FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Anthony de Mello – Havahtuminen

Ystäväni kokosi Anthony de Mellon ”Havahtumisen” siistiin ja selvään muotoon ja se on luettavissa!

Anthony de Mellon ajatuksia hengellisyydestä ja henkisyydestä.

”Koen tärkeäksi että voin jakaa hänen ajatuksiaan muidenkin luettavaksi. Toivoisin lukijoilta objektiivista tarkastelua ja rohkeutta käydä läpi tekstejä joissa vilisee paljon sellaisia sanoja kuten esimerkiksi ”Jeesus” tai ”Rakkaus”. Luulen että moni lukijoista joka omaa tieteellisen maailmankuvan (kuten minäkin) saattaa kokea jotkut tekstin osat vieraannuttavilta mutta toivon heidän kuitenkin ylittävän mahdolliset oletuksensa sillä uskon että tekstit tarjoavat jokaiselle jotakin.”

 

Teksti antaa paljon aihetta ajatteluun ja herättää varmasti keskustelua. Itsestäni olen löytänyt tämän avulla paljon uusia puolia, joihin en ennen ollut edes kiinnittänyt huomiota. Tulee luettua keskimäärin kolme lukua viikossa, joten säilyy pidempi aikaisena kokemuksena ja pystyy pureskelemaan välillä 🙂

 

SIIRRY TEKSTIIN TÄSTÄ

 

Tykkäys ja jakotoiminnot:

18 kommenttia aiheeseen: Anthony de Mello – Havahtuminen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Hexa^^ sanoo:

  tuossa on nyt kehittyneempää ulosantia joten pitääkin lukea kaikki.
  kiitos näistä;P

 • Laura sanoo:

  Yeahh! 😀

 • Gona sanoo:

  ”Mutta kuunteletteko saadaksenne vahvistusta ajatuksille, joita jo ajattelette?”

  Rehellisesti voin sanoa että en 😉 Vaikka joku olisi miten eri mieltä jostain, kuuntelen kuullakseni voisiko hän olla oikeassa ja voisinko oppia jotakin.

 • venus007 sanoo:

  Uskomatonta! Juuri pari päivää sitten sain kirjan luettua, ja nyt siitä kerrotaan täällä 😀 hieno juttu!

 • WM_ sanoo:

  Aa, heh 😀 Onko tuo ihan sama teksti mikä siinä kirjassakin? Eli onko sekin ns. kirjoitettu luento? Vai onko siinä lisää jotain muuta? 🙂

 • JambaB sanoo:

  Taidan odottaa elokuvaa

 • venus007 sanoo:

  Vaikuttaisi olevan ihan sama teksti kuin kirjassa, ja se on siis luennolta otettua matskua! 🙂

 • sansu sanoo:

  Kiitos tästä! Todella lukemisen arvoinen opus ihan jokaiselle maailmankuvaan katsomatta ja mikä parasta: humoristinen ;D

 • IFO sanoo:

  Gona, sanoit että kuuntelet vaikka joku olisi eri mieltä ja josko hän voisi olla oikeassa.
  JOS sillä asenteella kuuntelet, niin mistä se erimielisyys tulee?

  Kommenttisi oli hyvä esimerkki De Mellon ajatuksesta ”kuunteletteko saadaksenne vahvistuksia ajatuksille, joita jo ajattelette?”.

 • Gona sanoo:

  Ifo, ei vaan silloin kun hän on oikeassa.. Jos perustelee asiansa hyvin niin hän on oikeassa ja minä väärässä, sitä tarkoitan. Ja että keskustelua ei käydä sen takia että voitaisiin osoittaa että minä voitin vaan että löytyisi oikea vastaus, olipa toinen väärässä tai ei :p

 • Gona sanoo:

  Eli siis on valmis tarvittaessa myöntämään että oho, olinpa väärässä, jos näin oikeasti on eikä intä omaa kantaansa hamaan loppuun vaikka mikä olisi. 🙂

 • IFO sanoo:

  Kuka keskustellessasi määrittelee, onko vastapuoli ’oikeassa’ vai ’väärässä?’. Tietenkin sinä.

  Sanoit ”…kuuntelen kuullakseni VOISIKO HÄN OLLA OIKEASSA…”. Eli kuuntelet, onko hän kanssasi samaa mieltä.

  Kuten De Mello sanoi ”“Kuunteletteko saadaksenne vahvistuksia ajatuksille, joita jo ajattelette?”.

 • Gona sanoo:

  Niin, siis en kuuntele saadakseni mitään vahvistuksia, kuuntelen yhtä tarkasti oli hän samaa tai erimieltä. Osaan myös vaihtaa mielipidettäni. Mielestäni ongelma muodostuu, jos kuuntelija haluaa vaan kuulla vain vahvistusta omille uskomuksilleen ja ignoraa toiset mielipiteet ja lyttää ne analysoimatta.

 • Gona sanoo:

  Tietenkin olen aluksi omasta mielestäni aina oikeassa, miksi ajattelisin väärin, mutta jos vastapuoli jota kuuntelen onkin toista mieltä niin analysoin tavallaan asian uudestaan ja tarkistan myös onko mahdollista olenko itse väärässä, sillä jompi kumpi luultavasti on. Jotkuthan eivät voi (pahimmat tapaukset) ikinä myöntää olevansa väärässä, oli asia mikä hyvänsä ja vaikka sen miten heille todistaisi, he vain inttävät loppuun asti jotain järjetöntä. Heitä sanotaan yleensä puhekielessä vammaisiksi tai idiooteiksi.

 • Nyymi sanoo:

  Luin tätä kirjaa noin 60s.(sivua) ajatteluni ei ole palautunut ennalleen.

 • de Tollo sanoo:

  Jatka lukemista. Vanhassa ajattelussasi saattaa piillä ”virhe” 🙂
  Muutumme tietoisuuden ja ymmärtämisen kautta.

 • psykologi sanoo:

  Kävimme perusteellisesti läpi kaikkien lukeman Anthony de Mellon kirjan Havahtuminen. Olin lukenut sen vuosia sitten ja kirjoittanut siinä olevan hyviä ajatuksia. Kesällä sen luettuani huolestuin, jos joku siitä kaiken omaksuu, sillä siinä oli niin paljon kielteistä mukana. Nyt yhdessä sitä ihmetellessämme ja yrittäessämme ymmärtää, jouduimmekin pohtimaan kirjoittajaa, intialaista jesuiittapappia. Hänestä ei löytynyt juurikaan henkilötietoja. Vähitellen totesimme kirjan olevan kertomus hänen selviämisyrityksestään jostakin hyvin vakavasta traumasta, arvelimme heti insestiä. Hän ulkoisti itsensä kaiken tuntemisen, kiintymyksen ja läheisyyden tuolle puolen yksinäiseen ja masentuneeseen rauhaan. Kirjassa oli kuitenkin koko ajan mukana myös ihan ymmärrettäviä ja psykologisesti hyväksyttäviä yksittäisiä lauseita. Oivalsin, että kirjassa on monipersoonainen puhuja-kirjoittaja, mikä merkitsee, että alkuperäinen insestioletuksemme vahvistui. Hänen on täytynyt joutua roomalaiskatolisessa jesuiittakoulutuksessa nuorena tällaisen seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Kirja oli siis hänen hätähuutonsa ja torjuntakamppailunsa ja yrityksensä menneisyyden kieltämällä selvitä. Lisäksi hän haukkui yleensä ihmiset ja kaikki teeskentelevät hyväntahtoiset ja jumaliset toimijat. Yksittäisissä lausumissa oli piilotettuna piikkejä katolisuutta kohtaan ja samalla kostoa kokemastaan, josta ei voi puhua ja jota ei voi myöntää. Ajatella, että tällaisen gurun traagisesta elämästä ei ole sanaakaan missään. Katolinen kirkko ei siis hänenkään kohdallaan myönnä tekemäänsä, vaan hänet jossain vaiheessa erotettiin kirkosta. De Mello kuoli sydänkohtaukseen 55 -vuotiaana.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Jeesus on oikeesti paholainen tai hänen lähettiläs, minkä huomaa Raamatun teksteistä. Tai sitten hän oli vaa pelkkä ”jäbä”.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot