ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Tutkittu UFO-tapaus

Jotkut varmasti muistavatkin tämän hämmästyttävän UFO-videon, joka lisättiin blogiin joitain kuukausia sitten. Nyt alkuperäinen videokameran kasetti on tutkittu UNAMin tiedelaboratoriossa ja todettu aidoksi. Videolla näkyy mm. aito magneettinen häiriö Ufon lisäksi.

http://www.youtube.com/watch?v=tnOywclWe58

Jaime Maussan on käynyt paikalla myös tutkimassa ja kuvaamassa aluetta

Tykkäys ja jakotoiminnot:

93 kommenttia aiheeseen: Tutkittu UFO-tapaus

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Stabq sanoo:

    EKA!

  • Synti sanoo:

    Stabq kaikkii kiinnosti

  • Neiti Etsivä sanoo:

    Minusta nui näyttää laivoilta, Lopettakaa se ufon etsiminen juokaa tekin kaljaa:)

  • XD Mixeri sanoo:

    Öh, näytti joltakin muoviselta lelulta, joka olisi laitettu killumaan taivaalle… Ja minkä takia näyttäytyä keskellä päivää? Jos tarkoitus ol tulla humatuks, niin minkäs takia ne yöllä lentelee, miksei enempi päivällä?

  • kyl sanoo:

    Ootteks tosissanne kun uskotte että tuo on OIKEA UFO?????? Jos olisi niin olisihan siitä noussut todella iso kohu! Tuo on pelkkä halpa kyhäelmä 🙂 Näistä ufo-videoista on niin paljon hupia että voisin itsekkin pykäistä tälläisen. Ei ole vaikeaa ja ihmiset seuraa lampaina perässä ja uskovat että se on täysi fakta, kun keksin että se on tutkittu laboratoriossa… NIIN missä labrassa se on tutkittu? 8) No jaa. Uskoo ken tahtoo.

  • joku sanoo:

    en tie mitä mieltä tässä olisin

  • SLawg sanoo:

    Ihan uskottava on. Mutta kukaties tuo voi olla feikki. :/

  • joku sanoo:

    enemmistä uskoo että se on aito

  • ranokkis sanoo:

    Näyttäis ettei oo muokattu, mutta samalla vois luulla aidoks. Mutta tuo näyttää liian ”lelumaiselta”.

  • pekko sanoo:

    Juu. videokasetti on varmaan todettu aidoksi mutta ilmiötä ei.Ja jos joku meksikolainen UFOtutkija on ollut paikanpäällä, se ei todista juuri mistään mitään. Jos asioita tutkitaan niin siinä pitäis olla mukana ihan oikeita tiedemiehiä ja välineitä, eikä mitään meedioita tai kotikutoisia UFO-harrastajia. Sitä paitsi UFOja ei ole todistettavasti olemassa http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/4981720.stm
    tuossa on uutinen parin vuoden takaa

  • TeMuZi sanoo:

    kyllä toi nyt aika aidolta näyttää, verrattuna niihin edellisiin joihinkin ufovideoihin. On ainakin selvää kuvaa, ja jos tuli häiriöitäkin, niin vielä parempi, yleensähän noi tutkijat on noita ufoja vastaan, on aina ilosia, kun saa kertoa että teos on feikki, miksi he totesivat siis suoralta kädeltä tämän aidoksi.
    Ja sitten kun nuo koiratkin vielä ärisee tolle ufolle. 🙂

    – TeMuZi #

  • kyl sanoo:

    Ette voi olla tosissanne? Tuo muovinen lampunvarjostin menee teihin täydestä?

  • spookynen sanoo:

    LELU!

  • Wespa sanoo:

    UNAMin tiedelaboratorio sijaitsee tiettävästi Meksikossa ja ei todellakaan ole mikään ufoharrastajan omistama. Laboratoriossa on ihan oikeita tiedevälineitä ym. millä tutkitaan ja video todettiin aidoksi. Tuntuu, että moni täällä luulee olevansa tutkijoita ja tiedemiehiä viisaampia. Tutkimuksen mukaan kohde siis oli aidosti taivaalla ja mielestäni sitä ei pystytä millään muovilelulla tms. selittämään varsinkin kun se oli paikallaan ja videolla näkyy magneettinen häiriö jne. Muovinen lampunvarjostinkaan tuskin on kyseessä, sillä mielestäni mikään ei viittaa siihen ja miten se olisi saatu pysymään paikallaan…

  • kyl sanoo:

    Olen pahoillani mutten voi muuta kuin nauraa! Jos tuo olisi oikea ufo, siitä olisi tehty iso numero. Joku kauko-ohjattava lelu, niitähän nykyään on eikä sellaisen tekeminen itse ole mitenkään ylitsepääsemätön homma, ja siihen tungettu jotain ainetta mikä haittaa magneettinauhaa x)

  • bostoni sanoo:

    haha on tuo aito video. Mutta väärennös, näyttäs että on semmonen ilmapallo minkä alle on laitettu pieni tuli jotta se pysyy ilmassa, pieni kuumailmaallo siis muotoiltu tommoseksi ja ohuen siiman päähän jota ei erota. Sitte jollain magneetilla heilutellu sitä kameraa välillä.

  • Wespa sanoo:

    Mielestäni sellasta lelu-ufoa ei saa pysymään paikallaan, vaan se huojuu puolelta toiselle… Mikään muukaan suossa ei mielestäni viittaa lelu-ufoon…

    PS. Kuumailmapalloakaan ei saa pysymään paikallaan, sillä se nousee ylöspäin ja tuuli vaikuttaa siihen.

  • Brecle sanoo:

    Ite uskon että on aito, en vaan tiennyt¨¨että miksi siinä kuvattiin veneitä jotka oli tien vieressä hajalla ?

  • Wespa sanoo:

    Juu se oli aika turha osio, mutta tutkijat olivat samalla matkalla käyneet katsomassa Katrinan tuhoja…

  • Frank sanoo:

    Saattaahan video olla aito, mutta toi UFO näyttää joltain TOY´S R USsista ostetulta muovilelulta. Ja ei sillä enään niin suurta väliä ole että onko toi oikea vai ei, koska kaikki odottivat emoalusta amerikan ylle ja eipä sellaista näkynyt. Muutenkin toi on kuvattu 11.04.08 eikä esim. 14.10.08…..

  • bostoni sanoo:

    nii no eipä tuolla näytä paljo tuulevan puista päätelle ja saahan sen siimoilla pysymään, joka reunaan laittaa. kyllä tuo vähän huojuu

  • Asdasd sanoo:

    Ottamatta varsinaiseen asiaan mitään kantaa sanon, että tuo ”Jos tämä olisi aito, niin olisihan siitä noussut suurempi häly” -perustelu on kyllä tyhmin koskaan näkemäni. Asian lehtiin tai uutisiin päätymisen välissä on niin monta eri porrasta, että ei ole mikään ihme jos yksi ufo-havainto sinne hukkuu, jos videon omistaja sitä edes vaivautuu lähettämään. Eivät ne jutut sinne tiedotusvälineisiin millään taikakonsteilla päädy, vaan ihmiset niistäkin asioista huolehtivat, eikä siis läheskään kaikki julkaisukepoinen materiaali varmasti sinne päädy.

    P.S. Onko muuten uutistoimittaja parempi arvioimaan ilmiön aitoutta, kuin kukaan meistä? Uskotteko ilmiön aidoksi sitten, kun Yle-uutisten mukavan näköinen setä/täti lukee siitä papereistaan?

  • ranokkis sanoo:

    Kysynpä vaan miten saat parin sadan metrin päähän siimoilla roikkumaan jonkun auton kokoisen esineen. Huomioikaa että kyseinen ”ufo” ei suinkaan ole ”pieni” vaan riippuu miten kaukana se on. Voi olla jopa bussin kokonen, tiedä tuota.

    Ja jos olisikin jokin ”superilmapuhallinroottorit” lelusta kyse, se näkyisi paljon, paljon pienempänä… alus voi olla joko TODELLA ISO, tai sitten pieni kuin leluauto. 😀

    Huomioikaa että ton pohjassa näkyvä sininen valo välillä sammuu.. eli luultavasti ei oo kuumailmapallo. Tai miksä luulisittekaan. Jos tuo näyttää LELULTA” niin entäs sitten tavan pienlentokone? EIkös siitä on tuhansia erilaisia pienoismalleja sun muita rc lennokkeja. Ja taas rc ufoja harvemmin… 😀

  • Mikko sanoo:

    Ei mikään kuumailmapallo oo ton muotonen! Ja muuten hyvä pätlä mutta vielä kus tajuais tota kieltä.

  • Mikko sanoo:

    siis pätkä

  • kyl sanoo:

    Kyllä luulisi että jos niinkin suuri asia kuin ufo tänne ilmaantuisi, ja jos se olisi 100 % totta, olisi siitä edes jotain hälyä. Kyllä siinä vaiheessa uskoisi ainakin enemmin. En usko, jos netti blogissa sitä mainostetaan aitona.

  • GhostHunter sanoo:

    Mitenkäs Wespa selittää tämän RC ufon joka muistuttaa hieman yo. videon ufoa??? samalla kun katselet videota ja aivopeset nuoria kouluikäisiä lapsia tuolla kultti-uskonnollasi ufoja kohtaan niin voit poistaa tilini foorumilta!!!!luulin sinua fiksuksi ja järkeväksi tyypiksi

    http://www.youtube.com/watch?v=sdGVI7kJld0

  • kyl sanoo:

    Hahahahaa mitä mä sanoin, feikkiä taas tääkin touhu ;D

  • Eric sanoo:

    Oikealta video näyttää, mutta siitä huolimatta tämä ufonne on mitä ilmeisemmin ihmisten valmistama laite.

  • gg sanoo:

    Miks porukka luulee että ufoista nousisi aina suuri uutisotsikko? UFO on tunnistamaton lentävä kohde, ja niitä näkyy vuosittain useita useita kappaleita.

  • Eric sanoo:

    Vielä jatkoksi edelliseen kommenttiini se, että mikään videossa ei viittaa tämän kyseisen lentävän laitteen olevan ulkoavaruudesta tullut.

  • kyl sanoo:

    Eric (11:44:27) :

    Oikealta video näyttää, mutta siitä huolimatta tämä ufonne on mitä ilmeisemmin ihmisten valmistama laite.
    ———————————-
    Olen samaa mieltä.

    Noo… 😀

  • Tommila sanoo:

    Meil on mökki hesan lähellä… iska on silä puolet vuodesta… joka ilta se menee saunan jälkee illalla istuu siihen ulos polttaa tupakin ja muuten istuskelee siinä… eikä siitä kauheen moni ufo oo lennelly yli… http://www.youtube.com/watch?v=hNPW6CavyIk fake :PP

  • Björn Borg sanoo:

    Nimimerkki ’ Pekko ’ kirjoitti että ’ Sitä paitsi UFOja ei ole todistettavasti olemassa ’.
    ’ Pekko ’ viittasi myös BBC: n juttuun asiasta ja antoi linkin siihen.

    Kyseessä on n. s. Condign – raportti joka minullakin on kokonaisuudessaan.

    Ei asia ole ihan noin yksinkertainen kuin tuo BBC: n lyhyt juttu antaa ymmärtää.
    Ensinnäkin tuo Condign- raportti keskittyy siihen että ovatko ufot UHKA Englannin turvallisuudelle. Ja tällaistahan ei ole havaittu.
    ( Myös USA:n eri raportit ovat aina liittyneet tähän, eli onko ufoista UHKA. Toisin sanoen ei kysytä onko ufoja olemassa vai ei, vaan ovatko ne UHKA ).

    Ja tuossa Condign- raportissa kerrotaan paljon muutakin kuin mitä tulee esille tuossa BBC: n jutussa..
    Päinvastoin kuin mitä tuossa BBC: n jutussa sanotaan niin itse Condign-raportti toteaa että ufot ovat kieltämättä olemassa, mutta yrittää selittää niitä tuntemattomalla ilmakehäilmiöllä. Toisin sanoen yhtä tuntematonta asiaa yritetään selittää toisella tuntemattomalla asialla.
    Lainaan kirjastani ’ Ufot ja tiedemiehet ’ :

    Poimintoja vuodelta 2000:
    ” Englannin puolustusvoimien palveluksessa olevat tiedemiehet ilmoittavat ratkaisseensa ufomysteerin. Tiedemiesten mukaan ufot ( UAP: t) ovat kieltämättä olemassa, mutta kyseessä on vähän tunnettu ilmakehäilmiö jossa muodostuu sähköisiä valaisevia plasmoja joita ilmamassat sitten muovaavat aerodynaamisiin muotoihin jotka näyttävät lentävän harvinaisilla nopeuksilla ilmojen halki. Tiedemiesten mukaan on todistettu lääketieteellisesti että paikalliset sähkömagneettiset kentät aiheuttavat reaktioita ihmisen ohimolohkossa. Tämän tuloksena ihmiset jotka kuvittelevat nähneensä ufoja kärsivätkin ’ pitkittyneestä muistinpidennyksestä’ .
    Tiedemiesten mukaan ufot voivat leijua, laskeutua, lähteä lentoon, kiihdyttää uskomattomiin nopeuksiin, kadota, tehdä yllättäviä suunnanmuutoksia ja niillä on lento- ominaisuuksia jotka ylittävät tunnettujen lentokoneiden tai ohjusten suoritusarvoja.
    Tiedemiesten mukaan jotkut ufohavainnot voivat johtua väärin tunnistetusta tavallisesta lentokoneesta, eri optisista illuusioista tai luonnonilmiöistä, mutta suurin osa havainnoista selittyvät harvinaisilla ilmakehän, mesosfäärin tai ionosfäärin ilmiöillä.
    Raportin on kirjoittanut tuntematon tiedemies ja 400- sivuinen raportti valmistui vuonna 2000 neljän vuoden tutkimusten jälkeen. Aikaisemmin salainen raportti tuli julkisuuteen toukokuussa 2006 sen jälkeen kuin Sheffield Hallam- yliopiston tri David Clarke oli vaatinut sen julkisuuteen tiedonvapauslain perusteella.
    Tutkimus käytti koodinimeä Project Condign ja raportin otsikko on ’ Unidentified Aerial Phenomena ( UAPs) in the UK Air Defence Region’ . Samalla kuin raportti valmistui, osasto DI55 lopetti toimintansa.
    ( Internet 8.5.2006: news.telegraph, BBC News, Iltalehti, Guardian Digital Edition ), ( CNN: n ja Ruotsin TV 1: n – Teksti – TV ), 903). ”

  • Tommila sanoo:

    Kauhee selitys

  • korvapuikko sanoo:

    Nykyään on menny kaikki ”usko nettiin” joten voi hyvin olla että ne on vain kirjoittaneet jonnekkin että tämä olisi tutkittu laboratoriossa ja sanottu aidoksi ilman että mitään olisi oikeasti tutkittu

  • lollage sanoo:

    Miksi näissä ei ole koskaan lähteitä?

  • Totuus sanoo:

    Voihan se kai olla ” aito ” mutta näyttää vaan toiselta…

    Voihan se magneettinen häiriö johtua mistävain?

    Tai en kyl tiedä selitettiikö se tossaa katoin vaan alkua.

  • dpg sanoo:

    Ei hittolainen…
    Pakko kyllä sanoa, että sen jälkeen kun tänne paranormaaliblogiin eksyin on uskoni näihin ”ufo-tapauksiin” laskenut roimasti.
    Tää ylläpitäjäkin taitaa olla vähän flipannut.

  • Mikko sanoo:

    Luulenpa että te jotka ette usko ufoihin, suututte kun joku ufo-pätkä todistetaan aidoksi niin sitten te alatte huutelemaan täällä että ufoja ei oo olemassa…

  • Mikko sanoo:

    Ja magneettiset häiriöt voi suksia suolle!! Täysin naurettava selitys jolla yritetään jälleen kerran kieltää ufojen olemassaolo!

  • keppu sanoo:

    Missä toikin on todistettu aidoksi. Se että jonkun tekemä video youtubessa sanoo niin, ei ole kauheen vakuuttavaa. Jotain vähän luetettavampia lähteitä olisi kiva saada. Ja ufo näyttää tosiaan helvetin pieneltä ja leijuvan matalalla. Ei oiken välity mitää muukalaisalus fiilistä.

  • kyl sanoo:

    ENKS MÄ SAA KIRJOTTAA TÄNNE

  • Zoe sanoo:

    Voi perkale, uskooko joku että toi on ufo??
    Näyttää viiden minan feikkivideolta.

  • Zoe sanoo:

    Jos toi alus olis olis oikeasti käynyt täällä ja se oltais todistettu siitä ois silloin tullut PALJON isompi häly, ei tota tietoo ois missattu tollasilla jutuilla se media just mässäilee.

  • Aqua vitae sanoo:

    Taaskaan tätäkään viestiä eivarmastikaan tarvittaisi täällä…

    Tottahan toki itse nauha on aito. Mutta se mitä nauhalla kuvataan on aika säälittävä kyhäelmä kertakäyttöastioista. Aika huvittavaa itse asiassa….

  • Fu5e sanoo:

    Mikko, ja te jotka vaahto suunpielessä putkikatseisesti tarkkailette näitä asioita, suututte kun joku esittää vastaisia mielipiteitä näistä videoista. Sitten alatte huutelemaan kaikenlaisia teorioita ja ihmettelette kun joku osoittaa skeptisyyttä ja tervettä järkeä. Vaikka tuotakin videoo kuinka haluisitte uskoa, aidoksi alukseksi se ei poista sitä faktaa että se näyttää tökeröltä muovilelulta. Sitäkin voisi ajatella että sen takia monikaan ei sitä aitona pidä.

    Ja wespakin taas yrittää uskotella itselleen, että tämäkään video ei voi olla väärennös , niinkuin 95% videoista on aina hänenmielestään takuu aitoja. Mielestäsi taas tuossa videossa ei mikään viittaa leluun, ja tuollaista videoa ei nykyaikana mitenkään voisi tehdä, fysiikanlakien mukaan se ei olisi mahdollista ja huippu tieteilijät parhaista tutkimuslaboratoorioista on tutkinut tuon aidoksi alukseksi. Sen on pakko olla autenttinen, eikä muusta vaitoehdosta ole keskustelemista.

    Mutta näinhän se aina menee, kun usko on tarpeeksi suuri.

  • mogwai sanoo:

    Taidatte olla lukeneet liikaa science fictionia sikäli kun oletatte heti, ettei ufo voisi näyttää tuonlaiselta ”lelulta”, vaan pikemminkin joltain älyttömän kompleksilta ja mahtipontiselta krääsältä. Ehkä ufoystävämmekin ovat tätä 2000-luvun muotoilusukupolvea, jossa linjakkaampaan ja simppelimään muotoon yhdistyy usein monimutkainen teknologia ja voima. Kiinnostava video.

  • arena sanoo:

    Videosta vielä: UNAM on Universidad Nacional Autónoma de México, Meksikon suurin yliopisto, sijaitsee Méxicon kaupungissa, valtavasti opiskelijoita (muistaakseni 200 000).

  • Zoe sanoo:

    Kuka todistaa että toi on tutkittu jossain UNAM:ssä?

  • seppo sanoo:
  • seppo sanoo:

    Harmi ku ei ole mitää kuvia, ainoastaan toi teksti tai no on siellä joku pikkuinensuttunen kuva mistä ei kyllä saa oikeen selvää.

  • Juze sanoo:

    Tuo GhostHunterin videossa oleva lelu-ufo nyt ei ainakaan näytä pätkääkään yllä olevalta ufolta. Pyörii lähes holtittomasti minne sattuu ja vaikea hallittava, ero ku yöllä ja päivällä.

  • Mikko sanoo:

    En suutu jos joku on skeptinen mutta joka videon kohdalla tuntuu että se on aina samojen tyyppien mielestä feikki…Oli sitten minkälainen video tahansa..

  • ranokkis sanoo:

    Jos jotku tietää NASA:n puuhista jne, kertokaa tänne. Haluisin kuulla. Ja onko tiedossa sivuja jossa olisi NASA:n salaisin ”alien” videoita?

  • seppo sanoo:

    Ei muutaku juutuubiin ”secret nasa ufo” tai vastaava 😀 luulis löytyvän yks tai kaks video pätkää… 😀 sinne vaan surffaileen videosta toiseen. siinä se ilta kuluu sitte 😀

  • seppo sanoo:

    Mut toi secret hämää.. hmm youtubessa ei kovin salaisia videoita ole.

    Muuten, Mitä mieltä porukka on siittä project camelotista?

    Tuossa linkki jos joku ei ole kuullut
    http://projectcamelot.org/ Muutama oikeasti mielenkiintoinen haastattelu löytyy. On myös niitä täysin kökköjä kans.

  • seppo sanoo:

    Wespa, Käy sä ainakin tsekkaan tuolta. Luulen että tännekkin löytyy jotain materiaalia.

  • Mikko sanoo:

    Mitenkäs Wespa selittää tämän RC ufon joka muistuttaa hieman yo. videon ufoa??? samalla kun katselet videota ja aivopeset nuoria kouluikäisiä lapsia tuolla kultti-uskonnollasi ufoja kohtaan niin voit poistaa tilini foorumilta!!!!luulin sinua fiksuksi ja järkeväksi tyypiksi

    Tollasten kommenttien heittäjät saa painua hiiteen täältä! Turhaa wespaa syytätte. Tää on PARANORMAALI-blogi jos joku ei sitä tienny. Jos ei osaa keskustella niin ei tarvi olla täällä! Toivottavasti et oo wespa pahasti loukkaantunu.

    Ja onko kellekkään tullu mieleen että kaikki ufo videot EI OO huijausta??? Myönnän että osa on varmasti mutta ei tod. kaikki.

    Jos toi alus olis olis oikeasti käynyt täällä ja se oltais todistettu siitä ois silloin tullut PALJON isompi häly, ei tota tietoo ois missattu tollasilla jutuilla se media just mässäilee.

    Sit vielä toi et miks siitä ei ollu juttua…Ehkäpä se on ollu jossain päin maailmaa uutisissa mut ei Suomessa, tuliko zoe mieleen..Sitäpaitsi joka päivä tehdään monta havaintoo jostain tuntemattomasta lentävästä esineestä että ei toi ylitä uutiskynnystä. Joku valontuojien alus oliskin ehkä ollu eri juttu…

  • RockHill sanoo:

    Kylläpä tiedemiehet keksii selityksiä palkattu oikein keksimään mitä tyhmempiä juttuja vain että uskomisen tasoa saisi pienennettyä asia vain on niin että on todisteita ja silminnäkijä havaintoja mitkä eivät taatusti ole mitään luonnonoikkuja tai muita illuusioita.

  • Mikko sanoo:

    http://www.paranormaali.com/index.php/2008/10/16/aave-ilmestyi-kaytavalle/

    Pistäppäs muuten Wespa tosta josain vaihees juttua

  • seppo sanoo:

    Mutta silminnäkijä havainnot selitetään ”pään”vialla 😀 tiede yrittää etsiä ja jos ei löydä keksiä selityksen.
    Monelle tämä ufo aihe jo on päivänselvä homma. Niitä on ja ne pysyy. Mitä sitä turhaan kieltää selviä todisteita ja isojenkin ihmismäärin silminnäkijä havaintoja. Osa varmasti on ihmisten tekemiä aluksia mutta ei kaikki.

    Ja aihe hollow earth on kans aika jännä, jos tuon kautta katsoo. ne myös voi tulla maan sisältä, ei välttämättä ulkoa.

  • ufo sanoo:

    Mutta olen myös sitä kauan ihmetellyt että miksi UFOJEN alukset olisi juuri sellaisia, kun ihmiset ovat kuvitelleet? Tuon muodon avulla pystytään tekemään monia feikkejä ja löytämään vaikka taivaalta jonkin moinen ”pallo” ja sanotaan että se on ufo. Nehän voi olla vaikka minkä muotoisia tahansa.

  • Zoe sanoo:

    miks aina ajatellaan että jos avaruudesta tulee tyyppejä niin ne on jotain vihreitä miehiä?
    Tuskin tänne tulis avaruusolioita jotka on just sellasii kuin ihmiset on ajatellut ja ne tulis aluksella jonka ihmiset on ’suunnitellut’.

  • hg sanoo:

    Jostakin ne ajatukset ja kuvitelmat on aina tulleet.

  • Sabota-C sanoo:

    Ei oo kellekkään tullu mieleen että toi on jonku teinihumanoidin isin ostama avaruus bemari joka ON muovia?

  • Brecle sanoo:

    Tämä ei liity tähän aiheeseen mutta pistän tämän http://10-14-08.blogspot.com/
    Washington D.Cn päällä ehkä valoalus ?

  • meitsi sanoo:

    kyllähän skeptikko aina selityksen keksii…kyllä mua ainaki alkaa vakuttaa jo paljo enemmän jos asia on ihan tutkittu ammattimaisesti jossain laboratoriossa jne…

  • seppo sanoo:

    Aika suttunen oli toi kuva tuossa. nooh.. ne kato käy neuvottelee eka tuolla valkoisessatalossa. tai sit bush lähti menee

  • Niko sanoo:

    http://niko.nwps.ws/pics/Wlan-21-07-2006/IMG_7895.JPG

    ^ Tuli kerran kans taltioitua ihka aito UFO kameralla! Lintu se ei voi olla, koska Porissa niitä ei ole. Vauhti oli myös niin nopea, et hyvä ettei ikkunat hajonnut tärinästä. Tosi on. 😉

  • seppo sanoo:
  • joku sanoo:

    jos se viedeo olis aito niin miks ei siitä sit puhuta missään uutisissa tai jossain muualla

  • Jaarno sanoo:

    Ufohan se siellä. Enpä tosin usko että mikään alienien avaruusalus on.

  • calico jack sanoo:

    Olen jo aikaisemminkin julistanut samasta asiasta, eli ufouskonnosta. Muistatte kai vielä Marshall Applewhiten? Koko lahko uskoi ufon liihottavan Hale Bopp komeetan pyrstön suojissa ja tästä vakuuttuneena kaverit tekivät joukkoitsemurhan syanidilla siinä uskossa, että pääsevät alukselle. Blossomit ym. muut hourailijat rautoihin ja äkkiä.

    Tuo filmi tosin vaikuttaa todellakin aidolta, mutta ne mahdolliset selitykset tolle – niitä riittää. Mites vaikka radio-ohjattava härpäke, cgi-animaatio tai mikä muu tahansa.. ulkoavaruuden vieraat lautasineen ovat sijalla 83450937530457.

  • Ai. sanoo:

    Tämä ei liity tähän aiheeseen mutta pistän tämän http://10-14-08.blogspot.com/
    Washington D.Cn päällä ehkä valoalus ?
    —–

    Aika hassuu et tarkennus kusee totaalisesti W.C:n kohalla, mut sit toi valoalus on 100kertaa tarkempi, jos ne on about samalla etäisyydellä mua kiinostais suuresti et millasellas kameralla + linssillä toi on kuvattu.

  • Cernunnos sanoo:

    Jaan myös hieman vastaavanlaisen huolen calico jackin kanssa. Mielestäni paranormaaliblogi on vajonnut lähiaikoina niin syvälle new age- ja ufouskonnon syövereihin, että hirvittää. Huolestuttavinta asiassa on se, että esim. kommenttien tyylin perusteella uskoisin useimpien blogin seuraajien olevan vielä peruskouluikäisiä.

    Itse videon aitouteen en usko. Videossa ei kerrota yhtään mitään siitä, että kuka videon olisi tutkinut ja miten näihin johtopäätöksiin ollaan päädytty. Olen itse yliopisto-opiskelija, ja mielestäni on suorastaan surkuhupaisaa, että videossa esitellään mukamas jotain virallista tutkimusraporttia jossa on useita sivuja A4-kokoisia valokuvia ”tutkimusvälineistöstä”. En ole ikinä törmännyt akateemisessa maailmassa moiseen tapaan, ja ainakaan kukaan pätevä tutkija tuskin tuollaista tekisi. Muuten ”tutkimuksesta” ei voi sanoa tuon videon perusteella juuta eikä jaata. Yleensäkin, jos Youtubessa tulee vastaan video, jossa väitetään muutaman suttuisen kuvan avulla jotain tuollaista, rationaalisin suhtautumistapa ei välttämättä ole se, että heitetään kädet ilmaan ja huudetaan ympäri nettiä tai blogia, että ”Nyt se on todistettu!”. Nykyaikana on äärimmäisen helppoa väärentää kyseenomaisia videoita jopa keskinkertaisilla taidoilla. Typerien ja epämääräisten ”tämän on tuntemattomalla tavalla tutkinut joku tuntematon henkilö joka kuuluu Meksikon yliopistoon”-väitteiden esittäminen on vielä videon väärentämistäkin helpompaa.

  • Mikko sanoo:

    Ehkä siellä Meksikon yliopistossa tutkintatavat sun muut ei oo niin hyviä ja perusteellisia kun täällä Suomessa.

    “Nyt se on todistettu!”

    Kyllähän tässä on jo vuosikymeniä tiedetty että ufoja on olemassa. Sitäpaitsi tää blogi ei oo eikä oo menny mitenkään pelottavampaan suuntaan. Täällä on vaan keskusteltu paljon esim. juuri tästäkin videosta. Aito vai ei..?? Ehkä, ehkä ei..

    Ja just sen takia tää ei ylitä uutiskynnystä koska näitä kyllä tulee jatkuvasti. Ja olihan just ollu jossain Slovenian uutisissa pätkä jostain ufosta. Sen voi kattoo sieltä 14-10-08 blogista.

  • Tanja sanoo:

    tosiaankin tämä on hyvin uskottavan aidon näkönen ,mutta jos ne kerran noin lähelle meitä ovat jo tulleet,niin miksi ne sitten eivät maan päälle laskeutuneet?sitä tässä vaan ihmettelen 0_o

  • jup jup sanoo:

    eihän ne kaikki ufot oo saman näkösiä. esimerkiks californian drone vai mikä se oli, oli esimerkiks aika perus ufoo erillaisempi. mut oliks se todistettu feikiks vai miten se oli. siinä ois erillaisia ufoja vai mitä ne nyt oli..
    mut en nyt menis tätä paranormaaliblogia miksikään lahkoks sanomaan enkä wespaa kultti uskonnon johtajaks tai jumalaks. kai kaikki saa oman mielipiteensä sanoo, ylläpitäjäkin, ja mun mielest tuo ihan hyviä pointteja aina esiin. jos tuo video on aito ja jos siinä on aito avaruus olennon kulku mopedi ja se on just ton näkönen niin sit se on ton näkönen. kyllä jos neki ottais meidän kulku peleistä kuvia niin siellä sanottais että feikki, pyöriä lautanen se olla pittää. ja mistä me tiedetää minkänäköset heput tolla lentelis. jos ne on sellasia tajuttoman läskejä ja ne ei mahdu muulla kulkee ku tollasella pöyreellä joka on niitten muotojen mukaan tehty niinku joku formula suunnillee. eikä sitä oikeen voi tietää varmaks onko toi aito vai ei. mistä sitä nyky aikana tietää. nyt ei muuta ku folio hatut päähän ja kellogs muro paketista tulleet 3d lasit päähän ja wespan pitämään NEW AKE kultin salaiseen kokoukseen pyörällä joka on pahvi laatikoilla tehty näyttämään ufolta……..

  • Mikko sanoo:

    😀 Ihmettelen myös mistä kaiken maailman viisastelijat luulee tietävänsä minkä muotoinen on aito ufo..Koko sen ajan kun ufoja on havaittu, erilaisia ufoja on ollut varmasti kymmeniä ellei jopa lähs satoja. Eri muotoisia ja kokoisia, aina pienistä palloista kuorma-auton kokoisiin. Ja jos joku ketä kiistää ufojen olemmassaolon täysin ja samalla väittää tietävänsä ettei ko. ufo ole aito koska aito ufo ei voi olla kyseisen muotoinen niin silloinhan kyseisen henkilön täytyy tietää millainen olisi aito ufo joka todistaisi samalla tämän uskovan ufoihin koska tietää millaisia ne ovat. XD Onneksi olkoon, puhuitte itsenne pussiin.

  • hannu sanoo:

    Jos muistan oikein pätkän, niin alkuperäisessä pätkässä eräässä kohdassa lintu lentää kohteen vierestä/takaa. Sen perusteella voisi ollettaa että kohde lähellä ja hyvin pieni, kenties jalkapallon kokoinen???

  • MothMan sanoo:

    Yhteenveto: Nauha on aito =). Okei, eli on kuvattu oikealle videonauhalla, jes. Itse ilmiötä ei niinkään tutkittu siis. Häiriöt nauhalla voivat olla aivan normaaleja, sillä nehän ovat herkkiä vahingoittumaan. Välttämättä ei ole kyse magnetismista.

    Ja tulkinta ”UFOja ei todistettavasti ole olemassa” on väärin ymmärretty. Tutkimuksessa puhuttiin siitä, että UFOt eivät liity avaruuden muukalaisiin. UFOja edelleen on olemassa, jotkut niistä tunnistetaan, jolloin niistä tulee IFOja =), eli tunnnistettuja lentäviä esineitä.

  • Mikko sanoo:

    95% tuntemattomista lentävistä esineistä (UFO=unknown flying object) tunnistetaan ja 5% ei tunnisteta. Tosin kuka tietäää kuinka paljon noi luvut pitää paikkaansa koska tietysti kaikille havainnoille yritetään keksiä luonnollinen selitys. Osa 95 prosentistakin varmasti niitä joita ei tunnisteta mutta väitetään satelliitiksi, lentokoneeksi, säähavaintopalloksi ja mikskä lie….

  • dalen sanoo:

    Mikko (16:07:32) :
    95% tuntemattomista lentävistä esineistä (UFO=unknown flying object) tunnistetaan ja 5% ei tunnisteta. Tosin kuka tietäää kuinka paljon noi luvut pitää paikkaansa koska tietysti kaikille havainnoille yritetään keksiä luonnollinen selitys. Osa 95 prosentistakin varmasti niitä joita ei tunnisteta mutta väitetään satelliitiksi, lentokoneeksi, säähavaintopalloksi ja mikskä lie….

    Väärin, UFO ei ole unknown flying object, vaan se on undentified flying object…

  • gg sanoo:

    Eiköhän tuntematon ja tunnistamaton melko samaa tarkota…

  • Näin tuon meidän takapihalla, tosi on

    ps. se tuli marsista

  • ahet sanoo:

    Ei toi olis UFO, vaikka oliski avaruusolentojen joku alus, site se olis tunnistettu avaruusolentojen alukseksi.. 😀

  • Emolys sanoo:

    Video voi olla aito mutta saksalaiset kehittivät lentävän lautasen jo toisen maailmansodan loppupuolella. Se toimii jos on vain tarpeeksi sähköä ja tuo näyttää juuri sellaiselta radio-ohjattavalta versiolta joita useat ovat nähneet.

  • hyypiö sanoo:

    videosta en tiiä mutta itte ainakin uskon ulkopuoliseen elämään,miks ei vois muka olla??? onko maapallo muka ainoo jossa on elämää v…. idiootit!

  • ewrewr sanoo:

    Selkeesti joku kyhänny vaan lentävän pienoismallin, ei vaadi paljoa tietotaitoa. Miks näis ufojutuis on niin harvoin mitään vertailukelpoista kohdetta kokoon? Toiki leijuu tyhjässä paikassa ja niin moni muukin ”ufo”. Mun silmiin toi on just niin kun valtion pihalamput, poistettu vaan varsi.

  • minä sanoo:

    joku ihme tommonen ”ufo” ja vieres ollu iso puu joka ei näy ja siimal roikkuun ja ko ei tuule niin yllätys yllätys: aikaan saadaan tiedemiesten mukaan aito UFO XD

  • Jokujokauskoo sanoo:

    Mikähän hemmetin lelu tuo sitten on?
    Ilmapallo? En usko, Kuumailmapallo, Ei ole. Miksi se olisi paikallaan?
    Miksi valo sammuisi välillä?
    Kuumailmapallossa on kori, tuossa ei ollut, en ymmärrä että miksi ihmiset eivät voi uskoa, edes sitä että tuo ei ole lelu, jos se kerran teidän mielestä on lelu niin kertokaapa mikä lelu, ja miten saatte sen tonne siimoilla pysymään noin hienosti? En käske uskoa että tämä on mikään UFO mutta käsken miettimään että minkähän lelun te tuonne tungette siimoilla, hienosti pysymään.
    Kuvatkaa itse oma videonne kun laitatte LELUN taivaalle, niin että se ei heilu eikä mitään ja on tarpeeksi iso, ja viette sen videon tutkittavaksi, ja sanotte sitten että tämä tässä ON LELU!

    – kiitos –

  • UFO sanoo:

    joku (22:04:28) :

    jos se viedeo olis aito niin miks ei siitä sit puhuta missään uutisissa tai jossain muualla<—- sen takia, koska ihmiset ei haluu puhuu siitä kellekkään ,eikä ne haluu aiheuttaa paniikkia muille kansalaisille …

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto