ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Lokakuun 14. tänään?

Maapallon alkuperäisen kalenterin mukaan 24. 27. päivä on nykykalenterin 14. päivä. Nyt on alkanut mm. USA:ssa tapahtumaan ja havaintoja ”UFOista” on jo useita. Nyt voittekin laittaa sen mietintämyssyn päähän ja alkaa miettimään, että onko kontakti sittenkin menossa. Onko kyseessä siis Federation Of Light vai todella hyvä huijaus? Jos kontakti todellakin on menossa, niin se tarkoittaa sitä, että skeptikot ja uskovaiset molemmat olivat oikeassa. Jäämme odottelemaan lisää raportteja ja videoita tapahtumista. Toivottavasti saamme myös Suomesta videoita, kuvia, kokemuksia ja raportteja.

Tässä aiheeseen liittyvää materiaalia:

CNN-kanavan juttu aiheesta:

http://www.youtube.com/watch?v=l_CMrlSEO30

Liikkuvia ”tähtiä” Teksasissa:

http://www.youtube.com/watch?v=n1-EMoGQ3wA

Sloveniassakin tapahtuu:

Arizonassa nähty iso alus:

http://www.youtube.com/watch?v=_hKbc5QH7hU

Tässä ei niin hienoja videoita, mutta kuitenkin 24/25 pvä. kuvattuja havaintoja.
San Antonio
Teksas
Hollanti
USA
Ottawa
USA2
USA3

Ainakin näiden havaintojen perusteella lokakuun 24-27 on mahdollisesti aikaväli jolloin havaitaan/havaittiin eniten outoja lentäviä kohteita.

Videoita ym. lisätään siihen tahtiin, kun niitä löytyy. Ilmoitelkaa toki kommenteissa, jos törmäätte kiinnostavaan 24-27 päivä kuvattuun videoon. Kaikki omat kokemukset ja havainnot aiheeseen liittyen ovat myös tervetulleita. Jäämme odottelemaan päät räjäyttävää materiaalia. 🙂

Kannattaa myös seurailla tätä sivua aiheeseen liittyen:
http://www.10-14-08.blogspot.com/

Kiitos sepolle ym. asiasta ilmoittaneille. Täällähän on nopeata väkeä. 🙂

Adam DeGrayn mukaan nämä ovat vasta alkusoittoa. Ennen varsinaista isoa kontaktia tulemme näkemään kaksi toistaan huomattavampaa ilmestymistä, jotka valmistelevat meitä varsinaiseen tapahtumaan.

Maa järisi voimakkaasti eri puolella maapalloa (Kiitos linkistä Jackille). Mahtaakohan tämäkin liittyä valo-olentojen saapumiseen? Ajankohta ainakin sopii hyvin havainnoille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

221 kommenttia aiheeseen: Lokakuun 14. tänään?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • gg sanoo:

    Ei ei ei… missä valoalus?

  • seppo sanoo:

    Wespa, Sulla on tässä kuule loistavat sivut! Nopeasti ja hyvin toimii systeemi täällä.
    *kumarrus* 🙂

  • huhhei sanoo:

    jotenki epäilen. voiha jotai tapahtuukki

  • Henkonen™ sanoo:

    jospa ne tulis joku päivä

  • waqqali sanoo:

    Siis minkä ”alkuperäisen” kalenterin mukaan?

  • Wespa sanoo:

    Sloveniassakin tapahtuu. Video lisätty. 🙂

  • ERKKI sanoo:

    MISÄ ALUS?

  • waqqali sanoo:

    Siis tarkoititko, että alkuperäisen kalenterin 14pv on nykykalenterissa 24pv? Ja federaatio noudattaisi alkuperäistä? Odotellaan taas:)

  • Tonza sanoo:

    Ei millään pahalla, mutta tämä vaikuttaa jo hieman epätoivoiselta. Ja kun ne eivät tule nytkään, niin sitten se selitetään sillä, että niillä on jokin oma kalenteri…

  • domino sanoo:

    Mikähän h***etti toi Slovenian valopallo on? Jos oikea niin voi jumanstuikkeli nyt.

  • zen sanoo:

    Slovenian videolla oleva pallo näyttää hiukan pallosalamalta, menee toki aika hitaasti.

  • Cernunnos sanoo:

    Mitä ihmettä tarkoittaa ”alkuperäinen” kalenteri?

  • Wespa sanoo:

    Cernummos. Maapallolla oli toinen kalenteri, mutta sitten myöhemmin kirkko tms. muutti sen Gregoriaaniseksi kalenteriksi, jota käytämme nykyään. Tähän nykyiseen kalenteriin kuuluu myös ns. karkauspäivät, joita ei alkuperäisessä kalenterissa ollut.

  • waqqali sanoo:

    Onhan näitä kalentereita tietysti ollut koko liuta. Äkkiseltään löysin wikipediasta 15 eri kalenteria. On gregoriaanista, juliaanista, juutalaista, buddhalaista, mayaa ym. Kukas sen on sanonut, että meidän nykykalenteri on se mistä uhvot puhuu.

  • pippeli sanoo:

    Jotenki toi slovenia videon valopallo näyttäs vähän samalta kuin toi Britanniassa nähty valo taivaalla. Eller hur? en kyllä itse usko tähän ufo juttuun 😀

  • Obituary sanoo:

    Jos nuo humanoidit ovat tulossa/tulleet niin ihme etteivät he aluksi ilmoittaneet että ne tulevat sen alkuperäisen kalenterin mukaan eivätkä tämän nykyisen.

  • nessanen sanoo:

    Tässä yksi UFO, tosin kuvattu 22.10.2008

    http://www.youtube.com/watch?v=fVz-6nUmXcc

  • Wespa sanoo:

    Jos nuo humanoidit ovat tulossa/tulleet niin ihme etteivät he aluksi ilmoittaneet että ne tulevat sen alkuperäisen kalenterin mukaan eivätkä tämän nykyisen.

    Ehkä ne halus, että skeptikotkin olisivat oikeassa. Yllätysvisiitti. Tai sitten niillä vihdoinkin riitti bensa. 😉

  • waqqali sanoo:
  • Eric sanoo:

    ”Jotenki toi slovenia videon valopallo näyttäs vähän samalta kuin toi Britanniassa nähty valo taivaalla. Eller hur? ”
    Mainosmiehet ostaneet kunnon valonheittimet!

  • Cernunnos sanoo:

    Wespa:
    Ennen gregoriaanista kalenteria oli yleisesti käytössä antiikin Rooman ajoista lähtien juliaaninen kalenteri. Gregoriaanisessa kalenterissa siirrettiin ajanlaskua 10 päivää (karkausvuosisäännön erilaisuuden takia ero on nykyään 13 päivää) eteenpäin ja muutettiin karkausvuosia niin, että niitä ei ollut vuosina jotka olivat sadalla, mutta ei 400:lla jaollisia (toisin kuin juliaanisessa). Juliaanisen (joka oli siis pisimpään yleisesti käytetty kalenteri ihmiskunnan historiassa) kalenterin mukaan nyt olisi siis menossa lokakuun 12. päivä – ei todellakaan 14 tai 15. Ja juliaanista kalenteria ei ole siis nykyään käytössä, koska siinä vuoden pituus on pidemmässä juoksussa yksinkertaisesti väärä (hieman liian pitkä eli karkauspäivien ylimäärän vuoksi laahaa 128 vuoden välein aina yhden päivän enemmän): miksi meitä älykkäämmät olennot siis käyttäisivät täysin väärää kalenteria? Toki gregoriaaninenkin kalenteri on hieman epätarkka, sillä on vaikea tuottaa kalenterivuotta/-järjestelmää joka on täysin maan todellisen auringonkiertoajan pituinen. Gregoriaaninen kalenteri kuitenkin jätättää vain noin 3300 vuoden välein yhden päivän, ja se onkin verrattain helppo korjata erillisellä karkausvuodella.

  • Cernunnos sanoo:

    Juliaaninen (eli ”alkuperäinen”) kalenteri käännähti juuri 13. päivään =)

  • Vainuaja sanoo:

    Uskon itse että he vielä tulevat ennemmin tai myöhemmin :). Yhdyn itsekkin zen:in sanomaan ja uskoisin tuon Slovenian valopallon vain olevan salamapallo tai jokin muu sähköinen asia, kun jos katsotte sitä siitä näkee sulevan sellaisia samanlaisia sähköpurkauksia mitä salamassakin on. Mutta tulevat KYLLÄ! 😀

  • Karvalakki sanoo:

    JES. Menisi nyt vaan koko maailma uusiksi tässä muutaman päivän sisään. Ei millään meinaan jaksais vaivautua koeviikkoa päntätä. Jos uhvot tulee niin ehdin liftata mukaan juuri sopivasti!

  • takioni sanoo:

    jaaha, ei nuo kovin valovoimaisen todisteellisia ole nuo videot. Luvattiin ISO alus, ettei tarttis enää märehtiä onko vai ei.
    Tuollaisia liikkuvia ¨tähtiä¨ on itsekin tullut nähtyä; menivät melkoista siksakkia vielä. Mutta silti kaipaisin jotain vielä konkreettisempaa.

  • JP sanoo:

    Mielenkiintoisia videoita, outoja valoja taivaalla, mutta vieläkään ei tunnu siltä, että maan ulkopuoliset olennot olisivat näiden tapahtumien takana. Slovenian valopallo saattaa hyvinkin olla jo edellä mainittu pallosalama tai jokin pilvessä tapahtuva sähköpurkaus. Eikös Yhdysvalloissa noilla tornadoalueilla tapahdu noiden myrskyjen aikaan saman tapaisia valoilmiöitä taivaalla.

  • takioni sanoo:

    Luulisi, että maan ulkopuolinen äly olisi sen verran fiksua väkeä, että osaisivat ilmoittaa tulostaan tällä hetkellä käytetyn kalenterin mukaan…
    Mutta siinä alkuperäisessä viestissähän tähdennettiin, että ei se 14. pvä ole välttämättä se autuaaksi tekevä päivä, vaan tilanteesta riippuen voi olla jokin muukin – aina sinne helmikuuhun 2009 asti. On tässä siis aikaa odotella.

  • Wespa sanoo:

    En nyt sitten tiedä onko Juliaanisen kalenterin mukaan tuo 14. päivä 24; vai huomenna, mutta näissä videoissa ainakin on laskettu, että Juliaanisen kalenterin 14. päivä olisi nimenomaan 24. http://10-14-08.blogspot.com/2008/10/have-we-been-looking-at-wrong-calendar.html

  • Zodium sanoo:

    Jooh.. Sloveniassa pallosalama ja tuolla teksasissa jotain leijoja (?) tms jotka hytkyvät edestakaisin ja joista valo heijastuu..

  • Phantom sanoo:

    Here we go again….Toivottavasti oltiin aiemmin väärässä

  • Cernunnos sanoo:
  • domino sanoo:

    Eli huomenna vasta on 14. lokakuuta tuon Julian calenderin mukaan. Jos nämä lähipäivien UFO haivainnot ovatkin vasta alkulämmittelyä. ;D

  • Cernunnos sanoo:

    Tuo videossa oleva väärinymmärrys johtuu varmastikin siitä, että videon tekijä kuvittelee juliaanisen kalenterin jätättävän vain 10 päivää, koska se jätätti sen verran vuonna 1582 jolloin gregoriaaninen kalenteri otettiin käyttöön. Tänä päivänä juliaaninen kalenteri on kerennyt jätättämään jo sen 13 päivää, kuten aiemmin selitin.

  • takioni sanoo:

    Ne Teksasin ns. liikuvat tähdet vaikuttivat kyllä muilta kuin leijoilta. Ensin tuli mieleen lentokoneen valot, mutta sitten muuttivat suuntaa eritavalla kuin lentokone olisi tehnyt.
    Ja Ottawan kohteet olivat mielenkiintoisia. Mutta niin kuin jo tuossa aijemmin purppasin, niin ei ne miltään mahtialuksilta kyllä vaikuta, joilla tultaisiin säväyttämään maan asukkaat ja viemään jalat alta skeptikoilta. Eikö niiltä parampaa löydy?

  • takioni sanoo:

    domino :
    Eli huomenna vasta on 14. lokakuuta tuon Julian calenderin mukaan. Jos nämä lähipäivien UFO haivainnot ovatkin vasta alkulämmittelyä. ;D

    Ahaa, alkulämmittelynä kyllä ymmärrän mokomat pikku tähtöset 🙂
    Vaan parempaa odotellaan.

  • Kristhor sanoo:

    harvinaisen jälkeen jääneitä ufoiksi, vai koettaako ne olla kovinkin ovelia? toivottavasti tulevat 😀

  • Aqua vitae sanoo:

    Bullshit, I’ll say.
    Nyt menee jo vähän epätoivoiseksi… Ei auta enää itku markkinoilla, tulisivat sitten kunnolla jos olisivat tullakseen. Vastasin: EN USKO KOSKAAN

  • Haisul1 sanoo:

    Juliaanisen kalenterin 14. lokakuuta on itseasiassa 27. päivä eli maanantai:
    http://5ko.free.fr/en/jul.php

    Vai ymmärsinkö nyt väärin? Muukalaisten saapumiseen en ota kantaa 😐

  • Wespa sanoo:

    Voiko pallosalama muka olla noin iso, tuon värinen ja käyttäytyä tuolla tavalla? Voitte toki valistaa…

  • zen sanoo:

    Itse en tiedä miten pallosalama käyttäytyy tai miltä se näyttää. Tuli vain ensimmäisenä mieleen. Kamera voi myös vääristää väriä ja kokoa.
    Itse olen kumminkin asiaa kohtaan erittäin avoin.
    Yhtenä iltana poikaystäväni kanssa näimme täysin saman näköisiä valoja mitä useissa videoissa näkyy. Ensimmäinen kulki erittäin nopeasti (lentokoneita oli myös liikkeellä, ja menivät reilusti hitaampaa vauhtia), toista en ehtinyt nähdä, mutta kulki kuulema mutkittelevasti ylös ja alas. Eivät ainakaan olleet lentokoneita..

  • Haukka sanoo:

    Jaa-a, mitä seuraavaksi? Tuleeko tästä jokavuotinen kontaktin odottamisen juhlapäivä ufouskovaisille? Sitten tällä teidän uskonnollanne on ihan oma, joulua vastaava juhlakin. Myöntäisitte jo hävinneenne, mitään valoaluksia ei tullut tai ole tulemassa. Alkaa kyllästyttää tämä, menee jo aika säälittäväksi (ei pahalla)… Toivottavasti järkiinnytte pian.

  • Everest sanoo:

    No ainakin pallosalama voi olla ISO (täälläkin oli lehtien mukaan talon kokoinen pallosalama ollut joskus).Mutta tuon värisestä pallosalamasta en oo ikinä kuullu…mutta eniten kyllä tuosta tulee mieleen pallosalama tai jokin muu sähköilmiö.

  • JP sanoo:

    Jostain luin, että pallosalamista tiedetään vielä melko vähän. Ei ole edes tarkkaa tietoa siitä miten ne syntyy. Usein sanotaan että pallosalama olisi alle 50cm halkaisijaltaan, mutta voihan niitä olla isompiakin. Väreistä en tiedä mitään, mutta jos niistä tiedetään vielä melko vähän, niin värivalikoima pallosalamille voi olla melko laajakin. Luonnossa pallosalamia esiintyy harvakseltaan ja jotkin tutkijat pitävät niitä jopa optisina harhoina.

  • nessanen sanoo:

    Tässä taas yksi videoklippi, UFOja lentokoneen ympärillä. kuvattu 22.10.2008

    http://www.youtube.com/watch?v=uK-YEPjWSNE

  • nessanen sanoo:

    Näitä löytyy kuin sieniä sateella! Tai, no ainakin 2 vielä

    http://www.youtube.com/watch?v=KbA15m9kQ6Y kuvattu 22.10.2008

    http://www.youtube.com/watch?v=_vhWaSovsRM kuvattu 22.10.2008

  • Jonizz sanoo:

    Kovasti tuo slovenian video muistuttaa pallosalamaa..Mutta aivan liian hidas ollakseen pallosalama.

  • Jonizz sanoo:

    @ JP

    On sitten todella huonoja Tutkijat..kun ei ilmeisesti ole olleet hereillä saati sitten edes vaivautunut etsiä tietoa tästä.

    Ihmisiä on kuollut Pallosalamoihin ja jotku ovat nähneet kun pallosalama iskenyt ihmiseen.

  • Avaruusolennot ovat innokkaita historian harrastajia, heille kelpaa vain Julius Caesarin käyttöön ottama kalenteri.

  • Frank sanoo:

    ….erkele, tällä kertaa UFOt latasivat väärän kalenterin netistä vai? Seuraavaksi ne tietenkin tulevat 14 päivä seuraavana vuoden lokakuussa… Huoh…

  • lizard sanoo:

    Joo, tän aiheen vois jo antaa olla. Täytyy vain hyväksyä se tosiseikka, että koko 14.10 oli pelkkää fantasiaa. Eiköhän tuolta nyt löytyis muutakin mielenkiintoista kuin odotella näitä vierailijoita kuukaudesta toiseen milloin minkäkin selityksen turvin…..alkaa jo tympimään.

    Täytyy palata näille sivustoille uudestaan vaikka kuukauden kuluttua, jospa sitten olisi jo täälläkin juttua jostain muusta…..

  • Marie sanoo:

    NE TULEVAT, NE TULEVAT!!! *ottaa kameran ja ryntää ulos räpsimään uvia taivaasta* Ottakaa huomioon, että USA:ssa päivä ei ole vielä vaihtunut… Tuo valo slovakiassa vai missälie on luultavasti pallosalama tms. Vasta sitten kun jättialus tulee, uskon, että ne ovat täällä. Uskon muutenin kyllä 100 % ufoihin, mutta kun ne tulevat maan päälle… *pyörittää punaista mattoa, ja hommaa jostain paraatiorkesterin*

  • Totuus sanoo:

    Ei voi olla totta! Taas tää hömpötys jatkuu!?!?! Ei ne tuu!
    Taas viedään teitä ihan kuustoista nolla. Niidenhän piti tulla jo 14.10? No ei tullu. Viel te uskotte. Luulis et vähän järkevämpää porukkaa olis sentään.
    Kattokaa toi tähtivideo. Siellä on toi yks oikea tähti joka ei liiku. Noi muut tähdet on ilmeisesti aika lähellä sitten?

    Sanon vaan taas että mitään ei tapahdu.
    Tyhmä uskoo tähän uudelleen.

  • Mimmu sanoo:

    Minulla meni viime kerralla jo usko tuohon kontaktiin.
    Mutta eilen olin mökin rappusilla istuskelemassa, ja katselemassa maailman menoa.
    Tuli sitten siinä taivalle katsottua, ja siellä näkyi sellainen kolmion muotoinen ”pilvi alus”(mitä kuvattiin, tai sitten ”kuvattiin”, kun oli se 14. päivä).
    En sitten sen enempää siihen kiinnittänyt huomiota koska usko oli jo mennyt, mutta nyt, kun kerta TAAS on tämä juttu, niin alkoi mietityttämään :DD

    EHKÄ

  • Mimmu sanoo:

    Ihmettelinkin jo, kun Totuus: nimimerkkiä ei ole näkynyt :DD

  • B82rez sanoo:

    HOHOO! toi sloveninasd valopallo oli aika hulvaton näky 😀 Se katos kyl aika ufomaisesti sinne taivaalle.. kuiteski taas näitä ameriiikan hologrammi juttuja. tai sitten illuminati ampu jollain ybertykillä noita federation of light heppuja. 😛

  • Karvalakki sanoo:

    Muistakaa että vielä tuon kalenterin 14. päiväkään ei välttämättä tapahdu mitään. Uusi kusetus on varmaa vasta kun 15. toistakin päivä on ohitse. Joten eipäs hätäillä tämänkään kanssa.

    Meillä on toivoa. Ehkä väärä päivämäärä, eli tämän kalenterin 14. – 15. päivä, oli lämmittelyä ja tavallaan valmensi siihen kannattaako tulla. Siihen, että jos vieläkin on uskoa jäljellä niin heidän kannattaa tulla nyt ”oikeaan aikaan”. Kun tämä lause antoi toivoa, oli se totta tai ei:

    ”To let those that know we are here, that we have not abandoned them.”

  • Mmm sanoo:

      /l、
    ゙(゚、 。 7
     l、゙ ~ヽ
     じしf_, )ノ

  • Repe sanoo:

    Onko sitä niin vaikee tajuta että toi ufo juttu oli kusetusta.

  • fakeboy sanoo:

    FAKE!!

  • JP sanoo:

    Jonizz:

    Pallosalamat ovat kuitenkin harvinaisia ja hyvin lyhytkestoisia. Pallosalamoiden esiintymistä ei voida ennakoida ja se tekee niiden tutkimisesta todella vaikeaa. Voi tietenkin olla että tutkijat eivät tarkastele asiaa riittävän laajasti, mutta viime aikoina ollaan saatu myös uutta tietoa ihan tavallisesta salamasta, joita on kuitenkin ollut helppo ennakoida ja ovat vielä yleisiä.
    Olen kanssa kuullut, että pallosalamia on osunut ihmisiin ja tappanutkin, mutta myös rakennuksia on tuhoutunut pallosalaman takia useita.

  • A-E sanoo:

    Slovenia pallosalama on ydinlaitoiksen päälle. Joten olen joskus aikaisemmin nähnyt samanlaiset ilmiön, mutta silloin koko taivas oli sininen/violetti. Silloin iso iso sähkömuuntaja hajosi. Se sai taivaan näyttämään siniseltä/violetilta.

  • Rattlehead sanoo:

    Vähän kyllä selityksen makua mutta katsotaan mitä (ei) tapah(du.)tuu. Muistakaa edelleen, että kyseessä oli 1 iso alus, oliko se amerikan yläpuolella, ei muutamia pieniä havaintoja ympäri maapalloa tai yksi iso alus missään muualla.

    Kiinnostava sanavalinta ”uskovaiset”. Tulee ekana mieleen omien kuvitelmien/ harhojen sokaisemat tyypit jotka jauhaa jeesusksesta. Eikä tämä ufohämpätys ole siihen aika hyvin rinnastettavissakin?

  • XD Mixeri sanoo:

    Siis haloo, eikös niitten pitäny tulla isolla aluksella, turha tässä pieniä on tarkkailla!
    Tai sitten ne yrittää hämätä. Ties vaikka räjäyttäisivät maapallon tuhkatuuleen, ja ottasivat vaan tietyn määrän ihmisiä mukaan…. Tai joko tämä juttu on vuosituhannen vedätys ;D Mutta jos uskotaan niiden olemassaoloon, niin ihan selvästi ne suunnittelee jotakin.. Mutta mitä? Toki se suunnittelija voi olla USAn hallituskin, mutta jos tämä tosiaankin on totta, en enää kehoittas luottamaan niitten hyväntahtosuuteen.

    Heheh, toi uskovaisuusjuttu oli hyvä =)

  • Brecle sanoo:

    Voihan sieltä tulla iso alus ja sitten pieniä aluksia tarkkailemaan

  • bullet for my valentine sanoo:

    mikä hitto toi viiminen video on?? kauhee sininen valopallo? : o

  • takioni sanoo:

    Voi itku, kun näin viime yönä niin toden tuntuita unta, että taivaalla risteili paljon aluksia. Valoisaan aikaan ne olivat joko pilven värisiä alhaalta katsottuna, joissakin vilkkui joitain valoja. Pimeän tullen kaikissa oli valoja.
    Olin haltioissani ja samalla rauhallisen tyytyväinen, että vihdoinkin tämä tapahtui. Se tuntui todella tärkeältä, että tapahtui. Olin helpottunut. Rauhoittelin niitä, joilla meinasi paniikkivaihde mennä päälle. Vakuuttelin, että näin sen piti mennäkin.
    Aamulla oli haikea olo. Enkä todellakaan ole mikään ufo-uskovainen.

    Noista pallosalamoista sun muista voisi joku Suomen ufotutkijoiden sivuilla osata valottaa enemmän. Heillä muuten ehkä alkaa joku ufotutkijan kurssikin. Käykää sivuilla katsomassa.

  • waqqali sanoo:

    Keskiviikkona on uusikuu, joka on enemmän tai vähemmän pyhä hetki monissa perinteissä. Esim. hindulaisuudessa se on shivaratri ja vielä tämän nimenomaisen uudenkuun aikaan vietetään divalia ”valon juhlaa” (hindut, sikhit ja jainalaiset) ja se on kansallinen vapaapäivä intiassa. Aika hyvä aika ”valoliittolaisten” vierailulle;)

  • Hyrre sanoo:

    Tuo Slovenian video oli todella hieno, pallosalamaksi veikkasin itsekkin. Paha nyt mennä taas sanomaan mitään muuta kun että uskon kun nämä ”otukset” tulevat kättelemään ja sanovat paksulla tampereenmurteella ”terve!”.

  • KP sanoo:

    Itse tahtoisin viimein nähdä sen hehkutetun 2000mailin kokoisen pikku aluksen 😛 sit mäki uskon ku sen näkee…jos näkee ^^ Tosin toi slovenian pätkä oli aika siisti 🙂

  • joopajoo sanoo:

    pliis ei enää tästä jauhamista. 14 päivä meni jo aikoja sitten ja mitään ei tapahtunu. se oli suurin ufohuijaus/yllytys ikinä. nyt jatketaan kaikki vaan omaa elämää. kiitos ja peace out.

    -Federation Of Light-

    Commander Adama

  • Brecle sanoo:

    joopajoo, antaa ihmisten usko jos haluaa

  • B82rez sanoo:

    entä jos se onki ens kuun 14 päivä 😛 tai sitä seuraavan kuun. tai sitä seuraavan. IMO illuminati tuhos ne

  • waqqali sanoo:

    ”I want to believe”:P ennemmin tai myöhemmin ne sieltä tuloo. Ei pidä kyynistyä, jos ei valoliitto suvaitse tulla just sillon kun olisi itse toivonut.

  • [1935] sanoo:

    Huijausta…

  • asdasd sanoo:

    hmm.. tälläkin hetkellä niiden alus on etelänavan vieressä. huom. google earth

  • rp sanoo:

    ei kyllä enää oikeen oo uskomusta tähän hommaan 😀 skeptisyys noussu huomattavasti lähiaikoina tälläseen asiaan

  • kabanossi sanoo:

    mäku luulin et paranormaalin sivuil ruvetaan keskittymään taas muihinkin asioihin kuin ufoihin..
    en usko edelleenkään noihin juttuihin. ekat kaks videoo oli suorastaan peräsuolesta, mutta slovenian videossa oli hieno pallosalama.
    ja kukaan ei voi myöskään väittää, etteikö se voisi olla pallosalama, koska tutkijoilla ei ole pallosalamoista toistaiseksi paljoakaan tietoa (esim. niitten liikkeistä ja kauanko ne ”elävät”). muistaakseni luin ilmatieteenlaitoksen sivuilta, että pallosalamat voi ”elää” jopa yli puoli minuuttia ja koot vaihtelee.

  • kabanossi sanoo:

    ja jos noi ufot tuktii meitä ja haluis tulla just tiettynä päivänä esiin, nii sammuttais nyt ees öisin valot.

    unohdetaan jo ufot.

  • Wespa sanoo:

    Muistakaa edelleen, että kyseessä oli 1 iso alus, oliko se amerikan yläpuolella, ei muutamia pieniä havaintoja ympäri maapalloa tai yksi iso alus missään muualla.

    Johtuu mitä kanavointia uskoo jne. Luulisin, että se iso alus tulee vasta myöhemmin tällaisten pienempien havaintojen jälkeen joskus. Vähennetään aluksi paniikkia pienemmillä havainnoilla ja totutetaan ihmisiä ja sitten vasta myöhemmin tullaan isolla aluksella. Kuten mm. tässä kerrotaan: http://lightworkers.org/content/51109/commander-adamas-102108-update
    Jokatapauksessa havaintoja on tullut parin päivän sisään todella rutkasti.

  • Frank sanoo:

    Taitavat UFOt rankaista vääräuskosia ja kaatoivat meidän pihan lipputangon, kaikkien muiden pihojen tangot ovat vielä pystyssä. Pelätkää te jotka ette usko että UFOt tulevat 27 päivä XD Taidan raportoida 14.10 blogiin 😛

  • Emolys sanoo:

    Ei todellakaan vakuuta minua. Meille luvattiin SUURI USEITA VALTIOITA PEITTÄVÄ VALOALUS. Mitä saamme? Epätarkkoja kännykkäkameroilla kuvattuja pisteitä. Mitä lie valoraketteja. Aika säälittävää oikeastaan 😀

  • asdasd sanoo:

    joo nyt lähti postia illuminatille.. ties mitä on niille tehny

  • Marie sanoo:

    Johtuisikohan huomattava havaintomäärä pian tulevasta meteorisateesta? Itse olen nähnyt eilen neljä tähdenlentoa, sekä kuvasin kamerakännykälläni merkillisen seikan: mustan, pyöreän kohteen taivaalla (odottakaa hetki, siirrän sen koneelle)

  • asdasd sanoo:

    ettei marie olisi nähnyt vain ufoja

  • Mustix sanoo:

    Vau.. Tuo pallosalama oli hieno…
    Tuo texas video oli iha uskottava. 😀

    Tuleekohan ne oikeesti nyt.

  • gg sanoo:

    Vaikka tämä ei olekaan totta, niin ”havaintoja” on ainakin enemmän kuin 14. päivä

  • asdasd sanoo:

    eikös huomisen sen jonkun juliaanisen kalenterin mukaan pitäis sit olla ’14 päivä’? elikkä ne tulis huomenna tai ylihuomenna.. havaintoja tulee kokoajan lisää niin vois noinkin olla.

  • Zodium sanoo:
  • Hexaa sanoo:

    :D:D noniin ei muutakun pongi esille niin on paljon helpompi valmistua
    ja qlimaxia taustalle :D:D

  • Ogeli sanoo:

    Jaa, että Valon Tuojat ovat aiheuttaneet tämän maailmanlaajuisen pörssilaskun, jotta Illuminati putoaisi vallasta? Hei oikeesti 😀 Mutta olihan silloin 14.10 hauska uskoa, että noita ufoja on tulossa. Ja haluan vieläkin uskoa, että joskus jotain suurta tapahtuukin. Mutta onko se aika juuri nyt… Jotenkin tuntuu vain todella epätodennäköiseltä. We’ll see.

  • Brecle sanoo:

    Täytyy mennä syvälle psykoosiin, sisäkkäisten maailmojen äärettömyyksiin

  • ManualTheGreat sanoo:

    Slovenian ilmeinen pallosalama. En perusta väitettä mihinkään. Ja tottakai Suomessa sataa kaatamalla, ei auta pakko sinne taivaalle on välillä käydä kattelemassa.

  • Laurent sanoo:

    Olen pahoillani mutta en usko ollenkaan että maapallon ulkopuolinen äly ainakaan juliaanisen kalenterin mukaan saapuisi. Kaikissa sivistyneissä valtioissa käytetään gregoriaanista kalenteria ja hyvästä syystä.

  • Sabota-C sanoo:

    täytyypä tästä siirtyä parvekkeelle kameran kanssa.. ^^

  • Karvalakki sanoo:

    Minäkin meinasin mennä ulos kameroimaan josko jotain hienoa näkyisi. Kiireesti ruokin kanit kun kissa tuli jalkoihin kitisemään että pitäisi sisälle päästä niin siinä meni sekin kyttis.

  • Frank sanoo:

    Pitää mennä ostaa foliota 😛

  • jeppis sanoo:

    Se entinen kalenteri oli muistaakseni juliaaninen, ja nykyiseen gregoriaaniseen kalenteriin siirryttiin 110 vuotta sitten (?) jos oikein muistan, tästä syystä mm. Venäjän olympiajoukkue myöhästyi olympialaisista 10 päivällä.
    Runsaasti näyttäisi olevan materiaalia tullut, ehkä kontakti onkin tulossa.

  • Fear sanoo:

    Arizonan alus on pallosalama. Sen huomaa pienestä sähkökehästä. Normaali tapaus

  • Ghost Hunter sanoo:

    Ne tulee!!!!!!=DDD Entä sitte jos alienit käyttää juliaanista kalenteria? Ainaki ne oli tarpeeks älykäitä tietään siitä xD Mutta mietityttää vain: Minne sitten alus/alukset laskeutuu?(siis minepäin maapalloa?) Entäs aika ero? Hmm… Ja ennen kaikkea: ehtiskö livahtaa kyytin UFOon? Koska elämä maapallolla alkaa tympiä >> 8D

  • Niina sanoo:

    Tässä mielenkiintoinen juttu. Lokakuun 24-25. välisenä yönä näin unta, jossa sain tietää avaruusolioiden olevan tulossa maapallolle. Tätä ihmeteltiin suuresti, eikä tiedetty/ymmärretty minkälaisella asialla muukalaiset olivat tulossa. Pian sainkin kuulla että kaikki ihmiset evakuoidaan jonnekin missä oletettua vaaraa ei olisi (avaruusoliot olivat ottaneet kohteekseen ilmeisesti kaupungin jossa itse unessa asuin). Olin linja-autossa jossa oli muitakin evakuoitavia, ja linja-auto pysähtyi jonnekin. Seisoin ulkona muiden joukossa ja pian näimme kuinka taivaalta syöksyi punaisia palloja jotka menivät ihon läpi ja olivat ilmeisesti jonkinlaisia tutkimuslaitteita. Koko unen ajan minulla oli tunne, että mitään pahaa ei kuitenkaan ollut tapahtumassa. Aamulla herätessäni uni oli tarkassa muistissa, se tuntui lähes elokuvalta.

  • Niina sanoo:

    Olen jonkun verran seurannut tuota 14. lokakuuta -juttua, mutta kun se ei sitten toteutunutkaan silloin niin unohdin koko jutun ja vasta tänä iltana aloin yhdistämään tämän uneni tähän ilmiöön kun rupesin selailemaan Paranormaaliblogia… 🙂 kummallista?

  • asdasd sanoo:

    normaalia tossa iässä.. hormoonit hyrrää ja ufot mielessä. been there, done that

  • Mimmu sanoo:

    Minä ainakin ajattelen positiivisesti, vaikkei ne tulisikaan.
    Eipähän ole ainakaan huomenna vaikeuksia nousta sängystä ensimmäisenä syysloman jälkeisenä päivänä, sillä pitää rynnätä heti ikkunaan katsomaan näkyykö ”heidän” alusta meillä päin :DD

  • zen sanoo:

    Pakko sanoa nyt, asdasd; miten niin ”tuossa iässä”? 🙂 Mistäs tiedät minkä ikäisiä ihmisiä nimimerkkien takana on?

  • Pelto sanoo:

    Niina, paranormaaliblogi (voi) aiheuttaa hallusinaatioita.

  • JP sanoo:

    Katsoin Teksasissa kuvatut liikkuvat valopallot ja tulin siihen tulokseen että osa niistä on mahdollisesti lentokoneita.
    Lähes koko videon ajan keskellä oleva tähtimäiselle valoilmiölle en löytänyt mitään selitystä, liike ei ainakaan viittaisi lentokoneeseen, mutta ajassa (0.05) tämän keskimmäisen tähden alapuolelle ilmestyy valo, joka liikkuu selvästi. Luulen että lentokone on nousemassa läheiseltä kentältä ja ajassa (0.22) kohde kirkastuu, joka selittyisi sillä, että lentokone kääntyy kohti kameraa ja nousussa koneiden käyttämät valot kohdistuvat juuri kameraa kohden. Tämä selittäisi myös hetkittäisen liikkeen pysähtymisen taivaalla ennen kuin valo lähtee takaisin vasemmalle. Melko samantyylinen valo nousee ajassa (2.19) joka voisi olla myös lentokone.
    Sitten videon lopussa oikeaan reunaan ilmestyy ajassa (4.18) hitaasti vasemmalle liikkuva kohde, joka voisi olla jossain kulmassa kameraan nähden, korkealla liikkuva lentokone ja se selittäisi valon hitaan liikkumisen.
    Mutta sitä en tiedä, onko tuolla alueella mitään lentokenttää.

  • Totuus sanoo:

    Aika älytöntä enään uskoa tuohon. Eka sanotaan että 14.10 tapahtuis jotain. Ei tapahtunu. Nyt sitte uudestaa yritetään. Aika säälittävää. Eikai taas siellä se blossomin poika oo sekoilemassa?

  • Fear sanoo:

    Blossom oli nainen jos oikein muistan?

  • OMG sanoo:

    Poika? Nainenhan se on =D

  • Mikkis sanoo:

    Meikäkin näki viime yönä erittäin aidon tuntuista unta ufoista, niiden saapumisesta. Merkillistä, sillä se oli ensimmäinen ufo-uneni. Ainakin ensimmäinen, jonka muistin aamullakin vesiselvästi.

    Liekö sattumaa, että moni muukin on viime öinä nähnyt tälläisiä unia?? Hmmm….

  • asdasd sanoo:

    zen, mä tiedän kaiken kaikesta. Hmm.. mä nään vaan unia demoneista

  • Everest sanoo:

    hmmm…Näin toissayönä unta kanssa ufoista mutta en muista enää mitä siinä tapahtu =D.Mutta näin myös unta että Jupiter muuttui toiseksi auringoksi ja maasta katsottuna oli kauhean kirkasta…sitten yhtäkkiä ne himmeni ja niitä pystyi katsomaan paljaalla silmällä (vaikutteita Sunshine-elokuvasta =D).

  • kabanossi sanoo:

    mä nauran unissani niille, jotka uskoo et tänään tai huomenna laskeutuu ufoja.

  • Zodium sanoo:

    hmmm…Näin toissayönä unta kanssa ufoista mutta en muista enää mitä siinä tapahtu =D.Mutta näin myös unta että Jupiter muuttui toiseksi auringoksi ja maasta katsottuna oli kauhean kirkasta…sitten yhtäkkiä ne himmeni ja niitä pystyi katsomaan paljaalla silmällä (vaikutteita Sunshine-elokuvasta =D).

    <– <3 mun lempparileffa 😀

  • pippeli sanoo:

    Joo-o, kerran oon ufo unen nähnyt. Se oli 2 päivää ennen 14.10 episodia. Unessa kolmion muotoisia aluksia tuli tänne maahan ja ne vallottivat maan. Olivat tosi väkivataisia siinä unessa ja ihmiset vangittiin ja meille tehtiin kokeita. Uni oli ahdistava ja pelottava ja aamulla tuntui että se olis ollu totta. Ennen tota unta en uskonu ufoihin lainkaan.. no en kyllä usko vieläkään vaikka uni tuntu todelliselta

  • Frank sanoo:

    Oho, kaikki näkevät unia UFOista. Jos totta puhutaan niin samat sanat, mutta taisi olla 23-24 välinen yö…. Muistan vaan et yht äkkiä taivaalle ilmesty jtn. aluksia ja UFOt olivat vihaisia jostain… Taisi liittyä johonkin yhteyden ottoon tai johonkin kieleen… (Älkää kysykö, en edes itse älyä :S) Taisipa johtua siitä että pelaan DS modin avulla vanhaa SNES RPG:eetä jossa UFOt hyökkää ja sen jatko osaa pelaan tietäkoneella joten tais johtua siitä… En kyllä usko että ne tulee ja toi oli pelkkää sattumaa, vai oliko XD

  • jokuihmetyyppi sanoo:

    Ei teillä varmaan käynyt mielessä, että noi pallot vois olla suurella mahdollisuudella satelliiteja. Koska nekin näkyy aika selvästi liikkuvina valopallona maahan. MUtta uskon kyllä, että jossain tuola kaukana on jotain muuta älyllistä elämää. Kuka rakensi pyramiidit, entisajan ihmiset olleet viisaampia? Kuka tekee viljakuviot peltoihin? ihmisteknologia ei pysty tutkimaan niitä saatika edes tekemään. Kummatkin näistä on tehty 2millin takkuudella ja viljakuviot pysyvät pelloissa melko pitkään. Jota ei ole edes vielä selitetty.
    Tutkittu on, mutta ilman mitään suurta vastausta.

  • zen sanoo:

    Mikä ihme uni buumi kaikilla on, itsekkin näin muutama yö sitten, mutta uni oli hieman negatiivinen :S En itse voisi sanoa, että uskon muukalaisten tulevan, mutta ainahan sitä saa toivoa 🙂

  • takioni sanoo:

    Jospa tällä jahkaamisella vain halutaan valmistella ihmiset kunnolla tulevaan. Että lopulta iso joukko ihmiskunnasta pui jo nyrkkiä ja ajattelee,että prkl jo tulkaa, ei tätä jaksa enää. Ajatuksena asia tulisi jo niin tutuksi, että kukaan ei jaksaisi ja viitsisi enää panikoida.

    Mutta vakavasti puhuen: mitenkähän meistä itsekukin tositilanteessa reagoisi? Tulisiko siitä huolimatta hoidettua arkiset velvollisuudet?
    Menisikö maailma ihan sekaisin? Kohdeltaisiinko tulijoita jonain yli-ihmisinä tai peräti jumalina? Mahtaisivat he olla asiasta vaivautuneita…
    Ehkäpä he ovat jo nyt havaitsevinaan hienoista maanista haltioitumista joillakin tahoilla, ja vetävät äkkiä peruutusvaihteen päälle.

  • takioni sanoo:

    Zen, millaisen unen näit?

  • Frank sanoo:

    Kaikki ottaa vesipiiput esiin ja alkaa käyttää niitä niin UFOt aistii kunnon vibat ja ehkä tällä kertaa ne saattais tulla ellei bensa taas lopu.

  • JP sanoo:

    Uskon kyllä, että älyllistä elämää on muuallakin kuin pelkästään tällä planeetalla. Jossain tuolla on auringon kaltainen tähti ja sitä kiertää sopivalla etäisyydellä maan kaltainen planeetta, jolla on mahdollisesti elämää. Mutta sitä on vaikeampi lähteä uskomaan, että nämä tekisivät jotain lomalentoja kaukaselta planeetaltaan tänne meille. Voin kyllä pyörtää puheeni, jos tosiaan jotain selittämätöntä alkaa tapahtumaan.

  • jup jup sanoo:

    jos unia mietitään niin suomessa näkee unia niin monta ihmistä et ei oo ihme et just jonakin päivänä joku on nähny ufoista unta esim. ei siinä oo mitään ihmeellistä.. tuskin ne tulee nytkään ku sillon 14 päivä vakuutteli et ennen 15 päivän loppua tullaan. eiköhän ne niistä ”oikeista” päivistä puhunu.. en tiedä en usko kyllä ennen ku näen jossain uutisissa tai ite sen ison aluksen. oishan se hienoo mut enpä tiedä. saatte uskoo jos haluatte ja uskokaa ihmeessä mut mä en jaksa enää uskoa kyllä niihin vaikka nehän periaatteessa anto odotus aikaa sinne helmikuun loppuun 2009? mut jos ei sillonkaa tuu niin saattaahan ne myöhästyä vielä sillonki pari päivää…;D mut silti ihan mielenkiintosta tää edelleen on. en pistä pahakseni.

  • zen sanoo:

    takioni; Ensin katselin taivaalle ja yht’äkkiä kaiken näköistä avaruusromua alkoi syöksyä maatapäin. Lähdin ulos katsomaan mitä oli tapahtunut -en muista mitä sen jälkeen tapahtui- , mutta lopulta päädyttiin siihen, että muukalaiset kontroloivat meitä ja kaikkea mitä teimme ;D Ja tosiaan olivat perus elokuva alieneiden näköisiä xD Mutta enpä muuten pelkää mitään tuommoista käyvän.

  • takioni sanoo:
  • Ogeli sanoo:

    Yhdysvaltojen salaisia lentokoneita/aluksia on varmasti aina ollut ja on taivaalla… Mutta saattaahan tuokin olla vain selittelyä 😀

  • takioni sanoo:
  • domino sanoo:

    ”Mitäs tästä tuumaatte?

    http://www.tiede.fi/uutiset/uutinen.php?id=515

    USA yrittää taas selvästi peitellä asiaa, ne tietävät jo näköjään jotain. ;D Mutta onhan noita useita muita UFO havaintoja ollut ympäri maailmaa viime päivinä.

  • zen sanoo:

    Ja Suomi tuskin lähtisi tämmöiseen peittelyyn mukaan.

  • zen sanoo:

    ooh vielä Jupjup; Rakastan väittelyä, joten älä ymmärrä henkilökohtaisesti ^^. Toki moni suomalaisista näkee kyseisiä unia, mielen kiintoista taas on se, kunka moni näiltä foorumeilta on lähiaikoina nähnyt unia muukalaisista.

    Täytyy aina muistaa, ettei suurin osa ihmisistä kerro ufo havannoistaan. Jos itse näkisin selvän aluksen, en juoksisi heti hakemaan kameraa. Olisin vain onnellinen omasta havainnostani, enkä turhaan rupeaisi muille uskottelemaan mitä näin.

  • nonsse sanoo:

    ”Ja Suomi tuskin lähtisi tämmöiseen peittelyyn mukaan.”

    Miten Suomi nyt liittyi tuohon ”peittelyyn” mitenkään? :S

    PS. oon muuten sitten tämä domino, tein acon wordpressiin 🙂

  • Jonizz sanoo:

    Nyt on jo itekki sanottava että tämä menee jo naurettavaksi =/

    Mistä sen tietää liittyykö tämä maan Täriminen MITENKÄÄN Valo-alusten saapumiseen…Näitähän tulee ja menee…Ihmiset vain haluavat nähdä mitä päässä toivoavat ja liittävät tämän asian Valo-aluksiin…

  • Wespa sanoo:

    Sitä voi pitää sattumanakin, mutta aika outoa, että järistyksiä on ollut samaan aikaan eri maissa. Vielä oudomman tästä jutusta tekee se, että 14.sta päivä, jolloin joidenkin tietojen mukaan piti tulla tuo ilmestyminen oli myös iso maanjäristys, joka oli pohjoisella pallonpuoliskolla. Nyt on siis kahtena ennustettuna kontaktiajankohtana, jolloin molempina nähtiin ufohavaintoja sattunut myös maanjäristyksiä. Sattumaako?

    Tietääkseni maanjäristyksiä on muutenkin vuodessa aika harvoin, joka tekee mielestäni sattumasta vielä mahdottomamman. Toki asian voi nähdä aina kahdelta eri kannalta.

  • j0int sanoo:

    mikä planeetta muuten tähän aikaan näkyy taivaalla?

  • Jonizz sanoo:

    @ Wespa.

    Ai en tiennyt että ilmestymisen mukana tulisi iso määnjäristys..
    Noh onhan tämä aika outoa.

  • johannes666 sanoo:

    minkä hemmetin takia tänne koko ajan jotain selviä lentokone videoita tungetaan???? niitä näkee ku menee kattelee ikkunasta ulos ja ihan livenä!

  • Isla sanoo:

    Taidanpa minäkin käydä ostamassa vidioottikameran ja sitten otan tuollaista laadukasta kuvaa kädet täristen;)jep,jep…

  • venus007 sanoo:

    http://10-14-08.blogspot.com/ tuolla on aika mielenkiintoinen 3-osainen video/äänite, jossa joku tyyperö on on kokeillut huvikseen automaattikirjoitusta. Aika heviä settiä on tullut! Mutta enpä tiedä miten paljon tuohon on uskomista.

  • Zen sanoo:

    Siis jos havaintoja ollaan tehty myös suomessa (saman kaltaisia ”valopalloja”) voidaan unohtaa peittely operaatiot.

  • takioni sanoo:

    Onkohan näistä mikään lähellekään totuutta?

    http://think-aboutit.com/aliens/alientype.htm

    Kerran olin unessa tyttäreni kassa jossain lentoaluksessa.. Mukana oli muitakin ihmismatkustajia. Lennon jälkeen, kun kävelimme pois aluksen luota, tyttöni sanoi minulle, että nehän oli naamaltaan ihan koppakuoriaisen näköisiä. Minä häntä torumaan, että eihä nyt noin sovi sanoa, loukkaantuvat vielä, ja veivät meidät ystävällisesti lennollekin.

  • Leegio sanoo:

    Edelleen jaksan yrittää. Tässä mitään valopäitä tarvita että elämä tuntuu jollakin tapaa merkitykselliseltä tai intergalaktisia hyvänolonkauppiaita kertomaan miten kansamme saa pelastuksen tästä harmaasta ja tylsästä elosta.

    Antakaa jokainen täälläkin heiluva lasse ja mimmi pikkusumma hyväntekeväisyyteen niin taatusti nytkähtää tämäkin planeetta askeleen oikeaan suuntaan. Tuntuu että täälläkin pyörii ”hyväntekijöitä” varsin sankoin joukoin ja eikös nää uffot just tätä rakkauden testamenttia olleet tulossa julistamaan? Tehtäs kerranki jotain hyvää ja merkityksellistä…

  • Legion sanoo:

    Rakkaat ystävät, älkää uskoko kaikkia henkiä. Koetelkaa ne, tutkikaa, ovatko ne Jumalasta, sillä maailmassa on liikkeellä monia vääriä profeettoja. Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristuksen ihmiseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta. Yksikään henki, joka kieltää Jeesuksen, ei ole Jumalasta. Sellainen henki on Antikristuksen henki, jonka te olette kuulleet olevan tulossa ja joka jo on maailmassa.

    1. Joh. 4:2

  • asr sanoo:

    Ja näihin ns. ufoihin on raamatussa paljon viitteitä joita kannattaa tutkiskella. Esim. ”Peljättäviä näkyjä taivaalla”

  • ridna sanoo:

    ei herrajumala vielä te jaksatte.. kokoajan koitatte vaan keksiä uusia tekosyitä miksei ne oo nyt tulleet 😀 aluksi piti olla 14. päivä, sit pitiki olla 15. päivä ja nyt joku 27 päiväkö? : DDDDDDDDDDDDDDDDDDD paranormaaliblogi on takertunu liikaa tähän 14.10 juttuun

  • Mustix sanoo:

    eipä oo näkyny… uskokaa jo koko juttu on pelkkää huijausta

  • Frank sanoo:

    Eipä näy, pitää alkaa odottaa varmaan et ne keksii uuden tekosyyn. Arvauksia? 😀

  • JP sanoo:

    Tulevatkohan nämä olennot äänestämään Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa tänä vuonna, kumpaakohan meinaavat äänestää, Obamaa vai McCainia?.

  • kabanossi sanoo:

    obamaa varmaan

  • MothMan sanoo:

    Joint: Jupiter olisi näinä iltoina eteläisellä taivaalla.

    Muuten täytyy kyllä ihmetellä että miksi päivämäärä muuttui taas… Mitäs kalenteria seuraavaksi käytetään 😉

  • Nipletius sanoo:

    Ei tuu ikinä tapahtumaan yhtään mitään!
    Mut jos nyt jostain syystä jotain tollasta tulee tapahtumaan, syön pääni kielestä aloittaen.

  • Mimmut sanoo:

    Heheh, kyllä tää usko on mennyt jo aikoja sitten siihen, että ne UFO:t tulisivat. Sensijaan olen kuitenkin lähes varma, että jotain tavallisesta poikkeavaa
    on tapahtunut/tapahtumassa/tulee tapahtumaan.

  • Ja taas sanoo:

    nythä on 27 lokakuuta

    miks tota ufo humpuukkia pitää vaan lisätä tänne D:

  • Ja taas sanoo:

    Ja jos saan vielä lisätä niin toi slovenian HAVAINTO voisi olla hyvinkin Salamapallo..

    Nuo muut voivat olla iha mitä tahansa sateelliittejä yms…

  • Phantom sanoo:

    No nyt alkaa tapahtumaan….Tokmanillaki oli kalja alenuksessa 6.99 ja jotenki se myyjä oli oudon näköne

  • Phantom sanoo:

    pistän linkkiä havainnostani Lauantai iltana…

  • otusjoo sanoo:

    jep noi maanjäristykset ja ufo havainnot ovat aina liittynyt toisiinsa et niitä näkyy aina kun maa järisee jos jotain odottaa niin uskon et joku valtava maanjäristys on tulossa tai super tulivuoren purkaus se on realistisempaa kuin valopäitten tulo

  • Zodium sanoo:
  • Leegio sanoo:

    Silimisä vilikkuu ja korvisa paukkuu

  • olliqo sanoo:

    Ei tule ketään ulkoavaruudesta tänne. jos kaikki valopallot on ufoja niin miksi ne ei koskaan näyttäydy reilusti. Laskeutuuhan ihmisten mars moduulit marssiin sen suurempia lentelyjä ympäriinsä. Ei ole kukaan häirinnyt niitä.

  • Totuus sanoo:

    Katotaan taas kuka on oikeassa. Varmaan minä ja sitten vähän enempi ihmisiä kun viime kerralla.
    Ei vaan voi ilmeisesti myöntää että olivat väärässä? Vielä ne yrittää…

    Uskooko joku vielä todella että ne tulee?
    Vai liityttekö Totuus Clubiin ja olette oikeassa?

  • Bam sanoo:

    Siis, keksikö tän uuden päivämäärän joku kanavoija vai tuliko ensin ufohavaintoja ja sitten vasta joku keksi, että hei täähän kävis näin?

    Jotenkin usko meni viime kerralla, mutta ihan mielenkiintoistahan tää on. Tosin en mä oo ainakaan mitää erikoista nähny / kuullu / kokeny tänään. Mutta eihän sitä tiedä.

  • hoh hoijaa sanoo:

    hei hei nyt ne tulee kattosin taivaalle näin jonku valopallon liikkuvan ei hitto se oliki sateelliitti…mut hei ei siin viel oo kaikki näin aikasemmin semmosen siivekkään aluksen jos oli vilkkuvii valoi, piti hirveetä ääntä ja kyljes luki finnair NYT NE ON TÄÄLLÄ

  • jup jup sanoo:

    zen en ottanu itteeni tai mitenkää henk. kohtasesti, idea vaan oli et täällä maailmassa ja suomessa on niin paljon ihmisiä et jotkut vaikka näkee unta karhusta ja sit menee mettään niin näkee vaikka karhun mut ei mun mielestä mitää ihmeellistä. maailmassa sattuu niin paljon sellasia ”sattumia” et veikkaan et moni näki sinä yönä unta ufoista ja moni näkee tänään. mut niin näkee monista muistaki asioista. näitä on kyllä mielenkiintosta lukea mut vielä kivempi ois lukea ja kattoo siitä isosta valo aluksesta mut ei se kyllä taida tulla. mut mua nää artikkelit tästä jutusta ei haittaa. saajaapahan keskustelluun..

  • Nomi sanoo:

    Just.
    En jaksa edes kommentoida muuten kun pellejä kaikki tyyni. Ainakin jotkut on tajuissaan.
    http://ufot.wordpress.com/2008/10/27/1410-08-the-federation-of-light-huijaus-osa-ii/

  • kabanossi sanoo:

    nyt on jo 28pvä.. ja ufoja ei ole edelleenkään tullut.
    olen sitä mieltä, että unohdetaan ufot, koska niitä ei tule.
    youtuben ufolinekkejä voidaan laittaa tälle sivustolle päivittäin, koska
    joka päivä joku höyrypää luulee kuvaavansa ufoja.
    millon wespan lupaamat paranormaalit jutut tulevat esiin, jotka piti tulla heti ufohössötyksen jälkeen? 🙂

  • kabanossi sanoo:

    teepäs wespa galluppi, että onko ufoista saatu jo tarpeeksi! 🙂

  • Cernunnos sanoo:

    Wespa:
    http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/recenteqsww/Quakes/quakes_all.php
    Maanjäristyksiä ei ole ollut poikkeuksellista enempää, ja maanjäristykset ovat varsin yleisiä tapahtumia.

    Myöskin 14. päivänä maa järähteli tavalliseen tahtiinsa:
    http://neic.usgs.gov/neis/qed/

  • calemran sanoo:

    Bullshit.

    Itse en usko koko kanavointiin pätkän vertaa. Ennen muinoin kun tehtiin kaikkia maailmanloppuennustuksia, niin nämä ennustivat ajankohdaksi ajan, jolloin he jo ovat poissa tämän maankamaralta. Nykypäivänä kaikki ennustajien ennustukset tapahtuvat niin pienen ajan sisällä, että he ehtivät saada itsensä jo naurunalaisiksi ja menettävät uskottavuutensa. Miksi? Ei tietoa.

    Oikeesti en pahemmin edes usko, että tuola ulkopuolella on älyllistä elämää, joilla olisi haaveena käydä pienellä sunnuntaiajelulla meidän hikisellä mutapaakulla monien valovuosien takaa. Ufot ovat vain Yhdysvaltojen probagandaa. Tästä voimmekin siirtyi tutkimaan Area 51:stä. Ja seuraamaan New World Order -teoriaa.

  • Isla sanoo:

    Huomenta,huomenta! joko ne tuli?????;) Phantom; sain kyllä aamun parhaat naurut sun kommentista…

  • Pena sanoo:

    Zodium linkkisi on jo aika vanha…
    se ei voi liittyä tähän.
    Ps. Tuo sama video on jo täällä blogilla.

    Valoalus?
    Ei tästä enään jaksa jankata…
    Ne ei tullut 14 päivä eikä 24.
    (Siis se valoalus ei tullu)
    Turha siihen enään uskoa.
    Itse en ole nähnyt mitään ufoja taivaalla.
    Siksi en usko kokojuttuun enään, 14 päivä oli niin intoa täynnä ja ajattelin mielessä ”Kohta ne tulee”. Mutta ei…
    Miksi uskoisin nytten?

  • we sanoo:

    ei oo tullu

  • Spidi sanoo:

    tänään satoi vettä? 😮 ehkä valo-aluksen bensat valuivat jostain reijästä, ja ne joutui palaamaan takaisin. Tapahtuiko missään muualla tätä ilmiötä? Erittäin outoa tuossa sateessa oli se, että se tapahtui juuri kun olin tulossa kotiin opiskeluista, erittäin outoa. Ja vaatteni kuivui alta tunnissa, normaalisti kestää monta tuntia? Vesi oli aivan varmasti jokin avaruusolentojen uusin keksinty, jolla tuota miljoonia. Muistakaa siis nesteellä, Spidi’s bensa. 🙂
    on muuten parempaa ku dieselin löpöt.

    Spidi#

  • JP sanoo:

    Se on hyvä muistaa, kun puhutaan ufoista, että niillä ei ainoastaan tarkoiteta maan ulkopuolelta saapuvia olentoja, vaan ufoja voivat olla esim. kaukana lentänyt lentokone, jota ei jostain syystä ole pystytty tunnistamaan lentokoneeksi. Tällöin sitä voidaan kutsua ufoksi.
    Tuntuu välillä siltä, kun ottaa ufon puheeksi, niin heti luullaan puhuttavan vihreistä olennoista tai niiden aluksista ja saa hullun leiman ottaansa.
    Kannattaa oikeasti kattoo, mitä se UFO kirjaimellisesti tarkoittaa.

  • Spidi sanoo:

    keksintö, tuottaa*

  • Skeptinen sanoo:

    Ei voi olla totta! =D
    Pakko väkisin keksiä jokin selitys, miksi 14. päivä meni mönkään, ja nyt se muka tapahtuu.

  • MothMan sanoo:

    JP: Tosi on, jotkut jopa kutsuu alieneita ufoiksi 😀

  • miksu sanoo:

    kun ne ei tule niin ei tule!!!

  • Huttu sanoo:

    no voi jee…. ei tullu vieläkään mitään taivaalle jotta ihmiset havahtuisivat mutta vielä sitä jaksetaan. nyt sitten kehotetaan kaikkia liittymään 11.11 järjestettävään massameditaatioon jotta esimerkiksi saataisiin lähetettyä uudelle yhdysvaltain presidentille hyviä energioita sekä saataisiin talous kuntoon… ja valmistellaan ilmeisesti taas valoliittolaisten tuloa.

    ei se ¤%”#%¤%” talous tuu kuntoon jossain komerossa mumisten !! ja miks just 11.11 ? ooh se o tollanen maaginen lukujono, tulee mieleen jotkut teininoidat ketkä pelaa jollain numeroilla iha liekeissään

    http://www.10-14-08.blogspot.com/

  • tupu01 sanoo:

    Olen pahoillani mutta en usko ennen kuin näen. En nimittäin ole ”uskovainen” 🙂

  • tupu01 sanoo:

    Tai ainaki sit pitää olla tosi hyvät todisteet..

  • Dust sanoo:

    huuhaa-kalenterin mukaan ne pitäisi ilmestyä 30.10.2008

  • Karvalakki sanoo:

    Nyt kyllä Adama heitti läpät. Ei maailmaa paranneta istumalla ja ajattelemalla. Kuitenkin, joku on munaillu vahvasti näiden päivämäärien kanssa. Jos ei ennen vuotta -09 ole ketään tullut, niin minä mitä nöyrimmin myönnän olleeni naiivi idiootti jolla oli häppää päässä. Ennen sitä myönnän olevani vain friikki sekopää.

  • Khyllä sanoo:

    Ettekö te hyvät ihmiset ymmärrä että olettte 100% vainoharhaisia

  • janne sanoo:

    Ensin oli takuuvarmoja välittäjien viestejä, että 14. päivä on täysin varma ja siihen pitää uskoa ja kaikki skeptikot vain kieltää totuuden, avaruusalus tulee satavarmasti.

    Nyt selitellään toisia kalentereja ja bensan loppumista.

    Miten ne niin varmat ennustukset 14. päivän ilmestymisestä unohdetaan noin vain ja keksitään uusia ennustuspäiviä, vaikka on nyt tiedetään, että ennustajat eivät tienneet 14. avaruusaluksen ilmestymisestäkään yhtään mitään?

    Sitä vannottiin ja vannottiin, että nyt tulee TODISTUS ja avaruusaluksella se todistetaan, mutta mitään ei näkynyt ja taas pitäisi vain uskoa, että ehkä ne tulee kohta vähän myöhässä.

    Luulen, että Wespa vetää meitä kaikkia nenästä ja provosoi ja uskottelee meille näitä ennustuksia ja avaruusalusten ilmestymisiä ja käyttää mitä tahansa keinoja pitääkseen legendaa ufoista ja avaruusaluksista yllä. Varmaan saa näillä sivuilla kävijöiden avulla jotain sponsorirahoja mainostajilta tai jotain.

  • Khyllä sanoo:

    olet oikeassa janne

  • janne sanoo:

    Wespa: ”Jokatapauksessa havaintoja on tullut parin päivän sisään todella rutkasti.”

    Totta kai havaintoja tulee normaalia enemmän, koska ihmiset ODOTTAVAT ja USKOVAT, että jotain siellä taivaalla on pakko olla ja kaiken maailman valoilmiöt ja odottamattomat tapahtumat tulkitaan välittämästi avaruusaluksiksi.

    Olet Wespa provosoinnillasi linkein, uskotteluin ja vihjailuin itsekin yksi syy siihen, miksi näitä ”havaintoja” on alkanut tulla. Tässä lainaus ensimmäisestä 14. päivän uutisestasi:

    ”Kysykää itseltänne seuraavia kysymyksiä.

    Haluatteko tämän tapahtuvan? Oletteko valmiina muutokseen?

    On tärkeää, että teette itse päätöksen sydämessänne, ettekä anna muitten vaikuttaa valintaanne.

    Jos haluatte tämän tapahtuvan, niin ainakin toivokaa ja antakaa sen tapahtua, vaikka ette siihen uskoisikaan.”

    Pidät yllä kiinnostusta ufoihin, jotta saat tulevaisuudessakin kävijöitä sivuillesi?

  • Wespa sanoo:

    jannelle:

    Uutisoin vain aiheita, jotka minua ja muita kiinnostavat. En missään vaiheessa itse sanonut, että ne tulevat 100% varmuudella, vaan julkaisin kanavointeja ja havaintoja yms. (lue: muiden mielipiteitä). Mainostuloja ei ole juurikaan ja voin sanoa suoraan, että sivun ylläpitäminen + palvelintila ym. maksavat enemmän kuin rahaa tulee ns. sisään. Ja kuten näet, niin itse blogin puolella ei ole mainoksen mainosta!

    En ole myöskään mielestäni provosoinut, vaan kantanut vain oman korteni kekoon. Mistä lähtien oman mielipiteen ja kysymysten esittäminen on ollut provosointia? Uskon jos olisin toitottanut jotain tyyliin ”nyt ne tulevat, kaikkien on uskottava” -juttua, niin olisi mennyt provosoinnin puolelle, mutta en tehnyt muuta kuin esitin kysymyksiä ja annoin oman mielipiteeni. Jos se tuntuu sinusta provosoinnilta ja mainosrahojen keräilyltä, niin en voi sanoa muuta kuin ”voi voi”.

    Jatkossakin tulen tekemään artikkeleita ja lisäämään videoita siitä mitä ihmisiä kiinnostaa, eikä minua estä se, että joku ottaa sen provosointina tai olemattomien mainostulojen keräämisenä sillä asiasta kiinnostuneille tätä sivustoa/blogia pidetään ja näin tullaan tekemään jatkossakin. 🙂

    Pidät yllä kiinnostusta ufoihin, jotta saat tulevaisuudessakin kävijöitä sivuillesi?

    Jos ufovideoiden ym. lisääminen on kiinnostuksen ylläpitoa, niin kyllä. Monia ihmisiä ufot vaan sattuvat kiinnostamaan ja en voi jättää niiden lisäämistä niiden takia, joita ne eivät kiinnosta. Jos videoiden lisäämisen myötä tulee lisää kävijöitä, niin mitä pahaa siinä on. Jos tarkoituksena olisi saada mahdollisimman vähän kävijöitä, niin olisi järkevintä jättää koko blogin pito. Kävijämäärät kuitenkin korreloivat aina sen kanssa, että jokin aihe kiinnostaa kävijöitä, kun niitä kerran tulee. En kuitenkaan tee tätä kävijämäärät silmissäni, vaan ihan harrastuksen pohjalta, mutta on se toki hienoa tietää, että monta ihmistä seuraa blogia aktiivisesti.

    Ota myös huomioon, että tämä on Paranormaali Blogi, eikä mikään Matti Meikäläisen päiväkirja, joten täällä ufot ym. ovat arkipäivää. Jos jokin aihe ei kiinnosta tai otat sen provona, niin sinulla on oikeus olla käymättä täällä, ihan samalla tavalla kuin aiheesta kiinnostuneilla on oikeus käydä täällä.

  • Rattlehead sanoo:

    Wespa veikkaanpa että ihmisiä kyrsii tuo sun läpi hehkuvat omat mielipiteesi ja uskosi, varsinkin koska et selvästikkään osaa/pysty myöntämään, että koko juttu on ollut ihan naurettavaa häränkakkaa alusta asti. Minun mielestäni tällaisen blogin ylläpitäjän pitäisi nimenomaan olla skeptisempi kuin mikä tahansa ufo hörhö, eikä vaan uskoa kaikkea sinisilmäisesti ja elää jossain satumaassa missä ufo joskus tulee ja pelastaa ihmiset ja kuolemanjälkeinen kummittelu ja demonit on todellisuutta.

    Itse oon vähän alkanut halveksimaan tätä sivustoa, koska koen tavan jolla Wespa käsittelet näitä aiheita loukkaukseksi sellaista todellista paranormaalin tutkintaa kohtaan.

  • akba sanoo:

    Itse ainakin uskon esimerkiksi ufoihin ja alieneihin ja on todella kiinnostava aihe. Ja mielestäni Wespa on oikeassa ja on hyvä , että on paranormaali blogi, sillä tämä eroaa muista ja on todella kiintoisa sivusto ja sen aiheet.

  • akba sanoo:

    Ja lisäksi, ei niiden tarvi käydä täällä, joita nämä aiheet ei kiinnosta , koska kukaan ei pakota, mutta miks sit pitää tulla arvostelemaan tätä, jos ei pidä, sitä ihmettelen. Tää sivusto on Ufoihin, enkeleihin ym. kiinnostuneille, ei arvosteluihin ja haukkumisille.

  • Rattlehead sanoo:

    ”Ja mielestäni Wespa on oikeassa ja on hyvä , että on paranormaali blogi, sillä tämä eroaa muista ja on todella kiintoisa sivusto ja sen aiheet.”

    Kyllä, on hyvä että tällainen blogi on olemassa, kyllä, voi olla että Wespa on myös oikeassa ufouskoineen, mutta hän suhtautuu kaikkeen liian uskovast imikä mun mielestä pilaa koko sivun arvon ja uskottavuuden. Itseään arvostava paranormaalin tutkijan pitäisi ensin yrittää todistaa se asia epätodeksi millä keinolla hyvänsä, Wespassa on sitä vikaa, että hän vakuuttaa itselleen heti asianolevan totta ja sitten yrittää vakuuttaa sen muille, muka kumoamalla kaikki mahdolliset keinot, jolla asian voi todistaa feikiksi tai todennäköisemmin feikiksi kuin aidoksi.

  • Rattlehead sanoo:

    ”Ja lisäksi, ei niiden tarvi käydä täällä, joita nämä aiheet ei kiinnosta , koska kukaan ei pakota, mutta miks sit pitää tulla arvostelemaan tätä, jos ei pidä, sitä ihmettelen. Tää sivusto on Ufoihin, enkeleihin ym. kiinnostuneille, ei arvosteluihin ja haukkumisille.”

    Kyllä spektikkokin mielestäni on oikeutettu nälle sivuille tulemaan ja olemaan kiinnostunut näistä asioista. Asioihin voi katsos suhtautua kiinnostuneesti, mutta silti ei uskoa kaikkea sinisilmäisesti.

  • akba sanoo:

    Niin mutta esimerkiksi tuossa aiemmin Jannen kommenteissa että muka wespa uskottelisi näitä kaikkia tapauksia pitääkseen ufolegendaa, mutta on todistettu monet tapaukset aidoiksi kuten jo 1940 luvulla tulivat ensimmäiset ufohavainnot, eikä siihen aikaan ollu mitään nykyajan huipputeknologiaa, jolla olisi pystytty tekemään näitä ufohuijauksia ja muokkauksia videoihin.

  • Rattlehead sanoo:

    ^Ei se feikkaus ennenkään ollut vaikeeta kun kameralla saadut kuvatkin oli epäselvempiä. Parhaimpia mitä olen kuullut, on että tyyppi on heittänyt fresbeetä ja toinen on ottanut siitä alta kuvan ”tässä lentävä alus, WOU EI JUMAKAUTA KUN IHMEELLISTÄ!”.

    Jännä juttu, että nämä ”ufo havainnot” alkoivat tulla esille vasta siinä kylmän sodan alkutaipaleella kun amerikalla alkoi nousta kiinnostus maan ulkopuolisen maailman ”valloittamisesta”. Eikös se kuulentojen aikaan ollut kun ihmiset oli niin varmoja, että marsilaisia on, että radio kuunnelma ”Maailmojen sota” sai koko kansakunnan ihan sekaisin…

    En kiistä, etteikö avaruusalukset olisi mahdollisia(esim. nämä vanhat taulut jossa on avaruusaluksia muistuttavia esineitä, ovat mielestäni aika mielenkiintoisia, ottaen huomioon, että niitä on tainnut löytyä ihan egyptin pyramiideista tjv.), mutta jotkut nämä viime aikaisimmat jutu on todella tuntunut niin feikiltä alusta asti, etten yhtään edes yllättynyt ettei mitään tapahtunut(ja todella olisin ollut iloinen jos olisi tapahtunut).

  • Wespa sanoo:

    Rattlehead, eli minulla ei saisi olla omia mielipiteitä vai? Enkä myöskään saisi tuoda niitä julki? Eikö minulla ole oikeutta uskoa siihen mihin itse uskon, vaan minun pitäisi mennä joidenkin tiettyjen skeptikkojen pillien mukaan?

    Minun mielestäni tällaisen blogin ylläpitäjän pitäisi nimenomaan olla skeptisempi kuin mikä tahansa ufo hörhö, eikä vaan uskoa kaikkea sinisilmäisesti

    Aika moni yliskeptikko tuskin tällaista blogia olisi edes perustanut. Itseäni en näe yliskeptikoksi (suokaasu), mutta en myöskään uskovaiseksi, vaan olen jotain siltä väliltä. Luotan mm. luotettavien silminnäkijöiden lausuntoihin. Homma on kuitenkin niin, että ”minä olen minä” ja ”sinä olet sinä” se ei siitä miksikään muutu, vaikka ehkä haluaisitkin minut johonkin tiettyyn muottiin. En rupea olemaan mikään neutraali robotti joka ei ilmaise omia mielipiteitään ihan vain sen takia, että joku sitä haluaisi. Myös sana blogi tarkoittaa päiväkirjaa, jossa siis tuodaan omia mielipiteitä esille. Olen kuitenkin pyrkinyt olemaan neutraali aina tuodessani uutisia ja videoita ym. esille (esittäen niin kuin ne ovat) ja sitten esittänyt oman mielipiteeni kommenteissa.

    Mitä taas tulee tähän, että kumoan skeptikkojen selityksiä, niin se pitää paikkaansa, sillä haluan korjata väärät selitykset, kuten esim. sen, että joku väittää kyseessä olevan katulampun, vaikka kohde liikkuu. Näissäkään en yleensä sano, että ”ei se ole katulamppu, vaan avaruusolentojen alus” vaan mainitsen normaalisti, että ei se ainakaan katulamppu.

    Mielestäni myös viesteissäsi hieman yleistit minua johonkin muottiin, jota en ole. En usko moniakaan ufovideoita ym. avaruusolentojen aluksiksi, mutta silti on mukavaa tutkia asiaa ja lukea skeptikoiden, sekä muiden selityksiä asioista samalla tuoden omaa mielipidettä ja tuntemusta mukaan.

    Jos halveksit sivustoa sen takia, että tuon oman mielipiteeni esille ja uskon johonkin asioihin, mihin sinä et usko, niin se on sinun oikeutesi. Silti pidän tätä edelleenkin ihan harrastuspohjalla ja nautin siitä täysin sydämin.

    Kiitos mielipiteestäsi ja kiitos myös muille omien mielipiteidensä esittämisestä. 🙂

  • Rattlehead sanoo:

    ”Rattlehead, eli minulla ei saisi olla omia mielipiteitä vai? Enkä myöskään saisi tuoda niitä julki? Eikö minulla ole oikeutta uskoa siihen mihin itse uskon, vaan minun pitäisi mennä joidenkin tiettyjen skeptikkojen pillien mukaan?”

    Ei, mutta uskottavana ”paranormaalien uutisten levittäjänä”, sun pitäisi tuoda asiat esille enemmän puolueettomasti. Kuten sanoin, ja huom. sanoin vinkkinä en loukkauksena, saisit ehkä pikkasen enemmän uskottavuutta vähän muokkaamalla uutiosointityyliäsi. Tällä nykyisellä uutisointityylillä(just nämä tyyliin ”Kysykää itseltänne: Oletteko valmiita heräämään todellisuuteen?) et luo ainakaan minulle kovin vakuuttavaa/ luotettavaa kuvaa, vaan pikemminkin harhaisen ja ärsyttävän ufohörhön kuvan.

    ”Aika moni yliskeptikko tuskin tällaista blogia olisi edes perustanut. Itseäni en näe yliskeptikoksi (suokaasu), mutta en myöskään uskovaiseksi, vaan olen jotain siltä väliltä.”

    Minun silmissäni tunnut taipuvan enemmän tuonne uskovien puolelle. Esim. tämä demonin vallassa oleva nainen joka tässä oli joku aika sitten on ihan selvästi feikki, sen tekeminen on helppoa ja tekijöiltä löytyi selvä motiivi tehdä moinen huijaus. Todennäköisyys laskennallakin lopputulos kaartuu feikin puolelle, mitä sinä sanot: ”TÄÄ ON IHAN SALETISTI TOSI! USKO SE JO!”.

    Kukaan ole yliskeptikoista puhunut, vaan vähän skeptisemmän suhtautumisen omaamisesta. Tuot lähes kaikki videot esille ”vakuuttavana” ja ylität selitellä kuin ”vaikea moinen olisi feikata”, vaikket todellisuudessa asiasta edes tiedä mitään.

    ”Luotan mm. luotettavien silminnäkijöiden lausuntoihin. Homma on kuitenkin niin, että “minä olen minä” ja “sinä olet sinä” se ei siitä miksikään muutu, vaikka ehkä haluaisitkin minut johonkin tiettyyn muottiin. En rupea olemaan mikään neutraali robotti joka ei ilmaise omia mielipiteitään ihan vain sen takia, että joku sitä haluaisi.”

    Oman mielipiteen ilmaisu on ihan ok, mutta näet asiat aivan liian mustavalkoisesti. Luottamalla noin vain kenen tahansa ”luotettavan oloisen” silminnäkijän havaintoon menetät arvostettavan paratutkijan ylpeytesi ja susta tulee pelkkä hörhö.

    Voisit esim. aloittaa jonkun videon tutkimisen siltä kantilta, että se ei tod. näköisesti ole aito ja pohtia kaikki ja joka ikisen asian jolla todistaa se, ettei se ole aito, eikä aina olettaa kaiken olevan totta ja yrittää vakuuttaa itsellesi ja muille miksi se on näin.

    On se paljon mieltä ylentävämpi kokemus kun kovan työn jälkeen huomaat, ettei asiaa voikkaan selittää ja se todella onkin paranormaalia, kuin että tyydyt vain toteamaan ”tämä on aito” ja kun muut väittää muuta sivuutat heidän kommenttinsa ohi mennen.

    ”Myös sana blogi tarkoittaa päiväkirjaa, jossa siis tuodaan omia mielipiteitä esille. Olen kuitenkin pyrkinyt olemaan neutraali aina tuodessani uutisia ja videoita ym. esille (esittäen niin kuin ne ovat) ja sitten esittänyt oman mielipiteeni kommenteissa.”

    Aika heikohkolla menestyksellä sanoisin…

    ”Mitä taas tulee tähän, että kumoan skeptikkojen selityksiä, niin se pitää paikkaansa, sillä haluan korjata väärät selitykset, kuten esim. sen, että joku väittää kyseessä olevan katulampun, vaikka kohde liikkuu. Näissäkään en yleensä sano, että “ei se ole katulamppu, vaan avaruusolentojen alus” vaan mainitsen normaalisti, että ei se ainakaan katulamppu.”

    Et sano, mutta ajattelet. Siinä se ongelma onkin ja se heijastuu mun silmiini sun kirjoituksista vahvasti.

    ”Mielestäni myös viesteissäsi hieman yleistit minua johonkin muottiin, jota en ole. En usko moniakaan ufovideoita ym. avaruusolentojen aluksiksi, mutta silti on mukavaa tutkia asiaa ja lukea skeptikoiden, sekä muiden selityksiä asioista samalla tuoden omaa mielipidettä ja tuntemusta mukaan.”

    Totuus on vaikea niellä…toki voi olla, että olen myös ymmärtänyt persoonasi väärin, mutta sitten taas se lähtee ihan sinusta itsestä mimmoisella tyylillä viestität, kun ihmiset ymmärtää sinut/sinua väärin.

    ”Jos halveksit sivustoa sen takia, että tuon oman mielipiteeni esille ja uskon johonkin asioihin, mihin sinä et usko, niin se on sinun oikeutesi. Silti pidän tätä edelleenkin ihan harrastuspohjalla ja nautin siitä täysin sydämin.”

    Koen sivuston muuttuneen tasoltaan runsaasti(foorumia myöten). Ehkä sen olet huomannutkin, vähentyneiden visiittien takia. Vaikka olen vain yksi käyttäjä, onko pidemmällä tähtäimellä valitsemasi suuntaus sivuston hengissä pysymisen kannalta järkevä? Itsehän sen päätät, mutta uskon etten ole ainoa joka näklee asiat edes vähän samalla kantilla kun minä tällä hetkellä..

  • 555+111 sanoo:

    Eikös tämmösen palstan keskeinen tarkoitus ole pitää keskustelua yllä… Kumpikin puoli on oikeassa kun ei ole pitäviä todisteita puolesta eikä vastaan.
    Aina sanotaan et makuasioista ei voi kiistellä, mut niistä voi ja pitää väitellä, elämä ois muuten aika yksitoikkoista. Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, kunnioitetaan sitä, ja väitellään ;

  • Wespa sanoo:

    Rattlehead, älä lainaa sanomisiani mitä en ole sanonut. Esim. tuollaista ”TÄÄ ON IHAN SALETISTI TOSI! USKO SE JO!” ja ”Kysykää itseltänne: Oletteko valmiita heräämään todellisuuteen?” en ole koskaan sanonut.

    Kirjoitin kylläkin, että ”jos olennot mahdollisesti tulevat, niin oletko valmis?” Mitä väärää kysymysten esittämisessä on? Eikö saa esittää hypoteeseja tai teorioita? Ilmeisesti sinua jotenkin pelottaa jo se, että kysyn ja esitän mahdollisuuksia? Kysymyksissä on aina se hyvä puoli, että jokainen saa päättää miten vastaa, en siis mitenkään tuputa ketään uskomaan tai olemaan uskomatta.

    Et sano, mutta ajattelet. Siinä se ongelma onkin ja se heijastuu mun silmiini sun kirjoituksista vahvasti.

    Jos sinun mielestäsi minusta heijastuu joku tietty kuva, niin olkoon niin. Se heijastuma ei ole minä. Edelleenkin kuitenkaan en ole kenenkään muotti tai haluama hahmo. Minä olen minä ja tunnen itseni paremmin, kuin joku netin kautta kirjoittava henkilö. Onko väärin kumota vastauksia? Jos siitä kehittyy sitten se kuva, että uskon kyseessä olevan avaruusolentojen alus, niin välittyköön, se ei tarkoita, että se olisi oikea mielipiteeni. Tarkoituksenani monessa tapauksessa on kuitenkin löytää se oikea totuus ja siksi kumoan niitä mielestäni vääriä selityksiä. Monesti uskon, että kyseessä on voinut olla ihmisen rakentama hyvin tekninen alus, vaikka jotkut väittävät olevan kyseessä tietokoneella tehty feikki jne.

    Voisit esim. aloittaa jonkun videon tutkimisen siltä kantilta, että se ei tod. näköisesti ole aito ja pohtia kaikki ja joka ikisen asian jolla todistaa se, ettei se ole aito, eikä aina olettaa kaiken olevan totta ja yrittää vakuuttaa itsellesi ja muille miksi se on näin.

    Tässä taas yritetään painaa minua johokin muottiin. Ensinnäkin blogin tarkoituksena ei ole se, että tutkin videoita ja kirjoitan niistä ison raamatun. Tarkoituksena on esittää video ja kysyä muiden mielipiteitä samalla esittäen omiani. Sinun maailmankuvasi (niinkuin minunkin) vaikuttaa mielipiteisiin ja toimintatapoihin. Itselläni lähtökohtana on se, että uskon silminnäkijään jos vaikuttaa luotettavalta (syyllinen kunnes toisin todistetaan) ja pohdin todisteita, kun taas ylispeptikoilta löytyy oman maailmankuvan takia selitys kaikkeen mm. valehteöu, suokaasu, hallusinaatio ja sattuma. Kunnon skeptikko on kuitenkin avoin molemmille mahdollisuuksille, eikä sulje aitouden mahdollisuuttakaan pois muuta kun silloin kun on siihen kunnon todisteita.

    Ihan hyviä vinkkejä, mutta en aio edelleenkään muuttua, enkä sitä vaadi muiltakaan. Ainakin kävijämäärissä laskettuna blogista tykätään ja sen suosio on kokoajan noussut.

    Enköhän ole tehnyt itseni jo aika selväksi (kuten sinäkin) joten en aio jatkaa enää tätä keskustelua.

  • akba sanoo:

    Kokoajan sinä Rattlehad auot naamaasi wespalle, mutta wespa on tämän sivun ylläpitäjä ja hän saa tehdä semmoinen kuin itse haluaa ja omasta mielestäni tämä on hyvä kuten esimerkiksi tämän tyyppiset “Kysykää itseltänne: Oletteko valmiita heräämään todellisuuteen?) tekstit kuulostavat hyvältä ja herättää lukijalta mielenkiinnon ja pohtia tätä kysymystä itsenäisesti. Itselläni ainakin tuli mielenkiinto ja pohtimaan itsenäisesti siihen.

  • hrmh sanoo:

    koittakaa jo tajuta ettei mitään tule. tuo alkaa menemään jo säälittävyyksiin että yritetään väen vänkään keksiä selityksiä, joiden mukaan ”ukkelit” on tulossa myöhemmin. Mitään ei tapahtunut 14.10, mitään ei tule tapahtumaan.

  • VR sanoo:

    En auo päätäni vaan annan asiallista palautetta, jota Wesba ei ilmeisesti halua julkaista tai sitten netti yhteydessäni on jotain vikaa, koska hetki sitten kirjoittamani romaani ei näkynyt vaikka pariin kertaan kokeilin.

  • VR sanoo:

    Itellä herää kysymys miksi, tuossa viime viestissäni ei ollut mitään kirosanoja, eli mikään ”automaatti roskapostiinpano” ei ole mahdollista. Ellei sitten kirjoitelman pituudella ole jotain merkitystä asian kanssa, mutta aika raukkamaista touhua, mikäli Wespa henk. koht. ”sensuroi” esim. mun viestejäni.

  • VR sanoo:

    Jaa ja siellä ne viestit olikin. Minkä takia en kyseiset viestit eivät ilmestyneet heti?

  • VR sanoo:

    ”Kirjoitin kylläkin, että “jos olennot mahdollisesti tulevat, niin oletko valmis?” Mitä väärää kysymysten esittämisessä on? Eikö saa esittää hypoteeseja tai teorioita? Ilmeisesti sinua jotenkin pelottaa jo se, että kysyn ja esitän mahdollisuuksia? Kysymyksissä on aina se hyvä puoli, että jokainen saa päättää miten vastaa, en siis mitenkään tuputa ketään uskomaan tai olemaan uskomatta.”

    Minua ei pelota mikään, pikemminkin ällöttää tuo käyttäytymismallisi.

    Et ehkä tuputa ketään ajattelemaan mitään, mutta selvästi tuputat itsesi ajattelemaan asioista aina niin, että niiden on pakko olla totta. Mielestäni tämä on edelleen valtava virhe, mikäli tahdot näistä asioista keskustella realistisesti.

    ”Jos sinun mielestäsi minusta heijastuu joku tietty kuva, niin olkoon niin. Se heijastuma ei ole minä.”
    En välttämättä sanoisi ihan noinkaan jyrkästi, ehkä et tahdo myöntää itsellesi sitä, mutta tuntuisi, että nuo omat uskosi vaikuttavat aivan liikaa maailmankatsomukseesi. Ehkä se ei sinun mielestäsi ole liikaa ja siksi et tajua koko asiaa, mutta mun makuuni se on liikaa.

    Omasta mielestäni kirjoitusasu paljastaa jo jotakin ihmisestä, sanot mitä sanot, mutten usko olevani ihan väärilläkään jäljillä persoonallisuutesi määrittelyssä.

    ”Jos siitä kehittyy sitten se kuva, että uskon kyseessä olevan avaruusolentojen alus, niin välittyköön, se ei tarkoita, että se olisi oikea mielipiteeni.”
    Taas toinen aika merkittävä virhe mikäli haluat ihmisten todella arvostavan tätä sivustoa. Täysin väärä asenne tällaisen nettisivuston ylläpitämiseen mielestäni.

    ”Tarkoituksenani monessa tapauksessa on kuitenkin löytää se oikea totuus ja siksi kumoan niitä mielestäni vääriä selityksiä. Monesti uskon, että kyseessä on voinut olla ihmisen rakentama hyvin tekninen alus, vaikka jotkut väittävät olevan kyseessä tietokoneella tehty feikki jne.”

    Nyt valehtelet itsellesikin. Lähes aina näistä ufo pätkistä olen sinun nähnyt ekana kommentoivan niitä ”vakuuttaviksi” ja et ole mitään maininnut näistä epäilyksistä ihmisen tekemiksi.

    ”Oikeaa totuutta” ei voi etsiä luottamalla omiin harhautuneisiin näkemyksiinsä. Et löydä mitään absoluuttista totuutta mikäli annat omien uskojesi ja ajatuksiesi vaikuttaa siihen tekemääsi hypoteesiin jostain asiasta.

  • VR sanoo:

    ”Tässä taas yritetään painaa minua johokin muottiin.”
    En yritä painaa sinua mihinkään, teen vain ehdotuksen millä saisit ehkä enemmän pointseja minun kaltaiseni melkein skeptikon silmissä. Tietysti kaikkia ei voi miellyttää, mutta luulisi että se keheen eniten haluaisit vaikuttaa on juuri ne jotka ovat skeptisimpiä.

    ”Sinun maailmankuvasi (niinkuin minunkin) vaikuttaa mielipiteisiin ja toimintatapoihin. Itselläni lähtökohtana on se, että uskon silminnäkijään jos vaikuttaa luotettavalta (syyllinen kunnes toisin todistetaan) ja pohdin todisteita, kun taas ylispeptikoilta löytyy oman maailmankuvan takia selitys kaikkeen mm. valehteöu, suokaasu, hallusinaatio ja sattuma.”

    Arvostettava ja ”luotettava” paranormaalin tutkinta mielestäni vaatii tarkkuutta ja skeptismiä. Kuten sanoinkin jo, kun suoritat jonkun videon tukimisen skeptisemmin ja poistamalla tarkkaan kaikki mahdollisuudet joilla koko juttu on feikki, koet suuremman ahaa elämyksen kuin olettamalla, että koko juttu on tosi ja koittamalla todistaa, että se on tosi.

    ”Kunnon skeptikko on kuitenkin avoin molemmille mahdollisuuksille, eikä sulje aitouden mahdollisuuttakaan pois muuta kun silloin kun on siihen kunnon todisteita.”

    Ja kunnon paranormaalista kiinnostunut suhtautuu epäilevästi, eikä tuosta vaan heti anna itseään höynäytettävän. Hörhöily on haitaksi koko paranormaalin tutkinnalle, koska siitä seurauksena syntyvät älyttömät hypoteesit(esim. nämä selvät feikki pätkien todeksi uskominen) antaa ulkopuoliselle niin harhaantuneen kuvan näistä paratyypeistä ja paranormaalista, että ihmiset alkavat käyttäytyä skeptisemmin jo näiden hörhöjen typeryyden takia.

    ”Ihan hyviä vinkkejä, mutta en aio edelleenkään muuttua, enkä sitä vaadi muiltakaan. Ainakin kävijämäärissä laskettuna blogista tykätään ja sen suosio on kokoajan noussut.”

    Selvä, et tahdo miellyttää kävijöitä. Auttaa varmasti kävijämäärän korottamisessakin mukavasti tuollainen asenne…

    Tässä oli mun vikat sanat ellei sulta vielä irtoa jotakin. Itseltä mennyt täysin maku ja uskottavuus koko sivustoon ja mielestäsi tämä tekemäsi ”työ” on törkeän amatöörimäistä. ’

    Kiitän kumminkin palautteeni hyvästä vastaanottamisesta.

  • recon sanoo:

    Lopettakaa nyt toi itkeminen! Toi teki sitä ja toi sano tota, kasvakaa jo!

  • takioni sanoo:

    Tällaisen blogin ylläpitäjältä vaaditaan mielestäni suurta kiinnostusta aiheisiin ja avointa mieltä tyyliin ´kaikki on mahdollista´.
    Ylläpitäjä tällä blogilla hoitaa hommansa erittäin hyvin.

  • JP sanoo:

    Näyttää paljon olevan ihmisiä, jotka eivät todellakaan tiedä/tajua, mitä eroa on kun puhuu ufoista ja maan ulkopuolisista olennoista.
    Ne on kaksi aivan eri asiaa, jotka kannattaa pitää täysin erillä toisistaan, ettei mennä sitten tietämättöminä haukkumaan toisia niiden ufohavainnoista.

  • Tiizu sanoo:

    Mä ainaki haluisin nähä ufot mut en oo viel nähny =( Naureskeltiin kamun kans yks ilta et pitää varmaa tehä sellanen kyltti mis lukee ”Kiitos ku kävitte ja tervetuloa takasin! P.S. pääsiskö kyytiin?” Äiti ei usko et ufoi on ku yritin sille asiasta puhua mut mä ainaki uskon niihin =) ja vaik oonki viel 16v (joulukuus täytän 17) 😉

  • xax sanoo:

    Turha niitä on varmaan odottaa. Jos ne ei tuu ajoissa, ni tuskin tulevat ollenkaan.

  • Ogeli sanoo:

    Heh täytyy myöntää, että hieman harmittaa kun nyt tämän sivun kaikki muut uutiset tuntuvat tähän verrattuna niin pieniltä 😀 Vaikka siis tämä olikin feikkiä, mutta kuitenkin.

  • Mimmu sanoo:

    Voisiko joku suomentaa tuolta 14.10. sivuilta sen jutun joka kertoo 11.11. päivästä. En edes tiedä’ mit äsiinä on ”puheenaiheena”, mutta haluaisin tietää mitä siinä lukee, kun sattuu sopivasti syntymäpäiväleni:D

  • Huttu sanoo:

    en koko pötköä jaksa suomentaa mutta siinä kehoitetaan asiasta kiinnostuneita ottamaan osaa massameditaatioon joka pidetään tuona päivänä, 11.11

    syynä se että tuolloin maan läpi mukamas virtaa suuri energia-aalto joka nostaa kaikkien tietoisuuden uudelle tasolle…. meditaatio kohdistetaan myös auttamaan uutta yhdysvaltain presidenttiä, auttamaan talouskriisin korjaamisessa ja muissa höpöhöpö jutuissa.

    pelkkää pashkaa

  • stenu95 sanoo:

    tänään 3.11.08 nähtiin outo valoilmiö Orivedellä.Suihkarit seurasivat sitä kunnes se katosi.

  • tupu01 sanoo:

    Älkää viittikö yrittää vääntää mistään kalentereista nyt mitään selityksiä 🙂

  • tupu01 sanoo:

    Et Wespa oikeesti voi olla tosissaa ja ottaa nokkii nii et mun viestit ei näy:?

  • KXK sanoo:

    Mikäs kumman kaveri toi Rattlehead on ku luulee, et pari kommenttii lähettää tänne ni on Suomen arvostetuin professori tieteen alalla?
    Rajoittaisit vähän tota esitystäs ja lähetät noi kommentit vaikka englannin kielellä Oxfordin yliopistoon. Sitte katot että minkälainen vastaus tulee.
    Huomaa, että kaikki ei ole miltä näyttää…

  • kyl sanoo:

    TULIS JO JOS TULEEEEE

  • Kakara sanoo:

    Jälkeenpäin tuntuu koko 14 päivän tapahtuman toiteutus melko järjettömältä älykkäälle humanoidille. 😀 Edes itse en tekisi selaisia johtopäätöksiä, että (otetaampas nyt vaikka esimerkki): Ihmiskunta on nyt löytänyt jonkun planetaan jossa asuu luolamatoja joilla on suhteellisen kehittyneet aivot. Ihmiskunta sitten tutkii niitä ja parin sadan vuoden päästä ne liikkuu autoilla ja muutenkin tämän ajan tasolla. En tekisi niin, että lähettäisin jotain viestejä sinne matokuntaan ja odottaisi että kohu tulee ja sitten tupsahtaisin paikalle niitä tapaamaan. Siitähän tulisi katastrofi kun ne luulis meitä joksikin hulluiksi avaruus olioiksi jotka aikovat vallata niiden planeetan (samanlaisia epäilyksiähän on sitä täälläkin). Noh.. niilläkin varmaan loksahtaisi itsepuollustus vietti ja kävisivät päälle. Sen jälkeen ne odottaisivat vielä monta vuosisataa jonka aikana tekniikka kehittyy ja ne pitää meitä vieläkin joinain valtaajina tai jotain…

    En osaa kuvata nyt tätä ajatustani, mutta jotain tuonne päin tarkoitan, piste.

  • kärmes sanoo:

    kuka tietää mitä tietää alkuperäisestä?….

  • kärmes sanoo:

    mua pelottaa se ku ei tiedä mikä pelottaa…;)

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto