FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde on poistunut keskuudestamme

rauni-leena luukanen-kilde kirjat

Lääkäri, kirjailija, ufologi- ja luennoitsijanakin tunnettu Rauni-Leena Luukanen-Kilde on kuollut. Hän kuoli rauhallisesti kotonaan sunnuntaina 8.2.2015. Rauni oli kuollessaan 75-vuotias.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde syntyi vuonna 1939 Värtsilässä. Hän aloitti lääketieteen opinnot Oulussa ja valmistui lääkäriksi Turussa vuonna 1967.

Hän toimi lääkärinä kansainvälisissä tehtävissä ja Lapin läänin lääninlääkärinä vuoteen 1985 asti.

Rauni-Leena kiinnostui paranormaaleista ilmiöistä 15-vuotiaana kun kuuli sukulaisensa olleensa naimisissa nykyisen miehensä kanssa kolmessa edellisessä elämässä. Tuolloin hän ei ollut vielä kuullut jälleensyntymisestä.

Tuon seurauksena aloin lukea alan kirjoja kirjastoissa, joita 50-luvulla oli varsin vähän koko parapsykologian alalla, Rauni kertoi taannoisessa Paranormaali Blogin haastattelussa.

Myöhemmin hänestä itsestään tuli kirjailija ja hänkin on nykyään kansainvälisestitunnettu henkisyyttä ja mm. avaruusolentoja käsittelevistä kirjoistaan, joista Kuolemaa ei ole -kirja on ollut suosituin. Rauni oli yksi suurimmista suomalaisista uranuurtajista avaruuskulttuuri-, salaliitto- ja henkisyyspiireissä. Hän on luennoinut ympäri maailmaa ja useampaan otteeseen mm. Kosmisilla Parapäivillä. Viime vuonna hän luennoi mielenhallintaa vastaan European Conference on Covert Harassment of Civilians konferenssissa Brysselissä.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde on tunnetusti ollut myös ensimmäisiä ihmisiä, jotka ovat Euroopassa puhuneet julkisesti ruumiista-irtautumis -ilmiöstä, ilmiöstä joka on nykyään tunnettu myös kuolemanrajakokemuksena. Hän toi ilmiön tunnetuksi kirjassaan Kuolemaa ei ole.

Kirjansa nimen mukaisesti Rauni-Leena uskoikin vahvasti jälleensyntymään. Alla olevalla ennenjulkaisemattomalla videolla Rauni-Leena Luukanen-Kertoo miten elämä jatkuu ruumiin kuoleman jälkeen.

Luukanen-Kilde puhui uransa aikana paljon myös miten ihmiset tullaan tulevaisuudessa mikrosiruttamaan. Asiaa pidettiin salaliittona ja siihen ei uskottu, mutta myöhemmin tuli julki, että mikrosiruja on jo kehitetty ja josssain määrin jo istutettukin ihmisiin, tosin ehkä juuri Raunin ja muiden ansiosta ne eivät ole lyöneet läpi.

Hän oli myös hyvin tietoinen avaruuselämän salailusta ja salailun syyksi hän kertoi Paranormaali Blogille seuraavaa.

Naton raportti vuodelta 1964, joka oli niin salainen, että siitä tehtiin vain 15 kopiota kolmella eri kielellä koko maailmaan. Minä olen nähnyt tuon raportin. Siinä todettiin neljä syytä, miksi ihmisiltä salataan totuus ulkoavaruuden siviilisaatioista.

”Nro 1. Kaikkien uskontojen dogmat sortuvat.
Nro 2. Ihmiskunnan ego sortuu. (Mehän luulemme olevan upein rotu koko maailmankaikkeudessa.)
Nro 3. Fysiikat lait sellaisena kuin me ne tunnemme, eivät päde ulkoavaruudessa.
Nro 4. Ekonomiamme muuttuu totaalisesti.”

Rauni-Leenan ystävä Anne Margrethe Hess kertoi facebookviestissään Raunin poismenosta.

Lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde jätti ruumiinsa tänään sunnuntaina. Hän siirtyi rauhallisesti toisille tasoille hänen kotimaassaan Suomessa. Hän jätti meille 75 hämmästyttävän hienoa vuotta toimiessaan valon lähettiläänä tiedostaen suuremman kuvan todellisuudesta.

– Paranormaali Blogi & Tähtitieto & Mysteerien Aika & Tähteläiset lehti

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Rauni-Leena Luukanen-Kilde on poistunut keskuudestamme

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jaahas sanoo:

  Hyvää kotimatkaa Roni!

 • Gamma sanoo:

  Muistokirjoitus kokonaisuudessaan suomennettuna:
  ”Tohtori Rauni-Leena Luukanen-Kilde jätti kehonsa tänään sunnuntaina 8. helmikuuta 2015. Hän siirtyi rauhallisesti toisille tasoille rakkaassa kotimaassaan Suomessa. Hän poistui keskuudestamme 75 vuoden kunnioitettavassa iässä, palveltuaan valolla kaikkea ja kaikkia, jättäen jälkeensä uskomattoman henkisen ja tiedollisen perinnön elämän suuresta kudelmasta. Trooppisista taudeista väitelleenä lääkärinä hän työskentely useissa maissa ympäri Aasiaa, mutta hänen eksottisin tehtävänsä oli kuitenkin virka Lapin lääninlääkärinä ja työskentely saamelaisten traditioiden parissa. Hän rakasti tundraa ja saamelaisten elämäntapaa. Hän piti siitä, kuinka he maksoivat hänelle palveluksista tarjoamalla hyvää poronlihaa tai kanaa. Ja kertomukset taidoista, joita hän kertoi joutuessaan opettelemaan vaikeissa oloissa, rajallisilla työvälineillä, jopa hammaslääkinnän ja eläintenkin hoitamisen parissa. Tapasin hänet noin 20 vuotta sitten kun haastattelin häntä kirjastaan ”kuolemaa ei ole”, ja alusta alkaen koimme olevamme kuin ”perhettä” toisillemme. Puoli vuotta myöhemmin hän muutti lähemmäksi meitä, Sonin pikkukaupunkiin, jossa hän iloitsi asua yhdessä rakkaan kissansa Misoun kanssa. Ja monta vuotta hän toden totta asuikin. Mutta asiat muuttuivat kun hän alkoi puhumaan ja kirjoittamaan julkisesti vallan salaisista, pimeistä puolista. Edesmenneen diplomaatin arvostetusta vaimosta, joka oli perehtynyt okkultismiin, hän muuttuikin valtaapitävien viholliseksi, analysoidessaan ja julkaistessaan havaintojaan muutamien eliitin jäsenten ahdistelusta, tapoista ja pahanteoista kaikkien muiden kustannuksella. Hän luennoi kemiavanoista, letaaleista rokotusohjelmista, mielenhallinnasta ja disinformaatio-operaatioista, ennen kuin useimmat ihmiset edes tunsivat näitä käsitteitä. Rauni on ollut aina rohkea sielu katedraalin kokoisella sydämellä. Akateemisen taustansa ja oman luonteenlaatunsa pohjalta hän hyökkäsi kaikkia vaikeita protokollia ja ongelmia vastaan. Ja jotenkin hän aina saavutti vähäisimmätkin kirjalliset tiedot. Todenperäiset yksityiskohdat, jotka kovin helposti jäävät huomiotta. Tämä yhdistettynä muistiin, josta norsukin olisi ylpeä, niin alat hahmottaa häntä todellisissa puitteissaan. Internetistä löytyy runsaasti hänen haastatteluitaan, ja hän oli aktiivinen tällä rintamalla loppuun asti, viimeistellen ensimmäistä englanninkielistä kirjaansa. Käsikirjoitus on edelleen kustantajalla ja kirjan kohtalo on yhtä epävarmaa kuin elämän itsensäkin. Kun Rauni ei ollut luennoimassa Skandinaviassa tai muualla Euroopassa, hän nautti ajastaan Sonissa. Hän rakasti taidetta ja läpi vuosien meillä oli todella hauskaa yhdessä, hän saattoi juhlia kanssamme aamuyöhön saakka ja silti valmistella kirjoituksiaan puutarhassa varhain iltapäivällä. Usein hän saattoi paikallisessa pubissa tarjota kaikille kierroksen juomia, ja jos tilaisuus salli, hän saattoi puhua heille kuinka me kaikki olemme tulleet tähdistä ja mikään elämässämme ei ole puhdasta sattumaa. Oh my… tulemme ikävöimään häntä sydänjuuriamme myöten. Hänen uskomatonta persoonaansa, hänen kontribuutiotaan ihmiskunnan todelliselle nousulle kohti valoa ja rauhaa, jotka aina heijastivat kirkkainta taivaan tähteä, joka hän oli ja jossa hän on nyt. Rakkaudella, aina…”

 • jatu sanoo:

  Värikäs ja mielenkiintoinen persoona. Sai paljon näkyvyyttä mediassa.
  Välillä meni vähän korkealta ja kovaa tavallisen kadunmiehen yli, mutta avasi paljon uusia ajatuksia.
  Lämmöllä muistelen. Omaisille osanottoni.

 • Ogeli sanoo:

  Hyviä olivat hänen kirjansa varsinkin se jonka nimi oli Kuolemaa ei ole, rauha hänen sielulleen.

 • shogun sanoo:

  Osanotot omaisille. Kävin hänen luennoillaan 2-3 kertaa ja viimeisin Kuortaneella Ultrapäivillä toissa kesänä. Näin hänet tosin vielä viime ultrapäivillä erään toisen ufo luennoitsijan luennolla. Oli jotenkin hieman väsyneen oloinen ja nyt ymmärrän miksi. Itsellä on outo ”kyky” vaistota ihmisistä kun heidän aikansa lähestyy loppua. Monesti tämä tunne pitänyt paikkansa. En itse allekirjoita kaikkia hänen jutuistaan mutta oli keskustelua herättävä persoona ja ilman häntä ufot olisivat olleet vähemmän esillä julkisuudessa. Yksi on varmaa, hän ei pelännyt tietäessään maallisen vaelluksen lopun lähestyessä

 • Jacke sanoo:

  Ei nyt vaivuta suruun, Rauni otti nyt vain uuden perspektiivin elämään =)

  Mutta kuka nyt jatkaa Raunin viitoittamaa tietä…

 • Katri Reinsaari sanoo:

  Ei murhetta tarvitse kantaa , hän teki täällä työnsä loppuun ja siirtyi seuraavaan vaiheeseen , hyvää matkaa Rauni ,kotiin !!

 • Wespa sanoo:

  RIP Rauni. <3

  Artikkeliin päivitetty ennenjulkaisematon video jossa Rauni-Leena Luukanen-Kilde pohtii kuolemaa ja jälleensyntymistä.

 • 555+111 sanoo:

  Nyt vaan odotetaan tietoa kuka oli tämän takana NSA, CIA, SUPO, NATO, NASA, FBI, MOSSAD, BND, FSB, MI6 VAI JOKU MUU, MIKÄ?

 • ilkka sanoo:

  osan otoni rauni lena lukasen- kilden pois menon johdosta ilkka jyväskylästä

 • Jurgen sanoo:

  RIP Rauni-Leena<3

 • Risto Rinne sanoo:

  Kaikella kunnioituksella Rauni-Leenaa kohtaan ja olen lukenut kaikki hänen kirjansa jo yli 20 vuotta sitten koska uskon näihin asioihin, jos nyt uskosta voi puhua.
  Vähän hänen haastatteluissaan särähtää korviin kun hän puhuu että fyysinen ja henkinen maailma kuuluisivat yhteen, toki tässä maailmassa, mutta entäs kuoleman jälkeen?

  Eikö maailmankaikkeus juuri ole fyysistä, eli atomeista koostuva?
  Eli kun meillä on sielu ja kuolemme, eikö sielu joka koostuu ei atomisesta energiasta, siirry ei atomiseen paikkaan?
  Toisinsanoen eri ulottuvuuteen jossa fyysisyydellä ei ole mitään merkitystä?
  Kuka tietää kuinka iso maailmankaikkeus on, jolla tarkoitan avaruutta ja silminnähtävää fyysistä aluetta jota Hubble teleskoopikin on kartoittanut? Ja onko senkään kartoitus totta vai eliitin meille uskottelemaa skeidaa.
  Olen aina pieni ” skeptiikko ” siinä mielessä etten usko sokeasti mihin vain koska minulla omat aivot ja haluan miettiä asioita itsekin enkä niellä valmiiksi purtua tietoa ennenkuin olen ” nostanut kissan pöydälle ”.
  Mieli pitää pysyä avoimena kaikelle se on totta, mutta pitää olla utelias ja kysyä itsessään ja muilta kuin pieni lapsi, koska hän on se joka näkee asiat niinkuin ne ovat todellisuudessa. Olkaamme jälleen lapsia niin näemme totuuden.

 • Lakki päästä sanoo:

  Vanha vastarannan kiiski eli skeptikko monissa raunin jutuissa nostaa hattua. Rauni-Leena puhui asiansa puolesta ja eli varmasti mielenkiintoista ja onnellista elämää. Uskon itsekin Jumalaan sekä jeesukseen Ristukseen, ja uudelleensyntymään, sekä siihen, että joku saattaa kuvailla jumalan eri nimellä ja tavalla vaikka tarkoittaa samaa asiaa.

 • Andro sanoo:

  RIP Rauni-Leena. Hänen luentojaan olin kuuntelemassa ekan kerran 90-luvun alkuvuosina. Viimeksi Lahden Parapäivillä jossa olin Kalevin apujoukoissa järjestämässä tilaisuutta. Silloin tuli puheeksi Rauni-Leenan kanssa, että meillä on vain 3-päivää väliä syntymäpäiviemme välillä.

 • Kerttu sanoo:

  Olin todella liikutunut kuullessani Rauni Kilden muutosta. Arvostin häntä suuresti ja luin kaikki hänen haastattelunsa netistä.
  Olin Sweitsissä AZK Konkressa kun hän oli siellä luennoimassa.
  Hän teki tosi arvokasta työtä Suomenkin hyväksi, maailman sanoin kuvaamattomista valheista.
  Toivottavasti saadaan vielä tieto kuka oli tämänkin takana!!!???
  Otan syvästi osaa suruun menetimme taas yhden tosi arvokkaan henkilön.
  Lebe wohl Rauni.

 • Jacke sanoo:

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015022219243461_uu.shtml

  Ufologin viimeinen viesti kuolinilmoituksessa ”kuolemaa ei ole”.

 • Pertti sanoo:

  Rauni on väärässä , väittäessään inkarnaatio olisi poistettu raamatusta. Tämä ei pidä paikkansa. Voitte itse tarkistaa uskovilta ja teologeilta, itse myös lukeneena voin todistaa sen. Jeesus Jumalana ainoastaan inkarnoitu ihmiseen, riisui Jumalan kaltaisuudesta, hän tuli ihmisen kaltaiseksi kuitenkin ilman syntiä.

  Lisäksi Rauni on väärässä kuolemaa ei olisi, raamattu kertoo toisin. Tiedätte varmaan tutun Aatamin ja Eevan tarinan paratiisista, kuolema tuli heidän kauttaan ottaessa omenan, aluksi ei ollut kuolemaa. Kuolema tarkoittaa raamattulisesti, erosta Jumalasta, Jeesus voitti kuoleman ja Paholaisen. Jeesus voitti kuoleman ristin kautta, antoi lahjaksi elämän uskoville eli ”kuolema nielty”

  Tämä on viimeinen kommentini Raunin kohdalta.

 • Jaahas sanoo:

  Raamatusta on poistettu varmaan aika paljon kaikkea kuule Pertti. Tuo että Jeesus antoi ristin kautta elämän lahjaksi ”uskoville” on täyttä pötyä. Jeesus ei koskaan tuollaista harhaoppia opettanut. Ei kannata lukea kuin piru raamattua.

 • Entity sanoo:

  Niin se vaan musta kuolo meitä kaikkia kerran halolla päähän koppaa. Rauni-Leena oli huruakka parhaasta päästä. Moni saman alan luennoitsija ei hallitse sanaa yhtä hyvin kuin hän hallitsi.

 • R. A. Tionaali sanoo:

  Ison persoonan menetti maailma.

 • Jacke sanoo:

  Origeneen platonistinen ajatus sielun pre-eksistenssistä eli olemassaolosta ennen syntymää julistettiin harhaopiksi Konstantinopolin kirkolliskokouksessa vuonna 553.

  ”Isot herrat” siis vain näitä päättävät kuten tahtovat. Apokryfisistä kirjoistahan (Raamatusta poisjätetyt tekstit) se kaikki mielenkiintoinen löytyy, Demiurgi sun muut =)

 • Karhu IV sanoo:

  Nostan hattua! Uskon että raunin sielu elää.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot