ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Zingdad ja Blossom kommentoivat 14.10 tapahtumaa

Tällä videolla Zingdad kertoo lisää tietoa tulevasta tapahtumasta ja kyseisten olentojen teknologiasta. Videolla vastataan myös moneen eri spekulointiin mitä netissä on levinnyt aiheesta.

Osa 1

Osa 2
http://uk.youtube.com/watch?v=qD5pfz5DePA

Tällä videolla Blossom kommentoi 14.10 -tapahtumaa.

Hollannin uutisissakin oli juttua kyseisestä tapahtumasta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Zingdad ja Blossom kommentoivat 14.10 tapahtumaa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Hot the Pot sanoo:

    Kommentteja kolmannesta videosta: Vaikka en näistä kanavointijutuista pahemmin perusta, niin täytyy sanoa, että Blossom pistää kyllä itsensä ja ”vaikutusvaltansa” täysin peliin. Sillä jos mitään ei tapahdu, niin duunit on tällä saralla Blossomilta tehty. Vaikuttavaa minusta, ja odottelen mielenkiinnolla tulevia tapahtumia.

  • Kanki sanoo:

    Molemmissa pätkissä sanottiin ”lighten up” , jäi vaan mieleen 🙂

  • tsoikkeli sanoo:

    Se on vaan niin että, en ymmärrä englannista mittää. Tämä uutinen ei kerro mulle mitään. Ois todella mahtavaa tietää mitä näissäkin puhutaan.

  • Huttu sanoo:

    no tiivistettynä:

    ekassa kahdessa videossa hehkutetaan että tämä todellakin tulee tapahtumaan. positiivisten vibojen energiat ovat tällä hetkellä paljon voimakkaammat kuin negatiivisten vibojen energiat.. joo-o.. mutta niin siis meidän pitäisi valmistautua, ilmeisesti henkisesti. niin ja varaa pariksi päiväksi ruokaa varastoon kun tulee toi 14.10. pärjäät varmaan jollai hernekeitto tölkeillä ja pastalla jonkin aikaa 😉

    ilmeisesti tulee oleen niin kova juttu et maailma pysähtyy joksikin aikaa hetkeksi (ei kirjaimellisesti)

    pitäisi unohtaa pelot ja hyväksyä rakkaus… riiiight. rakkaus on vain kemikaalien vaikutusta aivoissa. ruiskutetaanko meidät kaikki täyteen jotain kemikaaleja 😉

    kolmas video, blossom höpäjää jotain. en jaksanut kuunnella.

    täytyy kyllä sanoa että, olen vieläkin skeptinen kanavoijia kohtaan. mutta jos noi ny tulee, ni toivotan heidät tervetulleeksi ja sillee. pelottavan päättäväisiä he tuntuu olevan

  • Vince sanoo:

    Lighten up, why so serious? Taitaa ne federaation pojat ja tytöt tulla pistämään meille hymyn huulille. Toivotaan että Blossom on oikeassa. Kohta se nähdään.

  • Tox1c sanoo:

    Toivottavasti toi puhuu totta. Nimittäin oman turvallisuutensa puolesta :/. Varmasti on näitä täys-kahjoja jotka haluais ton tappaa uskonnon tai jonki vastaavan nimeen… Mutta tosiaan mielipiteeni tästä on notta uskon!! ja toivon että tapahtuu.

  • jeppis sanoo:

    Huttu (11:37:40) :

    pitäisi unohtaa pelot ja hyväksyä rakkaus… riiiight. rakkaus on vain kemikaalien vaikutusta aivoissa. ruiskutetaanko meidät kaikki täyteen jotain kemikaaleja 😉
    ————————————————————–

    Equilibrium (elokuva) olikin ennustus tulevasta…

  • kommentoi sanoo:

    aika hullu jätkä joka noita videoita jaksaa loppuun asti kattoo. Pakanallista uskontoo teijän aivoille, jotka uskotte tähän tajutkaaa se! ”Täyttykää valolla” :s

  • janne sanoo:

    Nonniin 14.10.2008 on ohi eikä mitään tapahtunut.

    Aivan kuten normaalit ihmiset arvasivatkin niin ufouskovaiset alkavat selittää ettei tämä päivämäärä ollutkaan oikea, että kyllä ehkä muutaman päivän tai muutaman kuukauden tai ainakin viimeistään 2012 jotain tapahtuu.

    Minäkin voin ennustaa, että isojen globaalien yritysten kaatuminen ja pörssien ongelmat tulevat vaikuttamaan suuresti nykyiseen maailmaan!

    Eikä siihen tarvita kanavointia.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto