ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kalastajan verkkoon tarttui ihmehirviö järvestä -IS

Ilta Sanomat uutisoi tästä otuksesta, alligaattoriluuhauki (Atractosteus spatula). Se jäi kalastaja Kenny Williamsin verkkoon Chotard-järvellä Mississippissä Yhdysvalloissa.

”Makeassa vedessä asusteleva hirmukala painoi 148,6 kiloa ja oli yli 2,5 metriä pitkä. Kalan ympärysmitta oli 122 senttiä.

Kalan arvellaan olevan 50-70-vuotias.”

 

Atractosteus spatula

Atractosteus spatula

Lue juttu Ilta Sanomilta

[ad#tra-2]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

25 kommenttia aiheeseen: Kalastajan verkkoon tarttui ihmehirviö järvestä -IS

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • fu5e sanoo:

    Vai että oikein ihmehirviö on jäänyt satimeen. Kyllä taas niin tuttua journalismiulostetta Iltasanomien normaaliin tyyliin. Vähän normaalia suurempi yksilö niin HOOO IHMEHIRVIÖ, ITSE MUINAINEN PAHUUS!

  • Jopelius sanoo:

    En huomannut tässä(kään) uutisessa mitään paranormaalia. Voisin lukea Iltasanomia tämän blogin sijasta.

  • Wespa sanoo:

    Kiitos hyvästä artikkelista WM_. Aikamoinen järkäle. Joku luulisi kalavaleeksi, mutta onneksi tyypillä on kuva todisteena. 🙂

  • krisanderi sanoo:

    Tosta kalalajista oli dokumentti vähän aikaa sitten telkkarissa. Mikään ihmehirviö se ei ole. Kyseinen kalalaji ei ole koskaan purrut jne ihmistä:). Paranormaalia ei tuosta saa kirveelläkään 😀

  • Käykää kaikki katsomassa uutta blogiani http://paranormalornormal.blogspot.com siellä on omakohtaisia havaintoja ym. erikoista 🙂

    Ja eikai Wespaa haittaa jos tässä vähän ”mainostan”? 😀

  • napo sanoo:

    ^ Mielenkiintoista matskua…

  • uku sanoo:

    Tosiaan kyseessä on ihan normaali kala, joka kasvaa helposti tuollaisiin mittoihin. Tietenkään nykyisin ei varmaan juuri tuon kokoista saalista ole saatu, joten tapaus ylittää uutiskynnyksen.

    Wikipediasta löytyy kuva, jossa saman lajin edustajalla on todellakin pituutta.

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Alligator_gar.jpg

  • Arto H sanoo:

    Nätti kala kyl 😀

  • Ogeli sanoo:

    Aikamoinen vonkale 😀

  • Soulreaper sanoo:

    No on muute ruma epeli.

  • hyvyv sanoo:

    Hyvä TeemuY toivottavasti ymmärtävät whinettäjät eivätkä vaan ota turhaa hernettä sieraimiin.

    Ihan nätti rokotiili-ahven 😀

  • FDR sanoo:

    Uskottava se on, että Usassa kaikki on suurempaa, jopa hauetkin. Jos tuollaisia elelisi Suomen järvissä, niin kyllä uiminen vähenisi huomattavasti 🙂

  • Jopelius sanoo:

    TeemuY, tietysti olen idiootti. Mitäs muuta luulet?

    Aika jännää että jos mielipidettään esittää niin heti tulee joku tämmöinen kommentti. Noh, minäpä jätän sitten tämän blogin rauhaan kerta minua ei tarvita.

  • Jopelius sanoo:

    Mutta toisaalta; en ole lukenut FAQ-osiota. Voisinpa senkin lukea.

  • Spurjo sanoo:

    Hieno kala 🙂

    @Jopelius – Niin, eihän Teemukaan muuta esittänyt kuin mielipiteensä..

  • Jurri sanoo:

    Musta nää tämmöset erikoiset jutut kuuluu ilman muuta tänne. Mukava lueskella vapaa-ajalla näitä.

    Ja oishan se varmasti tosi spooky kokemus uidessa kun eteen tupsahtais tommone krokotiilin näköinen hauki 🙂

  • Sixx sanoo:

    Kaveri tos vieressä sano, että toi on yks merkki maailmanlopusta, Raamatun mukaan. Kattokaas kun on maailmanloppu tulossa, niin tulee kaikkii tollasii ”mutantti” elukoita, Uskovaiset ihmiset kääntyvät pois, rikolliset eivät saa tuomioita (hyvä esimerkki: Maahanmuuttajt, jotka raiskaavat viattomia ihmisiä!), paha ei saakkaan enää palkkaansa. KAIKKI kääntyy ylösalaisin! Ja jos tarkastelee nyky-yhteiskuntaa, niin löytää selviä maailmanlopun merkkejä…

  • kabanossi sanoo:

    ahh… =) sixx. olet hieno mies/nainen ystäväsi kanssa. kerro toki lisää raamatusta.

    eli maailmanloppu ehkäistään äänestämällä persuja, niin ei mamut raiskaa enää naisia? no, niin kai se on.

    pelkästään Suomen politiikka ja se, että vankeusrangaistukset hoidetaan Suomessa huonosti, kertoo maailmanlopusta? kylläpä on pieni näkökenttä… ovatko osama bin laden tai libyan muammar gaddafi saanneet palkkansa pahoista teoistaan? ei, mutta toivottavasti pian saa. älkää aloittako aihetta wtc:stä.

  • Sixx sanoo:

    Kabanossi, minä huomaan sarkasmin, eli mulle on ihan turha tulla v*ttuilemaan! Lopun ajat ovat käsillä… Mitäs sanot Australian tulvista? Tai Indonesian hyökyäälto? Sä et ymmärrä, etkä tuu koskaan ymmärtämään… Lukisit Raamattua, ilmestyskirjassa nimittäin kuvataan maailmanloppua ja siitä huomaa, kuinka hyvin se kuvaa nykymaailmaa! Eli tähän on täysin turha sekoittaa politiikkaa tai ilmastonmuutosta… Ne jotka ajattelevat asiaa tieteellisesti, näkevät kaiken mustavalkoisena, kuten sinä, rakas ystäväni! 😉

  • KT sanoo:

    Ei tuossa olekkaan mitään paranormaalia utta on kyllä aika ruma otus. Jos tuollainen tulisi vedessä vastaan niin kiljuisin kyllä kun hullu. Ei uskoisi ettei ole ikinä ihmisen kippuun hyökännyt?

  • fu5e sanoo:

    Menee jo naurettavaksi näiden Sixx:in kaltasten hommahoopojen selitykset. Maahanmuuttajat on jo ennustus maailmanlopusta. Jep jep. Niin juu, ja tulvia ja tsunameja on ollut niin kauan kun vettä on ollut merissä ja maapallolla on ollut ilmakehä. Mut mitäpäs hommaheikki mistään mitään tietäis. Jessus että on kyllä viisasta porukkaa täälläkin. Ja maailma ei oo muuttunu sitten luonteeltaan yhtään mihinkään tuhansiin vuosiin. Sotaa, sortamista, luonnonkatastrofeja, tauteja ja ahneutta on ollut niin kauan kun niistä on kirjotettukkin. Joten kerro vain lisää oi suuri profeetta?

  • Entity sanoo:

    Tuon leukaluusta voisi veistää kanteleen.

  • Sixx sanoo:

    Näähän on vain mun mielipiteitä… Teidän vähä-älyisten ihmisten ei tarvii niistä välittää… 😉 We’ll see in Hell! ;D Mitäs te sanotte siihen, että tämän Japanin tsunami/maanjäristys tapauksen taki, Japani on siirtynyt paikaltaan 2.4 metriä. Ja että sen takia maapallo on kallistunut 10 astetta lisää… Joo, mutta asiasta viidenteen… En yhtään ihmettele, miksi tällä sivulla käy tollaset dorkat, jotka uskoo vaan tieteellisiin perusteluihin, kun täällä ei näytä mitään muuta olevan! Tämä on PARANORMAALIblogi, joten eikö täällä pitäisi olla asiaa koskien yliluonollisia asioita. 😉 Ei mitään NASA:n ihme tutkimuksia… -.-

  • turret tusk sanoo:

    jopelius on hyvä ja lukee iltasanomia jos ei paranormaali kelpaa.. kyllä minä itsekin luen iltasanomia netistä..

  • mr.jokipojat sanoo:

    kahen kilon siika

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto