ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Keskustelua Telepatiasta

Pitkästä aikaa vlogausvideota. Ajatuksiani telepatiasta/kanavoinnista ja sen mahdollisuudesta.

Ihmisillä on hieman erilaisia käsityksiä siitä mitä on telepatia, tällä videolla kerron oman näkemykseni asiasta.

http://www.youtube.com/user/Wespa

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: Keskustelua Telepatiasta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Juu sanoo:

    Kiintoisia ajatuksia. samankaltaista mitä itse ajattelen telepatiasta, mutta aika tajunnan virtana tuli ulos, mikä on sinänsä kiva, mutta joillekin voi olla vähän vaikeaa ymmärtää, varsinkin jos aihe on vieras. Tykkäsin tästä erityisesti siksi että olet videossa luonnossa, etkä siel tietokonees edessä. 😀 Oot sympaattinen tyyppi.

    Itse ajattelen että telepatia on mahdollisesti jo vanha kommunikaation muoto, josta on vieraannuttu TAI mahdollisesti uusi kommunikaatiomuoto, joka on vasta kehittymässä, ja siksi niin absurdi monien mielestä, kun se ei välttämätttä kaikille alkanut kehittyä. Mutta pääasia on että uskon siihen omakohtaisten jatkuvasti toistuvien kokemusten vuoksi. Mietin myös telepatiaa nykypsykologian selitysten pohjalta, eli ”telepatia” voi olla myös toisten tulkitsemista, taitavaa empatiantaitoa, mikä nykytieteen selityksistä suosituin. Tosin kaikki tieteen piirissä on jatkuvasti muuttuvaa, joten en missään nimessä lähtisi väittämään tuotakaan todennäköiseltäkin tuntuvaa selitystä täydeksi faktaksi, mutta en sitä voisi kieltääkään.

  • Kari Pepsi sanoo:

    Hei Wespa! Olet tosi symppis ja hienoista asioista juttelet! 🙂
    Haluaisin vähän oikaista erästä lapsustasi, eli sanalla korruptaatio varmaankin tarkoitit sanaa korruptio. Jatka vain samaan malliin!! 🙂

  • jäppinen sanoo:

    Joo toiset tykkäs toiset ei..Booooooring!

  • Wespa sanoo:

    Joo huomasin itsekkin jälkeenpäin tuon sanan korruptaatio. Ties mistä kanavoin tuon sanan. 😀

  • Salmuri sanoo:

    voi vesa. olet surullinen pieni mies.

  • Terbo sanoo:

    hhmm…tahtoisitko tosiaankin nähdä ihmismielen synkimpiin sopukoihin? Tarkoitan kohtaa, jossa sanot, ettei olisi valheita jos olisi telepaattinen yhteys. Tuskin kukaan haluasi olla ajatustenlukija, mihin selityksesi välillä karkaa. Telepatia on mielestäni sanoja, kuvia ja mielleyhtymiä ei suoranaista ”tekstiä”. Liikut kollektiivisen tajunnan ja telepatian välimaastossa. Ehkä.

  • Wespa sanoo:

    En puhunutkaan suoranaisesta tekstistä tuossa. Mietin asiaa monelta eri kannalta ja ehkä se voi sekoittaa hieman. Katsos voi miettiä asiaa niin, että on kaikkiin yhteydessä telepaattisesti tietoisesti tai sitten vain niin, että halutessaan yhteen tai muutamaan kerrallaan. Tosiaan menee kollektiivisiseen telepatiaan/yhteyteen jos on kaikkiin samaan aikaan yhteydessä.

    Ihmismielen synkimpiin sopukoihin voi olla hyväkin katsoa, mutta sen voi tehdä rakkaudella ja lempeydellä. Se kannattaisi siis tehdä käyttäen omia tunnefilttereitä, eikä välttämättä täytyisi 100% tuntea samaa tuskaa kuin toinen vaikka olisikin samalla tasolla ja ymmärtäisi ne siihen johtaneet ajatukset yms.

  • eremenko sanoo:

    Olen ollut tän kesän hoitajana mielisairaalassa. Osastoni on täynnä ajatustenlukijoita! Tällaiset asiat voivat olla alku psyykeen horjahtelulle, joten pikku roti on aina paikallaan näissä hommissa 🙂

  • IN sanoo:

    Pidä vaan Vesa tuo oma linjasi!
    Älä välitä näistä julkisuudesta haaveilevista Freudin huuruja seuraavista säälittävistä aivopestyistä skepoista, joista ei ole ollut seisomaan sanojensa takana sataan vuoteen… Voisivat tutustua vähän Jungin ja mikä ettei W. Reichin aikaansaannoksiin, ennen itsensä julistamista ”viisaaksi” ja asemaan josta voi arvostella ”ajatuksenlukijoita”. Heidän psyykkeensä ei tule pysymään mukana, kun me olemme nostamassa heidänkin koostumuksensa – energiansa toiselle tasolle… Silloin ei roti riitä huuruisissa egon seuraajissa. 😀

    Oikeesti miten sä ”eremenko jrjrjrjr” kehtaat aukoa päätäsi koska olet ollut ”tän kesän hoitajana mielisairaalassa”!? 😀
    Lukisit vähän enemmän niitä vastakkaisiakin käsityksiä MT-ongelmista etkä vain voimalla kirjoitettua Egon Sanaa!

  • eremenko sanoo:

    Useat johtavat psykiatrian asiantuntijat suomessa ja maailmalla ovat sitä mieltä, että parapsykologian harrastaminen on psykoottisen oireilun riskitekijä. En perustele tätä omalla psykiatrisella osastolla saamallani kokemuksella, vaan ihan tieteellisillä tutkimuksilla. Näillä alkuun:

    http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleListURL&_method=list&_ArticleListID=1426677008&_sort=r&_st=4&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=0b6915e4531b98f3f6adc868251032e1

    Toki tämä on vain yksi riskitekijä muiden joukossa. Riskien ja suojatekijöiden tasapainosta riippuu psykoosiin sairastumisen todennäköisyys.Joten niin kuin mainitsin, jalat kannattaa pitää (pääasiassa) maassa 🙂

    ps. enkä sano tätä egon pönkittämiseksi, vaan itsekin paranormaaleja asioita harrastavana tiedän, että realiteettitajun säilyminen on näissä asioissa ensiarvoisen tärkeää.

  • IN sanoo:

    Hienoa egon todellisuutta todellisena(se on illuusio) pitävää perustelua, ei vaan oikein uppoa tähän päähän, kun tajuaa ympärillä olevan kusetuksen laajuuden.
    Ei psykoosia ole olemassakaan tuollaisen mulle, vaan psykoosiksi kutsuttu tila on henkisen kasvun tila, jossa ego joutuu tilanteeseen missä se ei kykene säilyttämään vanhaa illuusiotaan vaan joutuu rakentamaan uutta. Tässä prosessissa syntyy uusi muita enemmän huomioon ottava ego, jos tilan läpimenoa tuetaan oikeanlaisella tiedolla/terapialla, eikä tukahduteta ”lääkkeillä” kuten koulussa opetetaan.
    Löydät tästä näkemyksestäni lisää termillä spirituaalinen kriisi (engl. spiritual crisis). Toivon suuresti sinun tutustuvan tähän hyvin, jos/kun kerran olet MT-puolella. Muutos tähän ”saatanan” kulttuuriin lähtee juuri sieltä!

    En itse harrasta paranormaaleja asioita, vaan ne ovat minulle normaaleja asioita siinä kuin syöminen ja paskominen.

    Pidetään vaan ne jalat maassa, mutta kuunneltaisiinko pään (=egon) sijasta sydäntä näissä hörhöasioissa?

  • julle sanoo:

    helppohan se on henkisesti kasvaneet sulkea laitoksiin ja väittää niitä hulluiksi. pysyy nykyvallan kurinpito helppona.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto