ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paranormaalit Kokemukset Helmikuu 2008

Kokemukset Helmikuu 2008anonyymi kirjoitti:

Tämä tapahtui minulle ja kaverilleni olessamme n. 12-vuotiaita. Pelasimme jotain peliä kaverini huoneen lattialla, kun yhtäkkiä seinälle kuivumaan ripustettu kukkakimppu tippui alas. Pelästyimme tietenkin aivan mielettömästi. Kuitenkin ajattelimme, että ehkä se tuuli tekee meille temppujaan. No siinä meni sitten muutama minuutti ja kuulimme kauhean rysäyksen. Olimme aivan kauhusta kankeina, vielä kun talossa ei silloin ollut muita kotona. Lopulta uskalsimme mennä katsomaan mistä moinen ääni oli tullut. Päästyämme sitten olohuoneeseen, lattia oli täynnä lasinsirpaleita. Iso taulu oli tippunut seinältä alas. Tähänkään päivään asti en ole keksinyt minkäänlaista selitystä, että miksi nuo ruusut ja taulu tippuivat seinältä. Oli kyllä todella pelottava kokemus.

Mikko kirjoitti:

Eräs tuttavani oli ollu kavereineen isänsä mökillä eräänä talvena. Pojat olivat siinä päiväseltään lähteneet metsään retkelle ja palanneet sitten illan hämärtyessä. Matkalla takaisin he olivat nähneet pimeässä jonkun kävelevän heidän edellään, mutta eivät olleet siitä sen ihmeemin välittäneet sillä alueella on useita mökkejä ja asukkaita. Heidän mökin vieressä sattuu olemaan naapurimökki, jonka omistaa eräs tuttu. Pojat olivat kävelleet tämän kyseisen mökin ohi ja nähneet valoa ikkunasta, sisällä oli ollut tämä heidän tuttunsa istumassa pöydän edessä. Pojat olivat, että ”no ei tässä mitään, mennään mekin tästä jo pois kun alkaa olla niin myöhä”. No ystäväni oli sitten soittanut mökille päästyään isällensä ja kysellyt kuulumisia jne. ja kertonut että tämä heidän nimeltämainitsematon tuttu on myös tuossa vieressä omalla mökillään ja että nähtiin hänet ikkunasta, (se oli hän varmasti!) mutta isän kommentit puhelimessa ”en tiiä kenet ootte nähny mut se on ite täällä kaupungilla”.
Kaverit oli sitte vilkassu ikkunasta sinne naapurimökkiin. Valot poissa, ei ketään.

SimoS kirjoitti:

Olin esikoulussa käymässä päiväunille, kun heräsin siihen kun käteni oli tippunut railon välistä (nukuin pinnasängyssa) maahan ja jokin/joku nyki sitä. Katsoin alas railon välistä ja näin käden, jolla oli outo hiha. Sitten tulivat päiväkodin henkilökunta herättämään ja käsi katosi.

Aapo kirjoitti:

Tämä tapahtui ollessamme seitsemännellä luokalla.
Olimme kaverini kanssa kävelemässä metsässä suon tapaisella paikalla. Yhtäkkiä kaverini sanoi, että juostaan tonne puulle asti kilpaa. Aloimme juosta, kunnes jalkani upposi syvälle maahan ja tunsin kovaa kipua, ihan kuin joku olisi yrittänyt vetää minua jalastani kynsin ja hampain maan syvyyksiin. Kaverini tarttui käteeni ja veti minua yrittäen auttaa minut pois siitä. Lopulta, kun saimme jalkani pois sieltä niin kenkäni jäi sinne ja kuulimme oksankatkeamis-äänen. En tuntenut kipua, kun lähdimme juoksemaan pois metsästä, mutta ajattelimme jälkeen päin, että kuvittelimme oksan katkeamisen. Seuraavana päivänä pyysin isääni tulemaan kaverini ja minun mukaan hakemaan kenkääni maasta ja kun pääsimme paikalle näimme valkoisen kenkäni olevan aivan vahingoittumattomana kiven päällä. Tiedän että kukaan ei ole voinut sitä siihen pistää sillä jalkani oli uponnut maahan melkein polveen asti. Isäni ei uskonut meitä sillä uskoi, että haluan vain uudet kengät hävittämällä toiset.

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen yhteys(ät)paranormaaliblogi.net. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Huom! Yllä oleva lomake on vain omia kokemuksia varten. Älä kommentoi viestejä yllä olevaan lomakkeeseen, vaan tee se käyttämällä kommenttikenttää.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: Paranormaalit Kokemukset Helmikuu 2008

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Siinä taas jotain kokemuksia. Sähköpostissani on vielä useita kokemuksia jonossa ja postailen niitä jossain vaiheessa taas lisää.

  • Simpanssi sanoo:

    kiitos kun julkaisit viimeinkin minun tarinani

  • miluski sanoo:

    ihan kivoja tarinoita mutta en edelleenkään usko noihin! kaikkeen löytyy kuitenkin selitys

  • Janiski sanoo:

    Kaikkeen ei todellakaan löydy aina selitystä.

  • Heikkuhei sanoo:

    Hei. Anonyymin tarinasta tuli ainaki 2 selitystä mieleen.
    1. Sattumaa
    2. Heikko maanjäristys (Aivan. on suomessakin sillointällöin pieniä maanjäristyksiä. Muutama vuosi sitten kotonani tippui kellot ja taulut seinältä ja astiat kilisi kuivauskaapissa.)

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto