ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kanavointi

Ajattelin kirjoitella tänne Paranormaali Bloginkin puolelle pikaisesti hieman kanavoinnista nyt kun se on nostanut monessa paikkaa hieman päätään.

Lyhyesti kuvailtuna kanavoiti on tiedon siirtoa jossa yhteys on yleensä telepaattinen. On myös mahdollista kanavoida tiedon sijasta esim. pelkkiä tunteita. Kanavoija toimii puhelimen tai radion tavoin ja virittäytyy tavallaan samalle “värähtelytaajuudelle” kanavoitavan kohteen kanssa.

Kanavoinnin kautta saatu viesti voi tulla ajatuksena, äänenä tai vaikkapa tekstinä. Erilaisia kanavointitapoja onkin mm. automaattikirjoitus, toisen osapuolen kautta puhuminen (kohde puhuu kauttasi), sekä unien kautta saadut viestit.

Kuulusimpia kanvoijia ovat mm. 1877-1945 vuosina elänyt Edgar Cayce, sekä nykyaikana Darryl Anka joka kanavoi Basharia.

Olen käsitellyt aihetta laajemmin Henkimaailma -blogin puolella artikkelissa Kanavointi – Mitä se on?. Julkaisin vähän aikaa sitten myös pikaisen kanavointioppaan.

Tässä vielä muutamia kanavointiesimerkkejä videoiden muodossa

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

55 kommenttia aiheeseen: Kanavointi

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Pavli sanoo:

    Hienoa kun teit tännekin tästä aiheen, aihe kiinnostaa kovasti.
    Kiitos kanavointioppaasta jonka teit. Aion perehtyä tähän aiheeseen, And so on.

  • Janne sanoo:

    Boring!!

  • Mites Wespa se suhteesi Mainaan on edistynyt? Käsittääkseni se juuri oli jonkinlaista kanavointia? Olisi mielenkiintoista kuulla mitä häneltä olet oppinut. Tosin pidin talvella parin kuukauden nettitauon, jotta jotain on voinut mennä ohikin. Valtamediassa ei ainakaan ole uutisoitu mitään mullistavaa uutta tietoa, jonka voisi kuvitella ulkoavaruudesta asti ilmoitetun. Ja saattaisihan tuollainen yhteys saada tällä saitilla laajempaakin fanitusta…

  • Horhe sanoo:

    Pelkkää New Age -huuhaata, jonka varjolla myydään turhia palveluita, eri värisiä kiviä ja muuta turhaa roinaa. Uskokaan ufoihin, mutta älkää hyvät ihmiset menkö mukaan tähän cheisseen, PLIIS! 🙂

  • baranorm sanoo:

    Hyvä näyttelijä toi Ankka;-)) Hauskoja nimiä keksivät noille henkiolennoille, mutta missä viipyy ihan tavallinen suomalainen nimi, vaikka Kotivalo Huuhanen…
    Saahan noita puhua;-)
    Edgar Cayce tosin painii ihan eri sarjassa!

  • Wespa sanoo:

    Darryl Anka on kanvoijan nimi. Oli sitten hauska tai ei, niin oikea nimi kyseessä. 😀
    Kyseisellä kanavoitavalla kohteella ei ole normaalisti nimeä, mutta kanavointia varten hän valitsi nimen Bashar, joka tarkoittaa jollain kielellä hyvien uutisten tuojaa (oliko egyptiä vai mitä lie, en juuri nyt muista), tuosta voi hakea lisää tietoa.

    Itseäni ei niinkään kiinnosta termit, kanvointitapa ja muu sössötys koskien kanavoijan motiivia ja kotipaikkakuntaa, ikää yms. vaan itse viestistä saatu tieto ja hyöty.

    Näyttelyväitöksiin olisi kiva saada todisteita tai edes perusteluita. Informaatioskeptisiä väitteitä odottaisin enemmän ja itse viesteihin tutustumista.

  • WM_ sanoo:

    Ei se lähde, vaan viesti.
    Ihmiset opetetaan kouluissa pelkkään nippelitietoon. Sitten kun on kyseessä jotain oppeja oikeaan elämään ja parempaan sellaiseen niin ei oteta kuuleviin korviin 😉

    Tosin, mitä parempi ihminen yrittää olla, mitä onnellisempi jne, sen enempi saa vastustusta ulkomaailmalta, eli muilta.

  • baranorm sanoo:

    Täältäpä löytyy tosi kovatasoista ”kanavointia”. Tämä koesarja lienee lajissaan kaikkein parhaimpia ja myös uskottavin.
    Satun henk.koht. tuntemaan proffan joka oli mukana kokeissa ja hän on varsin tunnettu parapsykologian huippututkija.
    Kannattaa todella perehtyä asiaan!
    The Scole Experiment:
    http://www.thescoleexperiment.com/
    Edit: tässä hiukan tietoa k.o proffasta:
    http://en.wikipedia.org/wiki/David_Fontana

  • shakaali sanoo:

    erilailla ajattelevat tuntuvat aina olevan koulun/median/nasan ym. aivopesemiä.

  • WM_ sanoo:

    Hyvin mahdollista, tosin tunnustan itsekin olevan yhteiskunnan, koulujärjestelmän ja minua ympäröivän ihmiskunnan aivopesun uhri. Siltä tuskin vältymme, mutta voimme minimoida.

    Mutta väitätkö, että koulussa opeteltaisiin mitään mitä oikeasti elämässä tarvittaisiin? Lähimmäisen rakkautta, suvaitsevaisuutta, myötätuntoa, toisen kunnioittamista…. Sehän on pelkkää kilpailua, paremmat pärjää, stressin ja masennuksen tyyssija! Pitää osata lukematon määrä pelkkää nippelitietoa: mitä hemmettiä minä teen tiedolla onko jokin sana inessiivissa vai illatiivissa!?

    Ajattelin kirjoittaa aihetta sivuten artikkeliakin siitä, miten meitä opetetaan käyttämään vain vasenta aivopuoliskoa. Lukeminen vasemmalta oikealle, meidän aakkoset, luvut ja numerot, digitaalisen kellon luku..
    Jos haluaa mm. maalariksi, runoilijaksi yms. käsketään yleensä ensin opetella käyttämään oikeaa aivopuoliskoa.

  • shakaali sanoo:

    kyllä. ainakin osittain. käsittääkseni ainakin peruskoulun tehtävä on opetuksen lisäksi myös osaltaan kasvattaa. ainakin toisten kunnioitusta ja suvaitsevaisuutta kuulutettiin. muistaakseni lukiossa taas koitettiin kannustaa ajattelemaan omilla aivoilla. toki sitä nippelitietoakin tulee siinä mukana aika kasa.

    muuten, kun puhutaan näistä aivopuoliskoista, niin kertokaa joku paremmin tietävä onko niillä puoliskoilla oikeasti mitään käytännön eroa? käsittääkseni aivot toimivat kuitenkin ennen kaikkea kokonaisuutena. toisaalta muistuu ainakin tarina jätkästä joka sai rautatangon otsaansa aivoihin asti, ja jäi henkiin mutta persoonallisuus muuttui täysin. törmäsin juttuun ainakin psykologian oppikirjassa aikanaan, mutta en ole varma onko totta.

  • WM_ sanoo:

    Niillä on vaikutusta. Esim ihminen joka käyttää enempi toista aivopuoliskoa, on aivan erilainen kuin ihminen joka käyttää toista (ilmenee siis niinä ominaisuuksina, joita kumpainenkin puolisko ”teettää”)

    Esim muusikot, homot ja naiset. Hehän ovat yleisesti katsoen hyviä pukemaan tunteitaan sanoiksi. Heillä on tutkitusti kielenkäyttö myös oikean aivopuoliskon alueella, kun taas oikeakätiset, epämusikaaliset miehet: heidän puheensa sijoittuu miltei kokonaan vain vasempaan.

    Uudessa kirjassa, ”kuudes aisti”, oli paljon juttua juurikin näistä asioista. Se olikin tiede pohjalta asiassa ja tottakai aivoista tehtyjä tutkimuksia piti siinä olla.

    Wikipedian anti on tältä osin hyvin heikkoa.

  • Huttu sanoo:

    Jonkun nippelitieto voi olla toisen avain tulevaisuuteen, muista se. Jos pidät jotain koulutuksen osaa turhana, ei se silti tee siitä turhaa kaikille.

    Sosiaaliset taidot opitaan pääosin koulun ulkopuolella mielestäni. Toki kanssakäyminen muiden oppilaiden kanssa myös edesauttaa siihen, opitaan suvaitsevuutta erilaisia ihmisiä kohtaan jne, mutta suuri panostus on ihan omalla perheellä. Jos ei kannusteta olemaan sosiaalisia, unohdetaan se lähimmäisen rakkaus jne, se näkyy henkilön tulevaisuudessa varmasti.

  • Kertokaas te joiden ajatusmaailma ei ole niin sulkeutunut ja kapea kuin itselläni ja jotka mielestänne kykenette ymmärtämään meitä ahdasmielisiksi aivopestyjä paremmin universumin ihmeellisyyksiä, että onko ’rakastakaa-toisianne-ja-yrittäkää-kehittyä-ihmisinä-ja tehkää-maailmasta-parempi-paikka-kaikille’ -tuuba todellakin se ’tärkeä’ sanoma, jota varten uhvomiesten ja henkiolentojen pitää uhrata aikaansa? Eikö tuollainen nyt ole päivänselvää ilmankin? Miksi joku, joka tulee galaksien päästä tai toisesta ulottuvuudesta ei koskaan kerro meille yhtään mitään mitä emme jo tiedä tai pysty ihan itse päättelemään?

  • Ja miksi Wespa vaikenee Mainasta, joka muistaakseni ihan vain vaatimattomasti mullisti nuoren miehen maailman..?

  • Wespa sanoo:

    En ole pitkään aikaan kanavoinut intensiivisesti, enkä ole ollut nyt yhteydessä Mainaan sen kummemmin.

    Homma jäi tähän yhteen kuvattuun sessioon. Sen jälkeen en ole yhteyttä Mainaan ottanut, eikä häneltä ole tullut mitään yhteyspyyntöä. Odottelen oikeaa hetkeä kun olen itse henkisesti valmis (vielä jännittää mm. ihmisten suhtautuminen jne.) ja kun koen, että on jotain tärkeää informaatiota mitä täytyy jakaa tai mistä kysyä.

    Tällä hetkellä aikaani on vienyt enemmän mm. YouTubevideoiden teko eri näkökulmista ja erilaisten itse tärkeäksi näkemieni asioiden pohdinnasta. Keskeneräisistä projekteista voisin mainita mm. Panteistivideoni (”Jumala on kaikki”) neljännen osan tekeminen, joka on vielä loppusilauksen, sekä editoinnin osalta kesken.

  • Mielenkiintoista miten täällä aina sivuutetaan ne kysymykset, joihin olisi mielenkiintoisinta saada vastauksia… =)

  • Wespa sanoo:

    onko ‘rakastakaa-toisianne-ja-yrittäkää-kehittyä-ihmisinä-ja tehkää-maailmasta-parempi-paikka-kaikille’ -tuuba todellakin se ‘tärkeä’ sanoma, jota varten uhvomiesten ja henkiolentojen pitää uhrata aikaansa? Eikö tuollainen nyt ole päivänselvää ilmankin?

    Eikö mikä tahansa positiivinen askel kohti rauhaa ja rakkautta ole hyvä ja eteenpäinviemisen arvoinen asia? Jos voisit vaikuttaa rauhan saavuttamiseen ja ihmisten positiiivisuuteen puuttumatta suoranaisesti ihmisten vapaaseen tahtoon, niin tekisitkö sen?

    Mikä olisi sitten mielestäsi tärkeämpi asia minkä voisi tehdä sen suuremmin vaikuttamatta ihmisten vapaaseen tahtoon ja kulttuuriin yms? Mikä ylittäisi henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin, positiivisen fiiliksen ja ympäristön? Mikä olisi tärkeämpää sinulle henkilökohtaisesti?

    En tiedä kuinka paljon olet kanavointeja seurannut, mutta kanvoinneissa on aika laidasta laitaan viestejä. Tosin itse sanoisin myös, että päällimmäisenä tai eniten kanavoinnit liittyvät hyvinvointiin henkisellä ja fyysisellä tasolla. Psykologisia ja filosofisia vinkkejä tulee mm. vetovoiman lain näkökulmastakin.

    Kanavoinnit ovat olleet hyvä apu mm. itselleni. Olen paljon oppinut asioita, joita en ole ennen ymmärtänyt ajatella, mm. itseluottamukseen ja henkisyyteen liittyen. En tiedä missä olisin ilman kanavointien kautta saamaani apua. Olen löytänyt oman sisäisen luottamuksen ja viisauteni, nyt uskallan luottaa enemmän itseeni kun ennen saatoin mukautua liikaakin muiden mielipiteisiin.

    Kanavointien avulla löysin myös itsetutkiskelun ja omaan päähäni porautumisen. Nyt osaan ajatella ja pohtia psykologisiakin kysymyksiä, sekä mm. minuutta itse, kun ennen olin ja menin oman alitajuntani vaikutuksen alaisena. Nyt pystyn vaikuttamaan omaan alitajuntaanikin ja tiedostamaan pelkojani, joita voin sitten lähteä työstämään.

    Mielestäni kanavointien asiat eivät ole niinkään päiväselviä, että ihmiset niitä itse ajattelelisivat ja siksi ne ovatkin hyviä herätteitä. Osa on jopa niin päivänselviä, että niitä ei tule sen kummemmin ajateltua monesta eri näkökulmasta. Kuinka moni kauan masennuksessa ollut ihminen edes pyrkii tiedostamaan mistä menenisyyden traumasta masennus on tullut? Kuinka moni vihaa tunteva ihminen oikeasti tietää mistä viha alunperin tulee? Kuinka moni ihminen edes tiedostaa kunnolla (edes ajattelee asiaa), että vihaansa voi vaikuttaa ja syyn selvittämällä pyrkiä muuttamaan sitä? Vaikuttaa itsestäänselvyyksiltä, mutta kuinka moni niitä oikeasti edes omassa elämässään ajattelee?

    Jos mietitään asiaa potentiaalisten rakkaudellisten olentojen tai henkien näkökulmasta, niin eikös täällä ole paljonkin parannettavaa? Meillä on sodat ym. Paljon on asioita mihin voi antaa vinkkiä, jotta voimme kehittyä ihmisinä ja rotuna eteenpäin. Selvittämällä sotien ja vihan ym. syitä ja antamalla vinnkejä miten voimme itse vaikuttaa omaan itseemme ja sitä kautta ympäröivään maailmaan on mielestäni tärkeä asia ja mielestäni se on sellainen asia jonka jokainen rakkaudellinen ja auttavainen henkilö tekisi, miksi ei siis jokin ulkopuolinenkin rakkaudellinen olento, jolla on hyvät resurssit auttaa?

    Miksi joku, joka tulee galaksien päästä tai toisesta ulottuvuudesta ei koskaan kerro meille yhtään mitään mitä emme jo tiedä tai pysty ihan itse päättelemään?

    Kyllähän tietoa on tullut myös tämänlaista, mutta sehän leimataan huuhaaksi. Koska se on jotain mitä emme tiedä. On kaikenlaista tietoa mm. eri roduista, heidän kulttuureistaan ja matkustustavoista jne.

    Suosittelen tutustumaan Bashariin, sieltä saat kanavointia laidasta laitaan (myös useasti tieteellisestä näkökulmasta), kun jäi vähän sellainen kuva että et ole kyseisiä kanavointeja ainakaan hirveästi seuraillut.

  • No, itselleni esittämäsi asiat ovat tuttuja ihan ilman kanavointejakin, kuten myös useimmille ystävistäni. Ja minkäänmoista mullistavaa tietoa ei todellakaan ole tullut, muutenhan tietäisimme siitä? Ehkä sitä pidetään huuhaana koska sitä se juuri on… Varmaan viehättävää itsensä silmään viilaamista, mutta eipä siitä mitään käteen jää. Ja mitä alitajuntasi hallintaan tulee, jos todella uskot, että joku ulkopuoleltasi siihen vaikuttaa, niin etpä taida sitä hallita. Höpinää ja löpinää riittää, vakuuttavuus vaan on nollatasoa.

    Ja olen kyllä itsekin omakohtaisesti aiheeseen perehtynyt, harvinaisen huikeita halluja olen todistanut. =)

  • Wespa sanoo:

    Se, että asiat ovat tuttuja ei tarkoita sitä etteikö niihin voisi vaikuttaa tai jakaa tietoisuutta eri näkökulmista niille, jotka sitä tarvitsevat. Jos kaikki tietäisivät miten esim. masennuksesta pääsee eroon, niin meillä ei olisi masentuneita ihmisiä.

    Alitajunta on tiedotamatonta toimintaa. Siksi se onkin monelle niin tuntematonta kunnes alkaa tiedostamaan alitajuisia toimintojaan jolloin siitä tulee vähemmän alitajuista. Voisin siis sanoa, että jokaisella ihmisellä on jotain mitä voisi omassa itsessään ja käyttäytymisessään jollain tasolla parantaa mm. tietoisuuden kautta. Sitten kun ollaan täydellisiä, niin ei ole mitään mitä kehittää, mutta siihen asti voimme kehittyä itse ja pyytää apua ja vinkkejä esim. psykologeilta tai muilta miten sen voi tehdä. Ei niinkään miksi muuttua vaan miten muuttua, kun on ne työkalut hallinnassa, niin muutos on helpompi. 🙂

    Ehkä sitä pidetään huuhaana koska sitä se juuri on…

    Kaikella tiedolla on kolme vaihetta: 1. Sitä pilkataan. 2. Sitä vastustetaan raivokkaasti. 3. Se hyväksytään itsestäänselvyytenä. -Arthur Schopenhauer

    Mitä olisi mullistava uusi tieto jota et näkisi huuhaana?

    Varmaan viehättävää itsensä silmään viilaamista, mutta eipä siitä mitään käteen jää.

    Et voi puhua toisten ihmisten puolesta. On monia ihmisiä, joita mm. Darryl Ankan jakama tieto on auttanut. Monet ihmiset ovat päässeet taakoistaan eroon ”työkalujen” avulla.

    PS. Alitajuntaan (siinä millaisena itsesi näet) voi vaikuttaa esim. kokemusten ja itsetutkiskelun kautta. Voit muuttua epävarmasta itsevarmaksi. Voit päästä siis siihen pisteeseen, jossa et koe itseäsi enää epävarmaksi ja alitajuntasi on ohjelmoitu uudella tavalla. Epävarma ihminen toimii alitajuisesti rajoittuneemmin kuin itsevarma ihminen. Epävarman ihmisen muuttuminen itsevarmaksi siis itsessään muuttaa myös alitajuntaa.

  • Wespa sanoo:

    ”Ja mitä alitajuntasi hallintaan tulee, jos todella uskot, että joku ulkopuoleltasi siihen vaikuttaa, niin etpä taida sitä hallita.”

    Alitajunta on tiedostamatonta toimintaa. En väittänyt, että kukaan muu kuin oma pää/oma itse sitä hallitsisi. Puhuin siitä, että sitä omaa hallintaa voi muuttaa. Voit siis itse hallita / ohjelmoida alitajuntasi uudestaan ja voit olla enemmän tietoinen niistä alitajuisista ärsykkeistä. Omien alitajuisten toimintojen tiedostaminen itsessäänkin on askel kohti niiden hallintaa.

    PS. Olisi kiva joskus jutella enemmänkin esim. mesen tai äänellisen nettikeskustelun välillä, kun koen kirjoittamisen jokseenkin rajoittuneeksi (varsinkin kun pitää selitellä ja korjailla kaikkea, puhumalla on selvempää mielestäni ilmaista näkökulmaansa ja keskustelu soljuu nopeammin) ja kanssasi olisi mukava jutella vaikkapa tinychatin puolella. 🙂

  • Wespa sanoo:

    No, itselleni esittämäsi asiat ovat tuttuja ihan ilman kanavointejakin, kuten myös useimmille ystävistäni.

    No se on hienoa, että sinulla ja kavereillasi on filosofista ja psykologista ymmärrystä. Kaikilla sitä ei ole ja minun täällä selittämäni asiat ovat vähän eri asia kun syvällinen video jossa selitetään erilaisia syventymisstapoja ja ”kehittymistyökaluja”. Suosittelen tutustumaan videomateriaaliin ennen sen kritisoimista, sitten voit vaikka eritellä ja kritisoida jokaista videota erikseen.

    PS. Jätit vastaamatta moneen suoraan kysymykseen jota esitin viestissä ennen vastaustasi.

  • Aah, käsitin kysymyksesi lähinnä retorisiksi…

    ”Eikö mikä tahansa positiivinen askel kohti rauhaa ja rakkautta ole hyvä ja eteenpäinviemisen arvoinen asia? Jos voisit vaikuttaa rauhan saavuttamiseen ja ihmisten positiiivisuuteen puuttumatta suoranaisesti ihmisten vapaaseen tahtoon, niin tekisitkö sen?”

    – Kyllä vain. Mutta… Mites tämä kanavointi on maailmanrauhaa edistänyt? Siis niinku ihan oikeesti?

    ”Mikä olisi sitten mielestäsi tärkeämpi asia minkä voisi tehdä sen suuremmin vaikuttamatta ihmisten vapaaseen tahtoon ja kulttuuriin yms? Mikä ylittäisi henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin, positiivisen fiiliksen ja ympäristön? Mikä olisi tärkeämpää sinulle henkilökohtaisesti?”

    – Tuskin mikään kun sen noin yleisesti esität. Mutta… Mihin tässä nyt oikeasti tarvitaan tällaista omaan silmään pissimistä?

    ”Kuinka moni kauan masennuksessa ollut ihminen edes pyrkii tiedostamaan mistä menenisyyden traumasta masennus on tullut?”

    – Varmasti jokainen, jonka äly ja ymmärrys moiseen riittää. Läheskään kaikilla ei tietenkään riitä, mutta… Miten tällainen pelleily nyt oikeasti näitä poloisia auttaisi? Eikös tuollaisessa suggeroinnissa piile melkoinen psykoosivaara? En todellakaan suosittelisi kanavointia mielenterveysongelmista kärsiville. En tietenkään kenellekään muullekaan kuin korkeintaan halvaksi huvitukseksi.

    ”Kuinka moni vihaa tunteva ihminen oikeasti tietää mistä viha alunperin tulee? Kuinka moni ihminen edes tiedostaa kunnolla (edes ajattelee asiaa), että vihaansa voi vaikuttaa ja syyn selvittämällä pyrkiä muuttamaan sitä? Vaikuttaa itsestäänselvyyksiltä, mutta kuinka moni niitä oikeasti edes omassa elämässään ajattelee?”

    – Harmittavan harva, luulisin. Mutta… Kuinka moni nyt ylipäänsä ajattelee mitään? Ja tuollainen pseudopsykologiako heidät pelastaa?

    ”Jos mietitään asiaa potentiaalisten rakkaudellisten olentojen tai henkien näkökulmasta, niin eikös täällä ole paljonkin parannettavaa?”

    – Näytä mulle yksi (1) uskottava henkiolento.

    ”Meillä on sodat ym. Paljon on asioita mihin voi antaa vinkkiä, jotta voimme kehittyä ihmisinä ja rotuna eteenpäin. Selvittämällä sotien ja vihan ym. syitä ja antamalla vinnkejä miten voimme itse vaikuttaa omaan itseemme ja sitä kautta ympäröivään maailmaan on mielestäni tärkeä asia ja mielestäni se on sellainen asia jonka jokainen rakkaudellinen ja auttavainen henkilö tekisi, miksi ei siis jokin ulkopuolinenkin rakkaudellinen olento, jolla on hyvät resurssit auttaa?”

    – Kun ei näitä ’ulkopuolisia rakkaudellisia olentoja’ ole kuin kuvitelmissanne…

  • foliosilinteri sanoo:

    Katselin kanavointiopasta ja jäi mietityttämään kohta jossa käskettiin antaa kanavoitavalle kohteelle lupa alkaa jaarittelemaan.

    Mistä saan sen kohteen?Mistä yhteys omaan henkiopettajaan tms? Vai voinko koittaa kanavoida ihmemies macgyveriä että miten tehdään piirisarja scud ohjukseen maitopurkin kuoresta,nopasta ja lihahyytelöstä?

    Huhuilenko mielessäni vaan että henkidude, kerro kuka olet vai miten tämä homma etenee?

  • Wespa sanoo:

    Mitä tarkoitat jaarittelulla?

    Kohteen saat itse valitsemalla, sitten kokeilet onnistuuko yhteys. Omasta henioppaasta/suojelusenkelistä on hyvä ja helppo aloittaa esim. mutta muunkinlainen yhteyden kokeilu onnistuu. Macgyveriäkin voit toki kanavoida jos siltä tuntuu. 😀

    Tarkemmat ohjeet on annettu oppaassa ja homma onnistuu myös ohjatun meditaation kautta, siitä vaan kokeilemaan vaikka huumorimielessä. 😀

  • Wespa sanoo:

    En todellakaan suosittelisi kanavointia mielenterveysongelmista kärsiville.

    Olet ymmärtänyt väärin. Kyse ei ollut kanavoinnin harjoittamisesta vaan viestien kuuntelusta. Jos näkökulmasi oli kanavoinnin harjoittaminen itse, niin silloin vastasin väärästä näkökulmasta. Vastasin kysymyksiin ja aatteisiin kanavointeja seuraavan henkilön näkökulmasta.

    – Kyllä vain. Mutta… Mites tämä kanavointi on maailmanrauhaa edistänyt? Siis niinku ihan oikeesti?

    Kuten mainitsin, niin yksilötasolta lähdetään. Jokainen askel kohti positiivista yksilötasolla on jonkinlainen askel kohti parempaa isommassa kaavassa. Jokainen elämäänsä henkisesti parantanut henkilö on askel kohti parempaa isommassa kaavassa. Mitään samantien tapahtuvaa ihmettä tuskin on luvassa.

    – Harmittavan harva, luulisin. Mutta… Kuinka moni nyt ylipäänsä ajattelee mitään?

    Se idea kanavoinneissa onkin. Niitä kuuntelemalla ja erilaisia ohjeita noudattamalla voi alkaa itse ajattelemaan ja saamaan apua omiin ongelmiin, voi syventyä siihen missä mättää ja miten voi itse asiaan reagoida positiivisesti. Kyse on vähän kuin psykologilla käynnissä, paitsi kanavoinnissa avustetaan toimimaan itse pykologina ja tarjotaan hyviä vinkkejä. Toki kanavointeja on erilaisia ja kaikki eivät perustu välttämättä itsensä auttamiseen, vaan on myös ns. ”tietokanavointeja”, joissa kerrotaan erilaisista sivilisaatioista yms.

    Näytä mulle yksi (1) uskottava henkiolento.

    Puhuin potentiaalisista olennoista. Minulla ei ole mitään intressejä eikä taitoa sinulle sitä todistaa. Sinulla on täysi oikeus uskoa mihin tahansa.

    Ohitit muutenkin vastauksissasi potentiaalisen näkökulman, aluksi kritisoit potentiaalisia olentoja / heidän toimintatapojaan yms; mutta sitten kun kritiikkiin vastaan ja tarjoan näkökulmaa, niin hylkäät kokonaan potentiaalisen näkökulman siitä miten ollennot voisivat toimia toteamalla, että olentoja ei ole. Puhuin potentiaalisista olennoista ja heidän potentiaalisesta rakkaudesta, jonka voisi osoittaa kertomallani tavalla, se ei kuitenkaan sinulle käynyt vaan päätit heittää ”ei ole olemassa” -korttisi esiin.

    Edelleenkin odotan parempia toimintatapoja. Kun sinulta löytyy kritiikkiä kanavoinneista ja niiden tärkeydestä, niin odottaisin myös parempia vaihtoehtoja. Jatkossa toivoisin, että osottaisit kiritiikkiä mutuilukritiikin (joka ei kohdistu oikeen mihinkään) sijasta itse videoihin ja kanavointeihin henkilökohtaisesti, niin olisi mielenkiintioisempaa tutkia asiaa ihan tapauskohtaisesti. Tulee vaan sellainen kuva, että et ole paljoa kanavointeja kuunnellut tai katsellut, voin olla hyvin väärässäkin, mutta se olisi kiva todentaa. 🙂

    PS. Ajattelin, että ensi viikolla varaisin ajan tuonne Teamspeakin puolelle, jossa voisi olla joku tietty keskusteluaihe, esim. nämä kanavoinnit. Olisiko kiinnostusta osallistua keskusteluun tai tulla vaikka haastateltavaksi aihetta koskien? Mahdollisesti voisin lähetyksessä kokeilla näytösluontoisesti itse kanavointiakin… Kaikenlaiset näkökulmat ovat tervetulleita. 🙂

  • Juu, tää ei ehkä o just se paras paikka 100-sivuisille kommenteille… =) Ja tarkoitin, sekä että. En usko, että kuviteltujen viestien kuuntelu kovasti auttaa psykoosivalmista ihmistä, jonka pitäisi kaikin mahdollisin keinoin yrittää pysyä todellisuuden syrjässä kiinni. Tästä voi tietenkin saivarrella tyyliin ’kenen todellisuudesta puhut?’, mutta jos nyt pitäydytään ihan tässä meitä jokaista ympäröivässä matemaattisesti todistettavissa olevassa. Ja tiedän kyllä, että aistiemme rajallisuuden vuoksi tätäkään todellisuutta tuskin esiintyy kahta täsmälleen samanlaista, mutta johonkin on raja vedettävä, ettei keskustelu saivartelun ilosta paisuisi loputtomaksi…

    Et vaikuta ihmiseltä, joka ilman kanavointikokemuksia olisi kovasti halunnut muille pahaa, enkä jaksa uskoa, että esim. Adolf Hitler olisi omista kanavointikokemuksistaan saanut muuta kuin vahvistusta omalle käsitykselleen siitä miten maailmasta tulisi parempi paikka.

    Kanavointiin ja sen historiaan olen tutustunut sen verran, että olen sen huuhaaksi todennut. En ole kuullut yhdestäkään uskottavasta tapauksesta, jota ei olisi huiputukseksi tai harhoiksi todettu.

  • WM_ sanoo:

    Höpö, miten todistat jonkun kanavoinnin harhaksi?
    Sinulla on siihen laitteet taskussasi?

    Kuten Wespa sanoi, anna toinen, parempi keino parantaa omaa ja läheisten elämää. Kanavoinnit, oli ne sitten shaissea, niin ne ovat ainakin kullan arvoista shaissea, eikä niiden tarkoitus siitä mihinkään muutu.

    Jos ei ihminen omiin nimiinsä ota loistavaa filosofiointiaan ja elämänopetuksia, joita kanavoi, onko sillä mitään väliä itse viestin kannalta?

    Ja vaikka miten pidät niitä kuvitteluina, huvittavaa, että maailman voisi pelastaa pelkällä kuvittelulla, mutta ihmiset eivät silti tajua pointtia!

    Voi kun ihmiset ajattelisivat (saisivat edes kanavoinneista sen potkun aloittaa, mutta kunhan ajattelisivat) niin ei olisi turhaa kinaa, joka asiasta ulinaa, tappeluita, turhia riitoja, joita on niin miljoonasti ettei voi edes laskea. ”En anna tolle anteeks ku se teki pienen virheen mua kohtaan, mieluummin ystävyys poikki tai kosto toiselle (sehän auttaa!)”

  • ”Kuten Wespa sanoi, anna toinen, parempi keino parantaa omaa ja läheisten elämää.”

    No, en kyllä millään ymmärrä mihin moista hölynpölyä tarvitaan… Ihmiset, joita ajattelu kiinnostaa kyllä siihen kykenevät ilman tuollaista pelleilyäkin. Sitä paitsi minkäänlaisten äänien kuuntelu ei takuulla tee hyvää niille, jotka horjuvat pirstoutuvan psyyken kanssa…

    Kyllä maailman voisi pelastaa ajattelemalla tekojensa syitä ja seurauksia, kehittämällä itselleen mahdollisimman korkean moraalin ja pyrkimällä noudattamaan sitä. Kuvittelulla en oikein usko mitään pelastettavan.

    Tosin näkemykset siitä mikä on moraalisesti kestävää toimintaa luultavasti vaihtelevat aina ajasta ja paikasta riippumatta…

  • …niin ja tuo todistustaakka taitaa kuitenkin tässäkin huuhaassa olla pikemminkin kanavointi-uskovaisilla. Itselleni perusteiksi sen pitämiseen huuhaana riittää tietoni aivojen toiminnasta ja ympäröivästä maailmankaikkeudesta.

    Ja ei, en tiedä kaikesta kaikkea. Tarpeeksi kuitenkin, kunnes toisin todistetaan…

  • WM_ sanoo:

    Minä puhuin kanavointien viesteistä, en kanavoinnista.
    Miksi maailma on niin p*rseellään jos kaikki osaavat ajatella ilman ”tuollaisia kuvitelmia”?

    Aika paljon tiedät jos pystyt lyömään vastauksesi lukkoon. Tiedemaailma ei vielä tiedä edes mikä tietoisuus on tai missä se sijaitsee. Silti kaikki tutkimaton leimataan harhaopiksi ja tätä sanotaan tietämiseksi ja perusteiksi.

  • Eipäs haljota hiuksia… Käytin termiä koko höpinästä. Noista viesteistä en ole milloinkaan oppinut mitään mitä en jo tietäisi.

    ”Miksi maailma on niin p*rseellään jos kaikki osaavat ajatella ilman “tuollaisia kuvitelmia”?”

    En tainnut sanoa kaikkien osaavan ajatella. En usko kaikkia ajattelun juuri kiinnostavankaan. Mutta ajattelevat nekin, jotka ajattelevat eri tavalla kuin sinä. Ehkäpä maailma on ’p*rseellään’ koska liian monet ajattelevat? Maailmahan on niin kauan ’p*rseellään’, kuin löytyy kaksi ihmistä, jotka ajattelevat maailmasta tulevan parempi paikka jos tuo toinenkin ajattelisi ja toimisi kuten minusta pitäisi ja molempien käsitykset siitä millainen maailman pitäisi olla poikkeavat toisistaan. Tällöinhän vähintään jommankumman maailma olisi ’p*rseellään’.

    Ja, juu, kyllä mä aika paljon tiedän.

  • WM_ sanoo:

    Tuo on totta, vain kapeasti katsottuna. Siirryttäessä taas kuplan ulkopuolelle, huomaamme ettei tuo toimi. Siksi onkin noustava mielipide-tasolta havainto-tasolle. Havainnoitava mikä toimii ja mikä ei.

    Älä sulje silmiäsi siltä kaikelta pahalta mitä ihmiset luovat omissa mielissään (tai mitä muut luovat omiin mieliimme). Kuten otin esimerkiksi tuon anteeksi antamisen. Kuinka moni oikeasti nousee sen illuusion yli, että täytyy kantaa kaunaa tai jopa kostaa toiselle?

    Ja kuten Wespa puhui vihasta: kuinka moni oikeasti edes tietää mitä se on, mistä se johtuu ja mitä se hyödyttää?

    Itse ainakin väitän saaneeni kanavoiduista viesteistä (ei, itse en ole kanavoinut) tärkeitä ja hyviä elämänohjeita, joita yritän noudattaa. Sitten joku tulee sanomaan ettei niistä ole mitään hyötyä, ilmankin pärjäisi. Pistää näkemään punaista.

    Yksi kanavoitu viesti, ohje, jota olen yrittänyt noudattaa on: ”Mieti asioita tehdessäsi millainen maailma olisi jos kaikki tekisivät niinkuin sinä teet” -siihen loppuu turha rutina ja vihamielisyyden ylläpito. Siihen loppuu myös roskaaminen, itsensä myrkyttäminen jnejne.

    Kuinkahan moni on tuon oppinut koulunpenkiltä? Kirkon penkiltä? Vankilan penkiltä? Oikeussalin penkiltä?

  • Wespa sanoo:

    Aika jännää kommenttia Höpönpöpö. En missään vaiheessa olekkaan suositellut mielisairaille kanavointeja (miksi otit koko homman esiin?), en kuitenkaan komppaa täysin, että niistä olisi haittaa, vaikka toki voi joissain tapauksissa ollakkin. Johtuu hyvin paljon itse kanavoinnin sisällöstäkin. Jos kanavoinnissa keskitytään psykologisiin vinkkeihin, itsepsykologiaan jne. niin uskoisin siitä olevan jopa apua. Ei kaikissa puhuta enkeleistä ja avaruusolennoista, vaan mm. Basharilta löytyy paljon tieteeseen ja psykologiaa sivuavia juttuja, henkisen hyvinvoinnin vinkkejä. Vastaa suoraan kysymyksiin jne.

    Et vaikuta ihmiseltä, joka ilman kanavointikokemuksia olisi kovasti halunnut muille pahaa, enkä jaksa uskoa, että esim. Adolf Hitler olisi omista kanavointikokemuksistaan saanut muuta kuin vahvistusta omalle käsitykselleen siitä miten maailmasta tulisi parempi paikka.

    Mitä tarkoitat tällä? Viittaatko, että kanavointikokemukseni olisi tehnyt minusta pahaa haluavan ihmisen? Aika hauska näkökulma tuokin, mutta aika extreemesyksiin menet kyllä viesteissäsi varsinkin jos alat vertaamaan minua Hitleriin.

    Kanavointiin ja sen historiaan olen tutustunut sen verran, että olen sen huuhaaksi todennut. En ole kuullut yhdestäkään uskottavasta tapauksesta, jota ei olisi huiputukseksi tai harhoiksi todettu.

    Miten olet tutustunut kanavointiin? Wikipedia-artikkeleiden kautta? Uskon, että omaa kokemusta sinulla ei ainakaan ole. Jännää sinäänsä, että et ole kohdannut uskottavia tapauksia kun näitä löytyy Edgar Caycesta lähtien. http://fi.wikipedia.org/wiki/Edgar_Cayce

    Suosittelen edelleen katsomaan myös Darryl Ankan/Basharin kanavointeja, joista löytyy paljon tietoa laidasta laitaan. Sitten voit vaikka videokohataisesti niitä kritisoida, tällä hetkelle kritiikkis ei viittaa mihinkään vaan ympäripyöreästi kumoat koko kanavoinnin. Toki huijareitakin alalla saattaa olla ja mahdollisesti onkin, mutta se ei kumoa koko juttua. Ihan samalla tavalla vaikka pörssialalta löytyy huijareitakin, mutta asioista selvää ottamalla selviää paljonkin, että kuka on hommassa mukana sydämellään ja kuka pelkän rahan takia…

  • WM_ sanoo:

    Olen kolmas osapuoli tässä nyt, mutta:
    ”“Et vaikuta ihmiseltä, joka ilman kanavointikokemuksia olisi kovasti halunnut muille pahaa, enkä jaksa uskoa, että esim. Adolf Hitler olisi omista kanavointikokemuksistaan saanut muuta kuin vahvistusta omalle käsitykselleen siitä miten maailmasta tulisi parempi paikka.”

    Mitä tarkoitat tällä? Viittaatko, että kanavointikokemukseni olisi tehnyt minusta pahaa haluavan ihmisen? Aika hauska näkökulma tuokin, mutta aika extreemesyksiin menet kyllä viesteissäsi varsinkin jos alat vertaamaan minua Hitleriin.”

    Itse ymmärsin että tarkoitettiin ettet sinä, Wespa, olisi paha ihminen vaikket olisi koskaan kanavoituja viestejä kuullutkaan.

    Mutta niin tai näin, on siitä varmasti jotain hyötyä ollut(?)

    Ja vaikkei Wespa olisi paha ihminen ilman kanavointeja, joku toinen voisi olla.

    Liian monet sanovat tutkineensa ja todistaneensa asioita vain sillä, etteivät ole jaksaneet tutustua aiheeseen tai eivät ole itse todistaneet aiheen puolesta.

  • WM:
    ”Yksi kanavoitu viesti, ohje, jota olen yrittänyt noudattaa on: “Mieti asioita tehdessäsi millainen maailma olisi jos kaikki tekisivät niinkuin sinä teet” -siihen loppuu turha rutina ja vihamielisyyden ylläpito.”

    Tuoko nyt ei täyspäisen ihmisen mieleen muuten juolahtaisi? Olen myös ajoittain ollut havaitsevinani toveri WM:nkin kommenteissa vähintään orastavaa turhaa ja lähes vihamielistäkin rutinaa. Tosin otteesi on tainnut jo hieman aikuistua. Enkä väitä itsekään tuossa suhteessa aivan täydellisyyttä hipovani. =)

    Ja todellakin WM tajusi tällä kertaa tuon Hitler-kortin jopa Wespaa paremmin. En missään nimessä verrannut sinua Hitleriin… =) Pointtini siinä oli se, että uskon esimerkiksi Hitlerin halunneen pelkkää hyvää, hänen moraalinsa ja metodinsa toki poikkesivat jonkin verran nykyään yleisesti hyväksytystä. Fanaattisia seuraajia moinen hahmo toki saisi nyttemminkin. Hitler tuskin olisi saanut viestejä, jotka olisivat hänen näkemystään ’isosta kuvasta’ radikaalista muuttaneet.

    Ja hyvin monet näistä ’äänien kuulijoista’ ovat vähintään potentiaalisia skitsofreenikkoja. Siitä tiedän toki kanavointiakin enemmän. Kyllä terveenkin ihmisen kannattaa hieman huolestuneena tilaansa tarkkailla jos ääniä alkaa kuulemaan, enkä itse ainakaan suosittelisi näiden harhojen ohjeita aina noudatettavan. Tosin satunnaisesti näihinkin harhoihin törmää kaiketi meistä useimmat.

    En itse ole sillä linjalla, että aivan kaikkea olisi syytä kokeilla voidakseen siitä muodostaa täysin pätevän ja asiallisiin aihetodisteisiin pohjautuvan mielipiteen. Tästä voisin keksiä vinon pinon esimerkkejä, mutta uskoisin, että niin pystytte itsekin. Wikipediasta kukaan ei haaveillutkaan siihen aikaan kun näihin asioihin perehdyin. Turhana rutinana pitäisin myös tietojeni päivittämisen ehdottamista, sen verran seuraan tieteen tapahtumia, että jos aiheessa jokin askel johonkin suuntaan ihan oikeasti otetaan kuulen siitä kyllä ihan puolueettomiakin kanavoita myöten riittävän nopeasti. Eikä se, että on johonkin sivumääräisesti tolkuttomasti perehtynyt anna minkäänlaista kuvaa siitä mitä lukemastaan on ymmärtänyt ja kuinka kriittisesti lukemaansa osaa suhtautua. Kuten tälläkin saitilla hyvin voi havainnoida.

  • Jaahas… Nyt en kyllä kiroillut, mutta läpikään en päässyt. Tarkistaisiko ylläpito mistä kiikastaa? En jaksais koko kommenttia uudelleenkaan naputella… =)

  • Wespa sanoo:

    Kanavoija ei välttämättä kuule ääniä päässään (itseasiassa en tiedä yhtään kanavoijaa joka kuulisi ääniä päässään). Itselleni henkilökohtaisesti tulee ajatuksina, sekä tunteina, joskus myös näkyinä/kuvina. Jos olet lukenut isomman artikkelini kanavoinnista tuolta Henkimaailman puolelta, niin siinä selitän että kanavointi on aika paljolti oman alitajunnan työllistämistä. Kanavoinnin suorittaminen itsessään ei eroa paljoakaan itsetutkiskelusta, sen voisi nähdä jopa syvempänä itsetutkiskeluna (joka sopii panteistiseen maailmankuvaanikin). Lopulta on ihan sama tuleeko viesti omasta päästä vai sen ulkopuolelta, jos siitä on apua ihmisille. Ja kuten olen maininnut, niin vielä olen itsekkin osittain skeptisellä kannalla, enkä voi 100% tietää mistä kanavointi tulee (omasta alitajunnasta vai sen ulkopuolelta, vaiko molempien yhteistyöstä), en kanavointia kuitenkaan harrastaisi, enkä kanavointeja seuraisi jos siitä en itse mitään hyötyä saisi.

    Viesteistäsi tulee vain jännä kuva, että kritisoit asioita joihin et ole perehtynyt. Se, että et tiedä vielä onko kanavoinnin toimintaperiaate tieteellisesti todistettu ei ole mitenkään tekemisissä kanavointien sisällön kanssa. Vaikka kyseessä olisi pelkkä oman alitajunnan käyttäminen tai vaikka harhaista randomia puhetta, niin viestit ovat kiinnostavia ja niistä on apua ihmisille jos näin on. Jokainen viesti ja kanavointi on informaatiopaketti itsessään ja niitä pitää aina katsoa henkilökohtaisesti. Kanavoinnit ja kanavoijat eroavat myös toisistaan. Sen mitä itse olen seurannut asiaa, niin monista kanavoinneista todella on apua ihmisille, oma itseni mukaan lukien. Mielestäni on hyvin väärin kumota toisten ihmisten kokemukset ja hyöty pois sillä päätelmällä, että itse ei asiaan ole perehtynyt kuin pintapuolisesti.

    Homman pointti on kuitenkin se, että yleistyksesi siitä, että kaikki ihmiset eivät saisi apua on väärä. Vähän sama kun sanoisit psykologille tai psykiatrille, että ihan turhaan hän auttaa ihmisiä kun kaiken olisi voinut tajuta itse. Itseasiassa monet kanavoinnit antavat työkaluja myös tehdä kehitystyö itse, antavat vinkkejä ns. itsepsykologiaan ja itsensä tukiskeluun ja painottavat ihmisten omaa voimaa vaikuttaa asioihin. En kuitenkaan tarkoita, että täytyisi olla vakavasti masentunut yms. että hyötyisi kanavoinneista, mielestäni niistä voi hyötyä kuka tahansa joka on avoin omalle henkiselle kehitykselle ja omien alitajuisten pelkojen työllistämiselle… Ihan perusjamppakin näistä hyötyy monilla eri tavoilla johtuen toki mihin ongelmaan hakee apua tai mikä asia kiinnostaa tietää jne.

    Mielestäni kiistelymme siitä, auttaako kanvoinnit ihmisiä todistaa jo sen, että on olemassa kaksi näkökulmaa. Joitain auttavat, joitain ei. Ehkä sinä olet sellainen ihminen joka ei ole kanavoinneista saanut mitään irti, mutta itse olen saanut itse kanavoidessa, sekä kanavointeja kuunnellessa/lukiessa. Kuten mainitsin, niin mm. itsetuntoni on noussut, sekä tiedostan paremmin nykyään omat ajatukseni ja pystyn tiedostamaan ennen alitajuiset toiminnot ja sen kautta hallitsemaan paremmin omaa elämääni ja sitä millaisena itseni näen.

  • WM_ sanoo:

    En sanonutkaan onnistuneeni 😉
    Olen silti sitä mieltä, että ajatukset luovat sen mitä olemme ja kanavoidut viestit pyrkivät kokoajan kertomaan oman ”totuutensa” siitä, mitä olemme. Eli, ei ihmekään että ihmiskunta on ”paha” koska aina on noudatettu ”vain vahvin pärjää” -periaatetta. Sitten tuli kristinusko, joka sanoo pienestä pitäen ihmisille heidän olevan pahoja ja syntisiä.
    (Sano pikku tytölle sen olevan ruma niin se ei unohda sitä ikinä vaan elää sen mukaan ja se on täysin erilainen elämä kuin mitä muuten olisi ollut)

  • No, juu… Tutustuin tuohon kanavointipläjäykseesi Henkimaailmassa, Wespa, ja pakko myöntää, että ihan just sitä ihteensä kuten arvelinkin.

    ”Kanavoinnissa otetaan yhteys esim. enkeleihin, henkiin, omaan henkioppaaseen tai vaikkapa avaruusolentoihin.”

    Tämä nyt jo kertoo kyseessä olevan Rauni-Leena Luukanen-Kilde -tason pseudotieteellisyyttä, jota todellakin on mielestäni hyvin kyseenalaista ja jopa vaarallista tyrkyttää ihmisille, joilla ihan oikeasti on vaikeuksia hahmottaa todellisuutensa rajoja. Ja ellei jo ole niin varsinkin puberteetti-ikäisille itsensä kanssa painiskelijoille moinen hörhöily saattaa olla hyvinkin kohtalokasta. Uskoisin useimpien lukijoidesi olevan tätä ryhmää, sillä silloinhan nämä para-jutut usein eniten kiehtovat.

    Eikö teitä todellakaan hämmästytä, etteivät enkelit, henki- saati avaruusolennot koskaan, missään, kenellekään ole kyenneet kertomaan yhtään mitään mitä täällä ei jo tiedetä? Enkä nyt ota edes leikilläni mitenkään huomioon mitään mullistavia tietoja betelgeuselaisten päivällispöytärutiineista, kuusitoistatuhatkertaista valonnopeutta kiitävistä planeetan kokoisista emoaluksista enkä pallomme sisällä asustelevista liskokansoista, joita kenenkään muun kuin yhden ’itsensä rohkeasti likoon laittavan’ kontaktihenkilön ei ole mahdollista havainnoida…

  • Wespa sanoo:

    Kiitos kommentistasi. Mukavaa, että luit koko artikkelin läpi, jossa selvitin kantaani homman mahdollisuuteen mm. rinnakkaistodellisuuksien taholta. 🙂

    Tässä mennään taas siihen mihin itse uskoo ja miten todellisuuden näkee, näkeekö esim. rinnakkaistodellisuudet ja kvanttifysiikan teorioiden mahdollistamat asiat todellisina vai ei. Jos uskoo esim. enkeleihin, niin on mahdollista hankkia tietoutta enkeleistä ja tehdä niitä askeleita mikä itselle tuntuu oikealta, olkoon se vaikka yhteyden itse kokeileminen. Voi vaikka ottaa yhteyttä omaan henkioppaaseensa jos se saa ajattelemaan asioita ja auttaa omalla tiellä eteenpäin ihmisenä. Todellisuuden rajojen hahmottaminen on hauskaa puuhaa itsessään, enkä näe siinä mitään väärää. Jokainen tekee sen omalla tavallaan ja perustaa todellisuutensa/maailmankuvansa näkemisen oman intuition, omien tutkimusten, lukemiensa tiedon ym. pohjalta. Mielestäni kaikenlainen tieto suuntaan ja toiseen on hyväksyttävää ja silloin ihmisellä on valinnanvaraa mihin uskoa ja mistä näkökulmasta katsoa kutakin asiaa.

    Itse olen saanut paljonkin tietoa kanavoinnin kautta mitä en ole aikaisemmin tiennyt. Nimenomaan enemmän henkilökohtaisella tasolla tosin (itsetutkiskelua ja oman itsensä tuntemista uusilla henkisillä tavoilla) + sitä verifioimatanto tietoa erilaisista kansoista, mm. kansasta jolla on hyvin lyhyt muisti ja joka tavallaan ajattelee puheen avulla. Olen myös vastannut kanavoinnin kautta kysymyksiin eri ulottuvuuksista ja niiden ominaisuuksista (3D +++). Et vielä ole vastannut kysymykseen, että mitä olisi tämä uusi tieto josta haluaisit saada lisäinformaatiota?

    Vaustaukset riippuvat aika paljon siitä kuka kanavoi ja mitä kysytään. Suurin osa mihin itse olen törmännyt on henkisiä vinkkejä, jotka näen suuressa arvossa ihmisten kehityksen kannalta. Basharilta olen kuullut myös paljon tietoa mitä en ole ennen tiennyt, yhdessä videossa kerrottiin mm. hypnoosin hyödyntämisestä. En muista tarkalleen miten se meni, mutta hypnoosia käytettäessä moneen ihmiseen tai monen ihmisen kautta voitaisiin saada ”rikottua kollektiivista todellisuuskenttää” jolloin olisi mahdollista myös taltioida (esim. kuvata) yliluonnolliselta vaikuttavia efektejä. Bashar on vastannut myös muutaman tieteilijän kysymyksiin ja antanut heille hyvää informaatiota, joidenka avulla ovat voineet jatkaa tutkimuksiaan. Valitettavasti en muista tarkkaan mistä oli kyse, mutta youtubesta löytänee… 🙂

    Yhdestä hauskasta näkökulmasta kaikenlainen daydreaming tai tietynlainen mielikuvituksellinen tila joissa mm. monet nerot ovat saaneet parhaat valonpälkähdyksensä on kanavointia. Se on tietynlainen tila, jossa on yhteydessä johonkin paljon suurempaan kuin vain omaan alitajuntaansa. Tai ehkä juuri tästä on kyse. Kyse on kuitenkin samasta asiasta, tuon alitajunnan ja syventyneen tilan hyväksi käyttämisestä uusien ideoiden saamisessa. Tavallaan siis sitä uutta informaatiota ja uusia ideoita on jo paljon saatu, mutta tästä näkökulmasta yhteys ympäristöön (siihen mihin alitajunta/piilotajunta mahdollisesti on yhteydessä) on ollut tiedostamatonta. Einsteinin ja Nicola Teslan voisi nähdä titynlaisina mestarikanavoijina ja varsinkin Teslaa on sellasisena eri piireissä pidettykkin. Kyse on siis tavallaan myös avoimuuden tilasta vastaanottaa uutta informaatiota ideoiden muodossa, antaa ne propsit sitten omalle ihanalle tajunnalle vai omalle ihanalle tajunnalle + ulkopuolisille älyille… Kaikki on kuitenkin jollain tasolla yhteydessä toisiinsa uskoo sitten avaruusolentoihin tai ei…

  • ”Et vielä ole vastannut kysymykseen, että mitä olisi tämä uusi tieto josta haluaisit saada lisäinformaatiota?”

    Uusi tieto on jotain mitä emme vielä tiedä, eikö vain? Tämän olen mielestäni tuonut kohtalaisen toistuvasti esiin kommenteissani.

    Se, että vaikkapa tiedemies saattaa löytää alitajunnastaan vastauksen pitkään pohtimaansa ongelmaan, ei ole mitään uutta, niin aivomme toimivat ihan ilman kuvitteellisten henkiolentojen kanavointejakin.

    Ja luin kyllä molemmat artikkelisi aiheesta. Vaikuttaa vahvasti siltä, että tässä nyt taas mystfioidaan tuiki tavallista ilmiötä tekemällä siitä näillä mielikuvitusystävillä jotenkin jännempää. Esittämäsi ’järkeily’ lienee melko yleistä 12-17 -vuotiailla, siis siinä iässä kun universumin ihmeellisyyksiä aletaan ’rankemman’ kautta kyseenalaistamaan ja yritetään saada sijoitettua oma itse mahdollisesti jopa keskeiselle paikalle sitä. Ja siinä mennään omien havaintojeni pohjalta pusikkoon niin että ryskyy.

    Eikä ajatuksenjuoksusi yhdistäminen teini-ikään ole minkäänlaista vit-kettuilua vaan havaintoihini ja oppimaani perustuvaa tietoa, jota en tarkoita loukkaukseksi vaan tuon sen esiin koska tällainen ’minä-olen-universumi’ -tyyppinen ’panteismi’ on käsittääkseni tuossa kehitysvaiheessa verraten suosittua.

  • Toivon myös ettei kommentteja tulkita negatiivisiksi kampitusyrityksiksi vain koska näkemyksemme aiheesta ovat lähes vastakkaiset. Ajatusten ’ääneen’ sanominen ja julkituonti on useimmiten kuitenkin yksi askel kohti sitä toivomaamme parempaa huomista… =)

  • Wespa sanoo:

    Uusi tieto on jotain mitä emme vielä tiedä, eikö vain? Tämän olen mielestäni tuonut kohtalaisen toistuvasti esiin kommenteissani.

    Tiedän kyllä, mutta aihealueen esim. voi antaa tai jotain mihin tieto voisi liittyä. Esim. teknologista tietoa, psykologista tietoa, biologista tietoa, geologista tietoa, tietoa avaruudesta jne. vai tarkoitatko jotain mikä poikkeaa kokonaan ymmärrettävissä olevasta aihealueistamme? On asioita jotka tietää, on asioita jotka tietää että ei tiedä ja on asioita joita ei tiedä että ei tiedä. Tarkoituksenani oli siis saada sinulta aihealue tai asia jonka tiedät että et tiedä. 🙂

    Se, että vaikkapa tiedemies saattaa löytää alitajunnastaan vastauksen pitkään pohtimaansa ongelmaan, ei ole mitään uutta, niin aivomme toimivat ihan ilman kuvitteellisten henkiolentojen kanavointejakin.

    Tässä olen kanssasi samaa mieltä. Voi olla vaikeaa erottaa mistä on kyse, mutta edelleenkin pidän alitajunnan työstämistä hyödyllisenä, vaikka katsonkin asiaa hieman eri näkökuölmasta kanssasi. Kanavointi on lopulta vain tapa työllistää alitajuntaa ja saada sen kautta tietoja, uskooko sitten alitjunnan olevan yhteydessä johonkin muuhun on eri asia ja tässä tiemme eroaa.

    Toivon myös ettei kommentteja tulkita negatiivisiksi kampitusyrityksiksi vain koska näkemyksemme aiheesta ovat lähes vastakkaiset. Ajatusten ‘ääneen’ sanominen ja julkituonti on useimmiten kuitenkin yksi askel kohti sitä toivomaamme parempaa huomista… =)

    Pidän erilaisia näkökulmia arvossa ja ne avartavat tai vaihtoehtoisesti selventävät omaa ajattelua. Tämän takia olisi mielenkiintoista jutella asiasta syvällisemminkin.

    Itseasiassa tarkoitus olisi järjestää viikottainen Teamspeak (ohjelma, jossa puhutaan mikin avulla) -keskustelu. Tällä viikolla voisi pitää ensimmäisen ryhmäkeskustelun kun ajankohta saadaan mietittyä, johon sinäkin voit halutessasi ottaa osaa. Ehkäpä voisi tämän viikon aiheeksikin valita kanavoinnin. 🙂

  • Ööö… Nyt en kyllä ymmärrä miksi pitäisi valita jokin aihealue? Minulle kelpaisi mikä tahansa uusi tieto, mahdollisesti jopa sellainen, jota en nyt osaa edes kaivata. Jos näitä enkeleitä, avaruusolioita, henkiä sun muita on jopa äärettömässä määrässä rinnakkaistodellisuuksia olisi mielestäni todella käsittämätöntä ettei sieltä tihkuisi edes jotain mitä emme tiedä? Onhan noita ratkaisemattomia matemaattisia yhtälöitä, joihin vaikka voisit kysyä vastauksia kun seuraavaksi saat konsultaatiota jos haluat minun jotain ehdottavan.

  • WM_ sanoo:

    Entä jos sieltä jotain tihkuisikin?
    Entä JOS Tesla olikin avaruusolento tai niiden avustama? (tällainen huhuhan liikkuu) niin olisiko hän siitä mitään kellekään kertonut?

    Islamin uskonto on syntynyt kanavoinnista. Allahin sanotaan ottaneen yhteys Muhammediin. Tästä syntyi yksi suurimpia uskontoja.

    Kristinusko uskoo enkeleihin jne ja senkin piirissä on juttua kanavoinnista.

    Sen verran mitä olen lukenut kirjallisuutta mm. paranormaaleista kyvyistä ja niiden testailuista ja todennuksista, todella monet kätkevät ja kieltävät kykynsä -tai eivät edes tiedosta olevansa erilaisia. Jos siis sinulle olit vaikkapa arvostettu fyysikko tulisi jokin ”ihme” vaikkapa vain unien kautta ja näiden avulla keksisit ihme-lääkkeen tai jotain, sanoisitko aamulla lehdistölle, että henkiolento on opastanut sinua tekemään sen? 😉

  • Pätevää argumentointia jälleen… ’huhu’, ’sanotaan’, ’uskoo’, ’jos’… Ei kai tähän kukaan vastauksia odota? =)

  • Aah, hypoteettinen, mutta suora kysymyksesi oli jäädä vastaamatta…

    ”Jos siis sinulle olit vaikkapa arvostettu fyysikko tulisi jokin “ihme” vaikkapa vain unien kautta ja näiden avulla keksisit ihme-lääkkeen tai jotain, sanoisitko aamulla lehdistölle, että henkiolento on opastanut sinua tekemään sen?”

    Jos nyt näin kävisi niin miksi ihmeessä mistään henkiolennosta alkaisin höpisemään? Sanoisin tietysti, että alitajunnassani ratkaisin ongelman nukkuessani. Arvostan rehellisyyttä aivan yli kaiken.

  • WM_ sanoo:

    No jos vaikka sitten joku hohtava apina ilmestyisi ja sanoisi sinulle kaiken? 😀

    Todellakin, tämä on vain hypoteettinen.

  • Hmmm… Mulla kun on jostain syystä semmoset aivot ettei oikein ota hapotkaan toimiakseen, niin luultavasti luulisin poltelleeni salviaa…

  • WM_ sanoo:

    Heh!
    No, luovutan 😀

  • No, ei kai tässä voittajaa eikä häviäjää haettu… Oli hauska rupatella. =)

  • WM_ sanoo:

    Ei mutta jos hohtava-apina ei tyrmänny niin ei sit mikään!
    Jep, niin oli! 🙂

  • Hippu sanoo:

    “onko ‘rakastakaa-toisianne-ja-yrittäkää-kehittyä-ihmisinä-ja tehkää-maailmasta-parempi-paikka-kaikille’ -tuuba todellakin se ‘tärkeä’ sanoma, jota varten uhvomiesten ja henkiolentojen pitää uhrata aikaansa? Eikö tuollainen nyt ole päivänselvää ilmankin?”

    Päivänselväähän se on, kumma että sitä ei vaan haluta ymmärtää, joskus jopa kuvitellaan ymmärtävän ilman ymmärrystä kuitenkaan.
    Itselläni ”kilahti” päässä ”työnteon” seurauksena reilu 6kk sitten, alkoi kova selvittely että mitäköhän oikein tapahtuukaan ja missä mennään.
    Käytännössä kaikki opittu meni uusiksi, tämä selvittely jatkuu vieläkin, mutta jos jotain on oppinut niin tuo kysymyksesi…

    Alkuun otin kunnian itsensä löytämisestä, sanoen mm ”jos uskoisin Jumalaan niin nyt tiedän mitä jumalan löytäminen tarkoittaa”, mutta lopulta useiden vihjeiden jälkeen olen varma suuremmista voimista ja Jumalasta.
    Mielenkiintoista sinäänsä, että uskonnoista en ole vastauksia koskaan etsinyt. Nyt myöhemmin tutkimalla pintatietoa useista eri uskonnoista, olen törmännyt tulokseen että pohjimmiltaan kaikkissa uskonnoissa on hyvin paljon yhteistä piirrettä ja kaikesta saa käsityksen että ihmisen pitää olla hyvä (toki, kirjojahan ja eri lauseita voi tulkita useisiin tapoihin jne…)

    Niin ja niinkin yksinkertainen asia kuin uskonvoima, pieni pyytäminen vilpittömästi voi tehdä ihmeitä…

    niin ja ennenkuin joku on huutamassa että no mitäs sitten olet tehnyt tai alappas todistamaan, niin menkää ja katsokaa peiliin ja miettikää nyt oikeasti mitä olette pyytämässä ja keneltä olette todistusta vaatimassa.

  • K-k sanoo:

    Ja tässä kun innolla odotin jonkinnäköistä tietoa ojien kanavoinnista, huoh.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto