FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

PB:n Google+-yhteisö

Paranormaali Blogi on laajentunut nyt myös G+-yhteisön muodossa. Sisäänpääsy vaatii Google-tilin sekä moderaattorin hyväksynnän. Yhteisöön pääset tästä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: PB:n Google+-yhteisö

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • R. A. Tionaali sanoo:

  Aika rohkeata toimintaa…

  Ettekö pelkää NSA, CIA tai FBI, vai eivätkö ne vakoilekkaan Facebookia ja estä totuuden kertomista?

  (Huom! Edellinen lause saattaa sisältää aavistuksen ironiaa)

 • Wespa sanoo:

  No siis monin tavoin toteutettu vakoiluhan on ihan fakta ja jopa valtion rahoittamaa toimintaa USA:ssa.
  http://wespa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/161936-hei-me-vakoillaan

  Se mitä Google Plussaan tulee, niin on hyvä jakaa tietoa eri kanavissa, vakoillaan niitä tai ei. Samoin Facebookyhteisö on ollut jo tyyliin kaksi vuotta jo voimassa, ja myös hyvä tiedonjakelukanava.

  Mitään suoraa tiedon jaon estämistä en ole itse ainakaan huomannut facebookissa, vaikka mm. NWO-blogia pitävä Teemu Vehkala on ilmeisesti sellaista saanut osakseen.

 • Shōgun sanoo:
 • Miffy sanoo:

  Varmaan ihan kiva tämmöinen yhteisö niille joilla on tunnukset joka paikkaan, mutta jotenkin silti itseä tympii kun kaikki keskustelu sun muu siirtyy pois sieltä mihin minäkin pääsen, tunnusten taakse jonnekin piiloon. Hirveän monilla sivuilla ei edes pysty kommentoimaan juttuja loggaamatta esim. facebookiin. Tervemenoa, kaikille avoin ja vapaa internet, sinua jää ikävä…

 • Mazahito sanoo:

  Miffy: Samat uutiset siellä on kuin täälläkin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *