ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paranormaalit Kokemukset Huhtikuu 2008 (Osa 4)

Nyt on aika taas tuoda julki ihmisten kiinnostavia ja vähemmän kiinnostavia kokemuksia.

Kaikkeen tottuu kirjoitti:

Oli kaunis helteinen kesä ja meille syntyi ihana poikavauva, vuosi oli 1994. Tämän kaiken keskellä mieli oli surullinen, koska rakas äitini oli syöpäsairauden loppuvaiheessa sairaalassa. Tiesimme, että aikaa oli enää vähän jäljellä. Eräänä aamuna, vain muutamia päiviä ennen kuin äitini nukkui pois meidän iso kello olohuoneemme seinällä tuli kuin heittämällä ja rytisten alas! Tiesin heti, että äitini loppu oli lähellä. Outoa, että kello, joka on vuosikaudet pysynyt paikoillaan lentää alas ryrinällä. Vanha kansahan sanoo, että kellon putoaminen, pysähtyminen yms. tietää kuolemaa. Meilllä tämä ainakin kävi toteen.

Kun lapseni täytti vuoden, ajattelin mielessäni edesmennyttä äitiäni rakkaudella ja sitäkin, että hän on mummuna vaan toisessa ulottuvuudessa. Silloin lapseni hoitopöydällä pomppasi tutti lattialle itsestään ja värikäs leikkipallo pomppasi korista itsestään lattialle pomppimaan! Kiitin äitiäini ääneen synttärionnitteluista!

SK kirjoitti:

Tämä tapahtui vuosi sitten. Olin tyttöystäväni kanssa käymässä kaupassa. No saimme ostokset tehtyä ja olimme valmiita lähtemään kävelemään kotia kohti. Mietimme pitkään, että menisimmekö tietä pitkin vai metsän poikki. Oli tosi pimeää, mutta valitsimme metsäreitin, koska se oli 1,5km lyhyempi. Käveltyämme jonkin aikaa metsäpolkua pitkin (ei valaistusta) rupesin kuulemaan puitten latvojen korkuudelta, että isoja oksia meni poikki. Pelästyin tosi paljon ja kysyin tyttöystävältäni, että kuulitko tuon, johon hän vastasi kyllä. Meitä rupesi pelottamaan aivan hirveästi, koska äänet vain voimistuivat koko ajan. Yhtäkkiä äänet loppuivat ja näimme kirkkaan valon yläpuolellamme. Se ei pitänyt minkäänlaista ääntä, se vain oli siinä. Pidin itseäni ihan hulluna siihen asti, kun tyttöystäväni alkoi itkeä, jolloin tajusin, että se tosiaan oli siinä. Valo katosi tosi nopeasti puitten latvojen uumeniin, jonka jälkeen taas kuulimme
suurten oksien menevän poikki. Silloin lähdimme juoksemaan kotia kohti niin lujaa kun ikinä jaksoimme, pysähdyimme vasta pihassa. Se oli todella pelottavaa. Kun kirjoitin tätä sain koko ajan kylmänväreitä, kun muistelin mitä silloin tapahtui. En vieläkään tiedä mikä siellä oli, mutta mitään normaalia se ei TODELLAKAAN ollut.

Anni kirjoitti:

Minulle ei oikeastaan ole koskaan juurikaan tapahtunut mitään outoa, kun en yliluonnolliseen juurikaan usko, mutta yksi tapaus on jäänyt mieleeni. Olin 5-vuotias ja olin tarhassa, kun tämä tapahtui. Minun lisäkseni vielä pari lasta odotti vanhempiaan. Menin tarhamme ”päiväunihuoneeseen” joka on ainut paikka mistä pääsee takahuoneeseen. Takahuonetta käytettiin eskaritilana. Päiväunihuoneen ja takahuoneen välisessä seinässä on ikkuna, jonka sälekaihtimet ovat aina olleet kiinni. Ei ihmekään sillä se ikkuna on aika turhassa paikassa. Jokatapauksessa menin käymään päiväunihuoneessa odotellessani vanhempiani. Huomasin, että ikkunasta näkyi valoa ja kahden ihmisen varjot. Toisella heistä oli hiukset ponihännällä. Päiväunihuoneessa ei ollut valoja päällä, joten varjot erottuivat selvästi. Kuulin myös puhetta takahuoneesta ja tunnistin toisen äänistä kaverini ääneksi. Sanoin kaverini nimen, mutta kukaan ei vastannut. Sanoin uudestaan ja kun olin sanonut sen valot yllättäen sammuivat. Juoksin hoitotätien luokse ja kerroin tapahtuneesta ja vaadin heitä tulemaan kanssani tarkistamaan ketä huoneessa oli, mutta kun menimme huoneeseen, siellä ei ollut ketään. Olin jo lähes unohtanut tämän, mutta kun eksyin tänne sivulle, tämä palasi mieleeni.

Pate kirjoitti:

Itselleni ja kaverilleni kävi todella outo juttu kerran metsässä. Kun olimme pimeällä metsässä, kuulin vaimeaa kilinää, ihan kuin metallin paloja olisi hakattu yhteen. Kuljimme hetken kaverini kanssa ääntä päin ja kun pysähdyimme taas kuuntelemaan, ääni läheni. Se läheni koko ajan. Sitten sanoin, että juoksisimme ja juoksimme täyttä vauhtia pois. Ääni tuntui seuraavan. Juoksimme pois metsästä kotiini. Kun aamulla menimme katsomaan, mikä siellä oli, niin huomasimme että kivi, niin isoa että aikuinen mies jaksaisi juuri ja juuri nostaa, oli kadonnut ja sen tilalla oli kaksi erilaista kiveä. Tämä on oudoin minulle tapahtunut ilmiö.

Fimbulla kirjoitti:

Olimme kotona omakotitalossamme eräs talvi vuonna 2003, minä äiti ja pikkusiskoni.
Istuimme tavalliseen tapaan katsomassa illan viihde ohjelmia television ääressä koko porukka. Yhtäkkiä kuului ääniä verannalta ja samassa kuului ääni kuin ovi aukaistaan ja joku pyyhkii jalat ovi mattoon. Äiti huusi sohvalta ”kuka sieltä tähän aikaan tulee” kellokin oli jo lähellä puolta yötä. Siskoni kanssa huusimme perään ”kuka siellä”. Ei kuulunut mitään vastausta ja mentiin katsomaan koko kööri. Ulko ovi oli lukossa ja avattiin ovi ja mietittiin, että jos joku olis käynyt oven takana. Mutta ei näkynyt jälkiäkään vaikka oli satanut puhdasta lunta monta senttiä, eikä minkään näköisiä jälkiä missään, ei edes pihatiellä.

Tämä on toistunut muutamina vuosina peräkanaan. Kuka lie kummitus tullut vierailulle?

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen yhteys(ät)paranormaaliblogi.net. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Huom! Yllä oleva lomake on vain omia kokemuksia varten. Älä kommentoi viestejä yllä olevaan lomakkeeseen, vaan tee se käyttämällä kommenttikenttää.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

17 kommenttia aiheeseen: Paranormaalit Kokemukset Huhtikuu 2008 (Osa 4)

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • määvaan sanoo:

    Todella inhottavaa, kun kellot pysähtyilee.. Kiva NYT tietää, mitä se vois tarkoittaa. On nimittäin tullut nukuttua yksi kesä huoneessa, jonka kello kävi vain kun olin paikalla. Se tosin oli vain yksi ja ehkä pienin ongelma.

  • Neena sanoo:

    Scary!

  • Minna sanoo:

    Nuo kellojen pysähtymiset ovat pelottavia, mutta mielenkiintoisia. Parikymmentä vuotta vanhempi serkkuni kuoli viime kesänä Itävallassa sydänkohtaukseen, ja hänen äitinsä (eli minun tätini) kertoi, että tädin kotona kello olisi pysähtynyt muistaakseni vain pari minuuttia ennen kun sai soiton ja tiedon, että hänen poikansa oli kuollut 🙁 Kello taisi olla tuolloin n. 16.15. Hän ei ole koskenut kelloon sen jälkeen ollenkaan, vaan on jättänyt kellon tuohon aikaan pöydälle poikansa muistoksi. Koskettavaa..

  • minätässähei sanoo:

    Eikös Titanicistakin ole aika monta kertomusta että eräiden matkustajien kellot pysähtyivät juuri ennen jäävuorentörmäystä ja joidenkin uhrien ja matkustajien kotien kellot olivat pysähtyneet samoihin aikoihin kuin alus törmäsi jäävuoreen?
    Muistan kuulleeni että tällaisia kelloja huutokaupattiinkin ihan tässä pari viikkoakin sitten Ruotsissa.

  • Arctica sanoo:

    hyviä tarinoita.

  • kani sanoo:

    ei nois ollu mitää

  • kani sanoo:

    pelottavaa

  • Aku sanoo:

    Enpä oo osannu yhdistää tuota kellon pysähtymistä kuolemaan. Mutta onhan se nyt ihan selvää; vaarin rannekello pysähtyi samoihin aikoihin kun hän kuoli. Samoin kävi isäni kuoleman yhteydessä.

  • TuNtEmAtOn sanoo:

    Kaverini seinäkello pysähtelee vähän väliä, eikä ketään tuttuja ole menehtynyt… 😀 (? kai ?)

  • TuNtEmAtOn sanoo:

    Näitä kokemuksia vois lisäilläkkin vähä useemmin… Ymmärrän kyl, jos ette ehdi.

  • TuNtEmAtOn sanoo:

    Oon käyny tääl vaik kuinka mont kertaa, mut uusii kokemuksii ei vaan ole! Kuinka usein niit lisäillään???

  • Ufomies sanoo:

    Kärsivällisyyttä, rakas lapseni. Kärsivällisyys on hyveistä suurin.

    Yleensä kokemuksia lisätään kuukausittain. (Huomaa aiheen otsikko.)

  • Wespa sanoo:

    Uusia kokemuksia lisäillään useita kuukaudessa. Tahti on vielä vähän parantunutkin, sillä ennen oli aina vaan 1-2 kolmen kokemuksen satsia kuukaudessa, mutta nykyään kokemuksia lisätään n. 4 viiden kokemuksen satsia kuussa.

    Täältä voit lukea uusimmat, sekä vanhempiakin kokemuksia, jos et ole jo niitä kaikkia lukenut.
    http://paranormaaliblogi.wordpress.com/category/kokemukset/

  • tyttönen sanoo:

    mun kaverilla oli myös pudonnu kello keskellä yötä ja sen äidin kaveri oli kuollut johonki sairauteen….

  • jekku sanoo:

    hmm on aika outoja nää haamu jutut mutta tuleeko mieleen esim että näitte haamun en ole näkenyt mutta kokenut ihan outoa jos joku kokee metsässä jonkun ilmestyksen esim toi tyttö ystävän kaa.

  • Haamu tutkija94 sanoo:

    toi SK kirjottama valo juttu oli mun mielest omituista.. siis ”Yhtäkkiä äänet loppuivat ja näimme kirkkaan valon yläpuolellamme. Se ei pitänyt minkäänlaista ääntä, se vain oli siinä.” millä korkuudella ylhäällä? Ufo tuskin se on ku ei se niin matalla lennä että oksat katkee

  • Dauda sanoo:

    Mä kuulen melko usein yksin kotona ollessani naisen laulua, joka loppuu heti kun joku muu tulee kotiin. Ärsyttää kun en voi todistaa tätä, äänitteillä kun ei kuulu tämä ääni. Tai sitten se on vain kuuloharha? 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto