FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

PB:n Google+-yhteisö

Paranormaali Blogi on laajentunut nyt myös G+-yhteisön muodossa. Sisäänpääsy vaatii Google-tilin sekä moderaattorin hyväksynnän. Yhteisöön pääset tästä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: PB:n Google+-yhteisö

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • R. A. Tionaali sanoo:

  Aika rohkeata toimintaa…

  Ettekö pelkää NSA, CIA tai FBI, vai eivätkö ne vakoilekkaan Facebookia ja estä totuuden kertomista?

  (Huom! Edellinen lause saattaa sisältää aavistuksen ironiaa)

 • Wespa sanoo:

  No siis monin tavoin toteutettu vakoiluhan on ihan fakta ja jopa valtion rahoittamaa toimintaa USA:ssa.
  http://wespa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/161936-hei-me-vakoillaan

  Se mitä Google Plussaan tulee, niin on hyvä jakaa tietoa eri kanavissa, vakoillaan niitä tai ei. Samoin Facebookyhteisö on ollut jo tyyliin kaksi vuotta jo voimassa, ja myös hyvä tiedonjakelukanava.

  Mitään suoraa tiedon jaon estämistä en ole itse ainakaan huomannut facebookissa, vaikka mm. NWO-blogia pitävä Teemu Vehkala on ilmeisesti sellaista saanut osakseen.

 • Shōgun sanoo:
 • Miffy sanoo:

  Varmaan ihan kiva tämmöinen yhteisö niille joilla on tunnukset joka paikkaan, mutta jotenkin silti itseä tympii kun kaikki keskustelu sun muu siirtyy pois sieltä mihin minäkin pääsen, tunnusten taakse jonnekin piiloon. Hirveän monilla sivuilla ei edes pysty kommentoimaan juttuja loggaamatta esim. facebookiin. Tervemenoa, kaikille avoin ja vapaa internet, sinua jää ikävä…

 • Mazahito sanoo:

  Miffy: Samat uutiset siellä on kuin täälläkin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot