ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Hohtava Ufo Californiassa

Californialainen mies kuvasi ufoa, joka lensi hänen talonsa yli. Kohde oli matkalla pohjoiseen. Kuvattu 21.9.2008.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

24 kommenttia aiheeseen: Hohtava Ufo Californiassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jonizz sanoo:

    Vaau todella hieno video :O

  • Haisul1 sanoo:

    Hieno ufo, hieman huvitti tuo musa tuossa taustalla 🙂

  • Hassuklovni sanoo:

    Näyttää piloillaan ammutulta valoraketilta joka laskeutuu jossain kaukana ja katoaa puiden taakse. Nyt joku sanoo että ”se kiemurtelee ufomaisesti” mutta taitaa johtua kameran heilumisesta… Ei kai ihan mikä tahansa mene läpi?

  • Mävaan sanoo:

    Valoraketti? Ei minusta, eikä lentokoneen lähestymisvalo, eikä valoa venuksesta. Satellittikaan ei mielestäni tuota selitä.

    Tommosiahan noi nyt vaan on.

    Puusilmät: Nenä taivaalle, niin ei tarvii aina kaikkea aloittaa: F****i.

  • Spiff sanoo:

    Näyttää piloillaan ammutulta valoraketilta joka laskeutuu jossain kaukana ja katoaa puiden taakse. Nyt joku sanoo että “se kiemurtelee ufomaisesti” mutta taitaa johtua kameran heilumisesta… Ei kai ihan mikä tahansa mene läpi?

    Oletko edes ikinä nähnyt valorakettia muualla kuin televisiossa?
    Voin kertoa että se EI todellakaan liiku noin eikä näytä tolta.

  • Echostar sanoo:

    Mielestäni kaukaa ammuttu hätärakettiraketti. Vajoaa samalla lailla. En kyllä ole koskaan nähnyt miltä sellainen näyttää kaukaa katsottuna, mutta jotain tuollaista voisi odottaa… Voihan se tietysti olla vaikka lentävä lautanenkiiiiiiiiiiiiiii (elkää nyt lynkatko vaikka en ihan 100-0 tuota extraterrestiaalisten lentovehkeeksi usko!)

  • Kari Pepsi sanoo:

    Ei kyl ihan hätäraketista mene! Epäilystä kyl tällasis herättää toi lentorata, mikä tuppaa oleen aina suora ja vauhti myös tasainen, eli ei näy sellasii alienmaisii manöövereit. Mut enpä tiiä..

  • Kari Pepsi sanoo:

    Niin ja uutena kommentaattorina täytyy kyl nostaa Wespalle lakkii hienoista ja todella antoisista sivuista!:)

  • RockHill sanoo:

    Musiikki on paras:D

  • Synti sanoo:

    Mulle tuli vähän samanlaisen näkönen ufo silmään ku se rinkulamainen hohtava ufo viimekuussa, kun se muuttui palloksi yhessä vaiheessa.

    Onkohan sieltä nyt sit tulossa jotain 😛

  • gh0stb0y sanoo:

    Olen itsekkin ihan viikonsisällä nähnyt vastaavan!!! 😮

  • Pena sanoo:

    Paljon tälläisiä on tulvinut youtubeen tämän viikon ja viime viikon aikana.

    Se on varmasti joittenkin ihmisten pilakin.

  • Brecle sanoo:

    Eilen iltana näin ku lens tommonen saman tapainen täällä Porvoossa, se putos vähän nopeemmin ja tuli kipinöitä perästä

  • meiizi sanoo:

    Olen nähnyt itse monta kertaa tuollaisia.. Kerran samana iltana noin puolentunnin sisällä näkyi 14 tuon kaltaista juttua taivaalla.. Silloin oli jo pimeää ja nuo näkyivät tähtien seassa. Kaikki lensivät aikalailla samaan suuntaan ja välillä niitä näkyi pareittain(peräkkäin/vierekkäin). Sitten yhtenä iltana kun katselimme taas jos näkyisi jotain hienoa niin näimme tuollaisia ja sitten yhden joka lensi tajutonta vauhtia ennen kuin katosi. Se nopea tuskin oli tähden lento.. Olen kerran nähyt tähdenlennon eikä se näyttänyt samalta.

  • meiizi sanoo:

    Niin juu vielä lisätäkseni noista lentoradoista ja nopeuksista.. Usein ne mitä olemme nähneet niin lentävät tavallaan vähän nykien, nopeus kiihtyy ja hidastuu välillä. Sitten ainakin näyttää siltä että ne tekisi pieniä mutkia välillä ja kaartuisivat eri suuntiin…

  • kitty sanoo:

    hei mäki näin tollasen pariviikkoo sitte 😮 n_n

  • Hassuklovni sanoo:

    Hätärakettikin voisi olla, mutta ne ovat punaisia. Ehkä kuva on sitten palanut niin pahasti puhki että se näyttää valkoiselta. Spiff, hätäraketteja näkee keski-suomessa joka uutenavuotena ja ne vajoavat samalla tavalla hitaasti. Sekä hätä- että valorakettien ideana kun on että ne laskeutuvat hitaasti jotta täyttäisivät tehtävänsä paremmin. Tuo ”ufo” kun kulkee joko kohtisuoraan kuvaajasta poispäin tai alas. Oletkos muuten itse nähnyt tämän ufon muuten kuin nettitelkkarista?

    En väitä ettei ulkoavaruudessa todennäköisesti olisi elämää, tai ettei se mahdollisesti vierailisi silloin tällöin täälläkin, mutta ei silti pidä uskoa jokaista läpinäkyvää kusetusta. Kameran heilutteleminenkaan ei saa tuota ”ufoa” liikkuman muuten kuin viivasuoraan tasaisella nopeudella.

  • Mustix sanoo:

    Kiva. 😀

  • pro sanoo:

    no miks ette kuvannu kukaa niitä valojuttuja? mä oisin ainenki kuvannu jos oisin nähny jotai vastaavaa…tai sit voi olla niin shokissa ettei tuu heti mielee. 😀

  • Radisti sanoo:

    Jenkit ei näköjään pysty kuin hokemaan ” its huge ja oh my gad,samaa höpötti koko ajan.Eihän jenkit ny tietysti kovin,no jääköön sanomatta.
    Ne kanavointiujutut sais jo vähitellen lopettaa liittyen,siihen muka 14.10.08 tapahtuvaan,olisin riemastunt jos näin tapahtuisi,mutta meitä on kuitenkin kaikenlaista tallaajaa tälläkin pallolla.

  • meiizi sanoo:

    ”no miks ette kuvannu kukaa niitä valojuttuja? mä oisin ainenki kuvannu jos oisin nähny jotai vastaavaa…tai sit voi olla niin shokissa ettei tuu heti mielee. :D”

    Yritin kyllä, mutta videokameralla ei näy kun mustaa yöllä.. Tähtiäkään ei näkynyt.. Ja muutenkin oli aika jännä tapaus tuo kuvaus yritys.. Kohde loisti ensin kirkkaana, mutta heti kun otin kameran ja yritin ruveta kuvaamaan niin se sammui/katosi tai mitä sitten tekikään…

  • Zodium sanoo:

    Aika samannäköistä kun tossa Helsingissä kuvatussa videossa..
    Kummaa, että kuvaaja tiesi minne ilmansuuntaan UFO liikkuu..

  • kärmes sanoo:

    vakuutti minut toi!

  • kärmes sanoo:

    kahdeksalla markalla…heh!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto