ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kuvia ihmismäisistä avaruusolennoista

Tällä videolla kerrotaan henkilöstä joka on ottanut 80-luvulla kuvia ihmismäisistä avaruusolennoista. Video on pieni clippi tänä vuonna pidetystä Science Spirit & World Transformation konferenssista @ ECETI, jossa näytettiin myös näitä kuvia.

http://eceti.org/

Videon bongasin Journey towars Enlightenment blogista.

[ad#tra-2]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

24 kommenttia aiheeseen: Kuvia ihmismäisistä avaruusolennoista

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Flying soy saucer sanoo:

    Pitääpä ottaa omasta naamasta kuva ja lähettää se tänne väittäen että joku Amerikkalainen jäbä otti ihmismäisestä avaruusolennosta kuvan.

  • Huttu sanoo:

    Sanot vielä että se on avaruusasema Deep Space 9:ltä ni täydestä menee 😀

  • Korn sanoo:

    Voi herranjestas…3:35 kohdassa on humanoidilla oikein meikitkin! Kyllä tuo täti on ulapalla ja pahasti onkin 😛

  • Zeerios sanoo:

    tunnen aika paljo alien ihmisii jos isot silmät, pieni suu ja siro leuka tarkottaa et on alieni.. ja ne o kaikkii iha kalkkiksiiki viel, eli ”sinertäviä” 😀 huhhu. kauppaa morjestaa alienii ja sit töihi ->

  • Ogeli sanoo:

    Ei oikein vakuuttanut.

  • Virva sanoo:

    Mistähän on päätelty, että nuo olisivat avaruusolentoja? Maailmassa on paljon IHMISIÄ joilla on tuollaiset piirteet. No sen on varmaankin oma käsitys tulkitsijalla. Se, että uskoo moiseen hölynpölyyn on jo asia erikseen.

  • Mape sanoo:

    Kuvia avaruusolentomaisista ihmisistä olisi osuvampi otsikko. Hieman erikoisella tavalla kuitenkin värähteli osa kasvoista. Ehkäpä noissa naisen kasvoissa oli jotakin poikkeuksellista symmetrisyyttä ja kissamaisuutta.

  • Wespa sanoo:

    Ihmismäisistä avaruusolennoista on todella paljon juttua kontaktitapauksista ja kanavoinneista. Toki voi aina pohtia onko nämä kuvat sitten aitoja vai eivät…

  • Rotta stondiksessain sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=YJUoiCdip7k
    Alkaa olemaan tätä luokkaa tämä Chupacabra-blogi.

  • Jarppi sanoo:

    Joo ei muutaku emo-meikit silmien alle ja kuvia ottamaan 🙂
    Kaikistä hämärimmältä minusta näytti tuo snorkkeli humanoidi tuossa 5.40 kohdalla. No mene ja tiedä mikä on totta ja mikä ei… Kuten aina toivoisin että kuvat olisivat paremman laatuisia. Etenkin tuo tyttö hahmo tuossa alussa jos saa noin kasvoihin zoomattua niin voisi esitellä ehkä samalla sitä ympäristöä antaa huomattavasti todellisemman kuvan kun näkee mitä ympärillä on eikä vaan lähikuvaa pärstävärkistä.

  • Thezork sanoo:

    Tää blogin taso alkaa rupsahtaan.

  • Eilieeen sanoo:

    Olenkin aina tiennyt olevani avaruudesta. Nyt vihdoin sain asialle varmistuksen.

  • tiätäjä näkijä sanoo:

    Tää blogin taso alkaa nousta!
    Ei nuo kuvat kyllä vakuuta, mutta ei tätä avaruudesta maapallon karmiseen systeemiin tullutta olentoa niin tarvikaan vakuuttaa tällä tavalla… Pääasia että puhutaan hyvistä aiheista!

    Paranormaali blogin kommentoijat nyt tunnetusti ovat itseään (http://fi.wikipedia.org/wiki/Itse_%28mytologia%29) löytämättömiä etsijöitä.

  • hessujasse sanoo:

    kumman puhkipalaneet nenät? korostaa sitä avaruusolion piirrettä juu-u

  • Thezork sanoo:

    Mutta jospa Paola Harris’illa ei ole ihan kaikki ismot casinolla… http://www.paolaharris.com

  • Soulreaper sanoo:

    Voin lyödä vaikka vetoa että jos alienit jossain vaiheessa tänne tulla tupsahtaa niin ne ei näytä lähellekkään siltä mitä me kuvitellaan.

  • Hea-Ateist sanoo:

    Soulreaperi on oikeassa, on eriittäin epätodennäköistä että (ihmisen mittakaavassa) kaukaa tulleet oliot olisivat eläneet samankaltisella planeetalla, samankallaisessa ilmastossa ja omaisivat samankaltaisen lajihistorian.
    Itteäkin ihmetyttänyt kun alienit kuvataan aina ihmisten näköisinä ja yleensä hieman pelottavan näkösinä.

  • Wespa sanoo:

    Alieneiden on kuvattu olevan vaikka minkälaisia. Ihmismäisiä, matelijamaisia, kristallimaisia, konemaisia jne. Valikoima on todella laaja ja mielestäni on aika loogista, että myös niitä ihmisimäisiä löytyy varsinkin jos mahdollisesti maapallolle olisi elämää istutettu hyödyntäen geenimanipulaatiota ja tietoa omasta rodusta. Esim. risteytetty rotuja jne. jolloin ne eivät näytä meiltä vaan me näytetään niiltä. 🙂

    Joidenkin henkilöiden mukaan tällä galaksilla tai lähialueella on paljon ihmismäisiä rotuja, että se olisi jotenkin tämän galaksin/lähialueen ominaisuus. Kontaktitapauksia katsottaessa asia aika paljolti näin onkin. Toki tässä voi myös miettiä missä menee ihmismäisen raja? Onko esim. suomuihoinen olento, jolla kuitenkin on nen neljä raajaa ja pää ihmismäinen? Vai muuttuuko olento ei-ihmismäiseksi vasta sitten kun raajoja on enemmän ja pää eri paikassa?

  • Jani sanoo:

    Luonnollisesti planeetalla vallitsevat olosuhteet määrittävät sen minkälaiseksi elämä sen pinnalla tai pinnan alla kehittyy. Painovoima, ilmakehä, lämpötila, kiertorata jne. Mutta mitkä olosuhteen mahdollistavat juuri nimenomaan älyllisen elämän kehittymisen? Esim Delfiinit ja ihmisapinat ovat erittäin älykkäitä mutta kuinka pitkälle ne voivat kehittyä, onko evoluutio pysähtynyt niiden kohdalla?
    Esim. kuten alligaattorit ja hait ovat pysyneet miljoonia vuosia lähes muuttumattomina näihin päiviin asti. Minun mietteeni aiheesta oli tässä.

  • xyz sanoo:

    Tuo kohdan 3:35 tyttö näyttää kyllä kovasti Gemma Wardilta (google-google)…

  • Hea-Ateist sanoo:

    Quoteen Jani

    Alligaattorit ja hait ovat pysyneet samantapaisina koska niillä ei ole ollut tarvetta sopeutua uudenlaiseen elinympäristöön.
    Delfiinit ja ihmisapinat ovat alykkäitä, mutta evoluution pysähtyminen ei ole mahdollista, ellei jokin tapahtuma satu tappamaan kaikkea elämää.
    Evoluutio ei mene aina monimutkaisempaan/älykkäämpään päin, vaan se on sopeutumista ympäristöön.

  • Naamari sanoo:

    On hyvin epätodennäkösitä, että ihmisillä ja jollain alienrodulla olisi samanlaiset geenit, jotta risteytys onnistuisi. Helpompaa yrittää risteyttää poro ja orava, koska ovathan ne sentään samalta planeetalta.

  • jeah sanoo:

    Mulle tommonen söpsö alieni himaan 😛

  • anpa sanoo:

    anteeks.. mut ihan ihmisiltä noi näyttää..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto