ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Pane Andov: 2012 Equation Solved

Tällä esitelmällä Pane Andov kertoo omista kontaktikokemuksistaan, elämän matkastaan sekä käsittelee mm. galaktisia muutoksia, avaruutta, Maya-kalenteria, viljapeltokuvioita, auringon tulevia muutoksia vuonna 2012, DNA:ta yms.

Osa 1/8

Osa 2/8

Katso loput osat tästä: 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Kiitos vinkistä Nexeonille. 🙂

[ad#tra-2]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

52 kommenttia aiheeseen: Pane Andov: 2012 Equation Solved

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • OmppuAndSame sanoo:

    Oli kyllä tosi hyvä ja paljon tietoa antava videosarja. Paljon juttua saatu samaan kontekstiin ja hyvin luontaisesti eteni tuo luento. Antaa paljon teknistäkin tietoa, ja on hyvin suositeltava video myös niille, jotka hieman skeptisemmin suhtautuvat 2012 vuoden muutoksiin.

    Onko Wespa muuten huomannut, että David Wilcockin nettisivu Divinecosmos.com on haksattu? Melko mielenkiintoinen juttu 😀 Nousee väkisin kysymys, että mikä on ollut motiivina?

  • Hexa^ sanoo:

    olisko ajatus siitä liian työtävaativa, että blogiin voisi avata osion missä keskityttäisiin maailman tilaan kaikkein epäkohtien ratkaisuun/ syy miksei muutosta haluta tehdä/voida.
    hieman syvällisempiä pohdiskeluja onko politiikka mustaakin synkempää ?? miksi ja miksi kaikkea asiaan liittyvää/ suuria kysymyksia ja vähän pienempiäkin.

  • Hexa^ sanoo:

    sillä minusta jokaisella ihmisellä on täysi valta omasta itsestään jos pysytään hyvässä. ja miksi tilanne muuttuu paikoittain enemmän ja vähemmän mutta silti muutos huonompaan ihmisoikeus asioissa on huomattu pakollakin..
    Ihminen kaikki samalla viivalla ei ole asiaa minkä pitäisi vaikuttaa ihmisen näinkin suureen lahjaan kuin elämä ja se että sitä ohjaillaan eri keinoin on VÄÄRIN…

  • HeavenShallBurn sanoo:

    Mutta mutta…jos tuosta jokamiehenoikeudesta eli meditoinnista olisikin hyötyä, niin mitenpä saat nämä materialistiset nykyihmiset edes harkitsemaan mokomaa. Harva nykyään uskoo mielensä voimaan. Sad but true said Metallica.

  • Hexa^ sanoo:

    HeavenShallBurn:
    mm kieltämättä yhdyn mielipiteeseesi ja tokaisen- aina on toivoa jos me tietäväiset olemme toivo? miksi heittää se ainoa selviytymisen kipinä kaivoon, eikö meidän tulisi käyttää toivoa ja levittää sitä, jotta siitä kasvaisi vankka ja kestävä joka ei enään ole pelkkä toivo vaan muutos.

  • Hexa^ sanoo:

    mitä videoon tulee niin 2:sta osasta eteenpäin on kyllä mielen seisauttavaa havainnollistamista mm videota pitää tutkailla kokonaisuutena.
    ja viljapeltokuvioiden feikiksi leimaajat joutuvat pohdiskelemaan onko kaikki feikkiä? jos kaikki onnistutaan maalaamaan feikiksi vasta siloin voidaan ajatella että miksi tuhannet kuviot ovat feikkejä mutta jos näitä asiopita ei näemmä voida todistaa miksi pitää uskoa että kyseessä ovat feikit. pohtikaa nyt herranjestas avoimin mielin ja kuunnelkaa sisintänne ellette ole jo sitäkin sammuttaneet lopullisesti !.,

  • Nexeon sanoo:

    Mielestäni tässä on käynnissä ihan mielenkiintoinen keskustelu johon en voi olla ”puuttumatta” 🙂

    Kun ihmiset puhuvat meditoimisesta, aihe saatetaan monesti ymmärtää väärin. Toiset tietysti harrastavat hieman erilaista meditointia joka lähinnä rauhoittaa mieltä yms. toisin kuin buddhat ja monet muut. Omasta mielestäni se ”oikea” syy meditoinnille löytyy idästä, jossa meditointia harrastetaan joka päivä aina yhdestä tunnista jopa 6-8h. Tarkoituksena harjoittaa mieli niin, että et enää ajattele yksinkertaisesti mitään, et ainuttakaan sanaa ja yrität keskittyä yhteen pisteeseen silmät kiinni, tuo piste sijaitsee otsassa jossa se ns. kolmas silmä sijaitsee. Tavoitteena ”ansaita” kolmas silmä pysyvästi ja nähdä jotain todella mullistavaa. Useat ihmiset ympäri maailmaa jotka vuosien harjoituksella ovat päässeet ”perille” meditoinnin avulla, eivät koskaan kerro mitä näkivät, eikä pitäisikään. Jokaisen on löydettävä tiensä sinne itse.

    Mä uskon, että meillä ihmisillä on jonkinlaista sisäistä energiaa, jota me ei ENÄÄ osata hyödyntää, joka me ollaan historiamme aikana unohdettu, koska meillä ei ole enää ketään opettamassa meitä kaikkia. Me ollaan unohdettu keitä me ollaan, mistä me tullaan ja mihin me pystytään.

    Usean kuukauden työttömänä olo on tuonut elämään paljon uutta. Okei, on tullut istuttua aika paljon tietokoneella, mutta se aika on tullut käytettyä hyvin hyödyksi. Tullut tutkittua hyvin paljon asioita, katsonut jopa yli 2h pitkiä video ”pätkiä” eri alan tohtoreitten ja asioantuntijoiden haastatteluista yms.

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jos mulla olisi käytössäni alus joka kykenisi lentämään edes yhdeksi tunniksi avaruuteen, tulisin takaisin maahan iloisena, koska luulen että olisin tämän tunnin aikana pystynyt kumoamaan monet NASA:kin väitteet valheiksi.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    P.S. Olen aina ollut ateisti, mutta luulen suuntaumukseni muuttuvan pikkuhiljaa, en usko että ”ryhdyn uskomaan” mitään tiettyä uskontoa, mutta uskomaan asioihin joita näen ja koen todeksi. Jotain meidän tiedostamatonta energiaa on olemassa ja mä aion löytää sen!

  • Höpönpöpö sanoo:

    Toki me nytkin avaruudessa olemme, mutta epäilen, ettet tunnissa kovin pitkälle tältä planeetalta taitaisi ehtiä.

    http://www.youtube.com/watch?v=Bz9D6xba9Og&feature=player_embedded

    Mitä tarkalleen ottaen tarkoitat NASA:n väitteillä, jotka mielestäsi ovat valheita – jos oikein ymmärsin?

  • vekkuli sanoo:

    Nexeon:

    Kirjoituksesi meditoinnista ja keitä me olemma on varmasti hyvin läheellä totuutta.
    Olen siitä myöskin samaa mieltä että me olemme unohtaneet elämän tärkeimmät seikat ja korvanneet pikkuhiljaa elmämme turhalla materialla( senkin keskellä voisimme edes yrittää palauttaa mieleen lähtökohdan mitä jätämme tulevile sukupolville, sillä tätä menoa emme tule jättämään mitään muuta kuin kurjuutta ja kuolemaa.

    Hexa:lla oli myöskin kirjoituksessa seikkoja, joita tulisi jokaisen pohtia tarkemmin.

  • Nexeon sanoo:

    Kun puhuin tunnista avaruudessa, en nyt aivan tarkoittanut kirjainmellisesti ”1h”, pointtina oli vain tuoda esille, että jos mun kaltainen perus tallaaja pääsisi avaruuteen vähäksi aikaa, voisin itse todistaa asioita näkemällä ne omin silmin, enkä vain aina tietokoneen ruudulta valokuvia jotka tiedä kuka on loppujen lopuksi ottanut ja kuka niitä on manipuloinut yms yms. Tajusitte varmaan idean?

    Se mitä tarkoitan NASAN valheilla on se, että on ihan p***leesti asioita joita ne ei meille kerro ja nekin asiat jotka he kertovat, tulevat aina vuoden tai kaksi havainnon jälkeen. Olen kuunnellut/katsonut muutamia NASAN ottamia videoita avaruuslennoilta, joissa muutamissa esim. avaruudessa oleva astronautti kuvailee ikkunasta näkemäänsä objektia jota hän samalla kuvaa ja yrittää radion avulla kuvailla NASAN lennonjohdolle mitä hän näkee. Miehen puheissa huomasi selkeitä pausseja jotka viittaavat mielestäni siihen, että mies yrittää valita seuraavat sanansa hyvin tarkkaan eikä missään vaiheessa maininnut mistään ”lentävästä objektista” vaan lähinnä kuvaili sen kokoa, etäisyyttä ja materiaalia…muutamilla videoilla radiokeskustelu jopa päättyi kuin seinään…

    Ja kaikista klisheisin juttuhan on se kun jollekin videokuvalle ei saada mitään järkevää selitystä vaan se debunkataan antamalla todellä järjetön selitys koko asialle. Eikö se ollut sitä 60-70 lukua? Ja silti sitä jatketaan vielä tänäkin päivänä…eivätkö ihmiset koskaan opi? Ymmärrän kyllä, että avaruudessa pallomme ympärillä on paljon aluksista irronnutta rojua, mutta tämä ei kelpaa selitykseksi kun tämä ”roju” muuttaa suuntaa ja joissakin tapauksissa jopa kiihdyttää vauhtia!

  • klaudekopteri sanoo:

    Olisi antoisampi video jos selostaja ei joka toisena sanana toistelisi ”actually”, tai spammaisi ”if you will” kokoajan kuulijan korvaan.

    Mielenkiintoista matskua kuitenkin.Suosittelen muuten että jos epäilyttää tuo meditaatiojuttu, chi etc. niin matkustatte ulkomaille ja koette sen itse.Herätti ainakin meikäläisen kun sen koki itse.Nyt meditoin joka ehtoo tunnin.Tuloksena on virkistävä, rauhallinen, levollinen olo.Kun tätä on jatkanut tietyn aikaa, alkaa mielenkiintoisia asioita tapahtumaan..

    Rohkeasti kokeilemaan vaan..

  • Ogeli sanoo:

    OmppuAndSame:

    Aikoinaan myös Project Camelotin sivut hakkerotiin. Ja miksiköhän? Ja ketkä olivat taustalla?

  • Antero sanoo:

    No nörtit hakkeroi nettisivuja ihan huvikseen. Olipa yhden tutun sivut kans hakkeroitu ihan vaan sen takia, että olivat jättäneet jotain tietoturva juttuja huomioimatta.

    Luulisin et jos ne pitää Project Camelotia tai muita vastaavia uhkana, niin kyllä ne saa sivut suljettuakin. Tai kokonaan jumiin ddos-hyökkäyksillä. Että uskoisin et harrastelijat asialla.

  • nimimerkki sanoo:

    kommentti katsomatta videota koska oma käsitys maailmanlopusta ei ole muuttunut katsoessa videoita.

    koko tapahtuma on nii nopea ettei henkilö pysty käsittää että koko homma on ohi nopeammi ku alkoi. ihmisiä hukkuu veden ja maan sekoittuessa joka kui juoksuhiekkaa ja osa saattaa pelastua pelastattaessa mutta fakta on että pelastusyrityksiä on ollu ennenki eikä niiden olemassaoloo pidä tuudittautua koska historiassa on merkintöjä että vastaava on tapahtunu monesti ja ettei kaikkia ei oo onnistuttu pelastaa ennenkää.

    kannattaa siis järki kätee ja varaudu että ei oo pelastettavissa vaikka joku olisi. lisäksi aina kannattaa katsoa loppuu asti.

    muita ei kannata kuunnella ku on kyseessä henki. kannattaa ajatella aina omilla aivoilla vaikka olisi hankalaa koska lopulta nii on helppoa.

    jos ihminen vaa oppis että johtajia ei oo eikä tuu ja seurattavia ei oo eikä tuu. loppuisi kerralla jeesustelut ja järki voittaisi ja ihmiset voisivat alkaa ymmärtää mikä tuntuu mahdottomalta ymmärtää.

  • Xplosiw sanoo:

    Nexeon, olet tiellä oikeaan suuntaan.

  • nimimerkki sanoo:

    ”jokaisella valta omasta elämäatä”.. mikäli kannat koko vastuun ja ymmärrät jo mitä teet ja et oo kohtalosi vaa tahtosi voittaa kohtalosi joka on toisten toive. lisäksi mikäli oot väärässä oot yksinäinen eikä tielläai oo muita.

    tuo valta omasta elämästä on rankempi juttu ku kuulostaa. vaativa tie ku vaatii totuutta.

  • nimimerkki sanoo:

    valta omasta elämästä on henkilökohtaista vastuuta mutta hankalinta on olla syyttämättä toisia tai itteä ku sattuu ja ottaa vaa opiksi eikä lyödä päätä seinää jatkossa.

    ei oo kiellettyä katsoa taa mutta takertua on turhaa. elämässä olisi nii paljo ihmiselle opittavaa mutta pyrkii vaa opettamaa.

  • nimimerkki sanoo:

    katteltua eka osa videosta. iha milenkiintoista. oon joskus pienenä irtaannuttanu itteni kehosta ja lennelly maanpinnalla ja avaruudessa. ainaki muutama seikka poikkesi päivätajunnan maailmasta. puutarhassa oli joku patsas kaivon paikalla ja jotku tähdet oli selvästi värillisiä. oma moka ku matkalla avaruudessa pelästyi että entäs jos lentää tähtee ajatusta nii että palasi takas melko vauhdikkaasti. paluumatka kesti tovi. oon myös harrastanu pienenä karatea joka lie terapeuttista viihdettä.

    kokemusta on hitaasta liukumisesta kehosta ulos ja kehoon takas joka anto käsitystä kuimka neste keho hidastaa tajunnan nopeutta ja havainnointia ku sumensi myös näkökykyä. pitää katsoa myös osa kaks.

  • nimimerkki sanoo:

    project camelotissa otti järkee ku tuolla amerikkalaisilla foorumilla ei voinu puhua itsemurhista mitää. oon kokenu itsemurhaohjelmoitia tietyiltä tahoilta ja moni on videoilla kertonu että he ovat kokenu samaa mutta ku ottaa puheeksi nii heitettii foorumilta ulos koska osa porukasta on uskovia.

  • nimimerkki sanoo:

    vaikuttavaa että osaavat sanoa jotaki viljaympyröistä. enne olivat vaa viljaympyröitä 🙂

    viljaympyrät on fakta ja tapa millä viljaympyrät syntyy on fakta myös. viljaympyrät muodostetaa elektromagneettisen kentän kautta. samalla tavalla ku tuuli voidaa synnyttää paikallisesti tai pilviä sekoittaa. kaikki elektromagneettisen kentän kautta.

  • nimimerkki sanoo:

    näyttää että pitää jäädä kommentomaa joksiki aikaa. tuossa videossa mainitut elektromagneettiset tapahtumat ovat totta. lisäksi nuota tapahtumia pakoo ei pääse ulottuuuksiikaa vaa ainoa keino on vaihtaa paikkaa. elektromagneettinen rakenne jonka uloi kerros on kiinteä materia ulottuu läpi ulottuvuuksie jotta fyysiskeho lisäksi kaikki muutki tietoisuutta pukevat kehot ovat vaarassa. ihmistä pukee useita kerroksia jotka ovat vaarassa. tuo tarkoittaa että ihmistä pyritää varmasti siirtämää toisaal koska muussa tapauksessa ihminen sekoittuu avaruutee tai jäljellä on vaa rippeet. osassa 4 kerrotut seikat ovat herättäviä koska koettu ja nähty tukee tuota ja seikat kute ilmasto oireilu ja eläikuolemat ja maantieteelliset oikut ovat mitä elektromagnetiset myrskyt aiheuttaa. toi on jo tuoretta rankkaa faktaa.

  • nimimerkki sanoo:

    täysi samat huomiot ja käsitys ja jo kirjoti. tuo video on hyvä ottaa todesta.

  • nimimerkki sanoo:

    OmppuAndSame:
    on toi videosarja katottavampi ku David Wilcockin videot joita ei jaksanu kattoa 2 minuuttia 🙂 johtuu varmaa että henkilö on nii täynnä ittee. eikä noita samoja seikkoja olisi helppo löytää David Wilcockin esitelmistä koska on nii innokas ettei meinaa paikalla pysyä eikä pahalla 🙂

    Hexa^:
    mielestäni sullakaa ei oo aikaa pohtia poliittisia ratkaisuja. voi vakuuttaa että viljapeltokuviot eivät oo feikki ja mennä vuosina oli video joka näytti kuinka syntyvät viljapeltokuviot joka myöhemmi maksettii feikkivideoksi leimaamalla julkisuudessa feikiksi jonka pyty toteamaa koetu kautta aidoksi.

    viljakuviot syntyy samalla periaatteella ku videossa näytetty junakisko oli vääntyny. kuviot siirretää elektromagneetisen kentä kautta materiaalii koska elektromagneettinen kenttä määrittelee materiaalikenttää. sanoisi että materiaalirakenne on olemassa ensi elektromagneettisessa kentässä joka perustuu omaa havaintoo mikä ääriolosuhteissa koettu mutta tuo ei oo nii varmaa koska varmaa on ainoastaa että tuo kenttä manipuloi materiaalitasoa tai on yhtä materiaalitason kanssa.

  • nimimerkki sanoo:

    miksi sano että tiedä kuinka viljapeltokuvio on syntyny ? koska oon nähny omi silmi kaksi kertaa tuon elektromagneettisen kentä ja kuinka oma huomio vaikuttaa tuossa kentässä joka on kui kupla tuossa kentässä. jotku ihmiset tuntee ku niitä tuojotetaa ja oon ollu henkilö joka on tuntenu kipua ku on tuojotettu ja koska ihmiset ovat nii epävarmoja ja epäluuloisia nii heidä tuijotus on joskus riittävä tuottamaa kipua tai tunnettavissa. ensimmäinen kerta oli ku tie nousi pystyy suoraa edessäni joka johtuu optisesta harhasta jonka elektromagneettinen kupla linssi tavoi luo. syntyvä pyörre tai vortex on nii voimakas että taittaa valoa.

  • nimimerkki sanoo:

    ne jotka ovat astraalimatkannu tai käyttäny tietoisuutta valvematkoihi nii tietää että millä nopeudella avaruudessa voi lentää. joillaki on muistikuvia ja osaavat yhdistää koettuna videossa kerrotu tava paeta planeetalta. on ollu käsitys että mikäli jää planeetalle nii tietoisuus kärsii järkyttävää taantumaa. negatiivisuus pyrkii hyötymää jäljelle jäävistä omaksi eduksi koska ihmiset eivät tiedä mitä tehdä ja minne mennä ja eivät tunnista negatiivisuuttakaa.

    nämä ovat tärkeimmät faktat.
    – teknologia joka esillä on helposti negatiivisuude joka odottaa että voi hyödyntää tapahtumaa ja ihmisiä jotka kokevat mutaatiota tietoisuudentasossa ja jotka kuolevat tai muuntuvat
    – vaikka kuva tapahtumista on nii vakavuusluokkaa on mitä ihminen ei käsitä ja yllätys mulle myös koska ihmisestä pahimmassa tapauksessa jää jälelle kaikissa olomuodissa rippeet jollo ei oo millää tavalla toimiva samassa tietoisuude tasossa missä on ny edes jollaki tavalla toimiva eikä muista mikä on ollu ja mistä on tullu ja tunnista edellistä olomuotoa
    – oon aina yhdistäny dna jollaki tavalla toimivaksi kaikilla tasoilla ja tuo tarkoittaa että dna ei muuta ainoastaa fyysisyyttä vaa kaikkia tietoisuude kehoja ja tuo tarkoittaa myös että tietoisuus pystyy suoraa muokkaamaa dnata tai rakentumaa vuorovaikutteisesti dna kanssa ja tuo tarkoittaa että dna kuva on osa tai kokonaa tietoisuude kuva eli henkilö kokonaisuudessa eikä vaa fyysisyys.
    – joskus ku sulji silmäni näi silmieni edessä tunnistamatonta tekstiä jota kulki mone sivu tai mone kirja verra nopeata vauhtia. en tiedä mite tuo teksti liittyy tähä mutta tuntuu liittyvä jotenki kuvaamaa tietoisuude rakennetta tai ikää tai ainutlaatuisuutta.
    – kerra näi visio kuinka käy henkilölle jonka tietoisuus pilkkoutuu pieniksi paloiksi joka vaikutti äärituskalta jollaista ihminen ei voi käsittää koska tietoisuus saattaa olla miljoonie vuosien aika kertyny ja rakentunu ja ny voi olla että pahimmillaa taantuma voi olla huima joka on enemmä ku oksettava edes ajatella.
    – tuntuu että ihmisellä on ny liia arvokas juttu mitä voi menettää ymmärtämättä edes menettävänsä mitää arvokasta. tuntuu myös että ihminen on evoluution armoilla ku ei tiedä lopu oleva pahimmillaa melko lopullista.
    – koska henkilö on ite vastuussa omasta tietoisuudesta ei liene kenenkää asia vaikuttaa mitä henkilö päättää tehä mutta hirvitys ellei tajua vakavuutta. tuo alkaa tuntua yhtä vakavalta ku uskovilla tietämättömyydessää on tapana olla 🙂 ironista että yhteine piirre uskovii on vakavuus juuri nyt.
    – tiivistettynä periaate on pyrkiä ihmisiä saada fyysisesti turvaa ja ensisijalla ja ellei fyysisesti nii jonku tietoisuude keho kautta joka säästyy ellei apuna ulkopuolelta nii ihmisten pitäisi ite pyrkiä fyysisesti turvaa ja ellei fyysisesti nii jonku tietoisuude keho kautta joka toimintakykyine ja jos nuosta ei mikää toimi nii mahdollisuudet heikkenee huomattavasti koska koeeläimen asema uskaa henkilöä joka ei oo toimitakykyinen tietoisuude kautta ja zombi voisi olla kuvaava sana tai täysi uudellee hyödynnettävä nauris.

  • nimimerkki sanoo:

    netissä oli video jota vuosia taa katteli ja jossa aiemmi selviytyneet kertoivat kuinka edellisessä vastaavassa tapahtumassa pyrkivät pelastamaa massoja mutta vai pieni osa pelastui. tuo tieto auttaa ymmärtämää tämäkertaista tapahtumaa.

    myös mekanismi mikä aiheutti että ihminen on alistettu tällä planeetalla kute on nii olisi tietoa joka auttaisi ymmärtämää mitkä uhat ja kuinka odottaa niitä jotka eivät osaa tehdä mitää enneku myöhäistä ja ainaki osaisivat vastustaa negatiivisuutta joka pyrkii alistamaa jällee ihmisiä jota on tapahtunu ennemmi.

    käsitys on että ihmiset menevät nii huonoo kuntoo kuollessaaki että eivät oo kykeneviä vastustamaa negatiivisuutta joka pahimmassa tapauksessa näyttelee haavoittuneide pelastajaa vaikka lopulta alistaa.

  • nimimerkki sanoo:

    myös marsii on perustettu siirtokunta. en tiedä onko negatiivista ainesta tai järkeä.

    en oo tuntenu vetoa marssii jostai syystä vaikka mielessä joskus tunsi vetoa. näyttää että koko aurinkokunta o vähemmä mieluisa paikka.

    nyt ei tiedä onko porukka liikkeellä mistä syystä. pelätääkö tapahtumaa pelkästää perimätiedo mukaa vai pyritääkö hävitykseltä säästymää muusta syystä vai onko porukka liikkeellä pelkkillä uskomuksilla.

    faktaa ei oo tiedossa massaoperaatioista tai olisiko portaalisiirto käynnissä josta ei tiedä onko negatiivisuude vai muita tahoja. veikkaa negatiivisuutta ja nyt kävi mielessä että suuri osa näkemästää ellei kaikki on saattanu olla negatiivisuutta koska kontaktia eivät oo koettanu ottaa vaikka havainnu on ja koska tuossa videossa mainittii että negatiivisuus kyttää tilaisuutta.

  • nimimerkki sanoo:

    tuossa Tapio laitto tekstiä josta näkee mitä tarkoitaa mikäli henkilö kokee tietoisuude pilkkoutumista pieniksi paloiksi:


    1D: Ensimmäisen ulottuvuuden elementit ovat vesi, tuli, ilma ja maa. Aluksi vallitsee muodottomuus ja kaaos. Jossain vaiheessa tapahtuu ensimmäinen liikkuminen kohti tietoisuutta.

    2D: Toisen ulottuvuuden entiteettejä ovat mineraalit, kasvit ja eläimet. Tämä ulottuvuus tarjoaa mahdollisuuden kasvuun. Se on samalla kaikkein pitkäkestoisin ulottuvuus, kehitys on hidasta. 2D-entiteetit ovat valmiita 3D-kokemukseen, kun ne saavuttavat itsetietoisuuden.

    3D: Kolmannen ulottuvuuden entiteettejä ovat kaikki itsetietoisuuden saavuttaneet kuten ihminen. Tämän ulottuvuuden kesto on rajattu noin 75 000 vuoteen. 3D-kokemus tarjoaa mahdollisuuden tarkastella elämää itsenäisenä oliona, joka pystyy valitsemaan vapaan tahdon mukaisesti. 3D-entiteetti on valmis 4D-tasolle, kun se päättää valita polkunsa kohti rakkautta.

    4D: Neljäs ulottuvuus on rakkauden ulottuvuus, eli siellä opitaan kaikki rakkaudesta. Tässä ulottuvuudessa ei enää ole tarvetta kulkea unohduksen verhon läpi, vaan aikaisemmista elämistä kaikki muistot ovat tallella.

    pahimmassa tapauksessa henkilö putoaa 2 ulottuvuutee tai 1 ulottuvuutee joka ajallisesti ja tietoisuude kannalta on täysi tuho henkilölle jonka tietoisuus on 3 tai 4 ulottuvuus eikä henkilö noissa ulottuvuuksissa enää tunnista itteä vaa on johdateltavissa tai valtavirrassa tai vanavedessä kehittyäksee jällee muistamatta olleensa tai kykenemättä tajuamaa. tuo lista on käytännössä suuntaa antava.

  • nimimerkki sanoo:

    tuo kuinka paljo ihmiset pystyy käytännössä vaikuttamaa maan tulevaisuutee energia työllä on tavallaa myös oma kokemus mutta vasta ny tajus vaikka kuva on ollu että voisi vaikuttaa ja tuo yksilön energia vahvistus menetelmä oli sama minkä nuorena oppi tai jo osaa. tuo skenaario on tuttu että tapahtumaskenaario on vielä auki ja avoi ja että kaikki voi vaikuttaa. tuo ei välttämättä tarkoita iha nii kauheita luonnotapahtumia mutta ei helpota myöskää yhtää. katottua kaikki 8 osaa joista osa 7 taisi olla edelline osa uusintana.

  • nimimerkki sanoo:

    mulla on tapa hokea kertoessa ”so” joka tarkoitta jotai ”jotta kuinka tästä etee päi” tai ”jotta näi”. ”if you will” kuulostaa ”mikäli sallitte tapahtuva nii tapahtuu mitä sallitte tapahtuva”.

    pikkuseikkoja joihi ei pidä tarkertua koska ei tuokaa henkilö iha oo aatellu kertoa ja toistaa nuo monetta kertaa samaa tietoa jota kuitenki joutuu tekee tai tekee jokatapauksessa joka ei oo iha sama ku tahtoisi kertoa tavalla ku kertoo tai muodossa ku kertoo.

  • nimimerkki sanoo:

    tuossa videossa ku puhutaa ravinnosta ja että liha ei oo sopivaa mutta tarjottua. tuossa järki kätee koska oon ite juonu ”kuravettä ojasta” ja menettäny kiloja nii monta että oli ”luuta ja nahkaa” ja elämä ja kuolema rajamailla nii voi sanoa että mieluummi kannattaa syöra kunnolla ku liia vähä jollo on varmasti negatiivisuude armoilla ja jonottamassa ruokaa luukulta. ihminen ei tiedä mikä on sopivasti ja muotia on liia vähä ja mikäli aivot ei saa rakennusainetta ja lihakset ja luusto nii ei toimi koska keho ei toimi eikä oo mahdollisuutta ottaa askeltakaa tosissaa. tuo on sama ku vanhemmilta kysytää lupa allekirjoituksella laste sairastuttamisee riittämättömästi testaamattomalla sikainfluenssarokotteella joka oli ruma ja typerä temppu ja vailla järkeä.

    heti ku muulla tavalla ravintoa saatte tai teette tai korvaatte liha nii jättäkää pois ja kattokaa mitä tapahtuu. terve pystyy kuitenki puhdistamaa ravintonaa käyttämä liha haittavaikutuksia riitävästi että ei tarvi pelätä ettei syödä saisi. en oo nähny vielä ainuttakaa riittävää tai kokonaa korvaavaa vaihtoehtoa joka korvaisi liha täysi ja kokonaa. käytän soijaa koska maito on pilattu eikä oo samaa mitä maalta enne sai. järkevä juo ja syö nii että ei oo nälkä joka kalvaa.

    oon ollu kasvislinjalla joskus nii että liha on oksettanu mutta ei ollu järkevää. lisäaineita oon välttäny kohtalaisesti. joskus oli pelkkää vettä joka oli hyvä tai huono mutta piti hengis. proteiinia napaa eikä 0 prosenttia rasvaa ja lisävitamiinejä tarvittaessa mutta välttää piristeitä kute energiajuomia tai kahvia jotka sopivat lähinnä mikäli kävelly maratonia ja meinaa kuolla jollo mieltä piristävänä mutta ei aina eikä koulupahoivointii tarvita redbullia.

    syö ku on nälkä eikä ku kello sanoo. juo vettä ruua kanssa. olutta mikäli pitää syödä tavallista suurempi annos. ruua jälkee lepää tai nukkuu. luulo että pärjää syömättä ja että kestää tressiä ja että pelkkä tietoisuus on turhaa. mikäli nuo on nii ainut mitä syö on oma tietoisuus ja toisten tietoisuus ja nääntyy nii fyysisesti ku tietoisesti. tahalline näivetys ei oo järkeä. oon kokenu pulleaaja ja laihaaja ja tiedä sanoa kuinka järjetöntä o leikkiä ajatuksella että vähä olisi riittävästi.

  • nimimerkki sanoo:


    kommenttisi odottaa hyväksyntää.
    maaliskuu 4. 2011 18:42

    ny loppu mu juttu tällä blogilla koska ei ollu linki linkkiä ja taas jäi odottamaa julkaisua ja ei mulla oo aikaa eikä tarvetta leikkiä. ei oo mun juttuja paikoissa joissa valehdellaa ja keksikää paremmat jutut ja ny o bye bye.

  • nimimerkki sanoo:

    kirjoittelu ruuasta ja syömisestä ei menny läpi.. lisäksi tuo fluori vedessä on kumma juttu ja vielä järjettömämpää fluoritabletit mitä hammashoitola laittaa lasten mukana kotii joita on jo pitäny kaks purkkia hävittää.

  • nimimerkki sanoo:

    Fluoride – Dr. Phyllis Mullenix pt. 1
    http://www.youtube.com/watch?v=9daqPRUWpMc

  • nimimerkki sanoo:

    ”pikkuseikkoja joihi ei pidä tarkertua” joka tarkoittaa että omii pikkuseikkohi on hyvä tarttua mutta ei toiste omii.

    ”mikäli sallitte tapahtuva nii tapahtuu mitä sallitte tapahtuva.” on vääri todettu koska tahdosta tuossa puhuttii “if you will” ja tahtoa pitää olla enemmä ku sallimusta mikäli aikoo ohjata mielikuvaharjoittelua tai vastaavaa eikä vaa olla ohjattavissa.

    tuo vaa pisti silmää että sanotaa että elä syö lihaa ja samaa aikaa juomavesi on myrkytetty fluorilla joka käytännössä tarkoittaa että yrittävät vähästäki vähemmä. jos ei syö eikä juo eikä nuku on hoiperteleva maalitaulu.

  • nimimerkki sanoo:

    ku katto tuota videota..
    http://www.youtube.com/watch?v=dMVeZ-73UHo&NR=1

    ..nii muistaa kattoneensa tuolla matkalla montakertaa taivaal ku kuuli matkustajalentokonee suihkumoottoriääntä ja matkustajalentokone tuntu oleva koko aja paikallaa ja oli näkyvissä sumeana vaikka aurinko paisto. joskus lentokene oli vaihtanu asentoa mutta edellee ku paikalla.

    jollaki tavalla oli tunne että katsoo jonku läpi lentokonetta eikä suoraa oo samassa tasossa lentokonee kanssa. tuossa on piirteitä jotka palautti muistot jotka eivät oo epäselviä.

  • nimimerkki sanoo:

    ainoastaa kerra muistaa kuinka päivä oli muuttunu illaksi ja oli parikymmentämetriä sivussa ku missä viimmeksi oli. tuollo ku meni kysymää paikalla olleelta mitä tapahtui nii sano että ”etkö muista. sinä tanssit poja kanssa” ja ku kysy uudestaa kertoisiko mitä tapahtui nii ei enää halunnu puhua.

    kaikki muut muistikuvat on selviä. alueella oli myös ”kaasua” joka haisi pahalta jota oli kokoalueella ja tuoho löyty tekstiä intialaisesta tarustosta jonka mukaa demonien asuinalue on suojattu ”myrkkykaasulla” joka haisee rikiltä ja muistaa että kynsilakka haisee aika läheltä samalta. matkalla jo mielessä kävi että joku ilmassa leijuva kaasumaine aine aiheutti vastemielisyyttä ja voimmistu yö aikaa. alueella oli myös käytetty egyptiläistä symbolismia varasto tai tehdasrakennuksen seinällä.

  • nimimerkki sanoo:

    blogi etusivu näkyy oleva testailun alla tai jotai koska muuttuu. äske oli mukava kevyt ja nopea ja vanha malli oli raskas tai hidas selata.

    tuossa samassa videossa sanottii että elektromagneettisen myrskyn pitää antaa koskettaa että mutaatio voi tapahtua. tuon ei oo järkevää ellei tarkoita että galaksi kokoalue pitää käydä muutosprosessi läpi että kykenee alueella jatkossaki majailemaa että olisi yhtä aluee vallitseva ulottuuvuude tai taajuude tai yhtä aluella vallitsevie olosuhteide kanssa.

    tuossa ei käy järki ellei ihminen pysty kehittämää huomattavaa energiasuojaa että ei ole suorassa vaikutuksessa electromagneettiseen aaltoon. hämmästyttää että hallitsematonta mutaatiota pidetää hyvänä.

    tuon mukaa aluuelta poistumine olisi huonompi juttu ja aiheuttaisi että henkilö putoasi automaattisesti pois galaksin kehityksestä tai syntyvästä ulottuvuudesta. syntyvä ulottuvuus saattaa olla kui tuntematon koodi jota ei voi ennalta tietää mutta on paikalline koskie joko koko galaksia tai aurinkokuntaa tai maata tai henkilöä tai yhdistelmää.

  • nimimerkki sanoo:

    ku olioita jaetaa negatiivisii ja positiivisii ja neutraaleihi nii ehdottomasti oon neutraali koska ymmärtää kummatki puolet ja kuulua positiivisii tai negatiivisii on tavoittelua ja tavoittelu ei oo hyväksi ku on ymmärtäny luonnollisuude.

    janota lihaa on eri ku syödä lihaa. janota energiaa on eri ku ravita oma tietoisuus energialla.

  • nimimerkki sanoo:

    mikä yhdistää neljä elementtiä vesi, maa, ilma, tuli on electromagnetismi koska kenttä lepää mattona maanpinna päällä (omi silmi nähtynä noi 30-50cm paksu) ja muokkaa nesterakennetta ja liikuttaa ilmaa ja aihetuttaa kitkaa joka käytännössä palamista. nuo 4 peruselementtiä ovat vaikuttavimpia 3 ulottuudessa koska ymmärrettynä tietoisuutena auttaa.

    nuo elementit ovat planeetta elementtejä ja tuo kenttä ei oo tietoisuuskenttä vaa vuorovaikutuksessa tietoisuude kanssa. koettuna veikkaa että chakra värit (jotka tietoisuude kehoja käytännössä tai ilmentymiä) ovat joko erivärisiä tai värittömiä tai eivät sama kirkkaudeltaa koska maanpinnan yläpuolella kitka on suurimmillaa jollo tietoisuude ja electromagnetismi aiheuttama vuorovaikutusvastus on pienempi.

  • nimimerkki sanoo:

    electromagnetismi on yhteydessä keho terveyde kanssa koska aivotoiminta ja kehontoiminta on sähköistä ja käytännössä nesteessä vaikuttava electromagnetismi. rakennetta säätelee ja ylläpitää ulkoine ääni ja sisäine ääni jotka henkilöllä ajattelu ja tietoisuude kautta jotka kokonaisvaltaista värähtelyä luonnollisimmillaa tai muutoi värähtelyä joko lamauttaa tai ehostaa kehotoimintaa.

    tiedän koska oon ulottuvuusmatkannu ääriolosuhteessa jotka fyysisyyttä rikkovia jossa sama periaate jossa henkilö muuttaa omaa kehorakennetta ajattelu ja ymmärrety tietoisuude avulla jossa henkilö käytännössä ympäristöö nähde näkyvänä katoaa ja ilmestyy mikäli tila ei oo luonnolline olotila. henkilöperspektiivissä prosessiaikana äänimaailma vaihtuu tai korvautuu uudella mutta henkilö näkee melko samaa ku hetkeä aikasemmi (vaikkapa ulkona käyvä moottoriääni alkaa pätkiä ja lopulta kuultavat äänet ovat vaikkapa korvia särkevä korkealta laulava linnunääni).

    henkilö olisi parasta pitää luonnolline olotila eikä tavoitella luonnottomuutta. mikäli henkilö tavoittelee koska on kuullu tai lukenu nii tiedoksi että tunnistaa luonnolline tila on tärkeintä tai aiheuttaa järjettömästi vaihinkoa.

    ku asuttii maalla nii muuntuneena kuuli kuinka rappusissa juostii ylös ja alas vaikka ketää ei aina näkyny ja mitä näki nii juoksijat oli pituudeltaa alle puolitoista metriä pitkiä jotka parveili ympärillä. istuessa äänimaailma oli korvautunu täysi uudella jossa ulkoa kuulu lentolaitteide ääntä nii ku joku iso lentolaite olisi talo päällä.

    huomioi mitä ennätti ja näki materiatason electromagneettista rakennetta ja ku palasi takas olotilaa mikä luonnolline alkoi hajuaisti pelata ja tunsi iholla ilmavirtausta ja näkyvä ympäristö oli taas terävä joka ennemmi oli ku lasilevy takaa kattottu.

  • nimimerkki sanoo:

    enneko maalta muutto tapahtu huomasi oleva erilaiste electromagneettiste laitteide ympäröimänä (jotka näki matolla ku huoneessa ei ollu valot päällä) ja yleine vitsi oli että hajoti aina kaikki laitteet eikä niitä ollu helppo tehä ja lopulta uusia laitteita ei enää ollu ku kaikki oli hajotettu 🙂 tuo ei ollu hauskaa vaikka joitai huvittavia piirteitä.

    tuo saatto johtua tapaturmasta joka sattu nuorena tai tuo oli hyökkäys negatiivisuudelta. negatiivisuutta tai ymmärtämättömyyttä tai operoimista tunsi tuollo ympärillä tapahtuva.

  • nimimerkki sanoo:

    videossa http://www.youtube.com/watch?v=ck4CFKT5vcA on meditaatiopatsaide yllä kiekot joista sanotaa ”ettei oo symbooliset vaa materiaalia koska muodostuu voimakas magneettine kenttä joka pitää kiekkoja pääpäällä” tai ”voimakas magneettikenttä kuvataa kuplana.

    huomiovaikutus on voimakas kiekko tai kupla tai pyörre electromagneettisessa kentässä ja oma kokemus on että ku matkalla nii puudettii tai ehdotettii että vääntäisi rautaisia aitapalkkeja huomiovaikutuksella ja ku koetti vääntää rautaa nii sementtijalusta jossa aita oli kiinni murtui joka ei tuntunu kuitenkaa hyvältä käyttää energiaa tuolla tavalla. ympärillä oli tuntemattomia henkilöitä jotka tulivat katsomaa.

    alueella oli lapsia jotka tykkäsi arvuutella mitä ajattelee ja ku mielessä loi kuva tai yksityiskohda huutelivat mitä näkevät samalla ku hyppelivät trampoliinissa. tuota hauskuuttelua ei jaksanu kuitenkaa kaua.

    kannattaa ajatella vastuu ja olla järkevä ja tarkka mitä energialla tekee ettei haaskaa eikä pelleile eikä oo yhteisön kontrolloitavissa energia käytö suhtee joka energia lavastusta tuntemattomaa käyttöö.

  • nimimerkki sanoo:

    tärkeää ei siis oo että pystyy hajottamaa energialla vaa olemaa järkevä ja haaskaamatta omaa energiaa tai toisten energiaa näytöksii ja hyödyntämää energiaa omaa rauhaa. elämä voi olla hyvi normaalia energiasta huolimatta.

    jotku o mielellää menestyneitä taikureita mutta voi olla menestymätön puutarhuri 🙂 kukaa ei oikeasti pakota mitä pitää olla ja jos henkilö ei myöskää pakota on henkilö rauhassa. kyllähä kaikki yrittää ehdottaa ja jos henkilö ei oo vahva tai on mukailija nii henkilö on kaikki mitä muut ehdottaa. myöskää laste elämää ei pidä ohjelmoida valmiiksi ja täytee omia ideoita ja rasittaa turhaa ettei sido tai yritä ottaa vastuuta myös muide elämästä.

  • nimimerkki sanoo:

    miksi negatiivisuutta esiintyy ja miksi positiivisuus voi johtaa negatiivisuutee on kysymys joho ihminen ei kykene vastaamaa huomaamatta kummanki läsnäoloa faktana. tuoho on olemassa koettu vastaus.

    sekoitukset tai rodut kute hybridit ovat sekoittaneet lähkohtaisesti ymmärrystä ja tavoiteltuna ja tavoitteena pakkoa tai pakoa tai pakotus luonnottomuutee. on merkittävä ero luonnollisesti kehittyneillä lajeilla ja luoduilla tai ominaisuuksiltaa määritellyillä roduilla. luotu on tehty ja kehitelty laboratorioolosuhteissa ku taas laji on kehittyny omissa olosuhteissa oma ”sukulaisuhtee kautta”.

    kaikkiha tietää tarina aatamista ja eevasta ja tuota erehdystä on pyritty jäljittelemää ja kopioimaa. on haluttu pitää yhtä erehdytä joka koski yhtä henkilöä ja yhtenä tapauksena ja on haluttu osoittaa tuota tapahtumaa loputtomasti koska tapahtui. anteeksi ei oo vieläkää annettu tai kyetty antamaa.

    mitä tuo aiheuttaa tai on aiheuttanu on että uskonnot ja uskomukset ja ihmine ymmärtämättä tavoittelee aina tai helposti luonnottomuutta. tiedän tämä vaa koska oon keskustellu hybridien kanssa ja nähny ja kuullu henkitaso toimintaa.

    mitä käytännössä on luonnoton tavoittelu on kuvainnollisesti sama ku joisi energiajuomaa joka päivä. vai pää toimii ja loppu kehosta kuolee hitaasti mutta varmasti.

    jotku saattaa tietää kuinka käy ku mieli hokee että tarvii mennä vessa mutta keho ei vastaa. voi myös aatella että kolme sormea omaava tietoisuus ei osaa hyödyntää viittä sormea tehokkaasti.

    jos tietää käytännössä mitä nopeutettu jeesusoppi tarkoittaa joka että henkilö rikotaa fyysisessä kehossa että toimisi tehokkaasti yhteisön eduksi luonnottomana nii ymmärtää luonnottomuutta. yhteiskunta pitää yllä hyvi sama kaltaista tilaa jossa henkilö toimii luonnottomasti lentämällä kovaa ja korkealla ja romahdus vie vastakkaisee suuntaa.

    ihmine ei tajua helpolla että uskonto ja uskomus ja uskoteltu on järjestelmänä negatiivine tai negatiivisuutta tuottava ja negatiivisuudesta hyötyvä niiko henkilö ahdingosta tai rauhattomuudesta tai virheestä. negatiivine henkilö mielellää leikkii negatiivisuudella ja etsii negatiivisuutta imeäksee lisää negatiivisuutta itteensä koska tahtoo vahingoittaa itteä enemmä ja ei välitä vaikka vahingoittaisi muita samalla prosessilla. henkilö sii tahtoo kadota tai hajota tai rikkoa lisää ku mitä alu peri oli vahingossa tai tietämättä tai harhaa johdateltuna tehny mutta koska ei oo helppo kuolla tai kadota kokonaa koska tietoisuus ei pienisty tai kuole nii helpolla nii henkilö etsii lohtua tai hetke lohtua negatiisuudesta.

    tyytymätön henkilö ei ymmärrä iha kokonaa itteä mutta ymmärtää osaksi tilaa missä on tai mihi on joutunu tai mekaniikkaa kuinka tila tai ulottuvuus toimii tai mikä on mahdollista hyötyä syyllä tai tavoittelulla tai järjestelmällä.

    tuossa miksi ei ulottuksie tai minkä tahansa tavoittelu kannata ellei ymmärrä mitä tekee. syy ei oo koskaa riittävä vaa oma tahto jonka järkensä kautta elää. mikäli tavoittelemaa lähtee on kaikki syy tekosyytä eikä oo tajunnu että ellei oo rauhaa nii tavoittelulla ei myöskää rauhaa saavuta.

  • nimimerkki sanoo:

    erehdys ei oo riittävä syy lähteä kopioimaa tai jäljittelemää erehdystä loputtomasti. mikäli ymmärtää rodu ja laji erilaisuude ja että kauemmi kehittynee olomuodo olotila tai nopeammi kehittynee olomuoto ei oo luonnolline olotila nii on jo ymmärtäny olennaista. mitä on tapahtunu on että sekoittelu on aiheuttanu tavoittelua kehittyneemmä ehdoilla joka rikkoo kehittymätöntä ja kehittyneemmät ovat kui jumalia kehittymättömien silmissä joita ajatellaa tavoittelu arvoisina. ei oo seurattavia eikä oo johtajia mutta mikäli ajattelee että on seurattavia tai johtajia nii on tavoittelun uhri tai tavoiteltu uhri.

  • nimimerkki sanoo:

    tietoa ei kerrota ohjeena. tieto ei oo sääntö. järki on sääntö jota järkevä ei riko. järki pakottaa jos rikkoo.

    kysymykset mitä ja kuinka ja koska ovat turhia. ette oo ohjelmoitavia olioita mutta helposti ohjelmoituvia ellette käytä järkeä ja tahtoa vaa olette järjettömiä ja tahdottomia.

  • nimimerkki sanoo:

    kohdatessa negatiivisuutta ymmärtäkää aina ensi syy eikä kuka. koska syy ei oo totta mutta henkilö on mutta mikä tahansa syy johdattaa henkilöä harhaa.

    ihmiset liia helpolla pyrkii ymmärtämää ensi kuka tai etsimää syyllistä tai olemaa mieltä joka on väärä pää alkaa purkaa. harha on tehdä syyllä tai syystä tai syyttää.

  • nimimerkki sanoo:

    jos on kysyttävää nii älkää kysykö. jos puuttuu jotai nii älkää odottako.

    lukekaa tarina mutta älkää ottako älkääkä lisätkö tarinaa koska teillä on oma tarina. loppu.

  • Höpönpöpö sanoo:

    nimimerkki:”loppu.”

    Tästä kiitos.

  • nimimerkki sanoo:

    no ”loppu” ku pelkkä loppu ei kelvannu 🙂 huoma kuinka ihminen luulee että maailamkaikkeus on valmis tai tädelline järjestelmä jossa pystyy tiedolla navigoimaa mutta nuo vaa ei oo. järjestelmä joka on yhe lai päällä rikkoo jo pelkällä olemassaolollaa yhtä lakia joka ei oo edes laki mutta lailla rikottavissa. tarkoittaa että järjestelmä rikkoo ainoa olemassa oleva joustvuude ja joustavuude kadotessa jäljellä o sanoi kuvaamatonta armottomuutta ja järjettömyyttä.

    ei tiedolla pysty navigoimaa kui korkeintaa tekaistussa järjestelmässä. tuo pitää muistaa mikäli aikoo tyytyä pelkkää tietoo. koulussa pärjää pelkällä koulutiedolla mutta elämäs koulutiedolla ei enää tee mitää. ken luottaa jaettuu tietoo ja järjestelmää kyseealaistamatta kaikkea tietoa ja koko järjestelmää nii tyytyy kouluarvosanoihi.

    moni on täysi itteoppinu seika mitä hallittoo jollo saatua tietoa on mahdollisimma vähä mutta koettua mahdollisimma paljo. tuo on yhtälö joka toimii yhtälöttä.

    mikäli saavuttaa kyvy tai taido nii on kyvystä tai taidosta osattava myös luopua. tuollase hankitut ominaisuudet ovat vaa väline niiko ajattelu.

    kykyje ja ominaisuuksie kanssa on hankala elää hetkessä ja kyky tai ominaisuus sitoo hallitsevana hetkeä jota yrittää elää. hetkes ei oo tärkeetä mitä osaa vaa mitä ymmärtää.

  • nimimerkki sanoo:

    maanjäristysohjelma ”Earthquake 3d” näyttää japanissa melko voimmakkaita maanjäristyksiä juuri ny ja monia jälkijäristyksiä. on windows ohjelma mutta toimii myös wineversiossa 1.3.15.

    http://www.wolton.net/quake.html

    http://www.winehq.org/

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto