ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Mary Rodwell kertoo ihmisten oudoista kontakteista ja tiedoista

Mary Rodwell The New Human Ver 004

Tässä haastatteluvideossa Mary Rodwell kertoo hieman taustojaan, sekä ihmisten kokemuksista. Mary kertoo myös kontaktihenkilöistä, joille on opetettu mm. kehittynyttä kosmologiaa, tiedettä ja matematiikkaa. Hän kertoo mm. farmarista joka osasi kvanttifysiikkaa ja outoja matemaattisia lahjoja saaneesta henkilöstä, joka sai kaiken tiedon uniensa kautta ja kehittynyt matematiikka oli hänelle peruskauraa.

http://www.youtube.com/watch?v=FjA1EhoiJlg

Mary etsblished ACERN in Australia and has some of the most engaging case histories known in the subject. Her highly professional engaging talent is a major credit to the subject, and her ability to bring professional agencies into this highly sensitive area is a major credit to her integrity and professionalism. With two books, and a anumber audio CDs, and DVDs of her,

Mary is a sought after speaker on the elcture and media circuits. She is alos consulting to various broadcast media and broadcasters. She is visiting the UK again, in the Leeds Exo-politics Conference in Aguts 2010 . DVD available from undergroundvideouk.com

Mary RODWELL RN, Founder and Principal of the Australian Close Encounter Resource Network. (ACERN) Born in the United Kingdom, migrated to Australia in 1991. Resides in Queensland Australia.

ACERN, offers professional counselling support, hypnotherapy and information to individuals and their families who have anomalous paranormal experiences, particularly specializing in Abduction/contact experiences.

Mary is recognised Internationally, as one of Australias leading researchers in the UFO and Contact phenomenon. She has lectured in Hong Kong, USA, Canada, Hawaii, UK, Ireland and New Zealand. She appears regularly in national and international media news programs and in documentaries such as Australian Documentary OZ Files and the BBC television program, the Paranormal Files (UK.) and Discovery Channel Animal X. She has also participated in a University debate forum on this phenomenon, in 2006 at Oxford University, UK.

Jos Maryn keräämä tieto ja hänen haastattelunsa kiinnostaa enemmän, niin YouTubesta löytyy paljon lisää. Tässä mm. yksi moniosainen haastattelu.

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

30 kommenttia aiheeseen: Mary Rodwell kertoo ihmisten oudoista kontakteista ja tiedoista

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Höpönpöpö sanoo:

    Ihmetyttää edelleen suunnattomasti milloin nämä yliälykkäät uhvomiehet kertovat meille jotain mitä emme oikeasti tiedä? Esim. vastauksen johonkin tunnettuun matemaattiseen ongelmaan, johon ei vielä ole ratkaisua keksitty?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Ja kuinka fiksua on kertoa ihmisille, jotka ovat saaneet lääkäriltä diagnoosin mielenterveysongelmista, että heidän harhansa ovat todellisuutta? Taas kerran tyhjää lätinää vailla minkäänlaisia todisteita… Miksi kukaan uskoo kaikkea tätä lätinää ja sivuuttaa kaiken todistetun faktan?

  • WM_ sanoo:

    Onhan niitä teorioita mitenkä Tesla olisi saanut oppinsa uhfoilta. Mutta miksi meille kerrottaisiin jostain tuollaisesta kun kuitenkin tekniikka kehittyy valmiiksi niin nopeasti.
    Plus että matikka on ihmisen luomaa. Eiköhän meillä olisi välillä jotain muutakin opittavaa?

  • Paranormal sanoo:

    Hei, sain tuossa pari päivää sitten, kontaktin jonkinlaiseen avaruusolentoon. Päässäni alkoi kuulumaan sähköistä ääntä, sitten jokin alkoi puhumaan minulle. Kuulin sanat: ”Älä pelkää, olen Canis majorin tähdistöstä ja haluan auttaa”

  • Wespa sanoo:

    Kaikki eivät välttämättä ole saaneet mielenterveysongelmapapereita. Jotkut ovat ihan mielenkiinnosta lähteneet tutkimaan asiaa jota eivät ymmärrä. Mutta ymmärtäähän sen, että siinä voi joissain tapauksissa hieman luulla itseään jopa hulluksi jos saa kontakteja ulkoavaruudesta ja se on psyykkeelle kova pala kun oma maailmankuva murtuu ja silti yrittää elää normaalia elämää ns. normaaleiden ihmisten keskellä. Myös naurunalaisuuden pelko voi muuttaa paljon ihmistä hiljaisemmaksi ja asioista ei uskalla puhua, kuten Mary videolla kertookin. Se informaatio on kuitenkin se joka puhuu puolestaan, eikä mielestäni ole järkevää sulkea näitä kokemuksia olankohautuksin.

    Eihän tässä mitään todistettua faktaa olla ohittamassa? Lähinnä ollaan tuomassa joukkoon uusia faktoja. Useilla ihmisillä on kokemuksia ja that’s it. Niistä pitäisi ottaa oppia, ehkä jopa tutkia heidän kirjoituksiaan ja muistiinpanojaan (ja tässä Mary ja monet muut tutkijat ovat tehneet hyvää työtä). Mary puhuu mielestäni ihan asiaa myös siinä, että asioita pitää tuoda julki ja saada pikkuhiljaa se naurunalaisuus hommasta pois, vasta sitten suuri osa ihmisistä uskaltaa astua eteenpäin. Ehkä sieltä matikkatyypinkin kirjoituksista saattaisi löytyä joku vastaus matemaattiseen ongelmaan.

    Mielestäni kannattaisi kuitenkin ymmärtää olla asettamatta avaruusolentoja minkään pelastajan tai Jumalan asemaan. Tuskin sieltäkään ihan kaikkea tietoa ja apua voi tulla. Ehkä se on se asenne joka meidän pitää vielä hoitaa, hoitaa omat asiamme, jotta julkisempi isompi kontakti olisi mahdollinen ja siinä samassa valmistautua. Lapsikaan ei opi jos kaikki tehdään sen puolesta, ehkä meillä on vielä muutama lapsen askel ottamatta. Valmistelun merkit on mielestäni kuitenkin ilmassa moneltakin eri taholta ja ihmisten kokemukset näyttävät viittaavaan siihen, että otamme niitä askeleita parhaan aikaa kohti parempaa ja avoimempaa tulevaisuutta, jossa kaikki on mahdollista. 🙂

  • Höpönpöpö sanoo:

    Uskokaa jo, ettei kukaan saa viestejä mistään ulkoavaruuksista. Ja jos äänet alkavat häiritsemään tai ryhtyvät vaikuttamaan elämänvalintoihin olisi niistä tuiki tarpeellista mainita hoitohenkilökunnalle viimeistään seuraavan lääkärikäynnin yhteydessä. Jokunen ystävistäni kärsii skitsofreniasta, eikä se aina ole niin mahdottoman maailmojasyleilevää seurattavaa.

    Yksi ainoa asia, jota emme itse ole huomanneet ja olen valmis tarkistamaan kantani. Siihen asti moinen pelleily on paitsi vastuutonta ja arvelluttavaa myös naiivia ja kivikautista.

    Wespa ei ole ottanut kantaa uteluihini Rauni-Leena Luukanen-Kilden loistamisesta poissaolollaan muuten kunnioitettavan kattavalla sivustollasi. Onko niin, että hölynpöly on hienompaa vierailla kielillä vai miksei kotimainen kontaktihenkilö kelpaa esimerkiksi siitä, mistä lopulta on kyse..?

  • Wespa sanoo:

    Suomalaiset kontaktihenkilöt ja muutenkin suomalaisten kokemukset on myös toki kiinnostavia.

    Rauni Leenasta on täällä julkaistu jo aiemmin haastatteluja, sekä muuta kiinnostavaa. Blogin hakutoimintoakin saa käyttää jos aihe oikeasti kiinnostaa. 🙂

    Tässä mm. pari juttua:
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/04/28/rauni-leena-luukanen-kilden-haastattelu/
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/02/05/rauni-leena-luukanen-kilde/

    Haulla löytyypi lisää:
    http://paranormaaliblogi.net/?s=luukanen&search=Hae

    Rauni Leena voisi olla ihan mielenkiintoinen haastateltava ihan tämänkin blogin puolesta, mutta hänen yhteystietojaan en ole netistä löytänyt.

    Mitä tähän toiseen juttuun tulee, niin siinä vaiheessa jos äänet alkavat opettamaan monimutkaista matikkaa, kvanttifysiikkaa tai muuta kiinnostavaa tietoa josta ei ennen ole ollut henkilöllä hajua, niin olisin ainakin itse korva tarkkana. Toki kaikki kokemukset eivät ole pelkkiä ääniä vaan ihan kontakteja. Mielestäni suora leimaaminen hulluksi on todella kyseenalaista, jota onneksi kaikki tutkijat eivät tee. Onneksi sentään asioita otetaan vakavasti ja niihin perehdytään tutkimustasolla ja kerätään tietoa, on sitten tutkimuksen lopullinen lopputulos skitsofrenian toteaminen tai kenties oikean kontaktin varmistaminen. Mielestäni pääpaino pitäisi kuitenkin olla itse informaatiolla, eikä viestintuojalla tai sillä onko se tapahtunut tyylillä x vai y. Jos informaatiossa on jotain opittavaa, niin mielestäni go ahead. Mielestäni monet keskittyvät liikaa hulluksi leimaamiseen ja höpöhöpöttelyyn sen sijasta, että katsoisi mitä kukin viesti sisältää ja pohtisi, kritisoisi ja oppisi itse viestin kautta. Mielestäni henkilöpalvonta ja käänteinen henkilöpalvonta (viestin suora tuomitseminen sen kuvan perusteella jonka luo ihmisestä katsomatta itse viestiä) on väärä tapa lähestyä mitään asiaa.

    Nyt menen nauttimaan kauniista kesäilmasta metsän siimekseen. Ehkäpä kuvailen siellä jonkinlaisen pohdinnan jopa tähän aiheeseen liittyen. 🙂

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kiitos Rauni-linkeistä, pitääpä tsekata.

    Mutta tähän juttuun… Montako ’oikeaa kontaktia’ on varmistettu? Ei yhtään.

    ”Mitä tähän toiseen juttuun tulee, niin siinä vaiheessa jos äänet alkavat opettamaan monimutkaista matikkaa, kvanttifysiikkaa tai muuta kiinnostavaa tietoa josta ei ennen ole ollut henkilöllä hajua, niin olisin ainakin itse korva tarkkana.”

    Todisteita moisesta? Eikö tämä nyt ole älyttömyyden huippua..? Miksi jotkut uhvomiehet vaivautuisivat kertomaan jollekin random-yksilölle asioita, joita jo monet muut täällä ymmärtävät taatusti syvällisemmin? Ja mihin tämä kvanttifysiikkaa ja korkeaa matematiikkaa näin näppärästi oppinut kaveri on tietojaan käyttänyt? Hiukan logiikkaa näiden uskomusten pohjalle, pliis.

    Mielen sairauden huomioiminen ja mahdollinen diagnosointi ei muuten todellakaan ole mitään ’hulluksi leimaamista’. Vai onko katkenneen jalan kipsaaminen rammaksi leimaamista?

  • Wespa sanoo:

    Ja mihin tämä kvanttifysiikkaa ja korkeaa matematiikkaa näin näppärästi oppinut kaveri on tietojaan käyttänyt?

    Videolla sanottiin, että hän oli päässyt helposti Universityyn jossa vaaditaan korkealaatuista matematiikan osaamista. Vai puhuikohan hän tuossa siitä fysiikkatyypistä silloin…

    Mielen sairauden huomioiminen ja mahdollinen diagnosointi ei muuten todellakaan ole mitään ‘hulluksi leimaamista’.

    Viittasin lähinnä siihen, että sinä Höpönpöpö leimaat täällä heitä skitsofreenisiksi/mieleysterveysongelmia omaaviksi ilman sen kummempaa perustetta, oli sitten käyttämäsi termi mikä tahansa. Järkevä diagnosointi vaatii lääkärin koulutusta ja kyseisen tapauksen/henkilön tutkimista. Oletko tehnyt noista kumpaakaan? Videolla kuitenkin selittää heitä tutkinut arvostettu nainen joka on tullut eri tuloksiin kuin sinä.

  • Höpönpöpö sanoo:

    ”Videolla sanottiin, että hän oli päässyt helposti johonkin korkearvoiseen virkaan (en muista mikä se oli) jossa vaaditaan korkealaatuista matematiikan osaamista.”

    Wau. Yksi (1) lajitovereistamme pääsi siistiin sisäduuniin ja kaiketi mukavan ansion makuun. Hallelujaa, alienit! Oikeesti…

    ”Viittasin lähinnä siihen, että itse leimaat täällä heitä skitsofreenisiksi ilman sen kummempaa perustetta tai viitettä. Videolla kuitenkin selittää heitä tutkinut arvostettu nainen.”

    En mielestäni ’leimaa’ ketään jos muistutan, että ’äänet’ ja aikuisiän mielikuvitusystävät ovat usein vahva merkki mahdollisesta terveysriskistä. Ja tästä olen kyllä linkkiäkin aikaisempien keskustelujen yhteydessä laittanut.

    ”Mielestäni pääpaino pitäisi kuitenkin olla itse informaatiolla, eikä viestintuojalla tai sillä onko se tapahtunut tyylillä x vai y. Jos informaatiossa on jotain opittavaa, niin mielestäni go ahead. Mielestäni monet keskittyvät liikaa hulluksi leimaamiseen ja höpöhöpöttelyyn sen sijasta, että katsoisi mitä kukin viesti sisältää ja pohtisi, kritisoisi ja oppisi itse viestin kautta.”

    Eikös täällä useampikin skeptikko ole nimenomaan hämmästellyt tätä ’viestin’ totaalista puuttumista. Yhtään mitään sellaista, jota ihmiskunta ei olisi itse jo aiemmin pähkäillyt ei ole kuulunut. Te ’uskovaisethan’ tässä olette niin täpinöissänne juuri ’viestintuojista’ ettette kykene edes todisteiden edessä myöntämään ettei keisarillanne ole vaatteita.

    Ja painotan edelleen, että ’hulluksi’ en mahdollisisten mielenterveysongelmien parissa painivia kutsu.

  • Höpönpöpö sanoo:

    No, just… Jos viitsisit ehtiessäsi noukkia juuri kirjoittamani kommentin roskakoristasi. Siinä ei takuulla ollut mitään minkä vuoksi sitä ei voisi julkaista. kiitos.

  • Wespa sanoo:

    Nyt pitäisi näkyä.

    En mielestäni ‘leimaa’ ketään jos muistutan, että ‘äänet’ ja aikuisiän mielikuvitusystävät ovat usein vahva merkki mahdollisesta terveysriskistä. Ja tästä olen kyllä linkkiäkin aikaisempien keskustelujen yhteydessä laittanut.

    Suuri leimaamisen kuva siitä kuitenkin tulee kun videon ja tutkimusten mukaan mielikuvitusystävistä ei ole kyse (sinun mielipiteesi ja maailmankuvan mukaan kylläkin), etkä yhtään anna perusteluja miten ne liittyvät juuri tässä videossa mainittuihin tapauksiin. Vähän sama kun rupeaisin puhumaan juopoista ja elämänäongelmia omaavista vain sillä perusteella, että kuulin juttua, että joku joi viikonloppuna.

    Ymmärrän toki, että maailmankuvasi asian mahdottomuudesta vaikuttaa asiaan ja haluat viitata mielenterveysongelmia omaaviin, mutta mielestäni se vain kolahtaa pahasti korvaan kun videolla puhuu asiaa tutkinut nainen joka antaa ihan eri kuvan.

    Wau. Yksi (1) lajitovereistamme pääsi siistiin sisäduuniin ja kaiketi mukavan ansion makuun. Hallelujaa, alienit! Oikeesti…

    Korjasin tuohon kommenttiini (minulla oli viestin muokkaus kesken kun katsoin videota uudestaan, monesti lisään juttuja sitä mukaa kun niitä tulee mieleen), että kyseessä oli ilmeisesti korkeakoulun suorittaminen tai muu vastaava (UNI = university?). Enkä tajua asennettasi, aluksi kysyit miten hän käytti taitojaan ja sitten kun annan siihen vastauksen, niin tulee vain tuollaista ihme asenteen sisältävää alaspainamista.

  • Wespa sanoo:

    Höpönpöpö onko sinun mielestäsi videolla esiintynyt nainen ja muut tiimiin kuuluvat valehtelijoita ja/tai ovatko he tehneet mielestäsi työnsä ja tutkimukset huonosti?

    Vetääkö videon nainen mielestäsi juttuja ihan hatusta ilman kunnon tutkimuksia tai tietoja?

  • Höpönpöpö sanoo:

    ”Suuri leimaamisen kuva siitä kuitenkin tulee kun videon ja tutkimusten mukaan mielikuvitusystävistä ei ole kyse (sinun mielipiteesi ja maailmankuvan mukaan kylläkin), etkä yhtään anna perusteluja miten ne liittyvät juuri tässä videossa mainittuihin tapauksiin. Vähän sama kun rupeaisin puhumaan juopoista ja elämänäongelmia omaavista vain sillä perusteella, että kuulin juttua, että joku joi viikonloppuna.”

    Videolla puhuva nainen nimenomaan mainitsi eräiden näiden ’tutkimistaan’ saaneen mielenterveyspotilaan diagnoosin. Joten keskitytäänpä nyt oleelliseen. Halveksimasi nykytiede ja sen osoittamat faktat, joihin maailmankuvani pitkälti perustan pitää moisia harhoja merkkinä mielenterveysongelmista. Tästä syystä on mielestäni harhojen yhteydessä pidettävä tämäkin vaihtoehto hyvinkin mahdollisena.

    ”Korjasin tuohon kommenttiini (minulla oli viestin muokkaus kesken kun katsoin videota uudestaan, monesti lisään juttuja sitä mukaa kun niitä tulee mieleen), että kyseessä oli ilmeisesti korkeakoulun suorittaminen tai muu vastaava (UNI = university?). Enkä tajua asennettasi, aluksi kysyit miten hän käytti taitojaan ja sitten kun annan siihen vastauksen, niin tulee vain tuollaista ihme asenteen sisältävää alaspainamista.”

    No, eikö sinusta tuo väite ole melko huvittava? Siis, että jotkut alienit tulevat tänne asti opettaakseen jolle kulle jotain minkä moni täällä osaa jo ennestään paremmin, jotta kaveri saisi kivemman duunin? Vai odotammeko nyt kieli pitkällä milloin tämä kaveri keksii sähkön? Mitä tolkkua tuollaisessa olisi?

    Hassua muuten, että korostat aina miten pitäisi olla avoin kaikille mahdollisuuksille, mutta ilmeisimmät vaihtoehdot hylkäät kapeakatseisina? Ja logiikkaa et tunnu tarvitsevan mihinkään.

    ”Höpönpöpö onko sinun mielestäsi videolla esiintynyt nainen ja muut tiimiin kuuluvat valehtelijoita ja/tai ovatko he tehneet mielestäsi työnsä ja tutkimukset huonosti?

    Vetääkö videon nainen mielestäsi juttuja ihan hatusta ilman kunnon tutkimuksia tai tietoja?”

    Tämä nainen – kai hällä nimikin on? – saattaa hyvinkin uskoa itseensä ja ’tutkimuksiinsa’. Niiden tieteellisyys on ikävä kyllä syytä kyseenalaistaa koska ainoat todisteet ovat jäleen kerran vain lätinää lätinän perään.

    Käsittääkseni sinun maailmankäsityksesi mukaan on myös olemassa lukematon määrä lukemattomia todellisuuksia, joissa hän valehtelee? Eikös kaikki mahdollisuudet tule sen maailmankuvasi mukaan jossain ’rinnakkaistodellisuudessa’ todellisuudeksi? Vai miten se meni. Mistä tiedät ettei juuri tämä ole joku niistä..?

  • muchacho sanoo:

    Monasti kun ihminen ei ymmärrä niin leimasin alkaa heilua kovasti ja maailmassa riittää erilaista tapausta ja kokemusta mikä koettelee ihmisten omien realititeettien ulkopuolella.
    Mutta loppujen lopuksi meidän tulisi jokaisen alkaa oppia ja enne kaikkea ymmärtämään toisiamme paremmin niin päästäisiin jo eteenpäin, luulisin että varmaan suurinosa ihmisisä toivoisi samaa mutta ihankuin me vain odotellaan että joku tekee aloitteen. Jokatapauksessa muutos on välttämätöntä ennemin tai myöhemin. uskosin että meissä on vielä sen verran inhimillisyyttä jälellä että voitaisiin laskun mukaan ”kulkea hetki toisen kengissä”, eli kuulla ja ymmärtää, vaikkei oltais aina samaa mieltäkään.

  • Wespa sanoo:

    Videolla puhuva nainen nimenomaan mainitsi eräiden näiden ‘tutkimistaan’ saaneen mielenterveyspotilaan diagnoosin.

    Mainitsiko, missä kohtaa? Muistin, että hän puhui tapauksesta (tapauksista?), joissa oli masennusta ja syrjäytyneisyyttä, joka johtui siitä, että vastaanotto esim. koulussa oli leimaava ja joutui naurunalaiseksi. Tämä on kuitenkin eri asia kuin esim. skitsofrenia. Mielenterveyspotilas -sanaakin pidän hyvin harhaanjohtavana tässä yhteydessä kun sekin on hyvin laaja käsite. Mielestäni hän ei maininnut sanaa mental patient (joka olisi tarkoittanut mielenterveyspotilasta) vaan kyse oli siis masennuksesta ja se ei johtunut niinkään itse kokemuksista, vaan muiden suhtautumisesta niihin.

    Käsittääkseni sinun maailmankäsityksesi mukaan on myös olemassa lukematon määrä lukemattomia todellisuuksia, joissa hän valehtelee? Eikös kaikki mahdollisuudet tule sen maailmankuvasi mukaan jossain ‘rinnakkaistodellisuudessa’ todellisuudeksi? Vai miten se meni. Mistä tiedät ettei juuri tämä ole joku niistä..?

    En tiedä, siinä se pointti onkin. Pidän monia vaihtoehtoja mahdollisena, kuten esim. valehteluakin. Tällä hetkellä kuitenkin luotan Maryyn enemmän koska hän on asioita tutkinut ja tuo tietoa ulos. Jos saan uudenlaista tietoa joka kumoaa hänen puheensa, niin ajatukseni saattavat muuttua. Silti olen avoin molemmille vaihtoehdoille ja tuon oman lusikkani soppaan. 🙂

    No, eikö sinusta tuo väite ole melko huvittava? Siis, että jotkut alienit tulevat tänne asti opettaakseen jolle kulle jotain minkä moni täällä osaa jo ennestään paremmin, jotta kaveri saisi kivemman duunin? Vai odotammeko nyt kieli pitkällä milloin tämä kaveri keksii sähkön? Mitä tolkkua tuollaisessa olisi?

    Mitä huvittavaa siinä on, että joku saa monenlaista tietoa ja opastusta jota voi hyödyntää elämässään. Ehkä hänellä on jonkinlainen tehtävä tulevaisuudessa, johon hän tarvitsee tietojaan. Miksi pitäisi olla asenne, että avaruusolennot tulevat pelastamaan ja antamaan ihmeellistä teknologiaa joka ylittää ymmärryksemme, miksi niin pitäisi olla tässä tapauksessa? Miksi sinä edes päätät olentojen puolesta miten heidän pitäisi toimia?

    Toisaalta voi miettiä asiaa myös siltä kannalta, että hänellä saattaa olla myös vahva yhteys kyseisiin olentoihin (mahdollisesti myös entisiä yhteisiä elämiä). Ehkä tämä tyyppi kehittää tulevaisuudessa ns. uuden sähkön. Ehkä olemme menossa juurikin siihen, että hän hyödyntää taitojaan. Nykyaikoina tiede ja teknologia on ottanut harppauksia eteenpäin, ehkä tämä on yksi askel niiden monien joukossa. 🙂

  • Höpönpöpö sanoo:

    Masennus on hyvin vakava mielenterveysongelma, joka etenkin psykoosiintaipuvaisilla saattaa olla yksi skitsofrenian laukaiseva tekijä.

    Mutta, joo, meneepä taas niin höttöiseksi nuo argumentit kun kerran minkään ei tarvitse perustua mihinkään muuhun kuin fiiliksiin siitä mikä vois olla jänskää…

    Noh, toivottavasti edes ne, jotka mahdollisesti jaksavat debattia vierestä seurata saavat hieman osviittaa siitä, että on myös olemassa todellisuus, jossa asiat useimmiten ovat juuri sitä miltä näyttäisivätkin tieteen saavutusten valossa olevan. Ja, että se todellisuus on tässä ja nyt. Ja se on myös ihka ainoamme.

  • K-k sanoo:

    Tieteellisessä tutkimustyössä suullinen todiste on ehdottomasti se turhin ja huonoin, sillä ei ole ikinä, eikä ikinä tule olemaan vähäisintäkään perustaa. Tämän tietää aivan varmasti kaikki, jotka yliopistossa (university) hääräilevät.

    Toisinsanoen, tämäkin nainen tietää aivan varmasti, että toisten vakuuttaminen pelkällä tarinoinnilla, on lammas-maisten massojen jälkeen (tietenkin siihen riippuen mihin uskoo) aivan turhaa.

    Kuten höpönpöpö onkin jo sanonut, jos todellakin muukalaiset kävisivät täällä nk.”opetusretkillä”, he eivät todellakaan kertoisi mitään arkista, josta jopa minunkinlainen ’maallikko’ on jo täysin perillä :/
    Tuskinpa kukaan näistä kehittyneemmistä lajeista olisivat niin vajaita, että matkaisivat useita valovuosia vain kertoakseen joutavuuksia, siitä mitään itse saamatta.

  • Wespa sanoo:

    Kyllähän sieltä kaikenlaista ei-arkistakin tulee. Homma on vain siinä, että se ymmärretään samantien huuhaana (nimenomaan sen takia, että meillä ei ole siitä ymmärrystä). Tietoa energiakentistä, toisista ulottuvuuksista, universumin rakenteesta ym. En sitten tiedä mikä skeptikoille kelpaisi, jos ei-arkinen tieto on huuhaata ja arkinen jo tiedetty tieto ei taas riitä. Mikä olisi se palanen joka loksahtaisi paikalle?

    Jep toki tieteelliseen tutkimustyöhön ei yleensäkkään kuulu suullinen todiste. Siellä perustutaan tukimuksiin ja mittaustuloksiin. Kuitenkin on olemassa myös kansantieteitä ym. Vaikka tiede ei kaikkea tutkisikaan, niin silti mielestäni ihmisten kokemuksia kannattaa pohtia, koemmehan joka päivä erilaisia asioita joihin tiede ei ota osaa. Ihmisten kokemuksista saa tietoa jota löytyy erilaista roppakaupalla, moni sitten vain luokitellaan New Agen piiriin koska sitä ei vielä normaali tiede tunnusta.

  • Höpönpöpö sanoo:

    ”Kyllähän sieltä kaikenlaista ei-arkistakin tulee. Homma on vain siinä, että se ymmärretään samantien huuhaana (nimenomaan sen takia, että meillä ei ole siitä ymmärrystä).”

    Oiskohan mitenkään mahdollista, että joillakin on ymmärrystä pitää sitä huuhaana ihan siksi, että sitä se nimenomaan on? Naurettavaa ylimielisyyttä toistuvasti väittää skeptikoiden ymmärryksen olevan jotenkin rajallisempaa kuin kaikkeen hörhöilyyn kritiikittömästi suhtautuvien. =) Etenkin kuin moiselle väitteelle ei ole kerta kaikkiaan minkäänmoista perustetta. Muutenkin toivoisi esim. reinkarnaatiosta, alien-kontakteista yms. puhuttaessa edes käytettävän sanaa ’ehkä’ eikä aina esitettävän täysin vailla mitään todisteita olevia uskomuksia ikään kuin faktoina.

  • Paranormal sanoo:

    Mikä on muuten, Canis major?

  • tomppa sanoo:

    Tämän mukaan sama kuin Sirius.. http://fi.wikipedia.org/wiki/Canis_Major

  • Marja sanoo:

    🙂 Tässä nyt kaiken uhallakin kerron, että olen tavannut ”pienen vihreän miehen isoine mustine silmineen” useita kertoja. Hän on vienyt minut alukselleen ja näyttänyt eräänlaisista videoista mm. omaani ja maapallon elämää. Hän on hyvin älykäs ja huumorintajuinen, lämmin ja ymmärtäväinen, kommunikoi telepaattisesti. Hän on opettanut minulle melkein kaiken, mitä tiedän henkisistä asioista ja kuinka käytän henkisiä kykyjäni. Hän on aina hyvin tarkka moraalisista ja eettisistä puolista, universumin lait ovat tärkeitä, joita meidän kaikkien tulee noudattaa. Hän on opettanut minulle, kuinka erotan ns. hyvät ja huonot tyypit ja energiat toisistaan. Aina sielutasolla työskennellessäni käytän hänen oppejaan, valoa.

    Olen korkeakoulutuksen saanut, moninaisissa ammateissa toiminut keski-ikäinen naisihminen, myös äiti. Kaikenlaista on ja kaikenlaista tapahtuu, pitäkää silmänne auki. Kaikkea ei kannata purematta niellä mutta oman kokemukseni mukaan me ihmiset olemme todellakin vain yksi sivistyneen elämän lajimuoto. Emmekä todellakaan sieltä korkeimmasta päästä, jos humaaniuden mitta-asteikkoa käytetään.

    Kaunista kesää kaikille! Tämä on mainio blogi.

    Marja

  • Kefsi sanoo:

    Itse pohdiskellut näitä asioita helvetisti ja tutkinut opiskelun ohessa ”sumerin” osuutta ufoihin. Ja kiitos ison budjettini minulla oli tilaisuus käydä alaskassa tutkimassa/ottamassa selvää 2000-luvun tapahtumista Nomessa. Löysin henkilön, jolta sain paljon tietoa ja jos nyt täytyy teille sanoa niin mitä ikinä oivallattekaan niin älkää puhuko siitä kenellekkään, sillä Nomen asiat hyvin käännettiin valheeksi. Kyseiset nauhat jotka leffassakin näkyy on totta. Mutta paljon, tutkittuani asiaa olen tullut siihen päätökseen, että ”he” ulkopuoliset tietävät kyllä kaiken tekemämme. Ja kaukaa haettua, mutta mahdollista on myös, että evoluutio tarina on pelkkää tarinaa. ”he” ovat kyllä miettineet kaiken ja heidän teknologialla heillä on todennäköisesti myös mahdollisuus vaikuttaa maailmankulkuun, ww2,yms. jo valmiiksi avaruudesta suunniteltua? he ovat ehkäpä vain tehnyt pieniä asioita jolla he ovat saaneet kaiken aikaan. miksi? ihan vain tutkiakseen lisää, ei välttämättä meitä, enkä itse asiassa mitä. kaikki selviää joskus. Nomessa oltuani sain myös mielipiteen, että he ovat meidät luoneet tänne ja kaikki todisteet, jotka meillä on siitä että olimme apinoita ja atomeja yms. olisiko heidän vaikeaa väärentää tuo kaikki, aikahan voi olla heille aivan eri käsite kun meille. Meille 1 vuosi voi olla heille 1000 vuotta. Ottakaa yhteiskunnan luomat estot pois aivoista ja ajatelkaa itse, älkää sitä mikä on fysiikanlajeilla mahdollista. Kaiken tämänhän olette oppineet koulussa, mutta mistä todellisuudessa kaikki tieto jota omaatte on tullut?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Oikein kaunista kesää Marjallekin! Ihmetyttää vain suuresti miksi kerroit uskomattomat kokemuksesi julki ilman aiettakaan todistaa niitä mitenkään? Pakkohan sinun ei ole todistella mitään, mutta korkeakoulutuksen saaneena ymmärrät varmasti, että kommentissasi esittämät väittämät olisi lapsellisen helppo todistaa jos ne olisivat totta. Jos kuitenkin olet sitä mieltä, ettet halua todistella mitään, en ymmärrä miksi ylipäänsä kerrot kokemuksistasi koska yksikään asioita järkiperäisesti tarkkaileva ei pidä moista diipa-daapaa missään arvossa.

  • Wespa sanoo:

    Ihmetyttää vain suuresti miksi kerroit uskomattomat kokemuksesi julki ilman aiettakaan todistaa niitä mitenkään?

    Olisiko kenties oman totuuden jakaminen. Kenties tietoisuuden kasvattaminen, että nämä asiat ovat mahdollisia. Motiiveja voi olla monia, mutta suurin lienee ns. valistaminen siitä mistä ei vielä ole todisteita.

    Pakkohan sinun ei ole todistella mitään, mutta korkeakoulutuksen saaneena ymmärrät varmasti, että kommentissasi esittämät väittämät olisi lapsellisen helppo todistaa jos ne olisivat totta.

    Näin ei ole kun on kyse kokemuksesta ja sellaisista asioista joita ei ole vielä päästy todistamaan. Toki mm. antigravitaatio on teknologiana hyvinkin mahdollinen joidenkin tieteilijöiden mielestä. Myös maan ulkopuolinen elämä on lähes 100% varma asia. Mitä matkustukseen tulee, niin tähänkin on monia mahdollisia teorioita ja tekniikoita/teknologiaa. Meillä ei tällä hetkellä ole ainakaan julkisesti vaan mahdollista todistaa/valmistaa tuollaista teknologiaa joten sen todistaminen on siihen asti mahdotonta kunnes se onnistuu (meiltä). Toki olisi kiva saada jokin alus (julkiseen) tutkintaan.

    Mitkä ovat nämä helpot asiat todistaa Marjan kokemuksessa?

    Mielestäni kokemusten julkituominen on tietoisuutta lisäävä rohkea teko. Vaikka ei esim. itse pystyisi todistamaan aluksen antigravitaatio tms. teknologiaa, niin silti mielestäni on hyvä ja suositeltavaa tuoda kokemuksensa julki.

    En ymmärrä miksi tällaisissa tapauksissa pitäisi edes kokijan mitään todistaa, sillä se on kokijalta yleensä aika mahdoton temppu. Ellei uudestaan vieraile aluksella ja pyydä vaikka jotain mitattavaksi laboratorioon jne. Höpönpöpö voi toki kertoa kaikki mahdolliset keinot miten Marja voi kokemuksensa todistaa olettaen että se oli todellinen?

    Kokemus on kokemus, mittaustulos ja tutkimus on aivan eri asia.

    Jatkossakin saa tuoda kokemuksiaan julki vaikka ei itsellä niistä todisteita olisikaan. Ne uskovat jotka uskovat ja ne epäilevät jotka epäilevät. Usko tai epäily itsessään ei kumpikaan muuta objektiivista todellisuutta. Ei myöskään todisteiden puute tai todisteiden määrä. Todellisuus on aina se mikä se on, on se sitten mitattavissa tai ei.

    Tuollaisen todistelujen huutelun ja siinä samassa kokemuksen lyttäämisen näen jokseenkin turhana toimintana tässä blogissa. Toki ei ole pakko uskoa, mutta todisteiden pyytely sellaisista kokemuksista joista henkilöllä ei ole mukana fyysisiä todisteita on mielestäni siinä mielessä turha edes pyytää…

    Uskon, että täällä monikin on kokenut ja tulee kokemaan asioita joita ei voi fyysisesti todistaa. Oli ne sitten paranormaaleja tai normaaleja kokemuksia. Minunkaan on lähes mahdoton todistaa missä olin viime keskiviikkona, varsinkin jos muiden ihmisten lausunto ei kelpaa. Se ei toki tee mistään kokemuksesta sen todellisempaa, mutta jokaisella on oikeus ilmaista kokemansa myös ilman todisteita siitä.

    PS. Suuri kiitos Marjalle jakamisesta ja kiitos myös Höpölle vahvasta kantaanotosta. 🙂

  • Höpönpöpö sanoo:

    Jos nyt kuten Marja edellä kertoi näitä tapaamisia on ollut useita niin eiköhän niihin olisi suht helppo varustautua vaikka kameralla? En todellakaan ymmärrä miksi nämä ’kontaktihenkilöt’, jotka saavat niin paljon näiltä alienystäviltään eivät halua osoittaa meille skeptisesti suhtautuville asioiden oikeaa laitaa. Eikö myös olisi vain reilua ja ihmisystävällistä jakaa heiltä saamansa oppinsa muun ihmiskunnan kanssa? Tyypilliset ’olen oppinut heiltä vaikka mitä’ -väitteet ovat kerta kaikkiaan naurettavia ellei samalla halua edes kertoa mitä kaikkea sitten muka on oppinut.

  • Wespa sanoo:

    Jos nyt kuten Marja edellä kertoi näitä tapaamisia on ollut useita niin eiköhän niihin olisi suht helppo varustautua vaikka kameralla?

    Tätä pitäisi kysyä itse Marjalta, mutta motiiveja ja syitä voi olla erilaisia. Johtuu välineistä (onko kameraa?), itse kontaktin laadusta (fyysinen, vai ruumiista irtautuminen), siitä voiko ja saako kuvata jne.

    Se pitäisi vielä kysyä, että kelpaako videokuva todisteeksi? Nykyaikana moni skeptikko ei kelpuuta videokuvaa minkäänlaiseksi todisteeksi sen feikattavuuden mahdollisuuden takia.

    En todellakaan ymmärrä miksi nämä ‘kontaktihenkilöt’, jotka saavat niin paljon näiltä alienystäviltään eivät halua osoittaa meille skeptisesti suhtautuville asioiden oikeaa laitaa. Eikö myös olisi vain reilua ja ihmisystävällistä jakaa heiltä saamansa oppinsa muun ihmiskunnan kanssa?

    Kyllähän tuossa oli saaduista opeista nopeaan kerrottu (ei paljon tosin sisällöstä itsestään). Uskon, että tiedonjano on suuri. Kanavoijia ja kontaktihenkilöitä löytyy paljon ja sitä tietoa on tutkittavissa kilometrikaupalla. Jokainen voi tehdä omia hakuja vaikka YouTubeen ja lähteä itse etsimään tietoa. Voin suositella myös videoita ja kirjoja jos jaettu tieto kiinnostaa.

    Tyypilliset ‘olen oppinut heiltä vaikka mitä’ -väitteet ovat kerta kaikkiaan naurettavia ellei samalla halua edes kertoa mitä kaikkea sitten muka on oppinut.

    Tämä kommenttikenttä ei välttämättä ole paras alusta siihen, yleensäkkin itse tietoa on niin paljon. Paras olisi esim. oman blogin/sivuston, youtubekanavan tai vaikka kirjojen kirjoittaminen. Näin useimmat hoitavat homman. Sitä tietoa kun tulee niin valtavasti… Toki olisi kiinnostavaa kuulla kokemuksista ja tiedoista myös tässä kommenttikentässä sen luomin rajoituksin, eli lyhyesti jostain aihepiiristä. Se taas onnistuu parhaiten kysymällä, eikä kokijaa vähättelemällä.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Eiköhän useimmat ole jo huomanneetkin, ettei näissä kommenttikentissä saati tällä sivustolla muutenkaan ole tapana millekään päättömyydelle kunnon perusteita tarjoilla. Eipä niitä esitetä blogeissa, YouTubessa eikä sen koommin kirjoissakaan. Jaksaa vain häkellyttää miten sinisilmäistä touhua tuo kaiken uskomattoman uskominen on. No, onhan eri uskonnoillakin ihan terveen papereissa kulkevia seuraajia. Vielä tällä vuosituhannella.

  • Wespa sanoo:

    Niin tottakai mukana pitää olla oma maalaisjärki ja kuunnella jokaista viestiä omien filttereiden läpi. Ei sitä ihan mitä tahansa kannata suodattamatta päästää läpi. Itse kuuntelen mielelläni hyviä elämän neuvoja ja filosofisiakin juttuja, mutta on sellaisiakin juttuja jotka menee aika paljon ohi. Minkäänlaisia maailmanlopun negatiivisia ennustuksia ym. en jaksa pahemmin kuunnella.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto