ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Erilaisia kanavointeja

Lisäilen yleensä tällaisia videoita vain tuonne Henkimaailma blogin puolelle, mutta heitetäämpäs nyt tännekkin välillä kanavointivideoita.

Hieno sekoitus erilaisia kanavointeja samasta aihepiiristä. Miten hallita omia uskomuksia ja omaa todellisuuttaan?

http://www.youtube.com/watch?v=2y39VqtyLcE

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: Erilaisia kanavointeja

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Esko sanoo:

    Valitettavasti Law of Attraction mille nuo perustuvat, uskomalla hyvän saaminen, ei toimi oikeasti. :p Placebo efektiä ja itseluottamusta voi saada tietysti tankkaamalla ajatuksia päähän.

  • Wespa sanoo:

    Esko kommenttisi on hieman ristiriitainen. Oman tietoni perusteella se perustuu juurikin tuohon, että alkaa toimimaan oman uskonsa mukaan (niin kuin toimii aina). Hyvä myyjä myy koska uskoo olevansa hyvä myyjä, huonolta myyjältä puuttuu hyvän myyjän ajattelu ja itseluottamus. Naistenmies iskee naisia koska uskoo olevansa hyvä naisten iskijä, kun taas ujo joka ei luota omiin taitoihin ei saa naisia niinkään iskettyä.

    Oma ajattelu näkyy sanastossa mitä käyttää, eleissä ja ilmeissä, kuten mm. kaveripiirissiä. Nämä kaikki vaikuttavat suoranaisesti todellisuuteesi.

  • Jokarl sanoo:

    En tiedä miksi alan ajattelemaan Sonic Spin Dash liikettä kun näen tuon youtube kuvan. 🙂

  • Pavli sanoo:

    Kyllä se toimii itselläni ainakin. Omakohtaisesti on todettu tämän toimivuus. Oma kokemus on tärkeää ja kokea itse toimiiko. Kun ihminen vaikka ajattelee että myöhästyy todennäköisesti hän myöhästyy. Ei välttämättä kaikki usko tämmöisiin asioihin kuitenkaan ja ajattelee että sattumaa, huono tuuri tai jtn.
    Siis vedät ajatuksillasi puoleesi sitä, mitä ajattelet.

    http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/611752
    .

  • draven sanoo:

    Law of Attraction – sellaisena kuin sitä markkinoidaan ja brändätään – ON esoteerista new age-potaskaa. Totta kai ajatuksesi vaikuttavat asenteisiisi ja käyttäytymiseesi, jolloin ne myös vaikuttavat ympäröivään maailmaan. Ero tämän ihan maalaisjärjellä tajuttavan realiteetin ja pitkälti The Secret-elokuvan avittamana metafysiikan ja pseudotiedejargonian hall of fameen päätyneen ”teorian” välillä on kuitenkin huima. Loan [sic] promotoijat nimenomaan väittävät kyseessä olevan taianomaisen (perustelevat tosin kvanttimekaniikalla, jota hyvin harva ihminen ymmärtää edes perustasolla, näistä ”asiantuntijoista” puhumattakaan), konkreettisen luonnonlain, joka toteuttaa diskriminoimatta yksilön intensiivisimmät halut ja toiveet, tai vastaavasti myös pelot. Jos näin olisi, positiiviset ja iloiset ihmiset eivät sairastuisi koskaan, ja kyyniset ihmiset eivät koskaan menestyisi. Valitettavasti moni ahdingossa tai ahdistuksessa elävä ihminen haluaa uskoa, että asiat voisivat parantua ”itsestään”, ilman suuria fyysisiä ponnisteluja, joihin ei aina ole voimavaroja. LOA:n käärmeöljykauppiaat saavat vereni kiehumaan, koska heidän ideansa perustuu hyväuskoisten ja ahdinkoonsa epätoivoisesti vastausta etsivien hyväksikäyttämiseen.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto