ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Rauni-Leena Luukanen – Automaattikirjoitus ja humanoidit

Tietoa automaattikirjoituksesta.

http://www.youtube.com/watch?v=eotAFPvzbNQ

Tykkäys ja jakotoiminnot:

29 kommenttia aiheeseen: Rauni-Leena Luukanen – Automaattikirjoitus ja humanoidit

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • hannu37 sanoo:

    ”Törmää ufoon ja maailmankatsomus muuttuu..”

    Harvinaisen totta!

    🙂

  • wasq12 sanoo:

    Jeah! ^ 😀

  • sauli lehtinen sanoo:

    On hyvä tuoda keskustelua esille, toivottavasta se avaa ihmisten silmät tässä maailmassa.Minkä taaksee jättää sen edeestään löytää, hyviä tekoja ei kukaan tee liikaa

  • UFO sanoo:

    Ou jee.. -.-”

  • Hippo sanoo:

    Kylläpä se luimistelee, kattoo joka paikkaan paitsi kameraan, valehteleekohan se?
    Mutta tottahan se on että ihmisten maailmankuvat muuttuu, millon mistäkin syystä. Ja on kai tuota tapahtunu, kaks ihmistä saa tavallaan viestin puolikkaat, vaikeahan niitä on todistaa mutta mikä ettei.

  • Yasirotta sanoo:

    Harmi ettei tuossa sanottu tarkoituksellisesta alitajuntaisesta kirjoituksesta. Idea on siis se, että katsot telkkaa tai keskityt johonkin ihan muuhun kuin kirjoittamiseen. Yht äkkiä peperille tuleekin ihan kokonaisia sanoja, jotka tulevat suoraan alitajunnastasi. Itse en tätä ole uskaltanut kokeilla, mutta monet ihmiset sanovat että ”totuus voi lyödä kasvoille”. Vähän off-topic mutta pistimpä nyt kuitenkin.

  • 666beelzebub666 sanoo:

    VÄHÄ RANKKA! täytyy pitää huoli, että tästä eteen päin on aina kynää ja paperia jossain lähellä

  • Habbo MAn sanoo:

    Tai sitten kannattaa pitää huolta että Skirsolääkitys on riittävällä tasolla

  • Just... sanoo:

    No jo oli päivän sketsi, huhhuh…
    ”…avaruudellisia dimenssioita…”
    Sain päivän naurut tästä kyllä nyt… kiitos.

  • STEMU sanoo:

    mielenkiintoista. 🙂 mutta jep.

  • Ja taas sanoo:

    lol sanoo rauni leena joka katsoo muualle valehdellessaan niinkuin dereck(riivatut talot) joka paljastui huijariksi

  • joonas sanoo:

    No vtu nää kaikki ei edes ole totta tääl poranarmaaliblagissa. 😀

  • joonas sanoo:

    Mutta suurin osa on.

  • ice age sanoo:

    yhden kaverin kans kokeltii automaattikirjoitusta nii tää sit piirsi paperille jotain kuviota ja viivoja.. juttu oli sinänsä outoo et frendi ei ees piirrä viivottimella yhtä suoria viivoja ô.Ô

  • Tintti sanoo:

    Videosta ei ole muuta sanottavaa kun että onpa leenalla ärsyttävän kuulonen suhiseva ässä 😀

  • mo sanoo:

    Voi herran…

  • Agakonna sanoo:

    Paranormaablogi on 100% totta, mutta sisältö ei aina.

  • MS sanoo:

    Ei Rauni-¨Leena valehtele, ei varmasti. Tiedän sen.

  • WM_ sanoo:

    Minä en Luukkasen varaan kyllä luottaisi.
    Jossain kerrottiin kuinka hysteerisesti kieltäytyi kättelemästä jotain kristittyä.. ”ei voi koskettaa uskovaa sielua” oli sanonu kuulemma, mutta tosiaan, kuulemma.

  • Ranttali sanoo:

    Automaattikirjoituksessa valitettavasti liikaa samoja tekijöitä, kuin taikavarvulla katsomisessa tai yleisessä ouija-laudan käytössäkin, käsi liikkuu sen mukaan, mitä pää sanelee. Ja ihmisen mielikuvitus lähes rajaton, vaikka viesteissä joku ulkopuolinen juju muka olisikin. Monethan uskovat unissaan kokemansakin asiat oikeiksi tapahtumiksi. mm. unissaan kokemansa ufokontaktit, joita itselläni satoja! Myös ”uniopetusta” olen hyvinkin monimutkaisista asioista saanut, mutta eiköhän sekin piilotajunnan tuotetta.

    Rauni-Leena sitten luku ihan erikseen, mm. hänen salaliittoteoriansa sinänsä kiehtovia ja osa varmaan tottakin, mutta jotkut menevät näkyvästikin (epäloogisesti) liian pitkälle. Tuota kättelystä kieltäytymisjuttua en muuten aiemmin kuullutkaan, jo ihan sairasta pikemminkin. Vaikka enhän minäkään esim. juoppoja kättele!

  • Täyttä asiaa Ranttalilta. Alitajunnan vaikutus on usein – ellei useimmiten – aliarvostettua. Se tekee helpostikin tepposensa. Etenkin jos henkilö on minkäänmoisessa transsitilassa, vaikka itsesuggestiolla hankitussa. Tuollaisessa tilassa saattaa hyvinkin vallita valheellinen kontrollin tuntu, vaikka alitajunta usein hallitseekin tilannetta. Kielikuvat eivät ehkä aivan osuvimpia, mutta eiköhän tuosta idean ymmärrä? Been there, done that…

    Suosittelen lukemaan ainakin Rauni-Leena Luukanen-Kilden kolme ensimmäistä kirjaa, mahtavaa viihdettä ja epäloogisuuden riemujuhlaa. Lukiessa vuoronperään joko haukkoo henkeään äimistyksestä tai tikahtuu nauruun…

  • Wespa sanoo:

    Alitajunta on mielestäni myös vahva väline. Silti itse näen, että sillä voi olla yhteydessä johonkin muuhun ulkopuoliseen tai kuten Buddahaliset ym. näkevät sisäpuoliseen (kaikki ovat yhtä). Riippuu siis aika paljolti näkökulmasta. Alitajunta kuitenkin tietää enemmän kuin tietoinen tajunta ja voi poimia eri asioita.

  • Ranttali sanoo:

    Oleellista ei olekaan se, mitä alitajunnan kautta syntyy tai välittyy, mikä totta ja mikä ei, kuka oikeassa ja kuka ei, kuka liian ahdasmielinen ja kuka liiankin avarakatseinen, vaan miten sitä hyödyllisimmin ja oikeimmin voidaan käyttää itsensä, toisen ja koko sivilisaation hyväksi.

    Nyt valitettavasti vähän itsetarkoitukseksi mennyt kaikkeen mahdolliseen vähänkään kiinnostavaan tajunnanvirtaan hurahtaminen ilman logiikan ja harkinnan häivääkään. Se ei vielä se ongelma, jos se olisikin vain henkilökohtaista tai pienissä harrastuspiireissä, mutta kun vahvemmat tai karismaattisemmat henkilöt samaa hullujenhuonesekoilua muille syöttävät ja nämä alkavat täysin sen mukaisesti elämään ja kaikkeen estottomasti uskomaan. Tiedän kokemuksesta, tein joskus astrologisia ennustuksia, jotka vielä valitettavasti liiankin hyvin toteutuivat:). Yksikin kohde olisi mitä vain maksanut, että olisin ilmeisesti vaikka koko hänen elämänkaarensa päivä päivältä eteenpäin ennustanut!

    Välttämättä alitajunnalla ei sen kummempia kykyjä kuin ”päivätajunnallakaan”, se vain synteesi näistä kaikista pidemmältä ajalta varastoidulla tiedolla lisättynä, ja pystyy näin ollen meitä hieman esim. vaaroista tiettyjen loogisten sääntöjen mukaan etukäteen varoittamaan. Hulluinta on myös kun puhutaan, että ihminen käyttää vain n. 10 % aivokapasiteetistaan. Käyttö on erilaista eri tilanteissa. Jos kaikki 100% olisi kerralla käytössä, koko kehon energiatalous todennäköisesti romahtaisi ja aivotkaan tuskin tuollaista rasitusta kestäisivät. Lisäksi ei mitään käyttöä kaikelle turhalle kokemustiedollekaan.

  • Ranttali sanoo:

    Eli vielä vähän tarkennettuna, ongelma tässä se, kun kaikki muuttuu henkilö-, hahmo- ja aatepalvonnaksi, vaikka kyseessä usein täysin samanlaiset henkiset ja psyykkiset lähtökohdat ja muut peruslahjat omaavat lihaa ja verta olevat ihmiset kuin mekin ja jotka jotenkin vaan päässeet sopivan tilaisuuden tullen massoja ohjailemaan. Jos avaruusolennot, henkioppaat,jumalat, jotkut muut korkeammat älyt ja tietoisuudet haluaisivat todella meitä opettaa ja neuvoa, kyllä ne todennäköisesti ihan muuta kautta sen tekisivät, kuin jossain show-areenoilla tai kaupallisessa kirjallisuudessa tai varsinkin mitä sekopäisempää luovuutta pullollaan olevan internetin kautta, jossa mihinkään tietoon enää vaikea luottaa. Se taas miten oma minä meitä kutakin vaikka sanomalla ”tapa tuo toinen” ohjailee, täysin eri juttu.

  • Ranttali sanoo:

    Tuosta Wespan mainitsemasta buddhalaisuudesta sen verran, sitäkin oppia kun täällä länsimaissa meille varsin halpamyyntityyliin tulkkailtu. Buddhalaisuus ei perustu kuitenkaan alunperin mihinkään ehdottomiin näkemyksiin, se vain spekulatiivinen oppi, miten kaikki voi mahdollisesti olla tai miten monin eri tavoin voi elollinen olento pienessä henkilökohtaisessa sisäisessä maailmassaan asiat nähdä. Eli senkään opin osoittama ”tie” ei johda välttämättä sen pidemmälle kuin mikään muukaan valitsemamme tie, sekin vain näennäisen henkisen ja ruumiillisen riippuvuuden tavoittelua, kun ihminen kauhuissaan suuren luonnon ja kohtalonsa edessä. Eli jumalat eivät tule apuun ja pelastamaan silläkään suunnalla, myöskään ihminen ei muutu kaikesta riippumattomaksi jumalaksi, vaan korkeintaan antaa ”periksi”, eikä enää välitä samalla tavoin itsensä ja kaltaistensa kohtalosta. Vaikka sen saman kärsimyksen ja tyhjyyden näkee niin itsensä kuin muittenkin kohdalla.

  • Wespa sanoo:

    Totta puhut. Enemmänkin Panteistina itseni näen, vaikka hyviä juttuja löytyy joka uskonnosta. En kuitenkaan seuraa orjallisesti mitään uskontoa vaan poimin jokaisesta niitä itselleni toimivia asioita… Buddhalaisuus vaan nyt tuli ensimmäisenä mieleen tuossa. Olen kanssasi samaa mieltä, että ihmisellä on vastuu itsestään ja pelastajaa voi olla turhaa odottaa. Meillä on kuitenkin se oma voima tehdä asioita ja turha on syyttää saatanaa tai Jumalaa, kun itse voi oppia virheistä (omista ja muiden) ja jatkaa eteenpäin…

  • katsoisi kameraan kun kerta puhuu totta 😉

  • Peku sanoo:

    Katoin pelkän mummon ilmeen ja sain tarpeekseni, kyllä minäkin voin katsoa kieroon ja alkaa kirjoittaa ruotsia

  • Zub sanoo:

    Näinpä

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto