FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Stephen Bassett & Steven Greer: Yhdysvaltain UFO-salailu

Stephen Bassett on vuonna 1996 perustetun Paradigm Research Groupin pomo, jonka ainoana tarkoituksena on painostaa Yhdysvaltoja julkistamaan maapallon ulkopuolisen älyn olemassaolo. Hän on kiertänyt maailman eri kolkkia ja käynyt kertomassa ihmisille ”totuuden saarron” eri vaiheista sekä päivityksistä. Tällä hetkellä mies on rakentamassa Euroopan kiertuetta, johon saattaa kuulua Suomikin. Allaolevalla videolla Bassett selventää pähkinänkuoressa mm. ”totuuden saarron” merkitystä sekä sen historiallisia vaiheita aina 1940-luvulta lähtien. Katso video klikkaamalla kuvaa.

Tutustu myös:
”SB: Eksopolitiikkaliikkeen väsymätön veturi”
– Taking the ET Issue to the Congress and the UN
– Citizen Hearing to demand transparency and truth on the UFO issue
Barcelona 2009 UFO lecture (Part 1Part 2)
”Eksopoliittinen vallankumous”-luento

———————————————————————————–

Steven Greer hätkähdytti maailmaa järjestämällä vuonna 2001 Disclosure Projectin maineikkaan lehdistötilaisuuden, jossa useat korkea-arvoiset todistajat kertoivat UFO-havainnoistaan. Paikalla oli todistamassa useita henkilöitä mm. Yhdysvaltain armeijasta sekä muista korkeista virka-asemista. Uudella videollaan, Greer kertoo varsin perinpohjaisesti mm. vapaasta energiasta, hallituksen salailusta sekä vastailee yleisön kysymyksiin. Video on jaettu viiteen osaan: 12345

Tutustu myös:
Joe Roganin vieraana SG

Tykkäys ja jakotoiminnot:

30 kommenttia aiheeseen: Stephen Bassett & Steven Greer: Yhdysvaltain UFO-salailu

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Akvinolainen sanoo:

  Se mikä minua ärsyttää näissä asiantuntija/viranomais -todistajalausunnoissa, on se että ne annetaan yleensä vasta vuosien päästä tapahtuneesta ja ilman mitään kuva- tai videoaineistoa. Paikalla ollaan kyllä geiger-mittareilla ja muilla vempeleillä, mutta kamera on aina jäänyt pois jostain syystä!. Lausunnoilla ja todistajan ”uskottavuudella” ei ole tosiasiassa mitään arvoa.

 • Jaahas sanoo:

  Jos viitsisit olla enemmän ”kansainvälisillä vesillä” ja ajanhermolla, niin ehkä löytäisit saman tien sen infon, mitä sinulla pitää olla saman tien. SInun pitää ilmeisesti itse lähteä paikan päälle kuvaamaan ja sitten samalla sekunnilla tykittää kaikki materiaali eetteriin.

  Lausunnoilla ja todistajien uskottavuudella ei ole arvoa? Oletko koskaan kuullut sanotaan: ”Etsivä löytää, ja sillä jolla on korva, se kuulokoon!”

 • Toveri sanoo:

  Tyhjää puhetta on helppo lätistä, mutta pyydäppä yksikin kelvollinen konkreettinen todiste, niin koko luentosalillinen salaliittoväkeä juoksee kauhusta valkeana karkuun

 • TheWonderer sanoo:

  Sanoisin että Greerin uskottavuus meni lähes täysin sen Sirius-dokkarin jälkeen. Piti tulla hirveän mullistavia paljastuksia, mutta mitä sitten saatiinkaan? Joukko epäluotettavia puhuvia päitä ja joku apinan ruumis joka ei varmasti ollut ainakaan alieni.

  Kyllä jossain vaiheessa pitäisi vaan myöntää että jotkut tyypit on vain huijareita ja rahastajia. Greer kuuluu aika selvästi heihin.

 • Wespa sanoo:

  Lausuntojen lisäksi tapahtumista löytyy virallisia raportteja. Se minkä takia asioista on avauduttu vasta vuosien päästä on se, että viranomaisilla on salassapitovelvollisuus, jopa kuoleman uhalla. Salaisissa projekteissa tapahtuu vaikka mitä, mutta samaan aikaan työntekijöitä valvotaan hyvinkin tarkasti yms.

  Eihän näihin ole pakko uskoa jos ei halua, mutta totuus on silti aina totuus, on siitä videomateriaalia tai ei.

 • TheWonderer sanoo:

  Todennäköisesti erinäisiä salaliittoja ja suljettujen ovien takana tehtyjä päätöksiä on. Mutta mitään konkreettisia todisteita jostain ufosalaliitosta ei ole tullut. Ja niin kauan kun asia on niin, en pidä sitä salaliittoa totena.

 • Ogeli sanoo:

  TheWonderer, sinulla on turhan kova luotto johtajiimme.

 • TheWonderer sanoo:

  En luota johtajiin lainkaan. Enkä todellakaan kiellä kaikkia ”salaliittoteorioita”, monille niistä on faktoja perusteeksi. Tapahtumia joihin itse uskon liittyvän salaliittoja, ovat esimerkiksi John F, Kennedyn murha tai 9/11-iskut. Niihin liittyviä salaliittoväitteitä tukemaan on paljon konkreettisia todisteita, eikä vain puheita. Minä uskon asioihin jotka voidaan perustella uskottavilla todisteilla.

  Mutta sille että olisi olemassa jokin totuutta avaruusolentojen vierailuista peittelevä globaali salaliitto, ei ole mitään konkreettisia todisteita. Ainoat mitä sen teorian tueksi löytyy, on joukko epämääräisiä ja epäluotettavia todistajia, joista monet ovat paljastuneet huijareiksi. Ja monet teorioiden tueksi esitetyt asiakirjat ja kuvat ovat tutkimuksissa paljastuneet väärennöksiksi.

  Ja avaruusolentoihin liittyvät väitteet ovat usein palautettavissa populaarikulttuurin tuotteisiin. Esimerkiksi ns. harmaat esiintyivät viihteessä ennen kuin ne alkoivat ilmaantua ”abduktioita” kokeneiden kertomuksiin. Ja esimerkiksi tv-sarja X-filesin myötä alkoi ufoteoreetikoiden jutuissa ilmetä uusia piirteitä, jotka perustuivat lähes täysin kyseiseen, fiktiiviseen sarjaan.

  On myös hyvin vaikea uskoa että maailmanlaajuinen, mahdollisesti tuhansia ihmisiä käsittävä ufosalaliitto olisi voinut jatkua lähes 70 vuotta (jos sen katsotaan alkaneet Roswellista) ilman että mitään paria paperia suurempia todisteita olisi ilmaantunut. Valtiot eivät ole niin tehokkaita salaamaan asioita mitä ufoteoreetikot uskovat.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Salaliittoi löytyy aina, niin kauan kun hallitukset, uskonnot, yritykset jne jyllää täl planeetal (monet ovat yhtä). Mä en usko mitään, mitä tulee heidän suustaan, he ovat läpimätiä, ohjatakseen orjiaan, kuten meitä – kansalaisia (mä joka päivä töitä teen, todellinen ”vapaus”). Riippuu tietenkin, että miten määrittelee ne ”konkreettiset todisteet”, ja juuri kenen suusta. Huihai.

  ”Harmaista” on kerrottu tarinoita jo tuhansia vuosia, mutta heidät tunnetaan eri nimillä vuosien saatossa. Samal taval kun meidät tunnetaan ns. ihmisinä. Mutta sekin termi on vain säälittävien uskontojen toimesta.

  Armeniasta mm. löydetty tuhansia vuosia vanhoja kivipaasei (ns Armenian Stonehenge), ja yhes ”harmaita” muistuttava kuva – http://www.bahaistudies.net/asma/armenian_stonehenge_in_sisian_5500BC.gif

  Ei kaikki ole vain tv:stä tuttua, mut myös historiasta jne , mut ne asiat nähtiin vain eri tavalla, ja ne myös kuvailtiin mitä ihmeellisimmillä asioilla.

  Termi ufoista lähti kyl Roswellista (virallisesti) liikkeelle, mutta samankaltaisia asioita pyörii Mussolinin aikoihin 1936 Italiassa. Venetsiassa. Lentäviä lautasia on nähty jo tuhansia vuosia, kuvia löytyy historiasta vaikka kuika paljon, mutta sanaa UFO:a ei tunnettu. Riippuu ihan miteen määritelmä tapahtuu, niikuin salailu.

 • TheWonderer sanoo:

  Mikä sitten on ”harmaan” määritelmä?

  Ja jos jostain löytyy tuhansia vuosia vanha kiveen piirretty kuva isopäisestä tyypistä, niin ei se millään tavalla tarkoita että kyseessä olisi salaliittoteorioista tuttu avaruusolento. Historiallisista löydöistä puhuttaessa tulee ottaa huomioon aina konteksti. Todennäköisesti tuon Armeniasta löytyneen kiven kuvittaneet ihmiset eivät edes tunteneet avaruuden käsitettä, saati sitten ideaa avaruusolennoista.

  Ja koska emme ole armenialaisten muinaiskulttuurien- ja uskontojen asiantuntijoita, voimme vain esittää arvauksia siitä mitä kuvan hahmo tarkoittaa. Ajatus kuvan hahmosta avaruusolentona perustuu nykyisen kulttuurimme tuotteisiin eikä kiven muinaisten kuvittajien.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  ”Harmaita” löytyy monia eri rotuja, kuten meitä ”ihmisiä”. Yhtäläisyys löytyy myös nykyaikaisten ihmisten kuvauksista menneisiin ”harmaisiin”. Ei ehkä tuttui alieneita, mut tuttui titteleitä (mut miksei myös tuttu alienei, koska he ovat edellä meitä myös lääketiedes), jos tiedät mitä tarkotan, father to son. Huvittavaa, kun sanot käsitettä avaruudesta, mut silti uskot Jeesukseen. Noh, meitä on joka lähtöön 😀 As Above so below.

  Samal taval kun me voimme arvailla ihan kaikkee, kuka voi todistaa ja mitä, kuka voi antaa konkreettisia todisteita asioista. Ai kun yks sanoo tai muutama myös, nii pitää ne asiat ottaa konkreettisesti. Hmmm.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ainii, uskot, että 9/11 ja Kennedyn jutuis olisi jotain salaliittojuttui kysees, kenen toimesta? Kuka voi todistaa konkreettista niistä asioista. Ei kukaan, ei hallitus varsinkaa. Mieli tekee tepposet taas niissäkin asiois, sit varmaankin. Ristiriitaista, jos tiedät mitä tarkotan, mitä tulee myös ufo/aliensalailuun.

 • TheWonderer sanoo:

  @Kuolemantuoja

  Mistä päättelit että uskon Jeesukseen? Koska en todellakaan usko.

  9/11:sta ja Kennedy(jen) murhasta on paljon vakavastiotettavia todisteita ja virallisessa tulkinnoista tapahtumista on pahoja aukkoja.

  JFK:n tapauksessa tärkeimpiä todisteita jonkinlaisesta salaliitosta on vaikka se että Lee Harvey Oswaldin ampuma ”taikaluoti” oli aika moinen mahdottomuus ja kun presidentin ruumis tutkittiin aluksi, niin oli siinä havaittavissa selvästi se että tappava luoti oli tullut edestä päin. Ja virallinen tutkinta pimitti myös useita todisteita ja jätti todistajia huomioimatta.

  9/11:n virallisessa selityksessä on taas aivan älytön määrä aukkoja ja virheitä. Ensinäkin kaksoistornit eivät olisi voineet sortua ilman räjähteitä sillä tavoin kuin ne sortuivat, torneihin lentäneet lentokoneet liikkuivat nopeammin mitä väitetysti kaapatut koneet olisivat voineet mitenkään liikkua, väitettyjen terroristien lentotaidot olivat niin mitättömät etteivät he olisi pystyneet tekemään koneilla sellaisia manöövereitä mitä tehtiin. Ja taas kerran tapahtumasta pimitettiin todisteita, kuten koneiden mustat laatikot ja lähes kaikki kuvamateriaali Pentagoniin iskeytyneestä lentokoneesta.

  Kyllä todisteita kummastakin on vaikka millä mitalla. Paljon enemmän kuin alieneista koskaan.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  TheWonderer: Ainakin joskus sanoit uskovas siihen (ja että hän olisi ollut ihminen, mut just a man), kuten sanoit olevasi myös agnostikko. Noh, ihmiset muuttuu. Ei siit sen enempää.

  Uskon yhtä lailla 9/11 ja Kennedyn tapaukseen, mut otin ne asiat pointiks, kun uskot niiden salailuun. Koska myös löytyy paljon suuria aukkoja monissa Ufo/aliensalailuissa. Noh, ei omasta mielestänii niistä (9/ 11 ja Kennedy) löydy yhtään sen enempää todisteita kuin alieneista, tai oikeestaa alieneista löytyy enemmän todisteita, koska riippuu ihan miten ne todisteet määrittelee, ja kuika konkreettisia ne sitten on.

 • TheWonderer sanoo:

  Missä ovat ne todisteet alieneista?

  9/11 ja Kennedyn tapauksessa on olemassa todisteita siitä virallisen selityksen mukaiset tapahtumat olivat fysiikan lakien vastaisia (taikaluoti, tornien sortuminen jne.). 9/11-jutussa oli myös ihan fyysisiä todisteita (tai viralliseen selitykseen kuuluvien todisteiden puutetta). 911:n virallisen selityksen voi myös kumota ihan peruskoulutason fysiikalla. Ja virallisen selityksen kiistävät myös tuhannet arkkitehdit ja insinöörit. Siinä on kyllä niin paljon kiistattomia, faktoihin perustuvia todisteita ettei virallinen selitys yksinkertaisesti ole millään tapaa vakavastiotettava.

  Mutta aliensalaliitoista ei ole samanlaisia todisteita. Tähän mennessä siitä ei ole mitään muuta todisteita kuin epäluotettavia silminnäkijähavaintoja, mahdollisesti manipuloituja kuvia ja joitakin asiakirjoja. Ne eivät ole sellaisia todisteita jotka olisivat millään tapaa kiistattomia. Ja mikään ei ole vakuuttanut minua siitäkään etteivätkö UFO:t voisi olla esim. armeijan salaisia asekokeita. UFOjen kohdalla mielestäni avaruusolentoselitys on kaikkein epätodennäköisin. Mutta jos avaruusolentojutuista tulee oikeita todisteita, niin sitten muutan kyllä mieleni.

  Pidän mahdollisena myös sitä että alienijutut ovat hallitusten levittämää disinformaatiota. Se olisi hyvä tapa saada kansalaiset kiinnostumaan jostain aivan muusta kuin asevoimien salaisuuksista. Ja on aika omituista ettei yksikään ”ufopaljastaja” ole joutunut vankilaan vaikka on muka paljastanut ”huippusalaista” tietoa… Ja miten on mahdollista että paljastajat voivat levittää tietojaan myös valtavirtamediassa kenenkään estämättä? Siihen on vain yksi vastaus; he eivät levitä oikeita valtonsalaisuuksia. Jos levittäisivät, niin sitten heille tulisi syytteitä maanpetoksesta ja USA:n tapauksessa jopa kuolemantuomioita.

 • TheWonderer sanoo:

  Ja monet alieniteorioiden kannattajat menevät päätelmissään liian pitkälle; mikä tahansa ufo on heidän silmissään avaruusolentojen alus. UFOille on olemassa monia todennäköisimpiäkin selityksiä ja useat niistä kyllä jossain vaiheessa pystytään selittämäänkin ihan luonnollisilla ilmiöillä tai ihmisen toiminnalla. Onhan se toki mielenkiintoista että jokin murto-osa jää selittämättömiksi, mutta sekään ei tarkoita mitään alienijuttuja. Se tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä ettei kattavaa selitystä sillä hetkellä ole.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Miten määrittelet ja hyväksyt ”todisteen”. No missä ne todisteet 9/11:sta ja Kennedystä on, paitsi nyt oletuksia vain, joita muut ihmiset ovat antaneet. Sama juttu pätee alieneihin. Hallitukset ei tule myöntämään loppupeleis mitään noita asioita, kuten ei myöskään alieneista.

  Miljoonat ihmiset ovat nähneet jotain, tavannut alieneita, nähnyt huippunopeita aluksia jne. Kuvat ovat huonoja, mut alienit ovat kehitykseltään/teknologialtaan paljon edellä ihmisiä, huippu häiveteknlogiaa heillä, nii kuvat/videot ovat huonoja. Mut myös suurinosa ovat huijauksia. Ihmisilltä löytyy häiveteknologiaaa myöskin, ja jotkut ovat erehtyneet luulee heidän koneita myös alieneiden. Mut ei kaikki UFO-havainnot ole hallituksien/armejoiden takana. Sanotaan näin, että esim. Roswellista lähtien, ihmiset ovat nähneet vaikka minkä muotosii objektei, huippunopeita, äänettömiä jne, mutta silti mm. USA ei ole virallisesti julkaissut sotilaallisia lentäviä lautasia, jos he olisivat olleet kaikkien havaintojen takana. USA olisi tehnyt sen jo ajat sit, pullistelemalla. Ja sitten kun jotkut ihmiset luulee, että armeija testaa huippunopeita lentäviä lautasia (heidän only), nii vuosien päästä sitten kone virallistetaan, ja jossa on siivet ja tehot/nopeudet ovatkin sitten pienentyneet testikoneista. Yeah. Löytyy monia tiedemiehii, jotka ovat sanoneet, että lentävän lautausen mutoiset objektit ovat aerodynaamisesti parhaimpia lentämään taivaal/tähdissä, mutta vuodet kuuluu ja mitään virallista ei näy ihmisiltä sen suhteen, vaikka lentäviä lautasia on nähty/ollut (ja ihmisten alkuperä on vanhempi mitä oletetaan) tuhansia/miljoonia vuosia maapallol. Ja jotkut sit sanoneet ylemmältä taholta, että lentävän lautasen mutoiset objektit eivät olleet toimivia ratkaisuja, kun armeija on testannut niitä. Mutta silti niitä nähää päivittäin ympäri maailman. Ristiriitaista, molemmin puolin. Joihinki heidän tarinat uppoaa, indeed.

  Jos esim. Ufopaljastaja tapettais, joutuis vankilaan tai katoais levittämistään jutuista, nii sillon vasta ihmisten mielenkiinto heräis entisestään, että jotain olisi tekeillä. Mut hallitukset eivät tee mitään, koska ne tietää, että sillon vasta ihmiset kilahtais ja sais tietää likaisia salaisuuksia. Joten he antavat ihmisten olettaa asioita. Ja jylläähän nykyisin monissa maissa sanan/uskonnonvapaus, joten mitä vaa voi sanoa hallituksista ja uskonnoista jne ja antaa heidän olettaa asioita. Mut jos se levittäjä tapettais, niin…

  Ja edelleen, ei kaikki alien ja ufotapaukset ole hallituksien toimest, tai luonnonilmiöitä ja huijauksia. Mut suurionsa on kyl.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ja mä olisin viel pahempi skeptikko kuin sä, jos en itse olisi esim. nähnyt Lapin kalareissul 90-luvun lopus isoa sikarinmuotoista alusta, joka oli äänetön ja sekunttei myöhemmin lähti lentoon silmänräpäykses ja katos. Ja meitä oli pieni porukka sillon, ja se muutti meidän mielipiteet monista asioista. Eikä tullut heti mieleen, että Suomen armeija/hallitus (tai jonkun muun maan hallitus teki testei Suomes) testasi jotain uutta teknologiaa, huvittava ajatus. Ja sä voit sanoa ihan mitä vaa alieneista jne omilla mielipiteillä, oletuksilla ja ”faktoilla”, mut en tule olee samaa mieltä sun kanssas. Ja sama meno jatkuu, niikuin se on jatkunut jo pitkään, asioiden toistoa 😉

 • TheWonderer sanoo:

  Juttusi alieneista ovat omaa kokemustasi mukaanlukematta pelkkää spekulointia ilman mitään varsinaisia todisteita.

  Se että joku sanoo nähneensä jossain avaruusolennon, aluksen tai jotain muuta, ei riitä itsessään todistamaan yhtään mitään. Etenkin kun on mahdollista että aivan selväjärkinenkin ihminen voi nähdä joskus jotain mitä ei ole. Ja oudosta kulmasta nähty lentokone, johon vaikka auringonvalo osuu, voi näyttää hyvinkin ufomaiselta. Sama pätee myös tähdenlentoihin ym.

  Vakavastiotettava todiste on sellainen joka perustuu muuhunkin kuin vain yhden ihmisen havaintoihin tai puheisiin.

  Ja olen itse tehnyt myös yhden ufohavainnon. Mutta en mene olettamaan että kyseessä oli jonkin alieneiden alus.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Heh, jeps se oma kokemukseni oli juuri joku noista mitä selitit, kun se leijaili muutama metri maasta. Mut eihän monet usko tollasia, vaikka joku kertois niille. Asiat täytyy itse nähä, ja voi sit itse päättää mihin uskoo. Eikä noita asioita voi kunnol todistaa, koska löytyy niin paljon erilaisii ihmisiä ja ne hyväksyy erilaiset todisteet. Ja kun miettii loppupeleis ihmisten alkeellisuutta metallin ja teknologian suhteen, nii ei tule mieleen että ihmiset olisivat kaiken takana, saati sitten luonnonilmiöt jne.

 • Ogeli sanoo:

  Niinhän se on, monen ”valitettavasti” täytyy nähdä ja kokea ennenkuin uskoo. Sitten tajuaa, että muut eivät välttämättä usko siihen mitä olet kokenut, mutta väliäkö sillä. Moni kun uskoo ja tietää.

 • TheWonderer sanoo:

  Jos kyse on vain uskon asiasta, niin turha siitä sitten koittaa mitään todistella.

 • ebola sanoo:

  ”TheWonderer” – Mielestäni hallitus on saanut hyvin valjastettua ufotutkijat tahtomattaan disinformaation levittäjiksi..
  Koska uskon että 1% on aitoja tapauksia, muut ihmisen ohjaamia. Eli jos vuodessa on 100 tapausta niin yksi oletettavasti voi olla alienin aikaansaannos?
  Phoenix 1997, ehkä paras todiste siitä miten uskoni käänyi..
  Siellä oli se alus, joka väitettiin että se tehtiin hologrammi laitteella…Ei voi kuvitellakkaan millainen teknologia on ihmiskunnalla jo?!?!
  Kun WTC-tornit ammuttiin alas niillä energia-aseilla!
  Livekuvaa kun tuli, näkyi pelkkä ”kuula” lentävän torniin.. Mutta myöhemmisssä lähetyksissä näkyi kone!

  Ja noihin humanoidien sieppauksiin..Aivoja voi mielinmäärin manipuloida jos haluaa. Että sinne vain mielikuva ja avot, henkilö on lennellyt vaikka millä.

 • TheWonderer sanoo:

  @ebola

  ”Kun WTC-tornit ammuttiin alas niillä energia-aseilla!”

  No tuota en kyllä itse allekirjoittaisi. Kyseessä oli se että tornit oli viritetty täyteen räjähteitä, samoin kuin purettavissa taloissa. Lentokoneet jotka torneihin törmäsivät olivat todennäköisesti kauko-ohjattuja ”droneja” ja oikeastaan pelkkä hämäys.

 • Raider sanoo:

  Yleensä vain luen tätä blogia, mutta tähän asiaan on jo pakko
  Kommentoida. Olen myös nähnyt ufon kaksi kertas ja tiedän kyllä mitä näin. Ymmärryksen fysiikanlaista on kattava ja ymmärrän kyllä kun näen jotakin mikä ei ole ”mahdollista” ihmisten tekniikalla. Onhan tietenkin myös mahdollisuus että eräät valtiot omistavat tekniikkaa mistä suuri kansa ei tiedä.

  Avaruudessa on elämää ja se on jo tilastollinen fakta. On ihan eri asia onko se elämä käynyt täällä.

 • TheWonderer sanoo:

  @Raider

  Olisi ihme jos avaruudessa ei olisi elämää, sen itsekin myönnän. Mutta kun avaruus on niin käsittämättömän suuri, niin kahden älyllisen (jos siis ihmisiä voi sanoa älyllisiksi) sivilisaation kohtaaminen on hyvin epätodennäköistä.

  En pidä todennäköisenä että avaruus olisi täynnä älyllisiä sivilisaatioita, koska sekin että jokin laji kehittyisi ihmisen tasolle, vaatisi juuri oikeanlaiset ”yksi miljoonasta”-olosuhteet. Ja sen ettei vaikka meteoriitti tai jokin muu luonnonkatastrofi ei tuhoaisi lajia (ennen kuin laji voi levittäytyä muille planeetoille).

  Kyllä maapallollakin meni miljardeja vuosia ennen kuin ihminen kehittyi. Jos älyllisten olentojen syntymään menee keskimäärin niin kauan, on niiden yleisyys aika epätodennäköistä.

  Joten oletettavaa on että ne ufot ovat jotain muuta kuin avaruusolentojen tekosia.

 • TheWonderer sanoo:

  Ja jos tähtienväliseen matkailuun kykenevät vieraan älyn edustajat kävisivät maassa, niin miksi ne silloin välittäisivät mitään joidenkin maan valtioiden salaliitoista? Miksi ne pysyttelisivät piilossa? Ihan vaan herättääkseen uteliaisuutemme? Jos avaruusolennot ovat kerta kaikkiaan teknisessä kehityksessä ehkä jopa miljoonia vuosia meitä edellä, niin miksi he välittävät ihmisestä pätkääkään?

 • Ogeli sanoo:

  Me ihmiset olemme avaruusolentojen tekosia. 😀

 • TheWonderer sanoo:

  @Ogeli

  Mielenkiintoinen teoria, tosin vailla mitään oikeita perusteita. Myytit ja legendat eivät ihan riitä vakuuttamaan minua.

 • Mikko sanoo:

  Näissä ”free energy” jutuissa on se hyvä puoli, että sitä tunnistaa aina huuhaan. On aivan päivän selvää, ettei sellaista asiaa kuin energiaa tyhjästä ole olemassakaan. Vaikka noin teoreettisella tapa kvanttifysiikka jättääkin asialle tilaa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot