ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paul Hellyer: ET-teknologia voisi tuoda muutoksen

Kanadan entinen puolustusministeri Paul Hellyer puhuu videossa siitä miten meiltä salatusta ET-teknologiasta olisi monella tapaa hyötyä, kun se otettaisiin laajempaan julkiseen käyttöön. Hänen mukaansa voisimme lopettaa öljyenergian käytön ja voisimme käyttää energiaa laajemmin positiivisiin asioihin, mm. kylmäfuusion ja nollapiste-energian voimin.

Salailevatko hallitukset tai muut organisaatiot kehittyneempää teknologiaa oman hyötynsä vuoksi?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

105 kommenttia aiheeseen: Paul Hellyer: ET-teknologia voisi tuoda muutoksen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • MiuMau sanoo:

    Käykää kaikki katsomassa uutta blogiani http://paranormalornormal.blogspot.com siellä on omakohtaisia havaintoja ym. erikoista 🙂

  • nimimerkki sanoo:

    kommentoida että KYLLÄ omasta kokemuksesta 100% varmuudella kysymykseen ”Salailevatko hallitukset tai muut organisaatiot kehittyneempää teknologiaa oman hyötynsä vuoksi?”

    oon nähny ja käyttäny ks. salaista teknologiaa. oon kuullu salailijoiden kantaa heidän suustaan ja omilla korvillani ja totta että käyttävät rinnakkaisjärjestelmässä ks. salaista teknologiaa.

    rinnakkaisjärjestelmä on rintarinnan ihmisten maailmankäsityksen kanssa josta niin että ihmiset eivät helpolla löydä arjesta mitään outoa vaikkaki järjettömyyttä jota eivät osaa käsitellä eivätkä voi ymmärtää.

    käytännössä ihmisten perspektiivistä kahdesta normaalia kulkuneuvoa muistuttavasta ajoneuvosta toinen ei välttämättä olekkaan polttomoottoriajoneuvo eikä ole ollut kymmeniä vuosia enää vaikka muistuttavat päältä ja sisältä normaalia.

    näin vaa on ja uskonto ja uskomukset pitävät huolta ettei ihminen kykene suunnata raivoa ja vihaa oikeaan osoitteeseen kun huomaa että on kusetettu. käytännössä yrittävät myydä ihmisille ”mitä vähemmä tiedät nii parempi” vanhan teknologian lisäksi.

    millä tavalla oon nähny että ”kehittyneempää teknologiaa” on pyritty käyttämään nii on ollu ”aivopesu” tai ”mielenohjaus” joka ei suo vapautta ajatella ja ymmärtää vaa toimia robottina järjestelmässä joka käsittää maanpäällistä pyramidirakennevalheena ja henkimaailmaa hierarkiana.

  • nimimerkki sanoo:

    video katottu ja kommentti on että ”kaunis puhe” mutta omasta kokemuksesta voi sanoa että liia monta ”IFF” sanaa ja ”minusta tuntuu” fiilistelyä. todellisuus on paljo karumpi ku puhe videolla kerto.

    ihminen on tarkoituksella pidetty tyhmänä nii kuinka voisi muuttaa yhtää mitää ku vielä pokkuroi presidenttejä ja kuninkaita ja henkilöpalvonta on fakta joka ku rikkaruoho.

    lisäksi suunnattukaa raha ei oo tahtoa. kuinka ihminen joka ymmärtää nii vähä voisi suunnata edes rahaa.

    ihminen vaatii iteltä ja toisilta että jotaki pitäs tehä ku fakta on että mitää ei tarvisisi tehdä vaa istua alas ja katsoa nii kaua että ymmärtäisi. tekeminen ku ei tiedä mistää mitää on henkensä kaupalla typeryyttä ja kaikessa tekemisen ja tavoittelun muodossa turhaa ku ei oo nähny riittävästi eikä ihminen ennätä tehdessä istua alas.

    rauha ja järki pitäisi ihmisten ensi saavuttaa. vaikka totuus on kaikessa tiedossa monimutkaista nii ymmärrettynä tietoki menettää merkityksen eli tietoa ei tarvi kantaa vaa ymmärtää.

    sama pätee teknologiaa että ei tarvi matkustaa joka päivä ja jatkuvasti mikäli ymmärtää tarpeeksi eikä vaa hyväksy kaikkea järjettömyytä omassa elämässä. myös salattu teknologia on järjetöntä jatkuvassa käytössä eikä välttämättömimmässä käytössä.

    käytännössä mulla oli tie ja voima loppumassa ku lopulta poimivat kyytii mutta ainoastaa koska asioita oli salattu ja elämästä tehty järjetöntä. tarkoittaa käytännössä että ensi tarjoavat myrkkyä ja koettavat tarjota lääkettä omaa myrkkyynsä joka ei oo järkeä mutta moni ajattelee että on vastuun ottamista mutta fakta on että on vastuuttomuutta ja järkeä vailla.

    fakta on että mieluummi olisi kuollu ku noussu heidän kulkuvälineisii. rauha ei oo heidän kanssa jotta en oo heistä kiinnostunu vaikka olivat musta kiinnostunu. ellei ihmiset saa elää rauhassa nii luulisi että voisi kuolla rauhassa mutta fakta on että ei voi. fakta on että elää ja kuolla on sama ja ihminen vaa uneksii rauhasta josta ei tajua mitää.

    jos on rauha nii heitä eikä salattua teknologiaa ei oo omassa elämässä vaikka olisi käytössä. nii vähäpätöstä on teknologia jota tarvii korkeintaa pysyäkseen hengissä ja puheet teknologiasta jota jo on käytössä ja josta ei vaa olla nii vakuuttuneita että voisi olla apu eikä haitta.

    ihmisten pitäisi ymmärtää haittavaikutukset jotka yhtälailla fyysisesti haitallisesti ku on polttomoottoreillaki. ihminen on kokonaisuudessa katoava eikä ikuinen ja laitteilla on fysiikkaa muuttavia ominaisuuksia ja ihminen ei pysty fyysisesti ylläpitämää 4 ulotteisuutta olomuotona vaikka ymmärtäisi lisäksi tietoisuus nesteessä on hidas ja kömpelö joka tarkoittaa aivoja ja taajuusmuuntelu aiheuttaa muistamattomuutta joka käytännössä sama päivätajunnassa mikä yötajunnassa ku ei muista unia.

    mitä ihminen voisi tehdä olisi hyväksyä kehonsa olotilana ja unohtaa avuttomuutensa omassa mielessä ja olla tavoittelematta tähtiä taivaalta. tuo ymmärrettynä soisi riittävää rauhaa koska järjettömyys luo järjettömyyttä.

    tavoittelu kaikissa muodoissa on järjetönsä. tavoittelun aiheuttaminen on järjetöntä myös.

  • Naamari sanoo:

    Hei ”nimimerkki” ..mistä saa noita sieniä, joita nauttimalla saa aikaiseksi noin sekavaa ja vainoharhaista tekstiä?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Samoja sieniä täällä on tainnut vetää muutama muukin, mut nimimerkillä on kyllä jo jonkunasteinen OD-tila… =)

  • nimimerkki sanoo:

    unohtu mainita miksi elän koska todettua että mieluummi kuollu. en elä että olisi kiitos heille koska poimivat kyytii. elän koska lopulta löyty jotaki jonka tunnisti sydämmekseen. elämässä siis on teknologiaa ja salattua tietoa paljo tärkeämpää joka ei oo vaa osa vaa kaikki ja jonka kanssa matka jatkuu.

    mikäli joku olisi sanonu että maailmassa on joku nii olisi osannu ettiä jo aiemmi vaa kuinka olikaa ku kukaa ei maininnu mitää. koekaniini ei oo sama ku rauha ja tekaistu rauha ei oo sama ku rauha ja mikää uskonto tai uskomus ei nii suurta rauhaa suo ku mitä rauha on.

    mitä maailma pyrkii opettamaa on ”miten elää sinkkuna” joka sidoksissa ”kohtaloon” ja ”ajoituseen” ja ”karmaan” jotka kaikki ihmisten ”mielenpesua” tai ”odottelua” eikä elämää. maailma voisi opettaa ”ei oo enempää ku yksi jokaista kohti josta syystä varovaisuutta tai sattuttaa useita itteä säästämättä joka fakta”.

    fakta on ettei voi sanoa mitä tapahtuu mikäli elää oikeasti. lisäksi oma elämä on sidottua kumppanin elämää. kaikki yhteisöllisyys ja opit pyrkii kopioimaa tuota sidoksellisuutta mutta eivät alkuunkaa oo vaa kopiointia ja tavoittelua.

    kohtalo rakennetaa niille valmiiksi ketkä kohtaloo tyytyvät mutta ei oo elämää. kohtalo on valmiiksi hyväksytyssä roikkumista järjestelmässä joho ei oo omaa kontrollia. järjestelmä pyrkii henkilölle olemaa nii ”täydellinen” että henkilö ei huomaisi olevansa sisällä järjestelmässä jonka ymmärtää ainoastaa ulkopuolelta.

    kohtalokasta uskoa kohtaloon koska järjestelmä tietämättömälle on ainut järjestelmä minkä tietää nähneensä sokaistuilla silmillä ja vieläpä luottaa järjestelmää joka tarjoaa kohtaloa normaalina käytäntönä ja totuttaa tavoittelulle. ei elämä toisten kertomaa kohtaloa oo mutta järki kannattaa säilyttää.

    järjestelmä ehdottaa ja esittää vaihtoehtoja ja joka noita uskooja eikä järkevä oo nii on kohtaloo sidottu mutta ei ees omaa tahtoonsa. dualismi joka tarkoittaa käytännössä hyvää ja pahaa ei oo totta ja järjestelmä on valmiiksi nii mätä että on pahempi ku paha joka pyrkii määrittelemää riittämättömänä kuolluttaki.

    pahempaa voodoota ei ookkaa ku kirkko ja uskonto ja uskomukset jotka pyrkii luomaa jeesuksia ja tekaistua rauhaa ja turhaa odotusta. oon nähny toimintaa noiden tahojen takana ja on nii järjetöntä ja syillä peluuta että ei ihmisellä oo käsitystäkää.

  • nimimerkki sanoo:

    älkää unohtako syödä ja nukkua ja rentoutua. nuo eivät oo veloitettavia asioita nii ku ihmisten annetaa olttaa tai uskoa.

  • nimimerkki sanoo:

    kuka tarvii hallusinogeenejä tai vastaavia kertoakseen mitä oikeasti on nähny ja missä oikeasti on ollu ? mikäli tarvii nii eikö oo parempi olla hiljaa ?

    että te nulikat tierä vielä mitää ettekä tarpeeksi sienistäkää nii että jospa kertoisitte vaa omista kokemuksista mikäli muustaki kokemusta ku sienistä ettette ainoastaa kävisi joka foorumilla mainitsemassa sienistä maistamattomina.

    ittellä mittarissa lähes 40 vuotta ja omat kokemukset 2007 reppumatkalta euroopasta. eikä ollu sienillä eikä viinalla osuutta.

    kyllä kiinnostunu voi olla mutta ei tyhmä. kannattaa kierää kaukaa nii ei oma vitsi satu.

  • nimimerkki sanoo:

    .. mikäli haluu vitsistä kii pitää tai vitsiä vääntää jatkossaki joka ei tainnu olla foorumilla idea.

  • nimimerkki sanoo:

    mikäli kännykällä kirjoitettu teksti on nopeasti kuitattavissa tietokonenäppäimistöllä nii kannattaa ajatella kaks kertaa enne ku aloittaa nälvimää tuntematta henkilöä. toki ymmärtää jos huumoria mutta melko lyhyttä ja perustelematonta kommenttia.

    että joku kirjoittaa ei iha vielä riitä syyksi kirjoittaa myös. jos on liia helppoa kirjoittaa kannattaa olla kirjoittamatta syystä että liia helppoa.

  • Höpönpöpö sanoo:

    No, helppoa se (kirjoittaminen) ei ainakaan tunnu olevan, joten tuolla logiikallasi, arvon nimimerkki, sun kannattaa jatkaa kirjoittelua. Nykyaikana täällä netissä on kuitenkin niin helppo julkituoda tekstejään, että – jälleen omaan logiikkaasi vedoten – kannattaisi ehkä se julkituonti jättää tekemättä. Ei todellakaan millään pahalla, kenenkään suuta en tahdo sulkea, mutta kun ei tuosta tulvasta etsimälläkään löytynyt yhtä ainoaa ymmärrettävää ajatuskulkua…

  • jatu sanoo:

    Höpönpöpö: Olen ollut jopa joskus kanssasi samaa mieltä, mutta minua on oikeasti alkanut säälittämään sinun mielipiteesi joka asiasta. Varmaan tosi ahdistavaa elää pallossa ja pelätä sen puhkeamista.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Ihan varmaan olisi. En kyllä omalle kohdalleni osaa moista kohtaloa edes kuvitella… Mikäs mun mielipiteissäni mielestäsi on säälittävää..? =)

  • Jarppi sanoo:

    Repesin… Nimimerkki jos kerran 100% varmuudella muukalaisteknologiasta niin laita ihmeessä vähän todisteita tulemaan tänne paranormaali blogiin 🙂 Joo ja videosta yllätys yllätys aika paljon jossittelua ja oletuksia muiden puheista kuten aina. Ettei vaan olisi ukko jotain tulossa olevaa kirjaa piilopromoamassa^^ Ja olettaisin kyllä, että jos kyseistä teknologiaa on varmasti yrittävät itse valtiot tai yritykset hyötyä niistä eniten. Toisaalta onko tuossa nyt sitten järkeä luulisi muukalaisteknologialla tekevän aikamoista tiliä jos se kerran on niin edistynyttä tähän maan teknoogiaan verrattuna. Vai onko ideana suoltaa sitä pikkuhiljaa markkinoille ei kyllä tule mieleen mitään teknologia-alan firmaa joka olisi jonkun tuotteen kehityksessä paljon muita edellä.

  • meitsi sanoo:

    ainakin sai ihan hyvin selvää tuon sieni oudeilijan puheista. Iha asiallista tekstiä, mitä nyt vähän kirjotusvirheitä, mutta lennokasta ja kutinsa pitävää ku vähä sillä silmällä lukee 🙂

  • nimimerkki sanoo:

    Höpönpöpö,

    mikäli sulla olisi yhtä ainoata omaa kokemusta muusta ku mitä muut valmiiksi kertoo nii voisi avautua epäselväki teksti. lyhyesti sanottuna.

    jatu,

    ehdin jo huolestua palstan yleisestä tasosta koska sienijuttuja ja kokemattomuutta mutta avara mieli on myös pitkäpinnaisuutta ja huumorintajua jonka todisti oma kommenttisi 🙂

    jotku ei vaa voi lukea tekstiä jossa ei oo isoja alkukirjaimia ja pilkkuja ja vaikka lukisivat eivät ymmärrä mitä lukevat.

    mikä on 100% on ku näkee omilla silmillä. mikä on enemmä ku 100% ymmärtää näkemäänsä. en olisi hengissä mikäli en olisi myös ymmärtänyt näkemääni.

    jos ei riitä että henkilö on ollu paikalla livenä todistamasa ja omilla jaloilla ja käsillä koettanu kiinteää nii mikä riittää ? myös keskustelin henkilöiden kanssa jotka olivat mukana rinnakkaisjärjestelmässä mutta päältä nii henkilöt ku laitteet eivät poikennu millään tavalla mitä ihmiset mieltää normaaliksi.

    heidän perspektiivistä miksi kulkea ihmisten parissa ellei näytä ihmiseltä vaikka ei oo ihminen ja miksi käyttää laitteita jotka näyttää erilaiselta kui mihi ihmiset ovat tottunu ulkonäöltä ja miksi ette ota huomioon että henkilöinä ovat hybridejä ?

    mikäli teillä olisi aikaa tuhansia vuosia soluttautua ihmisten sekaa ja manipuloida ihmiset luulemaa että ei oo muuta ku mihi tottuu nii vaikka ette ymmärrä täysi miksi ihminen on helppo uhri nii voisi ymmärtää että on mahdollista joka teille henkilökohtaisten todisteiden puutteessa on mahdotonta yhtälöä.

    käytännössä kyseistä teknologiaa ei ole olemassa ihmisten käytössä tai hallussa julkisuuteen asti mutta joissaki tapauksissa on henkilö omistanu kun henkilö on tehny laitteita omaa käyttöö joka tänäpäivänä hankalaa koska jo pelkät materiaalikustannukset on 50 vuoden aikana noussu pilvii mutta teknologia on valjastettu ja käytössä todistettavasti ja minullakaa ei olisi tarvinnu olla ku kamera joukossa nii olisi kuvamateriaalia mitä esittää laitteista ja paikoista ja mainittavista yksityiskohdista. toisi kuitenki oli käytännössä ja oma kokemus oli ainoa mikä jäi todistettavasti ja tietotaito kokemuksesta josta hyötyy henkilökohtaisessa elämässä.

    totta että valtiot ja eri tahot ajavat etua joka ei ihmisten etu vaikka yhteisön edun nimissä tehtäis koska ihmisten mielipidettä ei oo kysytty eikä kysytä. jokapäivä ihminen sisimmässä tuntee mikä osa on koekaniinilla ja kuinka mukava on olla koekaniini ja kuinka vähää joutuu tyytyä ku kukaa ei kerro riittävästi.

    koko salattu tieto on kerrottavissa kansantajuisesti ja ymmärrettävästi mutta kaikki ei voi sulattaa tuota tarinaa vaikka on tosi. toisaalta ironista että samat henkilöt sulattavat kyllä jokapäivä hollywoodtuotantoa koska ”tietävät että ainakaan esitetty kuvamateriaali ei oo totta”.

    kerron mitä tapahtui omassa elokuvakiinnostuksessa koetun jälkee. eipä oo pahemmi kiinnostanu elokuvat nykyää ja kyllästyttää lähes joka elokuva koska ”tietää että elokuvat eivät oo totta ja totta on paljo enemmä ku elokuvat ja riittää ku kävelee ulos jos kiinnostaa”.

    pienenä kannettii vesisaavia yhessä kaverilla ja nähtii samaa teknologiaa mutta erilaisissa kuorissa jotka eivät muistuttaneet ihmisten kulkuvälineitä ja oli muuten tunnistamaton lentävä esine. laite ei oo ainoa mitä nähny mutta tuolta etäisyydeltä ainoa koska 100m ja keskellä kirkasta kesäpäivää ja kohteen nopeus oli mopovauhtia että ennätti nähdä. myöhemmi oon yhden kuvan internetissä nähny vastaavasta mallista ja malli löytyy myös egyptiläisten kivitauluista ja mallilla oli perässä kymmeniä metrejä pitkä sininen ”jälkipoltto”. myös kaveri muistaa tapahtuneen että ei puutu todisteitakaa.

  • nimimerkki sanoo:

    bisnestä tuolla ei voi tehä. mikäli henkilöllä on nii teknologiaa nii korkeintaa omassa käytössä koska käytännössä on tahoja jotka ostavat henkilön tai teknologian pois markkinoilta mikäli henkilö aikoo tehdä tunnetuksi ja ihmisten kateus on tehny monesti tunnettujenki keksijöiden tekemiset arvottomiksi.

    on siis jotaki mitä ei normaali ihminen tunne tai tiedä järjestelmästä. nuo seikat huomaa kun tutkii ja oppii mikäli tekee laitteita.

    ihmisten elämä on nii kontrolloitua että jo pelkkä kertominen saattaa olla ylivoimaista. ylivoimainen teknologia ei myy vaa bisnes on nii surkealla pohjalla ku että mitä ihmiset ostavat myydää ja mitä ihmiset osaavat vaatia parempaa ku eivät tiedä paremmasta.

    ideana on että ihmiselle ei muuta ku mihi on totuttu tai mitä valmiiksi tarjottu eikä tarjota edes riittävää että nälkä pysyy. monta suuta ruokittavana mielikuvilla että ihminen lentäisi kovaa ja korkealta että olisi helppo valjastaa ja orjuuttaa mielikuvilla mitä tehtailevat.

    ei tarvi olla edes katkera todetakseen kaiken tuon. ihminen on nii pieneksi tehty ja hävetetty että ajattelee että raha pyörittää maailmaa ja että raha määrää. käytännössä raha ei tee muuta ku muokkaa ihmisten mielipiteitä ja toimii ehdottelun apuvälineenä jolla manipuloidaa yksilöä.

    reppumatkani aikana näki kaksi ihmisiä kontrolloivaa ja ihmisten toimintaa kontrolloivaa tekijää ja ihmiseen vaikuttavaa tekijää jotka olivat uskonto ja raha ja joista uskonto on ollu enne rahaa mutta samalla periaatteella että joku maksaa. kumpiki toimii henkilön tahtoa ja järkeä vastaa ja ei oo luonnollista alkuunkaa.

    kun tunnisti henkilöitä ja paikkoja katukuvassa nii ihmettelivät äänee ”kuinka sä meidät löydät” vaikka ei ollu temppu eikä mikää ja kävi nii että ku meni kioskii nii riitti ku sano mitä ottaa tai tarvii tai mikä on välttämättömintä ja ei tarvinnu maksaa rahalla eikä luonnossa. on fakta että hybridit ylläpitävät ihmisten järjestelmää jota ihmiset luulevat ihmisten järjestelmäksi.

    he eivät ole avuksi tai tarjoa apua kysyttäessäkää. he ovat jo kusessa uskomuksiensa kanssa. he pyrkivät korjaamaa mitä ovat rikkoneet joka aiheuttaa lisää vääryyttä ja tarkoittaa käytännössä että historiaa pyritää kirjoittamaa uudestaa ja uudestaa joka tarkoittaa täydellisyyden turhaa ja kuluttavaa tavoittelua. he eivät voi hyväksyä mitä ovat eikä heillä ole rauhaa nii ku ovat.

    selvästi näki että hybridit eivät itsekkää olleet ku kontrolloituja mutta vailla vapauttavaa tietoa. heidän uskomukset ja käsitykset elämästä ovat nii komplekseja että lopulta tavoittelu lukitsee heidät jatkuvalle ohjaukselle jota henkimaailma ylläpitää koska heiltä loppuu kapasiteetti kun yrittävät toimia järjestelmästä epäsuorasti joka järjetöntä toimintaa.

    heissä oli havaittavissa kaksi puolta hetken helpotus ja äärimmäinen tuska ja heidän naamalla saattoi vaihdella hymy ja irvistys jakuvana vaihteluna. heidän järjestelmä käytti henkimaailmaa joka käytännössä tarkoittaa että ajatuksen luku ja siirto tapahtui henkimaailman kautta joka tarkoittaa käytännössä että oikeasti telepatiaa ei oo olemassa ja fakta on että ihmisen ajattelu on kuultavaa elektromagneettisen tason kautta mutta ei suoraa vaa epäsuorasti vaikka ihmisen huomiovaikutus on tunnettavissa iha suoraa elektromagneettisen tason kautta.

    tuosta johtuvana heille ei tarvinnu puhua puheella vaa ajateltuna puheena ja vastasivat normaalisti puhutulla puheella. sanoivat ”sun pitäs nähdä meidän tiedemiehet” koska keskustelussa sivuttii tiedemiesten kehittelemää teknologiaa.

    hybridit ovat siis samalla koeeläimen asemassa mutta eivät näe ulospääsyä. ihmiset eivät edes tiedä olevansa koeeläimen asemassa.

  • nimimerkki sanoo:

    kirjoitusvirheitä oon huomannu oleva mutta joka kirjoittaa nii ei voi taata samassa kahta seikkaa jotka virheettömyys ja ymmärrettävyys ja nuoha voi olla sama seikka mikäli pilkkua viilaa 🙂

    tarkoitus on kertoa nopeasti. omassa tarinassa on monia yhteläisyyksiä muiden jo kertomaa tarinaa supersotilaista ja mustista operaatioista joissa henkilöitä koulutuskeskuksessa koulutetaa joka oli myös mitä näki ja oma tarina oli jo tuoreena luettavissa 2007-2008 aikana netissä mutta koska henkilökohtaista elämää elää eikä julkisuutta nii pääasia on että kirjoittaa itestä kaiken tiedon ulos ja ymmärtää tiedon eikä pyri kantamaa tietoa ja toistamaan tietoa.

    tuo ohjelma mitä pyörittävät on tuhansia vuosia vanhaa tavoittelua. ohjelma ja tieto on jo vanhentunu mikäli aikoo elää elämää ja ymmärtää tuo tieto on ainut mitä tuolla tiedolla saavuttaa.

    tuo tieto ei oo oma elämä eikä tuossa tiedossa oo oma elämä. on myös haitta ellei tuota tietoa tiedä koska ei osaisi varoa.

    ei siis oo väärää eikä oikeaa mustavalkoisena tuomittavana vaa järjetön ja järkevä jotka niiko tyhmä ja viisas. joka haluaa lyödä päätä seinää nii kuka voisi estää mutta varoitettu on.

  • nimimerkki sanoo:

    nii ku totesivat heidä bussii ”kaikki ei miltä näyttää” vaikka henkilöt näytti silmämääräisesti istuvan bussissa ku normaalisti istutaa. ku tarkemmi katsoi nii bussissa etuosassa oli isolla kirjaimilla teksti ”KYLLÄ” ja ”EI” joista piti valita ehdotettu vaihtoehto.

    ajatus oli että ”ku näi kauas on tullu nii kyllä voisi kattoa”. bussi lähti liikkeel ja henkilö vieressä sano että ”ovat piilossa ihmisiltä”. ajo tuntu normaalilta bussiajolta mutta pieni näyttö edessä piti kontrollia henkilöiden ajatuksista ideana että henkilön väärä ajatus tai olettamus pysäytti ajoneuvon kokonaa ja ku henkilö oivalsi miksi bussi pysähtyi ja selvitti ajatuksensa nii jatkoi bussi matkaa.

    bussi ajoi ”koulutuskeskukseen” joka oli urheilukeskus joho pudotti ja josta haki uudestaan ja uudestaan kaupunkikierrokselle. bussi kulki elektromagneettisen kuplan päällä kui ilmatyynyalus ja kurveissa bussi luisti aina luonnottomasti sivusuunnassa ja mukana ollut pystyi ohjaamaa bussia ajatuksialla joka tarkoitti käytännössä että vuorollaa sai vaikuttaa bussi kulkuu. bussissa oli ympärillä suojakenttä joka esti bussia osumasta toisii autoihi.

    sama toistui metrossa jolla yö aikaa oli täysi tyhjä ja jolla pysty kulkemaa pitkiä matkoja yksi ja heillä oli yhteydet myös paikkoihi mitä ei kartalla mainittu tai oli tuhansien kilometrien päässä. metron nopeus oli valtava ja ilmanpaine ulkona myös valtava ja paine puski ikkunoiden tiivisteistä läpi vaikka metro vaikutti tuliterältä. metroja kulki 3 tai 4 kaistalla nähtävästi 24h vuorokaudessa tauotta ja ainoastaa mertokuski ja pysäkkivalvoja joka pysäkillä oli hereillä. metrossa pystyi vaikuttamaa nopeuteen ja ovia pystyi aikaisemaa pysäkillä ja pysäyttämää vaikka enne pysäkkiä.

    kokemus oli myös ihmisistä muistuttava koska ihmiset uskoivat elävänsä rinnalla eri maailmaa ja kun sattui nousta ihmisten käyttämää ratikkaa joka kulki samaa ratikka linjaa nii sai sakot heti liputta matkustamisesta ja sama ku käveli ylemmillä metrokerroksilla nii sai sakot liputta kävelemisestä alueella. lopputulos oli kuitenki ettei ainoatakaa sakkoa tarvinnu maksaa.

    matkalla oli paljo myös uhkailua ja pelottelua ja vihaa. eivät tykänny ku matkalla näki mitä näki ja sanoivat että ”meillä on jo amerikassa samanlainen” ”tuo tuhoaa meidät kaikki” ja ahdistelu suomessa jatkui. maalla ku käveli nii osui paikaa jossa oli ”hautakivi” jossa kuvassa tesla ja kirjoitusta ja tuollo en tienny edes kuka tesla on enkä tuollo tienny edes ketä oli tavannu matkalla. myöhemmi ei ihmetyttäny että teslamoottori on käytössä joka esiteltii yleisölle jo vuonna 1930 luvulla. myöskää tuo paikka ei ollu kaukana maasta missä tesla syntyi.

  • Tapio sanoo:

    Pikkusenko tulee siistiä settiä ”nimimerkiltä” 😀

    Jossain vaiheessa kun se puhui ”hybrideistä” ja siitä että hekin ovat kontrolloituja ja kommunikaatio käydään ”telepaattisesti” eli ”elektromagneettisen tason kautta”?

    Tuli mieleen negatiivinen eliitti ja heidän yhteydensä henkimaailmassa korkeamman tason olentoihin tietoisuudessa

    … ja kuinka ollakaan, minä viittasin nyt seuraavaan blogiin ->
    http://yhdenlaki.wordpress.com/2009/03/09/negatiivinen-eliitti/

    —————–

    Ja nyt henkilökohtainen mielipide tästä ”nimimerkin” avartavasta tarina; miksi yrität kertoa asioita _liian nopeasti_ ilman, että ihmiset välttämättä käsittää mitä yrität kertoa? Lauseet saattaa hypätä asiasta toiseen ilman mitään merkitystä muutakuin ehkä se, että meillä kiinnostaa lukea tekstiäsi vain siksi että se on sekavaa ja sieltä ehkä löytyisi jotain mielenkiintoista – kuten itselleni tapahtui 😀
    Jos et saa tarinoitasi tuon selvemmäksi niin… Ei sille vissiin voi mitään. 😀

    Yritä kuitenkin selventää mikä on pointtisi ja jos asioissasi on jotain oikeasti merkittävää, selitä ne järjellä ja anna todisteita väitteillesi 😀

  • nimimerkki sanoo:

    ”During the summer of 1931, Tesla took his nephew to Buffalo to unveil and test a new automobile.”

    fakta on että jo tuollo oli mahdollista valjastaa sähkömoottori vaa nii ei käyny.

    lisäksi voi sanoa aidoksi ”The John Searl Story” jonka tuhosi sukulaisten vilppi.

    molemmissa on samat piirteet ku mitä oon nähny ja millä oon matkustanu ja josta oon varmempi ku 100%.

    http://www.youtube.com/watch?v=TExIOW3eMu0

    ”just can not have accident” joka sama huomio kun mitä huomioi bussissa. käytännössä ei voinut tormätä muihi ajoneuvoihi.

    toki 4 ulotteisuus ja sähkömagnetismi on seikkat mitkä pitää ymmärtää enne ku käyttää ”ilmaista energialähdettä” ongelmitta mutta on ongelma on ainoastaa kerrostuneisuuteen rakennettu järjestelmä joka sijoittuu pällekkäisyyteen. tarkoittaa käytännössä että päällekkäisyydet helposti sekoittuvat keskenää joka on ongelma kaupungeissa.

    ihminen ku ajattelee että maailma on 3 ulotteisuutta mutta onki 4 ulotteisuutta. henkilö fyysisesti helposti hajoaa mikäli pyrkii liikkumaa 4 ulotteisesti mikä on käytännössä mahdollista.

    mikäli on ollut tilassa jossa ei ilmavirtaa tunne ja missä äänet katoaa nii tietää että olotila on manipuloitu. useimmat ufo havainnot ovat tuulettomassa ja äänettömässä tilassa joka tarkoittaa käytännössä että koska äänet ovat eletromagneettista värähtelyä ovat manipuloitavissa ja koska ilmavirta on electromagneettista toimintaa on lamautettavissa.

    henkilön olomuotoa pystytää myös häiritsemää nii että henkilö fyysisyys muuntuu suhteessa ympärillä olevii. tuo kuitenki hajottaa joka kerta fyysisyyttä ja henkilö on lievästi sanottuna fyysisesti kipeä jälkikätee.

  • nimimerkki sanoo:

    telepatia on liikaa hehkutettua koska tapahtuu ainoastaa ”elektromagneettisen tason kautta” joka ei suoraa vaa epäsuoraa toimintaa ja lisäksi ”elektromagneettinen kenttä” on manipuloitavissa realiajassa jonka jotku henkilöt saattavat tietää kun ovat olleet manipulointikohteena. tuollo henkilöä on kuunneltu tovi että tiedetää henkilön taipumukset ja ajatukset joilla henkilö on helppo taannuttaa ja manipuloida haluttulle mallille.

    ikävä kyllä tuo on helppoa ja tuota käytännössä tapahtuu ja on tapahtunu. tuo on mitä negatiiviset tekee joka käytännössä raakaa manipulointia valmiilla järjestelmämuotilla. negatiiviset suosii nopeata inkarnaatiota joka tuntuu oleva myös hinnalla millä hyvänsä koska tietävät että ovat katoavia eivätkä ikuisia joka tietona on heidät pelästyttäny.

    ”miksi yrität kertoa asioita _liian nopeasti_ ilman, että ihmiset välttämättä käsittää mitä yrität kertoa?”

    koska en oo kaunokirjoittaja ja sama tulos on kertooko suoraa vai kertooko ollenkaa koska en oo tarinaa toistamassa loputtomasti. ”ehkä parempi ku ei ollenkaa” pitäisi todeta 🙂

    ei oo merkitystä kuka kertoo mitä oikeasti tapahtui koska nuo seikat mitä voi poimia ovat samat on kertojia 1 tai 100000. nii pysyy myös elektromagneettinen kenttä samana katsoi miltä kantilta tahansa siis jotku seikat eivät muutu vaikka kertojat kertoisi miltä tahansa perspektiivillä siis muuttumattomat seikat ovat mihi kannattaa kiinnittää huomiota.

  • Tapio sanoo:

    Pystytkö selventämään seuraavaa asiaa… Hmm, tarkemmin? Tarkemmin kuvaillisesti?

    ”toki 4 ulotteisuus ja sähkömagnetismi on seikkat mitkä pitää ymmärtää enne ku käyttää “ilmaista energialähdettä” ongelmitta mutta on ongelma on ainoastaa kerrostuneisuuteen rakennettu järjestelmä joka sijoittuu pällekkäisyyteen. tarkoittaa käytännössä että päällekkäisyydet helposti sekoittuvat keskenää joka on ongelma kaupungeissa.”

    Jos 4-ulotteisuus (4D-taso?) täytyy ensin ymmärtää, niin miten me tavoitetaan se ymmärrys, sun mielestä?

    ”Henkilö fyysisesti helposti hajoaa mikäli pyrkii liikkumaa 4 ulotteisesti mikä on käytännössä mahdollista.”

    -Tarvitaanko 4D-tasolla erilainen kehon koostumus, jos näin kerta käy?

    (Huomaa, yritän tutkia sinua ja ymmärtää enemmän sanomaasi) 😀

  • nimimerkki sanoo:

    sama kertooko ollenkaa koska ei ihmiset löydä ihmisten kokemuksistakaa nii paljo merkittävää että ymmärtäisivät arvostaa joka tarinaa jonka kuulevat. tarinoita on enemmä ku jaksavat kuunnella mutta mikäli oikeasti haluasivat tietää kuuntelisivat kaikki nii että ymmärtäisivät. huomioitavaa on että tarinat eivät oo kerrottu nii ku ihmiset haluavat tietää vaa nii ku on tapahtunu.

    voi sanoa että informaatiomää mikä internetissä on tarkoittaa suoraa että pallo ei oo enää kertojalla vaa kuulijalla. ulottuvuutta on myös enemmä ku 4 mutta ihminen ei kykene käytännössä elämää edes 4 ulottuvuutta jotta parasta tyytyä 3 ulottuvuuteen josta voi ymmärtää myös 4 ulottuvuutta ellei kokea todistettavasti.

    oikeasti merkittävää on mikäli kuulija tunnistaa omassa elämässä jotaki mitä kertoja kertoo ja mistä voi jatkaa tutkimista kuitenki tunnistettujen kohtien kautta eikä henkilön kautta.

    liian nopesti ei oo liian nopeasti kaikilla ja joillaki liian myös myöhää. suoraa sanottuna todisteita ei tipu koska todistamaa en lähde mutta todisteita löytää jokapäiväisestä elämästä ellei oo jo vakuuttunu että jotaki pielessä elämässä.

  • Tapio sanoo:

    Olisit rikastuttanut egoani, tietoni määrää mitä lähin hakemaan! 😀

    ”Ego pyrkii kasaamaan ja kokoamaan lisää, koska se tietää olevansa vain illuusio.”

    ja minulle kävi just äsken näin

    ”Erillinen ego pyrkii aina vertaamaan itseään ulkopuolisiin, jolloin se asennoituu heihin joko ylemmyyttä tai alemmuutta tuntien.”

    ———-

    Jokatapauksessa koko setillä liittyen yhtään mihinkään, ei oo mitään merkitystä. Kaikki maailman asiat liittyen tietoisuuteen tai kehitykseen tulee varmaan jotenkin koettua ja ihmeteltyä.
    Day by day, step by step.

  • nimimerkki sanoo:

    joutuu siteeraamaa itteensä.. 🙂 ”mikäli oikeasti haluasivat tietää kuuntelisivat kaikki nii että ymmärtäisivät.”..

    kaikkea ei tarvi toki kuunnella mutta riittävästi.

    ”Jos 4-ulotteisuus (4D-taso?) täytyy ensin ymmärtää, niin miten me tavoitetaan se ymmärrys, sun mielestä?”

    kuulostaa kompakysymykseltä mutta näyttäisi ainoaksi vaihtoehdoksi toisten tarinat ellei omassa elämässä. tuo ei oo riskitöntä vaa hajottaa fysiikkaa ja joidenki psyyke ei kestä moista rääkkiä mutta on syytä muistaa että ei elämä oo riskitöntä.

    tuo perustieto on jo peruskoulutasolla mahdollista kertoa. lisäksi electromagneettinen taso on todennettavissa yksinkertaisilla laitteilla mutta ellei oo ketää kuka voisi perustietoa kertoa nii on tyhjää todentaminen myös koska tuollo ei järki pysty yhdistämää seikkoja joita on todennettavissa.

    tuo perustieto on kuitenki ratkaisevaa koska nyky perustieto kumoaa tai ei pidä mahdollisena electromagneettisen kentän olemassaoloa vaikutteena jokapäiväiseen elämää tai ei huomio. ellei perustaa nii ei ymmärrystä myöskää todistuksista.

    ”Tarvitaanko 4D-tasolla erilainen kehon koostumus, jos näin kerta käy?”

    4 ulottuvuus värähtelee eri taajuudella eli materia värähtelee eri taajuudella. kun tilaa manipuloidaa nii avaruus taipuu joka tarkoittaa olevat tilat mahdollisesti myös koskettavat. myös henkilön fysiikkaa on mahdollista muuttaa sopivaksi 4 ulottuvuuteen mutta henkilö ei kykene ylläpitämää olotilaa ja henkilö muuntuu takasi ulottuvuuteen mikä on luonnollista henkilön fysiikan kannalta. tuo siis ihmiskeholla aikaansaatuna.

    oma kokemus on että ei oo turvallista ja tuo huomio vahvistuu muissa tarinoissa. 3 ulottuvuus on ihmiskeholla aistittava ja luonnollista olotilaa ja 4 ulottuvuus tarvii jo kapasiteettiä ylläpidettäväksi jota ihmisellä ei oo.

    toinen tarina on että ulottuvuuksia voi ylläpitää teknologialla ja ulottuvuuksien välillä voi kulkea teknologialla mutta täytyy muistaa mikä on tarpeellista ja mikä ei. oma neuvo on että ellei oo tyytyväinen elämää kehossa nii parempi kuolla ku tavoitella ulottuvuuksia ku ei oo tarvittavaa teknologiaa käytössä vaikka on olemassa.

    on syytä muistaa kukaa ei takaa että ponnistelut kannattaa ja on parasta olla vakava mutta elävällä huumoritajulla mikäli aikoo selvittää mistä materia on tehty ja mikä ylläpitää materiaalirakennetta. yksittäinen henkilö saa huomiovaikutuksellaa avaruuden kaartumaa jotta pitää ymmärtää että lopullinen vastaus on aina henkilö ku yrittää löytää vastausta mikä vaikuttaa eikä tuota faktaa voi paeta.

    teknologia ja sähkömagneettisuus ja ulottuvuudet ovat lähinnä johdantoa jolla ymmärtää mitä on. nuota välineitä ei voi räplätä loputtomasti.

  • nimimerkki sanoo:

    “Ego pyrkii kasaamaan ja kokoamaan lisää, koska se tietää olevansa vain illuusio.”
    “Erillinen ego pyrkii aina vertaamaan itseään ulkopuolisiin, jolloin se asennoituu heihin joko ylemmyyttä tai alemmuutta tuntien.”

    ei itteä voi pienistää loputtomasti. ei tarvi tuntea eikä sua tarvi tuntea. tarinasta voi poimia mutta ei tarina oo kummempi ku sun tarina koska on koettu vaa eripaikassa.. paikassa koska ”aikamatkailua” ei oo mutta ”paikkamatkailua” on. sama ku ihmisten käsitys ”telepatiasta”. aikakäsitys syntyy tavoittelusta ja rajallisuudesta mutta aikakäsitys on illuusio.

    ihmisten käsityksiä voi välttää ku tietää. ei ihmisten kanssa tarvi olla tekemissä väkisi ja mua ei tarvi tuntea ollenkaa ja selvittää voi tai ainaki todettu on.

    ”Kaikki maailman asiat liittyen tietoisuuteen tai kehitykseen tulee varmaan jotenkin koettua ja ihmeteltyä.”

    älä luota liikaa että kaikki hoituu itestää koska oikeasti ellei kävele puolitiehe nii ei oo puolivälissäkää ja musertava tieto voi olla että kokomatka pitää jaksaa kävellä omi jaloi 🙂

  • nimimerkki sanoo:

    mulle sanoivat paluumatkalla lentokentällä että ”elät 3 viikkoa” ja hyppivät silmille suomessa lentokentällä sanomalla ”nyt se on ohi” ja lisäksi joku nainen sanoi olevansa suomen suurlähetystöstä mutta valehteli ”jos olisit matkustanu maan pohjoisosassa nii ei olisi ollu suurlähetystöäkää tavoitettavissa” joka internetistä tarkistettuna ei pitäny paikkaansa.

    oikeasti ei ollu vielä ohi ja oon jo tuosta eläny 4 vuotta tänävuonna. ei voi sanoa että alku olisi ollu helppoa häiriköinnistä johtuen mutta koska en oo tehny kirjaa tai alkanu pitää seminaaripuheita nii ilmeisesti ei oo haittaakaa.

    oon vaan henkilö joka tietää mutta riittää mun tarpeisii enkä oo heistä tai heidän teknologiasta kiinnostunu. toki 2012 olisi mukava olla toisaalla koska elektromagneettinen aalto pyyhkii muutaki ku vaa pintoja mutta etukätee ei tierä 🙂

    olisi vaa järkeä pitkittää elämää koska elämä on jo todettu oleva ja ei elä enää yksi. 100 vuotta on melko lyhyt elinikä fyysisesti ku historia tuntee satoja vuosia vanhoja henkilöitä joka tarkoittaa että ihmistä näännytetää elävänä.

  • nimimerkki sanoo:

    täytyy lopettaa. kyllä tuossa joitaki helmiä on mutta en tiedä onko sioille 🙂

  • nimimerkki sanoo:

    lopuksi videoita missä oli yhteläisyyttä koetussa tai tunnistettavia seikkoja.

    http://www.youtube.com/watch?v=MIUgThru7JY

    http://www.youtube.com/watch?v=22S2TNMf8v4

    http://www.youtube.com/watch?v=a5IsczJqaF8
    http://www.youtube.com/watch?v=ChjyCR8V2Bg
    (oma kokemus kumoaa käsitteen aikamatkailu mutta vahvistaa matkailun paikasta paikkaa. käsitys on että aikamäärite on luotu turvallisuuden vuoksi hämäämää paikkojen välillä koska jotku paikat ovat todella lähellä joka perustuu omii kokemuksii)

    kopio DVDstä http://www.youtube.com/watch?v=D5QdrXkMeMI on myös nähty. http://www.youtube.com/watch?v=TExIOW3eMu0 sama ku yllä teksteissä mainittu.

    en kuitenkaan ole heidän kolleega enkä tunne heitä tai oo kiinnostunu heistä vaikka sähköpostilla ja facebookilla oon maininnu koetusta.

    huomioitavaa on että kaikki videot on jälkikätee nähty ja ymmärretty eikä etukätee ennen matkaa.

    seuraavasta videosta http://www.youtube.com/watch?v=jMeRd5EdBwE toteaisi että on selvästi maksettusti leimattu jälkikäteen väärennykseksi. on aito sanoi tahot mitä vaa.

    oon nähny myös monta monta valopalloa taivaalla ja tiedän tarkasti kuinka kuvio syntyy. ennemmi myös harrasteli mielellää tähtitiedettä ja katteli taivaalta muutaki ku valopalloja ja tietää miltä taivaankappaleet näyttää.

    ei olisi tarvinnu ainoatakaa videota todetakseen samat asiat jo koettuna ja nähtynä mutta internetti on videoita täynnä. joitaki on ollu pakko kattoo tai ei olisi ollu riittävästi perspektiiviä koska jokaista asiaa mitä on nähny tai kokenu on pyritty tekosyillä puollustelemaa oikeutettuna tekona jotta tarkka on saanu olla.

    jotku nykyelokuvat ärsyttävät koska hollywood tietää kuinka ärsyttää. http://www.youtube.com/watch?v=iEG2l6rU2Zg on surkeinta huumoria mitä voi esittää.

  • nimimerkki sanoo:

    ärsyttää myös että sana pitäisi olla vapaa mutta ylläpito sotkee..

    ”nimimerkki:
    Kommenttisi odottaa hyväksyntää.
    maaliskuu 1, 2011 14:28”

    että huomattu on että on alettu kyylätä..

  • Wespa sanoo:

    Viestit joissa on 2 linkkiä tai enemmän menee tarkitsettaviksi automaattisesti johtuen mahdollisista spämmiboteista. Viestisi näkyy nyt kokonaan linkkien kera. 🙂

  • muchawano sanoo:

    nimimerkki, hienoo tekstiä paljon asioita mitä oon itte aatellut elämäni aikana enkä oo osannu yhistellä joitain ymmärrettäviks..
    mua kiinnostaisi tietää miten ja missä tää reppumatka otti paikkansa jos saa tiedustella, muutakin neuvoja haluisi kuulla miten tunnustella näit asioita jos vaan jaksaa ja kiinnostaa niin laita vaikka emailiin jotain tietoo tigan(ät)netti.fi
    p.s. mulla on vähän samanlainen kutina tuosta 2012 tapahtumasta mutta se miten se tulee vaikuttaa esim ny ihmisiin jää nähtäväks

    Muokkasin sähköpostia, etteivät spämmibotit nappaa.
    – Wespa

  • muchawano sanoo:

    Wespa mullakin tuli toi Kommenttisi odottaa hyväksynttää vaikka ei ole kun yksi linkki jos email osote lasketaan linkiks?

  • nimimerkki sanoo:

    ei oo juuri ny muuta sanottavaa. nuo alkaa purkautua ku tarraa yhtee lankaa kii ja alkaa purkaa kelaa ja jossaki vaiheessa huomaa että kädessä on nippu lankoja jotka johtaa jonneekki mutta tärketä on ymmärtää eikä vaa osata yhdistellä.

    reppumatka oli pohjoisitaliassa ku ei etelää riittäny rahat. kun historiaa tutkii nii tuo kaupunki on ollu jonkilainen keskus keskiajalla. en suosittele kuitenkaa seraamaa jälkiä koska oma käsitys on että moni on jääny tuolle reissulle.

    oon kuitenki vastaavaa outouteen törmänny helsingissäki että ei oo tarvinnu mennä kauas. käsittääkseni ovat jokapaikassa jossaki muodossa. jotku paikat vaa ovat enempi heidä menopaikkoja.

    turistimatkalla missää ei nää mitää. oli kiinnostus jatkaa matkaa eräälle saarelle mutta ei ollu mahdollista. koko matkan tarkoitus oli kohentaa fyysistä kuntoa joka tuntui oleva heikossa jamassa. kyllä ainaki liikettä oli.

    2012 on tarkemmi mysteeri mutta on tapahtunu ennenki. kirjattujen tietojen mukaa valtava mullistus jossa maaaines ja vesi sekoittuva keskenää ja maa hukuttaa ihmiset. tuo viittaa electromagneettiseen tapahtumaa joka on kosmista alkuperää ja jossa yhdistyvät useat tapahtumat ja lopulta planeetta on tuntematon x jonka tulevaisuus on auki tapahtumasta johtuvana. eripuolilla tuoho varaudutaa mutta ihminen on pakotettu vaa kattomaa kuinka käy. en toki usko että valmisteluistakaa on suurta apua ollessa lähinnä muodollisuutta tuntea tarvetta pelastua koska turvapaikka tulisi olla etäällä ja syvällä ja paikassa joka on selvinny aiemmi. nuota suojaksi sopivia paikkoja on lähellä mutta eipä taida olla kulkuyhteyksiä. mielestäni ei oo tarkeätä ajatella 2012 vaa suojata yksityiselämä tarpeettomilta ja tarpeettomalta koska tätä aikaa negatiivisuus pyrkii käyttämää koska on sekasortoista.

    tapahtu mitä tapahtu on enemmä ku hyvä säilyttää järki. muuta järkevää neuvoa ei oo eikä tapahtumaa voi estää ja jos sattuu olla hengis 2013 tai vuonna 0 planeetta x aikaa nii kannattaa säilyttää vieläki järki. mikäli on hengis nii on onnistunu jollaki tavalla välttää tapahtuma tai tapahtumavaikutuksen jota vielä ei tiedä sanoa.

  • nimimerkki sanoo:

    en lähe spekuloimaa vaan sanon kui on. koska elektromagneettinen kenttä on materiaalitason peruskenttä omana havaintona nii vaikutus on melko suora materiaalitasoon.

  • Tapio sanoo:

    Kaikki kanavoinnit, joissa kehotetaan valmistautumaan fyysiseen tuhoon, ovat vääristyneet negatiivisen polariteetin toimesta. Ne käyttävät hyväkseen ihmisten kuoleman pelkoa ja kehottavat valmistautumaan fyysisen käyttövälineen suojaamiseen.
    <– tämä tuli mieleen "nimimerkin" nykyisestä tekstin sävystä

    Käynnissä olevaan muutokseen ei voi valmistautua siten, että kaivetaan bunkkereita ja etsitään kuumeisesti suoja-alueita (kuten negatiivinen eliitti on tehnyt). Kaikki tällainen on ajanhukkaa ja täysin turhaa, sillä ainoa valmistautuminen on henkinen.

    Luonnonmullistusten todellinen syy; Jos planeettamme väestö eläisi harmoniassa, ja kaikki olisivat valmiit vastaanottamaan 4D-energian, ei tapahtuisi minkäänlaisia lisääntyneitä luonnonmullistuksia.
    Tulvat, hurrikaanit, tulivuorenpurkaukset, ukkosmyrskyt ja muut luonnonmullistukset ovat Maan tapoja purkaa negatiivista energiaa, joka siihen on varastoitunut.

    Uuden maailman synnytyskivut ovat käynnissä, mutta lapsi syntyy ajallaan terveenä ja hyvinvoivana. Maa jatkaa työtään siten, että sen päällä elävä ihmiskunta pystyy jatkamaan 3D-kokemustaan tämän syklin loppuun saakka.

    ———

    Edelleen Yhdenlain blogista tekstini on peräisin.

  • Tapio sanoo:

    nimimerkille vielä

    ei kannata ensisijaisesti keskittyä siihen, mitä tapahtuu ulkopuolella vaan siihen, mitä tapahtuu sisäpuolella, itsen sisimmässä.

    Ulkopuoli on vain illuusio, jonka tarkoitus on herätellä sisäiseen todellisuuteen.

    ”Hurrikaanin silmässä on aina tyyntä, vaikka ympärillä kuohuu rajusti.”

  • nimimerkki sanoo:

    mitä oon omilla silmillä nähny elektromagneettisen kentän toiminnasta käytännössä nii tuo taso vaikuttaisi pitävä materiaalia kasassa. kun tuota kenttää manipuloidaa muuttaa materiaali taajuutta tai muotoa tai hajoaaa.

    en puhu ny sielusta joka palaa joka päivä maanpäällä elektromagneettisen kentän vaikutuksesta halusi tai ei. tuo kitkavaikutus aiheuttaa sakrojen värit tai on nähtävissä sakroina. tuo kitkavaikutus tai vastuspalo on suurimmillaa maan pinnalla. nii positiivisen ku negatiivisen pitäisi ymmärtää että hwnkilö on katoavaa sorttia ettei tarvitsisi asettua kenekää tielle tarkoituksellakaa. positiivisuudella tai negatiivisuudella ei oo merkitystä ymmärrettäessä.

    totta että bunkkeri ei tuu mielee ekana vaa paikka jossa voi myös elää. ei pidä korostaa liikaa myöskää henkisyyttä tai lähtee jalat maasta. kumpiki on fakta nii fyysisyys ku henkisyys. 4 tason tavoittelu on sama ku kaivaisi bunkkeria pihamaalla josta ei oo apua.

    ihmisten suuri este on että kaikesta informaatiosta ei saa järkeä väännettyä että ymmärtäisi ja tuota informaatiota lisäksi manipuloidaa. ikävä kyllä säätä voidaa muokata manipuloimalla ilmakehää ja tuon oon kokenu paikallisesti. tuo ei tarkoita varastoitunutta negatiivisuutta niinkää vaa vaikutettua elektromagneettista kenttää joho toki myös henkilö vaikuttaa vorteksina joka huomiovaikutus mutta isoilla laitteilla ja tietyillä taajuuksilla leikkiminen aiheuttaa suuria ilmasto muutoksia tai siirtoja koska energiaa kohdistetaa tai siirretää paikallisesti ja ees taas heijatuvat muutospaineet ja shokit laukaisevat myös maanjäristystä.

    oma käsitys on viimme tiedon mukaa että ihminen tai osa ihmisistä siirtyisi. tuo on ymmärrettävää mikäli olot maassa auringon vaikutuksesta muuttuisi radikaalisti. oon ajatellu katsoa loppuu asti. en tiedä etukätee kuinka ihmisten käy.
    on kokenu negatiivisuuden ja positiivisuuden ja kumpikaa ei oo henkilön omaa tahtoa vaa ulkopuolista voimaa.

  • nimimerkki sanoo:

    kyllä kumpiki on fakta nii keho ku tietoiuus. oma käsity on että keho juuri ny ainut koti maailmankaikeudessa ja keho osaltaa suojaa tieoisuutta liia nopealta hävitykseltä siis korostamatta kehoa. henkilö joka tietää koettuna että on katoava eikä ikuinen tietoisuudesta huolimatta nii arvostaa myös kehoa. henkilö joka ei oo kokenu olevansa katoava lentää vielä korkealla ja lujaa jonki aikaa kunnes ymmärtää. tietämätön on rauhaton ja lentää korkealla mutta tietävä on saavuttany ymmärryksessää rauha.

    ulkopuoli ei oo vaa illuusio mutta helpompi käsittää illuusiona ku ei pysty kaikkee ymmärtämää. rauhassa ei oo enneku ulkopuoli ja sisäpuoli on sama tai on sama merkitys tai yhtä tärkeitä.

  • nimimerkki sanoo:

    negatiivisuus käyttää nii pelkoa ku huojennusta aseena. aiheutetaa pelkoa ja ehdotetaa tietä jota kulkea pelotta.

  • meitsi sanoo:

    Meitsi määrittelis todellisuuden illuusioks, mut ku on osa illuusiosta on se minulle kokijana äärimmäisen todellinen 😉

  • nimimerkki sanoo:

    vaa omasta elämästä voi illuusiota vähentää pala palalta ja korvata muulla 🙂 mitä oon viimmevuosina huomannu on alkanu kui loppukiri siis tapahtunu asioita mitä oottanu tapahtuvaksi koko elämä aja mutta on pitäny pinnistää äärirajoilla ja on tuupittu kui pientä sikaa. parissa vuodessa on tapahtunu kymmenen vuoden edestä.

    tuo on sisäistä työtä josta palkkaa ei makseta. on ollu ulkopuoli ja sisäpuoli kovilla mutta selvinny.

    en näe yhtää faktaa miksi kaikkea ei joutuisi selvittää ja tekee eikä vaa odottaa ja toivoo. nukkuvaa ei toki saa häiritä.

    esitetty todellisuus on illuusiota mutta entä henkilön kokema todellisuus ? kun oli nuori tuntu jotaki oleva pielessä mutta ei tienny mitä ja tuo oli todellista joka johtui esitetystä illuusiosta.

    haluaako joku vielä esittää illuusiota ? multa kesti 16 vuotta selvittää mikä on totta ja mikä ei. tuo on pitkälti totista totta. osa tuosta ajasta ei naurata joka vaa toisten valhee takia.

  • Ogeli sanoo:

    Tapio:

    Nuo Yhdenlain tekstit ovat kyllä juuri niin sitä mihin minä uskon. Jotenkin niissä on vain niin hyvin tiivistetty kaikki mahdollinen tieto ja neuvo, ettei parempaa olekaan tällä hetkellä saatavilla, ainakaan suomeksi.

    Valmistautuminen on henkistä, ei fyysistä. Uskon, että elämme suurinta muutoksen aikaa ihmiskunnan historiassa. Mutta olen päätynyt siihen käsitykseen, että tuo suuri sielujen massakeräys kuitenkin tarkoittaa loppua kaikille tämänhetkisille ihmiskehoille? Osa jatkaa matkaansa muile planeetoille kun taas osa pääsee Maan 4D-tasolle? Tässähän on myös hyvin raamatulliset merkit, jos niin haluaa ajatella. Jeesus = Valo joka palaa maan päälle tuomitsemaan niin elävät kuin kuolletkiin. Mutta oikeastaan ei ole kyse tuomiosta, vaan eri ihmiset jatkavat matkaansa eri tavoin riippuen heidän henkisestä kehityksestään. Jotkut voisivat myös pelotella, että kyseessä on lopun aika vaikka oikeasti kyseessä on uuden alun aika.

    Jotta uutta voi syntyä, vanhan täytyy kuolla. Moni voi ehkä pelätä, mutta pelon ei pitäisi antaa hallita. Jos mielensä pystyy virittämään oikealle taajudelle, tajuaa että tulevat tapahtumat ovat vain merkki suuresta positiivisesta muutoksesta. Se ei ole loppu. Elämä ei koskaan lopu, koska me olemme energiaa joka ei missään suhteessa tule koskaan kuolemaan. Vain ruumis voi kuolla.

    Siinä minun kaksisenttiseni.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Ogeli, olisikohan miten sokeaa ja vähävalaistunutta rohjeta udella ihan että miten ’olet päätynyt’ näihin käsityksiisi? Vastaukseksi mielellään hieman syvällisempää ajatuksenkulkusi esittelyä kuin ’ellet-tajua-olet-tyhmempi-kuin-me-jotka-tajuamme’ -tason argumentointia, jookos… En väitä, että tuo tyyli olisi juuri sinulle ominaista, mutta siihen törmää turhauttavan usein…

    Kun onhan tuo toki mielenkiintoinen teoria ja varmasti monikin mielellään moiseen uskoo, mutta voisitko siis kertoa miten tuommoiseen olet päätynyt? Pelkästään toteamalla päättelynsä tulokset ei vielä valaise paljoakaan sitä miksi tuo ylipäänsä olisi mahdollista. Ainakaan kouluaikojeni Kekkoslovakiassa eivät matematiikan lehtorit hyväksyneet oikeaa vastausta ellei kyennyt esittämään kuinka siihen oli päätynyt.

  • Höpönpöpö sanoo:

    P.S. ’Valon tuoja’ kristillisessä mytologiassa on Lucifer eli belsebuubi alias Sielun Vihollinen a.k.a. Pimeyden Ruhtinas, ei siis suinkaan Jeesus eli Jumala alias Kaikkivaltias ja vaikka Herra.

  • nimimerkki sanoo:

    Vielä korostaisi että kumpiki on fakta. fyysisyys ja tietoisuus ja ulottuvuus on materiaalia vaa eri taajuudella.

    maailmankaikkeus on täynnä mustaa materiaalia joka käytännössä näkymätöntä materiaalia. yksi laki joka materiaalia määrää.

    totta että tietoisuus joka on puettu monee kehoo on käytännössä melko alaston mikäli fyysistä kehoa ei oo ja mikä suojaa avaruudelta paremmi ku fyysinen keho. avaruus ei oo lempeä paikka tietoisuudelle jolla ei oo fyysisyyttä suojana. tietoisuus on katoavaista eikä ikuista. tietoisuus on koostunutta joka on helposti hajoavaa mikäli ei oo järkevä.

    kun ei tiedä varmaksi nii ei pidä määritellä etukätee missä kehossa pääsee turvaa. joillaki saattaa olla fyysinen joillaki fyysisyydettä mutta laki joka vaikuttaa aina on materiaali jota ainaki 4 ulottuvuus on vaa eri taajuudella.

    täytyy muistaa että maassa planeettana on kaksi puolta sisä ja ulkopuoli. maa on ontto planeetta. tuosta voi päätellä että moni muuki on muuttamassa mikäli koko planeetta muuttuu asui kelvottomaksi. muutto ei tarvi olla kauas tai turva lähempänä ku moni ajattelee mikäli on sopiva paikka.

    oon nähny kuinka jeesuksia pyritää tekemää keinotekoisesti että jeesukset voi unohtaa. kirkon on helppo ennustaa ku itte tekee jeesuksetki. ei uhreja pidä suoda eikä suosia. tuo on surkeaa viihdettä.

    kukaa ei oo määränny että vanha pitää kuolla että uusi voisi syntyä. tuo on mihi ihmiset uskovat tai päätyvät kun kiertävät kehää eivätkä löydä ulos.

    pelottelu on turhaa mutta yksi laki ei ole luotu laki vaa olemassa oleva. tarkoittaa että mitä avaruus on nii avaruus on eikä lakia tarvi olla koska laki on jo. tuosta syystä ihmisten eikä yhteisöjen ei pitäisi tehdä ainuttakaa lakia koska yksi laki on tuollo kompromissi ja repii ihmiset eri suuntii järjettömänä.

    yhden lain päällä oleva laki ei oo enää järkeä. tuo on ainut syy miksi ihmiset eivät voi käyttää järkeä tai eivät nää järkeä.

    typerällä henkilöllä on kolme vaihtoehtoa olla järkevä yhtä lakia kohtaa tai jakaa mieli kahtia josta osa on yhden lain ja osa yhden lain päälle luotujen lakien joka mieletön kompromissi tai olla kokonaa yhden lain päälle luotujen lakien joka typeryyttä.

    viisaalla on yksi vaihtoehto joka on olla järkevä yhtä lakia kohtaa joka ei oo luotu laki vaa olemassaoleva materiaalilaki joka koskee materiaalia kaikissa muodoissa joka käytännössä on tietoisuus fyysisyydessä joka kaikki mitä henkilö on järkevänä.

    energia ei katoa mutta tietoisuus voi pilkkoutua nii pienii osii että et tunnista itteäsi tai oo ittesi vaa osa jotaki muuta. ei pidä luottaa liikaa että oma energia säilyy ikuisesti koska tuo takaa ainoastaa energian katoamattomuutta mutta ei tietoisuuden katoamattomuutta joka hajoaa helpolla jos viis veisaa. ku katsoo heitä jotka ovat kehittyneempiä teknologisesti ja vanhempia fyysisesti ku ihminen nii huomaat että nii fyysisyys ku tietoisuus on heillä vähissä. heidä tietoisuus on enää lähinnä kollektiivisuutta joka on viimmeinen keino säilöä itteä ja heidä fyysisyys on nii lopussa että ovat etsimässä uusia sijoja muualta maailmankaikkeudesta ja kaikilla ei oo planeettaakaa joka tarkoittaa että jatkuva matkaaminen kuluttaa yhden lain alla kaikkea olevaista kaikessa muodossa.

    älkää tässä vaiheessa olko välittämättä mitä ootte ja kuinka ootte koska tuo kostautuu koska yhden lain alla ei oo helppoa jatkossakaa vaikka selviytyisi ja mikäli ei selviydy on vastassa tuo yksi ja sama laki aina. vaikka yksi laki on olemassa luomatta lakia ei tarkoita automaatiota koska kaikkialla oleva materiaali eri kerroksissa tarkoittaa että saa olla aina tarkka ettei sekotu ja rikkoudu kerrostumissa.

    yhtäkkiä ei ookkaa helppoa mutta vaikka mitä tapahtuisi ja on ollu järkevä nii tietää tehneensä parasta josta rauha olla jatkossa myös parasta. rauhattomuus rikkoo rauhattoman lisäksi sivullisia mikäli järki jättää.

  • nimimerkki sanoo:

    kristilliset opit kiertää kehää ja ovat tarvittaessa käänteiset joka ei oo ku leikkikenttä negatiiviisuudelle joka leikkii dualismilla. opit syntyy aina jostaki mitä ei oo tajuttu kokonaa periaatteella ei tarvi tajuta kokonaa jatkossakaa.

  • nimimerkki sanoo:

    tuo ”minätiedänteette” tai ”elleitajuaontyhmempi” korostu ku luki. eikö he jotka teille kertoo oo koken enemmä ku ne joille kertoo ja osasta kokenu juttuja joita ei toivo teille tapahtuva ja osasta enemmä ku mitä kestäisitte kohdallanne ? eikö oo melko ajattelematonta valittaa tai ottaa toisten kirjottelusta hernettä nenää ?

    koettuna tietää todeta ettei uusinta tuosta kaikesta kiinnosta koska on paljo rajumpi juttu ku mitä kirjoitetut rivitkää kertoo. jos tietäisitte mitä tiedän ette lukisi näitä palstoja vaa joko kertoisitte tai vaikenisitte. pelko voittaisi tai voittaisitte kaikki pelkonne. minua on uhkailtu ampuma aseilla monta kertaa vaa koska tierä. ajatelkaapa jos teitä uhkailtais vaa koska olisitte nähny jotaki jota muut yrittää salata keinoja kaihtamatta tai keinoilla joita ette mahdollisina juuri nyt pidä. oon myös istunu ojanpientareella tuntemattomien toimena ja odottanut ku ovat päättäny tappavatko vai säästävätkö ja nii syrjäisessä paikassa että kukaa ei nähny eikä tiedä tapahtuneen eikä voisi kuvitella helpolla tapahtuneenkaa.

    koettakaa tajuta tietää ei oo helppo juttu koska tieto on yksi kalleimmista asioista tällä planeetalla jota myös vankilaplaneetaksi sanotaa. he jotka kertovat teille ovat harvoja jotka ovat selvinneet kertomaa ja te ette tiedä tuota tai olette jo unohtaa.

    jokaista yhtä henkilöä kohde joka on kertomassa on kuollu useita henkilöitä että tieto kerrottavaksi on kallista tietoa. kertojat on vaa kävelty pitempi matka omilla jaloilla jollo valmis tie on loppunu.

  • nimimerkki sanoo:

    tuo kaikki mainittu ei tee kertojista sankareita mutta ei roistojakaa. dualismi pyrkii jakamaa kaikki hyvii tai huonoihi muttu tuo on järjestelmä joka on rakennettu joka yhden lain päällä. alussa ei ollu yhtäkää järjestelmää.

    järjestelmät on pyrkiny kopioimaa kaikkea jollo on luotu keinotekoinen laki ja elämä ja moraali joka kompromissi mutta ei järki. yksilön järki korvattii kompromissillä josta ihmisten uni.

  • Tapio sanoo:

    Älyllistä äärettömyyttä ei voi ajatuksella ymmärtää, eikä sen luonnetta voi sanoihin pukea. Kaikki kirjoitettu teksti vie harhaan yritettäessä ymmärtää Luojaa.
    Jos äärettömyyden voisi sanoilla ja ajatuksilla ymmärtää, lakkaisi äärettömyys olemasta äärettömyys. Tällöin siitä tulisi käsite, kuten Luoja- tai Jumala-sana on.
    Ajatus ei koskaan ole se asia, jota ajatus yrittää kuvata. Ajatus on aina sidottu äärelliseen ajattelijaan.

    Kaikki ympärilläsi on sinun luomaasi, mutta ei mielesi luomaa. Et ole sama kuin mielesi. Mieli on vain pienen pieni osa tietoisuutta. Mieli on illuusio siinä missä kaikki muukin, vaikka ihminen samastaa itsensä mieleensä, egoonsa.

    Ei ole olemassa mitään muuta kuin Luoja. Sinä olet Luoja.
    Erillisyys on harhaa. Erillisyys on Luojan tapa kokea oma itsensä, tarkastella itseään. Kun katsot toista ihmistä, katsot itseäsi. Kun katsot kukkaa, katsot itseäsi. Kun katsot kiveä, katsot itseäsi.

    Yhden lain mukaan ei ole olemassa kuin yksi olento, joka on Luoja.

    Kaikki olevainen on osa Luojaa ja matkalla sulautuakseen takaisin yhdeksi.
    Ennen jokaista uutta inkarnaatiota sielu kulkee unohduksen verhon läpi, jossa mieli jakautuu tietoiseen ja alitajuiseen.

    Jos pystyy ajattelemalla oivaltamaan, mistä elämässä on kyse, ei ole oivaltanut, mistä elämässä on kyse. Ajatukselle Luoja on tuntematon mysteeri ja sellaisena se pysyy. Luoja on ajatusten, sanojen ja käsitteiden tuolla puolen. Luojasta ei voi oikeastaan muuta sanoa, kuin että me voimme vain ymmärtää, mitä Luoja tekee, mutta itse Luojaa on mahdotonta ymmärtää

    ——————————————————

    nimimerkki, mitäs tästä sanot! 😀

  • Tapio sanoo:

    Ja ”Höpönpöpö”:llä on vain voimakas Keltaisen säteen energiakeskus!

    Tarkemmin se on Solar plexus -chakra, joka on älyn sekä henkilökohtaisen voiman, tahdon ja vallan keskus.
    Keltaisella värähdellessä pystymme muodostamaan loogisia ja älyyn perustuvia näkemyksiä.

    Liian voimakas keltainen säde voi kuitenkin tukahduttaa tunteet alleen ja tehdä ihmisestä tunnekylmän analyytikon. Ylivoimakas solar plexus aiheuttaa myös toisten tunteiden, mielipiteiden ja näkemysten halveksuntaa ja toisten alistamista oman tahdon alle.
    Heikko keltainen säde aiheuttaa toisten näkemysten alle alistumista, mielistelyä, arkuutta sosiaalisissa tilanteissa ja tahdonvoiman puutetta.

    —————————

    En ole itse näin ”viisas” tai ”ajatteleva yksilö”. Eli tarkoitan, että tietoni ja lähteeni perustuu YHÄ ”Yhden Lain” ajatusmalliin, neuvoihin ja ohjenuoriin.

  • Ogeli sanoo:

    Höpönpöpö:

    Olen päätynyt noihin ajatuksiin tutkimalla asioita ja omia ajatuksiani ja olen koostanut niistä tietynlaisen järkevän kokonaisuuden mikä tuntuu minun mielestäni todelta. En osaa selittää asiaa niinkään järkiperäisesti, kyseessä on enemmänkin vaiston ja tunteiden, ei niinkään perinteisen järkeen luottaminen. Sanon, että se vaatii tietynlaista henkistä avautumista että hyväksyy moisia asioita.

    Olemalla avoin monelle asialle alkaa ymmärtämään enemmän, mutta en minä väitä tietäväni enemmän kuin muut tai olevani parempi. Tiedän vain sen mitä tiedän ja luotan siihen, vaikkei se aina olisi 100 % faktaa, mitä on lähes mahdoton todistaa.

  • nimimerkki sanoo:

    sanat ja ajatus ja mieli ovat hitaita muotoja älyllisestä tietoisuudesta. kun hitaasti liukuu kehoo takas nii huomaa kuinka tietoisuus sumenee ja näkökyky heikkenee ja kuulo muuttuu. tuo koska neste on tietoisuuden vaste. nesteen lisäksi elektromagneettinen kenttä joka maton tavalla on levittäytyny kaikkialla maanpinnalla aiheuttaa vastetta. lopputulos on että tietoisuuden nopeudesta ja selkeydestä ja toiminnasta ei oo paljo käytettävissä ja on helppo manipuloida ulkoa päi.

    mmärrettävissä kaikki kuitenki on. moni taipuu ajattelemaa että sanat eivät riitä ilmaisemaa mutta vaikka kieli ja sanat ja ajatukset ovat puutteelliset ja toimii päävaivana niille jotka pitävät ainoina tai riittävinä välineinä nii ku ymmärtää kuinka kirjakieli on syrjäyttäny hallintokielenä puhekielet nii saa lisää kapasiteettiä ilmaista itseä ja ku ymmärtää että sanalla SE ei mitää merkitystä kielessä koska viittaa tyhjää tai olettamusta joita ei oikeasti oo nii saa voimaa ja selkeyttä puhua koska muistaa paremmi mitä on puhunu ja mitä puhuu koska puhe rekisteröityy paremmi koska on myös selkeämpää jota jaksaa myös kuunnella. kun henkilö jaksaa kuunnella myös itteä selkeämpänä nii tulos on että jaksaa myös puhua ja on selkeä ja ymmärrettävä.

    kun keskustelee on paljo parempi ku sanoo ”puussa on lunta” eikä ”siinä on lunta” koska ku kuuntelee SE SIITÄ SILLÄ SINNE SIELTÄ nii ei jaksa puhua tai ajatella koska lopulta ei tiedä mistä henkilö puhuu koska kaikki puhe on ”oletusta että vastapuoli tietää mistä puhutaa” joka puhetta pelkillä viitteillä. voi kuunnella kuinka ihmiset puhuu ja voi ymmärtää miksi eivät jaksa puhua tai ajatella koska SE piru mainitaa joka toisena sanana. tuo huomio toimii koska puhekieli ei oo ollu koskaa nii viittauksellista ja tylsää ku kirjakieli yrittää olla ja kirjakieli on hallintokieli koska pääkauounkiseutu ei ymmärtäny mitä muu suomi puhui enne koska murteita oli satoja ja jo 100km päässä puhetta oli vaikea ymmärtää vaikka puhekieli toimi paremmi paikallisesti. ku kaikki pyritää yleistää ja pidetää itsestää selvänä ja valmiiksi nii ihmiset eivät lopulta tiedä missä mättää tai mikä mättää.

    ajattelu on työkalu muokata ja selkeyttää ymmärrystä eikä tabu tai väline joka pitäisi olla täydellistä jo valmiiksi nii ku moni luulee. koulussa opetetaa kirjakieltä joka valtiokieli hallintokielenä joka ei oo alkuunkaa hyvä kieli ilmaista itteä mutta joka pyrkii syrjäyttämää ihmisten puhumaa kieltä.

    teksti vie lukijat harhaa koska sisältää kielioppia mutta ei järkeä 🙂 kirjakielellä voidaa kirjoittaa kirja jossa ei sanota yhtää mitää ja lukija aika kuluu hukkaa mutta luulee lukeneensa jotaki. tiedättekö miksi poliitikot puhuvat sanomatta mitää.. koska harjoittelevat puhumaa ja harjoiteltu kieli on kirjakieli ja kirjakieltä voi opetella nii että sanojen merkitys on eri ku sanat.. jos vaa puhuja tietää mistä puhuu nii paljonko kuulija tietää mistä puhuja puhuu ? jos koulu opettaa kirjakieltä nii paljonko ihmiset tietää kirjakielestä ? eivät riittävästi koska kielioppi ja aakkoset ja numerot valmiina valmiiksi voivat olla mitä vaa ellei kaikkea kyseenalaista. mitä enemmä kyseenalaistat nii enemmä lopulta tiedät.

    parempi olla suora ja puhua suoraa ja sanoa suoraa koska tuo on suoraa mitä oot. käytännössä henkilön tietoisuuden vaste on aivot joka sähköistä toimintaa ja ku aivot työstää nii o mieli joka sekoitus jotaki minkä tuntee mutta ei tiedä vielä tai ei osaa järjellä selittää mutta ku osaa nii ei tarvi olla mieltä.

    ku tapio pyrkii sanomaa että ”sanat ei riitä” nii tarvii monta lausetta ja sama tapahtuu ajatusprosessina koska ei tarkasti pysty sanomaa mutta on tuntuma tai tietää mitä haluaa kertoa joka on henkilökohtaista varmuutta jota suomenkieli ei vaa salli ilmaista koska hallintokielenä on myös kontrollikieli kieli.

    yksi laki ei varsinaisesti oo laki vaa lainalaisuutta joka olemassa halusi tai ei tai joka on huomasi tai ei ja jossaki vaiheessa huomaa varmasti koska nii moni kertoo samoja asioita ymmärsi tai ei. myös sama millä nimellä tuota olemassaolevaa sanotaa koska nimikää ei vaikuta.

    ei tarvi olla viisaampi ku että ei lyö päätä seinää jos sattuu. ei tarvi olla viisaampi ku yksi laki.

  • nimimerkki sanoo:

    ajatus ei oo sama ku kokea. ajatusta voi käyttää välineenä koetun ymmärtämiseen mutta kaikkea ei voi ratkaista ajattelemalla eikä ajatus oo totuutta vaa tilapäistä selkeytymistä. ajatusta pitää olla valmis muuttamaa missä vaa ja millo vaa eikä toimia seurata ajattelua tai toimia valmiiksi ajateltuna. ajattelu on raskas ja kuluttava taakka kannettavaksi mutta järki on helppo ja iha riittää maalaasjärki.

    katso aina ensi kuinka on ennenko teet tai tiedät tai oot varma nii oot tehny jo parhaasi. huono ajatus on itsestääselvyys tai malli tai oppi.

    tiedosta pitää osata luopua ku on ymmärtäny eikä pitää kii. ymmärrys jo kumoaa tiedon ja varastoitunu tieto on turhaa taakka ymmärrettynä ja toistaa samaa hokemaa loputtomasti ei oo etu vaa haitta.

    älä luota kehenkää äläkä mihinkää enne ku järki toimii ja narun pää on kädessä tai enne ko oot varmempi ku varma. tuosta on hyvä lähtee kelaa ja joskus pitää pöytä tyhjentää ja aloittaa alusta mikäli missää ei oo järkeä.

  • nimimerkki sanoo:

    kieli on tärkeä väline mutta kuika koulu opettaa kielä on perikato. kun lapsi juoksee huoneeseen ja kysyy ”missä se on missä se on ?” on iha sama vaikka puolituntia kyselisi ku ei kerro mikä. aikaa ja energiaa menee hukkaa pelkästää järjettömällä opetuksella. koska on nii helppoa olettaa ja lyhyt sanoa ja kaikki muutki olettaa nii muuta eivät ihmiset hoe.

    olettelua aivot eivät juuri rekisteröi eikä henkilö myöhemmi muista mitä sanoi tai mitä joku toinen sanoi. niiko kännissä olisi viinatta.

    koska kieli on pilattu tarkoituksella ja vallan tavoittelulla ja hidastamaa entisestää ihmisten ajattelua että olisivat helpommi luettavissa nii ei voisi olla huonompi tilanne. en oo vuosii puhunu suomea ja voi vaa ymmärtää miksi laahaavaa pilattua takkuilevaa kieltä ei tee mieli puhua arkikielenä vaikka osaa.

    moni varmaa tietää että tietoisuus toimii aivoitta ja että aivot ja aivojen sähköinen toiminta on alusta eikä oikeasti henkilön tietoisuus. neste ja sähköinen aivotoiminta aiheuttaa tietoisuusvastetta joka hitautta ja kankeutta. tuo pitäisi hyväksyä ymmärrettynä koska henkilö ei tuota muuksi muuta. toki ne jotka astraalimatkaavat tietävät tuon mutta muut eivät välttämättä ymmärrä tai eivät oo kuullu tai eivät oo kiinnostunu.

    tuo tärkeää ymmärtää koska turha moni ihmettelee miksi eivät muista unia tai miksi kokevat päiväaikaa dejavu ilmiötä. dejafussa henkilö näkee tietoisuutensa kautta välähdyksen mitä on tekemässä enneko tekee ja koska aivojen vaste on poissa hetkellisesti nii ku vaste taas on normaali henkilö tuntee että tekee asian minkä jo teki tai joka tehtävä asia tuntuu tutulta tai jo nähdyltä joka tuntuu enteeltä mutta ei oo vaa viive minkä tietoisuuden ja aivojen välinen vaste aiheuttaa. tuon ymmärtää mikäli heti dejavun kokiessa muuttaa toimintaa että ei teekkää mitä oli tekemässä tai aikonu tehdä.

  • meitsi sanoo:

    Nimimerkille:

    Mielenkiintoista pohdintaa kerrassaan! Olen tässä innolla lukenut tekstejäsi sitä mukaa kun olet niitä raapustanut. ”Ymmärrän” myös mitä ajat takaa, vaikkakin kirjoituksesi on välillä hankalaa, mutta ymmärrän myös täysin mitä sanot meidän kirjakielestä ja siitä rappiosta mitä ihmisten välisessä kommunikaatiossa on tänä päivänä. Kaikki vaan luulee, ja kukaan ei tiedä.

    Mutta mutta, itse olen kelannut näitä asioita jostain syystä vuoden. Vuosi sitten olin vielä tavallinen tallaaja suunnitelmissaa ura, perhe, omakotitalo ja 2,5 lasta tylsän kaavan mukaan, semmoinen perinteinen itsekäs elämä jossa ei päätä hirveästi pakota (varmasti ihan mukava elämä).

    Mutta sitten tosiaan tapahtui jotain ja mitä olen asioita tässä vuoden sumplinut, niin olen tullut aikalailla samoihin aatoksiin kanssasi. Tosin tosta yhdenlaista (jonka blogin olen lukenut, sekä luen noita law of one kirjoja parasta aikaa) en ole yhtään varma sinänsä, outoa kun sisimmässään tuntee että siinä voisi olla jotain perää, mutta joku vielä kieltää täysin hyväksymästä sitä settiä mitä kirja kertoo. Tosin sen olennaisin pointti, eli yhden laki ja se että olemme lähteneet jostain ykseydestä ja olemme matkalla tähän samaan ykseyteen voin samaistua – se kun on selitettävissä ihan jo nykyisillä tieteen teorioillakin tämmöiseksi. Mutta mutta, jatketaan!

  • nimimerkki sanoo:

    vaisto ja tunne on tärkeitä koska ympäristön voi vaa aistia tai nähdä. jatkuva ympäristön luku on järkevää koska tuollo ei oo paikalla tai edessä ku tapahtuu kauheita ellei luota ennaltamäärättyy kohtaloo joka on typeryyttä ja tahdottomuutta ottaa vastuuta elämästää ja tietää.

    ellei henkilö oo eheä on henkilö jotai liikaa tai joki henkilössä korostunu joka energiatukosta. toki yhteiskunta tykkää kipeistä joita voi hoivata hoivayhteiskunnassa mutta terve henkilö aistii henkilön joka on epätasapainossa ja tuo on vaiston ja tunteen avulla myös.

    koettu tuo varmuutta mikäli järjellä selvittää mitä tapahtu. koettu voi olla umpikuja mikäli ei ymmärrä mitä tapahtu ja umpikuja on myöhemmi uskomus joka vaa on selvittämätöntä tai selittämätöntä tai uskottelua muilta koska ei selvittäny.

    samakaltaisuutta ei synny ku muotilla puristamalla. seikka että on yksi laki joka materiaalia koskee ei tarkoita että kaikki on samalaisia. yksi laki on joustava. yksi laki sisältää monta ulottuvuutta.

  • nimimerkki sanoo:

    yksi laki o vaa kuvaa antava niiko mahdollisuus. millä nimellä haluaa kuvata lakeja joita materiaaliominaisuudet ovat eikä tarvi olla nimeäkää ku vaa tietää että o koska nuo vaikuttaa perustana.

    tärkeätä on löytää oikea henkilö mikäli etsii ja odottaa nii kaua että löytää ja on varma josta tunteesta ei voi erehtyä että on löytäny koska sieluopeissa mainitaa että on vääriä pareja ja oikeita parejs ja sieluoppi on joillekki uskonto tai uskomus. mikäli tekee nii ku muutki vaa ku muutki tekee nii tekee vaa asiaosaiset vihaisiksi vaikka olisi kuinka hyvältä kuulostavia periaatteita ja syitä ja demokratia.

    lukemasi yksi laki jota en oo lukenu kuulostaa todelta koska kaikilla on yksi pari joka on jossaki ja hukas usei jotta ensi oli yhtä parina mutta matka on löytää tuo pari mikäli menettäny. ku tapasi vaimon nii tuntu että jostaki tuntee jo vaikka ei muista mistä.

    tuo on seikka joka ei oo yksi laki mistä maininnu koska oon maininnu materiaalia koskevasta moniulotteisesta perustasta joka ei oo moraalia mutta niiko luonnonlaki joka taustalla vaa on ja pysyy ja koskee materiaalia monitasoisesti. tarkoittaa että koskee tietoisuutta yhtä lailla ku kehoa.

    totta kai mikäli löytää minkä on menettäny hetkeksi jostaki syystä nii ei enää pidä päästää irti koska oli seikka joka saattoi yhtee. moni ajattelee kykenevänsä elämää yksi mutta ku valmiiksi tarjottu illuusio heiltä otetaa nii eivät enää pystykkää. enempi oon yksilön kannalla ku yhteisöllisyyden kannalla koska yhteisöllisyys ei toimi millää tasolla ja yksilö kärsii yhteisöllisyyden vääristä olettsmuksista ja tulkinnoista ja tässä voi todeta mita tuomari sano kysyttäessä ”mitä te oikee teettä” ja vastaus oli henkilökohtaisesti ”hankaloitamme ihmisten elämää” joho kysymys ”eikö ihmisten elämä oo muutenki vaikeeta että pitäisi vieläki vaikeuttaa” joka on järjetöntä toimintaa tai tekosyyllä oikeutettua.

    en omien kokemusten kautta pidä mahdollisna yhteisöllisyyttä ykseytenä mutta pari saattaa olla ykseyttä hyvi. pari kompromissinä ei hyvä alkuunkaa.

  • nimimerkki sanoo:

    oon vakuuttunu että valmis ympäristö joho ihmiset syntyy vääristää ihmisiä. työpaikoilla ja kouluissa solmitut suhteet eivät aitoja vaa kulissien mahdollistamia helppoja virheitä.

    onko koskaa riittävästi tarkka ympäristössä jota ei tunne kaikilta osilta. moni kuitenki tuudittautuu elämä helppoutee ja varmuutee valmiiksi tarjotussa ja eipä löydä ulos ku virhe sitoo.

  • nimimerkki sanoo:

    oma järki on kuitenki mikä ratkaisee ja joskus on ollu läheltä piti tilanteita vaa koska ei oo tienny mutta lopputulos olisi ollu että olisi ollu onneton plus että olisi tienny joka on tupla tuska ja taakka jotta järki on tärkeää.

    yhteisö ei tiedä mitä yksilö tarvii mutta ehdottelee yksilölle joka ei tiedä mitä tsrvii. moni lankeaa yhteisöllissyden ehdotteluu josta korkeintaa tilapäistä helpotusta moninkertaisella hinnalla.

    on pitkä lista jos järjettömyyksiä listaa. on hyvä välttää minkö voi.

    vilauttaa pikkusormea nii vie koko käde on mitä kyllä kyllä henkilö tai joo joo henkilö kokee jonka huomaa vasta vaiheessa ku pitäisi sanoa ei. oppia sanomaa ei on mikä pitää opetella.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kyllä se minusta on pahimman asteista itsepetosta ellei maailmankuvaansa kykene edes itselleen perustelemaan muuten kuin uskollaan. Eipä ois tainnut matikanmaikallenikaan riittää ihan henkiseen kypsyyteen vetoaminen… Mutta niinhän se on ettei uskovaisten kanssa väittely ole useimmiten rakentavaa, joten ilmaisen vain syvän huoleni ihmisten ymmärryksen tasosta…

    Ois kyllä mielenkiintoista jos tänne sais jonkinmoisen esityksen vaikka kommentoijien keski-iästä ihan anonyymisti toteutettuna. Nukkuisin niin paljon paremmin jos voisin olla aivan varma etteivät äänestysikäiset sentään enää näin kuutamolla ole…

  • nimimerkki sanoo:

    avoimuus ja vaisto on kaksi perustaa jotka johdattaa etsijää. avoimuutta ja vaistoa tulisi käyttää ainoastaa ku on omat voimat loppu tai ku on pakko. tuo koska toisinaa johdatus ei ole hyvä ja hyväksi. mahdollisimma paljo omaa järkeä.

    on ollu hetkiä jotka vaistosi rauhaksi ja myöhemmi totesi että edelsivät parasta aikaa tai ku elämässä tapahtui parhaita asioita ja tuo että vaistosi rauhaa tai oikeaa tietä tuolla hetkellä tuossa hetkessä oli koska oli avoin.

    avoimuus tulevaa on valmiutta. valmius on ottaa vastaa elämää nii ku elämä on.

    nuo ovat tärkeitä tilanteita koska nuo jos ohittaa nii harvemmi toistuu eikä toista tilaisuutta välttämättä oo. on tärkeää ettei kuitenkaa turvaudu apuu ensimmäisenä ja kokoaikaisesti ja jatkuvana jossa on vaaransa vaa ponnistaa nii paljo ku voi.

    en välttämättä jatka tästä tätä keskustelua tai ku lähe foorumilta nii pysyn poissa. tässä aikaa kuluu liikaa.

    tässä tärkeimmät tässä aiheessa jonka koettu todistaa:
    – teknologiaa on
    – teknologiaa salaillaa
    – historia tuntee monia esimerkkejä teknologiasta
    – ihminen ei oo välttämättä riittävä vakavissa käyttämää teknologiaa eikä ymmärrä kaikkea vaaraa/haittaa teknologiasta
    – teknologian valjastaminen mielenhallintaa jota on tapahtunu ei oo järkevää
    – koska teknologia mahdollistaa päällekkäiset ulottuvuudet samalla alueella käyttivät teknologian käytössä myös tarkkaa ajoitusta että kello kaulassa kulkeminen oli heille pakko
    – en kaipaa teknologiaa mutta jotku sovellukset olisi eduksi
    – alueilla joilla kävi ei ihmisiä pahemmi näkyny joka ihmetytti mutta jäi käsitys että ihmiset oli pakotettu reunaalueita kaupunkialueille koska reunaalueilla oli aaltopeltimajoja nii ku afrikas
    – metrolla kävi paikas joka kartalta en löydä jossa oli punaista hiekkaa kaduilla ja hiekanpuhdistuajoneuvot keräsi hiekkaa kaduilta ja kuului ujeltava tuuli ku aavikkotuuli mutta oli pimeää eikä nähny eikä kaduilla näkyny ihmisiä
    – joka paikassa roskakorit oli täynnä mutta roskia ei kukaa keränny
    – tuossa pikkukaupungissa näi myös moottoripyörän joka leijui muutama sentti maanpinna yläpuolella ja kääntyi paikallaa pystyakselisuuntaisesti 180 astetta ja piti matalaa humisevaa ääntä
    – toisaalla näyteikkunassa olleissa moottoripyörissä luki huvittavasti lapulla jotai ”ihmishälyti” tai ”ihmislukko” tai ”anti jotaki” jota ei jaksa muistaa mutta käsitys ettei ollu ihmisten käyttöö tarkoitettu vahingossakaa
    – henkilökohtaisesti tuollane teknologia ei hyödyttäny tuollo tietämättömänä ja sanoivat että ”nuolla kulkuvälineillä vaa tapat ittes” ku katteli moottoripyöriä ja henkilöautoilla en matkustanu
    – käsitys on että tuo teknologia ei oo nii hyödyllistä jotka kaikki kulki maanpintaa pitki mutta samaa mitä lentävissä laitteissa käytetää

    tuntuu että vai henkilö tietää minne mennä mitä tehdä mikäli tietää tarpeeksi ja ymmärtää tarpeeksi ja ei oo merkitystä jos joku sanoo minne pitäisi mennä vaikka tarjoaisi kyytiä koska taitaa olla henkilön oma asia miksi syntyy ettei oo muitten asia eivätkä muut tiedä ja vastuu avata oma lukko on henkilöllä eikä ulkopuolisilla jotta ehkä teknologiaa on tarvittaessa käytössä henkilöllä joka tietää minne mennä mitä tehdä nii ettei muide tarvi sanoa tai ehkä muut auttaa tuossa tilassa tai ehkä viimme vaiheessa pelastusyritys koskee massaa koska yksilö ei erottunu massasta koko aikana. tuntuu että yksilö on suojattu nii että ulkopuolinen ei avainta yksilöltä saa mutta yksilön on avaimesta pidettävä kii tahdollaa.

  • nimimerkki sanoo:

    on nii että mikäli oma maailmakuva kuuntelee toiste suusta ja vaikka oma maailmakuva toiste suustaki vaikuttaisi todelta kaikkien todisteiden valossa nii kuitenki henkilö on ja henkilön pitää kyetä elämää tai toteamaa erilaine maailmankuva ku mitä vaikuttaa todelta koska henkilö ja maailma muuttuu jatkuvasti.

    käytännössä siis ainoastaa ennustukset suurimmista tapahtumista kute asteroideista jotka törmää tai elektromagneettisista shokkiaaloista voi pitää paikkansa suuntaa antavina tapahtumista joihi ei voi vaikuttaa mutta ennustuksii henkilön kohtalosta voi henkilö vaikuttaa ja voi vaikuttaa jatkuvasti ja kohtalo ei oo kirjoitettu enne ku ihminen luovuttaa kokonaa jollo järjestelmä iskee koska henkilöllä ei oo omaa tahtoa elää tai voimaa.

    mikäli henkilö valehtelee nii järjestelmä valehtelee henkilölle ja tuo on noidankehä jossa henkilö ei välttämättä edes tiedä olevansa. mikäli henkilö vaatii totuutta nii henkilölle kerrotaa mutta ei oo kovi hauskaa ku järjestelmä kertoo totuutta koska järjestelmä ei kerro totuutta ku vaa vaaditu ja kysyty verra ja edellee vaikenee.

    koska järjestelmä ei kerro totuutta jo alkujaa vaa lavastaa keinotodellisuutta tietämättömille nii ei järjestelmä oo kiinnostunu tosissaa kertomaa vaa salaamaa minkä voi. tuo on melko ärsyttävä piirre.

  • nimimerkki sanoo:

    jos ei syö ja nuku ja lepää tarpeeksi on melko helppo nakki järjestelmälle. kannattaa luottaa muuhu ku lääkäreide täsmälääkkeisii pitkällä ajalla tai aina koettaa muuta ensi.

  • nimimerkki sanoo:

    tasapaino ei tuu yhdessä yössä jos valvoo. ruoka ei vaikuta heti vaa seuraavana päivänä.

  • kysymys sanoo:

    Kysymys Nimimerkille:

    Kuka tuota teknologiaa salailee?

  • Tapio sanoo:

    Olen samalla taajuudella ”meitsi”:n kanssa.
    En itse henkilökohtaisesti ”noudata” ja mene ”uskovaisen” asenteen mukaan sitä lukiessani.

    mm. nimimerkillä on hyviä näkökulmia elämästä ja tästä globaalisesti sosiaalisesta elämästä.

    SIKSI, otan viittauksia suoraan Yhden Lain tekstistä, jotta voin vertailla ja katsoa uusia näkökulmia, kun tällä ”nimimerkki”:llä tuntuisi oikeasti olevan jotain sanottavaa – joskin vaikea lukuista välillä.

    Kuten ”nimimerkki” sen sanoi

    ”älä luota kehenkää äläkä mihinkää enne ku järki toimii ja narun pää on kädessä tai enne ko oot varmempi ku varma. tuosta on hyvä lähtee kelaa ja joskus pitää pöytä tyhjentää ja aloittaa alusta mikäli missää ei oo järkeä.”

    Eli itse olen periaatteessa koko ajan kuuntelijan roolissa ja otan vastaan informaatiota ja pyrin saamaan siitä sen oleellisen ja tärkeän tiedon.

    Mitään tieto en ole vielä tähän mennessä itse lähtenyt teille routimaan niinkuin itse tietäisin jotain.
    Viitteitä ja lähteitä vain vertailtavaksi ja näkökulmia katsottavaksi.

  • Tapio sanoo:

    Höpönpöpö:ltä tuli se ikä kysymys, se on 23 minun puolelta. 😀

    Sulla on ihan hyvä skeptinen asenne asioihin mutta turhan nälvivä kommentointi tyyli. Ei välttämättä tarvitse olla provosoiva, jotta tekstisi tulisi paremmin esiin jotta se luettaisiin ja vielä vastattais.

    Jos, sinulla on joku muu motivaatio tähän toimintatapaan niin, let us hear 😀

  • nimimerkki sanoo:

    uskovaiset on hankala tapaus. oon keskustellu tuntemattomien ja tuntemieni kanssa ja oon saanu muunmuassa kuulla että ”sinulla on suuri tehtävä myöhemmi” vaikka henkilö ei tienny ittekkää mistä puhuu tai perustellu tarkemmi. no en oo uskova että vaikka ”suuri tehtävä olisi tehtävänä” nii ei uskovaisena.

    tuntemattomat ihmiset on käyny keskustelemassa ja kysymässä mihi tämä tie johtaa ja mitä ajattelen tulevasta. on ollu mies henkilöitä ja naishenkilö nuoremma tytön kanssa ja ovat olleet autolla matkassa.

    joskus oon vaa keskustellu ja joskus sanonu että jotaki suurta tapahtuu ympäristössä mutta tähänasti suuret tapahtumat on ollu lähinnä omassa elämässä josta syystä en oo iha osannu kertoa koska tapahtuu ja mitä tapahtuu koska oon oottanu tapahtuva jotaki ennemmi. saattaa olla että tapahtumien kulkuu vaikutetaa nii että kaikki mikä olisi suurina tapahtumina mahdollista pystytää torjumaa osalta kute taivaankappaleide putoamiset.

    tuon ”älä luota” on todennu buddha tai vastaava mutta on yllättävä hyvä ja yksi harvoista teksteistä mitä siteeraisi koska tuo kuvainnollisesti on lähtökohta mistä pitäisi lähteä ja tuo on ollu osa omaa elämää. tuo teksti löyty myöhemmi.

    on vaa hyviä neuvoja jotka on vaa neuvoja nii kaua ku pitää ottaa oma vastuu ja tuolloi neuvot pitää pitää vaa neuvoina ja olla varma mitä tekee joka ei välttämättä oo neuvoja ollenkaa. ei saa lähteä tielle että tuo sano noi ja mä tei koska tuo sano noi vaa pitää käyttää järkeä ja olla varma ja tehdä vasta ku on varma että kantaa kaikki seuraukset.

    neuvoja ei oo olemassa joita voisi täysi tietämätön suoraa noudattaa. koska löytämiseen kuuluu että henkilö on valveilla ja tutkiva ja koko vastuuta kantava syyllistämättä toisia ja itteä jos ei matkaa jaksa tai matka ei oo nii ku henkilö unelmoi ja koska matka on määrittelemättömä pitkä nii ei oo olemassa puolitietä eikä maaliviivaa jotta tavoittelu on turhaa. voi vaa kulkea ja ainut minkä voi saavuttaa on rauha omalla järjellä ja kokiessa pitää tunnistaa ittensä nii hyvi ettei ota mistää mikä ei oo osa itteä.

    maailma on paljo hullumpi ja järjettömämpi kui mitä normaali ihminen ajattelee tai uskoo oleva. vastassa on myös julmuutta ja häikäilemätöntä ja ymmärtämättömyyttä joka heikolle ehdottelun ja pelottelun ja uhkailun muodossa joka ei tartuvaa jos ihminen on vahva ja varma ja järkevä eikä oo sisimmässä vastaanottava vaa kieltävä.

    suurta ei oo eikä oo pientä henkilöä oo. henkilön voimavarat on rajalliset. mikäli ympärillä parveilee negatiivisuus on parasta pitää katse omassa tiessä koska heidän keinot ja päämäärät ovat täysi tietämättömälle tuntemattomat. mikäli negatiivisuus piirittää on parasta kävellä vaa piiristä ulos. pelko kangistaa mutta mikäli jalat vielä toimii nii kävellä voi. useita kertoja on ollu tilanteessa että ulospääsyä ei näe ku vasta liikkuessa.

  • nimimerkki sanoo:

    tuossa oli kiirettä mutta kyllä tuossa joku pointti on. en tunne olevani tyyppiä jolla ”suuri tehtävä” tai en oo ”suurta tehtävätyyppiä” mutta joskus oli taipuvainen uskonnollisuutee jollaki tasolla ja tuota käytettii vastaa kaikilla mahdollisilla keinoilla ja tuosta kärsi enemmä ku hyöty.

    tai ainut hyöty oli että näki mitä muut eivät oo nähny mutta uskottelu ja uskonnot ja uskomukset haistakoo pitkät. mikäli en olisi omaa uskoa jättäny taa ja alkanu käyttää järkeä nii en olisi selvinny ja uskonto on pitkälti rauhattomuutta joka tekaistulla rauhalla tai ajattelemattomuudella korvattua.

    – uskonnoissa on valmis muotti joka estää tai rajoittaa henkilön ajatuksia tai järjenkäyttöä.
    – kirjat tulkitaa vaikka kirjoittajat on muita ku tulkittavia henkilöitä.

    tulkinta hulluille uskonto on mieluisa koska on mahdollista pelata jokapäivä palapeliä tai täyttää ristisanatehtäviä. jeesustelu on tekosyy seurata johtajaa ja olla riippuvainen opetuksista ja olla tekemättä muuta ku mitä valmis järjestelmä sallii.

    ku luotaa kadulla että järjestelmä toimii nii jää auton alle ku ei tarkistanu omilla silmillä vaa käveli valoje mukaa. vielä tänäki päivänä internetistä löytää videoita joissa ihmisiä poltetaa elävänä uskomuksien takia joka iha sama meininki vieläki ku kirkko oli keskiajalla.

    robotteja mielellää ollaa ku on vaa syy. järjestelmää rakennetaa heti ku silmä välttää. mitä oon nähny toi mielee uudenmaailmanjärjestyksen ku katteli jälkikätee videoita koska täsmällee NWO oli mitä näki rakennettava tai oleva olemassa tai kehittymässä tietyillä alueilla.

  • nimimerkki sanoo:

    ihmiset koettavat tehdä vähästä vieläki vähemmä joka on johtuu osi loogisuudesta. 4 ulottuvuus lie vähemmä ku 3 ulottuvuus mutta henkilön tulisi hyväksyä ulottuvuus mikä on luonnollisuutta fyysisesti. aina ku puhutaa 4 ulottuvuudesta ajatellaa logiikalla että 4 ulottuvuus on jotaki tavoiteltavaa ja tavoittelu alkaa. vaikka henkilö saavuttaisi korkeamma olottuvuude nii henkilö ei kykene ylläpitämää fyysisesti luonnotonta olotilaa. tietty looginen kaava olisi että jättää fyysisyys mutta jättää fyysisyys ulottuvuude tavoittelu takia ei oo järkeä. hyvä unohtaa logiikka koska teorialla ei ymmärrä mitää vaa käytännöllä ja moni juttu käytännössä on iha muuta ku teoriaa tai loogisuutta.

    mikäli haluaa hyvistä tai viisaista neuvoista ottaa elämäohjetta kannattaa ajatella iha omana kantana eikä neuvoina. vaikka kokija voi sanoa että kannattaa tehä näi mieluummi ku näi nii tuo ei tarkoita että paraskaa neuvo kannattelee tai tukee henkilöä.

    joskus ajatteli että tänne tullaa ja täältä lähetää yksi mutta ei tuo välttämättä iha noi oo. ohjeide ja neuvoje kanssa on kuitenki yksi ja oma juttu mite käy.

    elämä on nii paljo vakavampi juttu ettei kannata vaa että voisi kertoa joskus pelkkiä juttuja jos hengis selviää. kaikessa mitä ihmiset tekee jä mitä järjestelmiä käyttää on tavoittelu maku ja tuo ei oo hyvä juttu.

    ihminen luulee että kaikessa pitäisi olla joku muu joka tekee tai näyttää tai neuvoo mutta vasta ku ihminen ottaa askeleita ite nii löytää henkilöitä tai keinoja joide olemassaolosta ei ollut tietoine. en kuitenkaa sano että olis vaaratonta koska tuollo pitää otta jo vastuu askelista mitkä ottaa.

    henkilöä joka ei oo ollu autoonnettomuudessa naurattaa ajatuski onnettomuudesta mutta ei henkilöä joka on ollu onnettomuudessa. elämä saattaa joidenki osalta olla nii helppoa että ajatuski naurattaa mutta onko nuo henkilöt jotka ottavat selvää vai henkilöitä jotka odottavat että muut ottaa selvää..

  • nimimerkki sanoo:

    yksi seikka vielä nii tää on tässä. aivot rekisteröi eri korkealla taajuudella olevaa tietoa huonommi ku matalalla ja tuosta syystä ku henkilö innostuu tai ratkaisee yhtälön nii tuo tieto rekisteröityy korkeammalla taajuudella jota seuraa helposti romahdus koska innostunut olotila ei välttämättä oo luonnollinen olotila. ku henkilön aivot on rekisteröiny tapahtuma ku henkilö innostunu nii ku tila normalisoituu aivot eivät oo kykene lukemaa korkeataajuista rekisteröintiä jollo henkilö ei välttämättä muista vaa joutuu pinnistelemää. tuo tapahtuu usei jos henkilö kävellessä tai liikkuessa saa idea tai keksii tai muistaa jotaki jota ei muistakkaa ellei kirjaa ylös.

  • nimimerkki sanoo:

    tuosta näyttää jäänee yksi teksti enne tuota viimmestä. blogi ilmotti vaa että ”oot jo lähettäny sama teksti että olisitko jo maininnu jutu”.
    voi koettaa laittaa sama ku ennättää. nuo tuo kuulostaa melko kovalta tekstiltä jossa vaa ”seuraavajaseuraavahuomio” 🙂

    tuota jäkätystä oli jonni verra mutta liia löysää tekstiä että tietäs kui vakavaa jos ei jäkätä. pari kertaa varmaa toisti samaa mutta en kirjoita kuitenkaa kirjaa ja kirjoittaessa tekstiä ei pahemmi tarkista vaa tietyt yksityiskohdat. lisäksi tuo teknologia ei aina toimi nii ku pitäs josta mielessä kävi että ei teknologia aina toimi että mksi luottaa teknologiaa. kuinka moni tietää kuinka moni koekaniinina toimiva henkilö menehtyy teknologiatesteissä ? kuulopuheide mukaa yllättävä moni. ku teleportista kävelee nii harmittaa ku perillä ei oo ku puolet henkilöstä ? ainaki pitäisi harmittaa jonni verra 🙂

  • Tapio sanoo:

    1D: Ensimmäisen ulottuvuuden elementit ovat vesi, tuli, ilma ja maa. Aluksi vallitsee muodottomuus ja kaaos. Jossain vaiheessa tapahtuu ensimmäinen liikkuminen kohti tietoisuutta.

    2D: Toisen ulottuvuuden entiteettejä ovat mineraalit, kasvit ja eläimet. Tämä ulottuvuus tarjoaa mahdollisuuden kasvuun. Se on samalla kaikkein pitkäkestoisin ulottuvuus, kehitys on hidasta. 2D-entiteetit ovat valmiita 3D-kokemukseen, kun ne saavuttavat itsetietoisuuden.

    3D: Kolmannen ulottuvuuden entiteettejä ovat kaikki itsetietoisuuden saavuttaneet kuten ihminen. Tämän ulottuvuuden kesto on rajattu noin 75 000 vuoteen. 3D-kokemus tarjoaa mahdollisuuden tarkastella elämää itsenäisenä oliona, joka pystyy valitsemaan vapaan tahdon mukaisesti. 3D-entiteetti on valmis 4D-tasolle, kun se päättää valita polkunsa kohti rakkautta.

    4D: Neljäs ulottuvuus on rakkauden ulottuvuus, eli siellä opitaan kaikki rakkaudesta. Tässä ulottuvuudessa ei enää ole tarvetta kulkea unohduksen verhon läpi, vaan aikaisemmista elämistä kaikki muistot ovat tallella.

    ————————–

    Meneekö ’nimimerkki’ tämä asia sun mielestä näin? Onko jokin erilainen näkökulma näihin? Sanoithan jossain vaiheessa että ulottuvuuksia on enemmänkin 😛

    ”Koska galaksimme toimii yhtä täsmällisesti kuin kellokoneisto, planeetan muutos kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen tapahtuu määrättynä ajankohtana, vaikka kukaan ihmisistä ei olisi siihen valmistautunut. Maa-planeetalla suurin osa väestöstä ei ole valmistautunut muutokseen”

    -tai miltä tämä kuulostaa?

  • nimimerkki sanoo:

    kehoittaisi kaikkia siirtymää otsikoon http://paranormaaliblogi.net/index.php/2011/02/23/pane-andov-2012-equation-solved/#comments
    tämä aihe on jo vanhentunu eikä tarjoa välttämättä uutta.

    tuossaki 4 videossa todettii että teknologiaa enempi käytetää negatiivisten taholta. myös tuossa todettii että huoli pitäisi olla nii fyysisestä kehosta ku kaikista kehoista joissa tietoisuus majaa pitää koska kaikki kehot saattavat tuhoutua eikä ainoastaa fyysinen keho ja tuo tietäisi tietoisuude pilkkoutumista nii pienii osii että henkilö olisi jällee eläi tai kasvi tason tietoisuutta. tuoko on tila mihi vapaaehtoisesti haluatte ? ei ainakaa pitäisi vapaaehtoisesti.

    tuota mieltä oo tässä kirjoittelussa ollu koetu pohjalta mitä tuo video vahvistetaa. tuo video on vakuuttava koska oli yks yhtee oma kuva kanssa joski tuota kaikkea en oo osannu yhdistää mutta en oo monee kuukautee seurannu missä puhujie puheet menee koska kiinnostus loppu ku ei näyttäny löytyvä yhtää ainutta seikkaa mikä ei olisi jo ymmärtäny tai tienny tai oli jo vanha juttu. tuossa kuitenki on jotaki josta paljo koettuna voi sanoa että nuoha tuo on ja kannattaa kattoa ja aito meininki. vieläkää en oo kattonu loppuja videoita mutta myöhemmi voi kommentoida lisää.

    tuo on aihe mistä tietää jotaki sanoa varmasti. empä olisi koskaa uskonu törmääväni aiheesee josta tuntee tarvetta kommentoida vakavissani vai koska tietää että ihmiset eivät tiedä koska ennemi kerro vaa tarinaani muutamaa otteesee josta ihmiset eivät myöskää tienny.

  • nimimerkki sanoo:

    Tapio:
    tuo ulottuvuuslainaus tai ulottuvuuskartta tai kuvattu ulottuvuus pitää melko paikkansa jos ajattelee edellytysten perusteella. nuo ovat lähinnä edellytyksiä mitä ulottuvuudet vaativat siis jällee mitä yksi laki vaatii joka ei tarkoita että vaatii henkilöltä päästäksee ulottuvuuksii. nuo edellytykset tarkoittavat että ku tietoisuudella täyttyy nuo ulottuvuude vaatimukset tai tilavaatimat edellytykset on ulottuvuus luonnollinen tila ja itestää ylläpidettävä tila avutta.

    mitä kirjoituksista voi lukea nii ulottuvuuksia olisi enemmä mutta en puhu ku ulottuvuuksista tai kerrostuneisuudesta tai 4 ulottuvuudesta koska 3 ulotteisuus on tuttu ja helppo verranto. omat kokemukset ovat selvästi välitilakokemusta ja ulottuvuuskokemusta ja tunnistan tuosta tekstistäsi 4 ulottuvuude ehdellytykset nii että henkilö pitäisi kyetä ylläpitämää tilaa luonnollisna että olisi kykenevä 4 ulottuvuutee.

    huomautaa pitää kuitenki että mikäli ymmärtää riittävästi 3 ulottuvuutta on jo edellytykset ymmärtää 4 ulottuvuus. tuo huomio voi auttaa ymmärtämää että tuo ulottuvuus ei tarvi olla tavoiteltu ulottuvuus vaa eletty 3 ulottuvuus.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Tapiolle… Kai mä yritän kiteyttää ettei tulis romaania joka väliin väkerrettyä ja samalla yllyttää ihmisiä pohtimaan logiikkansa perusteita. Voisin kai ilmaista itseäni vielä kuivemminkin, mutta lakoninen, provokatiivinen, joskus räikeähkö esimerkki avaa asian mielestäni usein tehokkaimmin. Myönnän etten arvosta maailmankuvaa tai mielipidettä, joka perustuu vain uskoon ja kuvitelmiin, joiden pohjana on vain henkilökohtainen fiilistely siitä mikä ois jännää tai miten voisin asettaa itseni merkitykselliseen asemaan Universumissa. Se varmasti välittyy tekstistäni, mutta onkos siinä toisaalta mitään väärääkään?

  • nimimerkki sanoo:

    joidenki kerrotaa saavuttanee evoluutio avulla tai pitkä luonnollisuude kautta 5 ulottuvuus ja että tunnettuja olisi enemmä mutta 5 ulottuvuus olis jollaki tavalla ”creator” joka luo kaikessa missä on kaikkea mitä on tai tuoho suuntaa. käsitys on että ei oo merkitystä missä ulottuvuudessa olio elää kuha on oliolle luonnollista ulottuvuutta.

    ihminen ei tajua helpolla mikä on luonnolista olotilaa. luonnollinen olotila on minkä henkilö pystyy ylläpitämää avuitta ja tuetta nii ku henkilö tahtoo elää. valmis yhteiskunta automaattisesti tekee melko mahdottomaksi elää tuetta tai pitää ihmistä 3 ulottuvuude vankina pidempi aikaa ku henkilö kenties muutoi olisi plus ny on uhkana että henkilö putoaa myös 3 ulottuvuudesta tai sitoutuu 3 ulottuvuutee uudellee joista jompi kumpi on seikka jota negatiivisuus odottaa tapahtuva. havainnollisesti sanottuna henkilö kykenee ylläpitämää tilaa minkä autiolla saarella kykenee ylläpitämää nii elävänä ku kuolleena.

  • kysymys sanoo:

    nimimerkki:

    Milloin tuo neljänteen ulottuvuuteen muutos tapahtuu? Mitä silloin tapahtuu?

  • Tapio sanoo:

    5D: Viides ulottuvuus on viisauden ulottuvuus, ja siellä opitaan kaikki viisaudesta.

    6D: Kuudes ulottuvuus on ykseyden ulottuvuus, jossa rakkaus ja viisaus sulautuvat yhteen.

    7D: Seitsemäs ulottuvuus on osaksi kaikkea tulemisen ulottuvuus. Identiteetti, muistot, menneisyys ja tulevaisuus pyyhkiytyvät pois, kun ollaan kaikki mitä on eli Luoja.

    8D: Kahdeksas ulottuvuus on syklin loppu ja samalla seuraavan suuren syklin ensimmäinen ulottuvuus. Tällöin elämänpeli alkaa alusta, mutta täysin erilaisena. Edes Ra ei tiedä, mitä silloin tapahtuu.

    -tämä oli nimimerkille jos sillä olis jotain havaintoja samasta asiasta, mutta kuitenki edellisestä aiheesta ”ulottuvuuksia on enemmänkin”

    —-

    Ja ’kysymys’ nimimerkille lainaan seuraavan tekstin

    ”Positiivisessa neljännessä ulottuvuudessa ei ole salaisuuksia. Yksi ensimmäisistä toimenpiteistä uusilla tulokkailla on sosiaalisen ryhmämuistin perustaminen. Kaikkien tietoisuus on siis kytketty toisiinsa. Henkilökohtaisia näkemyseroja vielä ilmenee, mutta ne pystytään sovittelemaan rakkaudella, joka on neljännen ulottuvuuden ominaisuus. Olennot voivat lukea toinen toistensa ajatuksia täysin esteettä, joten valehtelu on mahdotonta. Kaikki tieto on saatavilla ja avointa, eikä mitään pystytä kätkemään. Internetiä voi pitää ryhmämuistin perustamisesta harjoituksena, jossa kaikkien tietokoneet ovat kytkeytyneet toisiinsa.

    Fyysinen kipu ei ole enää tarpeellista neljännessä ulottuvuudessa. ”Kipu” on pikemminkin henkistä, mutta ei kuitenkaan mitenkään verrattavissa suunnattomaan erillisyyden tuskaan, jota 3D:ssä koetaan. Henkisen epämukavuuden tarkoitus on kasvattaa. Kehon ulkomuoto on samankaltainen kuin nyt, mutta kemiallinen rakenne on erilainen. Vanheneminen ei aiheuta kehoon dramaattisia muutoksia ja toimintakyvyn heikkenemistä, vaan pikemminkin vanhuus koetaan henkisenä väsymyksenä. Yhden eliniän pituus on 90 000 vuotta. Yhden 4D-syklin pituus on 30 miljoonaa vuotta.”

    Toisinaan neljäs ulottuvuus sekoitetaan astraalitasoon. Neljäs ulottuvuus ei kuitenkaan ole yhtä kuin astraalitaso. Taso on eri asia kuin tihentymä eli ulottuvuus. Ran mukaan kolmas ulottuvuus pitää sisällään äärettömän monta tasoa. Muun muassa astraali- ja Deva-tasot ovat kolmannen ulottuvuuden sisäisiä tasoja, jotka voidaan jaotella kumpikin karkeasti seitsemään. Näiden tasojen lisäksi on muita sisäisiä tasoja. Astraalitason alimmilla osilla on ajatusmuotojen äärimmäisiä ilmentymiä ja ylimmillä tasoilla on valaistuneita olentoja, jotka ovat omistautuneet opettamaan ja oppimaan. Deva-tasoilla on olentoja, jotka ovat vieläkin lähempänä valon ja rakkauden alkuperäistä muotoa.

    -Ja tässä nimimerkille, jos olisi jotain ajatuksia aiheesta TAAS! =D

    Mukava se on tietää enemmän. (c) Minä

  • nimimerkki sanoo:

    tässä tuo eiline puuttuva teksti..

    no tuossa tuota jäkätystä oliki jo riittävästi 🙂 jos ei jäkätä yhtää nii saattaa helpolla luulla että tässä puhutaa vaa kivoja.

    en oo ufouskova koska oon nähny enemmä ku mitä ufouskova. en oo uskova koska oon nähny enemmä ku uskova. en oo tietopankki koska oon jo ymmärtäny mitä koetusta tiedosta voi ymmärtää. en oo tarinakirjoittaja koska en oo koskaa ajatellu kirjoittajaksi ryhtyä. en oo valehtelija koska oon jo kertonu kertaalleen mitä tiedä koettuna ja pidän tärkeänä ainoastaa mitä oon nähny ja kokenu ja mikä tärkeintä oon mitä oon kokenu ja mitä nähny enkä oo kieltäny nähneeni tai kokeneeni.

    oon kohdannu tahallista hävetysyritystä monelta taholta ja vihaa ja katkeruutta koska oon mikä oon enkä oo luokitellu mikä oon tai antanu muide luokitella mikä oon ja pelkkä olemassaolo on riittävä. en oo todetakseni että oon enkä oo enempää ku mitä oon enkä vähempää mitä oon ja tuo lienee tärkeää koska oon omi silmi myös näkevä ja tuntuu että joku ego käsite joka piti tarkistaa wikipediasta mitä tarkoittaa koska ei oo tuttu käsite nii olisi melko tyhjä käsite.

    ”Ego (latinaksi minä) on yksi persoonallisuuden osa psykoanalyysin dynaamisessa persoonallisuusnäkemyksessä. Se on ihmisen psyyken keskimmäinen kerros viettipohjan (id) ja yliminän (superego) välissä.”

    nyt ku ekaa kertaa tuon lue nii tuon mukaa ihminen jolla on ego on hullu tai jakautunu paloiksi tai tuo on jotaki vuorovaikutus höpinää. mikäli tuo yhtälö on viettipohja+henkilö+yliminä nii tuo mukaa henkilö ei oo tasapainossa ja eheä ja henkilö ei hallitse viettiä eikä yliminää. mikäli vietti+yliminä hallitsee henkilöä nii henkilöstä ei oo paljoa jäljellä ja tuo liikakorostuu nii että henki paisuttelee minäkuvalla ja henkilö ei ymmärrä riittävästi vaikuttaakseen tilaansa. kumma että tuollaista puppua pidetää normaalina.

    mielestäni käsite minä on olemassa vaikka ei mainitsisi tai huomioisi ja perusterveys ja hygienia kuuluu ylläpitää henkilökohtaisesti ilma että joku muu pesee pylly. ei minä katoa mikäli hoitaa itteä ja elää omaa elämää ja kantaa vastuuta.

    tuo uskontokielteine lista on paljo pidempi mitä tuossa mainitsi. on vaa nii että avaruusoliot ei kuulu uskontoje peruskäsitteisii vaikka ovat ollu olemassa enne uskontoja ja uskomuksia ja ku jättää 800 palaa 1000 pala palapelistä nii kyllä tuo aukko näkyy.

  • nimimerkki sanoo:

    ku tämä puuttuva teksti ei tulostu millää ilvellää nii koeta laittaa kahdessa osassa:

    1. osa:

    no tuossa tuota jäkätystä oliki jo riittävästi 🙂 jos ei jäkätä yhtää nii saattaa helpolla luulla että tässä puhutaa vaa kivoja.

    en oo ufouskova koska oon nähny enemmä ku mitä ufouskova. en oo uskova koska oon nähny enemmä ku uskova. en oo tietopankki koska oon jo ymmärtäny mitä koetusta tiedosta voi ymmärtää. en oo tarinakirjoittaja koska en oo koskaa ajatellu kirjoittajaksi ryhtyä. en oo valehtelija koska oon jo kertonu kertaalleen mitä tiedä koettuna ja pidän tärkeänä ainoastaa mitä oon nähny ja kokenu ja mikä tärkeintä oon mitä oon kokenu ja mitä nähny enkä oo kieltäny nähneeni tai kokeneeni.

    oon kohdannu tahallista hävetysyritystä monelta taholta ja vihaa ja katkeruutta koska oon mikä oon enkä oo luokitellu mikä oon tai antanu muide luokitella mikä oon ja pelkkä olemassaolo on riittävä. en oo todetakseni että oon enkä oo enempää ku mitä oon enkä vähempää mitä oon ja tuo lienee tärkeää koska oon omi silmi myös näkevä ja tuntuu että joku ego käsite joka piti tarkistaa wikipediasta mitä tarkoittaa koska ei oo tuttu käsite nii olisi melko tyhjä käsite.

  • nimimerkki sanoo:

    kahtena osana näyttää tulostuva:

    2. osa:

    ”Ego (latinaksi minä) on yksi persoonallisuuden osa psykoanalyysin dynaamisessa persoonallisuusnäkemyksessä. Se on ihmisen psyyken keskimmäinen kerros viettipohjan (id) ja yliminän (superego) välissä.”

    nyt ku ekaa kertaa tuon lue nii tuon mukaa ihminen jolla on ego on hullu tai jakautunu paloiksi tai tuo on jotaki vuorovaikutus höpinää. mikäli tuo yhtälö on viettipohja+henkilö+yliminä nii tuo mukaa henkilö ei oo tasapainossa ja eheä ja henkilö ei hallitse viettiä eikä yliminää. mikäli vietti+yliminä hallitsee henkilöä nii henkilöstä ei oo paljoa jäljellä ja tuo liikakorostuu nii että henki paisuttelee minäkuvalla ja henkilö ei ymmärrä riittävästi vaikuttaakseen tilaansa. kumma että tuollaista puppua pidetää normaalina.

    mielestäni käsite minä on olemassa vaikka ei mainitsisi tai huomioisi ja perusterveys ja hygienia kuuluu ylläpitää henkilökohtaisesti ilma että joku muu pesee pylly. ei minä katoa mikäli hoitaa itteä ja elää omaa elämää ja kantaa vastuuta.

    tuo uskontokielteine lista on paljo pidempi mitä tuossa mainitsi. on vaa nii että avaruusoliot ei kuulu uskontoje peruskäsitteisii vaikka ovat ollu olemassa enne uskontoja ja uskomuksia ja ku jättää 800 palaa 1000 pala palapelistä nii kyllä tuo aukko näkyy.

  • nimimerkki sanoo:

    2. osa: ei millää ilveellä tulostu. ny jätetty ego lainaus ja uskonto kommentti koko tekstistä.

    – en oo ufouskova koska oon nähny enemmä ku mitä ufouskova.
    – en oo uskova koska oon nähny enemmä ku uskova.
    – en oo tietopankki koska oon jo ymmärtäny parhaani mukaa mitä koetusta tiedosta voi ymmärtää.
    – en oo tarinakirjoittaja koska en oo koskaa ajatellu kirjoittajaksi ryhtyä.
    – en oo valehtelija koska oon jo kertonu kertaalleen mitä tiedä koettuna ja pidän tärkeänä ainoastaa mitä oon nähny ja kokenu ja mikä tärkeintä oon mitä oon kokenu ja mitä nähny enkä oo kieltäny nähneeni tai kokeneeni.

  • nimimerkki sanoo:

    kysymys:
    tuo on kysymys jonka esittää ja joka kiinnostaa ku näyttää että mitää muutosta ei tapahdu. välttämättä muutosta 4 ulottuvuutee ei tapahdu henkilö kohdalla koska muutos on aina muutosta joho henkilö vaikuttaa omalta osaltaa. muutosta tapahtuu jatkuvasti ylös ja alaspäi jota myös koko galaksi ja muuttuva luonto ja muu ympäristö koska mitä vähemmä henkilö vaikuttaa omaa muutoksee nii enemmä vaikuttaa ympäristö.

    on hyvä tässä todeta että en kirjoita koska välitäis teistä vaa koska tapahtuma on vakavampi ku ymmärretää. teidä pitää ensi kantaa huolta itestä ja kantaessanne huolta itestä katsoa mikä teille on oikeasti tärkeää ja tärkeintä elämässä tai kuka koska tuollo teette riittävästi että jonaki päivänä ymmärrätte vaikuttavanne kaikkialla missä olette kaikella tavalla mite olette ja tuo on enemmä ku te henkilönä tai parina ja tuo on myös tila missä on. tuo tila on energiatasonne mukaa joka on ulottuva tai suppea mutta myös tuo tila on tunnettava ja oltava nii varma ja suuri rauha että uskaltaa vaikuttaa joka täyttä vastuuta ja ymmärrystä jossa ei oo pelkoa koska rakkautta voisi sanoa tilaksi jossa elää rauhassa ja tilaksi jossa rauha henkilön läsnäollessa jota henkilö henkilökohtaisesti ylläpitää. tuo tila on luonnollisuutta ja luonnollista ylläpitää jos ei tarvi ajatella ja pohtia vaa ymmärrys on riittävä. tuo tila kulkee henkilön mukana eikä sijaitse jossaki paikassa tai muualla tai toisaalla.

  • nimimerkki sanoo:

    ihmiselle syötetää puppua että on olemassa itsekkyyttä ja itsekeskeisyyttä ja itserakkautta että järjestelmä voisi ylläpitää ihmisen huolia. kantaa huolta itestä ei oo itsekkyyttä. mikäli henkilö pysyy terveenä huolehtiessa itestä nii on myös rasittamatta ympäristöä ja oppia mite huolehtia itestä voi katsoa joka päivä ja ku energiataso kasvaa voi huolehtia myös tärkeimmistä. marttyyriä ei pidä leikkiä.

    Tapio:
    nyt ymmärsi että nuo ulottuvuuslainaukset ovat lainattua chakratietoisuutta jotka ova tietoisuude kehoja käytännössä. tuossa tuo 8 elementti voi tarkoittaa myös fyysistä kehoa koska fyysisyys voi merkitä yhtälailla hävitystä tai kaike loppua ja alkua.

    nuo 7 elementtiä oli tuttuja. nuo kylläki kuulostaa valmiilta järjestelmältä joka ei yksi laki vaa karmajärjestelmä koska henkilö voi myös laskeutua useamma ulottuvuude tai nousta useamma ulottuvuude fyysiseltä tasolta. myös muutostila tai välitila on olemassa.

    fakta on:
    – salaisuuksia ei ole fyysisessäkää maailmassa vaikka ihminen nii luulee mutta kontrolli on ja negatiivisena seikkana että tiedolla pyritää pelaamaa ja kaikki negatiiviset elementit on läsnä.
    – ajatuksia luettaa mutta tarkoittaa pääasiassa että henkitaso lukee.
    – tieto on saatavilla ja mikäli henkilö tarvii tietoa nii tieto on avointa ja piiloutumaa ei kukaa täysi kykene.
    – ryhmätietoisuutta on mutta henkilön pitää olla vahvempi ku ryhmätietoisuus tai on vaa ryhmätietoisuude ohjaitavissa kui räsynykke.
    – fyysine kipu on syrjäytettävissä jota voi koettaa vaikka hammaslääkärissä mutta henkine kipu on valtavaa verrattuna fyysisee kipuu.
    – myös ihmisistä osa vanhenee fyysisesti nopeammi osa hitaammi joka riippuu millasta energiatasoa kykenee ylläpitämää.
    – astraali on lähinnä fyysisyyde kanssa yhtä tai toimii tasoilla joilla henkilö ei oo riittävä hereillä tai tietoine.
    – äärettömä monta tasoa on liukuma.

    henkilön kannattaa selvittää syyt miksi on syntyny ja kumota tarvittaessa syyt ja aloittaa täyde vastuu kantaminen koska tuosta riippuu mihi henkilö suuntaa tai tietää suunnata. jatkuva liike ja juoksi ei johda minnekkää ellei henkilö oo ensi missä henkilö on joka tarkoittaa että ellei aisti ja tunne ja järkeile ei tiedä missä on vaikka tietäisi kuka on.

  • nimimerkki sanoo:

    suuri osa tapio mainitsemista 4 ulottuvuude elementeistä on jo läsnä 3 ulottuvuudessa mutta lisäksi on kaikki negatiivisuude elementit.

    maata on sanottu monesti helvetiksi ja vankila planeetaksi vaa koska kaikki elementit on läsnä tai koska ihminen ei oo riittävä tietoinen paikasta missä on. tällä planeetalla neuvo ja apu on kaukana ja vaikeasti tavoitettavissa.

  • nimimerkki sanoo:

    pitäisi 1. huomata ja 2. ymmärtää ja 3. välttää negatiiviset elementit koska jokainen tietoisuus on yksilö ja ainutlaatuisuutta ja korkeintaa pari. tarkoittaa että yhteisöllisyys ja massa on sekoitus negatiivisuutta ja positiivisuutta jotka ainoastaa tasaa ja kumoaa toisiaa mutta eivät kehity laisinkaa.

    tiedä että negatiivisuus lavastaa ittensä myös positiivisuudeksi ihmiste omie uskoje ja luuloje ja pelkoje kautta joka tekee vaikeaksi erottaa negatiivisuutta ja tietämättömänä melko mahdottonta erottaa.

  • nimimerkki sanoo:

    ja kokemattomana joka tekee tiedosta vieläki vähäpätöisenpää.. jota ymmärretty tieto ei oo.

  • nimimerkki sanoo:

    ”..TAAS! =D”

    Tapio:
    elämähä on ”non stop” ja joka aamu herää ja nii on myös tieto mitä voi ymmärtää ”non stop” 🙂 ku aloittaa penkomaa tietoa ja mitä tahansa tietoa nii aloittaa prosessi jossa vaatii totuutta ja laittaa sivuu tiedo mitä ei oo totta josta saa tilaa ja rauhaa käsitellä tietoa mikä on totta ja järkevää. olemassa oleva järjestelmä mitä ihminen elää perustuu ihmisen tietämättömyytee ja ei kykene valehtelemaa päi naamaa vaikka epäsuorasti valhetta ehdottaaki ja tuosta syystä tiedosta voi poimia totuutta mikäli totuutta tahtoo myös ymmärtää.

    mikä tekee ihmiselle vaikeaksi totuutta käsitellä on että totuus ei oo yks yhtee ihmisen luuloje kanssa. negatiivisuus ehdottaa ihmiselle ikuista unta että ei tarvitsisi vielä tänää kohdata totuutta vaa joskus huomenna jossa on äärettömä kivu ainekset jota kipua morfiinikaa ei lievitä.

  • nimimerkki sanoo:

    tosiaa nää jutut oli ny tässä. useita kertoja jo ollu ”nimimerkki:
    Kommenttisi odottaa hyväksyntää” ja viimmeksi kuulemma oli syynä useat linkit jotka kuulemma aiheuttaa automaattisesti tuota tarkistelua mutta nyt oli tuota jo linkittömä teksti kanssa.

    Kuka tuota teknologiaa salailee?
    tuota kysy joku ja on tainnu jäädä vastaamatta. kaikki jotka käyttävät teknologiaa ihmisten parissa yhteisön nimissä. mikäli yksilö käyttää tuota teknologiaa omissa nimis nii tuota ei voi juuri pitää salailuna koska näkyy muodossa tai toisessa tai ainaki on yksityiskäyttöä mutta moni muu taho jotkä tahallaa salaa ja peittelee käyttöä eikä kysyttäessäkää kerro tai voi kertoa.

    tahot jotka ei mahdollista ihmiste edes tutustua olemassa olevaa teknologiaa vaikka on olemassa ja käytössä ja nähty. projektit on vaa aina projekteja nii ko ikuisia projekteja joissa ihmisiä on osallisena tietämättä.

    kuka tuota teknologiaa on estäny tulemasta ihmisten käyttöö vaikka tuota teknologiaa on kehitetty muun muassa ostamalla kehitettyä teknologiaa markkinoilta sivuu nii on salannu ja salailee vielä tai estäny markkinoimasta tai estäny teknologia patentteja.

    tuota on tapahtunu kaua että rahalla tai ehdottelulla on kontrolloitu tuota teknologiaa.

  • nimimerkki sanoo:

    tai rahalla on vääri sanoa koska rahoituksella ja ehtona on ollu että teknologiaa ei saa mainostaa tai markkinoida tai patentoida mutta henkilökohtaista tutkimusta saa jatkaa rajoitettuna ja kontrolloituna ja lopulta teknologia katoaa tuntemattoma taho käyttöö tai tutkimustulos tai henkilö.

  • nimimerkki sanoo:

    matkaani kesti lähes 2 viikkoa. metrossa käteeni lyötii joku lappu jossa luki jotai ”vai muutama prosentti ihmisistä omaa tämä kyvy tai on herkkiä tai jotai vastaavaa” ja istuttuani alas matkasi metro alas päin noi melko jyrkässä kulmassa muutama minuutti ja pysähtyi ja koska en astunu ovesta ulos jatkoi takasi ylös. käsitys oli että melko syvällä maan alla oltii.

    metro ei ollu mikää helsinkimetro. lähinnä muistutti japanilaiste metroja ku kuvia on kattellu.

    harmi vaa että juttua menee hukkaa ”Kommenttisi odottaa hyväksyntää” takia. vaikeasti ymmärrettävästä tekstistä tulis vaa vieläki vaikeammi ymmärrettävää ja ei kiitos tuota sotkua en ala tekemää tai järjestelee tai kirjottaa uusiksi.

  • Tapio sanoo:

    nimimerkki, olet siis osasi tehnyt yhteiskunnan herättämisen puolesta.

    Jatketaan näillä eväillä miten pystytään.

    Jos en vielä kertonut ja jotenkin haluaisit jotain tietää ”minun tietolähteestäni”, niin kaikki tieto perustu täältä saatuun tietoon joka oli hyvin verrattavissa sinuun omaan kokemukseesi ja tietoisuuteesi

    http://yhdenlaki.wordpress.com/

  • Tapio sanoo:

    Ei siis mistään wikipedia materiaalista ole kyse 😀

  • nimimerkki sanoo:

    wikipedia on lähde josta löytää valmiiksi tehtyjä käsitteitä joka kertoo karua todellisuutta yhteikunna tarpeesta luokitella ja kuinka kipeä yhteiskunta on ja on lähinnä valmiina olevaa tietoa joka riittämätöntä.

    yhdelai sivustosta en tienny enkä tienny että tuolla peruselementillä oli nimi ja sama vaikka ei olisi nimeä nii olisi koetusti tiedossa ellei kaikki eläisi suljetussa yhteiskunnassa jossa vapaaehtoisesti sulkee ajattelunsa joka tärkeä välineenä ja rikkoo järkensä.

    en oo tiedo lähettiläs vaa koetu on kertonu ja koettanu varoittaa suuremmasta vaarasta ku mitä yleisesti käsitetää.

    heräämine on kii ihmisistä ja mahdollisesti ei oo seikkaa joka herättäisi ellei ihminen ite tahdo herätä.

    koko järjestelmä pitäisi lakkauttaa että ihminen saisi oikeasti mahdollisuude eikä olisi vaa valmiiksi laskelmoitu kohtalo.

    ku valmista järjestelmää ei enää oo nii ihminen herää näkemää mitä oikeasti on.

  • nimimerkki sanoo:

    en oo aatellu tehdä herättelyä oon sanonu että ellei oo järkeä nii pyörrä tai käänny ja kävele nii monta askelta taa tai sivusuuntaa että alkaa olla järkeä. loogisuus muistuttaa järkeä mutta ei oo. logiikka on alistettuje keino valita valmiita vaihtoehtoja mutta vaihtoehtoja ei oikeesti oo.

    ihmine joka lukee ainoastaa internettitietoa on heikolla jäällä. henkilö joka tuntee että jotai suurta on tapahtumassa omana tunteena nii on tuo tunne mistä ottaa kii ja samoi mikäli tuntee että jotai on vääri ja koska ei nojatuolimatka joka henkilöä odottaa vaa henkilö oma matka nii turvavöide kiinnittämine ei auta.

    unelmoijat päätyy ojasta allikkoo. ku tutkii aurinkokunna historiaa löytää merkkejä että teknologialla on käyty sotia tunhansia vuosia enne nykyaikaa joka kertoo surullista tarinaa ja tuosta johtuvana ihmisetki vielä unelmoi ja tähyää ja toivoo rauhaa jota ei tarvisi tehdä ellei sotaa olisi käyty ja sota olisi alitajuisessa kollektiivimuistissa ja henkilökohtaisissa kokemuksissa.

    nuo merkit jotka osi myös henkilöide muistikuvia menneisyydestä ovat fakta. tässä aurinkokunnassa on tapahtunu nii monta järjettömyyttä että oike etoo ku on tietoinen.

  • nimimerkki sanoo:

    teknologia auttaa ylläpitämää luonnollista olotilaa mutta ensi täytyy ymmärtää luonnolinen olotilan nii ettei tavoittele jokatapauksessa luonnotonta tilaa. ongelma on että tietämätön ei kykene sanomaa mikä on luonnollinen olotila ja tuo saattaa rajoittaa kuinka teknologiaa on ihmisen käytössä tai onko ollenkaa.

    ku pohtii miksi ihmisen käytössä ei oo teknologiaa vaikka teknologiaa on olemassa tuntuu järjettömältä mutta ku tietää luonnoton olotila rikkoo henkilön nii on tuossa tietty järki. lisäksi on helppo paljosta tehdä vähä mutta vähästä ei oo helppo tehdä paljo joka tarkoittaa että helppo tavoitella tähtiä mutta tähdistä on vaikea palata.

    tietämätön ihminen on käytännössä järjestelmän päällä joka ku lakkaa olemasta nii ihminen romahtaa. ylläpidetty olotila on lisäksi luonnotonta olotilaa joka tarkoittaa että ku järjestelmä romahtaa nii romahtaa ihminen luonnottomasta tuntemattomaa joka saattaa tarkoittaa luonnottomasta luonnottomaa.

    lisäksi ku koska planeetta kokee muutosta joka aiheuttaa muutosta myös planeetalla olevilla nii lopputulos on melko epäselvä ellei tiedä yhtää mitää eikä oo saavuttanu minkäänlaista varmuutta tai rauhaa. lupailtu ja teennäinen rauha pitää ihmiset rauhallisina (uskonto) mutta varmuutta tulee rauhaan tekeytymisestä ja odottelusta mutta ei niikää ymmärtämisestä ja tuo vaatisi aina jonku ulkopuolelta vapauttamaa lupailuista ja teennäisyydestä joka ei oo sama ku oikea varmuus ja rauha (ymmärrys).

    ihminen helpolla ajattelee että on vaa yksi seikka joka tarvii tietää tai ymmärtää mutta käytännössä pitää tietää ja ymmärtää jatkuvasti jolla ei oo loppua ku kerra aloittaa. prosessi on nonstop mutta joustava mikäli henkilö on joustava. joustavuutta o huumoritaju ja sydä ja omatyö ja rehellisyys ja järki.

  • nimimerkki sanoo:

    videossa http://www.youtube.com/watch?v=0kYTnIeEUdc mainittu ”monorail” on sama ku mitä näi ja millä matkusti. nopeus oli melko suuri verrattuna normaalimetroo. tuo video on yksi videoista joka kiinnitti huomiota teknologia yksityiskohdista joita näki. tuota verkostoa ei oo vaa amerikas vaa myös euroopassa.

  • nimimerkki sanoo:

    tuossa vielä muistutus niistä uhreista joita syntyy tiedosta mitä teile kerrotaa ja mitä janoatte kuulla ja haluatte toisten kertoa. tuoki henkilö oli pionolangalla kurisettu vuotta myöhemmi jotta muistakaa pestä veri käsistänne ku tuota tietoa selaatte.

    enpä oo varma ymmärrättekö kui vakavaa on lapioisa tietoa josta kansa repii huumoria tai levittelee käsiä tai kuola suupielissä odottaa. onko tieto nii ihanaa että antaa toiste kuolla tiedo takia vaa että saisi kuulla tietoa omaksi iloksi ? eikö oo mielessä hakea tieto mitä tarvii ku tietää että nii muutki )otka kertoo ? luuletteko että tieto kävelee valmiina pöytää ? mikäli tietoa kerrotaa ja lueette nii hyödyntäkää tieto parhaanne mukaa ja muistakaa teille on kerrottu mutta eriasia pesitekö verisiä käsiänne nii että myös tiedo ymmärsitte mitä janositte. tieto muodossa ku kerrottu ei lohtua suo vaa alkaa polttaa jalkoja jos ei ala kävellä.

    muistakaa että teillä saattaa olla muuta tärkeätä elämässä ku tieto eikä tiedosta pidä tehdä korviketta tai ottaa kumppaniksi. tuolla tiedolla ei oo mitää merkitystä ku ootte kerra ymmärtäny ja tuo on pointtini kaikesta koettuna ja nähtynä ja kerrottuna joka että tieto on aina vanhaa ja ymmärrys hetkessä on ainoa mikä kantaa. tiedolla ette saavuta tuntemusta olomuodostanne (tietoisuutenne jota ootte) ja olotilastanne (luonnolline tila jota ootte). taa pitää jättää mutta ei unohtaa. jätä tieto taa ja ymmärrä tieto nii et unohda ja kaikki mitä teet muistuttaa mikä oot ollu kunnes muistat että matka voisi jatkua ja voisi olla muuta ku mitä on ollu ja saaha rauha.

  • nimimerkki sanoo:

    ku henkilö kertoo että ”ainut seikka minkä takia maaha on syntyny on kertoa” nii tuo kuulostaa hienolta. entä jos on nii että ”ainut seikka minkä takia kertoo on että elämässä ei muuta tärkeää tuntunu oleva tai missasi tärkeimmät seikat elämässä” nii tuo ei ookkaa enää nii hienoa. sama uhkaa tietoa janoavia mikäli vaa tietoa janoaa että helposti kulkee ohi tärkeämpie asioide. sama koskee nii kertojia ku kuulijoita koska kumpikaa ei elä elämää hetkellä ku kertoo tai ku kuuntelee. tuo oma ymmärrys saattaa olla sama koodi jota kannatte DNAssa joka tarkoittaa että kannatte jo mukana kaikkea mitä tarvitsette.

    nuo olisi käyny mikäli olisi vaa pitäny tietoa tärkeänä ja kertonu ja kertonu. pidi kuitenki tärkeämpänä ymmärrystä ku tietoa ja tietoa en tietona jakanu vaa ymmärsi tiedon mitä olisi jakanu ja tuo riitti. tuo on vielä tuo sama pointtini kaikesta koettuna ja nähtynä ja kerrottuna mutta tarkennettuna.

  • nimimerkki sanoo:

    kertoja keskittyy tietoo mitä tietää. kuulija keskittyy tietoo mitä kuulee. kumpikaa ei keskity suoraa tietoo mitä ei tiedä jota elämä on suurilta osi. aina jotai mitä ei tiedä etukätee ja ei voi ennustaa. tiedosta pyritää ennustaa tai ennakoimaa ku tiedo pitäisi vaa vahvistaa käsitys jonka jo tietää tai aistii mutta ei oo varma.

    ei tiedosta voi rakentaa menettämättä elämää joka aikaa joka kuuluisi elää eikä pohtia tietoa joka arvuuttaa kuultuna tietona vaa tieto mitä tietää olisi hyvä olaa ainoastaa koettua. pelkkä tieto johdattaa kuulijaa harhaa niillä ehdoilla jotka yhteiskunta on opettanu.

  • nimimerkki sanoo:

    salatulla tiedolla pyrkivät tuottamaa kysymyksiä joihi mielellää vastailevat. tuo on niiko ansa. turhaa ajattelua aiheutetaa joka aiheuttaa kehon sairastumista koska ajattelu estää ja häiritsee muuta aivotoimintaa joka vaikuttaa kehotoimintaa. kiinnostuneelleha riittäisi pelkkä totuus niiko on tai kokemus niiko on koettu mutta kiinnostuneelta salataa tietoa ja arvuutellaa ja aiheutetaa tressiä joka sekaa.

    jos henkilö sukeltaa vedealle ja tavoittelee kaiki voimmi pohjaa nii suuntavaisto saattaa seota ja ei tiedä kumpi puoli on pohja kumpi pinta. moni on menettäny järkensä ulottuvuusmatkailussa koska ei tapahtumahorisontti tai kiinnekohta saattaa kadota.

  • nimimerkki sanoo:

    jos on kysyttävää nii älkää kysykö. jos puuttuu jotai nii älkää odottako.

    lukekaa tarina mutta älkää ottako älkääkä lisätkö tarinaa koska teillä on oma tarina. loppu.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto