FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Rauni-Leena Luukanen-Kilde

Rauni-Leena Luukanen-KildeRauni-Leena Luukanen-Kilde syntyi Värtisilässä vuonna 1939. Rauni-Leena on lääkäri, kirjailija, luennoitsija ja ufologi. Nykyisin hän asuu Norjassa.

Luukanen-Kilde aloitti lääketieteen opinnot Oulussa ja väitteli lääketieteen tohtoriksi Turun yliopiostossa vuonna 1967. Hän aloitti lääkäriopinnot vastaperustetun Oulun yliopiston ensimmäisellä lääkärikurssilla ja valmistui kurssinsa ensimmäisenä. Luukanen-Kilde oli ensimmäinen, joka sai yleislääketieteen erikoislääkärin oikeudet tentin kautta. Hän oli myös Köyliön ensimmäinen virkaa toimittava kunnanlääkäri. Hän on toiminut lääkärinä kansainvälisissä tehtävissä ja Lapin läänin lääninlääkärinä ennen vuonna 1985 tapahtunutta auto-onnettomuutta, josta hän omien sanojensa mukaan pelastui avaruusolentojen ansiosta. Hän joutui onnettomuuden jälkeen jäämään eläkkeelle lääkärin toimestaan 1987.

Rauni-Leena on kirjoittanut useita yliluonnollisia ilmiöitä käsitteleviä kirjoja, joita on julkaistu eri kielillä. Julkisuuteen hän tuli julkaistuaan ensimmäisen kirjansa, kuoleman jälkeistä elämää käsittelevän ”Kuolemaa ei ole” 1980-luvun alussa. Kirja käännettiin kuudelle kielelle ja se myi 170 000 kpl. Hän uskoo Yhdysvaltain armeijan pitävän tukikohdissaan avaruusolentojen ruumiita ja olevan samaan aikaan yhteydessä ulkoavaruuden olentoihin. Luukanen on myös monien muiden salaliittoteorioiden kannattaja. Hänen mukaansa saksalaiset kävivät Kuussa 1940-luvulla, yhdysvaltalaiset ovat käyneet Marsissa.

Luukanen-Kilde on tuotannossaan tuonut esiin väitteen, jonka mukaan ihmisiin istutetaan mikrosiruja joiden tarkoitus on hallita ja valvoa ihmisten käyttäytymistä. Hän uskoo, että tämä salainen toiminta on täysin järjestelmällistä, ja perustaa tietonsa salaisiin asiakirjoihin, joihin hän väittää päässeensä tutustumaan. Nykyäänhän mikrosiruja on jo asennettu mm. USA:n sotilaille ja niiden laittamista suunnitellaan vangeille. Hän kertoo olevansa jatkuvasti yhteydessä humanoideihin, erityisesti unessa. Tällaiseen ”salaiseen raporttiin” perustuen hän on todennut: ”Fysiikan lait eivät päde todellakaan avaruudessa ja, että meidän pitää koko yliopisto-opetus muuttaa.”

Lähteet: Wikipedia, sekä mediauutiset.fi.

Rauni-Leenan videoita Paranormaali Blogissa:

Tykkäys ja jakotoiminnot:

16 kommenttia aiheeseen: Rauni-Leena Luukanen-Kilde

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Mulukku sanoo:

  kiinnostava henkilö

 • Haukka sanoo:

  ”Luukanen-Kilde on tuotannossaan tuonut esiin väitteen, jonka mukaan ihmisiin istutetaan mikrosiruja joiden tarkoitus on hallita ja valvoa ihmisten käyttäytymistä. Hän uskoo, että tämä salainen toiminta on täysin järjestelmällistä, ja perustaa tietonsa salaisiin asiakirjoihin, joihin hän väittää päässeensä tutustumaan.”

  Mikrosiruja kyllä aletaan pian asentaa ihmisiin, niillä olisi tarkoitus mm. antaa kyky hallita sähkölaitteita, ja paikantaa kadonneita ihmisiä. Olisi myös mahdollista saada uusia aisteja, voisimme esim. kuulla ultraääniä. Arvioidaankin, että vuonna 2050 meistä useimmat ovat saaneet mikrosirun mikä tarkoittaa sitä, että tuolloin valtaosa ihmisistä ovat ihka oikeita kyborgeja. Toki näissä on vaaransa, esim. yksityisyys voi kärsiä mutta kai ne kuluttajien päätökset näyttävät suunnan mihin mennään.

  Tässä vähän faktaa siitä mitä on tapahtumassa lähitulevaisuudessa:
  http://www.tiede.fi/arkisto/artikkeli.php?id=877&vl=2007

  ”Hänen mukaansa saksalaiset kävivät Kuussa 1940-luvulla, yhdysvaltalaiset ovat käyneet Marsissa.”

  Rauni-Leena Luukanen-Kilde kyllä väittää nähneensä paljon salaisia asiakirjoja ja alieneita ihan livenä mutta missä ovat tieteen vaatimat konkreettiset todisteet? Tämmöiset henkilöt tuntuvat esiintyvän enemmän jonkinlaisina näkyjä saavina profeettoina, enemmin kuin vakavina tiedemiehinä. -_-

  Saksalaiset eivät muuten varmasti päässeet kuuhun, sillä rakettiteknologia oli tuollon HYVIN alkeellista ja varmasti sota oli tärkeämmässä asemassa kuin kuussa käynti. Saksalaiset kyllä käyttivät raketteja toisessa maailmansodassa aseina mutta ne olivat kyllä lähes kivikautisia nykyisiin verrattuna, esimerkkinä V2-ohjus, joka on tunnettu epäluotettavuudestaan. Miten näillä eväillä olisi päästy kuuhun asti?

  Yhdysvaltalaiset ovat kyllä lähettäneet valtavasti laitteita Marsiin mutta yhtään ihmistä sinne ei ole vielä lähetetty. Sitä kuitenkin suunnitelllaan paraikaa. Nykyisellään se olisi hieman kallista ja ei varmasti jäisi huomaamatta: Matka maksaisi arviolta 500 miljardia eli ts. vaatimattomat puoli biljoonaa dollaria. Marsiin saatetaan päästä ehkä noin 15 vuoden kuluessa, jos kaikki sujuu kuten on suunniteltu.

  ”Fysiikan lait eivät päde todellakaan avaruudessa ja, että meidän pitää koko yliopisto-opetus muuttaa.”

  Toistaiseksi ei ole havaittu mitään ilmiöitä millään satelliitilla tai kaukoputkella, joka viittaisi fysiikan lakien muuttumiseen avaruudessa. Toki on havaittu kummallisuuksia, kuten avaruudesta löytynyt valtava tyhjä aukko mutta se ei tarkoita, että ne olisivat merkkejä muuttuneista fysiikan laeista.

 • pokke sanoo:

  “Fysiikan lait eivät päde todellakaan avaruudessa ja, että meidän pitää koko yliopisto-opetus muuttaa.”

  OHO :O

 • Haukka sanoo:

  “Fysiikan lait eivät päde todellakaan avaruudessa ja, että meidän pitää koko yliopisto-opetus muuttaa.”

  Ai niin, sijaitseehan maapallokin avaruudessa eikä ole sen kummempi taivaankappale kuin muutkaan tähtitaivaan kohteet. Eikä mitään kummallista ole huomattu vaikka ihminen voi käydä lähes rutiinilla maapallon kiertoradalla ja kauimpana maasta ihminen on käynyt kiertäessään kuun pimeän puolen, mikä tosin ei ole kovin kaukana.

 • Ufomies sanoo:

  Mitenkäs esim. Einsteinin suhteellisuusteoria suhteutuu takioneiden kanssa…

  Kyllähän fysiikka jatkuvasti joutuu tarkastelemaan rakenteitaan. Siinä ei ole mitään omituista. Onhan koulussakin opetettava newtonilainen fysiikka jo selvästi vanhentunutta, mutta riittää vallan mainiosti yleistiedoksi yhteiskunnassamme. Tiede siis kehittyy, edistyy ja muuntuu jatkuvasti, eihän se muuten olisikaan tiedettä. 😉

  Valonnopeusko suurin mahdollinen? Luulenpa, että 20 vuoden päästä nauretaan Einsteinin teeseille…

 • Kerttu sanoo:

  Voi. Rauni-Leena varoitti noista mikrosiruista ainakin jo vuonna 1997 ellei jo aiemmin. Mistäköhän voisi lukea yksityiskohtaisen kuvauksen tuosta Rauni-Leenan autokolarista? Jostain kirjoittamastaan kirjastako? Sattuux joku tietää?Kiinnostaa ne avaruusoliot, jotka jeesas ja miten.

 • sickofthesameoldthing sanoo:

  ”Vuonna 2050 meitä johtavat kyborgit.”

  No huhhuh. Jos ihmisiin todella meinataan asentaa siruja niin noita juttuja ei kyllä saisi viedä yhtään pidemmälle. Vai voiko muka joku ihminen väittää, että haluasi ns. koneen johtavan itseään? Sellaisella tasolla ehkä millä voi vielä vaikuttaa itse tähän. Ei jeesus… Ihminen tosiaankin tuhoaa itsensä. Yleensä pyrin ajattelemaan asioita uusin kasvoin, mutta katsoo nyt mitä ne meinaavat. Omasta mielestäni tuossa ei kuitenkaan ole kovin paljon järkeä, sai erikoisominaisuuksia, kuten puhuvia ovia, tai ei.

 • Kerttu sanoo:

  Rauni-Leena kirjassa vuodelta -93 ”Kuka hän on?” kannessa on Rauni-Leenan omista arkistoista oleva aito valokuva humanoidista.

 • Ufomies sanoo:

  Milloinkohan saamme tänne vielä Juhan af Grannin ja muiden kovan luokan tiedemiesten henkilökuvat… 😉

 • uffomies sanoo:

  Miten ihmeessä eläkkeellä oleva Lapin lääninlääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde on päässyt käsiksi erittäin salaisiin asiakirjoihin ja käymään USAn armeijan koulutuskeskuksissa sekä tukikohdissa, kuten hän väittää tehneensä.

 • Jonna sanoo:

  Minä kans oon yhteydessä ufoihin unissa…ja kuolleisiin… ja Aku Ankkaan…. 🙂

  Jos päivät miettii ufoja, niin varmasti unissaanki näkee.

 • qwe sanoo:

  Yksi valopää jolla on pakkomieli implanteihin.

 • Lol sanoo:

  Jaa että tämä höyrypää on päässyt lukemaan älyttömän salaisia asiakirjoja mutta häntä ei kuitenkaan vangittu ja hänet päästettiin menemään? :O……

 • kärmes sanoo:

  mielenkiintoinen henkilö olis hauska kulkea hänen seurassaan vaikka viikon ajan=)

 • rauni-leena luukanen kilde sanoo:

  Olen lopullisesti kyllästynyt itsestäni jatkuvasti julkaistuihin virheellisiin tietoihin ja mielipiteisiin joita en ole koskaan esittänyt.Toiminta on systemaattista ja jäljet johtavat ”sylttytehtaaseen”Entiset salaiset asiakirjat,jotka freedom of information act Usassa on vapauttanut ovat luonnollisesti kenen tahansa saatavilla jos nakee vaivaa,kay kansainvålisissä kongresseissa ja on valmis taloudellisesti satsaamaan asiaan.En ole koskaan väitellyt,valmistuin lääketieteen lisensiaatksi 1967 Turussa ja jos on päässyt julkaisuihin kuten Who is who in the world,Whois who in medicine and healthcare,Who is who in science and engineering luulisi sen osoittavan jotain.

 • Terveisiä Tampereelta.
  Arvoisa Rouva Rauni-Leena Luukanen:
  Minulla oli yksi kokemusta alien kontakti omassa huoneessa. En ole kertonut tarinaa kenellekään. Ohessa mahdollisuus ottaa yhteyttä minuun.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *