ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Lisää tietoa 14.10 tapahtumasta

Moni varmaan onkin lukenut, että 14.10 on ennustettu ns. valo-aluksen ilmestyminen.

Tämän tiedon on nyt myös varmistanut MagnetaPixie2012 niminen käyttäjä youtubessa. MagnetaPixie2012 on itse myös kanavoija ja on yhteydessä tietoisuuteen, jota kutsuu nimellä 9.

Tässä MagnetaPixien kanavoima viesti:

Mikä tekee mielestäni tästä tapahtumasta luotettavan on se, että ainakin viisi, ellei jo jopa kuusi tai seitsemän (olen jo seonnut laskuissa) eri henkilöä on julkaissut samaa asiaa koskevan viestin toisistaan tietämättöminä. Mm. Dannion Brinkley julkaisi kirjan vuonna 2004, jossa hän kirjoittaa seuraavaa:

By the year 2008, the fact that we are not alone in the universe will be made undeniably clear to everyone on the planet. With millions of planets and billions of stars, I cannot fathom how we could ever thought in any other terms. However, for those who have doubted, the extraterrestrials will make themselves known. I believe they feel they have no choice but to show themselves as we verge on self-annihilation, genocide and toxic poisoning. The truth of our inter-galactic lineage will become common knowledge. If I am to believe the vision, the truth of our intergalactic lineage will cause humanity to take one wild ride.

Paranormaali Blogi pitää sinut jatkossakin ajantasalla 14.10 liittyvistä asioista.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

67 kommenttia aiheeseen: Lisää tietoa 14.10 tapahtumasta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • rezaR sanoo:

    Hmm Uskoakko tuohon,että olisivat toisistaan tietemättömiä? Ainahan sitä voi sanoa.

  • Huttu sanoo:

    no nyt jos iha suoraan sanotaan ni tä menee aika älyttömäks…

    odottelu loppu tähän. jotenkin aina tiesin että nyt aletaan sit vouhottaan sitä miten jokaisen on mentävä itseensä ja keskityttävä ihmisenä ”kutsumaan” nämä olennot meidän viba tilaan.. come on, että on säälittävää.

    kun se 14.10 tulee, mitään ei tapahdu ja youtube tulee olemaan pullollaan näiden ufo uskontojen ”kanavoijien” viestejä jossa he sanovat että ihmiskunta ei ollut valmis heidän tulemiselleen ja alkavat houkuttelemaan porukkaa ufo uskontojen piiriin, ja voin kuvitella miten jotkut pölöt oikeesti nappaa syötin ja ryhtyy tuohon hömppään. säälin teitä jotka oikeasti uskovat tähän.

    98 % maailman väestöst ei edes tiedä tästä koko hommasta, ja niillä on varmaan tärkeämpää tekemistä kuin kuunnella jonkun täysin tuntemattoman hippitytön hölinoitä miten hän on saanut intiaani hengeltä viestin jonka tämä taas oli saanut toisen ulottuvuuden oliolta joka kutsuu itseään battlestar galactikan komentaja adamaksi…. voi elämä…

    oletteko oikeesti ajatellut tätä asiaa yhtään ? miten naurettavalta se kuulostaa ?

  • gh0stb0y sanoo:

    Cooool…. Sweeeet…..

  • Kristhor sanoo:

    uskon vieläkin sokeasti, että toi vois pitää paikkaansa, mut kuitenkin noi ”kanavoijat” on jotain hippejä jotka on ollu aineissa ja saanu ”viestejä”. toisaalta ufo havaintoja on tehty paljon viime aikoina, myös Suomessa (Helsingissä ja Turussa ainakin).

  • Sebastian sanoo:

    Itse uskon ainakin kyseiseen tapahtumaan. Mitä sitten jos alusta ei ilmaannu? Tuskin sentään vedän ranteita sen vuoksi auki tai ala itkemään.

    Elämä jatkuu normaalilla mallilla eikä ketään ole ”huijauksella” vahingoitettu. Toivottavasti ainakaan. En näe mitään syytä olla uskomatta.

    Minulla on ainakin palava halu saada heidät vierailemaan, että vihdoin voisimme lopettaa juupas/eipäs – arvuuttelut humanoidien olemassaololle.

  • Ja taas sanoo:

    Eiih menee yli, ”komentaja Adaman” on mennyt yli mielikuvituksen. ”jokaisen on mentävä itseensä ja keskityttävä ihmisenä “kutsumaan” nämä olennot meidän viba tilaan” voi herttinen sentään. 14.10 ei tule tapahtumaan mitään! huoh*!

  • Brecle sanoo:

    Voi tapahtua, itse ainakin VIELÄ uskon että tulee

  • ei mitään tärkeää sanoo:

    ”98 % maailman väestöstä ei edes tiedä tästä koko hommasta.”

    Tuokin prosentti tuntuu liioittelulta. Ihmettelisin jos tällainen ”uutinen” tavoittaa edes 99,995% maailman väestöstä. En nyt jaksa alkaa selvittämään mitä se olisi lukuina.

  • ei mitään tärkeää sanoo:

    Sekoilinpa taas sanoissani. Piti siis sanoa, että mitä luultavammin 99,995% maailman väestöstä EI TULE kuulemaan koko ”uutisesta”.

  • Brecle sanoo:

    No mennäänpä levittämään sanomaa niin kuulee enempi ?

  • ylilaho sanoo:

    Nojoo, kyllä sitä aina välillä repeää itselleen kun etsii youtubesta videoita tästä huhusta pää punasena.
    Mutta ei tässä kyllä mitään menetäkkään jos vähän pistää uskoa.

  • embryonic sanoo:

    kivaahan se on uskoa ja oottaa tuommosia tapahtumia. Kyllä mummolla ilme kerrankin värähtäs.
    heh. tää on jotenkin niin jännä juttu, ku tää tapahtuma on kytköksissä siihen 2012 juttuun. ”autamme teitä valmistautumaan”.
    Mut joo sit ku miettii miten monesti ovan olleet tulosa eivätkä ole tulleetkaan. T
    Tahon silti uskoa siihen.

  • Jukkis sanoo:

    Olisihan se ihan siistiä jos ne tulis. 🙂 Odotan kovasti sitä päivää mut ei se oo keltään pois jos ne näytäydykään. Ois kiva sanoo ihan käsipäivää mut eihän ne kait sieltä aluksesta mihinkään tule 😉

  • Wespa sanoo:

    Hmm Uskoakko tuohon,että olisivat toisistaan tietemättömiä? Ainahan sitä voi sanoa.

    No aika tarkasti suunniteltu eventti sitten, sillä Dannion Brinkley kertoi asiasta kirjassaan jo vuonna 2004 ja lähikuukausina on alkanut tulemaan suurinosa näistä viesteistä. Henkilöillä ei ole minkäänlaisia kytköksiä toisiinsa, eikä ole mielestäni mitään järkevää syytä epäillä huijausta.

  • Wespa sanoo:

    “98 % maailman väestöstä ei edes tiedä tästä koko hommasta.”

    ”Tuokin prosentti tuntuu liioittelulta. Ihmettelisin jos tällainen “uutinen” tavoittaa edes 99,995% maailman väestöstä. En nyt jaksa alkaa selvittämään mitä se olisi lukuina.”

    Lähde? Aivan kuten arvelinkin, pelkkää spekulointia. Tieto on levinnyt netissä aika räjähdysmäisesti ja vielä on tuohon kyseiseen päivään aika kauan aikaakin, niin uutinen kerkeää hyvin vielä leviämään…

  • Wespa sanoo:

    Mutta uskon asiahan tämä on. Jotkut löytävät ”virheitä” mistä vaan (Adama, uuh sama nimi kuin Galactikassa) ja heille ei riitä vaikka tieto olisi tullut 100:lta eri ihmiseltä, kun taas toisille riittää se yksi kanavoitu viesti. Saa nähdä mitä tapahtuu, mutta itse odotan tapahtumaa positiivisella mielellä.

    PS. Tähän on turha sekoittaa hippeyttä ja jotain huumeita, jotka eivät kuulu aiheeseen mitenkään.

  • Antti sanoo:

    Miten kukaan voi sanoa ettei nämä henkilot olisi yhteydessä toisiinsa? Ja jos kirja on julkaistu jo 2004 niin kaikkihan näistä kanavoijista ovat sen voineet jo lukea ja saada siitä idean.

    Ei tässä kauaa enää mene kun näette ettei mitään tuona päivänä tapahdu. Ja sitten tosiaan alkaa se vouhotus että emme olleetkaan valmiit, tai että USAn hallitus pystytytti jättimäisen verhon taivaalle estääkseen aluksen näkymisen. Ja kaikkea muuta yhtä humpuukia.

  • Nomi sanoo:

    Osa ihmisistä ”uskoo” aina jotain suurta tapahtuvan juuri oman olemassaolonsa aikana. Tätä on tapahtunut kautta ihmisen historian ja tapahtuu edelleen, eli ihmiset elävät suurimmaksi osaksi viettijensä ohjaamana enemmän tai vähemmän. On totta, että on nähty paljon asioita, joita ei voida selittää ihmisen tai luonnon aikaansaamiseksi, mutta mikä on todenmukaisempi vaihtoehto kun nähdään jotain mitä ei tunnisteta? Eli onko selittämättömät ilmiöt vieraita ulkoavaruudesta vai luonnoniliö vai joidenkin valtioiden salaisia sotilas testauksi tai _____________.

  • Tarja sanoo:

    mitä haittaa olisi siitä, että ihmiskunta oikeasti vähän kehittyisi henkisellä tasolla? miksi siis pitää ristiinnaulita tällaisten viestien sanansaattajat ja itse sanoma? miksi sitä paitsi kauhea määrä ihmisiä valehtelis millään viestien vastaanottamisella? ne ei siitä valehtelusta hyötyis, päinvastoin.

  • Nomi sanoo:

    Haluan pehmentää pudotusta joka tästä ikäväkyllä seuraa. Kieltämättä kun kaikki päivämäärät ”myös lykätyt” on ohitettu en usko, että sekään yhtään hiljentää heitä, jotka jollakin tavalla haluavat hyötyä niiden uskosta jotka haluavat uskoa uskomattomaan ja nämä monet jotka näin tekevät, toivottavasti joutuvat vastaamaan tekemisistään nyt tai myöhemmin.

  • julle sanoo:

    Itse uskon, että se joko tulee enskuussa tai se ei tuu ollenkaan. Eikä selittelyks riitä mitkään ihmisten vibat. Tällä hetkellä olen silti toiveikas.
    Brinkely ei kertonut kai mistään sydämen/mielen avoimuudesta ja mielestäni Adamakin sanoi, että tämä tapahtuu ennemmin tai myöhemmin. (tämä mielen avoimuus vain pienenä hidasteena?)
    Tälläinen käsitys nyt mulla on.

  • Arulux sanoo:

    Juttu leviää ja kummasti iso osa näistä viestintuojista osaa käyttää tätä INTTER-NETTIÄ. Oiskohan ne toisistaan tietämättä nähneet toistensa viestin vaikkapa juutuubiossa ja keksineet hurahtaa samaa aiheeseen?
    No joka tapauksessa eipä siitä oo haittaa uskoakko vai ei, kunhan ei pety sitten pahasti.
    Itse ainakaan en usko ja pidän tätä jälleen uutena muoti-ilmiönä, mutta toisaalta uskon siihen, että yllätyn hyvin positiivisesti, jos mahdoton tapahtuu kyseisenä ajankohtana.
    ”Tarkkailkaa taivasta, mutta älkää kompastuko!”

  • Hexa sanoo:

    siis te jotka käskette muita olemaan uskomatta kyseiseen tapahtumaan,
    ja suljette silmänne kaikelta yliluonnolliselta maailmassa ( JOKa) on totta ainakin osittain.
    niin ettekö muka haluaisi kokea jotain vastaavaa
    minä ainakin haluaisin uskoa teinä ( ufoihin jotka tulevat auttamaan jne.)

    mikä teitä vaivaa?
    ja jos sanotte että on naurettavaa,lapsellista väittää jotain kyseistä asiaa niin onhanse vähintään yhtä naurettavaa ruveta väittämään ettei mitään tapahdu tai ettei ufoja olisi olemassa

  • Hexa sanoo:

    ja – Nomi avaa jo silmät. vetoat selittämättömillä asioilla joihinkin usan sotilas kokeisiin..
    mietippä seuraavia ja vertaa niitä sotilaskokeisiin.
    – viljapeltokuviot
    -kummitukset
    -henkiparannus
    -valoilmiöt eripuolilla maailmaa
    onhan näitä
    mutta eihän kukaan sun päätäs tule kääntämään ellet itse hyväksy muutakun mitä’ näet

  • Hexa sanoo:

    mutta se vähän ihmetyttää kyllä tuossa ”valon tuojassa” ..
    eikös tätä voida suoraan viitata jo jumalaan. raamatussahan sanotaan jotain tyyliin tämmöisestä valosta joka tulee poimimaan omansa pois ja jättää sitten toiset tänne kuolemaan
    eikös tämä ole vähän ristiriidassa muiden kanssa.
    jos asia näin olisi ehken haluaisikaan kyseistä valoa tänne 😀

  • TheMagician sanoo:

    Olen tullut siihen johtopäätökseen, että tämä on S**tanan juonia ja pyydän jokaista lopettamaan tämän hulluuden. Voin kuvitella, kun 14.10 uskovaiset polvillaan rukoilevat taivaalta jotain suurta ja hyvää, kun h*lvetin portit nousevat maasta ja itse p*rkele astuu porteista ja tuhoaa koko ihmiskunnan. Siinä on sitten ihmettelemistä, että mitä tuli toivottua. Olkaa varovaisia mihin uskotte. S**tana on sellainen ihme epeli, joka aina juonittelee jossakin ja etsii heikkoja yksilöitä, joita on helppo käyttää hyväksi sanan levittämisessä…

  • Wespa sanoo:

    Olen tullut siihen johtopäätökseen, että tämä on TheMagicianin juonia ja pyydän jokaista lopettamaan tämän hulluuden. Voin kuvitella, kun 14.10 uskovaiset polvillaan rukoilevat taivaalta jotain suurta ja hyvää, kun TheMagicianin portit nousevat maasta ja itse TheMagician astuu porteista ja tuhoaa koko ihmiskunnan. Siinä on sitten ihmettelemistä, että mitä tuli toivottua. Olkaa varovaisia mihin uskotte. TheMagician on sellainen ihme epeli, joka aina juonittelee jossakin ja etsii heikkoja yksilöitä, joita on helppo käyttää hyväksi sanan levittämisessä… 😉 😀

  • Jokke sanoo:

    Meni viimenenki uskon’hiukkanen’ kun ”komentaja Adama” mainittiin 🙁 Mutta en kyllä usko tähän mutta kattoo sit 14.10 taivaalle et näkyykö mitään 🙂

    On kyllä erikoista et noin moni on…ellei jossain ole foorumi noile ”kanavoitsijoille” vai mitä he sitten ovatkaan.

  • Huttu sanoo:

    no kyllähän mä uskon että avaruudessa on elämää mutta se ei taatusti tule näin esittäytymään tona päivänä

    eniten häiritsee noi kanavoijat koska en usko heidän kykyihinsä yhtään. ja ovatpa ne hyväuskoisia… jos nyt oletetaan että heidän kyvyt ovat totta, niin ne saavat oudon viestin joltain joka väittää olevansa rakkauden ja valon asialla, mitään sen kummempia kysymyksiä tai sisäisiä pohdintoja ne ovat vaan iha täpinöissää kehottamassa porukkaa keskittymään tähän suureen kysymykseen (haluammeko nähdä heidät ?), ja sit humps sielt revitäänki jostain synkästä ulottuvuudesta joku cthulhu demoni syömään kaikki..

    lähdettä mun heittämään 98% arviolle ? no et saa, ku ei oo. se oli vaan villi arvaus. tä juttu leviää lähinnä just tällästen ufo/paranormaali bligien kautta sekä youtubessa. lähinnä uuden sukupolven ufo hörhöt ottaa tälläset todesta ja näil ei valitettavasti oo mitää uutisarvoa ottaen huomioon tän tarinan lähteen.

    hyvänen aika siinähä joutuis koko uutistoimiston maine vaakalaudalle jos ne tosissaan alkais levittämään tätä juttua ihmisille ja sit mitää ei tapahdukkaa.. hah
    korkeintaan pääsee suomessa johonkin maikkarin keskiviikon jäniskevennykseksi. en tosiaan oo vielä missään nähny mitää uutisjuttua tästä jolla olisi informoitu maailman asukkeja. miten moni perus Ismo tai Liisa menee raskaan työpäivän jälkeen nettiin youtubeen tai paranormaali sivulle ettiin uusia hömppävideoita. ja vaikka menisikin niin juuri tämänkaltaiset hömppävideot ja muut info pläjäykset ovat sitä alinta luokkaa johon uskotaan koska valitettavasti netti on pullollaan näitä eikä yksikään ole vielä pitänyt paikkaansa

    en nyt toki yleistä ketään mutta pointti on että erittäin harva tietää tästä asiasta

    älkääkä loukkaantuko mun kirjoituksista, on vain tällänen tyyli 😀

  • rezaR sanoo:

    ”mikä teitä vaivaa?
    ja jos sanotte että on naurettavaa,lapsellista väittää jotain kyseistä asiaa niin onhanse vähintään yhtä naurettavaa ruveta väittämään ettei mitään tapahdu tai ettei ufoja olisi olemassa” UFO=Unidentified Flying Object eli tuntematon lentävä esine. Elämä avaruudessa on paljon todennäköisempää kuin, että sitä ei oli siellä. Mutta on eri asia pystymmekö koskaan ottamaan yhteyttä heihin. Aikahan se näyttää, että tuleeko ne tänne mutta todennäköisesti ei. Tämmösiä juttuja on vaikka kuinka paljon, niin tuskinpa tämä eroaa muista hörhöilyistä.

  • TheMagician sanoo:

    ”Elämä avaruudessa on paljon todennäköisempää kuin, että sitä ei oli siellä.”

    Varmasti on elämää, mutta että onko älyllistä elämää (siis muutakin kuin bakteereja ja niiden kumppaneita)? Se onkin aivan toinen asia. Luonnonvalinta saattaa toimia muilla planeetoilla hitaammin kuin Maassa, mutta se on pelkkää arvailua, kuten on myös kaiken muunlaisen Maan ulkopuolisen elämän olemassaoloon uskominen. Aina voi toki uskoa, että muuallakin on älyllistä elämää, mutta valitettavasti uskominen ei ole sama kuin totuus.

  • Nomi sanoo:

    Hexa (00:51:45) :

    ja – Nomi avaa jo silmät. vetoat selittämättömillä asioilla joihinkin usan sotilas kokeisiin..
    mietippä seuraavia ja vertaa niitä sotilaskokeisiin.
    – viljapeltokuviot
    -kummitukset
    -henkiparannus
    -valoilmiöt eripuolilla maailmaa
    onhan näitä
    mutta eihän kukaan sun päätäs tule kääntämään ellet itse hyväksy muutakun mitä’ näet

    Ei ole vielä kukaan antanut aihetta käännellä päätä kuten ei ole James Randillekkään, joka on luvannut miljoona dollaria sille joka pystyy todistamaan jonkin yliluonnollisen ilmiön. Rahat on edelleen hänellä tiukasti pivossa, vaikka yrittäjiä on toki ollut monia. Henkiparannuksia ja kummituksia odotellessa voi käydä tutustumassa kyseiseen linkkiin <a href=”http://www.randi.org/”

  • Ja taas sanoo:

    MagnetaPixie(2012), hän on selvästi ollut tietoinen näistä asioista (2012 siirtymä teorioista) eli hän huijaa. Uskon, että kaikki nämä profeetat ovat olleet yhteydessä toisiinsa ja kiistäneet sen. Mistä ne ”muukalaiset” tietäisivät että meillä on valtioita, johtajia yms eihä sieltä taivaista kuitenkaan näy muuta kuin valoja, mistä ne tietää, että olemme ihmisiä ja, että emme ole vielä täydellisesti avaruus ajassa. plaah

  • ruby sanoo:

    Totta juu että 14.10.- juttu on levinnyt ja olen kuullut monien perusdallaajien jo höpisevän tästä asiasta. Tieto leviää katsokaas ihan oikeasti internetin välityksellä, sekä myöskin se tosiseikka alkaa netin ansiosta aukeamaan ihmisille, että me ihmiset emme lopultakaan ole keskenään niin erilaisia kuin haluaisimme kuvitella. Skeptikot tietysti uskovat, että internetkin on sattumalta syntynyt (kuten kaikki maailmankaikkeudessa), mutta minä näen internetissä selvän suunnitelmallisuuden jonka tavoitteena on ehkä muistuttaa ihmisiä yhdenvertaisuudesta ja kollektiivisen sielun todellisuudesta.

  • ruby sanoo:

    Ja The Magician, mitä tulee älyllisen elämän mahdollisuuden todennäköisyyteen muualla maailmankaikkeudessa, aliarvioit universumin laajuuden pahanpäiväisesti.

  • ATEISTI(KO) sanoo:

    Ihmisillä on kova tarve uskoa johonkin mitä se ei heti ymmärrä, sen takia esim. eri uskonnot menestyvät niin hyvin, eikä siinä mitään väärää kunhan se pysyy kurissa. Jokainen saa uskoa mihin haluaa tai olla uskomatta. Väittelyhän siitä syntyy ja hyvä niin, mut älkää ottako sitä niin pirun vakavasti.

  • Totuus sanoo:

    Nauran teille uskovaisille päivänä 14.10

    Menettääkö ihmiset jo järkensä?
    Terveellä järjellä kun ajattelee niin voiko niin tapahtua?
    Ei tapahdu. En kuitenkaan sano että muuta elämää ulkoavaruudessa ei olisi olemassa

  • Wespa sanoo:

    ”Mistä ne “muukalaiset” tietäisivät että meillä on valtioita, johtajia yms eihä sieltä taivaista kuitenkaan näy muuta kuin valoja, mistä ne tietää, että olemme ihmisiä ja, että emme ole vielä täydellisesti avaruus ajassa.”

    Kyllähän mekin olemme lähettäneet esim. satelliitteja marsin ympärille ja näämme millaista siellä on. Ei ole kauan aikaa, kun näkymättömyysteknologiakin saatiin maassa toimimaan kohtuullisesti, niin voimme hyvinkin epäillä, että kehittyneellä rodulla on paljon tehokkaampaa näkymättömyysteknologiaa. Tästä voi siis päätellä, että niillä voi olla vaikka satoja tai tuhansia aluksia ilmassa tutkimassa meitä. Itseasiassa heidän ei edes tarvitse vierailla maassa tietääkseen meistä paljon. Internetti, radio- ja televisiolähetykset ovat jo kauan olleet näkyvissä avaruudesta käsin. Signaaleja liikkuu kokoajan… Ei siis mitenkään mahdotonta, että he tietäisivät hyvinkin paljon maailmanmenosta. Äläkää aliarvioiko älykkäämmän rodun voimaa.

    Ja taas -nimimerkkiä käyttävä. Suosittelen myös tutustumaan youtubessa MagnetaPixien muihin videoihin ja täten tekemään oman päätelmäsi, että puhuuko hän kanavoinneistaan totta vai ei. Toivottavasti osaat hyvin englantia. On myös helppo sanoa, että tämä olisi sovittu juttu kanavoijien kesken tms. mutta ei ole minkäänlaisia todisteita edes siitä, että he olisivat tunteneet toisensa tai olleet toisiinsa mitenkään yhteydessä.

  • tEPI sanoo:

    TheMagician (12:18:09) :

    Varmasti on elämää, mutta että onko älyllistä elämää (siis muutakin kuin bakteereja ja niiden kumppaneita)?

    ————————————————————-

    Avaruus on ÄÄÄÄÄRETÖN, aika itsekästä ajatella olevansa älyllisimmän lajin edustaja. 😀

    No, empä itsekkään ole täysin ufoihin ja alieneihin ”humpsahtanut”, mutta suurella mielikuvituksella varustetulla pääkopalla on pakko vaan ajatella kuinka hienoo toi ois jos allut tulis maapalloo parantaan ja saatais vihdoin valomiekat ja hologrammit käytöön ;). TERVETULOA sanon ma! 😀

  • TheMagician sanoo:

    Toki, avaruudessa on miljardeja galakseja, joissa on miljardeja tähtiä, mutta kun ne tähdet ovat merkityksettömiä, kun elämä ei ole mahdollista tähdessä, vaan tähteä kiertävässä planeetassa ja sen lisäksi planeetan etäisyys pitää olla oikea tähdestä. Eikä sekään riitä, että planeetta on pelkkää kiveä ja hiekkaa. Ja vain pienessä, todella pienessä osassa tähtiä on planeetta rinnalla. Ja elämän synnyssä, sekä sen jälkeisessä evoluutiossa älykkääseen elämään kestää, kauan. Eli osa tähti + planeetta yhdistelmistä ovat merkityksettömiä. Hyvin epätodennäköistä, mutta uskoo ken uskoo, kuitenkin s*atanan juonia.

  • Wespa sanoo:

    Mielestäni paras todiste maapallon ulkopuolisen älyllisen elämän olemassaoloon on maapallo itse. Se on siis todisteena, että on mahdollista syntyä elämää ja kun on kerran mahdollisuus, niin sitten voi olla useita ”tuloksiakin”. Ja on myös hyvin mahdollista, että jossain planeetalla voi olla hyvinkin erilaista elämää, joka on syntynyt erilaisissa olosuhteissa. Meidän ihmisinä on vain helpointa etsiä maan kaltaista elämää, sillä voimme käyttää itseämme esimerkkinä.

  • Ja taas sanoo:

    He eivät ole vielä vastanneet singaaleihimme. Kaikki avaruusaluksen kuvat jota olen nähnyt, ovat olleet sumeita, kaikki alukset lautasen muotoisia(huomatkaa scifi), muutenkin epärealistisia.

    Avaruus on ääretön, galaksit eivät, tähdet eivät, planeetat eivät. Pimeä aine puskee avaruutta isommaksi ja isommaksi, ja se kiihtyy, ja tämä alue on musta kuin yö ja hiljainen kuin hautausmaa.

    Telepatialla ei ole mitään tekemistä tieteen kanssa, on aikamoista huuhaata, että muukalaiset käyttäisivät tätä. Oletteko varmoja siitä etteivät ne käyttäisi esim. visuaalista kommunikointia tai jotain muuta limojen vaihtoa.

    ”Komentaja Adama” ja ilon sanoman armeija avaruudesta kuulostaa kliseiseltä.
    Miksi nämä muukalaiset eivät näyttäydy tunnetuimmille henkilöille kuten pressalle tai kunkulle, vain ne ilmestyisivät jonkun meedion mieleen.

    Mitä niiden toisistaan tietämykseen tulee. Nähytyäni tämän aiheen voisin kirjoittaa tänne olevani kanavoitsija, ja saaneenii kontaktin ulkoavaruuteen, jossa valon voimat tulevat maalle, nyt teidän täytyy ehdottomasti rukoilla ja iloita jotta tämä ilmestyisi meille ja pitäisi pienen valo shown. Kaikki sokeat uskojat voisivat luulla tätä oikeaksi. 🙂

    TULKOON VAAN! 😀

  • Assassin sanoo:

    Ja taas (18:02:22) :

    He eivät ole vielä vastanneet singaaleihimme. Kaikki avaruusaluksen kuvat jota olen nähnyt, ovat olleet sumeita, kaikki alukset lautasen muotoisia(huomatkaa scifi), muutenkin epärealistisia.

    Eivätkä vastaakaan signaaleihimme, jos eivät pysty ottamaan vastaan tai ymmärrä meidän niitä. Sitä paitsi miten pitkälle nämä signaalit ylipäätänsä menee?

    Jos et ole nähnyt muita kuin sumeita ufo- kuvia, elät luultavasti kaapissa. Netti on pilvin pimein hyviäkin kuvia, ne vaan nyt satutaan suoralta kädeltä tuomitsemaan feikeiksi skeptikoiden toimesta. Ensiksi vaaditaan hyviä kuvia koska sumeista ei saa selvää ja sitten syytellään niitä digitaalisesti tehdyiksi ja feikeiksi, ei tajua…

    Alukset usein lautasen muotoisia kyllä, mutta mistäs tämä on scifiin tullut ellei tosielämän kokemuksista ja näkemisistä. Sitä paitsi lentävistä lautasista on havaintoja kauan ennen kuin scifi- sarjat ottivat ne käyttöönsä.

  • Ukkonooa.. sanoo:

    No tarkkailpaapa taivaita. Ehkä näkyy muutakin kuin tähtiä, satelliitteja ja tähden lentoja. Ehkä kirkkaita valoja? ;-D Tähtitaivas on tähän aikaan vuodesta hyvinkin kirkas. Ja ilmat vielä lämpimiä…

  • arena sanoo:

    ”Ja taas (18:02:22) :

    He eivät ole vielä vastanneet singaaleihimme. Kaikki avaruusaluksen kuvat jota olen nähnyt, ovat olleet sumeita, kaikki alukset lautasen muotoisia(huomatkaa scifi), muutenkin epärealistisia.

    Täh? Ei tarvitse kauan penkoa asoita, kun huomaa että kaikenmuotoisia tunnistamattomia kohteita on nähty ja kuvia on vaikka millä mitalla. Parhaimpiin kuuluvat ”Belgian ufoaallon” (1989-1990) täysin selvät kuvat kolmionmuotoisesta aluksesta. Näkyi myös tutkassa, satoja silminnäkijäitä, hävittäjät perässä, kaikki täysin avoimesti todettavissa. Englannissa poliisihelikopteri seurasi kerran sylinterinmuotoista kohdetta. Video julkaistiin BBC:n Kentin aluelähetyksessä. Jne, jne.

  • 8) sanoo:

    Jos maassa on elämää, miksei muuallakin voisi olla? En ymmärrä tuota logiikkaa 😀

  • hippi sanoo:

    missäköhän päin maailmaa se valojuttu näkyy?

  • ruby sanoo:

    ”He eivät ole vielä vastanneet singaaleihimme”

    http://www.youtube.com/watch?v=_KoR2t-iM9k

    Tuota voisi jo sanoa vastaukseksi.

  • A-E sanoo:

    Eli joskus 1900 alussa tuli ensimmäiset kaupalliset radiolähetykset, jotka ovat kulkeneet läpi avaaruuden valon nopeudella.
    Oletetaan, että valo kulkee pyöristettynä 300000km sekunnissa, tunissa se olisi kulkenut 1080000000 km*24*7*52*100vuotta= Todella suuri luku:D
    Elikkä lähimpään tähteen oli muistaakseni matkaa valolta 27 vuotta.

  • Kari Pepsi sanoo:

    Jaa a.. Kyllä jos noin tulisi käymään, niin suuri osa ihmisistä pitäisi ko. tapahtumaa melko uhkaavana/kauhistuttavana. Siinä olis varmasti mielenterveys huolto kovilla kun jengil alkas ns. todellisuus ja sen taju hämärtymään..
    Funtsikaa vaikka jotain tosi arkista asiaa esim. lätkän sm-liigan pelejä.. jatkuskohan ihan normaalisti vaik molopäät kieppuis taivaalla näil aluksillaan?
    Jotenkin vaan tuntuu, et ihmiset ei tod. ole valmiita näin radikaaliin eventtiin.
    Itsekkin ja varmasti moni teistäkin saattaisi tosipaikan tullen järkyttyä vakavasti, niin iso ja outo asia kuitenkin kyseessä olisi.
    Vai???

  • 555+111 sanoo:

    Äkkiä päässä laskettuna 943488000000000km
    onko toi nyt sitten 904 biljoonaa kilometriä?

  • 555+111 sanoo:

    sori, 943 biljoonaa

  • JFK sanoo:

    Onhan se iso luku, mutta ei tuommoinen matka tuolla avaruudessa meinaa juurikaan mitään. En tiedä millä periaatteella nuo tähtitieteilijät avaruutta kartoittaa, muttei minun tietääkseni missään ihan lähistöllä ole vielä elämää havaittu. Jos tuo maan kaltainen planeettakin oli 500 valovuoden päässä eikä sitäkään eedenin puutarhaksi voi sanoa.

    Mutta juuh. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka joku toinen rotu olisi meidät täältä tyhjyyden keskeltä bongannut vaikka todennäköisyys sille onkin olematon.

    Mutta jos meidät joku toinen rotu joskus löytäisi ketkähän sieltä meitä tulis ensiksi morottaan? Maan päällähän jos jostain löytyy uusi heimo melkein ensimmäisenä paikan päälle säntää lähetyssaarnaajat ja sen jälkeen tutkijat joskus toisin päin, kun armeijoita ei sellainen kiinnosta.
    Tosin planeetan kokoisessa löydössä tilanne voisi olla toinen onhan kysymys kokonaisesta rodusta ja planeetasta jos se niille mitään merkkaa, kun mehän vielä eletään puussa niitten silmissä.
    Ehkäpä sieltä tuleekin sitten lauma kettutyttöjä päästämään meidät kaikki vapauteen tai huonolla tuurilla ne päästää muut eläimet vapauteen ja pistää meidät häkkiin.

  • TheMagician sanoo:

    Kyllä se on mahdollista, että muuallakin on älyllistä elämää, mutta hyvin epätodennäköistä. Ei kai sitä muuten yritettäisi jatkuvasti etsiä.

  • Kissansilmä sanoo:

    JEE : D silloin täytän 11 😀

  • Ja taas sanoo:

    en vaatinut vastausta siihen, se oli vain alku kevennys itse kommentista

    viljapeltokuvat ovat mielestäni komeita, mutta ne voisivat olla hyvinkin ihmisten tekemiä
    älyllinen elämä avaruudessa on mahdollisempaa kuin se ettei olisi. ei siinä ole mitään paranormaalia, mutta uskoakko 14.10

  • ruby sanoo:

    Jep kyllä tohon 14.10. kannattaa suhtautua reippaalla varauksella…. mutta toivotaan silti kaikki että se tapahtuu ja keskitetään energiamme siihen toiveeseen sinä päivänä. Jos mitään ei tapahdu niin so what? Ei siinä mitään häviä.

  • Peku sanoo:

    Tuun tänne nauramaa sit ku mitää ei oo tapahtunu…

  • Ja taas sanoo:

    Niimpä 😮

  • wildchild sanoo:

    aatelkaaha ny, jos nyt noi tulee käymää nii se muuttaa iha kaiken

  • JFK sanoo:

    Se on kyl totta et kaikki muuttuu ja tuskin parempaan suuntaan. vaikutksen jälkiä saisi siivoilla useamman vuoden.

    Mutta juuh ei liity varsinaisesti aiheeseen, mutta huomasin vain iltalehden sivuilla mielenkiintoisen artikkelin jossa Venäjän Presidentti kertoo aloittaneen ohjelman jonka tarkoitus olisi valmistua vuonna 2020. Artikkelissa mainitaan Avaruuspuollustus. Olis mielenkiintoinen tietää mitähän siihen kuuluu. Tosin Jenkkejä vastaanhan ne varsin kyseisen kyhää.

  • shakaali sanoo:

    mahtaako joku ottaa nyt turhan vakavasti? 😀

  • fledz sanoo:

    TheMagician.. kun mietit hetken, niin tajuat että on 100% varmuudella älyllistä elämää muuallakin kuin maassa. Ei pahalla, mut pitää olla kyllä melko tyhmä jos ei tota älyä.

  • Koiratonihanjees sanoo:

    Olen ali-ihminen joka tulee varamsti kettuilemaan kun mitään ei tapahdukaan. Tai siis tapahtuu ja paljonkin, mutta ei niille jotka ei vedä kamaa. Wohoo! Ne laittoi nahkaluotaimen sun perseeseen= olit tukholman risteilyllä ja sulle vaan sattu käymään paskempi mäihä. <3

  • Peku sanoo:

    Taaski sama juttu. Jokane on iha muna pystys ku jotai laitetaa sivulle

  • Koiratonihanjees sanoo:

    Ei näy joo. Ei tää sillee arvattavissa ollu tai mitään. Taitaa olla näkymättömiä alieneita…

  • janne sanoo:

    Nonniin 14.10.2008 on ohi eikä mitään tapahtunut.

    Aivan kuten normaalit ihmiset arvasivatkin niin ufouskovaiset alkavat selittää ettei tämä päivämäärä ollutkaan oikea, että kyllä ehkä muutaman päivän tai muutaman kuukauden tai ainakin viimeistään 2012 jotain tapahtuu.

    Minäkin voin ennustaa, että isojen globaalien yritysten kaatuminen ja pörssien ongelmat tulevat vaikuttamaan suuresti nykyiseen maailmaan!

    Eikä siihen tarvita kanavointia.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto