ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

DNA-testi ja valheenpaljastuskoe todisti alienvierailun

My Mum talks to aliens -nimisessä dokumentissa käsitellään Mary Rodwellia, joka on ufoterapeutti. Mary ottaa vastaan mm. kontakteista kertovia ihmisiä. Hänen poikansa on kuitenkin skeptikko.

Tässä pieni pätkä dokumentista. Maryn luona vierailee Peter Khoury, joka kertoo tulleensa vaaleaihoisten, pitkien, ihmismäisten avaruusolentojen vierailemaksi. Tästä hänellä on myös DNA-todisteita.

Katso koko dokumentti tästä.

Peter Khouryn antamasta DNA-näytteestä ja hänen muista kokemuksistaan voit lukea lisää täältä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

23 kommenttia aiheeseen: DNA-testi ja valheenpaljastuskoe todisti alienvierailun

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jakemään sanoo:

    ..Jos tämä on kerran jo -92 vuodelta, miksei niitä DNA-todisteita ole vieläkään tutkittu…? Aika vaikea uskoa. Voitte poistua nyt takaoven kautta.

  • Wespa sanoo:

    Siis todisteethan on saatu hiuksen DNA:sta ja DNA tutkittu/analysoitu.

    Tutkimuksista lisää:
    ”…the worlds first PCR (polymerase Chain Reaction) DNA profiling of a biological material imploicated in a alien abduction experience. The analysis confirmed the hair came from someone who was biologically close to normal genetic, but of an unusual racial type – a rare Chinese Mongoloid – one of the rarest human lineages known, that lies further from the human mainstream than any other except African pymies and aboriginals.

    There was a strange anomaly of it being blonde to clear instead of black, as would be expected from the Asian type mitochondrial DNA. The study concluded, ”The most probable donor of the hair must therefore be as (Khoury) claims: a tall blonde female who does not need much color in her hair or skin as a form of protection against the sun, perhaps because she doesn’t require it”

    Tutkimuksista tarkemmin vielä lisätietolinkistä jonka tarjosin artikkelissa (katso kohta ”The Hair Root DNA Sequence”).

  • Jopelius sanoo:

    Voi herranjumala… Siis alienin DNA:ta? Miks ihmeessä vieras äly perustuis edes DNA:han? Eihän se ole edes olennaista, niiden pohjalla voi olla jokin muu ohjaava asia.

  • Nexeon sanoo:

    Jopelius:

    Vaikka kyseessä olisi vieraita maapallon ulkopuolelta, ei välttämättä tarkoita etteikö heilläkin olisi DNA:ta. Olet kyllä siinä oikeassa, että kaikki elämänmuodot eivät aina välttämättä perustu DNA:han, jotkin entiteetit voivat olla esim. valoa tms.

    Mun mielestä pitäis ennemminkin miettiä ja keskustella mitä mieltä porukka on tuosta hepusta, puhuiko hän totta? Melko vakuuttavan oloiselta ainakin kuulosti, mutta väärennettiinkö esim. valheenpaljastustesti? Olivatko kaikki videolla olleet henkilöt yhdessä samassa ”juonessa”? Olisi mukava saada asian tiimoilta muutenkin lisää tietoa, etenkin kun tämä on tapahtunut jo kohta 20 vuotta sitten. JOS tuo pitää paikkansa, se kyllä vahvistaa sitten erään toisenkin tapauksen josta olen jostain kuullut/lukenut jokinen aika sitten. En nyt muista tapausta yhtään sen tarkemmin muuta kuin sen, että siinäkin kuvailtiin pitkiä ihmisennäköisiä olentoja joilla oli valkoinen tukka.

  • Gona sanoo:

    Mielestäni ihan turha video, vaikka tuossa tuo jengi ei olisikaan lavastanut valheenpaljastustestiä, ja voitaisiin periaatteessa todistaa että kaveri ei valehtele.. Niin entäs sitten? Ei tuo johda oikeen mihinkään, paitsi tekee kaverin tarinoista mielenkiintoisempia kun hän niitä kavereilleen kertoilee nuotiolla.. 😀

  • JambaB sanoo:

    En jaksa ees kattoo tännösii mut eikö se riitä että dude itse uskoo noihin juttuihin päästäkseen kokeesta läpi. Valheen paljastuskue siis ei kerro totuutta vaan sen minkä itse koehenkilö tuntee todeksi.

  • jatu sanoo:

    Hauska lukea kommentteja. Vaikka skeptikon eteen tuotaisiin ihka elävä avaruusmies niin ei se vaan usko. Mikäli dna on totta niin hitto soikoon, onhan se selvä todiste! Valheenpaljastuskokeeseen en ota kantaa.

  • Gona sanoo:

    Jatu:

    Just jotain tuollaista tartteis että sillä olisi edes jotain merkitystä! Koska mitä hyötyä tästä 20v vanhasta jutusta on enää kenellekkään.. Jos se on totta niin se on, ei oikeen muuta mitään.

  • mekadolion sanoo:

    ”DNA-testi ja valheenpaljastuskoe todisti alienvierailun”

    Voi teitä poloisia, olette taineet nukkua lukion biologian tunnit. Kertokaahan minulle miten ihmeessä DNA-testi voi todistaa maan ulkopuolisesta älystä, jos ei ole vertailukohdetta maan ulkopuolisen älyn DNA:sta? Ei ole siis maan ulkopuolisen älyn dna-karttaa, jolla voitaisiin todistaa väittämä oikeaksi. Vai onko vertauksena ollut ihmisen dna-kartta? Kuka tämä neropatti ”tutkija” on, joka nyky Dna-tutkimuksessa on muita edellä? Noh, ainakin hyvät naurut sain taas.

  • luuskakoipi sanoo:

    20-vuotta sitten dna tutkimusmenetelmät oli hieman erilaiset kui nykyaikana. Ainakin selittää sen mikä tässä jutussa mättää ja pahasti. Ylättäen tämän olion dna todisteet hävisi, kun otettiin käyttöön uusin RFLP -analyysi, jolla todistaminen olisi ollut 100%. Haiskahtahti toi juttu muutenkin pahasti.

  • awddadaw sanoo:

    ”Voi teitä poloisia, olette taineet nukkua lukion biologian tunnit. Kertokaahan minulle miten ihmeessä DNA-testi voi todistaa maan ulkopuolisesta älystä, jos ei ole vertailukohdetta maan ulkopuolisen älyn DNA:sta? Ei ole siis maan ulkopuolisen älyn dna-karttaa, jolla voitaisiin todistaa väittämä oikeaksi. Vai onko vertauksena ollut ihmisen dna-kartta? Kuka tämä neropatti “tutkija” on, joka nyky Dna-tutkimuksessa on muita edellä? Noh, ainakin hyvät naurut sain taas.”

    Riittänee että todistettiin ettei dna kuulu ihmiselle?

  • Hexa^^ sanoo:

    jaa turha video. haha
    tuohan on taas yksi niistä Varteen otettavista videoista.
    sitäpaitsi kuviteels nopeasti esimerkki, skeptikot eivät käsitä miksi noin kehittynyt äly tulisi maapallolle? ehkäpä tuossa on juuri se syy että ne joiltain osin muistuttavat meitä ja meillä saattaa olla jopa yhteistä jokin kaukana historiassa.

    tuo valheelpaljastus ja yksi varteen otettavista ufo todistajista kertomassa dna tukena luetaan taas puolittaiseksi todisteeksi.

  • Hexa^^ sanoo:

    sitäpaitsi sekin tukee teoriaa että maasa vierailelet ufot kuvastaa tietyiltä piirteiltä samalta joten on hyvin todennäköistä että juuri tuankaltaisia täälä on vieraillut.

  • Kaaosjumala sanoo:

    Itse en töissä tuota videota voi ruveta katselemaan, mutta ainakaan tuossa wespan kommenttiin kopioimassa tekstissä ei varsinaisesti väitetä etteikö tuo DNA olisi kuulunut ihmiselle. Voihan se kuulua ihmiselle jolla on jonkinlainen tuntematon mutaatio, en sitten tiedä miten niitä isompi ryhmä olisi tämän tyypin luona vieraillut mutta voisihan se periaatteessa olla johonkin tiettyyn maapallon osaan rajoittuva mutaatio jossa ihmiset joilla tämä mutaatio on, ovat yhteiskunnasta karkotettuja ja elelevät keskenään jossain omassa kultissaan. HUOM: kaukaa haettu teoria, pistin vain yhdeksi mahdollisuudeksi.

    ”Ylättäen tämän olion dna todisteet hävisi, kun otettiin käyttöön uusin RFLP -analyysi”
    Sanotaan että tuo DNA-olisi ollut aitoa alienin DNA:ta ja se olisi todistettu tarpeeksi varmasti. Eiköhän mustapukuiset miehet aurinkolaseissaan ja mustissa maastureissaan olisi käynyt hakemassa sen jotta juttu olisi täysin epäilyttävä ja feikiltä kuulostava.

    Mutta mistäs sitä tietää, olisi kyllä ihan mielenkiintoista jos näitä DNA sun muita konkreettisia todisteita joku toisi julki nykypäivänäkin, eikä kaikki jutut olisi vuosia vanhoja

  • Ernest sanoo:

    Jatu: tuo minulle oikea avaruusolio niin ehkä sitten uskon

  • Jopelius sanoo:

    jatu:

    dna testi todisti että ”alien” on Maasta. Kerta se joku kiinalais-mongoli oli. Ihminen siis.. Eihän tuollainen DNA näyte todista mitään, todistaa vain sen että kyseessä oli ihminen.

  • Öfrörrö sanoo:

    Muistan lukeneeni hyvin samankaltaisesta tapauksesta jostain ikivanhasta ufokokemuskirjasta. En oikein osaa muodostaa tästä mielipidettä… DNA ehkä on todisteena, mutta tämmöiset kuulostavat aina joltain alienfetissifantasioinnilta 😐

  • Wespa sanoo:

    Öfrörrö: Luultavasti olet lukenut samasta kokemuksesta, kyseessä on aika vanha tapaus ja henkilöllä on muitakin kokemuksia.

  • Akvinolainen sanoo:

    DNA:n esiintyminen pelkästään maapallolla ei sinällään ole aivan varmaa, sillä monet tiedemiehet pitävät jopa todennäköisenä että elämä maapallolla on syntynyt nk. spanspermian kautta eli DNA voisi olla kulkeutunut tänne esim. meteoriittien tai asteroidien mukana.

    Tässä jutussa tiedot DNA:n poikkeavuuksista ovat liian puutteellisia, josta ei kannata tehdä johtopäätöksiä.Näissä on aina se outous, mitä muhevampi juttu sitä vähemmän pitäviä todisteita siitä on.

  • Minulle on luvattu !?
    Väitetyn pohjalta vieraan maanulkopuolisen elämänmuodon taholta apua lääketieteelliseen ongelmaan jonka ihminen on aiheuttanut ?

  • Vaikuttaa Ihmisen kehitys on sekava kertomus !?
    Jossa on jo niin monta yhteen sopimatonta osaa : Jos jo raamatun sisältöä on muuneltu ihmisen toimesta !? Mitä tarkoitusta se on palvellut vuosisatoja.Hallintaa ja kontrollia kuten se kaikki muukin tieto !? Ei ole vastausta:se antaa valtaapitäville lisää sitä valtaa hallita massoja,tietämätön uskoo halutun tarinan eikä epäile tai näe mitään ei halluttua ongelmaa ……

  • Feuersturm sanoo:

    Huomionarvoista on myös se, että nämä valheenpaljastuskokeet eivät todellakaan paljasta valheita, vaan reaktioita, joita kohdehenkilössä mitataan valheellisten tietojen toivossa. Testitilanteessa hermostunut, normaali ihminen voi vastata vaikka kuinka todenmukaisesti omaa nimeä kysyttäessä, mutta tulokset voivat silti kertoa toista. Täysi sosiopaatti tai muuten vaan tarpeeksi kylmäpäinen kaveri voi taas muina miehinä sanoa olevansa vaikka Kekkonen ja tulokset tukisivat väitettä täysin.

    Tuon kaverin kokemus on ainakin hänelle itselleen todellisen tuntuinen. Se ei kuitenkaan rajaa pois esimerkiksi unihalvausta tai lucid-unta, jotka ovatkin usein vastaavien kokemusten taustalla. Karvojen stoori taas voi olla mikä vaan.

  • Anders sanoo:

    Huomionarvoista on toki myös se, että koko valheenpaljastus-business taitaapi olla ns. kusetusta.

    Wikipediasta: http://en.wikipedia.org/wiki/Lie_detector

    ”In the peer-reviewed academic article ”Charlatanry in forensic speech science”, the authors reviewed 50 years of lie detector research and came to the conclusion that there is no scientific evidence supporting that lie detectors actually work.[12] Lie detector manufacturer Nemesysco sued the academic publisher for libel and forced a removal of the article from the online databases. In a letter to the publisher, Nemesysco’s lawyers wrote that the authors of the article could be sued for defamation if they wrote on the subject again.[13][14]

    The cumulative research evidence suggests that machines do detect deception better than chance, but with significant error rates[citation needed] and that strategies used to ”beat” polygraph examinations, so-called countermeasures, may be effective.[15]”

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto