FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Brittiläiset tiedemiehet löysivät elämää avaruudesta

Tiedemiehet lähettivät pallon 27 kilometrin korkeuteen, stratosfääriin eli yläilmakehään. Matkaan lähetetty pallo toi mukanaan mielenkiintoisia biologisia näytteitä, joiden arvellaan olevan peräisin avaruudesta.

Komeettojen ja meteoriittien mukana voi tulla Maapallolle pieneliöitä. Kuva by: University of Sheffield

Komeettojen ja meteoriittien mukana voi tulla Maapallolle pieneliöitä.
Kuva by: University of Sheffield

Professori Milton Wainwright on 95% varma, että organismit eivät ole kotoisin Maasta.

Ei ole mitään tunnettua mekanismia miten nämä eliöt olisivat voineet saavuttaa tuon korkeuden.
Kaikkien tietojemme mukaan mitä tieteellä on, niiden on täytynyt tulla avaruudesta.

Tiedemiestiimi uskoo, että eliöt tulivat Maapallolle luultavasti komeettojen mukana. Maapallomme elämä on saattanut saada alkunsa samalla tavalla.

Tutkimustulokset ja löydökset on julkaistu Journal of Cosmology -julkaisussa.

Videolta lisää aiheesta.

NASA:n tiedemiesten mukaan avaruudessa on 95% varmuudella elämää, mikrobielämään viittaavia merkkejä on löydetty jo 70-luvulta asti.

Lähde: independent.co.uk

Tykkäys ja jakotoiminnot:

32 kommenttia aiheeseen: Brittiläiset tiedemiehet löysivät elämää avaruudesta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • TheWonderer sanoo:

  Ja nyt jäitä hattuun! Tämä uutinen ei tarkoita sitä että alienit vierailisivat maassa.

 • Wespa sanoo:

  Sitähän tämä juuri tarkoittaa, mutta tosin puhumme nyt mikroskooppisesta alienelämästä. 😉

  Starchildit ym. on sitten vähän toista kategoriaa jo. 😉
  http://paranormaaliblogi.net/index.php/tag/starchild/

 • TheWonderer sanoo:

  Joo, ajattelin vaan rauhoitella niitä jotka erehtyvät vääntämään artikkelin uutisen merkiksi lentävistä lautasista 😀

  Mutta, Starchild on kiinnostava tapaus. Tosin itse olen taipuvainen skepsismiin sen suhteen. Mutta onhan se erikoinen kallo, vaikkei mikään alieni olisikaan! Ei mun mielestä asioiden täydy olla ulkoavaruudesta herättääkseen mielenkiintoa.

 • Radical sanoo:

  ”..joiden arvellaan olleen peräisin avaruudesta…”. Eli on vain teoria, kun muutakaan selitystä ei keksitä.

  Oma veikkaukseni on, että pallo on mennyt chemtrail-pilven läpi. Sehän sisältää labrassa geneettisesti muokattuja viruksia ja muita tuntemattomia mikro-organismeja. Samaa tavaraa löytyy kuta kuinkin jokaisen keuhkoista.

 • Radical sanoo:

  ”Additionally, award winning investigative reporter, Will Thomas, has reported findings of over 300 types of virally mutated fungi in the chemtrail fall out. The Idaho Observer has reported findings of 26 metals including barium, aluminum and uranium, a variety of infectious pathogens and chemicals and drugs including 2 sedatives in chemtrail fallout, 6 bacteria, including anthrax and pneumonia, 9 chemicals including acetylcholine chloride, 26 heavy metals including arsenic, gold, lead,mercury, silver, uranium and zinc, 4 molds and fungi, 7 viruses, 2 cancers, 2 vaccines. Dr.R. Michael Castle reports the finding of cationic polymer fibers. Others have reported findings of tiny parasitic nematode eggs of some type encased in the fibers.”

  http://aircrap.org/chemtrail-polymers-linked-to-morgellons-disease/33328/

 • Niin kyllä sanoo:

  Niin joo jäitä hattuun MUTTA jos kerran mikroskooppista elämää on avaruudessa sitä on varmasti älyllisessä muodossa jossain. Mikä taas merkitsee sitä että ne mahdollisesti ovat valovuosia meitä edellä mikä taas tekee osan UFO havannoista todennäköisiksi. Tämä löytö tekee myös kristinuskon kertomuksen todennäköisesti Pska puheeksi koska jos emme syntyneet aatamista ja eevasta ja jumala ei luonutkaan tätä planeettaa koko kirjan voi lukea satukirjana.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Mielenkiintoinen uutinen. Ja kyllähän miljoonat ihmiset tietää, että alienit ovat vierailleet täällä miljoonien/tuhansien vuosien ajan.

 • Ogeli sanoo:

  Vaikka miljoonat tietävätkin niin se on silti melko vähän suhteutetettuna seitsemään miljardiin ihmiseen.

 • Valkyrie sanoo:
 • kappu sanoo:

  Ja täysi mahdottomuushan on tietenkin, että se ois kulkeutunut rakettien ymv mukana? kaikenlaista muuta romua ja paskaa sinne yläilmakehään alhaalta on viety muttei ainoatakaan bakteeri/mikrobia? Yep.

 • TheWonderer sanoo:

  @Kuolemantuoja

  Miljoonat KUVITTELEVAT tietävänsä… Samoin kuin ”miljoonat” kuvittelevat että maapallo on luotu 6000 vuotta sitten tai että rock and roll on Paholaisen keksintö!

 • Kuolemantuoja sanoo:

  The Wonderer: Vähän sama kuin miljoonat kuvittelevat että Jeesus on elänyt, indeed 😉

 • Ogeli sanoo:

  Voi teitä. 🙂

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Mä oon 99 % varma, että Hitler kävi ”entisessä elämässä” Puma Punkul.

  Katos, H-kirjaimia, niikuin Hitler. Ja se veti noi kirjaimet tankilla tohon jalustalle. Uskotko? 😀

  http://rinabrundu.files.wordpress.com/2012/11/pumapunku4.jpg

  Kuva Pumalt kans. http://projectavalon.net/forum4/attachment.php?attachmentid=13000&stc=1&thumb=1&d=1327400603

 • Kuolemantuoja sanoo:
 • Kuolemantuoja sanoo:

  Mun täytyy nostaa kyl hattuu inkoille. On ne sen verran etevii kavereita 🙂

  http://home.kpn.nl/fm-ter-horst/Image38.jpg

  http://www.toplessrobot.com/sacsayhuaman_zed.jpg

 • Ogeli sanoo:

  Kuolemantuoja,

  Tiesitkös sen, että Hitler ja korkealla olevat natsit olivat todella kiinnostuneita Atlantiksen legendasta? http://www.bibliotecapleyades.net/atlantida_mu/esp_atlantida_5a.htm

  Todellisuudessahan he vain olivat luultavasti samoja sieluja toistamassa samoja karmisia elementtejä menneisyydestä. Nyky-yhteiskunnat kuten länsi ja varsinkin Yhdysvallat monellakin tapaa muistuttavat Atlantiksen ajoista vaikka moraalinen rappio onkin edennyt nyt vielä pidemmälle henkisen tiedon ollessa hautauneena ajan tomuihin ja ollessa vain muutamien saatavilla/ymmärrettävissä tai tiedossa.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Kysymys kuuluu, että mistä natsit eivät olleet kiinnostuneita. Ohan Atlantis kiinnostava mysteeri. Jotkut tiedemiehetkin ovat sanoneet, että välimeren itä-osassa on sattunut jotain isoja järistyksiä tuhansia vuosia sitten, ja että iso saari mm vajonnut pohjaan. Who knows. Mutta, emmä sitä usko, että atlantislaiset ottivat erää ateenalaisten kanssa. Paljon myös tulivuortenpurkauksia tapahatunut antiikin ajoilla aika paljon välimerellä, että tsunamitkin liittynyt asiaan. Katoin kerran dokkarin atlantiksesta, ja juuri välimeren itä-osassa, missä tutkijat olettivat sen sijaitsevan, nii samassa kohtaan aina kamera pimeni ja oli vaijerit/johdot ihan solmussa, kun menivät botskilla yli kohteen.

  Rakensikohan atlantislaiset Baalbekin alustan, vai kenties jättiläiset 😀 Baalbekin alustasta on useita eri teorioita kuika vanha se on, mutta joka tapauksessa tuhansissa vuosissa. Ja ajan mittaan rakennettu päälle. Jotkut kivet painavat mm yli 800 tonnia, yms.

  http://g37.picoodle.com/ltd/img37/2/3/18/kennet/f_14dxsjk3yppm_a91698e.jpg

  http://www.ancient-origins.net/sites/default/files/styles/large/public/field/image/baalbek3.jpg?itok=Nn-oYt4V

 • TheWonderer sanoo:

  Taas täällä on muinaishistorian asiantuntijoita paikalla, oikein kaksin kappalein!

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ei täällä mitään asiantuntijoita ole, vaan mietiskelijöitä. Mm Göbekli Tepellä ja Egyptin sfinksillä on jotain yhteistä tutkijoiden mielestä.

  http://www.robertschoch.com/sphinxcontent.html

  Mutta tämä on erittäin mielenkiintoinen esine, mikä löydettiin Göbekli Tepestä, joka on n 12000 vuotta vanha.

  ”There are other serious mysteries. There is a little black bead and it’s a very hard stone – kind of a basalt-like or a very hard shale or something – a really hard little stone that is maybe an inch square and maybe a quarter of an inch thick. And it has a hole – a perfect hole – drilled lengthwise through the quarter-inch thickness. Now, how the hell without any metal you drill the bead of a necklace – a perfect hole through a piece of hard stone without any metal whatsoever as far as we know …”

  http://3.bp.blogspot.com/_u3D7kCdnYZs/TULipbLHtdI/AAAAAAAAAps/zVNGP92n2Y4/s640/Basalt+drill.jpg

 • Ogeli sanoo:

  Niin no, minä nyt tosiaankin olen vain mietiskelijä ja kiinnostunut historiasta. Nykytodisteiden valossa on niin päivänselvää, että varhaisia korkeakulttuureja on ollut olemassa kymmeniä tuhansia vuosia sitten… Osa niistä tuhoutui sodissa, osa meteoriittien törmäyksissä ja osa vedenpaisumuksissa.

  Ison osan tiedosta olen saanut niin monesta eri lähteestä, mutta ehkä yksi parhaimmista nykypäivän todellisen historian tutkijoista on ollut


  Graham Hancock

  , joka on kuin vähän tosielämän Indiana Jones. 🙂

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Onkos Graham puhunut mitään tai käynyt seikkailee Bosnian pyramideilla? 😀

  http://www.bosnian-pyramid.org/journal/tag/serbia

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Bosnian_pyramidi

 • Ogeli sanoo:

  En ole varma, eipä taida olla siellä käynyt vaikka onkin hyvin monen paikan kartoittanut. Maailma on kuulemma täynnä pyramideja, väitetään, että Kiinassakin olisi niitä. Oletko kuullut Japanissa olevista Yonaguni-saarista ja vedenalaisista pyramideista ja rakennelmista? Niiden väitetään olevan vain luonnon muovaamia monumentteja, hahah. 🙂

  http://en.wikipedia.org/wiki/Yonaguni
  http://www.youtube.com/watch?v=qUVmWEgZF3Y

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Niitä löytyy kaikkialta maailmasta, myös sieltä Kiinastakin. Muistan kun katoin kerran dokkarii tosta Japanin pyramidista, nii joku tiedemies oli väittänyt, että vesivirrat olivat muokanneet reunoja. Sehän on selvää, että löytyy ympäri maailmaa vedestä muinaisia siviilisaatioita, tuhansia vuosia vanhoja.

  Ootkos kuullut Afrikan metropoliksesta?On yhteydessä mm Saan-uskontoon ja muinaiseen Zulu legendaan.

  http://www.viewzone.com/adamscalendar.html

 • Ogeli sanoo:

  Enpä ole juuri siitä kuullut, mielenkiintoista. Näemmä joka paikasta on alkanut löytyä jo merkkejä siitä, että ihmiskunnan älykäs historia ulottuu paljon kauemmas kuin halutaan tai pystytään myöntämään. En tajua, että miksi se on joillekin tahoille niin vaikeaa.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Yep. Ootkos verranut Puma Punku-inkkareiden kieltä sumerilaisten kieleen?

  Tässä Puma Punkun kieltä.

  http://www.ancient-code.com/wp-content/uploads/2013/01/fuentemagna.jpg

  Ja äskeisessä linkissä huomasin symbolin, jonka olen nähnyt ennen sumerilaisilla. Joka löytyy mm Anu-jumalalta.

  http://4.bp.blogspot.com/-qKe6nQlIdnE/URMeywWR-BI/AAAAAAAAA9k/rm0vqDIFGrk/s1600/Anu.jpg

  😉

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Ja ohan muinaisilla sumerilaisilla ja Göbekli Tepellä yhteys. Mutta yhteys löytyy myös Puma Punkulta ja Göbekli Tepellä. Huomaatko mikäs kirjain?

  http://www.ancient-code.com/wp-content/uploads/2013/05/puma-punku-blocks.png

  http://1.bp.blogspot.com/_u3D7kCdnYZs/TUK4BD2PiKI/AAAAAAAAApA/Ve4lm6Mx76A/s640/Anu+Belt.jpg

 • Ogeli sanoo:

  Olet näihin muinaishistorian asioihin näemmä ehtinyt perehtyä paljon enemmän kuin minä vaikka emme ehkä olekkaan kaikista asioista ihan samaa mieltä. 🙂

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Nooh, mä olen vain mietiskelijä 😀 Diggaan vertaa historiaa historiaan, mytologiaa/mystiikkaa mytologiaan ja mystiikkaan. Aina tarinoilla, symboleilla, yms löytyy alkuperänsä, yms. Eihän kaikessa voi ollakkaan samaa mieltä kaikkien kans.

 • Karhu IV sanoo:

  ”Tämä löytö tekee myös kristinuskon kertomuksen todennäköisesti Pska puheeksi koska jos emme syntyneet aatamista ja eevasta ja jumala ei luonutkaan tätä planeettaa koko kirjan voi lukea satukirjana.”

  Ja kuinkahan niin? Tämähän juuri vasta sen mahdollistaakin. Ehkä avaruusolennot loivat ”Aatamin” ja ”Eevan”, kuten he nimesivät, omaksi kuvakseen, kuten raamattu sanoo. Tehden ensin miehen, sitten ottaen miehen kylkiluusta DNA näytteen ja tehren naisen? Ja sitten myöhemmin lentäen pois planeetalta jättäen lajin elostelemaan paratiisiin, josta he itse tekivät omalla toiminnallaan nykyise kaltaisen paikan? Ken tietää?

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Vaikka Aatamin ja Eevan tarina nähtiin ekan kerran sumerilaisilla, puhuttiin siellä tuhansista pareista, jotka käärmejumala Enki loi. Mut anyway, vielä muinaisemmasta Göbekli Tepestä löydettiin pieni tabletti, joka kuvastaa ”Aatamien ja Eevojen” tarinaa.

  http://1.bp.blogspot.com/_u3D7kCdnYZs/TULTnhw9eLI/AAAAAAAAApY/vGjH5mxdppo/s400/ZZ+Serpent-Tree.png

  Jo Raamatussa annetaan vihiä siitä lukijoille, että ”Aatamin ja Eevan” tarina ei ole ensimmäinen, vaa ihmisiä on ollut tuhansia vuosia jo ennen heitä. Mutta eiväthän monet dillet uskovaiset koskaan ymmärrä lukemaansa, ja pitävät tarinoita itsestäänselvyytenä. Tässä esimerkki:

  Genesis 1:28 (KJV) – 28 And God blessed them, and God said unto them, Be fruitful, and multiply, and replenish the earth, and subdue it:

  Eli tehkää se uudestaan.

 • Niin kyllä sanoo:

  Karhu IV eiks sen paratiisin pitäny tulla vasta kuoleman jälkeen? Ja aika v*t**ks meni niiten projekti ei tätä planeettaa oo voinu sanoo paratiisiks enää satoihin vuosiin. Pelkkää kuolemaa ja surua koko ihmis historia täynnä ja tulevaisuus näyttää yhtä synkältä. Mun puolesta vois lopettaa koko projektin ja tulla hakee pois meijät täältä kalmalle haisevalta planeetalta. Luulenpa että meidät on alunperin jalostettu tänne orjiksi ja sitten kun luojat ovat saaneet haluamansa tältä planeetalta he ovat jättäneet meidät tänne mätänemään niin kuin käytetyt kortsut.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot