FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Kosmiset Parapäivät 2013 – Tie Tähtiin viikonloppuna

TURKU – LA 14.9.2013
Turun työväenopisto
Kaskenkatu 5 – TURKU

Klo 10.00 Ovet avataan yleisölle!

Klo 11.00 – 12.30 Verkkomedian päätoimittaja Janus Putkonen: Valtamedian vaikutus ihmiskuntaan ja arvomaailmaan

Klo 13.30 – 15.00 Kontaktihenkilö Kalevi Riikonen: Avaruusolennot keskuudessamme – Mistä he tulevat ja mitä he tahtovat

Klo 15.30 – 17.00 Lääkäri, kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilde: Maailman suurimmat salaisuudet, supersotilaat, kosmiset kontaktit ja Nasan sotadokumentti ihmiskunnalle

TAMPERE – SU 15.9. 2013
Sampolan työväenopisto
Sammonkatu 2, TAMPERE

Klo 10.00 Ovet avataan yleisölle!

Klo 11.00 – 12.30 Fil.tri, ufoasiantuntija Jaakko Närvä: Tieteellistä näkökulmaa Ufotutkimukseen

Klo 13.30 – 15.00 Kontaktihenkilö Kalevi Riikonen: Avaruusolennot keskuudessamme – Mistä he tulevat ja mitä he tahtovat

Klo 15.30 – 17.00 Lääkäri, kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilde: Maailman suurimmat salaisuudet, supersotilaat, kosmiset kontaktit ja Nasan sotadokumentti ihmiskunnalle

Tervetuloa matkalle tähtiin!

Facebookin tapahtumakutsu Turku – Klikkaa tästä.
Facebookin tapahtumakutsu Tampere – Klikkaa tästä.

Paikalle tuleminen ei vaadi ennakkoilmoitusta. Liput 20 euroa ovelta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

32 kommenttia aiheeseen: Kosmiset Parapäivät 2013 – Tie Tähtiin viikonloppuna

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jaahas sanoo:

  Asiaa, siellä nähdään!

 • Wespa sanoo:

  Kaksi kovaa kaupunkia tosiaan tapahtumapaikkana, Turku ja Tampere hienosti edustettuna! 🙂

 • Kuolemantuoja sanoo:

  ^^Mahtava video. Pöh, Helsinki on kovin kaupunki 😀

 • Taivaantakoja sanoo:

  Onko Hesa se kaupunki siellä idässä lähellä Venäjän rajaa? Oon kuullu joskus juttuu 😉 En olekaan koskaan ollut sen enempää Raunin kuin Kalevinkaan luennoilla. Varmaan mielenkiintoista informaatiota tällaiselle hieman pidempäänkin asioita seuranneelle.

 • Jaa*a sanoo:

  Video joka pistää miettimään ihmisen pienuuden ja se että olisimme ainuita ”älykkäitä” täällä kaikkeudessa. Mahdoton ajatus joskin taidamme olla vielä vähemmistössä tällaisen ajatuksen kanssa.

 • Entity sanoo:

  Ainakin Riikosen kotisvuilla olevat kanavoinnit ovat enimmäkseen sanahelinää, eikä RLLK taida ihan täysillä purjeilla seilata. Eipä sillä, etteikö heillä silti voisi olla mielenkiintoista sanottavaa. Mielenterveys ja materialismi ovat täysin yliarvostettuja asioita, imho.

 • TheWonderer sanoo:

  Taas kerran laiskat hipit kokoontuu puhumaan jänniä juttuja avaruusolennoista ja jostakin taikuudesta… Voi hyvä luoja sentään, onneksi maailman tulevaisuus ei riipu siitä porukasta.

 • Jaa*a sanoo:

  ”Taas kerran laiskat hipit kokoontuu puhumaan jänniä juttuja avaruusolennoista ja jostakin taikuudesta… Voi hyvä luoja sentään, onneksi maailman tulevaisuus ei riipu siitä porukasta.”

  Heh. Onhan tuo RL:n paasaus melko paksua. Ei maailma voi olla näin maanista ja kyttäämistä. Eri asia on tiedustelupalvelujen keräämä tieto toista valtioista ja sotilastiedustelu vaan on tätä päivää 40-luvun jälkeen. Ei niitä tavallinen marketissa kävijä kiinnosta. RL:n luento antaa ymmärtää että joka ikistä Pekkaa ja Heikkiä ja toki Maijaa seurataan ja pistetään kapuloita heidän rattaisiin ja vaikeutetaan heidän normaalia elämää.

 • Tumppi sanoo:

  Kiitos järjestäjille, kävin kuuntelemassa kaikki Turun luennot.

  Eräs asia jäi kovasti vaivaamaan Rauni-Leena Luukanen-Kilden luennossa. En päässyt lyhyessä kyselyosuudessa asiaa esittämään, enkä myöskään löytänyt Rauni-Leenan sähköpostiosoitetta mistään joten voisitko Wespa kysyä Rauni-Leenalta kun hän sanoi kirkon harhauttavan meitä ja neitseellisen syntymän olevan mahdoton niin:

  1. Uskooko hän Jumalaan?
  2. Uskooko hän että Jeesus oli/on Jumalan poika?
  3. Onko jokin Jumalalle kaiken luojalle mahdotonta?

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Uskoa on monenlaista 😉

 • Ogeli sanoo:

  Jeesus ja Buddha kyllä olivat olemassa, mutta he vain olivat osa Luojaa kuten me kaikki olemme.

  Se on tavallaan muuten hassua, että miten sanasta ”hippi” on saatu muodostettua kirosana nykyään. Moni henkinen ihminen on läpi sukupolvien raivannut tilaa muutokselle ja nyt olemme ihmiskunnan suurimman muutoksen edessä…

  “If you want to understand a society, take a good look at the drugs it uses. And what can this tell you about American culture? Well, look at the drugs we use. Except for pharmaceutical poison, there are essentially only two drugs that Western civilization tolerates: Caffeine from Monday to Friday to energize you enough to make you a productive member of society, and alcohol from Friday to Monday to keep you too stupid to figure out the prison that you are living in.” – Bill Hicks

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Jos ihmiset haluaa uskoo Jeesukseen ja Buddhaan, anti mennä. Mä nään molemmat erittäin pahana. Löytyy niin paljon samankaltaisia tarinoitakin esim Jeesuksesta, jo ennen hänen ”aikakauttaan”, esim tarina Mithrasta. Heh, Jeesus hommas hepin 😀 Tai Horus, joka käveli vetten päällä, ja paljon muuta..Pelkkää pakanismia koko kristinusko, ja muut hörhöt uskonnot. Suuri viisauksia, in my ass. Ja Asteekkien Qusse kantaa ristiä kuin Jeesuskin, ja silti mutta silti hänelle uhrattu paljon uhrilahjoja jo vuosia, ennen kun eurooppaliaset olivat tulleet.

  Kaikki uskonnot pahasta, kuten Raamattukin todistanut, Jeesus läpeensä paha, eikä ollut koskaan olemmassa.

 • Ogeli sanoo:

  Sekoitat nyt uskonnon henkiseen uskoon ja tietoon, mutta enpä tuosta viitsi enempää keskustella. Kuten sanoit niin ”uskoa on monenlaista.” 😉

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli, no sä nyt tuskin ymmärrät mitään henkisestä, mistä symboliikka, tarinat ja historia on ylipäätänsä lähtöisin. Ketä niiden takana ollut ja ketä niiden jumalat ollut. Polvistu ihmeessä pahuudelle, samoin kuin pidit gnostiikkaa viisauksina, mut et näköjää ole lukenut siitä tippaakaan, kuka oli heidän messiansa, yms.

  Kaikki mitä sanot, voidaa käyttää sinua vastaan. Muista se tyttöseni. Sun on aika alkaa opetella pyrdamideista, aurinkoporteista ja aurinkoristeistä, mitä yhteistä niillä on eri mantereilla, tarinoita, yms.

 • Ogeli sanoo:

  Oletkos Siitoimen oppipoikia kun niin pahuutta palvot? Kerro nyt sitten lisää totuudesta™ kerran kun näytät päässeesi sen lähteille.

  Niin ja olet muuten varmaan käsittänyt väärin, olen kyllä tällä erää ihan miehen kehoon inokarnoituneena. 🙂

 • TheWonderer sanoo:

  @Ogeli

  Mitä hipit on ikinä saaneet aikaan? Ne on vaan järjestäneet bileitä ja vetäneet huumeita. Sinänsä arvostan kyllä hippien joitakin periaatteita, kuten vaikka ympäristönsuojelua ja humanismia, mutta heidän toimintatapojaan en ole koskaan ymmärtänyt. Kun musta vaan juhliminen ja festivaalien pitäminen ei yksinään muuta maailmaa. Onhan se hauskaa joo, mutta ei kovin hyödyllistä.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Sinähän sitä pahuutta palvot enemmän kuin minä 😀 Mä olen kaikkia uskontoja vastaan, kuten myös gnostiikkaa. Hieman Gnostiikasta, kun pidit sitä niin mahtavana. Lueppas nämä 22 osaa gnostiikasta, mitä he uskoivat. Sit alat vertailee heidän symboliikkansa, tarinoita, muita juttuja vanhempiin asioihin. Nii alat ymmärtää mistä kaikki on lopulta lähtöisin.

  http://www.theforbiddenreligion.com/primordial-gnosis.htm#.Ujbnwsbxqbo

  ”This creator (Demi-urge) wants to be obeyed by man, admired, feared and adored by him by means of sacrifices and rituals”

  ”On the other hand, Gnostics see the Serpent Lucifer as a saviour, someone who came to save man, a Messenger of the True God”

  Harmi, vaa että gnostiikan supreme god (universumi) ei lähetä mitään oikeassa elämässä, vaa nähä hörhöt lähettää itte itsensä, tai joku heidän käärmesukulaisistaan. LOL 😀

  Hehe, vähän niikuin Jeesus, sit gnostiikassa Lucifer, Atsteekeilla Qusse. Ja lista vain jatkuu, tuntuu olevan näitä pelastajia joka lähtöön 😀

  ”Cain is the son of Eve and Lucifer, the initiatory Serpent of Eden”.

  Hassua, että gnostiikkalaiset piti Luciferia Edenin kärmeenä auttamassa heitä. Ja paha Demiurge oli Jehovah, Yahwe, Brahma, Devil, jne joka loi Aatamin ja Eevan. BUSTED, mutta harmi vaa, että Edenin tarina oli tullut sumerilaisilta, jossa Enki se käärmejumala joka loi ihmiset, ja hän on se Edenin käärme. Jo gnostiikan symbolikin tulee Lucifer/Satanista, koska hän on gnossien kristus. Ympyrä, jossa risti keskellä. Käärme ristillä. Se symboli on aurinkoristi, joka tuhansia vuosia vanha, ehkä vanhin symboli mitä löytyy jokaiselta mantereilta.

  Eiku lukemaan ja pänttäilee.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  ”At the beginning of christianity, the great Gnostic Master Marcion stated it very clearly: “the god of the old testament is not the God of the new testament. They are two different gods. The first is a god who applies the law and punishes, whereas the other is a God of love who always forgives. The two are irreconcilable”.

  What can be done to conceal this? It was Origen who came up with the following brilliant idea: “There are not two different gods, one fair and the other good. It is the same God, and he is fair and good”. This is how the demiurge came to be good and perfect”.

  Johan Raamattu, niin vanha kuin uusi testamenttikin todistaa ilman gnostisia kirjotuksia, että Saatana on kristittyjen Jumala, johan Raamattu todistaa, että Jeesus on hänen poikansa, tai Saatana itse. Kun Raamattu todistaa, että Jeesuskin oli läpeensä paha.

 • Entity sanoo:

  Heh, Kuolemantuoja, tuohan oli viihdyttävä kommentti. Gnostilaisuudessa on tosiaan ihan mielenkiintoisia ajatuksia siitä mistä maailma on alkunsa saanut ja mihin se on menossa.
  Hevonkukkua todennäköisesti, mutta mielenkiintoista sellaista.

  Hippejä on minun mielestäni kahta lajia. On niitä hippejä, jotka ovat tosiaan löytäneet jonkin tien omaan itseensä ja ovat oivaltaneet mikä on ihmisen luonnollinen paikka maailmankaikkeuden järjestyksessä. Sitten on niitä, jotka oikeuttavat huumeiden käyttönsä ja vetelehtimisensä milloin milläkin filosofialla tai shamanismilla ja niin kauan kun ovat nuoria ja nättejä ei petikavereistakaan ole puutetta.
  Juuri juttelin pari viikkoa sitten erään nuoren hipin kanssa, joka piti itsensä leivänsyrjässä kiinni omaa luomumaatilaa viljelemällä. Ei ihan laiskimman hipin hommaa minusta, itse en ainakaan välittäisi niin kovaa työtä vaativasta hommasta, mutta kukin valitsee oman ristinsä.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Hieman gnostiikasta juttuu. Eivät gnostiikkaheput olleet perillä asioista, mistä symboliikka ja monet tarinat ovat lähtöisin. Tai sitten tiesivät, ja yrittivät muiden uskontojen tapaan luoda pelkoa ihmisiin ja kontrolloidakseen heitä, sitähän juuri uskonnot tekee. Kontrolloi pelolla, yms. The greatest story ever told, indeed. Ja täyttä bullshittia.

  ”According to the Gnostics, the time-breath of the creator god is as satanic as matter and as satanic as the creator god himself”.

  ^^ Mun mielestä kaikki uskonnot ja heidän ”viisauksensa” ovat pahasta.

  ”The bible says “God said: Let there be light. And there was light. And God saw the light, that it was good”. How! Didn’t he know? Didn’t he know it was something good? That is why Gnostics say “we are in the presence of a creator ignorant of the effects of his creation”.

  Valoa on monenlaista. Tosiaan.

  ”Likewise, the creator god always maintains that he is the only one. He doesn’t just say it once, he says it all the time, he is constantly saying “I am the only God”, “there is no other God”, “I, your God, am the only one”, etc”.

  Ei sitten unohdeta, että millasista persoonahäriöistä hän kärsii, esiintyen muissa uskonnoissa eri nimillä tuhansien vuosien aikana.

  ”Physicists also maintain, Albert Einstein for one, that the universe is not something infinite, but is like a kind of bubble, in which all creation is contained. The universe is finite, claimed Einstein. This creation is limited, it is like a huge bubble in which everything created by the creator god is contained, and we do not know what exists outside of this. Gnosis claims to know, as we shall now see”.

  Mistä sitä tietää, että näitä kuplia löytyisi enemmän, jotka muodostaa multiversumin.

  ”A god who loves sacrifices in his name, genocide, and who orders people to kill others, and their belongings, land, people and livestock to be taken away. He gives orders to kill not only his enemies but also women, children and animals. A god who commits genocide. This god demands sacrifices in his name, since he loves the smell of the burnt flesh of the victims sacrificed at the altar”.

  Niih, samaa Jumalaahan kristityt (+muut samanlaiset kirkkokunnat), juutalaiset, muslimit, hindulaiset, yms palvoo. Ovat taistelleet keskään satojen ja tuhansien vuosien ajan. Tulee tästä mieleen, että mitäs gnostilaiset sanoivat, että Demi-urge on oikeasti ihmisiä vastaan. Ei ihmekkään, että löytyy niin paljon uskontoja, ja kaikki vihaavat toisiaa, tms. Johan näitä uhrausjuttuja on harrastettu kaikkialla maailmassa jumalille, jo tuhansien vuosien ajan.

  ”But the name most commonly given to him by Gnostics is the demiurge, Greek for creator”.

  Demiurge löytyy alkuperänsä, joka ulottuu aina sumeriaan asti, mutta siellä puhutaan monikkossa kahesta Demirugesta. Mutta tosiaan myös, että ihmiset itse luovat oman hirviönsä.

  ”A superior being who loves wars, filicide, and who orders the genital mutilation of boys cannot possibly be a good god. That is why Gnostics likened him to satan. They considered him to be a creator satan”.

  Sotaa juu, huudetaan aina Jumalan nimeä kun lähdetään sotimaan, ”Jumala on meidän puolella”, sama toisella puolel taistelukenttää, vaikka palvovatkin samaa Jumalaa. Huvittavaa.

  ”We were saying that this world is an enemy ground for a Gnostic, because the whole of this material world and all the beings that populate it are made from matter and are devotees of matter. They belong to and defend matter and its creator and cannot conceive of anything different. All those opposed to the material world and the creator god are dangerous and must be destroyed. Gnosis is therefore perceived as something unthinkable and horrific which must be eliminated”.

  Mun mielestä kaikki uskonnot pitäis tuhota, myös gnostilaisuuden. Pelkkää manipulaatiota ja ihmisten aivopesua ollut tuhansien vuosien ajan.

  ”Gnostics have represented the creator god as something horrific, taking the form of an octopus or reptile, sometimes with the head of a pig, a wild boar or a donkey”.

  Tässä tuleekin mieleen reptilianit, harvoin nähtyjä, mutta antavat kuulemma toiset luomansa alienrodut tehä likaisen työnsä. Suorastaan myyttejä. Mutta monissa vanhoissa kulttuureissa puhutaan niistä, että he ovat luoneet kaiken.

  ”This is hell. It is not a perfect system or even a good one. It is a system in which everyone has to destroy something else in order to survive. This is the system created, this is the world created by a “superior being”: the creator god or demiurge”.

  Uskokoot ken haluaa, mutta kaikella jolta löytyy tietoisuus, nii löytyy myös luojansa. Oli se sitten itse evoluutio joka luo, tai sitten joku muu alienrotu joka on luonnut. Kaikkihan Jumalaa leikkii täs universumis, tarinoissa, myös me ihmiset.

  ”Gnostics always maintained that the universe was created by a demiurge, by a perverse and wicked creator. They were always wondering why the universe is so imperfect. It is like this because it was created by an equally imperfect being. It was made in his image and resemblance.

  Another interesting thing about the myths of various religions is that the creator isn’t creating alone, he says “let us make”, as if there were many creators working together. “Let us make this”, “Let us make that”. The bible says: “Let us make man in our image, after our likeness”. Us,

  our. Why? Who are the others? Who else is he creating with”.?

  Labratoimintaa, puhutaan jumalista, monikossa – Elohim (jumalat) ja Annunaki. Mutta löytyy tietynlainen hierarkia heidän systeemistään. Mutta tästä tulee myös mieleen, että jos alienrotu loivat ihmiset, ja he pitivät itseään jumalina. Nii evoluutio loivat heidätkin ajallaan, joka on heidän jumalansa, vaikka ei tohdikkaan myöntää sitä. Mutta kuka loi meidät omaksi kuvakseen tuhansien vuosien aikana, tietysti esi-isämme, tekeekö se heistä jumalia. Tekee varmasti.

  ”Saint Augustine in his book “On the Trinity”, skilfully and wittily, says it once very clearly. The creator says “let us make”, in the plural because he is speaking of the three divine persons: the Father, the Son and the Holy Spirit, who are three and yet one at the same time. That is why god speaks in the plural. Augustine never returns to this issue. He settles the matter like this once and for all”.

  Missäs muissa uskonnoissa löytyy tämä pyhä trinity. Johtaa aina Egyptiin asti.

  ”For Gnosis, the demiurge is not alone in his task of material creation, forming different worlds, evolutionary processes, beings and entities. In India for example, they call them devas, constructing devas. They are the angels who help with the creation. They are inferior to the creator god but they are with him, helping him”.

  Jumalat, enkelit ja demonit, samasta uskonnosta lähtenyt, mutta eri muodossa, indeed.

  ”The creator god is the one in charge, but he relies on an army of helpers, of constructing angel-demons who support him in his creation and carry out his orders. That is why in Genesis the creator is called elohim. The bible story begins in this way: Bereshit bará elohim (“In the beginning the gods created…”), because elohim in Hebrew is plural and means “gods”, “lords”. Gnostics point out that these gods are the demiurge and his constructing angel-demons which in great numbers, millions of them, help him in his task of creation”.

  Kaikki uskonnot löytää lopulta Demi-urgen luo, esiintyy hahmot sit demoneina, enkeleinä tai muina jumaluuksina.

  ”There are modern theosophical texts, like those of Blavatsky and Bailey amongst others, in which we can find out more about their names and duties. The regent of the Earth for example is Sanat Kumara. Changing around two letters gives us his real name: Satan Kumara. A name that is hardly hidden, since human beings still must not know the truth, or the future that the creator has in store for them. It is better then that this character’s name is not widely known…for now. Mankind is still not ready for the news that the planet Earth has a regent who is a satan”.

  Occult tulee sanasta hidden, mutta mitä kaikkea onkaa gnostisuuden avulla kätketty. Suuria valheita.

  ”We have said that god created the body and the soul. For Gnostics, all creation is satanic, evil and originates from a satan creator, a satanic demiurge. So not only the body but also the soul of man is something evil and satanic”.

  Ogelihan on puhunut täällä useesti rakkaudesta sieluun, ja pitää gnostilaisuutta myös suuressa arvossaan.

  ”For Gnostics, there exists another God higher than the one who created the world and man. The creator god is not the only god. There is above him another God, infinitely superior and perfect. This God, unknowable to man, is outside of this hellish and impure creation”.

  Kun puhutaan jumalasta, eikö sillon myös puhuta suuresta tietoisuudesa, jolta löytyy kyky tuhota ja luoda, kykyä älylliseen tekemiseen. Tarkottivatko gnostilaiset tätä toista jumalaa universumina, vai jonain muuna jumalana, joka loi myös Demiurgen evoluution mukana. Jos universumilla olisi tietoisuus, nii eikön sillon hänellä löydy luojansa, jos ei puhuta siitä, vaan jostain toisesta henkisestä jumalasta, nii eikös hänellä ole silloin tietoisuus. Kaikella jolta löytyy tietoisuus tässä universumissa löytyy myös luojansa. Puhdasta logiikkaa. Luuleko tämä gnostilaisten täydellinen jumala olevansa universumin keskus, joka on luonut kaiken, samoin kuin Demi-urge luulee. Hah.

  ”We have seen that the body and soul were created by the creator god. He created the body from the dust of the earth and gave it a soul by breathing his breath into man’s nose. The body, as much as the soul, was created by the demiurge or creator god”.

  Mikäs siin jos sielullisuuteen uskoo.

  ”But there is another element in man which is uncreated, which the creator god did not create. An element which comes from another world, another kingdom, from the unknowable kingdom of antimatter which in our normal state we cannot even imagine. This spark of antimatter without which no human being would have evolved to become what he is today, is the Spirit. Without It, no human being would ever have differentiated himself from a common animal. This special spark, uncreated, divine, coming from the unknowable kingdom, is called Spirit by Gnostics”.

  Ja hieman juttua hengistä ja sieluista, just pelotellakseen ja manipuloidakseen ihmisiä keinolla minä hyvänsä, PELOLLA!

  http://infinite712.hubpages.com/hub/Spirit-is-Air

  ”According to Gnostic legends and myths, the great Unknowable God sent Lucifer, angel of indescribable fire and light, to show man the light and to help him wake up and see his true origin, the origin of his Spirit, which has been perversely imprisoned in this impure matter called body-soul”.

  Elikkä tämä korkeampi jumala lähetti Luciferin messiaana ihmisille, samoin kun esim kristittujen Jumala lähetti Jeesuksen messiaan tavoin ihmisiä auttamaan. Eikös gnostilaiset puhuneet, että kaikki demonit ja enkelit kuuluvat Demi-urgen armeijaan. Busted. Tuntuu tämä Demi-urge lähettävän näitä messiaita kaikkialla uskonnoissa.

  ”Rosenthal said in part: ’Most Jews do not like to admit it, but our god is Lucifer — so I wasn’t lying — and we are his chosen people. Lucifer is very much alive.'” – Vähän niikuin Jehovakin sanoi, että juutalaiset ovat hänen valittu kansansa. Vapaamuuraiden Jumalan nimi on Jahbulon – Jehovah (joka on myös juutalaisten jumala), ja 33 asteessa vapaamuurarit saavat tietää palvovansa myös Luciferia. In most Jewish synagogues, a bright burning flame represents their god. The Hebrew word for Lucifer is ”Hillel” . Nämä asiat ovat olleet jo kauan ennen kun gnostilaiset ovat alkaneet kirjoittaa Luciferista. Lucifer nähdää myös roomalaisessa tarustossa valonjumalana, Gnostilaisten jumala lähetti siis toisen Jumalan avukseen 😀

  ”Gnostics believe that this Serpent Lucifer is the liberator of man and the world. It is wisdom, the liberating Gnosis that wakes man up and saves him. Of course, this Messenger of the Unknowable God, Lucifer, is an opponent and an enemy of the creator of the world”.

  Heh, käärme Lucifer, pelastaja. Pidot senku paranee.

  ”But Lucifer, the Angel of Light, made a great sacrifice and descended into this satanic hell to give the forbidden fruit of Gnosis to man, and opened his eyes so that he would be able to remember his divine origin and his superiority in relation to the creator. Gnostics consider that before the arrival of the Serpent in paradise, man was in a state of ignorance and was blind to his true situation. They maintain that Adam and Eve were in a state of servitude until the Serpent Lucifer opened their eyes and fed them the fruit of knowledge, which made them remember their divine origin and become aware of the situation in which they found themselves”.

  Vähän niikuin Raamatussa, Jeesus paljastaa olevansa Lucifer. Selvästikkään gnostilaiset eivät olleet perillä, että mistä Edenin tarhan tarinat olivat lähtöisin, ikävä kyllä egyptiläisiltä ja sumerilaisilta. Ja sumerilaisten teksteissä puhuttiin monissa Aatamista ja Eevasta, ja että käärme siellä tarhas oli luoja itse, eli Enki. Eli luojamme on Lucifer. Hah.

  ”Lucifer, liberator of man and the world, has also been called Abaddon, the Exterminator. But…exterminator of what? Exterminator of matter, because he abhors this created world of matter and time. He would behave like a hostile antimatter force, extremely aggressive, because he hates all that has been created as he also hates the body and soul of man, since he belongs to the uncreated plane of the unknowable. He is an exterminator, but an exterminator of matter, of the impure. Such is the Gnostic legend of Lucifer”.

  Todellista legendaa Luciferista, indeed. Käärme joka loikin ihmiset itse, ja paljasti olevansa Demi-urge itse.

  ”Christ, the bearer of this message, this Gnosis, has been likened to the Serpent of Genesis, who returns to Earth for a second time to help humanity. The first coming was Serpent Lucifer and the second was Christ Lucifer. According to christian Gnosis, when Christ came to the world, it was his second time, since the first time was in the earthly paradise. In both cases it was, actually, Lucifer, the Messenger of the Unknowable. In both cases, the message was the same: Gnosis that disturbs, causes changes, wakes up and liberates those who listen to it. For Christian Gnostics, the Serpent is Christ, the Saviour who came to this world twice”.

  Kyllä näitä messiaita näyttää olevan nyt joka puolella mantereita nähtynä. Ja silti hänelle uhrataan eri nimillä. Voi voi. Näitä Lucifereja ja kristuksia on nähty ja kuultu jo monessa uskonnossa, ja kaikki messiaita.

  ”There is a Gnostic diagram of a crucified serpent, hammered onto a cross, which further shows the Gnostic identity between the Serpent of Genesis and Christ. There are myths which state that the cross on which Christ was crucified was made of wood from the tree of knowledge of good and evil”.

  Tosiaan, ikävä kyllä se sama aurinkoristi nähdään monissa kulttuureissa ja uskonnoissa jo tuhansien vuosien ajan. Ja näissä kulttuureissa ja uskonnoissa on uhrattu ihmisiä ja eläimiä satojen ja tuhansien vuosien ajan. Myös näissä nähdään muitakin symbolei, esim aurinkoportti ja pyramidit.

  ”There was a time when all this knowledge was written down and passed on. But this period lasted until the “conversion” of Constantine and the reinforcement of the roman church as the official religion of the Roman Empire. Since then, books and documents about Gnosis have been forbidden, persecuted and destroyed. Very few of these texts remain”.

  Gnostilaisten ajatukset perustuu juuri näihin vanhempiin uskontoihin, yms.

  ”In fact, in the few Gnostic books rescued from the flames, we see that the creator god is sometimes called satan. Gnostic tradition refers to the demiurge as “satan, the creator of the world and man”, “satan and his demons, creators of the world”, and other such things”.

  Lisätään siihen vielä ne enkelit, Lucifer itse, ja muut tontut ja keijut, yms.

  ”The soul is pure love, not True Love but that which we know as love, that which we believe is love, that which we have been told is love, which in actual fact is hatred. The Spirit is the opposite; It is perceived as pure hatred, hostility and revenge. Due to being shackled in this satanic creation the only thing the Spirit can feel is hostility and hatred, that which ordinary men know as hatred. The Spirit, which is Pure Love, can only feel aversion and disgust before this thing that is, in fact, pure garbage. That is why the Spirit wants to destroy this satanic creation, because for It, creation is a deformed monstrosity which should never have come into existence. This is what Cain’s murder of Abel symbolises”.

  Sielu/rakkaus/valo-juttuja Ogelikin laulaa tääl aina, mutta taitaa olla vain Demi-urgen orjana. Heh.

  ”And why does the creator want this being to evolve? So that it will transform itself gradually into him. That is why he made his precepts and commands. He wants man to transform into himself, the creator, to become the same as him. The body and soul would be very happy if this happened because they are part of the creator god. But the Spirit is not part of him; It has another origin and another destiny”.

  Kyllä kadulla tuulee ja asfaltti kiiltää, lallalaaa.

  ”We have said that no-one can escape from the suffering. Not even through suicide can the punishment that the creator satan puts his creatures through be avoided. Bodies and souls belong to the creator throughout their whole life and even after death. The only solution is through the liberation of the Spirit. This is the most difficult and important task a man who is only half awake can undertake”.

  Ilmanko Ogelikin höpötti entisestä elämästään, että oli tavannut Jeesuksen, hänhän suorastaan palvoo häntä. Demi-urgen poikaa.

  ”In the teachings of the Shankara we find: “Like bubbles in water, the world arise from, exist in, and dissolve into the supreme Lord”. (Atmabodha, 8). Hindus call this “breathing of Brahma”. Brahma is the Hindu creator god. It is another name for the demiurge”.

  Hänellähän on neljät kasvot, ja neljättä kasvoja hän ei näytä muille, pitääkseen se salassa. Vähän niikuin vanhassa testamentissa, Jumala puhui Moosekelle ja näytti selänsä, mutta ei hänen kasvojaan.

  ”Gnostics do not want to wait thousands of millions of years. They want to liberate themselves now, as soon as possible. And not only liberate themselves. They also want to put an end to this whole satanic system, the breathing of the demiurge and his insane plans, the torment of the imprisoned Spirits, the successive creations and destructions, death and reincarnation, everything created, everything that is impure and the demiurge as well”.

  Todellinen vapaus koittaa sitten, kun jättää uskontonsa taakseen, olise sitten gnostilainen, juutalaisten, yms uskonto.

  ”In order to hide this part of Gnostic Truth, the idea that the creator god and the Unknowable God are the same thing has been invented, that together they form the only existing god: the demiurge, creator of heaven and earth”.

  Molemmat tuntuu olevan universumien keskuksia tarinoissa, miksei.

  ”A great idea by the demiurge’s Earthly representatives and timely revenge against Lucifer, the eternal enemy of the true satan: the demiurge”.

  Musta ne ovat kaikki samoja, dillepäitä kaikki 😀

  ”Stalin, agent of the demiurge, said: “If you cannot strangle your enemy, embrace him”. This is how the reforming agents of the demiurge operate against Gnosis. If something cannot be forbidden it is embraced, surrounded, in order to suffocate it, transforming it into something harmless. And not only harmless, knowledge thus neutralised and transformed is very often put to work to serve the demiurge himself. This is the case with religions which in the beginning were revolutionary and opposed to the demiurge, and after being infiltrated and distorted were placed in his service, each one being converted into another demiurgic religion. This is the case for example with christianity, buddhism and tantrism, amongst others. They were converted into religions perfectly opposed to that which they were in the beginning”.

  Mutta unohti sanoa gnostilaisuuden + muista uskontoja.

  ”What use is punishment, apart from to eliminate opponents? Why so many threats and warnings? The answer is simple: to instil fear. Fear of punishment makes slaves work harder and give up trying to escape. A slave who is afraid is more obedient and submissive. Fear of punishment is the means used by the demiurge to make man live subject to him, obeying his commandments all his life. For the demiurge, the best slave is the one who is afraid of him and obeys him most dutifully. He wants his slaves to waste their lives working for his cause, thinking “when I die I will go to heaven”. This is the perfect slave for the demiurge. He wants man to grow old without rebelling, without waking up, without liberating his Spirit. That is the reason for the fear and that is the reason for the Conspiracy: so that nobody can ever find the Path of Liberation and Return”.

  Voivoi, ei muualle kuin hautaan.

  ”Let us take the case of religions. They all appear to be different but they are not. They are the same thing, only their appearance is different. Their god is the same: the creator of the world. They call him Brahma, Baal, Yahve, Jehovah, Moloch, the Lord God or Allah, but it is always the same: the demiurge”.

  Ja taas unohtivat gnostilaisuuden pois. Onne ovelia epeleitä, luulevat vain. Harmi vaa, että Baal ei ole Demi-urge, koska EL on, EL on Baalin isä. ELil ja Baalil löytyy alkuperänsä.

  They try to give a false impression of diversity, so that the sleeping man thinks there are a variety of paths, with different destinies and freedom to choose between them. There are even men who change from one religion to the other, believing that by doing so they are making a great change. It took Rene Guenon, for example, years of study and meditation to make the decision to abandon christianity and join masonry and martinism, only to give it all up at a later date and convert to islam. He thought he had made great leaps with these changes, but the only thing he did was to go round in circles inside his labyrinth. His search was in vain. And if Guenon, well-learned in these subjects, experienced such confusion, one can imagine the mistakes the average man will make”.

  Tässä on hyvä 3-osainen pätkä labyrintistä – http://www.youtube.com/watch?v=rmWqnNK24hg

  ”There are people who are half-awake who, afraid of spending their lives sleeping, are desperately looking for a way out of the labyrinth in which they are trapped. Unfortunately, most of them ignore that the options appearing in front of them are all the same thing, only with different disguises. The aim of all this is for them never to find the way out or realise that religions, like political parties, are the same thing with different faces, all under the demiurge’s control”.

  Näihän se menee, kaikki uskonnot ja hallitukset pahasta.

  ”A few years ago the Dalai Lama said that there should not be only one religion, but a “supermarket of religions”. This is the best way of making man believe he is surrounded by a diversity of options and that when he makes a choice he will get something different to the rest.

  The aim of these religions is to keep man asleep, leading him blindly to the final slaughterhouse: his fusion with the demiurge”.

  Alkaa jo kyllästyttää toistaa samoja asioita 😀

  ”For thousands of years Hindus have maintained that all creation, everything created, is maya, pure illusion, a trick. Seen through the eyes of the Spirit, all the work of the demiurge does not really exist and is nothing more than a big lie. The created world, as perceived by the senses, is the great obstacle which separates man from the real world. Man is not only misled by delusions of matter. The delusion of matter, created by the demiurge, has to be joined to the delusion of culture, created by man but at the service of the demiurge. All cultural stimuli, with which man is continuously bombarded, tend to keep him in a state of confusion and meekness. Books, newspapers, magazines, cinema and television are some of the means used by the representatives of the demiurge to keep man hypnotized and obedient and to make sure he carries on acting like a sleepwalker, working, sleeping, wasting time and missing opportunities; never to wake up, just like perfect zombies or golems of the demiurge, serving a purpose which is not that of the Spirit”.

  Lisätään tuohon viel kaikki muutkin uskonnot. Sitenhän uskonnot toimii, pelkkiä valheita toistensa perään, pitääkseen ihmiset pahasti kontrollissa.

  ”In the middle of all this mass confusion, man thinks he knows what is good and what is evil. He also thinks that by doing what is called “good” and avoiding what is called “evil” he is completely fulfilling his duty. He does not know how confused he is, that he is living a lie, that he is continually deceiving himself and others. He does not know because he is asleep, because he has been brainwashed and because his Spirit has been nullified since birth. Most men call light that which is true darkness, and they perceive True Light as darkness. They call everything satanic originating from the demiurge “good” and everything which originates from the Unknowable God “evil”.

  Rakkaus/valo, yms, blaa blaa. Viha/pimeys, blaa blaa. Koska ihmiset oppivat ymmärtää elämää, että vihaa kuolemaan, yms tulee aina olemaan.

  ”It is said that the whole history of mankind can be explained as the fight between light and darkness but what light and what darkness? Most people are not aware that they are spending their lives struggling in favour of true evil. What man calls light is the light created by the demiurge, since man does not know any light superior to it. It is the light which comes from the created world and which, for the Spirit, is unfathomable darkness. Darkness, which comes from the demiurge and his demonic creation, is what man calls light. Man calls Truth the Great Lie, the Great Deception, that which we can call the Great Mockery”.

  Kaikki uskonnot ovat PAHASTA ja heidän opetuksensa, yms.

  ”There is another Light, superior, inconceivable, unknowable: the Uncreated Light which comes from the kingdom of the True and Unknown God. What would happen if this Light burst into this impure universe? Man would go almost blind. What would he see? Would he see a light? No, he would see the night. His eyes are not ready to see this infinitely pure and perfect Light. He would be frightened, fearing, and rightly so, that he would be destroyed by the Light. So he would call this Light “evil”, “darkness”, which happens with everything seen through the eyes of the impure, the body and soul of man, and not through the eyes of the Spirit”.

  Tämäkin on toinen kikka vain pitääkseen ihminen kontrollissa, ja pahasti.

  ”This is the confusion between darkness and Light, the same confusion that exists between the creator god and the Unknowable God, between the created and the Uncreated, between the soul and the Spirit. That is why man unwittingly calls true darkness light and True Light darkness. True Light would blind and destroy him. If man could withstand the vision of True Light without dying, he would only see unfathomable darkness, because he would be seeing the True Light”.

  ZzzzZZZzzzzZZzzzzZZz.

  ”How are these “masters of wisdom” of the white lodge commonly represented? They are represented as angelic and kind, bearded and wearing white, as if they were pure and immaculate. They are represented like this in order to better deceive the gullible. So that no-one suspects that these are the real demons, in charge of carrying out the satanic plan of the demiurge. So that no-one suspects that these deceivers of man are the ones trying to make sure that mankind carries on blindly, advancing towards Spiritual death”.

  ……….

  ”It is said that at the end of each man’s evolution, if he has lost the battle of the Spirit and cannot fight any more, that is when he will see the true faces of these false “masters” of the white lodge”.

  ……….

  ”We have spoken about one of the members of the white lodge: Satan Kumara. What a name! It was just too much and had to be disguised later on, changing it to Sanat Kumara. Each one of them, like the demiurge, has many names, many disguises to better deceive. Some of them have the real names of demons, like Maitreya, who is said to be “the real Christ”, or the “masters” Morya and Dwall Khul. Others have noble titles such as “Prince” Rakotzy, a true “Prince” of the darkness. There are many more, all similar. All these demons, empty eggshells of the demiurge, will be disintegrated in the pralaya along with everything created”.

  Näillekkin löytyy alkuperänsä.

  Secondly, what colour did we say a sleeping man perceives the Uncreated Light? The darkest black of course, because True Light blinds the impure man. To be represented in black is an honour for a Warrior of the Spirit, because black signifies pure Light, blinding Light, True Light.

  Vähän niikuin gnostilaiset pitivät Juudasta sankarina, ja hänen henkensä taisteli pahan Demi-urgen kynsistä pettämällä Jeesuksen.

  Thirdly, how do these Beings of Light behave when they burst into the demiurge’s universe? When the warriors of the black lodge infiltrate this created hell, they do so for a limited time, to carry out a precise mission and then to get out as quickly as possible. They have no time to waste, since this impure world is an inconceivable torment for them. On reaching the great demented monstrosity of the demiurge, the right thing to do is to hit the exact spot where it hurts and escape. For those coming from the unknowable world, the war against the created is a Total War. For them, nothing created deserves to be saved”.

  ……

  ”For Gnosis, the rebellion against the demiurge does not only free man from his slavery and servitude, it also weakens and takes away power from the demiurge. Through his constant opposition, the Gnostic gradually acquires a power equal then later superior to that of the creator god.

  Kannattaa vastustaa myös gnostilaisuutta, kuten kaikkia muitakin uskontoja, nii siten sen vapauden voi ehkä saada.

  If man were only a body and a soul, if those two entities created by the demiurge were the only things that man were made from, of course there would never be any rebellion at all. Nothing created rebels against its creator. What happens is that there is something in man which was not created by the creator god: the Eternal Spirit”.

  Johan monet ihmiset vastustaa jo omia vanhempiakin, nii miksei myös esi-isiänsä, ja heitä luonneita alienukkoja, kun tänne maailmaan syntyi.

  The Spirit has been brought from outside and does not belong to this world. It has been added to the monstrosity which is body-soul, to make it function and evolve. But It was put there against Its will and finds Itself imprisoned in matter. It is the Spirit which rebels. It is not rebelling against Its creator but against the one who imprisoned It. Take note: this rebellion comes from the Spirit. It is the uncreated in man which loathes and opposes the creator satan and his work.

  Hmm…Ilmankos munki merkki on ilma – tuuli 😉

  ”The first position is: the demiurge exists. The god who created heaven and earth exists.

  The second position is: the demiurge does not exist. This is atheism. The creator god does not exist. All that exists is a product of the blind evolution of matter.

  These first two positions, god exists/god does not exist are the traditional positions in the history of mankind.

  It was always thought that there could not be a third position but along came Nietzsche and declared that “god has died”. This is the third idea that a man can have of the creator god: god used to exist, but now he is dead. This idea appears to be somewhere in the middle of the god exists/god does not exist position.

  The fourth position is my Gnostic position: the creator god exists, but he must be eliminated by man”.

  Ihminen todellakin luo omat typerät tarinansa. Hollywood on siitä oiva esimerkki, mielikuvitus ei ole muuttunut mihinkään tuhansien vuosien aikana.

  ”In initiations of the soul one will hear talk of compassion, devotion, love, generosity and service. Compassion for all beings created by the demiurge. Love for the demiurge and for other men. “Love of everything that the Breath of Divine Life has brought into existence” (this “Breath of Divine Life” is no other than the breath of the demiurge). Service is about serving other men and the “masters” of the white lodge and the demiurge, “to restore the Plan on Earth”. Also emphasised are blame and regret”.

  Ogelille hyvä juttu 😀

  ”If the natural hostility of the Spirit towards the demiurge and his work. If the Spirit felt love for the demiurge and his creation, it would not be a Spirit, it would be a soul. The soul is pure love (for the demiurge and his work). The Spirit is pure hate (for the demiurge and his work)”.

  Ja tässä kans..

  ”Whoever chooses the path of the soul will be dissolved in the demiurge. Whoever chooses the path of the Spirit will have to face the demiurge and fight him face to face, the only way to liberate the Spirit.

  Mulla on oma polkuni taisteltaessa uskontoja ja niiden uskovaisia vastaan.

  In this final battle, the demiurge will be the great solvent force, also called kundalini, the demiurge in man”.

  Taitaa nämä kaikki käärmejumalat uskonnoissa ja kulttuureissa olla kaiken takana. Lisää voi lukea noita hihhulitarinoita tuolta theforbiddereligion.com.

  Mun mielestä nää kaikki uskonnot ovat täyttä shaibaa, samoin niiden opetukset siihen lisäksi. Pitäkseen ihmiset pahasti kontrollissa, mutta loppupeleissä on vaan yhtä ja suurta uskontoa, mutta eri muodoissa kuten gnostiikassa, muinaista pakanismia. Mutta moderneilla versioilla. Ihmiset näkee näkyjä entisistä elämistä, yms. Kumma, että minä en ole tietoinen asiasta. Nuorempana kokeillut kaikenlaisia huumeita, mutta en koskaan nähnyt mitään kummallisuuksia, niikuin jotkut näkee. Samoin nuorempana kokeillut spiritismiä ja Ouijalautaa, kyllähän silloin tapahtui jotain kuin muita oli vierel, ja sanoi, että sun pitää vaa uskoo, nii jotain tapahtuu. Vaikka itte kokeili jälkeenpäin yksin, mutta ei yhtikäs mitään tapahtunut. Sielut, henget, yms täyttä höperöhommaa, pelotellakseen raukkoi ihmisiä.

  Nämä uskonnot ovat + 95 prossaa ihmisten tekemiä. Valheita toistensa perään. Asioita joita ei ole olemassakaan. Monia henkilöitä, kuten Buddha, Jeesus ja Mithra. Samankaltaisia tarinoita, jotka todistaa että eivät ole olemassa ollutkaan. Esim Mithra, hyvin identtinen tarina Jeesuksen kanssa, mutta vuosia vanhempi, johan se todistaa, että Jeesus ole ollut olemassa. Ja Jeesuksen tarinan alkuperä ulottuu aina Horus-Jumalaan. Joka myös käveli vetten päällä, niikuin Jeesuskin. Ja muinaisessa Egyptissä, hänelle uhrattiinkin. Jeesus, kuten Horuskin ei ole mitään muuta kuin kielikuvia auringosta. Sihen monet uskonnot perustuu, auringon palvontaan. Johan kirkkoonkin mennä sunnuntaina – sunday – aurinkopäivänä jumalanpalvelukseen, palvomaan aurinkoa.

  Kuten myös Luciferikin ei ole mitään muuta kuin planeetta Venus. Yeahweet, Kristukset, Luciferitkin, yms ovat myös titteleitä, termejä, kielikuvia/vertauskuvia jostakin. Ja jotkuvat satoja vuosia ja jotkut hieman vanhempia.

  Mutta se loput 5 prossaa tekeekin asiasta mielenkiintoista, kunnon kääntöpuolensa. Miksi nämä asiat ovat yritetty kätkee niin hyvin, kuka on oikeasti kuka. Tässä pieni kirjotus artikkelista lisäks:

  ”When you go into court, why do you have to go to court? You play tennis on a court. You play basketball on a court. The whole idea in a court is to put the ball back in the other guy’s court. So you have a team of lawyers and they throw the ball back in another guy’s court, and that team throws the ball back in the other guy’s court, and the judge is a referee, and he doesn’t care who wins or loses. He’s going to get paid anyway.

  So he wears a black robe. Black robes… most people never question why do Catholic priests wear black robes? Kids that graduate from high school wear black robes; judges wear black robes; rabbis wear black robes – because black robes represent the planet Saturn. They are a symbol for the planet Saturn.

  Saturn was called by the ancient people “Lord of the Rings” and Saturn is Lord of the Rings.

  This is why women were told in the ancient world to listen to their god and the concept was that they would wear an ear-ring.

  Men were to get married before their god, so they wear wedding rings, because the old ancient god of the Middle East, one of the ancient gods of the Middle East, was the planet Saturn. Saturn was directly connected to Yahweh, the Hebrew god, so this is why even today the Jews celebrate the worship of Saturn.

  Saturn in the old Phoenician language was called Shabath. Look up in the Phoenician language, you will find that the planet Saturn was called Shabath and his worship to honor him once a week was called Sabbath. So when the Jews are having Sabbath, they’re actually paying homage to their god, Saturn, Lord of the Rings.

  So when you start breaking down where religions have come from, theologies have come from…

  The six-pointed star, for instance, is called the Star of David. Actually it’s not the Star of David. All the encyclopedias and reference works will tell you that it’s called the star of Saturn. It is a hexagram. Hexagrams represented the planet Saturn”.

  Voi netistä tsiigaa planeetta Saturnuksen pohjoisnapaa, jossain kuvissa näkyy Hexagoni, ja ydistätte siihen Hexagrammin nii saatte Saturnuksen symbolin. Miten muinaiset ihmiset tiesivät planeetta Saturnuksesta mitään? Asiasta tekee myös mielenkiintoista, että miten monet lumihiutaleet näyttää hexagrammeilta. Selvästikkin kauan sitten alienit ovat tulleet tänne, ja alkaneet esiintyä jumalina, ja heille uhrattu, yms. Miten jokaisella mantereilla näkyy aurinkoristei, aurinkoporttei ja pyramidei, yms. Ja vielä täysin riippumatta toisistaan, esim ennen kun eurooppalaiset olivat purjehtineet Amerikkaan, nii sielä näkyy samanlaista symboliikkaa.

  Ja tässä lopuksi pieni kohta yhestä artikkelista.

  ”Now we also know that some of the most ancient explorers that went in to Egypt said that the ancient Egyptian people they met told them that they had no idea in the world where those pyramids came from. They were there before the ancient Egyptians settled there. So who built the pyramids?”.

  Omasta mielestäni, nii kauan uskonnot pyörii, ja miljardit ihmiset palvovat typeryyksiä ja hallituksia johtavat uskonnot ja salaiset seurat. Niin kauan ihminen pysyy manipuloituna, eikä saa tietää uskonnoista, että ketkä niiden takana ovat.

  Minä olen ylpeä ateisti, en usko jumaliin, enkä jumalaan, koska kaikilla jumalilla löytyy luojansa. Ja kaikki luulevat olevana universumin keskus tai luojia, niikuin keski-aikana ihmiset luulivat, varsinki hölmöt uskontolaiset.

 • Ogeli sanoo:

  Huh, no kylläpäs sitä tekstiä riittää. 😀

  TheWonderer,

  Usein hipeiksi ovat kategorisoitu kaikki, jotka yrittävät ajaa luonnon ja maailmanparannuksen asioita. Toinen nimi voi olla myös kommari. Toki jotkut heistä saattavat käyttää ”huumeita” tai siis mielenlaajentajia kuten kannabista tai hallusinogeeneja, jotka avaavat ovia muihin ulottuvuuksiin. Ne ovat vain työkaluja joita toki moni käyttää myös ihan puhtaasti päihtymiseen ja viihdekäyttöön. Silti hippien tai maailmanparantajien joukossa on paljonkin hyvin viisaita ja ajattelevia ihmisiä, jotka omalla tavallaan yrittävät tuoda tähän maailmaan valoa ja kohottaa kollektiivista tietoisuutta esim. jakamalla tietoa ja tutkimalla asioita.

  “I believe in God, but not as one thing, not as an old man in the sky. I believe that what people call God is something in all of us. I believe that what Jesus and Mohammed and Buddha and all the rest said was right. It’s just that the translations have gone wrong.

  If someone thinks that peace and love are just a cliche that must have been left behind in the 60s, that’s a problem. Peace and love are eternal.”

  ~ John Lennon

 • Ogeli sanoo:

  Mistä kaikki alkoi ja miksi olemme olemassa? Tässä Edgar Caycen tuomat tiedot Akaasisista kirjoista, joihin on kirjattu kaikki mitä on koskaan tapahtunut. Monia kiinnostaa myös kaiken alku ja selityskin löytyy, eri asia että pystyykö tai haluaako siihen uskoa. Onhan siinä paljon mietiskeltävää, mutta jos tieto resonoi kohdallasi niin se luultavasti tarkoittaa, että olet valmis hyväksymään tai ymmärtämään sen. http://www.near-death.com/experiences/cayce03.html

  Lyhyesti sanottuna siis loputon äly mitä ei voi nimetä, mutta tunnetaan Luojana, saavutti itsetietoisuuden aikojen alussa ja loi itsestään loputtomat maailmankaikkeudet, jotta pystyisi kokemaan itsensä ja saisi seuraa. Ensin kaikki lähtee Luojasta ja lopulta kaikki palaa Jumalaan. Se on Jumalan ikuista sisään ja uloshengitystä. Maailmoja ja kulttuureja syntyy ja tuhoutuu… Ihmisiä syntyy ja kuolee ja se on loputonta elämän sykliä kunnes sielu eli ihmisen todellinen syvä tietoinen olemus on kokenut niin paljon, että se on valmis jälleen astumaan seuraavalle tasolle. Ja niitä tasoja on monia ennen Jumalaan yhtymistä tai Jumalaksi tulemista… Mutta kaikissa meissä on Jumalan kipinä joten olemme kanssaluojia. Emme ole vain vielä täysin ymmärtäneet voimiamme.

 • Jackie sanoo:

  Niin että onnea ja voimia vaan tietoisen luomisen kyydissä kohti mitä kohti ikinä haluaakaan mennä. Kuolemantuoja ainakin tietää paljon joten sillä saralla kasvaa. Niittää mitä kylvää. Rauhaa ja rakkautta vaan.

 • TheWonderer sanoo:

  @Ogeli

  Fiksuja ihmisiä voi hyvällä tuurilla löytää lähes mistä vaan (tosin esim. Kokoomusnuorten kokoontumisista se voi olla vaikeaa). Olen itse viettänyt aikaa ns. hippien kanssa. Osa on oikein älykästäkin porukkaa, mutta sitten on ikävän paljon niitä joille hippeys on vaan tekosyy päihteiden liikakäytölle ja vetelehtimiselle.

  Itse en usko siihen että pelkästään kannabiksen tai jonkin muun päihteen avulla voi saavutta jotain erityistä. Oon kai tuntenut liian monta ”valaistunutta” ihmistä jotka todellisuudessa on vaan nuorella iällä aivonsa pilalle pössytelleitä hölmöjä, jotka on kognitiivisilta kyvyiltään perusjuopon tasolla. Ja monet kyllä ovat myöskin juoppoja. Joillekin se pään sekaisin saaminen lienee elämän keskeisin tarkoitus ja kun muut kyselee asiasta, niin sitten aletaan selittää kuinka ”psykedeleelit auttaa mua näkemään/valaistumaan”…

  PS. oon ite kommari! 😀

 • ihmetyttää sanoo:

  Ihmetyttää kovasti, että Rouva Luukasen nimen edessä aina mainitaan lääkäri. Tämä nainen on ollut onnettomuudessa 30v sitten ja luultavasti saanut aivovaurion. Hänhän on joutunut eläkkeelle pian onnettomuutensa jälkeen. Hänen jututkin vaikuttavat kovasti siltä, että damagea yläkertaan on tullut. Mielestäni on epäkohteliasta myydä hänen palvelujaan lääkäri nimikettä hyväksikäyttäen. Toki koulutukseltaan hän lääkäri on mutta se ei meinaa yhtään mitään kun on tullut aivovaurio. Kyseinen Rouva toimisi varmaan tänäkin päivänä lääkärinä mikäli henkinen terveys antaisi hänelle siihen mahdollisuuden. En halua provota mutta harmittaa kovasti kun ihnisiä harhautetaan tällä lääkäri nimikkeellä myynnin edistämisen takia

 • Jackie sanoo:

  Kaikki on yhtä looppaavaa energiaa ja me olemme pisteitä mihin se looppaava energia tulee koettavaksi ja suodattuu meidän läpi taas uudestaan mailmaan. Itse olen vuosien meditaation ja hyvän ruokavalion ja elämäntapojen treenailun ja taiteen avulla aktivoinut itseni haavaitsemaan perimmäistä looppaavaa energiaa. On pienempiä looppeja sekä suurempia loppeja. Perimmäisin looppi on kaikkea olevaista ylläpitävä voima mikä muodostaa kaikki sitä pienemmät loopit. Perspektiivistäni katseltuna ja niihin energioihin aktivoituunena voin sanoa että minulle tulee koettavaksi ne kaikki perimmäiset energiat ja loopit. Jos vaikka energiat laittavat minut tekemään tiettyjä asioita huomaan kaiken muunkin elämän saavansa valintansa, ajatuksensa ja tekonsa tuon voiman tahdittamana.

  Jos ei ymmärrä näitä asioita että me kaikki olemme kaikkivoimaisia looppia hienovaraisesti hallitsevia sekä ohjaavia yksikköjä niin ei se estä uskomasta kyseiseen asiaan. Keskittymällä rauhaan ja rakkauteen luo sellaista looppia ja jokupäivä vastaan tulee energiaa mikä antaa ymmärryksen siihen asiaan. Tiedon janoon keskittyminen ja kaikki muukin kasvattava vie samaan määränpäähän mistä aloitamme itse oman kohtalomme luomisen. Kristallit otsalle vaan ja sellaista energiaa luomaan mikä vie seuraavissa elämissä atlantiksille taikka sitten kung fu:ta harjoittamaan mikä vie suurempiin kung fu:n mailmoihin. Kirjaston pitäjä Wespa kuittaa, en tiiä yhtään miks mutta tuntu vaan siltä että sanon nämä asiat ja kuittauksen loppuun. Antaa energian virrata.

 • Jackie sanoo:

  Kaitpa sitä voi aktivoitua kanavoimaan joidenkin korkeampien olentojen energiaa. Koska jos sellasia jossakin ulottuvuudessa tai universumissa on niin ne on samanlaisia kaikkea hallitsevia otuksia kuin mekin. Ja niiden energia ohjaa meitäkin. Kuten meidän energia ohjaa niitä. Tämän planeetan kanssaluojilla näyttää olevan päämäärinään maalliset asiat, mutta kunhan ovat tarpeeksi monta elämää luoneet tiettyä asiaa niin tietysti jossain vaiheessa alkavat jotain muuta luomaan. Kannattaa jos joku suurempi jo kiinnostaa niin hylätä huoletta se vallitseva luomis periaate ja alkaa keskittyä niihin asioihin mitä oikeasti haluaa, kuolema on sitten jossain vaiheessa silta sinne mailmoihin mitkä tukevat sitä mihin on pyrkiny. Tämä yhteiskunta ei pahemmin tue kristalli parantamista taikka kung fu:ta joten turha siitä on välittää jos ympärillä on kanssaluojia mitkä pyrkivät tiettyihin asemiin taikka tiettyihin maallisen omaisuden hamstraamis ja omistamis tilanteisiin niin ei siitä tartte välittää, luojat tekevät mitä haluavat ja niin tehkää tekin. Itsekkin olen jo pidemmän aikaan elänyt olosuhteissa mitkä eivät ole niitä kollektiivisia ideaaleja mutta tuovat onnen ja rauhan itselleni ja kuoleman jälkeen matkaan mailmaan mikä paremmin tukee itseäni.

 • Jackie sanoo:

  Tällä planeetalla ei ole enään mitään mitä haluaisin, ainut haluni on elää harmonisemmassa yhteiskunnassa, rauhallisemmassa ja valitettavasti tällä planeetalla ei ole tarjota noita asioita joten olen elämäni rakentanut, ympäristöni sellaiseksi mikä tukee itseäni ja leejentelen sitä energiaa, luon uutta energia looppia. Toivon pitkää ikää että kerkeän tässä kirkkauden hetkessä mahdollisimman pitkään laajentaa tuota energiaa, rakentaa mahdollisimman vankkaa siltaa seuraavaan ikarnoitumis pisteeseeni. Mitä pidempää tätä energiaa laajentaa sitä pidemmän sillan sinne rakentaa.

 • uliuli sanoo:

  😀

 • vaiettäsellaista sanoo:

  No voi elämänkevät oikeesti… ihme hihhuleita sitä onkin, osa teijän jutuist kuulostaa aika …. no ei ihan täysjärkisten jutuilt. Ja hei halooooo…onks oikeesti järkee kinastella sellasist jutuist mihin kellää meist tavallisist ihmisist ei oo vastauksii eikä vaa oo yksinkertasest todisteit tai tietoo..?? Eihän kaikkee tarvii uskoo, jokainen uskokoot mihin ny si haluukaa uskoo :’D ite uskon tasa tarkkaa vaa siihen mitä omin silmin nään 🙂

  Ja kylhän sennyt näkee et toi huuhaa on aikamoista fearmongerii, liiotellaa asioit, pelotellaan ihmisii olettamuksilla ja ennustuksil, mitä ei ees tuu tapahtuun 😀 ,Millon esim. Rauni-Leena on iskenyt todistusaineistoa ja dokumenttia pöytään nähtäväksi ..? Kyllähän jokainen voi puhuu vaikka minkälaista stooria, kunhan rahaa tulee, mut se on taas aivan eri asia, onko se totta. Tolla kurin jokkutha sekoo viel päästää :’DD voivoi 🙂
  Kyl maailmas on pahuutta ja ihan varmasti jotkut ajattelee vaan sitä omaa etuaan, ja huonompiarvoisia sorretaan, mut hei ..niinhän se on ollu aina, jo aikojen alusta 😀 ja tuskin tulee muuttumaankaan, kun me ollaan vaan ihmisiä. Ja jos oikeesti jokkut tekis jtn noin pahoi juttui tavallisille ihmisille, miksei kukaa tee mtn… auttaaks esim. jonkun blogin kirjottaminen… ei mun mielest. Ihmisten pitäis nousta kunnolla kapinaan, mut suomalaiset ny muutenkin on sellasia … noh jätän sanomatta c(: Tietty jokaisel omat mielipiteet asioist, mulla täysin omani ja niin sen pitääki olla.

 • Mika sanoo:

  ”Kuolemantuoja sanoo:
  syyskuu 15, 2013 klo 00:40

  Jos ihmiset haluaa uskoo Jeesukseen ja Buddhaan, anti mennä. Mä nään molemmat erittäin pahana. Löytyy niin paljon samankaltaisia tarinoitakin esim Jeesuksesta, jo ennen hänen ”aikakauttaan”, esim tarina Mithrasta. Heh, Jeesus hommas hepin 😀 Tai Horus, joka käveli vetten päällä, ja paljon muuta”

  Netissä liikkuvia Horus-juttuja ei kannata kovin vakavissaan ottaa. Ne eivät pidä paikkaansa. Kenenkään ei pitäisi käyttää argumenttina, että Jeesus oli Horuksen kopio. Se on ihan bullshitiä.”

 • Ogeli sanoo:

  Hei Kuolemantuoja, sinuakin kun kiinnostaa nuo serpentiinijumalat niin kuuntelepa tämä tuore Coast to Coast AM-kanavan lähetys. Siinä kun puhutaan niistä ja vähän muustakin. 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=6PaqhrAdbtE

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot