ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Miksi emme nähneet valo-alusta 14.päivä

Tähän on muutamia eri syitä.

  • 1: Blossomin kanavoinneissa sanottiin suurinpiirtein näin, että valo-alus tulee maan ilmakehään 14. päivä ja ennen kuin 15. päivä on ohi (joka maassa) niin tulemme tietämään valo-aluksen ilmestymisestä ja kukaan ei ole epäileväinen.
  • 2: Erikus -nimisen henkilön kanavoinnissa taas puhuttiin, että huntu poistetaan toisena päivänä (15.), jolloin vasta näemme aluksen. Siinä puhttiin myös jostain muistiblockista tms. joka voisi viitata siihen, että ehkä me näimme eilen sen aluksen, mutta emme vielä muista sitä.

Tässä Blossom vielä varmistaa miksi 14. päivä ei ilmeisesti tapahtunut mitään:

”I’d have to say that even though it hasn’t been the greatest day today, many are emailing me telling me to not give up. And I’d have to concur with them as I was able to stumble upon one of Blossom’s past channelling messages. It was her 11th one that reads:

11.OK, You know how I shy away from questions, but there is this big one regarding time zones in different countries, which then puts OCT 14th on different days, if you know what I mean? Are you able to enlighten me on this at all?

Dearest Blossom. All that we choose to say to you is to let go of your fears. We WILL do as we say and before the 15th Oct has come to pass in all corners of your globe this event shall have come to fruition for all to glory in. We shall surprise many in how this all comes about. We say this to you people of earth who are in anticipation of the greatest vibration …

So it is not the end of the 14th that we need to wait for it to pass at all corners of the globe, it is actually the 15th of October that we must wait for.”

Voit myös lukea ns. huntukanavoinnin tästä.

Aika spekuloinniksihan tämä menee, mutta itse henkilökohtaisesti jaksan vielä odottaa innolla vielä sen aikaa kun 15:sta päivä on mennyt umpeen joka maassa. Saa nyt nähdä onko ilmestyinen sittenkin vasta 15:sta päivä vai miten tämä homma jatkuu. Pyydän jokaista kuitenkin odottamaan ja miettimään asioita vielä positiivisella mielellä, vielä emme ole menettäneet mitään. 🙂

Tässä vielä yksi näkökulma asiaan.

http://www.youtube.com/watch?v=lFddPVIoFyI

Tässä myös MagnetaPixien kanta asiaan. (Kiitos Sepolle linkistä)

Katso myös Blossomin virallinen anteeksipyyntö/selitysvideo.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

491 kommenttia aiheeseen: Miksi emme nähneet valo-alusta 14.päivä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • seppo sanoo:

    katsokaas myös tänne http://10-14-08.blogspot.com/

  • seppo sanoo:

    Wespa. laitahan tuo videopätkä kans tänne sivustolle.

  • Sonne sanoo:

    itsekkin uskon vielä jotain tapahtuvan

  • Brecle sanoo:

    Kello ei ole vielä edes 14 joissain maissa

  • otuson kovis sanoo:

    nii minäkin ihan täysillä

  • kyl sanoo:

    Emme nähneet ja syy; meedio oli täysi huijari!

  • seppo sanoo:

    EI lähtä tähän syyttely hommaan ollenkaan!!!!!!! Se ei ole kenenkään vika. Pitää alkaa jo sen verran tajuaan että syyttely ei johda mihinkään.

  • kyl sanoo:

    Jep, selittelyä. Tahtoisinpa nähä Blossomin ilmeen 🙂

  • Huttu sanoo:

    mjooo.. voisit wespa iha tasapuolisuuden ja järjen nimissä lisätä tohon kolmannen kohdan

    3. Tai tätä ei vain tule koskaan tapahtumaan näin

    mite olis ?

    enkä oikein usko tuohon muistiblokki hommaan. tarkoitushan oli että saisimme ihastella tätä alusta kolme päivää, eli 14 -16.10

    liian monta kertaa tarina muuttunut päivien saatossa

  • seppo sanoo:

    No eiköhän se sieltä vielä video pistä juutuubiin. Perjantaina viimeistään tää homma on paketissa 🙂 Odotellaan nyt ainakin sinne asti

  • kyl sanoo:

    Jep, tarina muuttuu jatkuvasti -> Se on feikkiä. Ja muistikatkos hei? No, eihän kukaan voi todistaa ettei sitä olisi mutta kyllä se aika naurettavaa olisi x)

  • Wespa sanoo:

    Huttu saamme ihastella, mutta kuten kanavoinnissa sanottiin, niin muistamme tästä vain yhden päivän. 😉

    PS. kyl tarina ei muutu jatkuvasti vaan se on ollut sama kokoajan. Nyt sitä vaan tulkitaan tarkemmin. 😉

  • Picard sanoo:

    Tietoisku: ”before the 15th Oct has come to pass” ei suinkaan tarkoita, että kun 15. lokakuuta on ohi vaan kun 15. lokakuuta on ns. ”saapunut” eli kun 14. päivä on ohi.

  • otuson kovis sanoo:

    niin ja mikä ihmeen järki on ajaa suunnaton romu tohon taivaalle ja suhuttaa shaizzee ilmaan et kukaan ei muista mitään…se jos ois ees totta tarkoittaa äärimmäisen vihamielistä käytöstä ja ehdotankin että oliot pieksetään shaizzeksi kun tulevat esille…kai ne pöllii mun olemattomat varat ja kanavoivat ne blossolle

  • seppo sanoo:

    Kattokaas vaan huomenna alkaa tapahtuu ja niiiiin paljon 😀 maailma seisahtuu 😀

  • venus007 sanoo:

    Tuolla jossain oli kanavoitu, että ihmiskunta ei ollut henkisesti valmis ensimmäiseen kohtaamiseen.. Musta taas tuntuu, että ihmiskunta ei oo eikä tule olemaan koskaan tän valmpiimpi tämmösiin juttuihin. Fiksumpaahan ois ollu just ilmestyä ja lähettää niitä ihmeellisiä rauhoittavia ja rakastavia telepaattisia säteilyjä ihmisten mieliin! Mutta joo, olipas omituinen juttu kaiken kaikkiaan.

  • Wespa sanoo:

    Tietoisku: “before the 15th Oct has come to pass” ei suinkaan tarkoita, että kun 15. lokakuuta on ohi vaan kun 15. lokakuuta on ns. “saapunut” eli kun 14. päivä on ohi.

    Väärin. Has come = tullut. Has come pass = on tullut päätökseen / mennyt ohi.

    Pass kaannos.comissa.

  • seppo sanoo:

    Huomenna on taas tavallinen työpäivä tavallisten ihmisten jokapäiväistä valitusta tyhjästä. huoh… 😀

  • otuson kovis sanoo:

    seppo taisit sanoo noin eilen ja toissapäivänä

  • kyl sanoo:

    Niin… Mitä järkeä tulla ja pyyhkiä sitten muisti? Hm. Kukatahansa voi nyt sanoa että ne kävi mut me ei muisteta sitä!

    No. Aikaahan tässä lomalla on. Tähyillään taivaalle (vaikkei siellä ole mitään uutta. Samat vanhat maisemat eli tähtiä, satelliitteja, pilviä ja kuu)

  • Karvalakki sanoo:

    Kiitos Wespa, elvytit tämän pienen sielun uskoa ja toivoa, on heti parempi olo :>
    Mulla on ollu koko ajan tunne, että vielä ne tulee tässä kunhan jaksaa odottaa, mutta hieman tuo mieliala on hiipunut. Nyt tuli taas toiveikas olo, jaksaa taas kytätä muutaman päivän.

  • A-E sanoo:

    Onhan kyllä outuja ilmiötä nähnyt ihmiset etelä-amerikassa varsinkin. Joitakin tapahtumia Suomessakin näkynnyt, mutta ei mitään jätti suurta valoalusta:D

  • johannes666 sanoo:

    voisitte kyllä sanoa niille ufoille ettei niitten tarvis jokaviikonloppu pyyhkiä mun muistia kun olen vähänki irrotellu!!! prkl…

  • kyl sanoo:

    Hm. Ufo havaintojan on aina, ja nyt ne nostetaan enemmin esille tämän kohun takia. Suurin osa havainnoista on tekaistuja. Miksi ihmiset oikeen tekee sitä?

  • Picard sanoo:

    Kyllä mä Wespa tarkastin ton monesta paikasta ja se on noin kun sanoin.

    http://onlinedictionary.datasegment.com/word/to+come+to+pass

    http://esl.about.com/library/glossary/bldef_233.htm

    http://www.allwords.com/word-come+to+pass.html

    Se on muodollinen tapa sanoa, että jokin asia tapahtuu.

  • otuson kovis sanoo:

    mikäs katko viiva systeemi on google earthissa pohjois euroopan päällä säät päälle jos kattoo katkoviivan kokoa ja arviota kokonais koosta sen aluksen arvelis olevan ton kokonen

  • Sonne sanoo:

    has come to pass = On tullut menneeksi/ohitetuksi

  • Huttu sanoo:

    mitäs ne tekee sit sen kahen päivän mitä me ei muisteta hmm ? tekee meidät kaikki raskaaks ? syö meidän eväät ? ei, toi o nyt vaan tollasta pientä puskurointia jotta viha ei olisi niin suurta sitten loppuviikosta

    onneks tääl ei taida pahemmin olla hirveen tosi uskovia, mitä kattelin tuol noit ulkomaisia blogeja ni porukat huutaa tappouhkauksia blossomille ja jotkut huutaa itsemurhaa jos ei toteudu .. surullista

  • scaredof sanoo:

    itse näen tällähetkellä melko himmeän valon.Ei ole tähti,ei näy muita.semmonen pieni,valkonen.Ei vaikuta lampultakaan…

  • seppo sanoo:

    Niin varmaa olen sanonut. (elättelee toivoa) 😀 olisihan se mukava jos ne tulis niin vois avautua muutamasta asiasta ilman leimaa otsassa.. 😀

  • Wespa sanoo:

    Picard taisitkin olla oikeassa, mutta tulkitsen viestin niin, että kun 15:sta päivä on meneillään joka maassa, niin tiedämme/näemme valo-aluksen eli ennen kun päivä vaihtuu 16:sta. Eli samoilla linjoilla olemme. Kiitos korjauksesta. 🙂

  • Masteri sanoo:

    ”2: Erikus -nimisen henkilön kanavoinnissa taas puhuttiin, että huntu poistetaan toisena päivänä (15.), jolloin vasta näemme aluksen. Siinä puhttiin myös jostain muistiblockista tms. joka voisi viitata siihen, että ehkä me näimme eilen sen aluksen, mutta emme vielä muista sitä.”

    MÄ ARVASIN ! 😀 voi ristus, mä arvasin että tuota käytetään vielä. Jos se alus ei ilmesty koko aikana, niin ennustan että syy on joko:
    a) emme olleet muka valmiita sittenkään tähän kohtaamiseen
    b) alus ilmestyi, mutta emme MUISTA SITÄ.

    itse veikkaan vahvasti B:tä.

  • Masteri sanoo:

    PS. lupaan ostaa Blossomilta kirjan, jos alus tosiaan ilmestyy.

  • kyl sanoo:

    Hei mäkin ostan :DD

  • venus007 sanoo:

    Kattokaapa tosiaan Google Earth, tommone jänskä ympyrän muotoinen katkoviivapilvitsydeemi Pohjois-Euroopan yllä..

  • seppo sanoo:

    Mä lupaan juosta alasti kaupunginläpi.. viikolla klo 9 ja viel kylttikaulassa. UHVOT TULLOO

  • Lolz sanoo:

    ”b) alus ilmestyi, mutta emme MUISTA SITÄ.”

    Siis se tarkoittaa vain 14 päivää. Jos sen 15.10 jälkeen ”ei muista” niin ei ole tapahtunutkaan.

  • kyl sanoo:

    Hei oikeest. Google Earth on pelkkä kone. Koneisiin ei kannata luottaa kuin… kuin johonkin tosi luotettavaan :————D Tulipas himo kattoo salaisia kansioita! Sieltä saatte ideoita viesteihinne ;D

  • Frank sanoo:

    Seli seli, varmaan Blossomia ärsyttää. Huomenna varmaan sanotaan että se tulee 16 päivä. Kaikki toivo meni eikä oo tänään/eilen taivaalla lennelly muita kuin lentokoneita, tai sitten unohdin nähneeni aluksen.

  • kyl sanoo:

    Joko Blossom on nolona tai tosi ilone ko sai kusetettua ihmisiä 😀

  • otuson kovis sanoo:

    nyt se hävisi sieltä

  • seppo sanoo:
  • kyl sanoo:

    No jaa eiköhä päivän hupiannos oo nyt täynnä!

  • seppo sanoo:

    ”Click here to play sounds of Saturn’s radio emissions, which have changes in frequency (73 seconds, 718 Kb Wave Sound). ” no hui 😀 onpa kyllä pikkustavaille erikoisia ääniä..

  • kyl sanoo:

    En vaivaudu ees kuuntelemaan 8”’D

  • Brecle sanoo:

    Eiks blossomia ole uhattukkin koska HE eivät tulleet vielä

  • kyl sanoo:

    Oha sitä uhattu. Kaikkea tässä maailmassa tapahtuu ja sitten sanotaa ettei ikin tapahu mitöö x)

  • Katepillar sanoo:

    Kyllä tapahtuu vielä jotain, odottakaas vain!

  • Eric sanoo:

    Uskotteko todellakin tämmöseen löpötarinaan ja hätäisiin valheisiin mitä tämä koko asia on ollut kokonaisuudessaan?

    Olen ennustaja, mitään ei tule tapahtumaan. Aivot käteen…

  • seppo sanoo:

    kuunnelkaa.. saturnus ääntelee ja siellä on myös jotain hämäriä kuvia..

  • kyl sanoo:

    Hätävalheilta haiskahtaa. Ei tapahu mitään. Olen siitä jo 99.9999999999999999999999999999999 % varma ;D

  • kyl sanoo:

    No eiks niitten pitäny tulla tänne eikä saturnukselle? Hm :”’D

  • Brecle sanoo:
  • Masteri sanoo:

    Jos ne soittikin väärään numeroon (päähän) ja nyt ne aiheuttaa paniikkia Saturnuksella.

  • seppo sanoo:

    Jos ne käy eka tankilla tai moikkaamassa kavereita. EHKÄ satrunus on avaruuden pikaruokala… njoo. ollaanpa hiljaa nyt 😀

  • Mimmu sanoo:

    Mun pää on nyt aivan sekaisin… En tajua enää mistään mitään ://
    Huomenna sitten heti aamulla tarkkaiemaan tuota taivasta, onko sinne ilmestynyt jotain.

    Onkos kellään muuten tietoa mihin aikaan koko planeetalla on 15.10.??

    Muuta ihmeellistä täällä Rovaniemellä ei ole viellä näkynyt, paitsi aika outo uni, tuohon muistiin, ja ”valaistumiseen” liittyen),Saattoi myös olla jonkin tapainen unihalvaus(en pystynyt liikkumaan, mutta ajattelin, ihan omila aivoilla) tai sitten pelkästään alitajunnan virittämä uni-.-”.

  • kyl sanoo:

    Hahahaa tätä keskustelua vois jatkaa koko yön! Pitääkin aamulla tulla taas stalkkaaman mutta nyt elämä kutsuu ;D

  • seppo sanoo:

    Minkälainen se uni sulla oli mimmu? ei valaistumisesta ja tommosista nähdä sattumalta unta 🙂

  • Huttu sanoo:

    rofl… tota typoa tos davidin videossa tuol blogspotissa

    clelebrate….

  • Mimmu sanoo:

    Seppo:

    Olin makaamassa omassa sängyssä, ja yhtäkkiä tuli sellainen ”kramppi”, joka ihmekyllä
    loppui aikas äkkiä. Sen jälkeen alkoi sumenemaan silmissä, ja en pystynyt enää liikkumaan mihinkään suuntaan.

    Ajattelin, että nytkö sitten makaan tässä puolisokeana kolme päivää…

    Mun päässä alko kuulumaan sellasta epäselvää surinaa, ja joku ääni. Ikävä kyllä
    enm uista pätkääkään tuosta äänen sanomisista mitään muuta, kuin, että se vakuutteli, että pysy rauhallisena, ja älä pelkää..-.-”” Kun sitten vihdoin pystyin myöhemmin liikkumaan heräsin todellisuuteen melkein heti. Jotenki oli aika outo tunne, että se olisi ollut jokin…. Njääh en osaa selittää, ja itse epäilen, että tämä on vain minun alitajunnan tuottamaa p*askaa, mutta oudolta se tuntui:D

  • spede sanoo:

    kuka nyt oikeasti edes uskoi tosissaan,että joku valo alus ilmestyisi.Tuota samaa on ollut jo niin kauan,mutta eipä oo vielä mitään näkyny.Muutenki niin huuhaata tommoset kanavoinnit että ufot ottais yhteyttä johonki ihmiseen ja höpöttelis omiaan.Valoalusta ei oo eikä tuu.En silti kiellä etteikö avaruudessa voisi olla elämää ja todennäköisesti onkin,mutta tommoset kanavointi jutut sun muitten mielisairaitten keksimät jutut alkaa jo tympäseen.

  • fasaani sanoo:

    ootte sairaita

  • kainalossa on kuoppa sanoo:

    nyt alkoi tapahtumaan.Ulkona on pimeää ja tuulee.Blossom oli sittenkin oikeassa

  • seppo sanoo:

    Mimmu: Melkeen voisin sanoa että ei alitajunta tommosia tee. saati sitten rauhottele sua äänellä 😀 Ehkäpä sun ruumiin värähtelytaajuutta nostettii tai jotain 🙂 Olen itse harrastellu 2-3vuotta lucid unia. suosittelen jokaiselle opettelemaan. Siellä on uusia maailma missä ei edes taivas ole rajana. 😉

  • seppo sanoo:

    *uusi maailma (typo)

  • serokki sanoo:

    tais olla eilen niin kovat tervetulias-juhlat ufoille että meni muisti niistä avaruus keitoista.. onko tälle ufo jutulle irc-kanavaa

  • Morri sanoo:

    Itse olen myös nähnyt noita lucid unia joskus. Saisinpa vain niitä aina kun halua! Hakkaa tietsikkä pelit ja oikean elämän kokemukset mennen tullen! 😀

  • Mimmu sanoo:

    Seppo: Joo, olisihan se aika outoa, jos alitajunta tekee tollaiset tepposet…
    Aamulla herättyäni, istuin hetken paikoillani, ja sitten tajusin rynnätä äkkiä ikkunaan katsomaan olisiko siellä kentiet UFO alus nähtävillä:D Mutta eipä tietenkään, eipä tietenkään.

    Nuista lucid unista. Itsellänikin on aina välillä nuita tullut. En vain ole itse sitä tajunnut siinä vaiheessa mitä kaikkea olisin voinut tehdä. Myöhemmin kun olen ajatellut, niin
    kyllä ne on ollut ihan todellisia lucid unia….:)

  • moottoripä sanoo:

    Just! Täähän on ihan huttua!

    Tulee 14. päivä tai ehkä 15. päivä tai ehkä joskus ensi vuonna.

    Sammakosta säätä ennustajat osuvat aina .Koska heitä on niin monta. Ufoista ennustavat eivät osu koskaan , koska heitä on niin vähän….

  • ghostbusters sanoo:

    Tai kävisköhän niin että mitään ei tapahdu taaskaan? LOL

  • sky sanoo:

    eiköhän se o niin että,mitä enemmän ”pakkaa”sekoitetaan ,niin ”sekoaa ”myös pää ja mielikuvitus hoitaa loput :)silloin sitä tuntee näkevänsä ja kokevansa ties mitä yliluonnollista?”

  • fasaani sanoo:

    siis lukekaa nt ajatuksella ne channeloinnit ja miettikää ihan järjellä että onko tänne tulossa jotain aluksia?

  • Najazz sanoo:

    No varmaan tässä useamman päivän psyykkaamisen jälkeen itte kukin alkaa tommosia ihmeunia nähdä. Josko johtuis ihan vaan siitä.

  • otuson kovis sanoo:

    juu muutaman kerran onnistunut lucid uni niin mukavaa ollu pääasiassa seksi painotteista serkkujen ja muiden kanssa mnitä sit on mieleen juolahtanut ja aamulla sit heränny nauraen et onnex oli unta

  • seppo sanoo:

    Lucid unia on mahdollista nähdä joka yö. Mä ainaki loin itselleni paikan mistä herään unessa. Visualisoi sen ”unelma” paikan niin yksityiskohtaisesti että siittä ei voi erehtyä kun sinne herää 😀 Kyllä se lentäminen on parasta siellä!!!! ei mitää järkeä 😀
    Mä oppiin kuuntelemalla semmosta audiopätkää mikä opettaa siihen. 2vkoa ja eka uni 90% varmuudella tulee. sitten se on vaan harjoittelua miten päästä sinne. mistä tietää että olet siellä. Nykyään käytän aikani juttelemalla tyypeille. tutkimalla paikkoja jnejne. en enää vaan leiki 😀 Morri oot oikeessa. se peittoaa kaikki mahdolliset pelit ja muut systeemit.

  • seppo sanoo:

    Ja uni maailmahan on kaikki sun näkemät asiat. kaikki mitä oot haistanu maistanu koskenut, kaikki mitä oot aisteilla imeny ittees kokosun elämän aikana ja mieli sekottaa ne sulle täydelliseksi maailmaksi 😀 jännä homma tää ihmismieli. Karkas juttu vähä alkuperäiseltä raiteelta 😀

  • Kommentti sanoo:

    Olen laittanut tämän linkin jo aikaisemminkin mutta laitan sen vielä uudestaan. Tämä on myös ns. ’kanavointi’. Siinä pyydetään käyttämään erottelukykyä ja suhtautumaan varauksella 14.10. -tyyppisiin valoalus-kanavointeihin.

    http://www.setbb.com/reikifoorumi/viewtopic.php?t=11250&sid=efa0b5cb186bc56a157e7c1b619d51a7&mforum=reikifoorumi

  • seppo sanoo:

    Toi on kyllä mielenkiintoinen teksti.

  • Brecle sanoo:

    SEPPO, Mua kiinnostaa Lucid unet mutta en kai ole koskaan saanut. Voitko kertoa jonkun taktiikan tai jonkun jolla voisi nähdä ?

  • Kommentti sanoo:

    Edellä mainittu linkki on aika korkealentoista tekstiä, mutta sen verran kaikki ymmärtävät, että siinä tehdään selväksi 14.10. -kanavoinnin uskottavuus.

  • Mikko sanoo:

    http://www.hoyhensaaret.info/index.php?sivu=tekniikat tuolla onlisää tietoa tosta uni jutusta.

  • Everest sanoo:

    Tuolla google earthissa on pohjoisnavalla vieläkin tommonen ihme palikka.Taitaa olla vaan bugi kun mitään alusta ei nähty.Se siitä.

  • Mikko sanoo:

    Itse alan ainakin harjottelemaan lucid unien näkemistä

  • Mikko sanoo:

    No mut jos palattais takas aiheeseen ;D

  • Zoe sanoo:

    Siis mä en sano ketään tyhmäksi tai mitään mutta eiks kenellekkään oo tullu mieleen että tää on vaan kusetusta koko homma.
    Jos tää ois oikeesti vakavasti otettava juttu niin varmaan tästä oltais kuultu jo joka tuutista eikä tää ois vaan huhu joka kiertäis netissä. Ja varmaan missään ei olis huomattu että maan ilmatilassa on käynyt jotain outoja aluksia.
    Sori jos pilasin ilonne, mut tää on vaan mun mielipide.
    Hyvää joulua, moikka.

  • seppo sanoo:

    Lue tuolta linkistä. Luulen että siellä on selvitetty asia paremmin.

    Takaisin aiheeseen.

  • fasaani sanoo:

    hyvä zoe! onneks joku muukin on vielä raiteilla

  • Kommentti sanoo:

    Tässä toinen ’kanavointi’, jossa tehdään selväksi 14.10. -kanavoinnin uskottavuus (taas kerran: teksti on aika korkealentoista, mutta kanta 14.10. -tapahtumaan tulee selväksi).

    http://www.setbb.com/reikifoorumi/viewtopic.php?t=11059&sid=efa0b5cb186bc56a157e7c1b619d51a7&mforum=reikifoorumi

  • jerq sanoo:

    Tuo Blossom saa kyllä niin paljon p*skaa niskaansa jos mitään ei ilmene. Sääliks käy… no oma vika, mitä jauhaa tommosia.

  • Mikko sanoo:

    Niin tietääks kukaan missä vaiheessa koko maailmassa on vuorokausi vaihtunu??

  • seppo sanoo:

    Luulen että jokainen on ottanu myös sen huomioon että tää on/saattaa olla kusetusta.
    Mutta miksi. mikä on tämän kusetuksen takana. siis syy, no blossom teki hyvän tilin tästä. se on yksi. mutta isompi syy. kuka on hyötynyt tästä että parinpäivän ajan ihmiset keskittyi tähän asiaan eikä siihe mihin yleensä

  • WM_ sanoo:

    ”Jos tätä ei tapahdu tuolloin, niin se merkitsee vain sitä, että tämän tapahtuman energioissa on tapahtunut hienoinen muutos, mikä on viivästyttänyt sen toteutumista. Jos näin todella tapahtuu, aikakehys mitä voitte odottaa sen tapahtumiseksi, on 15.10.08-1.2.2009.”

  • domino sanoo:

    Miksi täälle alettiin lucid unista keskustelemaan? Pysytäänpä nyt aiheessa toverit.

    Minä jotenkin vielä uskon, että jotain tapahtuu tänään. Toivottavasti.

  • Zoe sanoo:

    Joka puolella on nyt jotain seli seli materiaalia.
    1. joko ne ajo väärään madonreikään
    tai
    2. Tää on kusetusta.
    3. kohta yksi on tässä vain muodon vuoksi.

  • seppo sanoo:

    HYVÄ teksti. tuosta voi kyllä jo varmistua että ei tuu kesää.. siis.. ei ihmiskunta ole vain valmis vielä. Jos sieltä joku tulee on noiden muiden tahojen järjestämä show. joka ei tiedä hyvää..

  • seppo sanoo:

    Mutta nytten on aika yöpuulle. hyvää yötä taistelutoverit. *lentää pois*

  • 555+111 sanoo:

    jätetäänkö noi kanavoinnit vaikka tältä vuodelta.
    Metatron… voi hyvä jumala sentään.

  • Mikko sanoo:

    Katotaan nyt edes tää vuorokausi loppuun..eilen oli hyvä keskustelu kun porukka teki havaintoja, miksei tänään kans..??

  • joku sanoo:

    nyt ulkona on ihan kirkas kuu ja ei pilven pilveä…olo on virkeä joten tähyilen tässä monta tunti taivaalle vaikkei mitään sen kummempaa tapahtuis 😀

  • Spiff sanoo:

    WHATEVER!

  • Rauni-Leena Luukanen-Kilde sanoo:

    hei, tulin just

  • Mikko sanoo:

    Hyvä joku =)

  • otuson kovis sanoo:

    ei muuta kuin foliota päähän ja veitikan nuppiin ja nukkuu

  • Zoe sanoo:

    Meillä päin villkkuvia aluksia näkyy koko ajan, ja ne laskeutuu helsinki-vantaan lentokentälle. Eli ilmatilassa varsinainen vilske.
    Ne kyl näyttää aika paljon ufoilta (ironiaa, ironiaa…).

  • takioni sanoo:

    Alussa kirjoitettiin: …Pyydän jokaista kuitenkin odottamaan ja miettimään asioita vielä positiivisella mielellä, vielä emme ole menettäneet mitään.

    Hei, eihän tässä mitään tulla missään vaiheessa menettämään. Kyllä kai jokainen nyt on homman ottanut riittävällä kriittisyydellä alusta lähtien. JOS jotain tapahtuisi, olisi se mainio yllätys, mutta ellei tapahdu, niin ei siihen maailma kaadu. Ja ne kaikki, jotka sisimmässään uskovat, että emme todellakaan ole yksin tässä maailmankaikkeudessa,
    uskovat siihen vielä senkin jälkeen, vaikka mitään ei olisi tapahtunutkaan.

  • Mikko sanoo:

    Ootko oikee leena-luukanen?

  • Mikko sanoo:

    tulipas taas hiljasta

  • tsoikkeli sanoo:

    Jee ja homma jatkuu. Mää luulin jo että, tänne sivulle tuli heti hiljasta kun mitään ei tapahtunu 14 päivä. Mutta eihän se menoo haittaa, juttu jatkuu taas.

    Tämä koko juttu kuulostaisi vaan niin älyttömän hienolle jos ne vaan tulisi tänne. Siksi tähän tekee mieli toivoa ja uskoa että tämä tapahtuisi vaikka, tuntuu aika paljon siltä että, tämmöistä tapahtuu vain elokuvissa joka on todella harmi. Ja kun tietää että jos tätä ei tapahdu niin edessä on normaali arki joka syövyttää pääkoppaa.

  • Zoe sanoo:

    Kysyn vaan että tekeekö tän odottaminen teidän arjesta hohdokasta tai kiinnostavaa.
    Itse en vain osaa uskoa tähän, en usko ennenkuin omilla silmilläni nään jos silloinkaan.
    Mutta on hauska että jollakulla riittää mielikuvitus uskoa tähän ja joillakuilla on jotain odotettavaa.
    Musta olis kiva että pystyisin uskomaan piristäviin ja lohdullisiin asioihin mutta en vain pysty. Se tekee elämästä tylsempää.
    Mutta jos odotatte ja innostutte liikaa niin petytte pahasti. Myöntäkää pois että teillä on käynyt mielessä jonkin lainen epäilyksen häivä.

  • Zoltan sanoo:

    Lonkeroisia Yliherrojamme ei sitten tullutkaan. Minä olen jalona ihmisenä keksinyt kolme selitystä sille, miksi emme ole nähneet heitä vieläkään.

    1. Tämä niinsanottu kanavoija vastaanotti viestin ystäviltämme ulkoavaruudesta sen jälkeen, kun oli katsonut kaikki Salaisten kansioiden ja Twilight Zonen jaksot putkeen. Ja polttanut pilveä. Ja haistellut liimaa.

    2. Lonkeroiset Yliherramme huomasivat viime hetkellä, että kotona jäi silitysrauta päälle.

    3. Näimme kyllä jalot Lonkeroiset Yliherramme, mutta pelätty ILLUMINATI(jonka johtajana toimivat kaikki maailman poliittiset johtajat, jotka ovat oikeasti reptiliaaneja ja pahoja sellaisia) on aivopessyt meidät luulemaan, että emme nähneet heitä. Täten he voivat peittää faktan, että he tuhosivat WTC:n ja Titanicin ja salamurhasivat Kennedyn.

    Woah, sen täytyy tietenkin olla VAIHTOEHTO 3!

  • Motuska sanoo:

    noh jos joku on edes vähäsen iloinen ni Blossom. Sehän tienasi sellaset joidenkin tietojen mukaan rapiat 15 miljoonaa taalaa sillä ”nettikirjallaan”. Yleensä kun tehdään jonkinlaista ennustusta/kanavointia/välitetään viestiä ja siinä samalla myydään jotakin aiheeseen liittyvää, kysessä on huijaus 90% varmuudella.

    Itse uskoin tähän koko hommaan alussa. Ehkä liiankin fanaattisesti. Oikeastaan mitä enemmän tuli uusia kanavointeja ja mitä enemmän aiheesta alettiin puhua ja asiaa ”tutkimaan” alkoi koko jutulta mennä uskottavuus. Vielä jonkinlainen ”toivo” asustelee sisälläni asian suhteen mutta aika käy armottomasti vähiin. No mutta, katsotaan nyt torstaihin asti. Jos siihen mennessä ei ole tapahtunut mitään, löyn hanskat tiskiin asian suhteen kuitenkin taivasta aina silloin tällöin tarkkailen. Senhän nyt jokainen tietää että elämää Maan ulkopuolella on. Se on vaan eri asai haluaako ne tulla tänne…..

  • Zoe sanoo:

    Kiitos Zoltan nyt tiedän etten ole ainut täys järkinen.

    Ja muotoilen ylemmän kysmykseni uudestaan uskottekote sokeasto johonkin hyyppään joka sanoo että ufot tulee.

  • Ju551 sanoo:

    eikait näihin joku usko ihan tosissaan ?

  • Liz sanoo:

    Tohon juttuun siitä, et onko ihmiskunta valmis tälläseen, ni ei todellakaan ole. Ei ikinä tule olemaankaan. Tässä sitä taas nähdään; kukaan ei usko.
    Itse eilen illalla makasin tunnin maassa tuijottaen taivasta, odottaen .. mitä?
    Ei ollut hajuakaan mitä siinä odotin, mutta halusin vain uskoa, että jotakin tapahtuu. Ehkä joku järkyttävän kirkas valo tai puhetta, tai ehkä ruma iso lentävä kukkaruukkualus.
    Miksi avaruuden muut asukit tulisivat Maahan vain tullakseen ammutuksi alas?
    Se on ihan selvä juttu, ettei sellaista alusta vain ihmeteltäisi, vaan sitä pelättäisiin ja sitten alkaisi ohjukset lennellä. Koko juttu johtaisi kriisiin.

    En oo enää ihan varma oisko se hyvä juttu jos alus lopulta ilmestyisikin.

  • Zoe sanoo:

    Täällä näyttää olevan aikamonta tyyppiä jotka uskoo.
    Liitytkö UOK(=ufot ovat kusetusta) klubiin?

  • serokki sanoo:

    joo

  • Zoe sanoo:

    (Toi äskeinen viesti oli ju 551:lle)^

  • Zoe sanoo:

    …ja muille jotka haluavat liittyä.

  • serokki sanoo:

    jaa

  • jahas sanoo:

    Ihmiset saavat uskoa mihin haluavatkaan. jos se tuntuu oikealta/hyvältä niin mitä haittaa siitä on?

  • Liz sanoo:

    Mitä nää UOKin jäsenet täällä sitten tekee?
    Jos ette usko yhtään tähän, niin mitä hittoa täällä teette?
    Miten edes tiesitte minne tulla?
    Kyllä teilläkin taitaa siellä jossain aivojen perällä elää pieni toivo.

  • jahas sanoo:

    Vaikka ei mitään tapahtuisikaan niin , *who cares* live goes on .

  • Ju551 sanoo:

    no minä uskon zoe:en… liityn klubiin 😀

  • Zoe sanoo:

    Mullakin saa olla oikeus omiin mielipiteisiin ja saan etsiä saman mielisiä, ja okei oon aika rääväsuu. En sanonut että siitä mitään haittaa olis mut…

  • bostoni sanoo:

    No ei sa, alkaaha tää jo mennee ihan lolloksi, huomenna tulee taas joku uus selitys ”joo energiat olivat huonot joten emme tulekkan nyt” tia jotain muuta.
    Muisti blocki :FDDSF tuosta repesin jo aika makiasti.
    No katotaan nyt vielä..

  • Pja sanoo:

    Kun nämä valoalukset eivät tule huomenna, ylihuomenna eikä viikonkaan päästä, löytyy taas tulkinta teksteistä: eräässä kanavoinnissa puhutaan että päivä ei olekkaan tarkka vaan se voi olla jotain 14.10 – helmikuu 2009 välissä… kun tämä uforotu ei pysty sanomaan ihan tarkkaa aikaa tulolleen. Kehittynyttä tekniikkaa jne, mutta saapuminen on 6kk aikajänteellä 🙂

    Katsokaa vaan, tämä kortti tullaan vetämään esille. Ja taas on pikkutytöt ja pojat odottamassa ufoja, näkemässä kaikenlaisia unia jotka kertovat että ufot tulee. Kaikkea kummaa sattuu ja tapahtuu, mukamas.

    Jep. Kun on nuori ja naivi, niin viedään kuin litran mittaa. Onneksi suurin osa ihmisistä vanhenee ja järki alkaa kulkemaan ajan mittaan 🙂

  • kabanossi sanoo:

    UOK

  • Zoe sanoo:

    Eksyin tänne kun pikkuveli yllytti, ja jos et älynnyt toi toi UOK oli LÄPPÄ.
    (Mun ois parasta lähteen ennenkuin rupeen ilkeäksi.)

  • Tommila sanoo:

    No nää kaikki rupeee mennee vähä yli yli luonnolliseks.. 😛

  • Huhhuh sanoo:

    Voi hyvät hykkyrät…

    Ja mikäli tämä on pilaa, niin hattua nostan tämän jutun keksijälle kunnon kusetuksesta. Mutta jos se oli tosissaan, nii suosittelen LSD:n käytön vähentämistä, niin vois ne pienet vihreät miehet lakata vilistämästä näkökentässä.

    Mutta jos ne uhvo miehet tullee, niin pullakahvit tarjoan niille.

  • Zoe sanoo:

    Oikeesti tää nyt on vaan tervehenkistä väittelyy.
    Mä lähen täältä etten loukkaa ketään enää pahemmin, mulla vaan on tapana tunkea nokkani joka paikkaan.
    Hyvää jolua, kiitti mo.

  • kabanossi sanoo:

    Pja, oon sanonu blogillakin jo pitkään, että jos niillä on muka niin kehittynyttä teknologiaa, nii ei voida tulla puolen vuoden aikajänteellä! niiden pitäs osata laskee nanosekunnilleen monelta ne on meidän ilmakehässä! 😀

    olin varma ettei ketään tule. nyt voitais mun mielestä lopettaa nää ufotarinat näillä sivuilla, ja keskittyä muihin yliluonnolisiin ilmiöihin. niitäkin on varmasti tullu sen aikana ku ufot on ollu tulevinaan. ei siinä muuta, mutta ufoja ei näy nii niistä on turha keskustella. (omasta mielestäni on näin, jos joku on toista mieltä… niin olkoon. 😀 )

  • Tommila sanoo:

    Ja kyl nää videot on iha perus jöötii… pelkästää jenkeis oon joka vuori 100 UFO havaintoo vuodessa!!

  • Pja sanoo:

    Ainiin.

    http://www.youtube.com/watch?v=N6VcJ8YGTx4

    Täällä jo kerrotaan, että ufot eivät tulleetkaan tänne koska meidän tajunnan tasostamme (Collective consciousness). Ja koska ei oltu tarpeeksi hyvissä viboissa ja fiiliksissä, niin ufot eivät tulleetkaan.

    Je. Käsi pystyyn joka tän syö pureksimatta?! 🙂

  • kabanossi sanoo:

    juuh, turha tässä syöttää enää mitää ufojuttu, pureskeltu tai ei. 😀

  • Tommila sanoo:

    ARg hiljastra!

  • Tommila sanoo:

    Mut joo katotaan mitä huomenna käy.. ihmiset romahtaa ja tappaa ittensä jos ei tuu mut päivä se on huomennakin :PP

  • Fu5e sanoo:

    Noniinh, muistiblockkeja ja huntuja, voi elämä sentään. Mitään ei tapahtunu, niin sitten tulee selitystä selityksen perään. Ja surkuhupaisinta tässä on että kaikki nämä tosiuskojat ja ufotieteiden superlordit koittavat uskotella itselleen kaiken sanottavan niin kauan, kun joku henkimaailman emeriittusprofessori jaksaa tilittää tekstiä pihalle.

    Itse en ainakaan jaksa vaivata aivojani tuhisemalla profeettojen kaikille ennustuksille ja toivoa sormi korvassa ja toinen henkitorvessa. Niin kovinkaan moni ei ole ollut näissä asioissa oikeassa.
    Avaruusmatkaajat on tullakseen, silloin kuin tulevat, ja toivotan ihan tervettuilleksikin silloinkin.

  • Pelto sanoo:

    Ketään enää hereillä täällä? Olin justiinsa mennyt nukkumaan kunnes kuulin ulkoa korkeaa huminaa ja katsoin ulos: Ulkona lensi TODELLA matalalla, ehkä noin 100metrin korkeudessa kolmion muotoinen esine aika hiljaa. Sen ääni oli todella hiljainen, ehkä autonmoottorin kanssa samaa luokkaa. Hetken näkyä ihmeteltyäni tartuin kännykkääni ja koitin ottaa kuvan, mutta kameran laukaisuviive oli liian hidas ja UFO lensi pois. Siinä oli 3 punaista valoa reunoilla ja yksi valkoinen ympyrä keskelä. Hassua kyllä ajattelin juuri kaikkea 14.10 hömppää ennen kuin näin UFON. Lieneekö kaikki mielekuvitukseni tuotetta vai lensikö taivaalla oikeasti jotain?
    Tämä siis tapahtui Turussa noin kello 22.30. Näkikö ketään muu jotain samoihin aikoihin?

  • Lich King sanoo:

    Minusta on ikävää sanoa teille näin: Mitään ei tule käymään eikä tule. Ajatelkaa nytten, meidän maapallollemme tulisi Ufoja jostain toisesta galaksista? Sehän on aivan päätöntä…

  • bostoni sanoo:

    ei ne ikinä oo ollu tulossakaan. se oon vaan joku hippi se blossomi ja haluaa rauhaa ja kaikkea muuta semmmosta. hyvä ajatusha sillä oli ja niinku on sanottu nii ollaaha tässä yhteen hiileen innoissaan puhallettu.
    pittäähä se vähä pöliä olla jos ihan alusta tosissaan on uskonu tähän 😀 miettikää nyt vähän ”Galactic federation of light”, ”commander Adama”(suoraan battlestar galacticasta) ja sitä Love kokoajan hössää. kai se tienaski siinä ohimenne vähä. laittas vaikka hyvänytekeväisyyteen ne.
    muutenki varmaan nyt on tullu enemmän havaintoja ku kaikki on niin innoissaan katellu taivaalle kokoajan. tavallisesti varmaan yhtä paljo, kukka avaa kattele.
    eli yrittivät saaha ihmiset yhteen.

    EI mitä taphatuu!?!? sain kanavoinnin!!
    ”Valoalus ei saapuukin 20.03.2011 teidän niinsanoittuna päivämääränä. Älkää pitäkö foliohattuja tai hyvät rakkaus telepatiat eivät saavu perille!”

  • kabanossi sanoo:

    pelto, mene nukkumaan. jos olet lukenu väsyneenä näitä ufohöpinöitä,
    nii varmasti tulee ufoja lentelemään ikkunan eteen. kaikista maailman paikoista missä ufot vois lentää, nii turku ei välttämättä ole ensimmäisenä listalla! 😀
    ei millään pahalla, mut ei koko suomi kiinnosta ufoja, jos joku kiinnostais, nii jenkit ois kiva paikka niille. tai kiina. jokatapauksessa, hyvä yötä. 🙂

  • thebel sanoo:

    Jos ootte nyt paikalla kattokaa äkkiä sitä Birminghamin kameraa, onko tuo roskaa vai lenteleekö siellä ylisuuria hyttysiä ja sattumoisin tuo ”Newest image” sivu on poistettu.

    http://fi.webcams.travel/webcam/1177574320

  • bostoni sanoo:

    sääskiä 😀

  • Tommila sanoo:

    Kyl ton ennustaja huru ukon jutut kyl ymmärtää miks se keksii tommosia… KYLLÄ MULLEKKI KELPAIS 15 millii!!!

  • kabanossi sanoo:

    saiks se sen verran massii siit?

  • Hiphei sanoo:

    ”kaikista maailman paikoista missä ufot vois lentää, nii turku ei välttämättä ole ensimmäisenä listalla!”

    Aivan. Jopa toisen planeetan asukkaat tietää että Turku on p*ska paikka.

  • Tommila sanoo:

    Kyl kai ku se myi kaikkee kirjoja muuta

  • razengan sanoo:

    mitäs tästäki nyt sanois :D:DS:ASD:DAS:DAS:ADS -> http://img117.imageshack.us/my.php?image=ufozg1.jpg

  • Zoe sanoo:

    Pelto se oli lentokone ja sä oot vähän väsy.

  • serokki sanoo:

    ei näy enää

  • Tommila sanoo:

    VÄHÄ!??!?! Kuullosti aika keksityltä…

  • Fu5e sanoo:

    Joo pakko sanoo viel et, on se ihmeellistä et jo täällä kaikki tuntuu näkevän valoja ja ufokolmioita lentelevän kokoajan talojen vierestä, ihme kuitenkin missään muualla tai ketään muu, näitä ei havaitse? Kai niistä nyt joku olisi kunnon kuvaa saanut jos niitä jengin kertomusten perusteella lentää kerran tunnissa jossainpäin suomea? Ainoot kuvat tästä ufoaallosta on joku suttu belgian helium pallo ja joku toinen suttu mexikossa.

  • Tommila sanoo:

    Ja miks niitä näkee tietyt ihmiset… eiköhän se näy ennämmän ky 1 jossa 80 000 henge kaupungin yli lentää ufo

  • Tommila sanoo:

    Ihmiset käy tupengilla 24/7 niin eiköhän se ennemmän ku yhen kameraan tarttuu…

  • Tommila sanoo:

  • Tommila sanoo:

    Että kelaa sitä!

  • Joku sanoo:

    nois webcamera jutuis näkyy vaikka mitä valoi kokoajan 😮 eikä oo mitää lentokoneit

  • razengan sanoo:

    missä web jutuis? linkkiii? 😛

  • Tommila sanoo:

    No mä haen kuun taivaalta hesan keskustaan niin Eiköhän se tartu enemmän ku yhen webbi kameraan!!

  • thebel sanoo:

    Jos joku ei nähny mitä birminghamissa näkyi vähän aikaa sitte, tässä tallentamani kuva.
    http://s249.photobucket.com/albums/gg212/thebel89/?action=view&current=1177574320.jpg

  • OMG sanoo:

    komeita sääskiä ^^

  • Arulux sanoo:

    😀 Aika epätoivoiseksi menee. Eiköhän se tulkinta ole niin että sen ”aluksen” pitikin tulla 15. päivä ENSIVUONNA! Hupsista. 😉

  • Tommila sanoo:

    Onko ihan pakko laittaa tommosiii viirus linkkejä

  • kabanossi sanoo:

    http://fi.webcams.travel/webcam/1177574320

    tol sivul ei näy muu kuin erittäin hyvä sää. 🙂

    joku, jos sä näät videokuvassa valoa, jota on kuvattu yöllä, nii ehdotan että näet tähtiä? kurkkaas taivalle milloin vaan nii näkyy valoja siellä sun täällä. ne valot ei oo ufoja, vaan tähtiä.

  • razengan sanoo:

    isoja yöperhosia tuos kuvassa A:DS:DD:D:D:D tuoki on just tollanen kuva mistä ei voi sanoa juuta eikä jaata oikeastaan…

  • kabanossi sanoo:

    jaa, no mä voisin sanoo että ei mitää ihmeellistä nois kuvissa. jos ufot tosiaan laskeutuis, ni tulis varmasti lähetys tv:stä tai siitä olis juttua IL tai IS sivuil aika äkkiä

  • Tommila sanoo:

    Aika äkkiä??? siis sinne syöksyis 100 000 reportteria, 50 000 000 turistia ja 100 000 000 paikallista

  • Tommila sanoo:

    Mutta tommosta on aika kettumaista keksiä niin ku sanoin niin romahtaa henkisesti täysi …:(

  • köhmä sanoo:

    itseasiassa mua hämmästyttää tässä näitten surkeidenkin videoiden ja kuvien vähäisyys. Tais tosiaan Blossomin eukko tosiaan puhua läpiä päähänsä ja ne muut puliveivarit myös,vaikkei se kyllä mikään suurensuuri yllätys ollut,en kyllä ihmettelis vaikka joku päivä tulisivatkin.

    tuntuu vähän nyt siltä, että ainakaan kanavointi ei ole mahdollista, tai sitten tässäkin toteutuu jonkinlainen ns:ujousilmiö. tai sitten kanavoitsioille annetaan väärää infoa, ja infon antajat saavat jonkisortin kiksejä valehtelusta ihmisille.En usko kuitenkaan että, kaikki nämä kanavoitsiat olisivat itse siitä tietoisena valehdelleet.

    Seuraavan kerran muistan suhtautua kanavoitsioihin ,entistäkin suuremmalla skeptisyydellä,Ellei sittenkin pian jotain tapahdu mutta tuskin

  • Tommila sanoo:

    Huomenna jos ei tapahu mitään niin sillon unohan koko jutun…

    Mut en kyl omistaudu koko jutulle :PP

  • razengan sanoo:

    mut kuka osaa sanoa mihin aikaan ”meidän” 😀 ajassa olisi sitten kokomaassa 16 päivä menossa 😀

  • Tommila sanoo:

    12h meidän 16 pvän jälkee…

  • Jake sanoo:

    HAHAHAHAA eikö vituta yhtään kun teitte taas itestänne täysiä pellejä:D:D:D:D:D

  • Tommila sanoo:

    Eli huomenna klo12 tai sitten ylihuonem yöllä 00:00

  • razengan sanoo:

    no voivee:D:D tässähä menee viel kaaaaaaaaaauan aikaa et voi olla 100% varma asiasta että sieltä ei mitään kuu-ukko laumaa pyörähdä maankamaralle pällisteleen meitä :ÖÖ:Ö:

  • Tommila sanoo:

    Sinä voi työntää halon perseeseesi ja lähteä siperiaan…

  • Tommila sanoo:

    No mä en ainakaa mieti koko aja.. tällei iltasin voi jotain miettii mut sit päivällä on tekemistä koko päivä..

  • kabanossi sanoo:

    kelatkaa, hyvät ihmiset, mitä tällä blogilla tapahtuu, kun ollaan parin päivän päästä päivästä 23.12.2012. nää sivut menee tukkoon ku kaikki kirjottaa tänne tarinoitaan ja elämänkertojaan.

  • razengan sanoo:

    jepjep.. iltapäivällä pääsee vasta töistä ja sit hokaa heti ku pääsee himaan et damn!! nyt hyvin nopeesti tarkistaan paranormaali blogi oisko siel mitään..

  • Tommila sanoo:

    No ei kanntata tommosia yli luonnollisia maailman loppuja ruve kelaamaan, ihminen on niin pieni aivoinen/tyhmä että ei riitä ymmärtämään tuollaista… sama tapahtuu avaruudessa… ku rupee miettii minne se loppuu, ei riitä älykkyys…

  • kabanossi sanoo:

    14.10.2008 oli päivä, jolloin pelottavan moni uskoi tälläiseen ufojuttuun.
    päivää odotettiin kuin joulua, ja nyt ihmetellään et miks v***i tuli taas pehmee paketti.

    jospa unohdettas nää ufot ja keskittyttäis myös muihin yliluonnollisiin asioihin. olenko ainut, joka on tätä mieltä?

  • Tommila sanoo:

    no katotaan nyt huomiseen prk!!

  • razengan sanoo:

    yli huomiseen..

  • Tommila sanoo:

    Pakko nussia pilkkua?

  • Tumppi sanoo:

    Joku noista new-age-hömppä hepuista myös kanavoi että kaikki maailman aseet olisi tuhottava jotta nämä galaktiset matkaajat voisivat näyttäytyä. Ja tämä siksi että he edustavat rakkautta. Eli näin.

  • razengan sanoo:

    ei oikeastaan.. huomautin.. unohdin vain HUOM. sanan alusta..

  • Tommila sanoo:

    VArmaa jollain maan pieruilla tuhotaan joku valovuosien kehtyksen menopelejä…

  • eloud sanoo:

    Ja joku aika sitte sanottiin että maan asukkaiden aseet ei vois vahingoittaa niiden alusta.. -.-

  • Tommila sanoo:

    No joo jos kaikki ydin aseet pöräytettäs siihen mutta siinä kävis maapallolle pahemminku sille alukselle

  • kabanossi sanoo:

    ja joku sanoi, että avaruusoliot oli suunnitellu tota päivää nii pitkään, ettei mikää olis estäny niitä ulemaan 14pvä.

    paitsi tietenkin salkkareiden uusinnat viime viikolta ja löysä vatsa.

  • Everest sanoo:

    Mitäs Wespa sanoo sitten jos sitä alusta ei huomennakaan ilmesty…Ite ainaki kiroan Blossomin (ja kaikki muut kanavoijat) mutta se ei ufo-uskoani horjuta vaikka alus jäisikin tulematta (tämähän oli ihmisen keksimä juttu)

  • razengan sanoo:

    mut jos ”ne” on niin Hemmetisti meitä kehityksen edellä niin mitä ne pelkää? ASD:!? nehä vois tulla vaikka suklaa avaruus puvuissaan tänne seikkaileen meidän joukkoon ja me ei silti voitais syödä sitä pukua koska nämä kaverit on valovuosia meitä edellä… 😀

  • eloud sanoo:

    Eikös sitä sanota että niillä foliokypärillä suojaudutaan ufoilta ja estetään ajatustenluku, ainaki jostakin tämmösen asian muistan..^^ Voisin kävästä tekemässä kypärän vaikka leivinpaperista jos vaikka saisin jotain viestejä tuolta yläilmoista.. Ilmotan täällä sitte jos tulee jotain selvempää informaatiota.

  • kabanossi sanoo:

    ”ne” ei pelkää mitään, koska epäilen suuresti, että ”niitä” ei ole olemassa.

  • Picard sanoo:

    Nyt kävi näin:
    http://www.youtube.com/watch?v=uf_y3YEPUdM
    Se siitä sitten…

  • razengan sanoo:

    eloud
    koitappa myydä niille vaikka kartta tai gps jos ne vaikka löytäis perille.. kehota niit vaikka hankkiin sellane tomtom vekotin.. sehän neuvoo reitin aika tarkasti 😀

  • Koppelo sanoo:

    Oon jotenkin vieläkin toiveikas tästä – kaikesta huolimatta. En usko että Blossom valehtelee, joku saattaa toki valehdella hänelle (vaikkei viesti kylläkään vaikuttanut siltä). Viestin sisältö käy yksi yhteen maailmankaikkeus/elämäntarkoitus-käsitykseni kanssa, joten en usko sen olevan ihan puppua… (There are two sides in all; love and fear jne…) …ellei se sitten ole Blossomin mielikuvituksen tuotetta. :/

    Mutta se on varma, että joku päivä jotakin vielä tapahtuu. Elänkö silloin vielä? – en tiedä.

  • eloud sanoo:

    Tainnu ufot pari kertaa törmätä muorin päälakeen ku puhuminen melko konemaista ^^

  • eloud sanoo:

    Miepä koputtelen vaikka vohvelikekseillä niille vähän viestiä siitä tomtomista..

  • Koppelo sanoo:

    Toi Blossom valehtelee -video on feikki..jonka varmaan arvasittekin. 😀

  • kabanossi sanoo:

    mistä nää meidän avaruusystävät edes voi tietää rakkauden tai pelon tunteen, jos niillä ei ole tunteita?
    korostan, JOS niillä ei ole tunteita, eli jos joku pystyy todistamaan mulle, että niillä varmasti on tunteet, niin siinä tapauksessa uskon, että niillä on tunteet.
    tuskinpa sellasia höyrypäitä moniakaan löytyy.

  • razengan sanoo:

    jepjep. mut ois kyl kova saada wespalta tähän välii joku kevennys ku tää keskustelu voi mennä aamuun mennessä kiistelyks tulee ja ei tule porukoiden välillä :D:

  • kabanossi sanoo:

    luulen, että valtaosa porukasta on tullut ”järkiinsä”, ja nielee ylpeytensä;
    ufot ei tullu.

  • Koppelo sanoo:

    Kabanossi: Lue Neale Donald Walschin kirjat. Niissä kerrotaan, että niillä on. Kaikilla on, kaikella on.

  • kabanossi sanoo:

    juu, mutta missä tän Lue Neale Donald Walschin lähteet on?
    onko tietoa, onko tää kirjailija filosofi?
    lause ”Kaikilla on, kaikella on (tunteet).” viittaa filosofiaan.

  • kabanossi sanoo:

    tai siis ”lähteet”, eihän tollaisesta voi saada lähteitä.
    mutta mistä kaveri voi olla tietoinen, että ulkoavaruudessa on tunteita?

  • eloud sanoo:

    Niin mistäs sitä tietää vaikka ne laskeutuis ja haluais tutustua ihmisiin, siinä sitte aikansa toisia ihmeteltäis, ihastuttais ja rakastuttais. Ihmiset ja alienit keskenään..
    Tehtäis lapsia ja ruokittais niitä avaruuspölyllä ja kaurapuurolla. o_O

  • mie sanoo:

    Niinpä niin..nooh koittapaaka ny olla avoimia ajatuksille..meitä on moneksi
    Minäkin oon nähny monen monta juttua..
    – 2 punaista valoa viistottain toisiinsa nähden liikkuen taivaalla
    – valopallo jonka seuraksi tulee toinen ja ne (leikkii) toistensa kanssa
    – valopallo joka häviää
    – 2 valopalloa iltapäivällä ( kutsun niitä auton valot taivaalla)
    – kuuluisa sikaari/ lätty joka katoaa ainoaan pilveen taivaalla

    ja mikä hassuinta kaikissa tapauksissa o ollut joku toinen mukana ku oon nähny noita..
    ja loppujen lopuksi, tarviiko kaikkea selittämöntä ilmiötä selittää jollain ihme ufo / ifo jutulla.. jänniä valoja 🙂

  • otuson kovis sanoo:

    joo haistakaapa kaikki itseään myyvän naisen sukupuolielin

  • ei hyvää päivää sanoo:

    kyllä sinä wespa sitten jaksat olla niin hiton optimistinen. koita nyt jo tajuta ettei mitään ulkoavaruuden asukkeja ole tänne tulossa. *piste*

  • kiinnostunut sanoo:

    Näkeekö joku muu sen? Kuun ympärillä on pilvistä muodostunut rengas. Harmi kun ei ole kameraa, argh

  • kabanossi sanoo:

    vaikka en ole asiantuntija, niin välillä (jopa keskellä kirkasta päivää) saattaa tulla outoja valomuodostelmia taivaalle. ne johtuu tietääkseni auringonsäteistä, jotka tulevat ilmakehään.
    tän enempää asiasta ei ole tietoa, mutta revontulen kaltaistaisia juttuja on myös muuallakin, kuin maapallon pohjois tai eteläpuolella.
    eikö kiinassakin ollut ennen maanjäristyksiä outoja valoilmiöitä taivaalla?
    youtubesta kattelin jotain videoita asiasta..

  • eloud sanoo:

    Noniin tässä sitä ollaan.. Leivinpaperikypärä repesi, jäi viestit saamatta ja vohvelikeksit mureni käsille.. Ei kai tässä auta ku lähteä unten maille ja katsella jos ”huomenissa” vielä jotain tapahtuu, tai tuskinpa… tai mistäs sen tietää 😉 😀

  • tofu sanoo:

    Voiko satelliitin, (tai muu vastaava) joka kiertää maata nähdä maasta paljain silmin?

  • S sanoo:

    mulla on vielä joku pieni toivo tässäki asiassa, toivotaan, että tullee ja jos ei tuu, nii on tulematta, minkäpä me sille voijaan. eilen ku kattelin ulos joskus yhen aikaan, nii taivas oli sillai tuosta alareunasta ihan oranssi ja sittekö vähän ajan päästä kattoin uuestaan tai no meni siinä ainaki puoli tuntia, nii se oli semmonen violetti, kummakki värit oli niinkö ois ollu auringon lasku tai nousu, mutta keskellä yötä.

  • mie sanoo:

    juu voi..esim meet tv1 ja otat txt kanavan 897-898 ja siel o jopa ajat ja ilman suunnat

  • kabanossi sanoo:

    kyllä ne vilkkuvat valot satelliiteista voi nähdä maastakin, niitä useat erehtyy luuleemaankin ufoiks.

  • OMG sanoo:

    Kyllä voi. Niitä näkee joka yö. Aivan kuin liikkuvia tähtiä.

  • S sanoo:

    yhen aikaan siis yöllä tarkotin 😀

  • kabanossi sanoo:

    jos verrataan suomea ja jenkkejä, nii suomes on ollu aika pahat kouluampumavälikohtaukset suhteellisesti verrattuna jenkkeihin.
    onko suomessa enemmän ufohörhöiliöitäkin kuin jenkeissä, suhteensa nähden?

  • kiinnostunut sanoo:

    mistä ne videot löytyy?

  • OMG sanoo:

    mitkä videot?

  • razengan sanoo:

    suomalaiset on hullua kansaa johan se on toristettu ajat sitten =D

  • S sanoo:

    pilvet liikkuuu muuten yllättävän nopeeta nytte, ku äsken kattoin, nii ne oli ihan lähellä kuuta ja nytteku kattoin nii ne oli jo tosi kaukana kuusta

  • tofu sanoo:

    ajattelin vaan et voisko ne olla satelliitteja mitä oon nähny… kun liikkuu tasaista vauhtia yhteen suuntaan ja näyttää ihan tähdeltä. tosin niiden valo on himmenny ja ne on hävinny..

  • kabanossi sanoo:

    Uskon maan ulkopuoliseen älylliseen elämään 71% (1707 votes)
    En usko 11% (251 votes)

    että tälläset tilastot. toisaalta, tänne sivuille eksyy harvemmin meikäläisiä, eli niitä, ketkä ei usko että ufot laskeutuu. jos laskeutuu, nii sittenhän laskeutuu.

  • Motuska sanoo:

    sateliitilta vaikuttaa tofu

  • OMG sanoo:

    hyvin todennäköisesti satelliitteja. vastaavanlaisia olen usein nähnyt.

  • kabanossi sanoo:

    tofu, satelliitti se todennäköisesti oli. olen 99,9% varma asiasta.
    ja S, älä huolestu, vaikka pilvet välillä liikkuiskin nopeampaa.
    ilmavirtaukset saattaa antaa melkoista kyytiä pilville.

  • mie sanoo:

    Noh jos e oo väärin ymmärtänyt niin miun tietääkseen o eri tuulia eri korkeuksilla..siis nopeus..ei tarkoita jos ala pilvet liikkuu hitaasti nii ylä pilvet liikkuu yht kovaa ja että ois tuulista maan lähellä… voin toki olla väärässä..

  • S sanoo:

    joo ja mää ihan pätevänä täällä yritän muka katella jotaki merkkejä taivaalta :D:D:DD ei ihan onnistunu vissiin :D:DD

  • Tärkeää asiaa sanoo:

    Katsokaa kaikki kuuta ja sen ympärille, kuun ympärillä on semmoinen tumma kohta jonka reunat on vaaleat. Se on täysin pyöreä.. se on iso kuin mikä. Tuli mieleen että se on se alus ja se on tulossa kuun takana vielä koska kuu näkyy vielä! Katsokaa kuuta! Tämä on totta, ei mitään palturia!

  • kiinnostunut sanoo:

    onko pilvet ympyröitä? siinä näkyi vain reunat..

  • OMG sanoo:

    kyllä tuulennopeus vaihtelee eri korkeuksilla. eilen huomasin yöllä pilvien liikkuvan hämmästyttävän nopeasti. komiaa seurattavaa oli

  • kabanossi sanoo:

    juu, kattele rauhassa vaan taivaalle. suosittelen kummiskin nukkumaan menemistä, se on oma suunnitelmani nyt. ei siellä mitään näy.
    ja yrittäkää hyvät ihmiset muistaa, että vaikka ufoja tuliskin, nii suomi ois viimeinen paikka minne ne tulee ihmettelemään. kiina ja usa on kiinnostavia paikkoja – niin meidän kuin ufojenkin mielestä. hyvät yöt!

  • kabanossi sanoo:

    ja pilvet voi olla minkä muotoisia vain, menkääs nukkumaan

  • tofu sanoo:

    täällä alkaa kuu mennä pilvien taa, viimeset pari päivää ollu täysin selkeätä…

  • S sanoo:

    joo, määki kyllä oon aatellu mennä tässä ihan kohta puolin nukkumaan =)

  • Tärkeää asiaa sanoo:

    Siis se ei se välttämättä ole pilvi vaan kuun takana tuleva alus, joka näyttää vielä tummalta alueelta jolla on vaaleammat reunat, ja se on ihan täysin pyöreä!

  • Motuska sanoo:

    ota kuva siitä kuusta ja postaa se tänne

  • OMG sanoo:

    tuntuu hölmöltä että oikeasti odotin aluksen saapumista o.O . kuinka ees uskoin siihen. ja vielä hölmömpää on se etten ole vieläkään menettänyt kaikkea uskoa aluksen tulemiseen

  • mie sanoo:

    Joo e ny menis iha veikkaa pilvien nopeuksista, sekin että jos tulis humangos avaruus alus niin tod näk jos ois pilvistä nii siin oi reikä mis ei ois yhtää haddaraakaan taiks sit tulis yht äkkii sellanen pilvi pöläys tyhjästä koska pilvi o vettä joka muodostaa pilven eli siis höyry..kai siin kaikee muitakii aineit o… mut kuitenkii…joko se höyrystäis kaiken puis taiks sit tulis iha simona pilvii sille tups ja siihe kohtaa eikä joka puolelle….

  • kabanossi sanoo:

    Tärkeää asiaa (01:02:49) :

    Siis se ei se välttämättä ole pilvi vaan kuun takana tuleva alus, joka näyttää vielä tummalta alueelta jolla on vaaleammat reunat, ja se on ihan täysin pyöreä!

    ————————-

    nyt ois syytä jonkun mennä nukkumaan myös

  • S sanoo:

    mää en nää mittään :s

  • Tärkeää asiaa sanoo:

    Sori vaan mutta kamera on niin huono ettei siitä näy kuin kuu!

  • Joopeli sanoo:

    Uskon maan ulkopuoliseen älylliseen elämään 71% (1707 votes)
    En usko 11% (251 votes)

    että tälläset tilastot. toisaalta, tänne sivuille eksyy harvemmin meikäläisiä, eli niitä, ketkä ei usko että ufot laskeutuu. jos laskeutuu, nii sittenhän laskeutuu.”

    Eipä tuossa gallupissa ollut kyse siitä että uskooko UFOjen laskeutumiseen maapallolle, vaan siitä, että uskooko maan ulkopuoliseen älylliseen elämään. Itsekkään en usko että UFOt ihan lähipäivinä olisivat maapallolle laskeutumassa, mutta uskon, että jossain kaukana on älyllistä elämää. Maailmankaikkeus kuitenkin melko tilava mesta, niin miksei jossain muuallakin voisi olla älyllisen sivilisaation asuttama elinkelpoinen planeetta.

  • kiinnostunut sanoo:

    toi on kyllä jotain, mitä en ole ikinä nähnyt..

  • kabanossi sanoo:

    tottahan turiset joopeli, mutta tosta vois päätellä, että lähestulkoon tuollainen luku tulisi, jos kysyttäisiin, moniko blogin ”kanta-asiakkaista” uskoo ufojen tulleen maapallolle 14pvä. ja tottahan se on että tuolla voi löytyä elämää ja jopa meidän kaltaista elämää, jos toisella planeetalla on ollut samat olosuhteet kuin meidän planeetalla. millerin koe todistaa, että dna molekyylejä syntyy niissä tiloissa.

  • mie sanoo:

    ottakee joku kuva siit..e jaksais men haahuilee tonne..kai ny jollai o kamera hollilla.

  • S sanoo:

    mutta jos tänne tullee joitaki joskus, nii kukkaan ei voi väittää, että avaruusjehut ois meitä tyhmempiä, koska ne on tienny, että ollaan täällä ja täällä ei olla tiietty niitte olemassa olosta mittään. tai jokku on sanonu, että ne uskoo, mutta kaikki ei oo ollu varmoja. ja jos ne voi oikeesti tehä jotaki ufoaluksia, mistä ei kuulu ääntä, nii on ne aika neroja. sais tulla tänne ja kertoo millä ne liikuttaa niitä mööpeleitään.

  • Motuska sanoo:

    tällä edes näy koko kuuta

  • Frank sanoo:

    Jos UFOt tulee tänne jos on hyvät vibat, nii varmaan koko maailman pitäis polttaa vesipiippuu samaan aikaan tai alkaa myydä kannabista kukkakaupoissa. Blossomil ainakin ois varaa 😛

  • kabanossi sanoo:

    onhan nykytekniikkakin maapallolla suhteellisen hyvä. muun muassa jenkkien ilmavoimillakin on lähestulkoon äänettömiä lentoaluksia. muistaakseni niitten ongelma oli, että ne piti tajutonta meteliä ku ne koneet nous ilmaan, mutta sen jälkeen ei enää lähtenykään ääntä.

  • Sisar Surmattu sanoo:

    Harmittaa tämä juttu, kun tai jos ne ei sitten tulekaan/tullutkaan.. Odotin niitä innolla, jotta olisin päässyt todistamaan vanhemmilleni ja kaverilleni että UFOja on todellakin olemassa. Tulisivat ne edes käymään… tulisivat… saa kait sitä ihmine toivoa edes jotain.

  • S sanoo:

    oon ihan vainoharhanen täällä, kaikkia mitä taivaalla näkkyy, nii luulen joiksiki ufoiksi ja sittekö meen naama kiinni tuohon ikkunaan, nii muka kuulen semmosta ”ufosurinaa”. joo vois piakkoin alkaa mennä sinne nukkumaan 😀

  • S sanoo:

    millähän ne ufojehut sitte liikuttaa niitä ufojaan, ku tuskinpa niillä bensaa siellä kovin paljo on 😀

  • Tärkeää asiaa sanoo:

    Käykää ihmeessä katsomassa taivaalle! Voi olla sen arvoinen näky että huhhuh.. eli kuun ympärillä iso pyöreä pläntti!

  • kabanossi sanoo:

    jep, nukkumaan vaan.
    ei kannata menettää yöunia sillä, että uskot ufojen kiitelevän katon päällä.

  • S sanoo:

    miksen mää nää mittään 😮 oon muutenki kyllä aika huononäkönen, nii ei ihme.

  • tofu sanoo:

    kuinka iso?

  • kabanossi sanoo:

    ottakaa siitä pläntistänne kuva ja siirtäkää koneelle, sitä kautta nettiin ja linkki tänne. voidaan aamulla ihmetellä kaikki yhdessä, että oliko se lintu vai roska.
    hyvä yötä

  • Tärkeää asiaa sanoo:

    Kyllä sinä jaksat jostaki nukkumisesta puhua. Voit sinä painella sinne nukkumaan, minä ainaki seuraan sitä että onko se mahdollinen U.F.O!

  • Sisar Surmattu sanoo:

    Ja täällä ei edes näe kuutakaan.. Hittoon pilvet taivaalta, että vois jotankin bongata.. jos sieltä edes voisi löytää jotain… On kait täällä vielä joitain paikalla?

    Ja todellakin. Haluaisin niin uskoa tähän, mutta jotenkin alkaa jo usko hiipumaan…

  • kabanossi sanoo:

    heh

  • Ogeli sanoo:

    Olisihan se kontakti ollut upea juttu, mutta täysin odotettavissa tämä oli. Sääli sinänänsä :/ Mutta olisihan se pitänyt tajua, että näidenkin ”meedioiden” ennustukset olivat taas sitä itseään. Tyhmä olin kun menin uskomaan.

  • razengan sanoo:

    S (01:13:20) :

    millähän ne ufojehut sitte liikuttaa niitä ufojaan, ku tuskinpa niillä bensaa siellä kovin paljo on 😀

    avaruus pölyllä taikka ajatuksen voimalla? 😀 kait niillä telepaattisia kykyjä on vai mitä ne oli?

  • S sanoo:

    ollaan vielä toistaiseksi paikalla =) täällä vähä vaihtelee nuo pilvien määrät , ku nyttekö kattoo nii ei oo yhtään pilviä, mutta varmaan ku 5 min päästä katon nii taas pilvet tuossa lähellä tai kuun eessä.

  • S sanoo:

    avaruuspölyllä 😀 vois tuua samantien meillekki vähäse, tulis halvemmaksi 😀

  • Seko sanoo:

    mä oon koko ajan pienellä varauksella tätä hommaa seurannu mut nyt ku kattoo ulos nii ei toi taivas iha normaai oo.. iha punertava taivas ja pilvet liikku pirun nopeeta.. ja täälä jopa koirat haukkuu jota en koskaa oo tässä kaupungin osas kuullu… o_O

  • mie sanoo:

    no näkeekö joku muukin se pläntin?? ettei ois vaan täysikuun aiheuttama kajostus?? eli ympäril o hiton kirkas mut ku menee kuuhu päin nii o tumempaa ja sit o ite kuu… tuskin ne tulis iha miten sattuu sielt kuun takaa…

  • Sisar Surmattu sanoo:

    Minä enää edes uskalla mennä ulos. Mitä hörhöjä siellä nyt sitte liikkuukaan.. ja tuskin nyt noiden paksujen pilvien näkee mitään. Koko päivän satanu vettä ja räntää ja pilvet pysyneet taivaalla… Harmillista kyllä. Katsellut olen tiistaista asti taivaalle UFOjen toivossa…

  • S sanoo:

    meediothan vois alkaa käyttää aikaansa sillä, että ne telepatiois autojen kanssa, että ne lähtee liikkeelle ja jättää nuo ufo jutut poissa, jos niitä tosiaan ei oo tulossa 😀

  • razengan sanoo:

    jep. yöllä ku ajelis autolla niin pakarista lentelis kirkkaita pikku tähtiä.. ois iha jees 😀

  • S sanoo:

    mä oon koko ajan pienellä varauksella tätä hommaa seurannu mut nyt ku kattoo ulos nii ei toi taivas iha normaai oo.. iha punertava taivas ja pilvet liikku pirun nopeeta.. ja täälä jopa koirat haukkuu jota en koskaa oo tässä kaupungin osas kuullu… o_O

    meillä päin oli eilen semmonen punertava tai oranssi taivas, just samoihin aikoihin. aika jännä silleen 😮

  • S sanoo:

    kuu on muuten tännään ollu tosi kirkas ja eilen oli kanssa

  • razengan sanoo:

    siis onko se taivas erinvärinen ku pitäis ku kattoo suoraan ylös vai jonnekkin suoraan kauemmaksi?

  • jup jup sanoo:

    sanookohan blossom goodchildin äiti sille et älä nyt hyvälapsi enää odottele niitä avaruus ukkoja…;D no joo ehkä ne vielä sieltä tulee…………………..

  • köhmä sanoo:

    juu rengas kuun ympärillä ei ole ollenkaan harvinainen ilmiö,olen nähnyt usein niin nytkin,ilman kosteus vaan taittaa kuun valoa käsittääkseni,,ja ainakin vanha kansa sanoo sen enteilevän kovia pakkasia

  • mie sanoo:

    no tota o täys kuu…. normi kirkas ha toi o ollu..talvisin viel kirkkaampi ku lumi ja pimeys lisää efektiä ja auringon ja kuun etäisyys toisiinsa nähden ja kuun läheisyys maahan.

  • Seko sanoo:

    Karu totuushan on et jos nuo heput jollai lailla kaikki satelliitit ja avaruusasemat ja astronautit yms pääsee kiertää ja ensimmäiset havainnot kyseisistä tyypeistä näkee maanpäältä nii aika ihimehomma on.. uskosin et viimestää ku ne tulee ilmakehään nii joku sen kyllä huomaa.. ja jos ne kerran jo ovat täälä nii mite ne on nii näkymättömästi kaikki noi on ohittanu?

  • S sanoo:

    tää on oikeesti ehkä maailman tyhmimmän näköstä, asutaan omakotitalossa ja aika vieressä on tietenki talo (onneks tuossa on sentään piha-aita välissä) nonii mutta kummiski, nii koko ajan kävelen tästä koneelta tuohon ikkunaan ja katon taivaalle, sittekö miettii että jos joku naapuri vaikka sattuis olleen tupakalla tuossa, nii kattois varmaan vähäse tyhmänä, että mitä tuo laukkaa koko ajan tuossa ikkunassa 😀

  • Tärkeää asiaa sanoo:

    No nytte änkäs nuo pilvet eteen, mutta ne pilvet ilmesty siihen noin 1min sisällä siihen kuun eteen.. ja jostaki sivulta luin ku se Blossom Goodchild ol saanu sen ihme viestin niiltä alieneilta tai miltä liekään että seuratkaa myös eläimien liikkeitä sillä he aistivat meidän tulomme!

  • Sheikki sanoo:

    Tofu kylla voi nahda.

  • mie sanoo:

    ja voisko taivaalla ol revontulia..niitten ei tarvi aina olla iha niiiiiiin kirkkaita..oon joskus nähny sellasenkii että oli iha kaiken näköstä värii ja keskel musta pläntti ja sit se sykki sit valoo ympäriinsä ..oli muuten magee täytyy myöntää

  • Sheikki sanoo:

    jessus. taallahan on porukka aktiivinen.

  • Reiska sanoo:

    juu pettymyshän tämä oli

  • jup jup sanoo:

    on kyllä et miks ei voinu tulla vaikka heti ku ekassa paikas vaihtu päivä 14.10. on pakko odottaa viime sekunneille asti ja sit sanotaan vielä et seuraavan vuoden alkuun on vielä aikaa jos vaikka tulis. jos huomen aamulla ku herään ja ei oo usassa kunnon kokonen valo alus niin kyllä loppuu odottaminen. siinä niille vielä mahdollisuus mun osalta.. ei voi muuta sanoo ku voi hyvälaps sentään ja ei muuta ku VÄSYNEENÄ nukkumaan.

  • S sanoo:

    neki on jotenki pelottavia, ainaki mun mielestä 😮 oon monesti unia niistä ja ne on aina ollu jotaki painajaisia, missä niitä on ollu 😀

  • S sanoo:

    tarkotin siis revontulia, tossa ehti tulla pari viestiä välliin

  • Tärkeää asiaa sanoo:

    Ja kaveri sano ku on tyttöystäväsä luona että ol nähny taivaalla 3 tähen näköstä ufoo jotkä on lentäny ihan rinta rinnan..

  • jup jup sanoo:

    Revontulista painijaisia???? mitä, miten? vai menikö multa jotain ohi.

  • mie sanoo:

    joo no toi musta piste keskellä oli hieman..kyl syän pamppaili ku kahtelin..mut huomas hyvin että maapallo o pyöreä 🙂 kaartu sillee hienosti joka suuntaa.

  • Katepillar sanoo:

    Itse kurkkasin ulos ikkunastani äsken, taivas täynnä pilviä, kuuta ei näy, mutta ulkona oli PELOTTAVAN valoisaa. Näin puiden ääriviivat aivan selkeästi. Kuu on kyllä tosiaa todella kirkas tänään. Harmi sinänsä etten nähnyt kuun edessä mitään erityistä kun te jotkut olitte kertoneet. Jos olisi mitenkään mahdollista, ottakaa kuvaa ja laittakaa nettiin 🙂

  • tofu sanoo:

    kuva siit kuusta olis kyl kiva nähdä…

  • S sanoo:

    jotenki mää vaan joskus nään semmosta, että on talvi ja sitte katon taivaalle ja siellä on aina semmoset revontulet, yleensä aina vihreet ja sitte mua jotenki vaan alkaa pelottaan ja se uni on aina jotenki sairas sillon :O emmää tiiä, tosi outoa 😀

  • mie sanoo:

    joo no ei toi oikeesti oo ees kirkas.. iha iisisti vaa kaikki,kyl iltalehden sivuil ois oikeesti jo jotain..ei kaikki maailman mediat oo yhtä isoa salaliittoteoriaa joka sumuttais kaiken 🙂

  • Sisar Surmattu sanoo:

    Itsekin olen pari kertaa revontulista unta nähnyt. Mutta jääköön se siihen.

    Itse kuitenkin vielä odotan sen pari päivää. Ja jos mitään ei näy, mä varmaan masentelen seuraavat pari päivää. Kaveriki taitaa sitte nauraa ja pilkata minua kun mitään ei näykään… Toivon vielä ja ehkä pikkasen uskon.

  • razengan sanoo:

    tosi outoa todellakin (S)

  • S sanoo:

    jup jup, varmaan tajusikki tuosta mun selityksestä 😀 en yhtään epäselvemmin voinu selittää :DDD

  • tofu sanoo:

    kuva siit kuusta olis kyl kiva nähdä kun itse en huomaa mitään…

  • kiinnostunut sanoo:

    auton hälytys laukesi kun olin ihastelemassa tätä rinkulaa

  • S sanoo:

    miks me muuten oletettaan, että ne tullee kuun puolelta 😮 voihan ne tulla tulla vastakkaiselta suunnalta, eli sieltä missä ei näy kuu 😮 ku määki vaan kattelen kuuta täällä, mutta en ollenkaan hokase katella jonnekki muuallekki.

  • mie sanoo:

    fobioita ja pelkoja o moneksi.. ei ny mitenkään ihmeellistä tähän maailman aikaan ku elämme,oikeastaa normaali pelko7 painajainen..miten luulet että esi – isämme o nähny ja uneksinu..

  • jup jup sanoo:

    niin kai sitä unessa mikä vaan voi olla pelottavaa.. joo-o mut nyt nukkuu ja huomenna herää siihen ku usassa ei oo kukaan saanu nukuttua ku valo alus ollu koko yön siellä ja ollu yhtä valosaa ku päivällä.

  • S sanoo:

    joo huomaa että oon vähäse väsyny ku tuli kahesti tuo ”tulla” tuohon

  • jeppe sanoo:

    Näin unta et voitin kenossa 200.000 euroa, menin veikkauksen sivulle katsomaan niin olin voittanut peräti .50centtiä……..Nyt on jo kuudestoista päivä, eikä ole näkynyt mitään alusta..pari juoppoa kylläkin….vai olisikohan ollut humanoideja?. onkohan toi vuosi sit ihan oikea? ettei vain olisi silloin 21.12.2012 niin tuona vuonna 14-15.12.2012 he tulevat?.

  • razengan sanoo:

    oisko mitään linkkiä muutes mistä näkis vaikka jonku kameran kautta live kuvaa amerikasta tai jtn..

  • S sanoo:

    toivotaan että ei tuu vasta tuollon, tulis tänä yönä, vähä ois oikeesti jännää 😀

  • höpö sanoo:

    näin tähän liittyvää unta ehkä noin kuukausi sitten… oli aika mielenkiintoinen uni vaikka vähän pelottava..

  • razengan sanoo:

    jännästä en nyt niinkään tiedä mutta pääsisi ainakin tästä alitajunnaisesta odottamisesta ohitse.. —-________—-

  • tofu sanoo:

    höpö kerro ihmeessä…

  • S sanoo:

    no ois se jännää, ku miettii, ku semmosta oo meijän ajassa ennen tapahtunu =)

  • mie sanoo:

    heh,jos osaisin nii laittaisin..mul o oma ottama kuva talvel ´jossa todellakin o ”valo alus” eli paistaa aurinko pilven raosta ( arviolta 500m ainakin) ja sit se kohistaa se suoraa yhtee pelto metsäkkeeseen että näyttää silt et siin ois beam säde 🙂

  • höpö sanoo:

    hmmm.. no en nyt tiedä mitä vuotta siinä elettiin.. mutta oli auringonlaskun aika ja katselimme sitä kun yht äkkiä aurinko muuttui tulipunaiseksi eikä laskenutkaan vaan joku ihme voima alkoi imeä sitä.. aurinko näytti isolta vesipisaralta kunnes katosi kokonaan… ihmiset eivät tajunneet mitä oli sattunut kun se sattui juuri silloin kun auringon laskun aikaan että kaikki meni vaan nukkumaan.. aamulla herätessä oli pilkko pimeää ja oli vaikea hengittää ilmaa.. yht äkkiä alkoi maahan syöksymään pieniä tuli palloja jotka sytyttivät tulipaloja ympäri maailmaa… paloista pääsi kamalia päästöjä ja ihmiset hakeutuivat maan alle suojiin… sitten tänne tuli tuolta (otavasta) siitä tähti kuviosta aluksia pelastamaan meitä.. he olivat pitäneet toisiinsa kauan yhteyttä… siis sen tähtikuvion eri tähdistä.. he pelastivat meidät tuholta…

    aika kumma juttu…

  • jeppe sanoo:

    Kait tuolla avaruudessa on noita ”kameroita” niin eiköhän siitä ilmoitettais jos siellä olisi jo näkyvissä jotain? itellä tuli äskein sellainen deja;vu tunne, mutta kun ei muista et mitä tapahtu…….

  • razengan sanoo:

    näkyyks ulkona mitää mielenkiintoista?

  • OMG sanoo:

    taidanpa mennä nukkuun myös. pidetään peukkuja =)

  • jeppe sanoo:

    Täysikuu siellä ainakin on nyt…..eipä mitään muuta…..

  • mie sanoo:

    ohhoh..jöö voisin men nugguu..koukuttaa tää muiden tarinoiden lukeminen koska kaiken voi selittää järjellä ja koska olen agnostikko niin yleensä koitan kumota kaiken eka.

  • mie sanoo:

    kui vanha olit silloin ku näit to unen?

  • mie sanoo:

    eiku jöö heh joo nugguu ku luin eka muutama vuos sit näit to unen 🙂

  • S sanoo:

    ei näy mittään mielenkiintosta ainakaan täällä. joku oli muuten sanonu niistä valontuojista, että se liittys jotenki raamattuun tms tai jotenki verrannu niitä kaikki viestejä raamatun teksteihin 😮

  • jeppe sanoo:

    YouTube – BLOSSOM GOODCHILD IS BANNED FROM YOUTUBE !!
    tää nyt oli arvattavissakin.

  • Sisar Surmattu sanoo:

    Minäkin laitan nukkumaan ja toivon, että aamulla/päivällä alkaisi näkyä jo jotain…

  • mie sanoo:

    joo mut ihmisel o taipumus mennä tekemään unet alitajunnalisesti eli pelot ja yms ja uudet kiinnostavat jutut..sit niistä tulee sekameteli soppa 🙂 oot katellu liikaa tiede dokkareit viime aikoina ja lukenu mustista aukoista ja sit siit tulee tollanen..eli toisin sanoen pelkäät kuolemaa ja haluat keksiä pelastuksen kaikkeen ja sinäänsä ehkis maailmanloppuhan o suurempi pelko ku itse kuolema koska silloin kaikki on lopullista… vai okos tos mu höpötykses mit järkee..

  • S sanoo:

    http://henkimaailma.wordpress.com/2008/10/04/kanavointini/ tuolla ku lukkee ihan pikkasen alaspäin, nii siellä lukkee siitä raamatun teksti jutusta

  • Tärkeää asiaa sanoo:

    Aijjaa 😀

  • S sanoo:

    vähä jännä sillai että ne kummiski tuolleen täsmää aika paljo toisiinsa =)

  • razengan sanoo:
  • S sanoo:

    hei mutta nytte pakko mennä nukkumaan, että jaksaa huomenna -.- tai oikeestaan tännään. öitä =)

  • Tiia sanoo:

    Mikä h*lvetin valoilmiö tääl on =o (JKLäs) !

  • jeppe sanoo:
  • avoin mieli sanoo:

    Olin avoimin mielin tämän puolella mutta kuinka sattuikaan ei mitään tapahtunut. tää vei kyllä ne ensimmäisetkin luottamukset kanavoijiin. Nyt ois ollu hyvä sauma todistella sitäkin nääs nääs.

  • jeppe sanoo:

    Juu eipä tuolla näy mitään…..lähen tästä nukkumaan….perkuleen keno uni….

  • razengan sanoo:

    kaikki näköjään nuqq tai ainakin suurin osa.. taidan mennä itsekkin ^_^

  • Möö sanoo:

    Sääli. Meidän on siis vastakin ilmeisesti vaan pärjättävä omillamme.

    Antakaa nyt jokin merkki! Ihmiset odottavat sitä nyt enemmän kuin koskaan.

  • tofu sanoo:

    möö kauanko jaksat odottaa?

  • Möö sanoo:

    Ottaen huomioon, että jollain tavalla ja jollain asteella olen odottanut ”koko elämäni”… 🙂 Yhä suhtaudun tähän agnostisesti, mutta kyllä joku minussa saa minut toivomaan tätä kohtaamista.

  • Möö sanoo:

    Siis että, aktiivinen odottaminen on eri asia kuin passiivinen, jopa alitajuinen odottaminen. Mutta olisihan se nyt ollu hemmetin kiva, jos Blossomilla olisi menneet kanavoinnit nappiin.

  • ranokkis sanoo:

    Vois itekkin tästä mennä nukkuu, mutta tänään sais kyllä jotain alusta tulla. MUUTEN AMERIKKAILAISET VEDONLYÖNTI TALOT SAIVAT VOITTOO AINAKI YLI 1M.

  • Reijo sanoo:

    Blossom oli vaa unohtanu ottaa vitamiinit.

  • ridna sanoo:

    Hahaha tänään 16. päivä, tulee varmaan viesti jossa kerrotaan että ne tuleeki vasta tänään : D huomenna taas kerrotaan että eiku sittenki tänään. ja niin edelleen.

  • Cernunnos sanoo:

    Eiköhän olisi Wespan jo aika unohtaa tuo olettamansa New age-auktoriteetin asemansa ja pyytää anteeksi.

  • Päivitysilmoitus: MagnetaPixie kertoo oman kantansa 14.10. -päivään « Henkimaailma

  • Rontti sanoo:

    Kaikenkaikkiaan täytyy sanoa, että taas yksi onnistunut internet huijaus.. Harmi vain, ettei itsellä ole pokkaa mennä esittämään moisia, saisi nimittäin hyvät naurut ihmisten kustannuksella 🙂

  • razengan sanoo:
  • hassuklovni sanoo:

    Aiemmin tämä blogi oli kiinnostava mutta nyt pitäisi ilmeisesti sitoutua juuri oikeanlaiseen ufo-uskontoon. Suosittelen sinulle Wespa edes pintapuolista uskontotieteisiin tutustumista. Ehdin jo harkita omien kummitus- ja valveunikokemuksieni esittämistä täällä mutta vastaanotto kaikkia oikeiden dogmien kanssa ristiriidassa olevia väittämiä kohtaan on ollut poismoderointi.

    Nyt ei näytä tulevan suurta totuutta jostain tähtien takaa. Se ei kuitenkaan tarkoita meidän olevan ainoita tajuavia olentoja planeetallamme. Jalat maahan, täällä on paljon parannettavaa ja tutkittavaa omissa yhteisöissäimme. En väitä ettei muualla olisi älyllistä elämää, mutta yritetään hoitaa hommat inhimillisesti ennen kuin odototetaan yli-inhimillisiä voimia. Emme voi tietää mutta voimme toimia hyvän puolesta.

  • kärmes sanoo:

    pahasti pettynyt 🙁

  • razengan sanoo:
  • gg sanoo:

    Eilen illalla katselin ikkunasta ulos ja näin jonkin omituisen valopallon liikkuvan taivaalla. Se oli hieman tähtiä isompi ja kirkkaampi. Lentokoneita lentelee talomme yli päivittäin ja tiedän sanoa että lentokone se ei ollut. Myöskään satelliitti se ei ollut, koska se liikkui nopeampaa (satelliittejakin olen nähnyt ja tiedän kyllä miltä ne näyttävät ja miten ne liikkuvat). Satelliitit näyttävät myös ikäänkuin vilkkuvan. Tämä valo kuitenkin vain lipui itsekseeen taivaalla. En keriinnyt näkemään ”iliötä” kuin ehkä parinkymmenen sekunnin ajan. Sitten se katosi puiden taa… En tiedä mikä ihme se oli…

  • VV sanoo:

    Vielä on pari tuntia, emmen kuin kaikilla aikavyöhykkeillä 15.10 on mennyt ohi. Sitten se on ohi.

  • Mimmu sanoo:

    Tietääkö kjukaan, moneltako jok’ ikisessä paikassa on mennyt ohi 15.10.??

  • Echostar sanoo:

    Uskottavin selitys:
    Goodchild on skitsofreenikko, eikä tajua sitä itsekkään, vaan kuvittelee asioita ja väittää niitä todeksi.

    Ei olis eka kerta kun näin käy.

    That´s it.

  • Owned sanoo:

    Olin niiiin varma että näin kävisi… eiköhän jatketa elämää normaaliin tahtiin

  • Pelto sanoo:

    kabanossi, Joo saatoin tosiaan olla vähän uninen, mutta todentuntuiselta se tuntui silti. Harmittaa ku en saanu kuvaa ni en sitten tiedä näinkö omiani vai lenteliks taivaalla oikeasti kolmio.

  • kyl sanoo:

    No nii. Noin tunti ja voidaan laittaa piste tän höpötyksen loppuun! Meni Wespa aika hiljaseks.

    Ne ufot eivät olleet koskaan tulossa. Turha kenenkään enää keksiä tekosyitä mm. vääristä madonrei’istä ja eksymisistä. Menee viimeisetkin tähän juttuun uskovat ;D

    No jaa. Se siitä.

  • Phoebe sanoo:

    Uskon että he ovat olemassa, mutta en myöskään enään usko siihen että he tulevat. Ihmiskunta ei ole vieläkään valmis, ehkä sitten joskus.

  • kyl sanoo:

    En usko että ne tulee sen takia että ihmiskunta on valmis. En näe oikeastaan ainuttakaan syytä miksi ne edes tahtoisivat tulla tänne? Hm jos niitä edes on olemassa. Tulisivat tappamaan pahat ihmiset, sitten aivopesisivät meidät iloisiksi vihanneksiksi jotka vain halailivat toisiaan ja vaikka kuolisivat nälkään, hymyilisivät silti? Parempi maailma kun kaikki on pilvessä koko ajan? Blossom oli pilvessä kun keksi tämän jutun omasta päästään 😀 Ja joo mullekkin kelpais 15 millii! :DD

  • vaskikäärme sanoo:

    Kaikenkaikkiaan odotus on ollut mukavinta koko asiassa. Kuten kommentoin tuonne foorumin puolelle mitä henkioppaani asiasta sanoi: että vierailun merkitys on nostaa ihmisten henkistä tasoa, uskon sen toteutuneen. Miettikääpä sitä, että kanavoinneissa on puhuttu koko ajan energioista ja energian muutoksista. Se on toteutunut. Uskon ihmiskunnan kollektiivisen tajunnan viimein hyväksyneen ufot ja koko planeetan värähtelytason kohonneen tämän ansiosta. Ei mikään huono lopputulos.

    Tärkeimmät asiat näkee vain sydämensä silmin, ei fyysisesti.

    Lopuksi iso kiitos Wespalle ja koko blogin ylläpidolle asian upean monipuolisesta käsittelystä jossa on annettu laidasta laitaan tilaa kaikille näkökulmille. Todella ammattimaista ja upeaa työtä. Kiitos!

  • dalen sanoo:

    nonii tänään on jo 16 päivä eikä mitää suatanan avaruus mörköjä tai saatika niiden aluksia ole näkynyt… Potaskaa koko homma…
    Vielä eilen uskoin, että avaruusolennot tulisivat, mutta ei…
    Tuo Blossom Goodchild pitäisi hirttää kun tuollaisia menee puhumaan…
    ”jee jee olen Blossom Goodchild, ja sain viestin päähäni avaruudesta, että olennot tulee 14 päivä tätä kuuta, oho eipä tainnutkaan tulla no voi perskutaas…” LOL

  • Phoebe sanoo:

    ”Kaikenkaikkiaan odotus on ollut mukavinta koko asiassa. Kuten kommentoin tuonne foorumin puolelle mitä henkioppaani asiasta sanoi: että vierailun merkitys on nostaa ihmisten henkistä tasoa, uskon sen toteutuneen. Miettikääpä sitä, että kanavoinneissa on puhuttu koko ajan energioista ja energian muutoksista. Se on toteutunut. Uskon ihmiskunnan kollektiivisen tajunnan viimein hyväksyneen ufot ja koko planeetan värähtelytason kohonneen tämän ansiosta. Ei mikään huono lopputulos.”

    Kaiken kaikkiaan olen todellakin samaa mieltä. Negatiivinen asenne 14.10 kohtaan on varmaankin siinä, että kaikki niin konkreettisesti halusivat nähdä aluksen. Sehän tässä se ärsyttävä juttu olikin.

    ”Tätä voitaisiin pitää eräänlaisena testauksena. Haluamme vain nähdä, miten moni ihminen olisi vastaanottavainen viestille siitä, että ilmestyisimme taivaallenne, ja ketkä olisivat avoimia ylösnousemustoiminnalle. Tämä on vain sykkeen lukemista. Tämä ei ole aluksemme. ”

    Jos tähän on uskominen, niin uskon, että mitään ei ole menetetty. Johan on tullut todistetuksi, että aitoja aluksia on maan ilmakehässä käynyt. Tämän hässäkän myötä ihmiset ehkä alkavat vapautua ajatukselle, että kyllä ne vielä tulevat. Ja sitten ne ehkä tulee? Sitä odotellessa. :))

  • XD Mixeri sanoo:

    Noniin, se siitä. Life goes on, joten eiköhän vaan olla taas jalat maassa(ja pää pilvissä) ja jatketa päiviä ihan niinko ennenki. Mutta omilla aivoilla ja luonnon puolesta ajattelu ei kyllä olis pahasta…

  • Sonne sanoo:

    Honolulusta kohta enää 3 tuntia aikaa, sitten kohta alkaa olla 16 joka puolella.
    Kyllä tämä on saanut minut ajattelemaan melko paljon, miten tuntuu että maailmassa ei tapahdu mitään. Uskon että on maapallon ulkopuollista elämää ja ne/he ovat käyneet täällä ja jotkut eivät vain halua meidän VIELÄ tietävän sitä.
    Tuntuu siltä että toistamme vain kierrettä tässä maailmassa, jos en pääse minnekkään NASAan tai ESAan töihin johon en usko paljoa tuntuu siltä että tulevani työni ei varmaan ole tärkeää. Syntyy joku tavis, pääsee töihin giganttiin, vanhenee ja kuolee. Miten tämä tavis olisi saanut ihmiskuntaa elämässä ja kehityksessä eteenpäin? 2000 luvulla isoin uutinen varmaan on ollut 9/11 ja tämäkään ei ole mitenkään ihmiskuntaa kehittävä (kai?). Varmaan siksi olisin halunut (haluan vieläkin!) heidän tulevan että pääsemme eteenpäin tässä harmaassa arjessa. Sitten tämä US hallituksen salaisuudet, miksi he yrittävät salata kaikkea kehitystä mitä he ovat saaneet, kaikkea mitä he ovat ehkä nähneet ja kuuleet avaruudessa. Monet jotka ovat olleet töissä USAn hallitukselle sanovat että hallitus salaa maanulkopuolista elämää kuten se Apollo 14 lentäjä. Mutta toivottavasti jotain tapahtuu, ainakin lähivuosina, kehitystä, löytöjä ja paljastuksia.

  • joku sanoo:

    Näinä kahtena päivänä ulkona on ollut yöllä yllättävän kirkasta vaikka kuu olisi välillä mennyt pilvien taakse..joku sanoi että näki pilvistä muodostuneen renkaan kuun ympärillä ja itte näin saman ja otin kuvankin mutta sitten se kuva jotenki poistu kun koitin siirtäää sitä koneelle. viikko sitten näin taivaalla jonkun välkkyvän mutta se ei ollu lentokone koska ne lentää ylempänä eikä se ollu helikopterikaan koska ne pitää kovempaa ääntä…se oli ehkä n.15 min paikoillaan ja sitten se lähti liikkuun, siinä oli sivuilla 3 välkkyvää valoa ja siitä lähti sillain eteenpäin valo vähänku autonvalo…ja tää oli siis n.viikko sitten…mun pikkusiskokin näki sen ja sano että se on vaan joku mutta ei mikään ufo, se sano mulle ettää oon vaan liikaa lukenu näitä juttuja täältä…joo mutta harmi kun en saanu siitä kuvaa/videoo

  • Phoebe sanoo:

    ”Näinä kahtena päivänä ulkona on ollut yöllä yllättävän kirkasta vaikka kuu olisi välillä mennyt pilvien taakse..joku sanoi että näki pilvistä muodostuneen renkaan kuun ympärillä”

    Saman tyyppisiä ”valopilviä” Olen myös nähnyt. Illat ovat kyllä olleet jotenkin erilaisia jo jonkin aikaa.

  • Phoebe sanoo:

    Ja vaikka mitään ei ole tapahtunut, niin jotenkin on sellainen jännä olo koko ajan. Tuntuu mukavalta, kun odottaa, että jotain tapahtuisi.

  • ranokkis sanoo:

    Sehän on totta että NASA salaa ihan sikana maailmalta asioita, mitkä ois pitäny tulla julki jo ajat sitten. Oon jostain lukenut että ensimmäisen(vaiko toisen,,,) maailmansodan aikana amerikkalaiset sotilaat olivat nähneet MONIA isoja tuntemattomia aluksia taivaalla. Sitten amerikkalaiset olivat alkaneet ampumaan niitä äluyyömästi ilmatorjunta tykeillä, muttei mitään kuulemma tapahtunutkaa. Kudit ns, lensivät ”läpi” kuin niissä ois ollu joku suoja…

    Kuka tietää onko toi totta. Mutta amerikka on pitänyt matalaa profiilia.

  • kyl sanoo:

    Voi, kyllä se USAn hallitus salailee. Tästäkin tälläinen hullunmylly saatiin aikaiseksi, niin miettikää jos ne kertoisi että ovat nähneet vieraita aluksia yms.? No ekaksii suurin osa tuskin ees uskois ja tokaksiin, miettikää mitä se saisi aikaa? Tuskin mitään hyvää rakkauden ilmapiiriä. Pelkoa ja tietenkin vihaa USAa kohden kun ovat salailleet niin pitkään.

    ”Johan on tullut todistetuksi, että aitoja aluksia on maan ilmakehässä käynyt.” – Phoebe
    Miten niin ”todistetuksi”? Pari vilkkuvaa valopalloa ei todista mitään.

    Ihmiset tulevat ihan vainoharhaisiksi jos/kun heille syötetään lisää tätä kauraa. Kohta tulee lisää Blossomin kaltaisia ihmisiä, jotka tahtovat huomiota. Ja hankkivat sitä maailmanlaajuisilla huijauksilla.

    Olen valmis pyörtämään puheeni jos jollakulla on oikeasti todisteita siitä, että näiden päivien aikana on oikeasti tapahtunut jotakin ufoihin viittaavaan. Mitkään pilvimuodostelmat, kuun kirkkaudet ja vilkkuvat valot eivät todista minulle mitään. Eikä monelle muullekkaan.

    Mutta kiintoisa tämä keskustelu kuitenkin on.

  • nathrakh sanoo:

    Aivan naurettavaa edes spekuloida tällaisesta.

    On jo vuosia tiedetty mitä nuo ”channellerit” kuten tuo Blossom yms. haluavat.

    Rahaa. Rahaa ja vielä enemmän rahaa. He vievät typeriltä ihmisiltä rahat pois valheillansa ja nauttivat sitten suurta arvostusta.

    Voisi itsekin kirjoittaa jonkun kirjan läpällä ja kerätä massit hölmöiltä. 🙂 Noh ehkä sitten parin vuoden päästä kun 2012 lähestyy. Silloin olisi ehkä otollisin hetki toteuttaa suunnitelmani ja kerätä voitot pois tyhmiltä ihmisiltä.

    Sitten kun 2012 menisi ohi kertoisin vain ihmisille, että ”Voi teitä typeriä. Huijasin koko ajan, halusin vain teidän rahat. Ei kannata uskoa niin helposti tällaisiin juttuihin!”

  • ridna sanoo:

    ”Echostar (08:20:15) :

    Uskottavin selitys:
    Goodchild on skitsofreenikko, eikä tajua sitä itsekkään, vaan kuvittelee asioita ja väittää niitä todeksi.

    Ei olis eka kerta kun näin käy.

    That´s it.”

    Ajattelin täysin samaa, kun eilen mietin että mitä tän tyypin päässä oikein liikkuu ja mikä ajaa sen tekemään tällaista

  • ranokkis sanoo:

    Blossom goodchild saatta olla hyvinkin joku hullujenhuoneelta karannu. Mutta jos jokin ennustus kautta tieto menee pieleen, niin en usko että se vaikuttaa niihin ihmisiin jotka uskoo ulkopuoliseen elämään.

    Esim 1000ihmistä uskoo ufoihin, 14.10 päivän jälkeen noista ihmisistä uskoo ufoihin 850, KOSKA ufot ei tullu, en nänny pienii virreitä miehhii.. yhyy 🙁 .

    Jotain voi vielä tapahtua… mutta olen aika varma ettei tule mitään koska toivo on jo jotenkin menetetty. CYA! nähdään 2012… 😀

  • lol sanoo:

    Oikeesti, lopettakaa tämmöseen bullshittiin uskominen!

  • kyl sanoo:

    On oikeasti todella sääli teidän puolesta jotka uskoitte mutta…

    Sitä alusta ei tule. Sitä ei kiinnosta maapallon asiat ja varsinkaan se ei tule Suomeen.

  • Tommila sanoo:
  • Mikko sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=hNPW6CavyIk Sanokaas nyt sit joku ihan tosissaan onks toi aitoo kuvamateriaalia vai onks noin isot ufot pöllitty jostain leffasta…?? Ja kellään tietoo koska nää on kuvattu paitsi siinä viimisessä luki et joskus 1968…

  • Tommila sanoo:

    Selvä feiki!

  • Najazz sanoo:

    Vai pitäiskö sittenkin lisätä se kolmas vaihtoehto, eli tää kaikki oli oikeesti vaan höpöhöpöhommaa? Onhan noita psykoosissa olevia ennustajaeukkoja nähty ennenkin. Ja mun mielestä, jos oikeesti joku kuvittelee saavansa viestejä joltain galaktiselta liitolta valovuosien takaa niin ehkä ensimmäinen askel mikä kannattaa ottaa on, ei kertoa siitä missään juutuubissa, vaan yksinkertaisesti käydä tutkituttamassa se kullankallis pääkoppa. Vai ihanko oikeasti voi uskoa varauksetta mitä mieleen pulpahtaa? …On ihmisellä senverran vilkas mielikuvitus että jotain kritiikkiä saa harrastaa. Täällä(kin) tuntuu olevan näitä naiiveja, sinisilmäisiä ihmisiä ketkä uskovat kaikki lorut mitä heille jaksaa lukea. Sitten harmittaa kun huomaakin tulleensa huijatuksi, niinkuin tässäkin tapauksessa.

    Vielä pakko puuttua.. Jossain tuolla aiemmin (oisko ollut jopa ihan toisessa ketjussa) joku sanoi jotain uskon ja uskomisen olevan tieteen kantavia perusjuttuja.. Höpöhöpö. Tieteen tarkoituksena ei ole yrittää todistaa omia uskomuksiaan oikeaksi vaan katsoa millainen se todellisuus on ja muokata uskomuksensa sen mukaan. Jos tutkimusta lähtee tekemään ennakkoasenteen kanssa, se vaikuttaa tulokseen.

    Ja sitten mietin sitä että miksi ihminen ei voi vaan luottaa omiin kykyihinsä ja itseensä. Tarvitaan joku meitä korkeampi voima, oli se sitten jokin jumaluus tai avaruusolennot, pelastamaan meidät ja tämä pallomme. Herranjestas, oikeastikko ei ole luottamusta, uskoa ja toivoa itseen, ihmiseen? Vai kokeeko ihminen itsensä niin pieneksi ja merkityksettömäksi (jos oltaisiin pieniä ja merkityksettömiä, olisi maailmammekin huomattavasti erinäköinen) että tarvitsee jonkin suuremman olennon kaitsemaan itseään? Senverran ollaan pieniä ja merkityksettömiä että ollaan saatu koko planeetta v*tulleen. Ja nyt JONKUN MUUN PITÄISI TULLA PELASTAMAAN SE. (Oli se sitten edelleenkin se jumaluus tai avaruusolennot, ”galaktiset isosiskomme ja veljemme”). Jos lopetettaisiin se ihmeitten odottelu, otettaisiin itseämme niskasta kiinni ja saataisiin itse ne ihmeet aikaan.

    Mutta hei, ehkä Jumalainen Vaaleanpunainen Yksisarvinen vielä tulee pelastamaan meidät kaikki!!!!!

  • Mikko sanoo:

    Ja eihän blossomi saanu ku joku 4000 dollaria eikä 15 miljoonaa..joku on taas vähän paisutellu 😀

  • sorvu sanoo:

    hmm… Miksiköhän? joko koko juttu oli puppua tai sitten.. Niin mutta olen myös kuullut että tulisivat vuonna 2010… Mutta emt..

  • Mikko sanoo:

    Onkos muuten google earthissa vielä näkyny niitä mystisiä aukkoja pilvien seassa…? Menkääs joku kattoon..Ja jos joku väittää et google earthin kuvat päivittyy muutaman vuoden välein niin oikeesti se aika on joku 2 viikkoo ja sää päivittyy koko ajan, joten uskon et jotain tääl ainakin kävi..Miks sinne olis muuten just sillon kun tää koko juttu oli käynnissä, niin sinne olis ilmestyny jotain suurien ufojen näkösiä aukkkoja pilviin…Ja nehän kuvattiin maastakin…

  • Mikko sanoo:

    Ja se aika oli edelleen 14.10.08-1.2.09

  • Najazz sanoo:

    Nyt voidaan vääntää se Google Earth hommakin tässä samalla rautalangasta: http://img205.imageshack.us/img205/11/sats3sg2.jpg

    Ja katsoin google earthia, sama aukko siellä on edelleen. (12:22).
    Ne aukot mitkä muka maasta kuvattiin, näyttää kyllä niin yltiöfeikeiltä.
    Avatkaa jo silmänne 😀

  • Mikko sanoo:

    Mitäs jos se häipyy huomenna??? Sit se olis ollu päivästä 14 lähtien
    , 3 päivää…tosin se ilmaantu sinne ainakin jo 12 päivä…

  • kyl sanoo:

    Kaikkee jotkut uskoo! Se kolmio ei oo mikään alus tai energialäjä 😀

  • n00b sanoo:

    LOL

  • leegio sanoo:

    Tähän hemmetin jeesusteluun oikeasti uskonut kukaan. Kaikki omaan merkitsemättömyyteen kyllästyneet haikailijat vaan toivoivat pirkaleesti saavansa jotain sisältöä tylsälle olemassaololleen. Voi kun jotain tapahtuisi….

    Seuraillaan niitä oikeita havaintoja joista saadaan edes jotain muuta todisteita kun jonku hipin horinat valon lapsista. Aivan uskomatonta miten moni tähän lähti täysillä mukaan. No ei sillä, tosi hauskaa oli seurata ihmisten ”väkisellä” uskomista kun omituinen tunne iski aina kun kuu tuli esiin pilvien takaa tai jotain vastaavaa. Ja kun vastaväitteitä tuli niin pantiin kädet korville ja siirryttiin eteenpäin. Toivottavasti joku nyt oppi edes hieman skeptisemmäksi näitten hiihaa -lahkojen sonnan suoltamisen suhteen. Ihan oman yksilöllisyyden ja turvallisuudenkin puolesta.

    ”nehän kuvattiin maastakin” 20 sekunnin photoshop-homma

    Jep, pannaan itse planeetta kuntoon. Ylimieliset avaruusjärjestöt värähdelköön ihan omissa ulottuvuuksissaan ainakin toistaiseksi.

  • Phoebe sanoo:

    kyl (10:35:30) :

    Voi, kyllä se USAn hallitus salailee. Tästäkin tälläinen hullunmylly saatiin aikaiseksi, niin miettikää jos ne kertoisi että ovat nähneet vieraita aluksia yms.? No ekaksii suurin osa tuskin ees uskois ja tokaksiin, miettikää mitä se saisi aikaa? Tuskin mitään hyvää rakkauden ilmapiiriä. Pelkoa ja tietenkin vihaa USAa kohden kun ovat salailleet niin pitkään.

    “Johan on tullut todistetuksi, että aitoja aluksia on maan ilmakehässä käynyt.” – Phoebe
    Miten niin “todistetuksi”? Pari vilkkuvaa valopalloa ei todista mitään.

    Ihmiset tulevat ihan vainoharhaisiksi jos/kun heille syötetään lisää tätä kauraa. Kohta tulee lisää Blossomin kaltaisia ihmisiä, jotka tahtovat huomiota. Ja hankkivat sitä maailmanlaajuisilla huijauksilla.

    Olen valmis pyörtämään puheeni jos jollakulla on oikeasti todisteita siitä, että näiden päivien aikana on oikeasti tapahtunut jotakin ufoihin viittaavaan. Mitkään pilvimuodostelmat, kuun kirkkaudet ja vilkkuvat valot eivät todista minulle mitään. Eikä monelle muullekkaan.

    Mutta kiintoisa tämä keskustelu kuitenkin on.

    Niin, Miten perustelet sen mikä loppujen lopuksi on aitoa? Minä ehkä uskon sokeasti siihen, että ufotutkijat ovat päättäneet osan ufoista oikeaksi. Sen ei pitäisi muuttaa kenenkään muun elämää, kuin minun. Ja vaikka maan päälle tulisikin alus, en usko että siltikään uskoisit sen olevan aito. Joillekin todistaa, joillekin ei 🙂

  • Esko sanoo:

    Täällä hurisee ja suhisee joku ja huokauksia kuuluu!
    Se olikin jääkappi, naapurin pappa sahaamassa ja koira.

  • Esko sanoo:

    Joo itsekkin uskoin tähän vielä äsken 🙁

  • Tommila sanoo:

    Mää ainakin uskon että toi on keksittyä… Sama on raamatussa ja muussa hömpässä, kun ihminen elää epä tietoisuudessa sen on pakko saada se selville joten se joutuu keksimään, sen takia on kaiken laisia uskontoja koska ihminen ei osaa elää epätiotoisuudessa esim. miten maailma syntyi. Siitä on monta versiota ja kaikkia luullan todeksi vaikka sitä ei voida todistaa.

    Sama homma on tässä UFO jutussa. Ihminen ei tiedä että onko muuta elämää avaruudessa niin se on pakko keksiä, siksi tommoiset kanavoitsiat keksii koska he uskovat liikaa…

  • Najazz sanoo:

    Mikko:
    Mistä tiedät että Blossom sai ”vaan” 4000 dollaria? …Kun ottaa huomioon miten paljon todellisuusarvoa on tämän tädin muilla sanomisilla ollut, mistä sen tietää ettei pissi silmään tuossakin asiassa? Ei vaan halua tunnustaa miten suuren rahallisen hyödyn sai ihmisistä revittyä irti, ettei tulisi entistä pahemmin leimatuksi huijariksi? (Jossain aihetta koskevassa keskustelussa sanottiin että kyseinen täti on ennen ”Blossomiksi rupeamistaan” tuomittu huijauksesta. Eli ei edes ekakertalainen, mikäli tieto pitää paikkansa).

    Eipä tämä eka kerta ole kun hyväuskoiset höynähtää 🙂

    Ja sitä GE:n kyttäämistä voitte jatkaa. Ei taida ihan heti se satelliittien katvealue-avaruusalus sieltä kadota mihinkään 😛

  • Huttu sanoo:

    mitä kukkiva hyvälapsi sanoo en anteekspyyntö videolla ? en näe työpaikan koneelta videoita

  • Pamppu sanoo:

    ************ HUOM! *****************

    Silla aikaa kun toivotaan intergalaktistenhärppiäisten paluuta ni mä haastankin nyt jokaisen tän foorumin lukijan antamaan varojensa mukaan pienen summan jonkun maailmanrauhaa, lasten oikeuksia, ruoka-apua tarjoavien tai vaikka eläinten oikeuksia ajaville TUNNETUILLE järjestöille.
    Jälleen yksi askel parempaan suuntaan ja saadaan tällekin vaahtoamiselle ja ihmismassalle oikeasti hyödyllinen tarkoitus.

    Ufojen miettiessä ja arvuutellessa uskaltaako näyttäytyä, tai ansaitaanko me mitään, niin kääritään itse hihat ja aletaan hommiin pallomme puolesta.

  • jup jup sanoo:

    joo-o. kyllä ite henkilö kohtasesti sanon et turhaan alussa siihen uskoin ja olin väärässä. skeptikot olitte oikeassa. opinpahan ”uskomaan” jatkossa näihin ennustuksiin.. mut voin kyllä myöntää et olin väärässä ja te jotka ette uskoneet olitte oikeessa. tankjuu.

  • Huttu sanoo:

    no se sai kyl iha varmaan enemmän kuin 4000 dollaria.

    jos miettii miten internet ylettyy kaikkialle ja kaiken maailman kilahtaneet kattoo youtubea ja menee messiin tälläsiin ni vois jotenki realistisesti ajatella että blossom tienas ainakin 100k

    sen e-book makso 15 dollaria kpl, joten se ei hirveen montaa ihmistä tarvi että on hyvät rahat tilillä

  • Vesikissa sanoo:

    Tässä oli taas se huomion hakeminen kyseessä.
    Pelkkä keksitty juttu koko homma.

  • Huttu sanoo:

    ja en nyt kilahtaneella tarkota ketää täällä pyörivistä asiaan uskovista vaan oikeita HC uskovia, niitä ketkä huutaa jihad tuolla ku mitään ei tapahtunukkaan. muutaman päivän aikana oikein huomas miten paljon sellasia on lol

  • E.A. sanoo:

    Sanoisinko, että jos tää ”meedio” ihan tietoisesti valehteli, niin se on todella pahaa karmaa, aiheuttaa niin paljon pettymyksiä ihmisille.
    Inhottaa ajatella – oliko tämänkin takana vain raha?

  • E.A. sanoo:

    Ja muuten, asiaan paremmin perehtyneet, voitteko valaista – miksi tämä kyseinen tapahtuma keräsi niin valtavasti huomiota? Ihmettelen, koska onhan näitä alusten ilmestymisiä ennustettu ennenkin.

  • calemran sanoo:

    Halusin jotain tapahtuvan, mutta en uskaltanut toivoa sitä liikaa. Suuremman luokan huijaus taas kyseessä, että päästään käsiksi kahisevaan. Niin läpinäkyvä homma tuokin. Bullshit!

  • Phoebe sanoo:

    calemran (13:27:35) :

    Halusin jotain tapahtuvan, mutta en uskaltanut toivoa sitä liikaa. Suuremman luokan huijaus taas kyseessä, että päästään käsiksi kahisevaan. Niin läpinäkyvä homma tuokin. Bullshit!

    Itseasiassa yhdyn tähän. AAMEN.
    ja mieli muuttuu taas xD

  • Fear sanoo:

    Oon koko ajan ajatellut tätä lähinnä yrityksenä perustaa joku oma alalahkoinen uskonto. En siis yhtään ihmettele jos tuo Rakkaus järjestely nyt leviää.

  • Echostar sanoo:

    ”Skitsofrenia on monimuotoinen ja vakava psyykkinen sairaus, jossa potilailla on vaikeuksia erottaa todellisuus mielikuvituksesta…”

    http://www.oikeahavainto.fi/

    Siitä lukekaa.

    Olisikohan ihmisen todellisuudentajun kadottamiseen tuossa selitys.

  • Totuus sanoo:

    Kyllä se jaksaa selittää, koittas sekin jo ymmärtää että mitään ei tapahdu.

    Kuka olikin oikeassa…?

  • janne sanoo:

    Nonniin 14.10.2008 on ohi eikä mitään tapahtunut.

    Aivan kuten normaalit ihmiset arvasivatkin niin ufouskovaiset alkavat selittää ettei tämä päivämäärä ollutkaan oikea, että kyllä ehkä muutaman päivän tai muutaman kuukauden tai ainakin viimeistään 2012 jotain tapahtuu.

    Minäkin voin ennustaa, että isojen globaalien yritysten kaatuminen ja pörssien ongelmat tulevat vaikuttamaan suuresti nykyiseen maailmaan!

    Eikä siihen tarvita kanavointia.

  • Leegio sanoo:

    Juurikin näin. Oisko siinä sitte tilausta New World Orderille? 😉

  • Manki sanoo:

    ”ehkä me näimme eilen sen aluksen, mutta emme vielä muista sitä”

    toivoin tähän kyllä oikeasti, mut nyt alkaa menee jo aivan liian paksuks.. 😀

    ei siin onnittelut bisnesideasta ”kanavoitsijoille”

  • Manki sanoo:

    siis toivoin tempauksen tapahtuvan, en toivonut, että me ei muka muistettais jotain. kamoon :E

  • janne sanoo:

    Wespa muuten, katsoitko Blossomin omaa videoselitystä, miksi 14. päivä ei tullutkaan avaruusolentoa?

    Tässä: http://www.youtube.com/watch?v=rm4v8ylAxTc

    Siinä hän sanoo, ettei tiedä miksi mitään ei tapahtunut ja on pahoillaan ja häntä hävettää, koska hän moneen kertaan oli varmistanut, että juuri 14. päivä on oikea päivä ja hän uskoi siihen täysin.

    Mitä Wespa ajattelet tuosta videosta?

    Minä luulen, että Blossom kyllä oikeasti uskoi saaneensa viestin avaruusolioilta, mutta uskomisella ei tässä tapauksessa ollut nyt paljoa tekemistä todellisuuden kanssa.

  • leatherman sanoo:

    Heh heh 😉

  • 555+111 sanoo:

    Täytyypä kysästä Luukkaselta ja Grannilta. Jos ne ois kanavoinu niin sitten ois kyl aluksia tullu… ja paljon.

  • venus007 sanoo:

    Mua kiinnostais tietää, että miten, milloin ja missä tilanteessa Blossom sai sen ensimmäisen 14.10-viestin.. Puhuko joku ääni vaan sen päässä että hei me olemme federartion of light ja tulemme silloin ja silloin sellaisella aluksella että terve vaan!

  • Echostar sanoo:

    Sanon vielä kerran:

    Skitsofreniaa sairastava kuvittelee asioita, joita ei oikeasti ole.

  • . sanoo:

    Hahahah! Mitä mä sanoin! Ei oikeesti kannata uskoa kaikkea mitä teille kerrotaa. Säälittävää.

  • äkköne sanoo:

    http://riemurasia.net/rasiatube/view.php?id=12280 Kuulokkeet päässä ja suhtkoht lujalla… ufojen kanssa jotain tekemistä varmana oO

  • AJ sanoo:

    Hohhoh. Taas hymyilyttää. Kylläpäs teitä höynäytettiin oikeen kunnolla. Mutta onpa ihminen silti tyhmä olio, ei se opi vaikka kuinka monta kertaa pissittäisiinkin silmään.

  • Totuus sanoo:

    Nyt se on todistettu… mitä mä sanoinkaan… Muistellaanpa:
    ” Kukaan ei tule tänne 14.10 se on täysin normaali päivä ”
    No tuliko ketään? Ei tullut ei. Järkeä käyttämällä saa sen oikean vastauksen yliluonnolliseenkin.

    Nyt muistetaan ainakin Blossom nimi varmaankin loppuelämän. Ei tarvi siihen jätkää ainakaan uskoa tulevaisuudessakaan.

  • kyl sanoo:

    ”Ja vaikka maan päälle tulisikin alus, en usko että siltikään uskoisit sen olevan aito. Joillekin todistaa, joillekin ei”

    En nyt jaksa rullata nimeäsi etsimään mutta…

    No jos ne valon lapset suvaitsivat näyttää naamansa niin sitten sitä pitäisi uskoa. Mutta eivät taida uskaltaa, ollaan me ihmiset niin pelottavia 😀

  • embryonic sanoo:

    hih aika naisellinen kuva jätkästä jos se blossom ois sellanen 🙂
    Noh. ei ne tullu, mutta hauskaa oli. vähän jännitystä elämässä 😀

  • jup jup sanoo:

    niinhän se oli. ”joulupukki” ei tullukkaan kovasta odotuksesta huolimatta. nyt Totuus oli totuus. tuskin tulee mitään edes 12.12.2012.

  • kyl sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=GQB9s72Y6iA
    Nyt pyörrän puheeni… Ne tuli kun tarpeeksi kauan manguitte 😀

  • Piispamunkki sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=3ebxtVrqXT8&feature=related
    Tässäkään tilanteessa uutisissa ei puhuttu mitään? :O

  • razengan sanoo:

    saas nähä kauan toi blossom goodchild pysyy hengissä… nimittäin saattaa olla ameriiiiikassa päin sen verran semmosta sakkia jotka ei sulata tämmöstä tulee ei tule tulee jaa ei ne tullukkaan lol ASD

  • XD Mixeri sanoo:

    Se, mitä ranokkis sanoi, saattaa olla totta.
    2. ms jälkeen ihmiset näki outoja raketteja muistuttavia, lentäviä esineitä, jotka lensivät käsittämättömällä nopeudella tai katosivat yht’äkkiä. Niitä kutsuttiin Foo-hävittäjiksi tai -raketeiksi…

  • Kyly sanoo:

    voi valo-alus. jos täällä pyörisi muun sivilisaation edustaji, tuskin he juonisivat viisauksineen jenkkien kanssa, saatikka hengaisivat alabaman yllä tai ”kanavoisivat” yhtään ketään vaan tulisivat hohtokeilaamaan teinien kanssa ja ei-menemään armeijaan ja ampumaan luokkakaverinsa. hyvä nuoriso. tule ufo tule, minä tehdä hyvä pizza sinule.

  • Whippet sanoo:

    Hohhoijaa, eipä tulleet ufot ja eipä taida mitään tulla myöskään 2012 :DD menetin uskoni näille asioille.

  • kyl sanoo:

    Piispamunkki (16:35:31) :

    http://www.youtube.com/watch?v=3ebxtVrqXT8&feature=related
    Tässäkään tilanteessa uutisissa ei puhuttu mitään? :O
    —————————————
    Ehkä siksi että tuo on feikkiä? Oikeasti nuo katsoo spiderman-pukuista tyyppiä joka kiipeilee seinillä… ”Alukset” varmaankin maailmojen sodasta, näyttää ainakin ihan samalta ;D

  • janne sanoo:

    Ennenkuin joku päätön ehtii luulla tätä pätkää, http://www.youtube.com/watch?v=3ebxtVrqXT8&feature=related, aidoksi niin kandee katsoa myös tämä, http://www.youtube.com/watch?v=1JH1BVjw5_o.

    Tässä hyvä esimerkki siitä, että mediassa moni asia osataan esittää taitavasti niin, että totuus on kaukana siitä mitä kuulee ja näkee.

  • Totuus sanoo:

    Seuraava isompi hömpötys syntyy varmaankin sitten siitä niinsanotusta 2012 maailmanlopusta. Sitä odotellessa. Voin jo nyt sanoa oikeastaan että siihen en usko yhtään. Olen 100% varma että meidän elämämme jatkuu 2012 jälkeenkin.

  • AJ sanoo:

    Piispamunkki (16:35:31) :

    http://www.youtube.com/watch?v=3ebxtVrqXT8&feature=related
    Tässäkään tilanteessa uutisissa ei puhuttu mitään? :O

    Hohhoijaa. Et varmaankaan tajua feikkiä vaikka moinen puraisisi sinua perseestä? Hihasta vetäisty uutistoimisto, utuisia zoomikuvia, muutama arkistopätkä kiinalaisista (joita kierrätetään koko klipin ajan) ja useita muita maalaisjärjellä pääteltävissä olevia asioita.

    Noh, turha sitä on kuollutta hevosta potkia.

  • Mikko sanoo:

    Tiedoks niille jotka puuvat vuodesta 2012: Kukaan ei oo sanonu että ufot olis tulossa sillon ja kukaan ei oo sanonu että elämä ei jatkuis sen jälkeen.

  • Mustix sanoo:

    Syy nro 3:Koko juttu oli HUIJAUSTA! 😀

  • j-onnekas sanoo:

    Hei ei kannata turhaa huitoa , en minäkään ennen uskonut aluksiin mut
    eräs aamu maanantaina nousi outo alus kartionmuotoinen hopean värinen
    3 lamppua valaisi alas käsin,alus nousi nopeasti jo muutaman sekunnin kuluttua
    silmä ei nähnyt kuin pätkiä noususta ja katosi kokonaan. tiistain lehdessä oli juttu sää havaintopallosta meille ei vain haluta kertoa asioitten oikeata tietoa.
    tämän aluksen oli nähnyt useampi.
    vieraat alukset on tosia jotka näkyvät myös tutkissa jos ne vain julkaistasi.
    ruotsi julkaisee enempi asioita katsokaa ruotsin sivuilta.
    amerikkalaiset lentäjät kans tietävät työnsä menettämisen takia antavat tietoja kun ovat eläkkeellä. kun olet lentokoneessa ja kone täydessä nopeudessa niin katselkaa ikkunasta ulos siellä toisinaan näkyy outoja aluksia ovat melkein pyöreän muotoisia ja kun koneen nopeus laskee ei silmämme pysty havaitsemaan nopeita aluksia joiden nopeus on ajatuksemme nopeutta.
    eräs asiaan perehtynyt ja kokenut. eikä niitä tarvi pelätä sillä pelko sulkee’
    aistimme ajatelkaa omilla aivoilla ja luovalla järjellä.

  • ranokkis sanoo:

    Tullut sen verran kommentia, niin kerronpa uudelleen.

    Blossom goodchild saatta olla hyvinkin joku hullujenhuoneelta karannu. Mutta jos jokin ennustus kautta tieto menee pieleen, niin en usko että se vaikuttaa niihin ihmisiin jotka uskoo oikeasti ulkopuoliseen elämään.

    Esim 1000ihmistä uskoo ufoihin, 14.10 päivän jälkeen noista ihmisistä uskoo ufoihin 850, KOSKA ufot ei tullu, en nänny pienii virreitä miehhii.. yhyy 🙁 .

    Tuossa on syy, jos tota ei ois tapahtunut niin TE! Jotka siellä ruudun ääressä naputatte että: ” tää oli viimene pisara! Ufo uskomukseni laski ku lehmän häntä!” Niin ootte aika heikkouskosia, ja teidän ajatuksia on helppo muuttaa, kuin vedettäisiin pässiä narussa.

    Tässä oli mun saarnaamiseni, ei muisteta pahalla, muttei hyvälläkään 😀

  • olliqo sanoo:

    Nyt osa porukasta yrittää keljuilla kun mitään ei tullutkaan,mutta taisi heitä kiinnostaa asia eniten.

  • Zoltan sanoo:

    Minä keljuilen, koska minua kiinnosti kaikkien foliohattujen reaktiot siihen, että Lonkeroisia Yliherrojamme ei näkynytkään.

  • Wespa sanoo:

    Kuten huomaatte mitään ei näkynyt… Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa.

  • Minäää sanoo:

    niinpä… kaverini kertoi että oli nähnyt ufon, sellaisen perinteisen jossa oli paljon erilaisia valoja. Kissa joka oli myös nähnyt sen pelkäsi.

  • Lihis sanoo:

    Selvä vastaus miksi alusta ei nähty: Sitä ei tullut sitä ei tule? Ei ole niin vaikeaa

  • j-onnekas sanoo:

    ajelkaapa ei sitä maailman loppua vieraan planeetan olijatkaan halua
    sillä ne haluaa suojella avaruuden ettei tyhmät vie sinne ydin- ja muitakaan
    jätettä ettei tulisi sitä maailman loppua.
    kaikella on tarkoituksensa osa ihmisistä vain on niin jääriä etteivät usko omia silmiään vaan kysyvät muilta voiko olla tosi vai näinkö minä unta.
    käykää kun ette usko niin käykää ulkomailla missä näitä ufoja kulkee eniten
    ovat siellä missä nasalaki on tukikohdat ovat vain meidän parhaaksi seuraamassa nasan touhuja.

  • Totuus sanoo:

    Kyl joo pakko sanoo että vähän alkaa naurattaa kun jotkut oikeasti uskoivat.
    Ei varmaan kaikki siellä USAssa pidä tommosista. Jos teistä jotkut nyt tietää minkälaisia ihmisiä siellä on. Ei tekis miel olla blossom just nyt.

  • AveraG sanoo:

    Toi muistiblokki juttu oli kyllä jo vähän yli. Se vähintään paljastaa jutun feikiksi

  • A-E sanoo:

    Noh ei ainakaan tarvin Willam Hill vedonlyöntitoimiston maksaa vetoja :/

  • Immoxilline sanoo:

    Liekö tarinan opetus jälleen tässäkin tapauksessa se että totuutta tulisi etsiä mieluummin kuunnellen
    omaa sisäistä ääntään. Toivoin, kuten niin moni muukin, jonkin suuren asian tapahtumista.
    En usko kuitenkaan että mikään ulkopuolinen taho on oikeutettu aivopesemään toista hyvään tai pahaan,
    olkoon kyse sitten maapallon ulkopuolisista tai sisäisistä vaikuttajista.
    Enkä usko siihen että joku ulkopuolinen taho meidät tulisi pelastamaan itseltämme.
    Se olkoon meidän oma tehtävämme. Kantapään kautta.

    Uskon että kanavoitsijat Goodchild yms. ovat kuitenkin toimineet hyvässä uskossa asiansa puolesta.
    Kanavointi ilmiönä nyt sitten on vähintäänkin kyseenalainen..
    Luulenpa että tällaista ”kanavoitua” tietoa on melkoisen mahdotonta välittää ilman ”kanavoitsijan”
    oman persoonallisuuden vaikutusta välitettyihin tietoihin.

    Mutta olihan tästä kai hyötyäkin. Useana iltana on tullut mietittyä ”Jos..” ja kenties on tullutkin elettyä
    hieman enemmän ympärilleen tarkkaillen toiveikkailla fiiliksillä.
    Ja toiveikkuutta tässä maailmassa tarvitaan, yleisesti.

    Yritän tällä omalla tielläni kulkea kohti omaa sisäistä ”valoalustani” ja löytää sitä kautta merkityksen ja
    tarkoituksen asioille omassa elämässäni.

    Henkisen polun kulkijallekkaan ei terve skeptisyys ole pahasta.

    Kunhan vain jaksaisi joka päivä muistaa:
    Tee muille mitä haluaisit itsellesi tehtävän.

  • RockHill sanoo:

    Jos ei ne rupee parin päivän sisää näkyy nii rupee ottaa kuuppaa ja pahasti jättäköön tulematta myöhemminkää enää nyt jos ei koskaan valopäät.

  • Ruby sanoo:

    Jos ne valopäät tän kusetuksen jälkeen kehtaa viel näyttää naamaansa tällä planeetalla niin ammutaan ne kyselemättä alas =D

  • joku sanoo:

    14 päivä kun kuuntelin musiikkia niin se musiikki hiljeni iha ittestään…se oli mulla eika 15volume, sit se meni 14volume,13volume ja pusähty 12volumeen…outoo oli mutta joo,,en tie mistä johtu..ja se radion kaukosäädin oli mun vieressä mutta ei siinä ollu ees pattereita

  • joku sanoo:

    mutta en ole menettänyt uskoa siihen että ne ei tulis..kyllä ne sieltä viellä jonain päivänä tulee, mutta en tie koska

  • RockHill sanoo:

    Ruby, ammutaa vaa.

  • thebel sanoo:

    Aito vai Feikki, valoalus valkoisen talon yläpuolella.
    http://img241.imageshack.us/img241/8325/sany0330os4.jpg

  • RockHill sanoo:

    Jaa a empäs itse tiedä ainakaa voisi olla aito hyvinkin tai toisaalta taas ei.

  • takioni sanoo:

    Immoxillinen kirjoituksen voin allekirjoittaa täysin. Hyvä kirjoitus.

    Ja hyvä huomio noista kanavoitsijoista. Ennen aikaan oli meediot, joita oli puolitranssimeediot, jotka siis olivat ns. läsnä ja kuulivat, mitä heidän kauttaan puhuttiin. Ja sitten oli syvätranssimeediot, jotka eivät muistaneet mitään tilanteesta jälkeenpäin. Heidän kauttaan välitetty sanoma ei siten päässyt värittymään välittäjän omien ajatusten tai tunteiden takia. Ja sitten olivielä ne materialisaatiomeediot. Silloin saatiin näkymäänkin jotain.

    Mutta vielä aiheeseen: kukaan ei ulkopuolelta tule meidän maapallon asukkaiden henkistä kehitystä nopeuttamaan. Kyllä se kai on meidän ihan itse tehtävä.

  • False Messiah sanoo:

    Ufot veivät ilmeisesti kirjoitukseni. Omituista 😮

  • False Messiah sanoo:

    Ei ne ollutkaan ufoja, se oli mun nettiselain joka tilttas.

  • Joku sanoo:
  • Joku sanoo:

    mitäköhän noi valopallot on? ne vaihtelee suuntaaki miten sattuu

  • LadyFortesque sanoo:

    Hokasitpa hyvin Joku. Aika oudon paljon noita valonlähteitä tossa taivaalla pyörii…toivottavsti ei ole kotoisin tältä planeetalta.

  • jeppe sanoo:

    Tätä arvelinkin halusivat huomiota ja vielä suomalaisetkin lähtenyt tähän kanavointi hommaan…..no suomalaiset ymmärrän kun vedetään muutama pullo kossua niin naapurin 76v. tiinankin kertoo, että ufomies kävi jyystämäs häntä ja pihalta löytyi vain talonmiehen kengän jäljet….siinä teille ufoa.

  • Manki sanoo:

    musta ois kohtuullista, jos tuo blossomin ääninauha laitettais valheenpaljastuskoneen läpi, jotta selviää valehteleeko se tossa kohtaa kun se puhuu, että tienas tempauksella 4000 dollaria, joilla makso lähinnä kuluja. ei mikään nerokkain bisnesidea

    i smell absolut bullshit.

  • Venus007 sanoo:

    Tuolla Jokun laittamassa webcam-linkissä on ollut aikasemminkin noita epämääräsesti liikkuvia valopalloja.. En tiiä sitten mitä ovat, mutta aika erikoisilta näyttää! =)

  • Phoebe sanoo:

    ”musta ois kohtuullista, jos tuo blossomin ääninauha laitettais valheenpaljastuskoneen läpi, jotta selviää valehteleeko se tossa kohtaa kun se puhuu, että tienas tempauksella 4000 dollaria, joilla makso lähinnä kuluja. ei mikään nerokkain bisnesidea

    i smell absolut bullshit.”

    Yhdyn.

  • Ville sanoo:
  • j0int sanoo:

    miksei mun viestiä julkaistu?:o se oli kyl asiallinen vai onko tämäkin blogi et maailman ongelmii vaa piilotetaa maton alle? -_- tason todella kyl laskenu

  • Whippet sanoo:

    Eipä taida ufoja tai maailmanloppua vielä mun elinaikana tulla..

  • Minä vaan sanoo:

    Hei Piispamunkki, koita aikuistua!! oikeesti jos luulet et toi video oli aito, oot pahasti jäljessä.. Mitään UFOja ei oo, eikä tuu 😀 sanon ettei oo UFOja, mut uskon silti maanulkopuoliseen elämään.. koska kuka muka on todistanu ettei tällä galaksilla ole muka muuta elämää? ei kukaan 😛 Ja JOS jotain nyt tapahtuis, ni kyl siitä aika iso uutisointi tulis.. En usko koko hommaan, ENÄÄ..

  • takioni sanoo:

    Tällainen löytyi Suomen Ufotutkijoiden sivuilta:

    http://www.suomenufotutkijat.fi/keskustelu/viewtopic.php?t=1277

    Tikkurilassa UFOja?

  • kaikki sanoo:

    tikkurilaan tänään.

  • LadyFortesque sanoo:

    mitä jos katottiinkin väärää kalenteria? mitä jos sanan ALABAMA purkaa matemaattisesti? hyvä näkökanta:

    http://www.youtube.com/watch?v=rPkc-jhepGI

  • JeiBei sanoo:

    Näin juuri 13-14 päivän välisenä yönä unta, että suuri UFO tuli maan ilmakehään. Sitten kun heräsin: Voi v*ttu, ei mitää tapahukkaa. 😀

  • olliqo sanoo:

    Itseänikin jo naurattaa tämä ufo juttu. Uskoin johonkin hulluun kuin puuron lautaseen. Ufoja on mut ei täällä vaan päässä ja syvällä. Miksi ei tullut siksi kun niitä ei ole olemmasakaan kuin unissa tai kuolleissa Meediot näkee unia ja märkiä niikuin muutkin ihmiset. Mut odotellaan 21.12.2012 joko silloin tapahtuu.

  • M113 sanoo:

    Luulis nyt niiden uhvojen tietävän mitä kalenteria täällä käytetään… tontut.

  • cat hannah sanoo:

    ”Mitään UFOja ei oo, eikä tuu 😀 sanon ettei oo UFOja, mut uskon silti maanulkopuoliseen elämään..”

    ny nussin pilkkua, mutta UFOja on olemassa 😀 tulipa hyvä fiilis.

  • takioni sanoo:

    Liittyyköhän tämä mihinkään?

    http://www.jokilaakso.com/sut/valontuojat.htm

  • Behind You sanoo:

    http://alien-ufo-research.com/alien_videos/ Paljon hyviä viedoita ja kuvia. Kaikkia ei löydy ees juutuubista.

  • Janne Antero sanoo:

    Voi miten arvasin ettei mitään tapahdu. Vai muistanko kaiken vasta myöhemmin? Ihme se olisi, luulis et miljoonat ihmiset ois kuvannu ufo:n jos sellanen olis ollu. Ei kai se kameran muistista katoa? Tai varmaan joku ois kirjottanu nettiin myös samaan aikaan kun tapahtui.

    Enpä jää odottelemaan seuraavaa kontaktia.

  • jore sanoo:

    missä ne vierailiat oikein näky ku ei missää oo mitää?taitaa olla turhaa mehustelua,kynyjä settejä ilmoilla.joku roti

  • olliqo sanoo:

    Nyt on hyvä arvailla. Ei tullut EI.

  • Kerttu sanoo:

    Eikös se suuri ufopäivä ole vasta 24.10.2008?

  • Kristhor sanoo:

    älkää jaksako selittää! ne ei tullu PISTE

  • kainalossa on karvoja sanoo:

    Olin metsässä poimimassa ja syömässä sieniä.Äkkiä huomasin kirkkaan valon laskeutuvan lähelle ja menin katsomaan sitä.Kaksi pientä hahmoa tuli ulos valoaluksesta, jotka ei todellakaan ollut ihmisiä.Seuraava muistikuvani on kun heräsin aamulla sängystä.Todella outo tapaus, mutta ehkä ne tuli tutkimaan paikkoja ja vasta myöhemmin saapuvat maailmanlaajuisesti

  • SquakeMex sanoo:

    no heh heh

  • kyl sanoo:

    Ah nyt on tämä keskustelu hautautumassa meidän pölyisiin arkistoihin. Muistakaamme 14.10.2008 päivänä, jolloin ihmiset oppivat olemaan luottamatta kaikenmaailman huijareihin.

  • notuota2 sanoo:

    Joku jossain täällä sano tyyliin kun ne salaiset brittien kansiot tuli julki et niissä ei ollu mitään outoo ja sanottii et alieneita ei oo näkyny..paska puhetta ettei ollut outoo 😀

    Niissä on paljonkin selittämättömiä tapauksia ja ne aikoo julkasta lisää.

    Välikohtauksia on paljon esim. Yhdysvaltain ilmavoimien hävittäjälentäjän kertomus siitä, kuinka hän sai ohjeen ampua tutkaansa ilmaantuneen ufon alas. Tai siis se oli pommikoneen kokoinen objekti, joka mystisesti katosi tutkasta juuri, kun hänen piti laukaista ohjukset.

    Siellä paljon mystistä ja mielenkiintoista 😛 Eli lainaus ”Nyt kaikki voivat katsoa alkuperäistä materiaalia ja muodostaa oman mielipiteensä”

    Sekä seuraavan neljän vuoden aikana puolustusministeriö aikoo julkaista vielä noin 200 tapauksen asiakirjat.

  • notuota2 sanoo:

    Briteissä julkaistiin salaisia kansioita niin niissä on paljonkin selittämättömiä tapauksia ja ne aikoo julkasta lisää.

    Välikohtauksia on paljon esim. Yhdysvaltain ilmavoimien hävittäjälentäjän kertomus siitä, kuinka hän sai ohjeen ampua tutkaansa ilmaantuneen ufon alas. Tai siis se oli pommikoneen kokoinen objekti, joka mystisesti katosi tutkasta juuri, kun hänen piti laukaista ohjukset.

    Siellä paljon mystistä ja mielenkiintoista 😛 Eli lainaus ”Nyt kaikki voivat katsoa alkuperäistä materiaalia ja muodostaa oman mielipiteensä”

    Sekä seuraavan neljän vuoden aikana puolustusministeriö aikoo julkaista vielä noin 200 tapauksen asiakirjat.

  • Peku sanoo:

    Emme nähneet valo-alusta koska se ei tullut.
    ps. lupasin nauraa teille jos mitää ei tapahdu
    HEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHE

  • Tia sanoo:

    Mäki uskon vahvasti et ne kyl tulee.. naureskeltiin kamun kans (joka myös uskoo ufoihin) et pitää tehä sellanen kyltti mis lukee ” Kiitos käynnistä ja tervetuloa takasin. P.S. Pääseekö kyytiin” =D Mut kyl mä haluisin päästä jutskaamaan niitte kans.. Olis varmaa aika mielenkiintoinen keskustelutuokio. Äidille ku puhuin täst ilmestymisestä ni se ei uskonu sanaakaan.. =S Ja vaik oonki viel 16v (joulukuus täytän 17)..

  • Minnea maaria sanoo:

    hiukan säihkähdin tänään. olin parvekkeella tupakalla, kun näin taivaanrannalla menevän jotain outoa, kun tähtiä tiirailin. Siellä meni punainen suhteellisen suurikokoinen valo eteenpäin ja kovin matalalla. Yritin katsoa tarkemmin, mutta parvekkeelta ei liiemmin enään nähnyt, sillä puut tulivat näkökentän tielle. se oli aika uskomatonta!! ja kyseessä ei todellakaan ollut mikään lentokone tai vastaava. se lensi niin matalalla ja hävisi todella nopeasti. grrr…

  • Rattlehead sanoo:

    Tekis mieli vetästä oikeen räkäset naurut kun ihmiset on niin sinisilmäisiä, mutta jätänpä väliin.

    Jokos nämä ufo uskojat myöntävät olleensa tämän suhteen väärässä ja joutuneensa kusetetuksi, vai vieläkö jaksatte keksiä säälittäviä selityksiänne? Alkaa uskottavuus vaje olla kohta sen verta valtava, että lopetan tällä sivustolla kokonaan käynnin…

  • spideri sanoo:

    Se oli uskomatonta. Olin polkemassa kotia kohti, aika hämärissä tiloissa.
    Kunnes välähti, ja satuin siinä silmien sekamelskassa näkemään kirkkaita valoja, ja yhtäkkiä päässä pimeni. En tiedä kauan oli ollut tajuttomana, heräsin eeriskummallisen kovalta pöydältä, joka oli inhottava selälle. Sitten näin isot pyöreät silmät, ja pelästyin. Potkaisin valoa, joka loisti niin kirkkaasti, ettei himputti nähnyt kättään pidemmälle. (paitsi ne silmät). sitten se eeriskummallinen olento, tarras muo kädestä, ja pakotti korjaamaan lampun.
    Kunnes se oli korjattu, tunsin kovan iskun takaraviossa. Ja yllätys yllätys, taas pimeni. Sen jälkeen heräsin jostain veneestä, ja näin kuinka jokin iso ja todella kirkas, katosi salamannopeasti merenpinnalta kuun taakse. Oli keskiyö. Soudin käsillä rantaan, ja katsoin jalkaani…
    siinä oli Ufo tatuointi, ja siinä luki: ”Little Green Man touch your leg”.

  • kyl sanoo:

    Tää keskustelu alkaa olla jo aika finito. Mut siis, joku selitti jtn et tahtois jutella niille alieneille. En kyl usko et ne vartavasti kenenkään kaan tulis juttelee, on tääl kuiteskin sen verra paljo immeisiä : D

    No, teillä on vielä toivoa (vaikka itse uskon että mitään ei tapahdu. Eikä tule tapahtumaan ainakaan omana elinaikanani)

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto