FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde 75-vuotta

rauni-leena-luukanen-kilde
Lääkäri, kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilde (s. 15. marraskuuta 1939 Värtsilä) täytti kunnioitettavat 75 vuotta.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde on tunnettu henkisyyttä ja mm. avaruusolentoja käsittelevistä kirjoistaan ja on yksi suurimmista suomalaisista uranuurtajista avaruuskulttuuri-, salaliitto- ja henkisyyspiireissä. Hän on luennoinut ympäri maailmaa ja useampaan otteeseen mm. Kosmisilla Parapäivillä.

Oikein hyvää syntymäpäivää Raunille ja toivotaan, että hän jatkaa tiedotusta tärkeistä ja vaikeista asioista. 🙂

Rauni-Leena on mukana luennoitsemassa kansainvälisessä konferenssissa 20 marraskuuta, konferenssissa käsitellään mm. mielenhallinnan haittavaikutuksia.

Lue Rauni-Leena Luukanen-Kilden taannoinen Parablogin haastattelu tästä ja sen lisäksi kannattaa katsoa myös Age Of Truth TV:n videohaastattelu.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Rauni-Leena Luukanen-Kilde 75-vuotta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Tommi Laine sanoo:

  Paljon onnea Rauni-leena Luukaselle synttäreiden joihdosta!!!!!Toivottavasti taas tulet pitämään jotain mielenkiintoista keskustelua paranormaaleista asioista tänne lähelle pirkanmaata.
  🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Insestikin on tämän gurun mielestä aivan ymmärrettävää, onhan rakkaus ikuista. Suunnilleen kohdasta 48:00 paljastuu tämäkin totuus. https://www.youtube.com/watch?v=hzSoTWCQjdE

  Mutta kuunnelkaa ihmeessä koko luento. Tuon tason tuubaa ei tuota edes torvisoittokunta.

 • dadsdasd sanoo:

  Miksi minun kommenttini on poistettu? Eikö se kestänyt totuutta ja päivänvaloa täällä?..Se kommentti, että Rauni-Leena on nähty pubissa kännissä samana iltana kun väitti olevansa ufojen kaappaamana!

 • ripe sanoo:

  The New Order of Barbarians – NWO-agenda vuonna 1969
  Lääkäri nimeltään Lawrence Dunegan pääsi vuonna 1969 kuuntelemaan Pittsburghin Pediatric Societyn salaista luentoa, jossa kerrottiin tulevan eliitin toteuttaman uuden maailmanjärjestyksen tavoitteista.

  Dunegan joutui olemaan asioista vaiti pitkään, kunnes vuonna 1988 kirjoitti kirjan The New Order of Barbarians, jonne kokosi tuolloin vuonna 1969 salaisella luennollaan kuulemat asiat ja muistiinpanot.

  Koko englanninkielinen kirja löytyy myös internetistä pdf-linkin alta: http://uscl.info/edoc/doc.php?doc_id=89&action=inline

  Lasten hankkiminen kielletään

  Lawrence Dungan kuuli jo tuolloin vuonna 1969 suljettujen ovien takana pidetyllä luennolla, että kuinka maailman väestön ei olisi enää jossain vaiheessa tulevaisuudessa oikeutta hankkia lapsia. Sillä koko perhe instituutio hajoitettaisiin ja jos asiaa nyt katsoo esim. lisääntyvien YH-äitien ja isien sekä uusperheiden kautta, niin suunnitelma on edennyt jo eteenpäin.

  Nuorten seksuaalivalistus ja lisääntyminen
  Nuorille peruskoulussa suunnattu seksuaalivalistus tulisi ajan mukaan lisääntymään ja vietäisiin lopulta jopa esikouluihin asti. Teiniraskaudet tulisivat lisääntymään huomattavasti.
  Avioliitto instituution ei enää katsottaisi kuuluvan tulevaisuuden seksuaalivalistuksen yhteyteen. Samoin abortti tultaisiin sallimaan myöhemmin.

  Perheiden lakkauttaminen

  Perheiden tarpeellisuus ei enää tulevaisuudessa olisi tarpeellista ja maksimimäärä lapsia jota enää sallittaisiin myöhemmin olisi enää 2 lasta.

  Tästä kehityksestä nähtävissä on yhä suurempi lastensuojelun lapsikauppa mafian lisääntyminen, jossa lapset kidnapataan valtiolle yhä älyttömin perustein.

  Kaikki tämä on lapsen kehitykselle äärimmäisen vaarallista, koska siinä on tarkoitus murtaa lapsen tahto ja näin jos hänet erotetaan perheestä ja vangitaan lastenkotiin, niin se vastaa lähes vankilamaisia vapaudenriisto olosuhteita ja tämä onkin tuon koko lastenkoti instituution alkuperäinen tarkoitus.

  Työelämään keskittyneiden perheellisten miesten aika kuluisi enemmän töissä ja työmatkoihin menisi myös yhä enemmän aikaa, joka heikentäisi perheiden sisäistä kestävyyttä.

  Tämä johtaisi lisääntyviin avioeroihin ja perheiden hajoamisiin.

  Eutanasia sallituksi
  Eutanasia tultaisiin lopulta sallimaan kaikkialla ja kaikki jotka kokevat itsensä tarpeettomiksi olisi oikeutta kuolla eutanasian kautta.

  Julkinen terveydenhoito alas
  Julkiset terveydenhoitopalvelut tultaisiin lopulta lakkauttamaan koko maailmassa.
  Tähän suunnitelmaan kuuluu myös yksityisten lääkäreiden vastaanottojen lakkauttaminen, koska yksityiset lääkärit saattavat antaa oikeanlaista hoitoa, joka taas on vastoin BIG PHARMA:n valtaväestöä sairastuttavaa linjaa.

  Elintarviketeollisuuden muuttaminen terveydelle vaaralliseksi

  Kuten jo roskaruokateollisuus osoittaa, että eliitin luoma roskaruoka on jo saavuttanut suuren roolin nykyisen sukupolven heikentyvässä terveydessä.
  Tähän on viime vuosina tullut mukaan valtaväestöä steriloiva geenimanipulaatio, joka on osa YK:n agenda 21:n eugeniikkaa. Mutta julkisessa mediassa GMO-tuotteet perustellaan nälänhätä propagandalla. EU:n ja USA:n välisessä salaisesti juoniteltavassa vapaakauppasopimuksessa geenimanipulaatio näyttelee suurta roolia.

  Kirjastojen hävittäminen
  Kirjastot tultaisiin hävittämään lopulta yksitellen ja tiedon haku tehtäisiin mahdottomaksi. Tätä edeltäisi myös yksittäisten kirjojen häviäminen kirjastosta , joissa mahdollisesti olisi liian paljastavia asioista erinäisistä asioista.

  Ilmeisesti vuonna 1969 silloinen valtaeliitti ei tiennyt, että muuan sotilastietokanta nimeltä Internet tulisi myöhemmin syrjäyttämään kirjastot ja hakukone nimeltä Google mahdollistamaan tiedon nopean leviämisen.

  Mutta siinä ollaan menty eliitin suunnitelmien mukaan, että varsinaista kirjapainotoimintaa on enää vaikeampi lähteä tekemään, jos yritetään julkaista vaikka tämänkaltaisia kirjoja kuin mitä tämä Lawrence Duneganin julkaisema kohukirja ”The New Order of Barbarians” edustaa.

  Uhkapelit laillistetaan

  Valtiot laillistavat lopulta uhkapelit ja nyt voi jo huomata, kuinka esim. Malta on sallinut lukuisien internetin uhkapeliyhtiöiden rekisteröimisen.

  Kas kun ei ole vielä pankkiautomaatille lisätty näiden peliyhtiöiden uhkapelejä. Sitten voisi työläinen pelata koko palkkansa yhdellä virtuaalisella ruletin pyöräytyksellä Otto-automaatin ruudulla. Kenties vielä tulevaisuudessa tämäkin on mahdollista.

  Uhkapelien tarkoitus on juuri koukuttaa ihmiset ja kusettaa heiltä rahat. Sillä tämä riippuvuus perustuu samaan kuin esim. huume tai seksiriippuvuus, koska aivojen tietty lohko välittää dopamiinia ja mitä enemmän pelaa uhkapelejä, niin tämä dopamiinitasoja säätelevä aivolohko välittää aina lisää dopamiinia.

  Terrorismi

  Valtion ja tiedustelupalveluiden jne. lavastamaa terrorismia lisättäisiin tulevaisuudessa erityisest Euroopassa.

  Lavastetun valtionterrorismin tarkoituksena on pitää kansat pelossa, jotta heidät saataisiin pelolla pidettyä kurissa. Tällä ehkäistäisiin myös valtiota vastustavien aktivismi liikkeiden kehitystä.

  Politiikka

  On hyvin vähän sellaisia ihmisiä, jotka tietävät sen miten hallitukset oikeasti toimii. Tämän johdosta poliittiset päättäjät toimivat vain monikansallisen pääoman mukaan, eivätkä enää edusta kansaa, kuten ennen oli tarkoitus.

  Suomen Kokoomus on tyypillisin esimerkki siitä, että mitenkä CIA on onnistunut käytännössä kaappaamaan koko Suomen sisäisen poliittisen järjestelmän omiin käsiinsä väärentämällä vaalit toisensa jälkeen. Vaikka ne voittaisi Keskusta niin edelleen pelisäännot kerrottaisiin Yhdysvaltain hallinnon suunnalta.

  Suomen kansalla ei näin ollen ole annettu demokratiaan kuuluvaa mahdollisuutta päättää yhtään mistään ja tämä onkin johtanut siihen, että monet meistä ovat päättäneet alkaa vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin näillä muilla keinoilla. Internet vaikuttaminen on yksi tehokas keino, josta valtamedia yrittää nyt vaijentaa heidät haukkumalla mm. Venäjän trolleiksi jne. Mutta Suomen korruptoitunut eliitti ei pysty estämään suomen kansan poliittista herätystä, koska se tapahtuu jo ja se herääminen on täydessä vauhdissa.

  Isoveli valvoo, mikrosirut, vakoileva televisio

  Ensin tulisi mikrosirun sisältävät muovikortit, jotka toimivat maksuvälineinä. Mutta seuraava vaihe on laittaa mikrosirut ihmisten ihon alle, jotta heidän liikkeitään voisi seurata kellon ympäri.

  Tultaisiin valmistamaan sellaisia televisioita, joiden kautta hallinto ja viranomaiset voisivat vakoilla suoraan televisionkatsojan olohuoneisiin.

  Yhdysvalloissa eräs digiboksin käyttäjä kerran avasi digiboksinsa ja löysi sisältä vakoilukameran.

  Kannettavat tietokoneet ovat jo tällaisia, koska niissä on sisäinen mikrofoni ja kamera valmiiksi asennettuna. Mutta myös monista digibokseista on löytynyt sisältä vakoilukamera.

  Teollisuuden tuhoaminen

  Teollisuuden tulisi eliitti tuhoamaan vaihe vaiheelta ja tämä on jo nyt nähtävissä EU-maiden taloudessa, jossa heikommat maat syöksevät yhteisvastuulla myös rikkaammat teollisuusmaat mukanaan. Suomi ja muut EU-maat joutuvat toimimaan sitten köyhien EU-maiden sosiaalitoimistona.

  Tämä on aikaansaanut suurtyöttömyyden ja elinkeinon keskusliitto EK on jo sanonut sen, kuinka yli 600 000 työpaikkaa suomesta tuhotaan seuraavina vuosina. Mitä siitä seuraa muuta kuin täydellinen orjayhteiskunta.

  Mutta myös EU:n ja USA:n välinen vapaakauppasopimus tulisi toteutuessaan murskaamaan EU:n sekä Suomen sisäiset työmarkkinat lopullisesti.

  Totalitarismin sisäänajo

  Kun totalitaristinen uusi maailmanjärjestys sisään ajetaan, niin ihmisille ei anneta mitään mahdollisuuksia perääntyä siitä.

  Uuden maailmanjärjestyksen totaalitaarisen systeemin vastustajille tehtäisiin omat alueet, jonne heidät eristettäisiin tästä muusta alueesta.

  Mutta myös monia systeemin vastustajia tulisi yhtäkkiä vain katoamaan kuin jossain kommunistisissa fasistijuntissa.

  Musiikki muuttuu yhä paskemmaksi

  Musiikkiteollisuudestakin oli tällä Pediatric Societyn eliitillä varsin hyvä visio, että se tulisi muuttumaan koko ajan paskemmaksi, kuten tosiaankin on käynyt.

  Musiikki tulisi muuttumaan vuodesta 1969 eteenpäin aina huonommaksi ja huonommaksi.

  Sanoituksiin tultaisiin lisäämään entistäkin enemmän seksuaalisuutta ja siihen yllyttäviä sanoituksia.

  Persettään lavalla sekä levyjen kansissa heiluttavat Rihannat ja muut Lady Gagat osoittavat sen muun nykyisen rock-musiikin kanssa, että näyttäisi siltä kuin kaikki kauneus yritetääisiin järjestelmällisesti tuhota nykyisestä polulaari ja rock-musiikista. Näin katsos saadaan tuhottua myös ihmisten sisäistä kauneutta syöttämällä heille tätä paskaa musiikkia ja markkinoimalla sitä heille aitona taidemuotona.

  Mutta myös ns. romanttinen pop musiikki tulisi olemaan yhä suositumpaa mitä pidemmälle ajassa mentäisiin.

  Kaikki vanhan ajan musiikki tuotaisiin taas takaisin radioihin ja tämä saisi aikaan sen, että nuoremmat radion kuuntelijat keskittyisivätkin vain heille suunnattuun musiikkiin, joka olisi entistäkin huonompaa.

  Koko populaarimusiikin kulttuuri on keskittynyt solistien tai bändien kultteihin, joiden teho muistuttaa kuin omaa uskontoa, jota ei kenelläkään olisi oikeutta kyseenalaistaa.

  Mutta eihän hevimusiikin kuuntelijat pidä siitä, jos joku sanoo yhden väärän sanan ”mörköhevi”, niin jo on suuri lauma Saku ja Speed näköisiä pitkätukkia, joilla on paha mieli kun joku alkoi kyseenalaistamaan heidän pyhää musiikkiaan. Koska heillä on myös omat herätysfestivaalit (Tuska jne.) Mutta se tuottaa suunnattomia vaikeuksia, jos nämä hevimusiikin herätysjuhlien kävijät alkavat kyseenalaistamaan koko raskaan musiikin aaltoa meta tasolta. Tämä on vain yksi esimerkki nykyisen musiikkiteollisuuden voimakkaasta kultti-keskeisyydestä.

  Tietenkin Suomi on vapaa maa ja jokainen voi kuunnella ihan mitä sisällöllisesti ja harmonisesti köyhää musiikkia mitä haluaa, mutta tämä ei ole pointti. Vaan fakta on se, että musiikkiteollisuus on kehittynyt täysin tietoisesti huonompaan suuntaan ja musiikin sisältö on huonontunut. Musiikin harmonia on huonontunut… Musiikki on muuttunut koko ajan raskaammaksi ja raskaammaksi.

  Totuus on se, että mitä henkisemmäksi ihmiset kehittyy, niin myös musiikin pitäisi kehittyä myös henkisemmäksi ja tässä ei ole uskonnollisella musiikilla mitään tekemistä asian kanssa, vaan raskaan musiikin puhdistautumisella. Esimerkiksi klassinen musiikki on itsessään varsin henkisesti korkeavärähteistä, kun taas hevimetalli todella matalavärähteistä. Niin raskaalla musiikkiteollisuudella on tasan yksi salainen poliittinen agenda ja se on juurikin tämän raskaan musiikin kuuntelijaväestön tietoisuuden tason pitäminen siellä matalalla. Tähän myös auttaa raskas alkoholin sekä muiden päihteiden käyttö, joka tukee tätä samaa rock-musiikkiteollisuuden poliittista agendaa.

  Kolmensadan komitea nimisen ajatushautomon (The Committee of 300) suunnitelmissa on myös Englantilaisen Tavistock instituutin kanssa tehty suunnitelma, kuinka juuri rock-musiikki teollisuus tulee rohkaisemaan nuoria siirtymään raskaiden päihteiden pariin, kuten alkoholi ja muut huumeet, sekä siirtymään kapinoimaan valtiovaltaa vastaan heilutellen mustia anarkistilippuja ja pukeutuen heviuskonnon mukaan täysin mustaan jne.

  Maatalouden alasajo

  Ruoan jakelu tultaisiin lopulta heikentämään sille tasolle, että pienviljelytoiminta lakkautettaisiin.

  Suunnitelmiin kuuluu myös kaiken luomutuotannon totaalikielto ja sen korvaaminen valtaväestöä steriloivalla geenimanilulaatiolla. Luomu on on eliitin mukaan ihmisille liian tervellistä ja silloin taas lääketeollisuuden mafialla (BIG PHARMA) menee huonommin, kun ei käy pillerikauppa yhtä rivakasti.

  Tässä maatalous ja lähiruokateollisuuden globaalissa alasajossa pääpiruna on toiminut Yhdysvaltalainen suuryhtiö nimeltään Monsanto.

  Inflaatio ja rahajärjestelmän muutos

  Inflaatiolla eliitti säätelisi taloutta omien intressiensä mukaan. Mutta myöhemmin käteisraha poistettaisiin lopulta kokonaan ja se muutettaisiin vain virtuaaliseksi bittirahaksi (tällä ei ole bitcoinien kanssa tiettävästi mitään tekemistä).

  Koulutusjärjestelmän organisoitu rappio

  Peruskoulun kestoa lisättäisiin huomattavasti, mutta se saisi vain aikaan sen että oppilaat olisivat vain enemmän aikaa koulussa, mutta eivät oppisi mitään (ns. lapsien tyhmentäminen).

  Tämä johtaisi myöhemmin erityisesti peruskoulussa tylsiintyneiden oppilaiden alkoholin käytön lisääntymiseen, joka toisi heidät psykiatrisen instituution (mielisairaalat jne.) luo.

  Koulutusjärjestelmää tulisi pitkittää mahdollisimman paljon, että tämä johtaisi läpi elämän kestävään opiskelu putkeen, joka mahdollistaisi sen, että opiskelijat eivät missään vaihessa alkaisi ajattelemaan itse mitään. Vaan olisivat jatkuvasti opiskelu instituutioiden ulkoisten auktoriteettien informaatiosta.

  Matkustamisoikeuksien heikennys

  Yhdysvaltain sisäisiä matkustamisoikeuksia tulisi heikentää. Koska ihmisten ei tulisi päästä liikkumaan vapaasti USA:n sisällä, kuten ennen.

  Rikoksien lisääminen yhteiskunnissa

  Rikoksien määrä tulisi lisääntymään yhteiskunnissa ja tämä saisi aikaan köyhien alueiden slummeja, joissa rikolliset olosuhteet kasvaisivat entisestään.

  Huumeet näyttelisivät suurinta roolia näissä köyhissä slummeissa ja kukaan ei enää tuntisi sympatiaa näitä yhteiskunnan ulkopuolelle jääneiden puolesta.

  Seksi ja väkivaltaviihde

  Viihde ja elokuvateollisuus tulisi yhä enemmän näyttämään väkivaltaa ja seksiä. Tämä tulisi myöhemmin aivopesemään ihmiset siihen, että rivo kielenkäyttö sekä seksuaalisuus olisivat normaaleja toimintamalleja yhteiskunnassa.

  Myöhemmin televisioverkkoon tuotaisiin pornoelokuvat ja videoteollisuuteen (VHS) ne tuotaisiin myös myöhemmin.

  Graafinen väkivalta olisi taas yhä enemmän visuaalisesti näyteltyä ja näytettyä, eli yhä raaempaa ja tätä tarvittaisiin yhä enemmän viihdeteollisuudessa, koska ihmiset tulisivat myös elämässään todistamaan vastaavanlaista raakaa väkivaltaa.

  Näin ollen väkivaltaviihteen katsojat tehtäisiin immuuniksi sille, jotta he pystyisivät olemaan omassa elämässään oikealle väkivallalle immuuneja.

  Nykyään tähän on tullut kuvioihin PC, Playstation jne. pelikonsoleille valmistetut viihde ja väkivaltapelit. Jopa USA:n armeija on myöntänyt, että lapsien tappo Dronen lentäjät osaavat lentää niitä jo melkein valmiiksi, koska ovat melkein puolet elämästään jo hakanneet väkivaltapelejä, joissa myös lennetään näillä erinäisillä härveleillä. Tämä siis suoraan viittaa siitä, että kuinka sotateollisuudella on suuret rahat pelissä väkivaltapelien kautta, jotta voivat sieltä värvätä tulevia sotilaita palvelukseensa USA:n armeijaan murhaamaan lapsia ja siviilejä lähi-idässä.

  Tiede-instituution valheet

  Tiede tutkimukset tulisi pitää valheellisena ja niiden tarkoituksena olisi kertoa ihmisille väärää tietoa asioista. Näin ihmiset eivät vaatisi oikeita vastauksia.

  AIDS (laboratorioissa kehitetty virus)

  AIDS on tauti joka on ihmisen toimesta luotu laboratorio-olosuhteissa ja sen tarkoituksena on päästä eroon liian tyhmistä ihmisistä. Mutta tämä depopulaatio hanke on myös tekemisissä homoseksuaalien kanssa. Annetaan heidän putsata itsensä pois tästä systeemistä.

  ”AIDS is a disease which has been created in the labora-
  tory and I think that one purpose it serves is to get rid of
  people who are so stupid as to go along with our homo-
  sexual program. Let them wipe themselves out.
  Now it’s hard for me make clear how much of it is I’m
  remembering with great confidence and how much is pure
  speculation. But as I synthesize this – this is I think what
  happens…

  Varsin hurjaa tekstiä jos vielä ajatellaan että kuinka tämä on jo sanottu suljettujen ovien takana vuonna 1969. Yllättävää kuinka valtamedia ei kerro vieläkään totuutta aidsista. Sen sijaan vain julistetaan kuinka homoilla kuuluisi olla kaikki samat oikeudet kuin muillakin meillä.

  Homoseksuaalisuuden hyväksyminen

  Homoseksuaalisuus tultaisiin lopulta hyväksymään ja ihmisille annettaisiin lupa olla homoseksuaaleja, ilman että heidän tarvitsisi peitellä sitä.

  Lääketeollisuuden ylivalta

  Lääketeollisuus tultaisiin muuttamaan entistäkin kireämmäksi, että sen harjoittaminen olisi lopulta vain mahdollista lääkäreillä.

  Lääkehuolto tuotaisiin hyvin lähelle työ ja hyvinvointia.

  Nykyään Suomessa sanotaan, että työssäkäyvistä vetää n. yli 700000 ihmistä psyykelääkkeitä, jotta jaksaisivat juosta oravanpyörässä. Hyvin todistaa sen, kuinka tämä kehitys on jo edennyt tänne suuntaan.

  Kuvassa Peter C. Gøtzschen kirja ”Lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus”, jota suosittelen kaikille luettavaksi jos haluaa tietää sen, että mitä nämä psykoottiset pillerit oikeasti saavat pään sisällä aikaan. Kirjan saa tilattua mm. täältä: http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9525701409

  Nyt kuitenkin Tanskalainen lääketieteen professori Peter C. Gøtzsche on kohahduttanut kirjallaan tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus, jossa hän tuo julki kaikki nuo psykiatrisen lääketeollisuuden mafian pillereiden todelliset vaikutukset.

  Tiedonsaannin kontrollointi

  Tällä Pittsburghin Pediatric Societyn salaisella luennolla puhuttiin jo vuonna 1969 tietokoneista opetusjärjestelmän yhteydessä.

  Tällöin suunniteltiin, että tiedonsaanti tulisi tehdä niin vaikeaksi, että vain erityisellä erikoissyyllä se tehtäisiin joillekin mahdolliseksi.

  Mutta kuten jo tuolla aikaisemminkin totesin, että uusi maailmanjärjestys on kussut pahasti omille kengilleen, koska sotilastietokanta nimeltä Internet sekä hakukoneet Google etunenässä ovat mahdollistaneet tiedon hakemisen jokaiselle hyvin helpoksi ja tämä on taas oikeanlaista kehityssuuntaa. Koska uuden maailmanjärjestyksen suuressa suunnitelmassa on kaksi puolta. Toinen puoli yrittää tukahduttaa kaiken tiedonsaannin, kun taas tämä toinen vastapuoli haluaa tuoda kaiken tiedon julki.

  Eli kuten nähdään, niin tiedonsaantia ei olla saatu pysymään niin ahtaalla, että googlelta joutuisi kysymään armeijan turvaluokitusta vaikka salaliitto sanan käyttämiseen. Ei onneksi… Mutta sensuuria on kuitenkin ollut jo nähtävillä googlessa, kun viime aikoina tiedon saanti on vaikeutunut. Yritin tuossa vähän aikaa sitten hakea tietoa EU:n autioista lentokentistä ja en löytänyt googlella yhtään tietoja tästä aiheesta, vaikka vähän aikaa sitten tästä oli ollut jossain suomalaisessa iltapäivälehdessä internetissä juttua. Nyt taas tällä hetkellä google löytää hylätyistä lentokentistä hakutuloksia.

  Google on kuitenkin hakukone, johon voi myös kirjautua sisään omilla käyttäjätunnuksillaan ja mielestäni tällainen on tyhmää, jos yrittää toimia internetissä anonyymiteetin takaa. Nyt on olemassa mm. Tor-sovellus, joka salaa kryptatusti internet-liikenteen, jotta hallinnot ja nuuskijat kuten NSA eivät pääsisi vakoilemaan yhtä tiiviisti kuin aiemmin yksittäisten internet käyttäjien internet-liikennettä.

  Googlea voidaan sensuroida käyttäjän mukaan, koska jokainen yksittäinen internet käyttäjä surffaile internetissä IP-osoitteen kautta ja googlen kautta voidaan pistää jonkin yksittäisen käyttäjän hakutulokset vaikka väliaikaisesti banniin.

  Google on jo aiemmin hävinnyt Euroopan unionin ihmistuomioistuimessa, kun Espanjalainen mies vaati poistamaan itseään koskevat tiedot internetistä.

  Yhdysvaltalainen maailman rikkaimman Rockefellerien sukuhaaraan kuuluva Yhdysvalalainen senaattori John Rockefeller ärjyi jo vuonna 2012 mm. googlelle siitä kuinka kyberturvallisuutta ei olla onnistuttu pitämään aisoissa ja tämä kyberturvallisuus mistä Rockefeller puhuu on eliitin kyberturvallisuutta.

  Eliitti kun on kauhuissaan siitä miten google mahdollistaa mm. tämän koko heidän suuren salaisen suunnitelmansa löytymisen yksittäisillä hakusanoilla. He ovat siitä kauhuissaan, että kuinka googlen hakukoneiden avulla ihmiset heräävät tästä illuminati-eliitin luomasta kaaoksesta ja alkavat ajatella omilla aivoillaan.

  Näin ollen uusi maailmanjärjestys ei etene enää näiden valtaliitin psykopaattien mukaan, vaan se etenee rauhallisesti kohti parempaa tulevaisuutta ja tämä on saanut nämä illuminatin verisuvut kuten Rockefellerit raivon partaalle. Rahallakaan he eivät voi googlea tuhota, koska googleen on myös sijoitettu niin paljon osakkeita tämän vastapuolen toimesta, että tämä internetin valtataistelu tiedonvapaudesta on jo hävitty pahuutta ajavan eliitin toimesta.

  Tämä vuonna 1969 suljettujen ovien takana pidetyn luennon sisältö on varsin kovaa tekstiä vielä 2014 vuonna luetuksi sisällöksi. Suosittelen ehdottomasti kaikille englanninkielen taitoisille lukemaan koko pdf-kirjan: http://uscl.info/edoc/doc.php?doc_id=89&action=inline

  Näistä salaisista tiedoista saamme kiittää Dr. Richard Day nimistä lääkäriä, joka oli eliitin sisäpiiriläinen. Hän kertoi eteenpäin näitä tietoja 20. maaliskuuta 1969.

  Sanotaan että Dr. Dunegan kuoli hyvin pian sen jälken, kun hän oli julkaissut nämä tiedot kirjaksi vuonna 1989. Hän oli kuitenkin jo noihin aikoihin vanha mies.

  Tämän teoksen luettua voi vain todeta, että luojan kiitos että meillä on tämä internet olemassa. Se kun mahdollistaa sosiaalisen verkostoitumisen sekä tiedonhaun vapauden, juuri tuon mitä tämä saatanaansa palvova valtaeliitti pelkää ja inhoaa kuollakseen. Internet tulee lopulta tuhoamaan tämän pimeyttä edustavan eliitin suunnitelmat täysin ja se lopullinen uusi maailmanjärjestys on kaukana tuosta väkivaltaisesta totalitarismista, josta tämä Illuminati-eliitti edelleenkin uneksii.

  He eivät voi tehdä lopulta yhtään mitään valon virtaukselle ja sille, että pimeyden voimien valta häviää koska valo astuu tilalle. Näin leviää tieto sekä tietoisuuden evoluutio, joka korottaa lopulta tämän planeetan korkeampaan tietoisuuteen. Tämän jälkeen eliitti yrittää keinoälyn voimin kukistaa ihmisten tietoisuuden, mutta epäonnistuvat tässäkin suunnitelmassa, koska tietoisuuden valon voimakkuus ja teho on tuhansia kertoja suurempi, kuin tämän saatanaa palvolvan eliitin viha.

  Fyysikko Stephen Hawking ei näin ollen turhaan puhu siitä, kuinka keinoäly voi tulevaisuudessa johtaa ihmiskunnan tuhoon.

 • Mietiskelija sanoo:

  Täällä oli hyvä pöhinä ennen 2012, kun moni uskoi että tulee maailmanloppu, alienit tai jotain.

 • Dante sanoo:

  Se oli Parablogin parhaimpia aikoja 🙂 Silloin kesällä 2012 oli myös kova vilinä kun alienien piti tulla poikkeamaan elokun 4.

 • Haerski sanoo:

  @ kaksi edellistä kommenttia
  Ne oli hienoja aikoja ne. Eihän tämä koko blogi ole nykyään kuin 90% erilaisten tapahtumien mainostusta ja satunnaisia raportteja Rauni-Leena Luukkasen elämäntapahtumista. Missä kunnon skuupit? Nyt Wespa itseä niskasta kiinni, kiikarit internetin pimeämmälle puolelle ja uusia alien-invaasioita metsästämään, että saadaan jotain säpinää tällekin sivustolle.

 • Epola sanoo:

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1423468945442.html?pos=navnow

  Rauni siirtyi ajasta ikuisuuteen eilen! :\
  Rauha hänen muistolleen!

  Haerski – Ehkä Wespa yrittää siirtää itseään toiselle dimensiolle? Laittomilla yrteillä runsaan alkoholin kera.
  Siksi täällä ei oikein jutut kulje?

 • pete sanoo:

  r.i.p Rauni-Leena Luukanen-Kilde on menehtynyt vaasassa 8.2-9.2 .2015 yönä kotonaan

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot