ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Exopolitics 2010 – Mary Rodwell

Mary Rodwell kertoi vuoden 2010 Exopolitics-messuilla ufokontaktitapauksista ja niiden vaikutuksista ihmisiin.

Mary on tutkinut yli 1600 kontaktitapausta keräten tietoa muistojen, kertomusten ja mm. erilaisten piirustusten kautta. Hän kertoo, että ihmisillä on muistoja siitä kun he ovat olleet avaruusaluksissa ja heille on opetettu mm. fysiikkaa. Osa on ollut vauvaikäisiä jotka ovat oppineet hyvin nopeasti puhumaan ja lukemaan.

Mary Rodwell kertoo luennollaan miten yksi poika oppi lukemaan jo 2-vuotiaana ilman vanhempien opetusta, osa kontakteissa olleista ihmisistä taas on oppinut avaruuskieliä ja parantamaan henkisiä sekä fyysisiä sairauksia.

Mary Rodwell – The New Humans

Katso myös Mary Rodwellin haastattelu vuodelta 2010.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: Exopolitics 2010 – Mary Rodwell

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jatu sanoo:

    Olisi varsin mielenkiintoinen työ.

  • Israfel sanoo:

    Ei paha bisnesidea. Kyllä noit hörhöjä aina riittää, ja varmaan bisneskin käy mallikkaasti nois piireissä. Onhan näit kaukoparantajiakin, joka ei ees näe asiakastaan vaan sanoo et:

    ”joo mä sit tos tiistaina klo 14 paikkeilla aloitan taän energiansiirron, et jos tunnet jotain poikkaeavaa, ihan mitä vaa, niin se oon mä! Mut ei toi yks kerta riitä valitetavasti sun vaivaan. Jotta me voimme olla varmoja niin täytyy tehdä tää säännöllisesti noin 5-10 kertaa. vaan siten voimme taata parhaan lopputuloksen. Ja muista eneergiasiirtojen välissä huolehtii terveydestäs, syä monipuolisesti, liiku useamman kerran viikossa ja pidä huoli siitä, että nukut riittävästi ja muista ottaa lääkkeesi. Se olis 25 egee kerta.”

    Minusta tulee sit varmaan nelikymppisenä eksopoliitikko. Ja energiahoitaja. Saa päiväduunin lisäks vähän sivutienestiä hörhömarkkinoilla. Jossain verovapaassa, tai matalaveroisessa maassa.

  • Entity sanoo:

    Ajattelitko, että niin halvalla menisi kuin 25€? Vähintään 80€ kerta sen olla pitää, eihän kukaan muuten usko moiseen.

    Mutta rahastamista lukuunottamatta olen oikeasti vastuullisen energiahoidon puolesta. Niin kauan kun kyseessä ei ole lääkärin hoitoa vaativan patologisen sairauden hoito on jokaisen oma asia mihin rahansa laittaa, jos kokee saavansa avun vaivoihinsa.

  • Entity sanoo:

    Hei mutta tämähän on ihan oikeasti mielenkiintoista asiaa, jos suodattaa pikkuisen tuota ”todisteet ovat tekemälläni DVD:llä, jota saa nettikaupastani” osastoa.

    Indigolapsista en tiedä mitään. Tarkoitan sillä sitä, että en tunne yhtäkään lasta joka osoittaisi mitään erikoisempaa käytöstä tai olemusta kuin vanhempansa. Mukaanlukien omat lapseni, jotka ovat vanhempien sukulaisteni mukaan aivan samanlaisia kuin itse olin lapsena (no, itse olin outo lapsi).

    Mutta mielenkiintoinen aihepiiri, oli siitä itse sitten mitä mieltä tahansa.

  • Ampuja sanoo:

    No tuota tuota. Käytännössä tuota materiaalin myyntiä voi katsoa siltä kantilta että jotain tarviis saada suuhunpantavaksikin. Nyky-yhteiskunnassa kun ei ilmaista leipää ole vaikka idea olis miten hyvä tahtojaan, nämä ihmiset kuitenkin tekevät tuota työtä päätyönään ja tarvitsevat siitä myös maksun.

    Tietenkin kaikenlaisia enemmän tai vähemmän huijareita mahtuu joukkoon. Eli ei tuokaan nyt niin utopistista ole. En oikeastaan näkisi sitäkään ihmeellisenä juttuna että joku vanhempi ihminen joka omaa tarinoissa mainittuja kykyjä jotain kykyihinsä liittyvää työtä jotta saa siitä rahaa. Sen enempää huijaamatta siinä. Eikös tuo ole aika win-win tilanne.

    Toki jos asiakas/suurin osa massasta näkee tällaisen asian lähinnä humpuukina ja kokee että kyseinen toiminta on lähinnä kusetusta niin mikäs siinä. EN nyt näkis että tässä paljon enemmän mennään harhaan sitten muustakaan fantasia tavarasta johon ihmiset voivat kuluttaa rahaansa yhtä lailla.

    Tietenkin eri asia tämän ”todellisuus” käsitteen kanssa tämä juttu. Asiaa pitäisi joka tapauksessa tutkia enemmän ja avoimemmin mielin. Omasta mielestäni ainakin nyky-yhteiskunnan perus ”mediatarjonta” ja muut ”opit” mitä tankataan ihmisten päähän peruskouluasteilla joka antaa heille mahdollisuudet toimia kapitalistisessa pyramidihuijauksessa jossain asteikossa. Ei välttämättä kuitenkaan palvele kauheasti tällaisen ”korkeamman totuuden” oppimista tai vastaavaa. Vai kuinka monta kertaa olette meditoineet tätäkin videoita katsoessanne?

    Vai voiko tämän lokeroida ”uskomus-huuhaaksi” sen saa jokainen päättäköön itse.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto