ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Tunnistamattomia lentäviä esineitä

Avaruudessa ja ilmakehässämme lentelee paljon erilaista tavaraa. Monet voidaan tunnistaa luonnollisiksi ilmakehän ilmiöiksi, lentokoneiksi, kuumailmapalloiksi jne; mutta osaa ilmiöistä ei voida tunnistaa normaalein keinoin. Tällöin ilmiö jää mysteeriksi. UFO sananahan tarkoittaa ”Unidentified flying object”, eli vapaasti suomennettuna tunnistamaton lentävä kohde.

Näitä aidosti mysteereiksi jääneitä tapauksia putkahtelee aina silloin tällöin ilmoille, osa tunnistetaan myöhemmin ja osa jää kummittelemaan ufohistoriaan.

Parhaimpia ja aidoiksi mysteereiksi luokittelemiaan ufovideoita -ja tapauksia käsittellään Anonymousfo.com -sivustolla.

Tässä 2012 joulukuun parhaimpia ufovideoita.

Ja tässä tammikuun 2013 parhaimmat.

Tässä vielä koristeeksi kakun päälle vuoden 2012 parhaat pätkät, nauttikaa.

Käy tykkäämässä AnonymousFO:n facebooksivustosta:
www.facebook.com/AnonymousFO

Muista tykätä myös facebookin Paranormaali -sivustosta, niin pysyt myös Paranormaali Blogin päivitysten tasalla:
www.facebook.com/paranormaali

Tykkäys ja jakotoiminnot:

17 kommenttia aiheeseen: Tunnistamattomia lentäviä esineitä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ei hassumpia pätkii, vaikka jotkut vaikuttivatkin aika feikeiltä. Video 3:sta kohta 4:08 vaikutti mielenkiintoiselta.

  • jatu sanoo:

    Valopalloja valopalloja, ei vieläkään mitään VAU efektiä…

  • Ogeli sanoo:

    Hienoja ovat.

    Me kaikki olemme ”avaruusolentoja”. Se mikä meistä Maa-planeetan avaruusveljistä ja siskoista tekee hausksi sen, että Luoja suunnitteli tietoisuumme unohtavan aina todellisen olemuksemme ja luulemme olevamme erillisiä toisistamme ja kaikkeudestamme. Ajattelemme aina ”että minä olen sitä ja tätä”. ”Miksi minulle nyt kävi näin”. Harva ihminen osaa ajatella niin, että miksi meille kävi näin. Siksi olemme niin erillämme toisistamme tässä illuusiossa ja olemme menneet niin pitkälle, että tuhoamme sodissa toisiamme. Vähän nyt yritystä peliin, rakkaat ihmiset. Haluammeko elää vielä toiset 2000-vuotta sotaisalla planeetalla ja lopulta asumme vaan tomukasoissa kun olemme ahneutemme tähden tuhonneet kaiken meille rakkaan?

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Ogeli: No totahan tapahtuu varmasti ympäri universumia, koska se on universumin(luojan) laki, ilman hyvää ei ole pahaa, ilman valoa ei ole pimeyttä, jne. Se on universumin tasapaino, tätä näkee luonnossakin. Ei sodat koskaan katoa mihinkään, niitä tulee ja menee, vaikka olisikin rauhaa välissä.

  • Ogeli sanoo:

    Ymmärrän kyllä dualismin tarkoituksen, mutta seuraavalla tietoisuuden tasolla kun tajutaan, että kaikki olemme kanssaluojia niin automaattisesti syyt sodille loppuvat. Saatamme olla slti eri mieltä asioista silloinkin, mutta emme mene koskaan niin pitkälle, että satuttaisimme toisiamme omien ideologioidemme tähden sillä tarvetta oikeassa olemiselle ei ole. Asiat vain ovat.

  • Akvinolainen sanoo:

    Ogeli:”Me kaikki olemme ”avaruusolentoja”

    Niinpä,ehkäpä on turhaa odotella maan ulkopuolista sivilisaatiota maahan, sillä jos itse olemme tämän
    universumin supersivilisaation itunen, joka odottaa vielä puhkeamistaan.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Tietoa Venäjältä alieneista, mm alienroduista. Jaksot 1-3.

    http://www.youtube.com/watch?v=Gz_xxnjT_9E

    PS, jotkut olivat aika…Jep 😀

  • smbdy sanoo:

    Että voinkaan rakastaa näitä pätkiä. Piristi! Ja kummastuttaa jälleen..

  • mucha sanoo:

    Vaikea sanoa juuta tai jaata onko näissä video pätkissä aitoja täpliä ja kuplia. Kun tiedetään hyvinniin miten helppoa on manipuloida video kuvaa näinä päivinä ja sekin vielä että monet tahot tykkää huijata ihmisiä juurikin tällä tavalla.
    Tiedetään myös että monet tahot tykkää rahastaa huijaamalla helppo uskosia, näin on myös näissä ufo/alien porukoissa, tehdään kirjoja, dokkareita, luentoja yms. Mutta kukin on vastuussa itsestään mihin rahansa työntää ja uskonsa tietenniin.
    Sitä en voi kieltää etteikö alieneita vois olla olemassa ja jopa täällä maakamaralla olleet iät ja ikuisuudet, saati sitten tuolla kaukana taivaan pimeyksissä.

  • amerikkalainen sanoo:

    Missä on ne ufo-videot jotka ovat kuvattu muualla kuin euroopassa ja amerikassa.

  • Ou Nou sanoo:

    Kaiken ihmisrodun teknisen kehityksen jälkeen ainoat mitä saamme katsella ja mihin meidän kehotetaan uskovan, ovat valoja taivaalla. Epäselviä plänttejä, ei yhden yhtä terävää otosta muukalaisten aluksesta. Luulisi näillä vehkeillä pystyvän ottamaan edes yhden kunnon kuvan. Mutta ei sitten millään.

  • Nexeon sanoo:

    ”People are waiting for aliens/UFO’s to show themselves to the world, to the people on earth. What people don’t realize is that they’re already showing themselves to us. NASA has captured footage from our orbit that shows dozens of UFO’s flying all around the earth, showing themselves to us. Officials claim that the stuff flying around in NASA footage is simply space debris from decades of shuttle missions and satellites. What they didn’t explain was that all the ”debris” looked the same. How is that possible? How can all that ”junk” have the same shape?”

    Ihan vakuuttavia videoita. Keskimmäisellä videolla näkyi yhdessä kohtaa kolme ”valopalloa”, jotka zoomattuna näytti samalta kuin NASA:n videoilla olevat objekti, joita virallisesti on väitetty avaruusromuksi. Kuten yllä olevassa lainauksessa, kuinka kaikki se ”romu”, joka NASA:n videolla näkyy voi näyttää samalta ja olla saman muotoista? Jopa videon kuvaajan (astronautti) komenteista voi jo päätellä, ettei kyseessä ole avaruusromua.

    Tässä yksi kooste NASAn pätkistä:
    http://www.youtube.com/watch?v=1dpXJjU5jX0

  • lolmid sanoo:
  • Entity sanoo:

    Ei noista NASA:n pätkistä juuri missään ole mitään niin vakuuttavaa, että tarvitsisi vielä fooliopipaa alkaa kiristää. Jotain kuvia ja videoita on, mutta pikseliläikät eivät vaan minusta oikeuta niihin pitkälle vedettyihin johtopäätöksiin joita niistä tehdään. Kiertoradalla on avaruusromua, se on ainakin tosiasia. Jos kiertoradalla kuvataan jotain tunnistamatonta ja lentävää, se on suurella todennäköisyydellä avaruusromua. Vain uskossa vahvat näkevät jotain epätodennäköistä ensinnä.

    12 vuotta sitten sanoin, että 21.12.2012 ei tule tapahtumaan mitään tavallisuudesta poikkeavaa ja perustelin sen todennäköisyydellä että mitään mullistavaa ei ole näköpiirissä. Ufojen kanssa on sama tilanne, tarinat havainnoista ja kohtaamisista kuulostavat liikaa kansantarinoilta ja väärin tulkituilta havainnoilta, että niitä olisi syytä ottaa vakavasti. Osa havainnoista on oikeasti selittämättömiä, mutta se ei tarkoita että niiden selitys olisi avaruusmuukalaisten vierailu.

    Veikkaan, että jos jossain on olemassa meitä huomattavasti edistyneempiä sivilisaatioita, niiden olemassaoloa ei ole välttämättä mahdollista havaita, jos ne ovat vaikkapa vaihtaneet fyysisen olemassaolon digitaaliseksi tai kehittäneet jotain muuta mistä meillä ei ole harmainta aavistustakaan. Koko lajimme saattaa olla vaikkapa superälykkäiden olentojen sivilisaation näkökulmasta yhtä jännittävä kuin homekasvustot ovat meistä.

    Toisia mahdollisuuksia ovat, että avaruuden sivilisaatioita ei kuulu, koska kaikki muut ovat jotenkin onnistuneet tuhoamaan itsensä. Tai sitten me olemme ensimmäinen ja ainut laji, joka on kehittämässä kykyä jättää kotiplaneettamme. Niitä joista myöhemmät lajit puhuvat äärimmäisen kehittyneinä valopallomestareina, jotka ovat olleet olemassa aikojen alusta.

  • masa sanoo:

    toisessa videossa, kohdassa 4:05 valot ovat kassiopeian tähdistön mukaisessa kuviossa. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/9/9c/Kassiopeia.jpg

  • Ogeli sanoo:

    Varjohallituksilla (lähinnä kai amerikkalaisilla) on edelleen lentoja tukikohtia kuussa:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6iSlGrdkEg8

    …Sekä Marsissa. Se tosin ei ole mitään uutta tietoa näitä asioita tutkineille. Taitavat astraalimatkaajat tietävät tämän todeksi.

  • Risto Rinne sanoo:

    Minua askaruttaa/askarutti videossa jossa esitettiin 2012 parhaat palat, ja monessa muussakin UFO videossa se että joissakin ufoissa, esimerkiksi lautasen muotoisissa, on valot sen lautasen reunalla. SIIS HÄHH??? Mihin helkkariin ne niitä valoja tarvitsee. Olen lukenut kaikki Rauni-Leena Luukaisen kirjat, kaikki Eric Von Dänichenin kirjat, kaikki Carl Saganin kirjat ja lukuisia muita muita UFo kirjoja joten olen kyllä perehtynyt asiaan. Olen ollut kiinnostunut UFOista ja mytologiasta yms… jo lapsuudesta asti (70 luku ). Luulisi että tuolla teknologialla millä he liikkuvat, ei tarvita mitään valoja? En ole skeptikko ja tiedän että emme ole yksin mutta jotkut UFO jutut ovat vähän kyseenalaisia. Se mitä minä olen lukenut niin HE eivät edes näyttäydy muuta kuin halutessaan ja vahingossa joten nämä UFOt joissa kaikenmaailman valoja, jättäisin omaan arvoonsa. Ellei joku anna minulle tähän jotain hyvää selitystä. Netissä liikkuu niin paljon dissinformaatiota muutenkin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto