ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Rauni-Leena Luukanen-Kilde Age Of Truth TV:n haastattelussa

Lääkäri, kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilde tanskalaisen Lucas Alexanderin (Age Of Truth TV) haastattelu-dokumentissa.

Rauni-Leena kertoo miten maailmassa vaikuttavat erilaiset salaliitot. Hän kertoo miten tietyt tahot pyrkivät hallitsemaan ihmiselämää mm. pankkien ja öljyn kautta, sekä järjestämällä niin sanottuja False Flag -iskuja. Videolla käydään lävitse myös mm. Raunin ruumiista irtoamis -kokemusta.

Yksi asia, mikä suuresti puuttuu planeetaltamme, ja varsinkin läntisessä maailmassa, on tieto siitä mitä on olla ihminen. Ihminen on energiakeho ja ruumis on vain kuin kuori, kertoo Rauni-Leena

Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde – ”The Grande Dame Of Consciousness”

Rauni-Leena Luukanen-Kilde käsittelee osittain samoja asioita ja teemoja, joita David Icke ja hän onkin saavuttanut yhtä suuren maineen maailmalla yliluonnollisista ja vaikeista asioista puhuvana naisena.

Tässä myös David Icken uusi haastattelu.

Lähde: ageoftruth.dk

Tykkäys ja jakotoiminnot:

10 kommenttia aiheeseen: Rauni-Leena Luukanen-Kilde Age Of Truth TV:n haastattelussa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Karhu IV sanoo:

    Hän edustaa Suomea parapiirien huipulla.

  • Jaahas sanoo:

    Rauni-Leena Luukanen-Kilde on kovan luokan nainen koko euroopassa tällä alalla. Naiselta löytyy myös meriittejä vaikka muille jakaa. Hyvä Rauni-Leena!

  • Quentin Quire sanoo:

    Itse kun ”irtosin” ruumiistani joskus vuosia sitten…kun olin masentunut ja sairaalan vuoteessa, päivällä ja tahdoin vahvasti kuolla…en kokenut olevani mikään astraaliruumis vaan tietoisuus joka leijui kuin saippuakupla huoneessa..en kyennyt kunnolla liikuttamaan itseäni tahdon voimalla, vaan liikuin/leijuin osittain hallitsemattomasti katon rajassa ja puolittain lattiankin läpi osittain..kaikki oli normaalia oranssimpaa, siis vaikka olikin kesäpäinä ja huoneeseen tuli auringonvaloa, niin silti kaikki oli kuin kellastuneesta 60 luvun valokuvasta..ja ilma ikäänkuin hieman rätisi tasaisesti kuin sähkö..irtosin oikeastaan pääni alueelta kattoa kohti ja pääni molemmilta puolilta (korvien alueelta) kuului irtoamisvaiheessa sähköistä rätinää joka kuitenkin vaimeni kun en ollut enää päässäni..en muista tarkalleen ”takaisinpaluuta” (”takaisinpaluuta” koska tunsin ettei mikään tietty osa irronnut minusta POIS mihinkään..vaan pikemminkin tietoisuuteni havainto….koska tietoisuus on kaikkialla/kaikki eikä se voi olla olematta, tai siirtyä mihinkään) mutta olin kovin väsynyt noustessani ruumiini kanssa sängystä, paljon väsyneempi kuin silloin kuin olin mennyt ”päivälevolle”…sitä kokemusta miettiessä menikin sitten se päivä… Rauni puhuu paljon siitä että ihmisestä suurin osa on vettä jota energia pitää kasassa…mutta mitäs ne alkeishiukkaset on..eikö kvanttisuperpositiota voi soveltaa myös tietoisuuteen…tai siis eikö tietoisuus ole se ”pohja” (pohjaton pohja) jota kaikki on..energiakin..väittäisin että ennen energiaa on ollut jotain ja väittäisin että se on (ja ei ole samaan aikaan) tietoisuus/henki/mieli/psyyke.

  • Quentin Quire sanoo:

    Miten ihmeessä muuten jollekkin entiselle lääkärille luovutetaan kaikenlaista salaista tietoa ?! monellekko entiselle lääkärille kaikenlaiset korkeat upseerit sun muut avautuu: kertomalla kaikista salaisimpia asioita, joita kukaan tavallinen tallaaja ei saa tietää..jotta tämä entinen lääkäri sitten voisi kirjoittaa niista kirjoja ja pitää luentoja..jotta tavalliset tallaajat saisivat tietää näistä huippusalaista asioista..mitäs huippusalaista semmonen on ?! miksi ne luottavat johonkin vanhaan lääkärinaiseen joka paljastaa kaikki heidän salaisuudet ?! tä ?

  • Quentin Quire sanoo:

    Ickellä on pieni poika ja vähän vanhempikin poika..ehkä muitakin lapsia ?, don’t no..väittäisin että jos Icke puhuisi totuuksia..ja niin arkaluontoisia kuin nämä hänen ”totuutensa” ovatkin..hänen lapsiensa henkeä kyllä tultaisiin uhkaamaan, siis ainakin vihjaamaan jotain kautta jollain tavalla että: ”jos ei David ala nyt toi juttu loppumaan, niin…sullahan oli se lapsi..wink wink” …jos ne tappaisi Icken ja hän kuolisi yht äkkiä mihin tahansa, niin kaikki pitäisi häntä marttyyrinä ja hänen jutustaan kiinnostuttaisiin toden teolla…siis ne ei tee niin..vaan uhkailisi hänen lastensa kuolemalla Ickelle jollain tavalla…ja ei kukaan vanhempi sellaista riskiä voisi ottaa..vaikka kyse olisi pelkästä bluffista, niin kuka vanhempi sen riskin ottaisi että kyse olisi pelkästään siitä….-> tääkin on hyvä dokumentti, vaikka vähän Kristinuskoisesti värittynyt, mutta sisältää silti faktaa ja hyvää kyseenalaistusta jos haluaa punnita ja miettiä David Icken sanomisia: http://www.youtube.com/watch?v=FbEgvx1qelw

  • Quentin Quire sanoo:

    Ickeen liittyen…Ickehän haastatteli tätä naista dokumenttiinsa: http://swallowingthecamel.blogspot.fi/2012/06/prodigal-witch-part-xvi-illuminati.html

  • Wespa sanoo:

    Quentin kun kiertelee maailmaa, niin voi käydä ufokonfereissa joista asioista puhutaan. Kyseisissä tapahtumissa ovat useat tiedemiehet, upseerit ym. avautuneet tiedoistaan, varsinkin kun ovat nykyään eläkkeellä niin ei tarvitse pelätä työpaikkansa menetystä ja ei niinkään enää naurunalaisena olemistakaan…

    Tässä yksi uusimmista konferensseista:
    http://www.youtube.com/user/CitizenHearing/videos?view=0&flow=grid
    http://www.huffingtonpost.com/2013/04/30/citizen-hearing-on-disclosure-day-2_n_3184932.html

  • Quentin Quire sanoo:

    Siis onhan noit ufokonferensseja joo…mut taasen sama juttu kun ton Icken kanssa, että niissä puhujilla on ainakin monilla varmaan lapsia joiden kuolemalla voi kierosti vihjailla jos jotain oikeasti salaista olisi asianomaisen suusta tulossa jossain konferenssissa jossa on jotain Rauneja jotka niistä asioista avoimesti puhuu ja kirjoittaa..ja kyllä nämä konferensseissa puhujat sen tietää entisen asemansakin puolesta..ei ”niille” ihmishenki (lapsenkaan) ole minkään arvoinen..varsinkaan jos uhkana on oman vallan menetys..psykopaateistahan on kuitenkin kysymys…. esim: ”Salatut maailmamme” kirjassa Rauni heittää jo semmoista läppää, että alkaa jo ihan tälläistä paatunutta skitsofreenikkoakin vähän naurattamaan..ja toisaalta..noh …ei siitä skitsofreniasta sen enempää…oon lukenut kaikki sen kirjat, mut Salatut maailmamme oli kyllä aika huh huh kokemus…paras sen kirja silti, ehdottomasti..helvetin viihdyttävä..mut jos ne kaikki asiat mitkä siinä kirjassa mainitaan on totta, niin ihmettelen vahvasti jos ne tiedot antanut henkilö/henkilöt ovat vielä hengissä..ja Rauni, miten hän vieläkin hengittää sen kirjan jälkeen, hänelle olisi pitänyt esim: ”kehittyä” supernopeasti jokin syöpäkasvain joka hänet olisi lamaannuttanut ja tappanut..mutta ei..”ne” vain antavat hänen jatkaa….mut mulla on vaan sellanenkin tunne, et kyse on ehkä jostain sellasesta että tarkoituksellisesti saatetaan nämä tietynlaiset asiat naurunalaiseksi vetämällä ne täysin överiksi..(muitakin keinoja toki on)..mitä soppaa ”niiden” kädet EI hämmentäisi: http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Mockingbird

  • Entity sanoo:

    Siitä että tietoisuus olisi kvantti-ilmiö on jonkin verran ihan tieteellistä tutkimustakin tehty. Hakekaan googlesta hakusanoilla ”microtubules and consciousness”. Tohtori Stuart Hameroff on anestesiologi, joka on tunnetaan tietoisuuden tutkimisesta. Voisi melkein sanoa, että hän on tietoisuuden tieteellisen tutkimisen pioneeri, koska vasta viime vuosikymmeninä on luotu laitteet, joilla voidaan tutkia elävien aivojen prosesseja ja toisaalta ollaan pääsemässä eroon uskonnon asettamista esteistä tietoisuuden tutkimiselle (koska Jumalahan se on tietoisuuden asettanut ihmiseen, eikä siitä mitään fyysisiä todisteita voi jäädä).

    Hameroff esittää muun muassa näkemyksiä, että tietoisuus voisi olla kahdessa paikassa yhtä aikaa, että sen ei tarvitsisi olla rajoittunut ruumiiseemme. Todisteita aiheesta on jonkin verran, mutta ei mitään kiistatonta. Hameroff ei kuitenkaan julista sanomaansa profeetan elkein, vaan hänen tutkimuksensa on julkaistu ja ovat myös alan asiantuntijoiden tarkasteltavissa.

    Itselläni on taas ollut viimeisen kuukauden ajan tunne siitä, että elämässäni on parhaillaan menossa jonkinlainen kohtalon johdatus. Olen kokenut vahvoja dejá vu ilmiöitä lähes päivittäin ja asiat tuntuvat loksahtelevan kohdalleen ihan itsestään. Ikään kuin vain toimimalla oman luontoni mukaan olisin menossa kohti jotain päämäärää, johon koko tähän asti elämäni elämä on johtanut. Kvanttitietoisuuteen asia liittyy siten, että minulla on ollut tunne siitä, ikään kuin tulevaisuus olisi jo kerran eletty ja tietoisuuteni kokee parhaillaan sen toteutumista. Ikään kuin sitä ei olisi sidottu aikaan, vaan tulevaisuuden voisi muistaa niin kuin voi muistella menneisyyttä ja kaikki on läsnä tässä nykyhetkessä.

  • Risto Rinne sanoo:

    En tykkää, varsinkaan Tohtorin suusta, että puhutaan ” ruumiista ”. Oikea nimitys on KEHO. Kuolleen ihmisen kuorta joka on mätänemistilassa, sanotaan ruumiiksi.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto