ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Tänään on kansainvälinen Ufo-päivä!

Tänään vietetään kansainvälistä Ufo-päivää.

Kansainvälisen ufo-päivän tarkoitus on jakaa tietoisuutta ufoihin liittyen. Tarkempi agenda on tuoda julki älykkäiden maan ulkopuolisten olentojen olemassaolon todellisuus.

Päivää voi viettää vaikka ufo-leffoja katsellen, taivaalle tähystellen ja vaikkapa Paranormaali Blogin artikkeleita ja videoita katsellen.

Ensimmäisen kerran Ufo-päivää vietettiin vuonna 2001.

Tässä vielä promovideo aiheesta.

Lisätietoa aiheesta: worldufoday.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

201 kommenttia aiheeseen: Tänään on kansainvälinen Ufo-päivä!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jännä sanoo:

    En tiennytkään että tällänen Kansainvälinen Ufo-päivä oli… No pitää tänään tähystellä taivaalle 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Sulla on varmaa sanottavaa tähänki asiaa 😀

  • Jugi sanoo:

    Elokuussahan ufojen pitäisi rupea näyttäytymään.

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone, minun puolestani vaikka joka päivä saa olla kansainvälinen UFO-päivä 🙂

    Symboloiko tämä 2 heinäkuuta nyt jotenkin Roswellin tapausta? Eikös se tapahtunut 2 heinäkuuta 1947? Heinäkuu 2 on myös Hemingwayn kuolinpäivä, sekä ennustaja Michel de Nostra-Damen.
    Itse odotan innokkaana UFO:jen näyttäytymistä elokuussa. Teleskooppikin löytyy kotoa. Täytyy vaan kasata se ajoissa.

  • Ogeli sanoo:

    Ehkäpä tänään vielä nähdään jotain ihmeellisiä ilmiöitä? 😉

  • jatu sanoo:

    Toivottavasti nähdään jotain erikoista?

  • Israfel sanoo:

    Niin. Koska on ”kansainvälinen” UFO-päivä, jonka joku hörhö on keksinyt omasta päästään, se varmaan merkkaa sitä etä UFOt tulee vilkuttelemaan meille valojaan sen kunniaksi. Tai et muita ihmeellisiä ilmiöitä tapahtuu. Ja minkä hiton takia UFOt edes tarvii valojaan aluksen ulkopuolella? Luulis, et rotu, jolla on teknologiaa jolla voi matkustaa tähtienvälises avaruudes, keksis jotain mullistavampaa kun asentaa valoja aluksen ulkopuolelle?

    Ja jos ne kerta on niin pirun kehittyneit, miten ihmeessä ne onnistuu syöksymään maahan jossain Roswellissa? Siis ne taittaa tähtienvälisiä etäisyyksia ja sitten ne ei osaa laskeutua maanpinnalle? K U U M A I L M A P A L L O T K I N lentää ja laskeutuu täällä. Jo 1700 luvulta asti! Ei kyllä vakuuta noi UFOt. Miksi he eivät kokeile laskeutua? Tai ehkä he jo kokeili Roswellissa ja se riitti 😉 ”Well, we won’t try THAT again!” 😀

  • jatu sanoo:

    Meinaatko, että ollaan ainut, jotenkin tajuissaan olevia tallaajia?

  • Israfel sanoo:

    Ainut missä? Maapallolla vai auringonkunnassa vai galaxissamme vai jne? Pystyks jatu-kaveri antaa mulle näyttöä siitä ettei olla? Saat varmasti Nobelin jos sä pytsyt. Mut en mä meinaa, että olla ainoa säheltäjä täällä kaikkeudessa. Mutta mulle ei uppoa se, että noi vierailleet UFOt on tuollaisa säheltäjiä.

    Tavallinen tallaaja: ”Hei, TULKAA ULOS SIELTÄ ALUKSESTA! TAI HEITTÄKÄÄ VAIKKA IKKUNASTA JOTAIN ULOS, MITÄ VAAN NII ME USKOTAAN!!”

    UFOt varmaan miettivät, että: ”No perhana ei varmana tulla, viimeksi Roswellissakin Naalur-serkkuni pääty noiden hullujen leikeltäväksi. Siitä hyvästä sentään järjestimme kunnon karjansilpomiskekkerit läheisillä farmeilla. Se on vanha perinteemme, mutta ei noi juntit sitä ymmärrä. Harmi, et kaikilla planeetoilla ei ole karjaa tai viljapeltoja, jotta voisimme toteuttaa itseämme. Haa, tossa onkin hyvä pelto, pistetäänpäs kuvio sinne todisteeks olemassaolostamme, noooin. Hyvä tuli” .

    Tallaaja: ”Piirtäkää laserilla sama vuorenseinään, niin on ehkä VÄHÄN VAKUUTTAVAMPI!”

    UFOmiehet: ”Etkös tiedä mitä laserit maksaa? Ei niitä turhuuksiin käytetä. Interplanetaarinen valuutta on romahtamassa Pleijadien antimateriahankkeen takia, joten kiitos ei. Meille riittää ilmaisuun tää pötkö kakkosnelosta ja köydenpätkä, jotka pöllittiin teleportilla tosta maatilan navetast.”

    Hoo mä en pysty lopettaa mut mä lopetan kuitenkin nyt 😛

  • Israfel sanoo:

    Kukkuluuruu, adminit. Hyväksykää kommenttini please 🙂

  • Isojalka sanoo:

    jatu: Jos joku ei usko, että avaruuden muukalaiset ovat lennelleet tai lentelevät Maapallon ilmakehässä, niin se ei suoraan tarkoita, että kyseinen henkilö ei uskoisi, että jossain kaukaisella planeetalla olisi älyllistä elämää.

  • Ogeli sanoo:

    Yhtään ketään tuomitsematta totean, että omien tutkimusteni perusteella suurimmalla osalla nykyihmisistä ei ole hajuakaan mitä menneisyydessä on tapahtunut tai mitä lähitulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Ei sillä, että minäkään koko totuutta tajuaisn. Olen vasta alkanut hahmottaa pikkuisia muruja siitä! 🙂

    Mutta toisaalta se on vain luonnollista… Ihmiset tulevat kehittymään omia aikojaan tasolle, jolloin he ”heräävät” kuten Neo elokuvassa The Matrix. Voin paljastaa, että sokki on aluksi melkoinen kun tajuaa, että tämä fyysinen todellisuus on kuin unta tai illuusiota. Käytännössä sanoen lähes kaikki mitä meille on opetettu on vähintäänkin puutteellista ja myös valheellista, totuutta on vain mukana hieman maustamassa soppaa.

    Elämä on todellakin mysteeri.

  • Jugi sanoo:

    Voiko muutos tapahtua silmänräpäyksessä?

  • Ogeli sanoo:

    Moni sanoo, että ei vaan, että kyseessä on prosessi. Itse en ole välttämättä samaa mieltä, sillä moni asia voi tapahtua silmänräpäyksessä. Se vain riippuu, että miltä kannalta asiaa tarkastelee.

  • Karhu IV sanoo:

    Niin, kaikki mitä me pidämme totena, voikin olla jotain ihan muuta. Eihän toisinkaan voida todistaa, mutta entä ogeli jos kaikki mihin sinä nyt uskot, on väärin? Sitäkään kun ei voi todistaa. Varmasti tuon luettuasi kiellät heti? Hyvä, nyt tiedät kielteisen tunteen, jonka minä tunnen kun väität että todellisuuteni on illuusio. 🙂

    Todellisuutta on oikeastaan mahdotonta hahmottaa ihan oikeasti. Koko maailmankaikkeushan on paradoksi. Kaikki alko alkuräjähdyksestä, mutta mistä se tuli? Ja mistä tuli se, mikä oli ennen alkuräjähdystä, ja mistä se sitten tuli? ja mistä se? Ja niin edelleen..

    Koska kaikella pitää olla alku eikä tyhjästä voi syntyä mitään on maailmankaikkeus luonnonlakien mukaan mahdoton paradoksi.

  • Ogeli sanoo:

    En kiellä sitä ettenkö voisi olla väärässä. Kaikki kun on mahdollista.

  • jatu sanoo:

    Niin tai näi, mutta isolla innolla odottelen vuoden viimeisiä hetkiä? Tapahtuuko mitään vai onko kaikki vaan sanan helinää?

  • Ogeli sanoo:

    Sitä minäkin odottelen hirveällä innolla. Hyvin moni on ihminen on pahemman kerran erehtynyt jos mitään ei tapahdu.

  • Jugi sanoo:

    Hyvin moni ihminen ei olisi yllättynyt jos mitään ei tapahtuisi

  • Ogeli sanoo:

    🙂

  • Foliohatut esiin! sanoo:

    Sen kummempia tähystelemättä näin tänään ensimmäisen UFOni. Oli hämmentävä kokemus, ja outoa että sattui vielä tämmöiselle päivälle.

  • astro sanoo:

    Isojalka: kyllä se luotettavalla prosenttisella katseella kieltämättä tarkoittaa.
    ja tarkoittaa jopa sitä ilmeisen isolla mahdollisuudella että näitä on myöskin useampia..

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Mitäs tapahtuu elokuus? Oon ehkä lukenut siitä tääl, mut en muista 😀

  • Jugi sanoo:

    UFOjen pitäisi näyttäytyä elokuussa. Tai sitten tapahtuu jotain todella erikoista.

  • jatu sanoo:

    Jugi: olisi kyllä tosi hienoa jos näin kävisi. Mistä tuo tieto on alunperin lähtenyt liikkeelle?

  • Jugi sanoo:

    Polar clock viljapeltokuvio osoittaa, että 4. elokuuta tapahtuu jotain merkittävää. Jotkut sanovat, että UFOt näyttäytyy silloin, mutta en tiedä onko siihen uskomista.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jugi
    Siis ympäri maailmaa pitäisi näyttäytyy, vai jossain yhdessä paikassa?

  • Vergilius sanoo:

    Miksi siihen on sitten uskomista, että 4. elokuuta tapahtuu jotakin? Ja millä metodilla se Polar clockin ”osoittama” tapahtuma on tulkittu niin, että se tarkoittaisi jotakin merkittävää? Ennen kuin käyn itse ottamassa selvää, kuulisin kernaasti teidän versionne 🙂

    Ja Karhu, olet oikealla tiellä, mutta kehoitan silti lämpimästi tutustua tarkemmin fysiikkaan. Luonnonlait eivät päteneet vielä alkuräjähdyksessä, sillä kaikki oli singulariteetissa. Ei ollut esim. painovoimaa, koska gravitonihiukkasetkin olivat singulariteetissa. Ja on osoitettu, että energiaa voi syntyä tyhjästä, kvanttifluktaation avulla. Minä en väitä tätä ymmärtäväni, mutta jokainen voi ottaa selvää näistä asioista itse.

  • Israfel sanoo:

    Miks noi UFOt sit haluaa näyttäytyä elokuussa?

  • jatu sanoo:

    Jugi: mielenkiintoista, odotellaan ja toivotaan parasta.

  • Israfel sanoo:

    Jatu- Mitäs muuta voitte tehdäkään? Kertokaa ny ihmiset jo et miks noi UFOT haluaa näyttäytyy ens kuussa?

  • Jugi sanoo:

    Vergis tiedätkö mikä on polar clock? Käyppäs ottamassa selvää niin tiedät. Uskon, että ufojen massanäyttäytyminen on 4. elokuuta, mutta en usko siihen ihan täysin. Elikkä viljapeltokuvio esittää ihan täsmälleen polar clockia.

  • Vergilius sanoo:

    Tiedän kyllä, Jugi. Uskot siihen (UFO:jen massanäyttäytymiseen), mutta et täysin? Miksi et? Ja haluaisin edelleen tietää, että miten ja millä metodilla on päästy viljapeltokuviota tulkitsemalla siihen lopputulokseen, että 4. elokuuta tulevat UFO:t näyttäytymään. Ja otan tähän jatkoksi Israfelin kysymyksen, miksi?

  • Israfel sanoo:

    Polar clock kuvio viljapellossa 🙂 Miksi ne ei voi kirjottaa sitä suoraan numeroina peltoon: 04.08.2012? Tai kirjaimin? Ilmeisesti he tuntee kalenterimme melko hyvin tuon laudanpätkällä tehdyn kuvion perusteella, joten miks polar clock? No koska se on MAGEEN NÄKÖINEN JA VÄHÄ MYSTINENKIN 🙂 Aika veijareit noi ufomiehet. Sallittakoon se heille 😛

  • Vergilius sanoo:

    Hehe, tuli hauska ajatus mieleen. Mitäpäs jos 4. elokuuta tuon kuvion tekijä, enkä viittaa tässä alieneihin, peljastaa tuon olevan hänen tekemä, eli ns. astuu esiin? Se olisikin mieletöntä 😀 Täytyypä pistää tästäkin veto pystyyn kaverin kanssa.

  • Vergilius sanoo:

    Piti kirjoittaa siis ”paljastaa” eikä peljastaa. 😛

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Näyttääkää linkkiä asiasta, että mäkin pysyn perillä 😀
    En jaksa alkaa ite ettii, koska oon laiska 😀

  • Vergilius sanoo:

    Mitä mitä, WeAreNotAlone! Luulisi totuuden motivoivan? 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Laita linkkiä, nii katsotaan 😀

  • Ogeli sanoo:

    http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/06/04/polar-clock-3-crop-circle-manton-drove-marlborough-wiltshire-uk-made-%E2%80%8B%E2%80%8Bby-national-geographic/

    Reilun kuukauden päästä sitten todetaan, että tapahtuiko mitään. Silloin on Obaman synttärit ja… Yleisurheilun finaalit naisille ja miehille Lontoon kesäolympialaisisssa.

    Jotkut väittävät tuota ihmisten tekemäksi ja onhan se mahdollista. Olen melko varma, että ainakin osa viljapeltokuvioista ei varmasti ole ihmisten tekemiä. Suhdemäärää on vaikea sanoa.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Mielenkiintoista. En tiedä kyllä, että pitäiskö mulla olla haulikko kädessä, vai tervetuloakyltti tuona päivänä 🙂

  • Israfel sanoo:

    Sekä että. Ja foliohattu päässä 🙂

  • Jugi sanoo:

    Aika mielenkiintoista, että obamalla on syntymäpäivät 4.8 liittyykö viljapeltokuvio jotenkin obamaan? Monihan ihminen on väittänyt, että obama olisi antikristus. Vaikea sanoa, mutta laitetaan foliohatut päälle niin ehkä silloin asia valkenee 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Mielestäsi on vaikea sanoa, että onko Obama antikristus vai ei? Toi on jo ihan mieletöntä 🙂 En tiennytkään, että olet kristitty, Jugi. Mitä helkkarin väliä sillä on, jos ihmiset ovat väittäneet mokomaa? Kymmeniä, ellei satoja ihmisiä on väitetty olevan ”antikristuksia” läpi historian.

    Tiedätkö, Jugi, mikä on Flat Earth Sosiety? Se on järjestö, jonka jäsenet väittävät, että Maa on litteä. Heitä on yli 3000. Uskotko heitä? Uskotko, että Maa saattaa olla sittenkin litteä? Heillä on jopa paljon omia argumentteja asian puolesta. Sinun logiikallasi voisi siis sanoa, että ”hmm, vaikea sanoa, mahtaakohan Maa olla pyöreä vai ei.. Tuhannet ihmisethän ovat niin kirjoittaneet kuitenkin”. Yeah.

    Ja eikös muiden ihmisten syntymäpäivillä ole merkitystä? Miksi viljapeltokuvio ei voisi liittyä heihin kaikkiin, joilla on tuo sama syntymäpäivä? Tai miksi sen pitäisi liittyä syntymäpäivään, miksei vaikka tapahtumaan? Miksei Obama voisi olla UFO:jen lähettiläs?

  • Vergilius sanoo:

    Society* tarkoitin.

  • Ogeli sanoo:

    Jugi, moni on myös sanonut, että Obama olisi valon puolella. Sitä tosin on vaikea uskoa ottaen huomioon nykytilanteen…

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jugi

    Muuten hyvä, mutta tuleva antikristus on vesimies, eikä Obama ole vesimies.

    Täytyy kattoo joku päivä se Mel Gibsonin tähdittämä The Sings leffa. Jossa on niitä viljapeltokuvioita ja alieneita. Ehkä vuoden lopussa alkaa ole samanlainen meininki 😀

    Toivotaan, tulee vähän actionii elämään 😀

  • Israfel sanoo:

    Mä tulen nauramaan NIIN TÖRKEEN MAKEASTI teille hörhöille sit 4. elokuuta ja varmaan läpi koko elokuun 😀 Voin vaika pitää teidän kunniaks foliohattua! Jossa lukee ”I wish I’d believe”! 😛 Sä voit Jugi rukoilla mun puolest sit sunnuntaimessun aikana-

  • Vergilius sanoo:

    Vai nyt alamme perustelemaan jo astrologialla asioita, noniin 🙂 Uskotko muuten, WeAreNotAlone, että Aurinko, sekä muut planeetat, tähdistöt ja muu kaikkeus kiertää Maata ja että kuu on planeetta? Koska siihen sinun täytyy uskoa, jos uskot astrologiaan, joka perustuu geosentriseen maailmankuvaan 🙂 Ja olipa muuten helpotus kuulla, ettei Obama ole vesimies! Huh huh.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    En tiedä astrologiasta juuri mitään, ku en usko horoskooppeihin. Mutta muistan kun katoin kuukausia sitten dokkarin, nii siinä yhdistettiin muinaisii kirjoituksia parin tuhannen vuoden ajalta. Ja siinä oli, että antikristuksen merkki on ilma, joka on myös vesimiehen merkki. Mutta ei kukaan nykyaikanen johtaja ole edes vesimies, nii se tarkottaa, että ”antikristus” olisi vasta tuloillaan.

    Mutta ei noihin ole uskomista 😉 Dont worry Vergis, no hätä. Mutta oli mielenkiintonen dokkari.

    Mutta tässä on yks pieni clippi, ja tämä ei ole se dokkari. Se tuli telkusta 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=YT6MiugOsr8

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone, et usko horoskooppeihin ja se on mielestäni mahtavaa! Siitä se lähtee 😉 Vuoden päästä keskustellaan kuin vanhat analyyttiset skeptikot ikään 😉 Ellen sitten tule uskoon ennen sitä 😛 heh. Sitten voit vuorostasi analysoida minun huuhajuttuja liskomiehistä, Nibirusta ja Illuminatista.

    Katsopas itse tämä pätkä:

    http://www.youtube.com/watch?v=5wV_REEdvxo&feature=relmfu

    Ja hyvää illanjatkoa kaikille, minä vetäydyn nyt lukemaan Da Vincin työpäiväkirjoja 🙂 Suosittelen!

  • Jugi sanoo:

    En ole missään vaiheessa sanonut, että Obama on antikristus. Sanoin vain, että jotkut ihmiset uskoo noin. Mutta vaikea sanoa. Ja vergis obama on aika tunnettu ja vaikutusvaltainen ihminen (en sano, että hän päättää asioista kuten diktaattorit) mutta kuitenkin uskon, että viljapeltokuvio liittyy jotenkin häneen. Jostain luin, että napoleon oli ensimmäinen antikristus, jonka jälkeen tuli toinen antikristus nimeltä Adolf Hitler ja kolmas olisi sitten Barack Obama. En usko noihin, mutta voisihan se olla mahdollista. Ja mitä tulee tuohon elokuuhun niin eikös ”kaikkitietävä” karhunvartija sanonut, että hän on 100% varma, että UFOt näyttäytyy elokuussa? 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jugi

    Jepjep. Mutta, monet kristityt saattavat pitää alieneiden johtajaa antikristuksena. Mikäli nämä tulisivat vierailulle elokuussa, tai jopa itse paholaisena 😀

    Se on jännä, kun on nähnyt jotain kristittyjen keskiaikaisia maalauksia, jossa on kuvattuna ”ufoja”, ja joista on tullut säteet pyhimyksiä kohtaan, jne. Nii kertomuksien mukaan niitä on pidetty enkeleinä. Mielenkiintoista on se, että ne olivat ihan yleisiä siihen aikaan kuvattuna maalauksissa. Mutta vielä mielenkiintoisempaa on se, että nykyaikana ufot yhdistetään paholaiseen, että ufot olisivat paholaisen ”temppu”. Mutta sekin sotii ristiriidassa, että vatikaani vasta muutama vuosi sitten myönsi, että emme taida olla sittenkää yksin tässä maailmankaikkeudessa, ja että emme olisi ainut älyllinen rotu.

    Pointti on se, että mikäli, Jumala, Saatana, enkelit ja demonit olisivat olemassa, nii he olisivat pieniä/isoja vihreitä miehiä. He kävivät muinoin taistelun ylhäällä, ihmisten silmien edessä, ja Saatanan hävitessä, he(piru ja demonit) karkotettiin(ufot ammuttiin)maahan, ikuisiksi ajoiksi ihmisten kiusaks. Lainattu kirjallisuudesta ja dokumenteista 🙂

    Vergis

    Kuhan tarinoin vaa, sul on varmaa taas sana sanottavana, varmaanki huomenna 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Helavata. Aina joku linkki unohtuu.

    http://www.laverdaduniversal.org/juonet.html

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone

    Tiedän, että tarinoitte vaan. Siksi näiden asioiden analysointi ja ihmetteleminen onkin niin hauskaa 😉

    Jugi

    Olen nyt täällä Parablogissa viettämäni ajan puitteissa kyllä jo ymmärtänyt, että sinulla on uskosi ja ei siinä mitään. Mutta olisi ihan vain uteliaisuuden vuoksi mielenkiintoista tietää, MIKSI esim. uskot tuon kuvion liittyvän presidentti Obamaan?

    Millä tavalla perustelet uskosi siihen asiaan? Ja toisinpäin: miksi se EI voisi liittyä johonkin toiseen asiaan? Millä perusteella Obama-teoriasi painaa sinulla enemmän vaakakupissa, vaikka sinulla ei ole yhtään faktaalista asiaa uskomustesi tueksi? 🙂

  • Karhunvartija sanoo:

    Ei tarvii enään kauaa oottaa niin ne alienit ulee ja Valitut astuu esiin ja vie meijät uuteen new Age aikaan! 🙂 Kaikki tulee oleen mahtavaa ja uutta ja muuttuu syvällisesti. niiku sanoin jo silloin! ja ei obama oo mikään tärkee tyyppi täs, te ette tiedä mitä kaikkee on meneillään! toi viljapeltokuvia kertoo ihan oikein sillon tulee alienit eli me tulevaisuudesta tänne ja valitut astuu esiin. mayat ties tän kaiken ja ne oottaa niitä ja moni maya nykyän on Valittu. miettikää miten hienoo tää kaikki uus aika tulee olee ja me ei olla enäää yksin. ja mä voin kertoo, et toi itämeren juttu liittyy tähän:

    http://2012rising.com/images/54.jpg

    Tuute viel näkeen!

  • Israfel sanoo:

    Ahoy, adminit! Please release my comment from hostage of your spam filter 🙂 TY TY!

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Se on hyvä, jos löytyy huvit sulta, että voit nauraa meidän jutuillemme ja pilata kustannuksellamme 😉

    Karhunvartija

    Tietenki, koska Mayatkin ovat sanoneet, että hän/se tulee saapumaan 2012. Mutta kuka saapuu, siitä on spekuloitu. Kristityt sanoneet, että Jeesus saapuu, toiset taas, että paholainen tai antirkistus saapuu. Mutta tulee tosta hän/se saapuu, mieleen joku alieneiden herra iso herra. Koska, opettivathan alukit Maijat rakentaa 😉

    http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288431022151.html

    Ei ehkä tule maailmanloppu, mutta alkaisi uusiaika. Niin sanotaa, mutta silläkin voi tarkottaa vaikka mitä, että alkaa uusi aika kouralliselle ihmisiä, yms. Ja miljoonat/miljardit muut ihmiset kuolee.

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone

    Vaikka toisinaan juttunne huvittavatkin minua suuresti, en minä tee niistä pilkkaa, vaan yritän keskustella rakentavasti ja analyyttisesti. Pilkkaaminen yms. epäkorrekti arvostelu ei edistä keskustelua. Otan esimerkisi vaikka Israfelin kommentit, ei millään pahalla Israfel 🙂

    Ymmärrän ja hyväksyn, että teillä on uskonne ja näkemyksenne ja tarkoitukseni on pyrkiä luomaan mahdollisimman korkeatoasoista keskustelua, jossa pyritään puntaroiman asioista ei pelkästään yhdeltä, vaan monelta kannalta. Ja näin pyrin ymmärtämään teidän logiikkaa ajatuksienne sekä uskomuksienne takana 🙂

    Minä ihan oikeasti luotan siihen, että vaikka meidän näkemyksemme täällä eroavatkin toisinaan suuresti, pystymme kuitekin rakentamaan ja luomaan hyvää ja vuorovaikutteista keskustelua täällä, vaikka toisinaan se on vaikeaa. Voilá.

  • Jugi sanoo:

    Nyt kun karhunvartija kertoi, että Obama ei liity siihen mitenkään niin voin hylätä koko teorian 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Hyvä homma, Jugi 🙂 Karhunvartijakin on ilmeisesti palannut kesälomaltaan, eivätkä hänen juttunsa ole nähtävästi muuttuneet tippaakaan. Eiköhän, Karhunvartija, sinun sanomasi tullut jo hyvin selväksi silloin siellä toisessa keskustelussa 🙂

  • Jugi sanoo:

    ”ei tarvii enää kauaa oottaa niin ne alienit tulee ja valitut astuu esiin ja vie meidät uuteen new age aikaan”

    Karhunvartija tarkoitatko, että kun elokuussa alienit tulee ja valitut astuu esiin niin silloin meidät viedään new age aikaan? Sittenhän elokuussa koemme sen suuren muutoksen.

  • Vergilius sanoo:

    Eikös Karhunvartija kirjoittanut taannoin, että ne Valitut tulevat esiin elokuussa ja johdattavat sitten meidät uuteen aikaan tämän lopuvuoden aikana? Eli mikäli ”ymmärsin” oikein, loppuvuosi on ikään kuin ns. siirtymävaihe seuraavaan aikaan. Tai jotain sinnepäin 😛 Kerro itse, Karhunvartija.

  • Jugi sanoo:

    Karhunvartija kerro itse mitä oikein tarkoitit 🙂

  • Karhunvartija sanoo:

    joo ne tullee meidät johdataa siis Valitut alienien kans uuteen aikaan joka alkaa sit ens vuonna ja kaikki tulee muuttuun syvällisesti ja me voimme sit olla parempii ihmisii ja kehittyy henkisesti ja teknologisesti ja maailmaan tulee rauha ja uskonnot hävii kun ei niihin ooo enää tarvetta koska meillä on jotain konkreettis ja suurta joka meist välittää ja haluu auttaa meit olee parempii ja kasvaa ihmisinä ja olla toisiamme vareten. KAIKKEE ihmeellist tullaan näkee, USKOKAA MINUA! Ja mä kyl todistan sen teille sit elokuussa kuten mä sillon lupasin.! 😀 EI tARVII OOTTAA KAUAA ENÄÄÄN! HE on pian täällä eli niinku oikeesti ME! 😀 muistakaa sit tulla kolmen sepän patsaalle maaliskuus kute sovittiin nin sit voimme muistella tätä juttuu ja nauttii uudest ajast! eiks pitäny olla punainen kravatti kaikil? 😉

  • jatu sanoo:

    Vergilius:
    Tunnetko mahtavaa ylemmyyden ja viisauden tunnetta, kun voit huvittavaisuudesasi analysoida muita?

  • Vergilius sanoo:

    Jatu

    Hmm. En kyllä voi sanoa, että tunnen kuvailemasi tuntemuksia, kun kirjoittelen tänne. Koen olevani aivan täällä samalla tasolla teidän kaikkien muidenkin kanssa. En keksi, että mitä ylevää on argumenttien analysoimisessa, tai että mitä suurta viisautta kätkeytyy siihen, mikäli kysyn keskustelussa, että ”haluaistko perustella, miksi olet tuota mieltä tästä käsiteltävänä olevasta asiasta?”

    Voin kääntää asian toisinpäin. Koetko sinä, Jatu, viisauden ja ylemmyyden tunnetta, mikäli koet, että tiedät asioita joita minä en tiedä tai joihin en itse usko; mutta joiden sinä taas uskot olevan totta? Otetaan näin esimerkkinä vaikka UFO:jen olemassaolo?

    ”Huvittavaisuudessasi”? Onpas hauska sanamuoto 🙂 Pointsit myös siitä.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Höpö höpö, ei mulla ole uskoa, vaa tahtoa uskoa joihinki asioihin. Mitään en kiellä, mutta mitään en myöskään tue 😉

    Jep, kyllähän täällä välillä saadaa hyvii keskusteluja aikaseks, ja välil menee sukset ristiin ja aihe karkaa käsistä. Mut ei siinä mitään 😀

  • Jugi sanoo:

    Karhunvartija, elikkä elokuussa ufot tulee vierailee tänne sitten ne lähtee ja joulukuussa ei tapahdu mitään, jonka jälkeen muutos tapahtuu sitten ensi vuonna? Niinkö se menee?

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone

    Yleistin taroituksella, kun kirjoitin ”Ymmärrän ja hyväksyn, että teillä on uskonne ja näkemyksenne”, koska en voi kirjoittaa joakaisesta käyttäjästä ja hänen näkemyksistään erikseen. Mutta kollektiivisesti suurella osalla täällä on runsaastikin uskomuksia ja näkemyksiä. Ehkä lauseen olisi voinut paremmin ilmaista käyttämällä sanoja ”uskonne ja/tai näkemyksenne”. Sillä onhan täällä mielipiteitä ja asaenteita moneen lähtöön.

    Muuten, WeAreNotAlone; onko tämä todellisuus, missä elämme, mielestäni hieman, sanotaanko tylsänpuoleinen? 🙂 Vai mistä se tahto uskoa johonkin tulee?

    Ja muuten, minä painan mieleeni tuon lauseen, jonka kirjoitit: ”Höpö höpö, ei mulla ole uskoa, vaa tahtoa uskoa joihinki asioihin. Mitään en kiellä, mutta mitään en myöskään tue” 😉

  • Vergilius sanoo:

    Hittolainen, nyt alkaa jo tulla niin paljon kirjoitusvirheitä, että on syytä keskittyä hiukan enemmän tähän kommentointiin, sorry about that 🙂 Keskittyminen ei ole 100% kun kuuntelen tässä parhaillaan samalla Christopher Hitchensin ”Letters to a Young Contrarian” (audiobook).

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Wespa

    Ongelma taas tässä automaattisessa kiroilujärjestelmässä. Luin tekstin läpi, mut en löytänyt yhtään kirosanaa. Omasta mielestäni 😀

  • Jugi sanoo:

    Wespa on tarkka 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Ehkä yritän ruokkii näitä ”uskon” asioita ja muita juttuja mun mielikuvitustani ja tylsyyttä perhe-elämässäni 😉

    Mut joo, mitä tulee näihin ”uskon” asioihin, nii se on suhteellista uskoa(riippuu mitä uskoa ja mihin), ja sekin riippuu niin päivästä :D. Mut sekin ilmenee enimmäkseen kokemuksissa.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Katos kommentti tuli tänne sittenki. Tunteja vaa vähän myöhemmin 😀

  • Jugi sanoo:

    Karhunvartija, vastaisitko kysymykseeni, kiitos 🙂

  • Karhunvartija sanoo:

    jugi alienit tulee näyttäytyy elokuus ja ne tulee tänne jäädäkseen ja olee meit varten tulevaisuudeskin! He o n ME tulevaisuudest! 😀 muutamia heist tuli tänne menneisyyteen meit opastaa ja he ties tarkan vuoden koska se on heillä historias kun me, siis HE tuli tulevaisuudest auttaa ihmiskuntaa! 😀 Eli meijän noi jälkeläiset tulee meneen sit 4 miljoonan vuoden pääst menneisyytee eli tänne nykyhetkee tarkkana vuonna et tulevaisuus vois toteutuu! 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Loppuvuonna pidetäänkin sitten sellaiset kosmiset juhlat, joita ei ole nähty koko ihmiskunnan historian aikana. Vähempää en odota. See you on the other side! 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    East or westside? 😀

  • Wespa sanoo:

    WeAreNotAlone, kommentti meni estoluetteloon, koska ”sovittu” ja ”mielikuvitustani” -sana ja sen muunnokset menevät estolistalle sen sisältämän tahattoman yhteyden vuoksi. 😀
    Pahoittelen asiaa… Asialliset kommentit jokatapauksessa aina palauttelen näkyviin mahdollisimman nopeasti. Joskus menee muutama minuutti ja joskus muutama tunti.

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone

    Voin sanoa, että ymmärrän kantasi, sillä tunnen itsekin ihmisiä, jotka omaavat suhteellisen samantapaisen mentaliteetin, kuin sinä. Viittaan nyt tähän kirjoittamaasi lauseeseen:

    ”Ehkä yritän ruokkii näitä ”uskon” asioita ja muita juttuja mun mielikuvitustani ja tylsyyttä perhe-elämässäni ;)”

    En väitä, että ymmärtäisin ajattelutapaasi millään muotoa kokonaisuudessaan, mutta samalla tavalla olen joskus ajatellut itsekin. Tietäisitpä vain, mihin kaikkiin omituisiin asioihin uskoin ja halusin uskoa ja mitä kaikkea pelkäsin, näin nuorempana siis 🙂

    Toivon myös, että löydät myös muita keinoja/asioita, joiden avulla saat elämääsi mahdollisesti lisää mielenkiintoa ja sisältöä. Voit miettiä, että riittääkö mainitsemasi ”uskon” asiat ym. täyttämään sitä osa-aluetta arjessasi ja elämässäsi, jonka koet olevan mahdollisesti puutteellinen.

    Mikäli riittää, niin hyvä niin. Mikäli ei, niin voisiko jokin toisenlainen asia olla se, jonka avulla pystyisit ehkä toteuttamaan itseäsi paremmalla tavalla?

  • Karhu IV sanoo:

    Olispa kyllä hienoa jos nuo asiat olisi totta.. Jos uskoisi 100%, tässähän voisi aloittaa aivan rillihommat ja nauttia vaan elämästä. Mut ainiin, silleenhän mä elän jo nyt ja aion elääkki vaikka ei mitään alieneita ois olemassakaan tai tulevaisuuden meitä 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Taas kommentti roskakorissa. En kyllä löytänyt kirosanan kirosanaa sieltä :/ Help Wespa. Ja voisitko kertoa, mikä sana jäi haaviin, näin tulevaisuuden kannalta?

  • Vergilius sanoo:

    Jahas, nyt se sitten ilmestyikin 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergilius

    Mä en pelkää mitään. Jos joku asia vaikuttaa pelottavalta, nii kiinnostun asiasta entisestää, ja alan tutkimaan asiaa. Ja tämä on yksi kokemuksista. Voisin kirjottaa kirjan 😀

  • Ogeli sanoo:

    WeAreNotAlone, uudella ja hyvällä puolella. 😀

  • Wespa sanoo:

    Vergilius, ”mielikuvitustani” -sana menee tietyn asiayhteyden takia estolistalle… koska pämmifiltteri ei erota kirosanaa normaalista sanasta joka sisältää kirosanan itsessään…

  • Karhu IV sanoo:

    Wespa, tee joku poikkeuslista sallituille sanoille johon hiljakseen lisäilet jotain.. ja vaikka joku nappi että ”lisää sana poikkeuksiin” jos tämän foorumin ohjelma osaa itsestään highlightata jo filtteriin jääneet sanat? 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Kerro ihmeessä lisää. Onko sulla näyttää esitteitä siitä paikasta? 😀

    Pistä linkkiä tulemaan 😉

  • Jugi sanoo:

    Eli alienit jää tänne elokuusta lähtien? Tuleeko tulevaisuuden minä tänne planeetalle minun seurakseni? Se olisi erittäin mukavaa 🙂 karhunvartija vastaa ihmeessä kysymykseeni 😉

  • Ogeli sanoo:

    WeAreNotAlone,

    Ei satu olemaan nyt brosyyria käsillä. 😉

    Jokainen on kuitenkin menossa sinne minne kuuluukin. Jotkut muille planeetoille, jotkut jäävät odottautumaan puhdistusta ja jotkut menevät uuteen Maahan tai takaisin toisiin tähtiin ja ulottuvuuksiin. Päätös ei ole tietoinen vaan alitajuinen. Itse palaan kotiin. 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Eikö Profeetta Karhunvartija kirjoittanut, että ”meidän jälkeläisemme 4 miljoonan vuoden päästä”. Sinä olet hyvin suurella todennäköisellä osana ekosysteemiä jo kauan ennen sitä. Korjaa toki, KV, mikäli olen väärässä 😛

  • Vergilius sanoo:

    Äskeinen oli siis osoitettu Jugille.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Jos se on alitajunnasta kyse, nii mistä sitä tietää, että me kaikki olemme isoissa aluksissa tällä hetkellä, letkuissa kiinni ja oomme nähneet isoa unta elinikämme 😀

  • Karhu IV sanoo:

    WeAreNotAlone matrix.. Sen leffan tekijän täytyy olla hieno mies, onnistui julkaisemaan niin diippiä settiä ja sai sen lyömään läpi massalle! 😀

    Onhan se mahdollista sillä maailmankaikkeus on paradoksi, (ts. jonkun ((ensimmäisen asian)) olisi pitänyt syntyä täysin tyhjästä, jotta kaikkeus olisi mahdollinen, mutta tyhjästä syntyminen ei ole mahdollista). Ja koska siis kaikki tämä on oikeastaan paradoksia, ehkä se juuri todistaa ettei tätä oikeastaan olekaan, vaan tämä on jonkunlainen matrix, ”jumalan leikki”. 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Karhu IV

    Jonkunhan sen Jumalanki on täytynyt luoda tai pusaa maailmaan 😉

  • Karhu IV sanoo:

    Niin mutta katsos, meikäläinen kelailee aina karhuissaan sen homman niin, että jumala on ihan kaikki, jumala on se ei mitään. Siis jotenkin niin, että kaikki tyhjyys ja se ei mitään on tietoista jumalaa, ja se on päättäny huvin vuoks värkätä tämmösen matrixin. Koska ei ole ollut mitään, on vain ollut.

    Kelaa nytkin, jos sinulla on vaikka hyvä auto, niin jos sulla ois aina ikuisesti ollu se sama auto niin ei se ois hyvä eikä huono, se vaan ois. Sen takia se tyhjyys/kaikkeus loi tällaisen maailman, se loi huonoa että saisi kokea hyvää, sen oli pakko luoda myös pahaa että pystyi oikeasti olemaan hyvää. Sillä jos kaikki aina olisi ollut samanlaista ja hyvää, niin ei se olisi hyvää, se vaan olisi.

  • Karhu IV sanoo:

    Koska tämä ihmisen tuntema universumi itsessään on paradoksi niin se antaa mukavan aiheen miettiä tuollasta aina iltaisin. 😉

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Karhu IV

    Sillä lailla 😀 No ajatteleppas niitä paradokseja 😀

  • Ogeli sanoo:

    WeAreNotAlone, ihan hyvä teoria. 😉

    Sielumme ovat astraalitasolla ”kytkettynä”, jotta voimme kokea tämän fyysisen todellisuuden. Carl Jung tiesi muuten myös melko paljon ihmisimielestä. RA:n kanavoinnessa on niin paljon tietoa mielestämme, vaatii vaan hyvää englanninkielentaitoa, että ymmärtää sitä kunnolla:
    http://www.lawofone.info/results.php?q=mind&st=any

    Tietoinen mielemme ohjaa meitä päivällä ja sitten yöllä nukkuessamme alitajuinen mielemme on vallassa. Sielu on myös silloin irroittautuneena ruumiista, joka lataa akkujaan. Mielen jakautuminen tietoiseen ja alitajuiseen sekä entisten elämien pyyhkiytyminen tietoisesta muistista olivat tavallaan luonnollinen askel, jotta elämänpeli voitiin kokea näin monipuolisena. Tässä universumissa Luoja tai miksi kaikkeutta haluaakaan nimittää valitsi jakautumisen polariteetteihin eli pimeyteen ja valoon, pahuuteen ja hyvyyteen. Luoja halusi kokea itsensä, jotta hän voisi ymmärtää itseään ja rakkautta entistä paremmin. Myös pimeys on osa sitä kokemusta. Me olemme pirstaileita kaikkeudesta, Luojasta.

    Peliä ja teatteria tämä elämä, jokaisella vaan on oma roolinsa. Luulemme olevamme erillään muista, vaikka oikeasti olemme samasta lähteestä jakautuneena äärimmäisen suurelle alueelle. Olemme hiekanjyväsiä kosmisella rannalla… Lopulta palaamme kokemuksinemme takaisin Ykseyteen ja ajallisesti se kestää lähes ikuisuudeen.

    Tiedän, että kuulostaa järjettömältä, mutta kun lähtee tarkemmin ajattelemaan niin se on oikeastaan todella järkevää. Ihmisimieli voi vain prosessoida tietyn määrän tietoa, eikä meidän ole tarkoituskaan ihan kaikkea tietää. Vielä. Kaikella on tarkoitus. 🙂

    Karhu IV, itse asiassa leffan ohjasi ja kirjoitti Wachowskin veljekset. Neroja omalla tavallaan, tuo leffa sisältää lähes yhtä paljon vertauskuvia kuin Jeesuksen puheet tai Raamattu.

  • Ogeli sanoo:

    Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä. Olen liian innokas kirjoittaja, joka on tottunut edit-nappiin.

  • Ogeli sanoo:

    Huom!

    Dolores Cannon tietää menneistä elämistä ja monista tapahtumista paljon, hän on yksi maailman suosituimpia regressioterapeutteja, jolla on kolmen vuoden jonot:
    http://www.youtube.com/watch?v=f9lkgE5fJtI

    Myös Edgar Cayce oli suorastaan kävelevä tietopankki, jos kaipaa todisteita niin hän oli yksi iso sellainen.

    Hän oli nukkuva profeetta, jonka tiedot olivat niin hämmästyttäviä ettei kyseessä voinut olla enää sattuma. Hän kirjaimellisesti löi luun kurkkuun kriitikoille ja hän oli itsekin hartaana kristittynä hämmästynyt saamastaan tiedostaan. http://fi.wikipedia.org/wiki/Edgar_Cayce

    Tutkikaa ja etsikää tietoa, kokekaa! Avoin mieli kasvattaa tietoisuuttaan räjähtävän nopealla vauhdilla. Kriittisyys on toki aina hyvä asia, sillä kaikki vastaantuleva tieto ei tietenkään voi aina olla absoluuttisinta ”totta”. Sulkeutunut mieli tosin ei pysty omaksumaan kunnolla uutta tietoa. Näitäkin ihmisiä on paljon ja heidän kanssa keskustelu on lähes turhaa, koska he eivät vaan ”ole vielä siellä”.

    Eli lyhyesti, elämä on hieno ja monimutkainen paketti, jota me lajina olemme ruvenneet pikkuhiljaa tajuamaan.

    Emme ole vain jotain apinoita hylättynä yksin kylmään autioon avaruuteen. Tai ehkäpä olemme, jos niin haluaa… uskoa. 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Haluaisitko, Karhu IV, selventää hiukan logiikkaasi? Miksi maailmankaikkeus on paradoksi? Ja suosittelen yhä lämpimästi tutustumaan fysiikkaan, mikäli kiinnostaa.

  • Jugi sanoo:

    Karhunvartija vastaa kysymykseeni, olen utelias 😀

  • Karhu IV sanoo:

    Vergilius, itse päädyin ajattelemaan siten tämän kaltaista rataa..

    Maailmankaikkeudessa kaikki aine ja materia lähti leviämään alkuräjähdyksestä. Sieltä minä ja sinäkin ollaan peräisin, mutta mitä oli ennen sitä? Eihän alkuräjähdys voinut tyhjästä tulla, materian täytyi olla tiivistyneenä johonkin pisteeseen. Mistä se piste tuli? Eihän sekään ole voinut tyhjästä tulla.. Jatka tuota ajatusleikkiä, niin ymmärrät pian että jonkun asian, maailman ensimmäisen hiukkasen jota koskaan on ollut olemassa, olisi täytynyt muodostua täysin tyhjästä. Senhän ei pitäisi olla mahdollista, energiahan vain muuttaa muotoaan. Sen on täytynyt siis aina olla olemassa? Sehän sitten jo mahdollistaakin ikuisen elämän, jumalan ja monet muut asiat.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Karhu IV

    Mä en usko, että me saatiin alkumme alkuräjähdyksestä, enkä todellakaan usko sitä, että Jumala olisi luonut meidät. Uskon kyllä, että maailmankaikkeus on paljon paljon paljon vanhempi kuin n 14 miljardia vuotta sitten tapahtunut se ”alkaräjähdys”. Sen kyllä voin uskoa, että ehkä jokin supernova laittoi elämän liikkeelle meidän aurinkokunnassamme/galakasissamme. Koska niitä noviahan tapahtuu. Kuulemma. Vastahan vähän aikaa sitten löydettiin vajaa 400 valovuoden päässä niitä planeettoja, en muista mistä ne olivat koostunut, mutta olivat kuulemma lähes yhtä vanhoja, kuin alkuräjähdys. Se laittaa teorian alkuräjähdyksestä kyllä aivan uudelle käsitykselle. Miten pienessä ajassa olisi voinut kehittyä mitään planeettoja, vaikka tapahtuisi monta supernovaa, tai jotain. Maapallonki kehittymiseen meni miljardeja vuosii, vaikka osa olikin kuusta.

    Mutta, ohan se tietenki hassua, jos alkaa miettii sitä alkuräjähdystä, ajatus siitä, että kaikki lähti liikkeelle pienestä hiukkasen(katoin dokkarin) ”posahduksesta”, nii hellurei.

    Mutta kaikki on vaa teoriaa, kukaan voi mitään todistaa, että mikä on totta. Ihmiset on helppo manipuloida uskomaan. Mutta uskon, että lähitulevaisuudessa löydämme vielä vanhempii planeettoja ja galakseja kuin itse mahtava ”alkuräjähdys” 😀

  • Vergilius sanoo:

    Karhu IV, maailmankaikkeus ei ole paradoksi.

    Tarkkaan ei tiedetä, millä tavalla alkuräjähdys tapahtui, mutta se on täysin varmaa, että se TAPAHTUI. Ja kuka on sanonut, että energian (silloin ei vielä ollut ”ainetta”) olisi pitänyt syntyä tyhjästä? Miksi sen olisi pitänyt syntyä tyhjästä? Aine ei millään tavalla ”syntynyt tyhjästä” alkuräjähdyksen jälkeen, vaan energia muutti muotoaan säteilyksi ja aineeksi.

    Tunnetko energian ja aineen häviämättömyyden lain? Sen mukaan siis energia ei voi kadota eikä sitä voi luoda. Joko ymmärrät mitä tämä tarkoittaa? Energia on AINA ollut olemasssa. Tämä on aika lailla yleisesti hyväksytty käsitys fysiikassa. Tukjioita kiinnostaa huomattavasti enemmän, että miksi materiaa on enemmän kuin antimateriaa.

    Tätä on ehkä ihmismielen vaikea sulattaa, koska mielemme eivät ole tottuneet tämänkaltaiseen ajatusmalliin, koska esim. luonnonlait toimivat kausaliteetin mukaan. En ymmärrä, millä tavalla energian häviämättömyyden laki mahdollistaa jumalan, ikuisen elämän ja ”monet muut asiat”? Haluaisitko antaa hiukan perusteluja väitteellesi? Ja mihin ”muihin” asioihin tässä viittaat?

    Lue enemmän, luulet vähemmän.

  • Isojalka sanoo:

    ”Kelaa nytkin, jos sinulla on vaikka hyvä auto, niin jos sulla ois aina ikuisesti ollu se sama auto niin ei se ois hyvä eikä huono, se vaan ois.”

    Miksi minä en ymmärtänyt tätä vertausta?
    Siis sitä tarkoitan, että jos minulla olisi tosi hyvä auto ja jos se olisi minulla aina ikuisesti, niin miksei se sitten olisi enää tosi hyvä? Minä en ymmärrä.

  • Karhu IV sanoo:

    Vergilius, sinähän et tarjonnut mitään uutta tuossa viestissäsi. Minähän sanoin että alkuräjähdys TAPAHTUI jonka takia energian on täytynyt aina olla olemassa. ”Lue tarkemmin, hätäile vähemmän.”

    Mielestäni se on juurikin ihmismielellä tulkittuna periaatteessa mahdoton asia, siis että energia ei katso kelloa, vaan olisi aina ollut olemassa, ikuisesti, ilman alkupistettä. Ja miten niin et ymmärrä mihin tuolla viittaan kun sanon että se ”Mahdollistaa” esim. jumalan? Jumalanhan sanotaan olevan ikuinen ja jokaisessa meissä. Siispä energia jonka on aina täytynyt olla ja tulla olemaan = jumala.

  • Karhu IV sanoo:

    Isojalka, jos ei olisi erilaisuutta niin et voisi ajatella että asiat voisivat olla huonomminkin, tai paremmin, ne vaan olisivat aina samalla lailla täydellisesti jokaiseella.. Jotenkin siihen sillä autollakin viittasin, ei ehkä paras esimerkki 😛

  • Karhu IV sanoo:

    Tapahtuu tuota ”tässäkin maailmassa” kuitenkin vaikka erilaisuuttakin on, pidät asioita itsestäänselvyytenä kunnes menetät sen, sitten vasta oikeasti ymmärrät sen asian arvon. Niin se vain tahtoo olla. Ei joku rikas koskaan koe sitä tunnetta kun saa jonkun hienon paidan 10 eurolla lidlestä, koska sillä on aina ollut saatavilla käytännössä mitä vaatteita tahansa. Se kokee ostaessaan tuon kympin paidan ihan eri tunteet kuin joku joka aidosti iloitsee siitäkin 😉

  • Telemakkara sanoo:

    ”Siispä energia jonka on aina täytynyt olla ja tulla olemaan = jumala.”

    Mikäli määrittelet jumalan näin, sen olemassaolo on täysin mahdollista. Tällä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä tietoisen suunittelijan kanssa.

    On myös otettava huomioon että energiankaan ei ole aina täytynyt olla olemassa. Tuntemamme maailma perustuu syyn ja seurauksen suhteeseen, mutta voimmeko olla varmoja, että täydellinen tyhjyys noudattaa näitä lakeja? Mistä voimme tietää ettei olemattomasta voi tulla jotain, kun emme ole ikinä tarkastelleet tai tutkineet täydellistä tyhjyyttä?

  • Ogeli sanoo:

    Vergilius, sielumme ovat energiaa. 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Oletko varma, että ihmiseltä löytyy sielu? Mistä sitä voi tietää, ehkä ”sielumme” kuolee ruumiin mukana kuollessamme. Jos ei, nii mulla on ainakin menolippu helvettiin 😀

    Villi nuoruus 😉

  • Jugi sanoo:

    Totta kai, arvon ogeli 🙂

  • Karhu IV sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=_n5yoYAZMDg

    Tuo on projekti tarjoaa paljon dokumentteja mm yleisestä suhteellisuusteoriasta ja muustakin. Mutta tähän aiheeseen liittyen tuon videon alussa käsitellään juuri tätä paradoksia. Ennen alkuräjähdystä ei ollut avaruutta, aikaa, energiaa, ei mitään.

  • Jugi sanoo:

    Erittäin mielenkiintoinen video, suosittelen kaikille kiinnostuneille.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Karhu IV

    Aina on ollut aika, mutta ihmisethän se ajan laskemisen alotti. Katoin vaa hetken tota videoo, ja jälleen kerran yksi teoria muiden joukossa.

    Miten se räjähdys syntyi, jos ei ollut energiaa? Eka sanotaan ettei ollut avaruutta, aikaa, energiaa, ei materiaa. Ja yhtä-äkkiä sitä energiaa olkin vaikka muille jakaa. Ei mennyt ihan uskottavaan putkeen toi video 😀

  • Vergilius sanoo:

    Noniin.

    Hyvä video, ja hienosti toteutettu. Tuosta saa hyvän ja tiiviin kokonaiskuvan asioista. Mutta. Mitään paradoksia ei tuossa videossa käsitellä. Tosin, tarkkasilmäiset varmasti huomasivat pienen virheen siinä, aivan videon alussa. Siinä sanottiin näin: ”Universumi syntyi suuressa räjähdyksessä, 13,7 miljardia vuotta sitten. Ennen tuota räjähdystä ei ollut aikaa, avaruutta energiaa eikä materiaa.”

    Tästä on jätetty hyvin keskenäinen asia pois ja se on se, että universumin alkutila oli sellainen, jossa kaikki energia, tila, aika jne. oli kasa jotakin hyvin tiivistä ja kuumaa. Alkusingulariteetti. Miksi tämä hyvin oleellinen asia on jätetty videosta pois? En tiedä.

    Mutta tekijöiden kunniaksi voin silti sanoa, että tämä lause paikkasi tätä, hieman hätäisesti kerrottua kokonaisuutta: ”Joten lähes ei-mistään, avaruus laajeni ajatusta nopeammin valtavaan kokoon. Lähes ei mistään, niin 🙂 Ja se laajeni valoa nopeammin, mutta ymmärrän, että he käyttivät sanoja ”ajatusta nopeammin” vain kielikuvana.

    Ogeli

    Mistäs tiedät, että sielumme ovat energiaa? 🙂 Minkähänlaista energiaa sitten sielumme mahtavat olla?

    Karhu IV:

    ”Jumalanhan sanotaan olevan ikuinen ja jokaisessa meissä. Siispä energia jonka on aina täytynyt olla ja tulla olemaan = jumala.

    Jumalan sanotaan olevan ikuinen jne? Otat ensimmäiseksi premissiksi asian, joka ei ole verifioitavissa, sitten otat toiseksi premissiksi verifioidun asian (energian häviämättömyys pitää paikkansa) ja vedät tästä johtopäätöksen? Tämä on argumentaatiovirhe, jossa sinä alkuoletuksista muodostat johtopäätöksen, joka ei siitä loogisesti seuraa. Jotta sinun formaali päättelyketjusi olisi loogisesti pitävä, permissien täytyy olla totta.

    Tämä on sama asia jos vaikka sanoisin näin: Puiset pöydät ovat ruskeita. Pöytä on ruskea, joten se on puuta. Tervetuloa logiikan maailmaan. Olisi vielä paljon asiaa, mutta vähän aikaa. C U soon! 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Hyvä havainto, WeAreNotAlone! 😉 Mutta kyllä tuo oli ihan hyvä pätkä, in my opinion. Mutta vain pintaraapaisu näihin kaikkiin asioihin, mikä oli varmasti myös tämän tarkoitus.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Ohan tuo hyvä video, ei siinä mitään. Noinhan sitä voisi ajatellakkin, että kaikki olisi alkanut. Mutta silti minulle teoria muiden joukossa. Tuskin se tulee koskaan selville kellekkään, miten kaikki on saanut alkunsa.

    The others

    Ja Jumalasta on turha edes alkaa mussuttamaan kukaan, mikäli jos Jumala olisi ”luonut” kaiken, nii sillonhan joku olisi täytynyt luoda Jumalanki, mut sitähän se ei tahdo kellekkään paljastaa 😉
    Ja tässä tulee esille hänen oma slogani, ”kaikella jolla on alkunsa, on myös loppunsa”. Eli joskus Jumalanki aika koittaa, mikäli hän on siis ”olemassa”.

    Ja oma teoria Jumalan suhteen, mikäli hän ny siis on olemassa, nii hän on se pieni tai suuri vihreä/harmaa alieni. Joka vaa leikkii Jumalaa, hänen kehittyneellä teknologiallaan, tai sitten hänen rotunsa ”voimallaan”, esim teletapia.

    Satoja vuosia sitten, kun ihminen lähti seilaa seitsämälle merelle, ja kun tutkimusmatkailjat saapuivat Amerikkaan, osa alkuasukkaista pitivät heitä Jumalina. Ja osa kysyivät heiltä, että tuletteko te tähdistä(he ovat jotain nähneet taivaal).
    Pointti on se, että ihmiset(alkuasukkaat esim) satojen ja tuhansien vuosien aikana, ovat aina pitäneet ylempiarvoisia kuninkaina tai Jumalina, koska heillä on ollut jotain ”magiaa”, esim ihmisillä tuliaseet ja hevoset. Ja muinaisina aikoina niitä ufoja on pidetty ja nähty Jumaliks. Koska taivaallahan ne Jumalat aina asustaa kertomuksis ja uskomuksis.

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone

    Täytyy myöntää, että kommenttisi ovat hiljalleen ottaneet yhä paremaa suuntaa, omasta näkökulmastani 🙂 Tuli mieleen tuosta kommentistasi Arthur C. Clarken kuuluisa lause:
    ”Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.”

    Näihin sanoin lopettelen tältä illalta, yövuoro kutsuu taas. Adieu!

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Johtuu varmaa siitä, että olen ny lomalla, nii aivosolut voivat vapaasti leijailla 😀

    Älä hajoo yövuoroon, se on pirullista touhuu. Tein joskus yli vuoden pelkkää yövuoroo. Mut sekin työ on takana päin onneks. Nyt vedän kuppia täs 😀

  • Jugi sanoo:

    Helpoimmalla tavalla pääsette, kun sanotte, että universumi on vain ollut koko ajan.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jugi

    Näin minä luulen joo. Elämää syntyy ja kuolee jatkuvasti, myön niiden supernovien kautta. Mutta ei, en usko alkuräjähdykseen.

  • tomppa sanoo:

    Sinänsä mukavaa, että löydätte ensi kesänä uuden aiheen kun suurin huoli taitaa olla valtiomme pankkitukien suuruus. Silloinkin…

  • tomppa sanoo:

    Mutta eihän me voida tutkia sellaista asiaa, kuten mitä oli enen alkuräjähdystä, koska sieltä ei mitään informatiota, kuten ei avaruuden laajenemisestakaan meidän havaintokenttämme ulkopuolelle, kaikki ne mitä ei voi todentaa on uskon asioita, vaikka siellä olisi se kuuluisa spakettihirviö, tämä asia tajuta tuottaa monelle ongelmia.

  • tomppa sanoo:

    Muu teoretisoin menee enmmän tai vähemmän uskontojen puolelle. Ja meneekin.

  • Ogeli sanoo:

    WeAreNotAlone, 99,9 % varma, koskaan kukaan ei voi sanoa 100 % varmaksi.

    Vergilius, sielumme ovat tietoista ja ikuista energiaa. Muuten en osaa sitä vain näin ihmisenä selittää. Ruumiimme on vain kuin kotelo johon moni meistä samaistuu turhankin paljon.

    Aineettomassa tilassa ei mieti aikaa, koska se on egon luoma käsite. Ilman aikaa ihmisego on turha ja se romahtaa.

    Alku ja loppu ovat turhan monimutkaisia käsitteitä. Alku on tietyssä määrin olemassa, mutta loppua ei oikeastaan koskaan ole. Loppu on aina alku. Kuolema on transformaatio. Elämä on loputonta sykliä.

  • Jugi sanoo:

    Elämä on loputonta? Ei kai? Alkaa tuntua jo aika tylsältä. Ainiin se unohduksen verho eihän me muisteta edellesiä elämiä 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Niin. Paitsi, että kun etenet 4D-tasolle ja sitä pidemmälle, niin muistat kaiken! 😀

    Kun iättömyys alkaa tylsistyttämään (mikä on tavallaan mahdotonta koska se on puhdasta ekstaasia), niin sinulla on myöhemmin mahdollisuus lähteä kokemaan 3D-elämää uudestaan, kun olet auttamisen tiellä eli haluat toimia apuna muille. Siinä on toki riskinsä, koska unohtamisen takia on mahdollista, että luot itsellesi karmaa useiden elämien ajaksi. Se toki on osa peliä, ei sen kummempaa. 🙂

  • Karhu IV sanoo:

    ”Otat ensimmäiseksi premissiksi asian, joka ei ole verifioitavissa, sitten otat toiseksi premissiksi verifioidun asian (energian häviämättömyys pitää paikkansa) ja vedät tästä johtopäätöksen? Tämä on argumentaatiovirhe, jossa sinä alkuoletuksista muodostat johtopäätöksen, joka ei siitä loogisesti seuraa. Jotta sinun formaali päättelyketjusi olisi loogisesti pitävä, permissien täytyy olla totta.”

    Eli koska en puhu verifioitavissa olevista asioista, en saa puhua ollenkaan, tai siis, sinun mielestäsi sillä ei ole merkitystä. Eihän kukaan voi verifioida näitä asioita toistaiseksi. En ole väittänyt puhettani tiedoksi, faktaksi, todistetuksi. Minä pohdiskelen. Mielestäni en silloin tee argumentaatiovirhettä.

  • Karhu IV sanoo:

    Koska jotkut näyttivät pitävän linkkaamastani videosta, tässä toinen, koskien suhteellisuusteoriaa. Kannattaa myös katsoa kvanttimekaniikkaa/fysiikkaa käsittelevä video, se vasta oli mielenkiintoinen 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=hvc6NmfqjLE&feature=relmfu

    Tässä itse projektin sivut, jotka materiaalia tekee:
    http://www.cassiopeiaproject.com/videos2.php

    Projekti on suunnattu opiskelijoiden ja opettajien käytettäväksi ilmaiseksi. Oikeudet ilmaiseksi näyttämiseen on kustantanut eläköitynyt ammattifyysikko joka haluaa jakaa opetusta.

  • Jugi sanoo:

    Aika ihmeellistä ajatella, että me muistetaan 4D ulottuvuudessa edelliset elämät 🙂 sitten kun osaan matkustaa ajassa taaksepäin niin palaan tähän hetkeen ja muistelen näitä aikoja tulen moikkaamaan teitä 😉

  • Karhu IV sanoo:
  • jatu sanoo:

    Jugi: En ole varma uskonko jälleensyntymiseen. Tiedätkö miksi ihmiset, jotka muistavat aiemmat elämät, ovat olleet kuninkaita, kuningattareita tai muita tärkeitä henkilöitä. En nyt puhu niistä uudelleen syntyneistä Jeesuksista, joita laitokset on puolillaan. Miksi ei yhtään siivoojaa tai Masa Yardsin hitsaria ole syntynyt uudelleen? Onko nuo viimeiset kiirastulet, josta ei tarvitse enää tulla takaisin kärvistelemään?

  • Jugi sanoo:

    Ehkäpä ogeli osaa vastata tuohon 😉

  • Karhu IV sanoo:
  • jatu sanoo:

    Karhu:
    samalla kaverilla näytti olevan muitakin videoita http://www.youtube.com/user/karrpoff

  • Ogeli sanoo:

    Jatu, en minäkään aluksi uskonut jälleensyntymään. Itse asiassa minulla meni vuosia hyväksyä se. Moni ihminen on kokeillut regressioterapiaa ja oikeastaan melko monikin on saattanut elää köyhän ja kurjan elämän. Riippuu vähän yksilöstä.

    Se on pelkkä klise, että kun ihmiset ovat muka kertoneet olleensa aikansa mahtimiehiä. Moni valontyöntekijä on kohdannut entisissä elämissään väkivaltaisen lopun ja monella meistä on myös säilyneet traumat sielun muistissa jotka vaikuttavat nykyisiin elämiimme.

    Mitä tulee Jeesukseen niin hän on käsittääkseni tällä hetkellä 5D- tai 6D-tasolla. Sieltähän hänen tulevaisuuden minä oli kotoisin. Äärimmäisen negatiivinen entiteetti nimeltä Hitler joutui vain uudelleenkoulutukseen. Helvettiä ei ole eikä kukaan tuomitse meitä. Kuoleman jälkeen tarkastelemme elämämme. Jokainen meistä tulee kokemaan kaikki roolit, pimeän ja valon. Minä olen jo ollut siellä. Itse voin paljastaa omalta kohdaltani sen, että olen tullut kaukaisista tähdistä.

    Mutta nyt olen tässä ja koitan parhaani mukaan auttaa ihmisiä ja itseäni tässä muutosprosessissa.

    Se mitä olemme ollut ei oikeastaan merkitse mitään. Se merkitsee, että kuka me olemme nyt.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    En usko jälleensyntymään. Onko sellä mitään väliä itseasiassa? Enhän mä edes muista, mikä olin ”entisessä” elämässä. Vai tuleeko se ”muisto” sitten jossain vaiheessa esille siitä asiasta? 😀

  • Ogeli sanoo:

    Muistat sitten kun aika on kypsä. Ei se haittaa vaikket uskoisikaan jälleensyntymään, en minä halua kenellekään tuputtaa mitään juttuja, kunhan tuon ne vaan ilmoille. Ajattelu on yliarvostettua, sen sijaan seuraa sydämesi ääntä ja tunne.

  • Jugi sanoo:

    Minä taidan olla ensikertalainen tällä 3D planeetalla 🙂 Nasa oli muuten tiedottanut, että planeetta nibiru menee 21.7.2012 todella läheltä maapalloa ja se voi saada aikaan vaikka mitä ihmeellistä.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jugi

    Laita linkkiä tosta planeetasta. Mä en jaksa ettii, ku oon lomalla 😀

  • Jugi sanoo:
  • Vergilius sanoo:

    Karhu IV

    Se, mitä esitit, oli argumentaatiovirhe. Aivan sama pohdiskeletko, vai et. Sillä sanomasi asia on väistämättä joko tosi, tai epätosi. Eli joko A=A tai A = ei-A. Ei ole kolmatta vaihtoehtoa.

    Saapa nähdä, iskeekö tuo infamous Nibiru nyt tällä kertaa. Ensimmäinen alkuperäinen ennustus piti toteutua jo vuonna 2003, mutta kun ei tuo tuomionpäivä silloin tullutkaan, se sitten siirrettiin vuoteen 2012. Kätevää 🙂

    Mukavaa illanjatkoa kaikille, palailen huomenissa! 🙂

  • Telemakkara sanoo:

    ”http://weeklyworldnews.com/headlines/42896/earth-to-collide-with-nibiru-on-july-21-2012/

    Lomalla viimeinkin :)”

    Minulle tuottaa suuria vaikeuksia päättää, olitko tosissasi Weekly World Newsiin linkittäessäsi.

    Varmuuden vuoksi kuitenkin huomautettakoon että Weekly World News on satiirinen julkaisu, jonka totusarvo on jotakuinkin Aku Ankan luokkaa.

  • Jugi sanoo:

    Ihan kuule leikillä laitoin 😉

  • Karhu IV sanoo:

    Vergilius:

    Hyvä on, tästä lähtien sinun kanssasi siis ei tarvitse keskustella mistään muusta kuin todistetuista faktoista.

    Siinä tapauksessa suosittelen sinua silloin menemään vaikkapa tiede.fi foorumeille, vai haetko täällä itsetunnollesi kohotusta? 🙂

  • Karhu IV sanoo:

    Vaikutat Vergilius erittäin viisaalta kertoessasi että niburun törmääminen maapalloon on epätodennäköistä, ja etten kykene todistamaan jumalan olemassaolon mahdollisuutta.

  • jatu sanoo:

    Jos Jumala on olemassa, hänen pitäisi olla kaikki tietävä? Eikö?
    Eikö Jumalan olisi pitänyt tietää, mitä tapahtuu Aatamille? Eikö omena ollut selvää peliä? Onko kaikki vain isoa leikkiä, koska kaikki on jo tiedossa, samoin tämän viestin kirjoittaminen?
    Pelleileekö Jumala meidän kanssa? Olemmeko kuin metroja, kaikki tietää mihin metro menee, paitsi metro itse?

  • Ogeli sanoo:

    Elämä on kuin roolipeli. Jokainen näyttelee pääosaa oman pelinsä pääjuonessa, mutta voit valita, että mitä sivupolkuja pitkin kuljet. Ei oikeastaan ole väärää tai oikeaa valintaa, on vain joko ykseyden tai erillisyyden tie joka kuitenkin lopulta johtaa valoon. Vaihtoehtoja voi kuitenkin olla tällä pitkällä matkalla lähes loputtomasti.

    Jumala = kaikkeus = me. Me olemme itse valinneet elävämme uusia rooleja hyvityksenä aiemmista teoistamme. Tosin vaikka kokisit tässä elämässäsi jostain syystä kärsimystä, niin ei se välttämättä tarkoita että olisit tehnyt jotain huonoa aiemmin ja että sinulla olisi vielä karmaa maksettavana. Joillakin korkeamman värähtelytaajuuden omaavilla ihmisillä voi olla komplikaatioita olla alemman värähtelytaajuuden Maassa eikä se ole sen ihmeellisempää. Moni meistä on täällä tällä hetkellä vain boostaamassa oman tietoisuudensa kasvua, koska nyt on merkittävä hetki historiassa. 🙂

    Leikkinähän tämä kaikki pitäisi ottaa, kunhan vain muistaa ottaa muutkin huomioon. Minun mielestäni ihminen on oikeutettu olemaan vapaa tekemään aivan mitä tahtoo niin kauan kun hän ei aiheuta harmia muille.

  • Jugi sanoo:

    Voisinko olla jotenkin yhteydessä korkeimpiin ulottuvuuksiin, koska olisi heille vähän asiaa 🙂

  • jatu sanoo:

    heh, totta. Minäkin voisin vähän avautua 😉

  • jatu sanoo:

    Onko meille annettu ”vapaa tahto”? Koska jumala kuitenkin tietää kumman me valitsemme ennen meitä, eikö?

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ettekö te ymmärrä, Jumala ja Saatana on yks sama henkilö. Jos minä esittäytyisin Jumalana, nii olisin myös Saatana, näin mä saisin kaikkien sielut 😀

    Muistan kun joku tunnettu professori teki numerologiassa Jumalan nimestä jotain tutkimuksii, nii siitä paljastui, että hän olikin itse paholainen.

    Tos on esimerkki.

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Gematria

    T:kännis oleva WeAreNotAloneee

  • Ogeli sanoo:

    Vastasitkin jo osittain omaan kysymykseesi, toisaalta mitään ei ole kiveen kirjoitettu. Vapaa tahto on ainoastaan Maan päällä ja sen takia tänne haluaakin moni tulla kokemaan kovaa opetusta. Muilla tasoilla ihmiset ja olennot ymmärtävät todellisen jumalallisen potentiaalinsa. Oppiminen voi tapahtua nopeasti ja tehokkaasti ainoastaan unohduksen verhon kautta. Kärsimys on elämän suurin opettaja.

  • jatu sanoo:

    ok, kiitos vastauksestasi.

  • Jugi sanoo:

    Nyt ainakin olen päättänyt, että en tule 3D ulottuvuuksiin enää ikinä 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Arvon Karhu IV

    Kirjoittelen kyllä muillekin foorumeille, joiden aiheet eivät sivua tämän foorumin kontekstia. Itse olen toki valmis juttelemaan kaikesta mahdollisesta; olkoon ne faktoja tai uskomuksia. Ja itsetuntoni, on ihan hyvällä mallilla, kiitos vain 🙂 Ja on itse asiassa hankala keksiä tapaa, millä tavalla tämän foorumin kautta voisi itsetuntoa kohottaa.

    ”Vaikutat Vergilius erittäin viisaalta kertoessasi että niburun törmääminen maapalloon on epätodennäköistä, ja etten kykene todistamaan jumalan olemassaolon mahdollisuutta”

    Toisinaan tuntuu että kyllä, tämänkin kaltaisiin asioihin pitää ottaa kantaa 🙂 Sarkasmi ja ironia on aina mukava mauste keskusteluihin, etenkin jos sitä käyttää taidokkaasti 🙂

    Jatu

    Esitit hyviä pohdintoja. Eikös olekin mielenkiintoista, miten ristiriitaista tuo konsepti jumalasta on, kun sitä tuolla tavalla oikein lähtee miettimään? 😉

  • Ogeli sanoo:

    Jugi, moni saattaakin niihin kyllästyä pitkäksi aikaa. 😀

    Mutta siten toisaalta osaamme myös arvostaa entistä enemmän sitä mitä meillä ei ole tässä elämässä ollut.

  • jatu sanoo:

    Vergilius:
    Uskonto tosiaan tuntuu olevan täynnä ristiriitoja.
    Vapaatahto on uskovaisten mustakortti, joka voidaan heittää pöytään paikassa kuin paikassa. Vähääkään silti uskovaisia arvostelematta. Teillä on jotain mitä minulla ei ole.

  • Jugi sanoo:

    Ogeli, oisko sulla jotain vinkkejä kommunikointiin ylempien tietoisuuksien kanssa?

  • Vergilius sanoo:

    Jatu

    Vapaa tahto? Niin 🙂 Esimerkiksi kristinuskossa voi jopa syyllistyä ajatusrikokseen; synnin mittapuut täyttyvät ilman konkreettisia tekoja -riittää, että ajattelet syntisesti. Otetaan vaikka esimerkiksi käsky X:

    10. Käsky

    20:17 Älä himoitse lähimmäisesi huonetta. Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa äläkä hänen palvelijaansa, palvelijatartaan, härkäänsä, aasiansa äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa.”

    Ja muitakin esimerkkejä löytyy vastaavasta kaikkien 600+ -käskyjen joukosta. Ajatusrikos? Aikamoista taivaallista totalitarismia, in my opinion. 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergilius

    Näinpä. Ja silti Jumala himoitsee ihmisten sieluja, että he olisivat ikuisesti hänen palvelijoitaan.
    Tässä tuleekin toinen slogani, että ”Jumala loi ihmiset omaksi kuvakseen”, tais olla toisinpäin, että Jumala ”loi” ihmiset omaksi huvikseen/ilokseen 😀

  • jatu sanoo:

    Uskonto on liian täynnä ”musta tuntuu” ja ”tämä on aina ollut niin..”

  • Vergilius sanoo:

    Kyllä itse näen tämän niin, että ihminen loi jumalan/jumalat omaksi kuvakseen 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Jep, käsitykset Jumalasta/Jumalista. Mutta taivas yhdistää näitä suurimamman osan Jumalien asunpaikasta. U-F-O 😉

  • Israfel sanoo:

    UFOt on jotain lentävii jumalia vai? 😀 Nojoo, saa uskoo mihin tykkää! (sä voisit vaiks rukoilla, et ne laskeutuis niin saataisiin porukkaa messiin ja uskomaan tähän uuteen kulttiin) Ogeli jos vapaa tahto on vaam maan päällä eiks sit sitä ole muualla noissa sun toisissa ulottuvuuksissasi? Eiks sun mielest voi mittää oppia ilman vapaata tahtoo tai kokee kovia kokemuksia, kuten sanoit.

    Eiks noissa muissa ulottuvuuksissasi sit ole vaapaata tahtoa? ”Jes sit kun mä värähtelen nirvanaan niin mun ei tarvii enää miettiä mun tekmisiä ja voin heittää vastuun jorpakkoon! No more free will for this zombie, thanks! Braaaains!” 😛

  • jatu sanoo:

    Israfel:
    Sano yksikin pätevä syy, miksi esim. Jeesus ei voinut olla ufolainen? Ihmiset on olleet taikauskoisia aikojen alusta asti. Viikko pari sitten uutissisa kerroottiin, miten poltettiin noitia ja manattiin pahojahenkiä.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Israfel

    Toki, voit alkaa ottaa selvää kirjallisuudesta ja dokkareista. Nii ehkä se totuus tulee selville 🙂

  • Israfel sanoo:

    Ufolainen? 🙂 Mä kerron sulle heti hyvän syyn. Jeesus ei ollu ufolainen koska Jeesus oli liskokansaa, joka tälläki hetkel soluttautuu kaikkiin hallituksiin! Mul on yhtä hyvät todisteet tästä kun sul on ufolaisista lähi-idän heimolaisten keskuudes 2000 v sit 😉

    Ooks kelannu miks porukka on ollu taikauskoine ja että huuhaaporukkaa riittää yhä 😉 koska sillon aikanaa me ei tiedetty mistään mitään ja nykyään me ei haluta tajuta tai hyvöksyy et tää reaalimaailma on kaikki mikä’ on totta ja et ollan yksin ilman mitään korkeampaa tai ”superparanormaalia” juttuja 🙂 Hyvin teil huuhaaporukalla siis menee. Ootte oikein ottaneet mittavii askeleit tuosta barbaarisest aikakaudest! Olol.

  • jatu sanoo:

    heh heh, totta.

  • Jugi sanoo:

    Israfel, voisitko kirjoittaa selvemmin, kiitos.

  • Israfel sanoo:

    Sorry Jugibaby, mää vähän hosun aina kun näperrän näiden kirjainten parissa vauhdilla ja tulee välil vähän mongerrusta ;D Mut koetan et pointti tulee selkeeks kaistiät! Pitäisi varmaan mennä kielikylpyyn (Suomen kielen) loll. Mut joo, onhan mukavaa kuiteski lukea selkeet skriivausta.

  • Jugi sanoo:

    Ei se mittään, johtuu musta, kun en osaa teijän murretta 😉

  • jatu sanoo:

    Israfel: Mistä olet?

  • Israfel sanoo:

    Mä asustelen Suomen pääkaupungissa. Eli ihan perus stadilainen dallaaja 🙂 Mut tsekkaillaan, meitsi painuu punkkaan…. nyt!

  • Ogeli sanoo:

    Jugi, en omaa mitään erityisiä kykykjä enkä ole tietääkseni kontaktihenkilö. Ainoa tapa miten itse olen päässyt korkeampaan yhteyteen universumin kanssa on meditaatio. Tarkoitus siinä on hiljentää oman mielen, eli egon turhat ajatukset täysin, jotta voit hiljentyä ja alkaa vastaanottamaan todellisen minäsi viestejä. Wespakin on laittanut paranormaaliblogiin ja henkimaailmaan hyviä juttuja, miten voi vaikkapa meditaatioäänitteellä yrittää visualisoida oman henkioppaansa.

    Israfel, muissa ulottuvuuksissa vapaa tahto ei ole tällaista. Koska jokainen tiedostaa oman jumalallisen alkuperänsä niin myös se tarkoittaa, että kaikki kykenevät luomaan ja liikkumaan ajatuksen voimalla. Elämä on enimmäkseen pelkkää iloa ja onnea. Se selittää suurimmaksi osaksi myös nämä ufot ja valopallot. He liikuvat siis ajatuksen voimalla, joka on niin nopea ettei sitä pysty edes selittämään. On toki myös mekaanisia laitteita, mutta ne ovat huomattavasti vähemmän kehittyneitä.

    Puhtaammissa ulottuvuuksissa et pysty salaamaan ajatuksiasi muilta, koska kommunikaatio on enimmäkseen telepaattista.

    Itselläni on välähdyksiä muista valomaailmoista, mutta tietoisessa mielessäni ei ole muistikuvia. Olen ajatellut käydä kaivelemassa tietoja regressioterapista, ihan vain tyydyttääkseni oman uteliaisuuteni. 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Ogeli

    ”Se selittää suurimmaksi osaksi myös nämä ufot ja valopallot. He liikuvat siis ajatuksen voimalla, joka on niin nopea ettei sitä pysty edes selittämään. On toki myös mekaanisia laitteita, mutta ne ovat huomattavasti vähemmän kehittyneitä.”

    Hämmästyttävää. Olisi mukavaa tietää, mistä olet saanut tuollaista täsmällistä informaatiota käsiisi?

  • Vergilius sanoo:

    Kommentti haavissa taas… 🙂

  • Jugi sanoo:

    Ogeli, oletko koskaan kokeillut ruumiista irtautumista? Oletko onnistunut siinä?

  • Ogeli sanoo:

    En ole ainakaan tietoisesti yrittämällä onnistunut. En tiedä mistä se johtuu vaikka olen siihen kuinka monta kertaa pyrkinyt. En ole sitä jaksanut sen enempää yrittää pakottaa, sille on varmaankin jokin syy.

    Nykyään olen entistä enemmän harjoittanut kolmannen silmäni käyttämistä ja pystyn näkemään sen violetin ”täplän” jopa ilman sulkematta silmiä. Sen jälkeen rupeaa tulemaan niitä psykedeelisiä kuvioita näkökenttään.

    Eilen meditoidessani puhdistin kaikki chakrani ja kun pääsin selkärankaani pitkin kolmannen silmäni kohdalle niin rupesin näkemään sähkön virtaavan ja kipinöivän kun pidin silmiäni suljettuna. Silmäni siis pyörivät samaan tahtiin kuin REM-unta nähdessä. Olisi kiva tietää, että jos minuun olisi tuolloin kytketty aivokäyrä niin mitä se olisi näyttänyt.

  • Ogeli sanoo:

    Hieman syvempää tekstiä sielusta:
    http://www.jeshua.net/fi/lightworker/jeshua8a.htm

    ”Älä pelkää kuolemaa. Kuolemaa ei ole, on vain muutos.”

  • jatu sanoo:

    En pelkää kuolemaa, vaan kuolemista.

  • jatu sanoo:
  • Ogeli sanoo:

    Tarkoitatko jollakin tietyllä tapaa kuolemista?

  • Jugi sanoo:

    Katsoin dokumentin jimiltä, jossa kerrottiin, että raamatun mukaan lopun aikoina Jeesus ja saatana taistelevat ihmisten sieluista. Taistelu kestäisi seitsemän vuotta. Loppujen lopuksi Jumala tuhoaisi koko universumin. Tuleeko tämä tapahtumaan vai onko se vain vertauskuvaa?

  • jatu sanoo:

    Ehkä sitä viimeistä 5 minuuttia?

  • Ogeli sanoo:

    Entäpä jos kuolemasi tapahtuu ennenkuin ehdit edes sitä huomata? Tai unessa. Ei oikeasti tarvitse pelätä kuolemaa.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jugi

    Katoin saman dokkarin. Siinä sanottiin, että taistelu kestää 7 vuotta, sitten lopuks Saatana laitetaan kahleisiin ja Saatanan seuraajat heitettäisiin tulimereen. Ja Jeesus hallitsee 1000 vuotta maan päällä, ja jonka jälkeen tulee lopullinen taistelu. Jumala ja Saatana ottaa viimeisen kerran yhteen, jonka jälkeen Saatanan heitettäisiin sitten sinne tulimereen ikuisesti, sen 1000 vuoden jälkeen kun on ollut kahleissa. Näin on kirjotettu. Täytyy sanoa, että kuullostaa aivan hassulta suunnitelmalta. Jopa Jumalalta ja niiltä profeettojen suusta, mitä on kirjotettu Raamattuun aikojen alusta. Ei hyvää päivää. Ja tämmönen tarinointi menee sitten uskovaisiin läpi. Jos toi pitäisi paikkaansa, nii se vaa todistaa, että Jumala yhtä hullu kuin itse Saatana(Luulen, että kyseessä on sama heppu).Miksi ihmisten pitäisi palvoo tollasta pöpipäätä, joka luulee, että sen sanat ja teot, jne ovat kaikista oikein ratkasu. 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Oonko mä vielä ainut, jolla kommentit odottaa hyväksyntää tääl välil? 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Kirjotin ison kommenttin äskön tohon, joka odottaa hyväksyntää, mut ei näköjää nämä pienet kommentit. Kuten ehkä varmaan tää 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Katos joo ei 😉

  • jatu sanoo:

    Siellä on ollut tuhma sana 🙂

  • Jugi sanoo:

    Minunkin kommenttini odotti hyväksyntää, mutta nyt se on näköjään tullut 🙂

  • Wc Veera sanoo:

    Miks kaikki sanoo lentäviä lautasia UFOiks

  • kalle sanoo:

    MOIKKA MITÄ KUULUU HUHUU

  • Niina sanoo:

    Moi

  • tIMO sanoo:

    Moi

  • ::::::.-.:____-_____________________________________________________________________________________________________________________________________________- sanoo:

    ALIENi

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto