ihan tutumpienkin sivilisaatioiden edustajat! =)

  • Ogeli sanoo:

    Teidän? Älä ole niin varma, etteivätkö he naura sinunkin jutuillesi! 😛

  • Noh, jos nyt lähdetään siitä täällä vallalla olevasta olettamuksesta, että nämä mahdolliset vieraiden siviilisaatioiden edustajat omaavaisivat korkean älykkyyden, niin eihän ne millään uskaltais mulle nauraa…

  • Hexa- sanoo:

    itse asiassa muutamat ovat jopa jättäneet kirjoittelun tänne, eräskin sanoi suoraan ettei viitsi kinata kanssasi koska et näytä omaksuvan yhtään toisia näkökantoja asioihin, ja hyökkäät jokaisessa viestissä agressiivisesti, manipuloiden luot esteitä joita on erittäin hankala ruveta selittämään.. anteeksi vaan jos jotenkin loukkasin mutta kerron vain miten asiat on jos vaikka kohta rupeisit tutkailemaan niitä viestejäsi paremmin. ja kyllä niinkin ihmeelliseltä kuin voi kuulostaakkin on faktaa..

  • No, jo on sitten herkkänahkaista porukkaa! =) Miten kenenkään ’manipulointi’ oikeasti vaikuttaa kenenkään kykyyn perustella omat argumenttinsa ja osoittaa virheet toisen perusteluissa jos moiseen on rahkeita?

  • wm_ sanoo:

    Keskustelussa, väittelyssä, missä vaan on kyse loppupeleissä myös kompromissien tekemisessä. Ei siinä mielessä että omaksutaan täysin toisen näkökulma, mutta yritetään edes tajuta se ja annetaan sille arvoa.

    Liian usein näkee kun kelloa kilkuttaen toitotetaan omaa totuuttaan ja torutaan toisen mielipidettä.

    Joku varmaan nauttii nenäkkäästä ja kielevästä tavastaan piilokettuilla toisille, meitähän on moneen junaan, mutta ”eipäs, kylläpäs” keskustelut kyllä karkoittaa nopeasti sen viisaamman osapuolen, joka tajuaa lopettaa aikaisemmin 😛

  • En kyllä ota harteilleni mitään juupas-eipäs -jankkaajan viittaa, vaikka sitä Hexan kanssa tyrkytätte, WM. Jos nyt näitä keskusteluja seuraa niin eiköhän se ole juuri Hexa, joka suoraan täällä haukkuu muita jopa idiooteiksi jos eivät usko hänen ilman mitään perusteluja heittelemiä väitteitään? Ja WM taas perustelee omaa uskoaan tyypillisesti teemoin ’kaikki on mahdollista’ ja ’koska ette tiedä kaikkea kaikesta, ette voi tietää mistään mitään’. Itselleni on yhdentekevää luotatteko tietoon vai uskoon, mutta niin kauan kuin esitätte faktoina kuvitelmianne tai vähättelette perusteettomasti toisten perusteltuja käsityksiä voitte olla melko varmoja siitä, että joku teille nauraa päin naamaa. Ja aivan aiheesta… =)

  • Skauris sanoo:

    TÄH?!

  • No, en väitä pulmunenkaan olevani ja varmasti v*ttuilenkin jos vastapalloa tarjotaan… =) Välillä vaan vaikuttaa siltä, kuten ehkä kommentointiasi nyt tuohon rod-juttuun vilkaistessasi saatat havaita, Hexa, että perustellutkin mielipiteet mielletään täällä juupas-eipäs -jankkaamiseksi vain koska oma vakaumus estää järkiperustein keskustelun.

  • venus007 sanoo:

    Spread our codes to the stars, you can rescue us all!

  • WM_ sanoo:

    ”mutta niin kauan kuin esitätte faktoina kuvitelmianne tai vähättelette perusteettomasti toisten perusteltuja käsityksiä voitte olla melko varmoja siitä, että joku teille nauraa päin naamaa. Ja aivan aiheesta…”

    Kuten olen sanonut, koska on mihinkään edetty tehden samoin kuin ennen? Vanhan pidemmänpäälle kertaaminen ei opeta uutta

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto