FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Rauni-Leena Luukanen-Kilden haastattelu

Tällä videolla Rauni-Leena kertoo mm. ruumiistairtautumiskokemuksistaan.

http://www.youtube.com/watch?v=3AaJT0VPbws

Kiitokset vinkistä Otavaiselle.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

48 kommenttia aiheeseen: Rauni-Leena Luukanen-Kilden haastattelu

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • julle sanoo:

  Tuli jo heti aluksi mieleen, että skeptikot varmasti nauraisivat jo ensimmäisille lauseille kun tämä nainen alkoi puhumaan.

 • julle sanoo:

  No mut kyl sen jo ties heti et toi leijonankita mies mistään mitään ymmärrä…

 • Tuputhy sanoo:

  Kyllähän Tapani Kansakin näytti olevan perillä asioista! Rauni-Leenalla tuntui olevan kova kiire; kai hän tiesi, että aikaa on vähän käytettävissä.. Olen itse irtautunut ruumiistani ja lukenut mm. David Morehousen kirjan,( ”Selvänäköinen soturi”) mikä on omakohtainen kokemus juuri tuosta kaukokatsonnasta, missä irtaudutaan ruumiista.

  Tottakai nämä asiat ovat ”hengästyttäviä” monelle, kuka ei ole perillä asioista.

  Rauni-Leenakin on mielestäni ”edellä aikaansa”, mutta ei siitä silti voi vetää sellaista johtopäätöstä, että hän olisi väärässä!

  Silloinkin, kun hän puhui lääninlääkärinä ollessaan legionellabakteerista, hänet pistettiin mielisairaalaan, mutta kas kummaa: Bakteeri löytyi!!

 • Tuputhy sanoo:

  Tuon edellisen viestin hymiön tilalla piti olla sulkumerkki, en tiedä, miten tuo siihen putkahti…

 • tyo sanoo:

  Miten rauni leena luukanen kilde tietää kaikki salaliitot? En pysty uskomaan oikeen mihinkää mitä hän sanoo No ruumista irtautuminen on vissiinkin aika mahdollista

 • Haukka sanoo:

  Mitä enemmän kuulen Rauni-Leena Luukasen kertovan noita juttujaan, sitä vähemmän minulla on uskoa niihin. Mielenhallintasiruja 60 luvulla ihmisten päissä kun tietokoneet olivat vielä huoneen kokoisia? Telepatiaa, mielenhallintaa, ruumiistairtautumisia? Valtavasti salaisia asiakirjoja jotka hän on vain sattunut näkemään, aivan yksin, ja selvinnyt elossa kaikista näistä paljastuksistaan huolimatta. Luulisi noiden salaliittolaisten jo tappaneen hänet kauan aikaa sitten, kun hän paljastelee noita juttujaan. =P

  Hänen teoriansa tuntuvat olevan vain jokin ihmeellinen sekamelska eri uskontoja, new agea, UFO:ja, salaliittoja ja pseudotieteitä ja mistään hänen kertomastaan ei taida olla mitään konkreettisia todisteita, jotka todistaisivat hänen olevan oikeassa.

  Tulee mieleen elokuva ”Kaunis mieli”…

 • mc-kuona sanoo:

  Tuli vaan mieleen. Hän sanoi että ne ovat julkisia asiakirjoja. Miksi hän ei sitten ottanut niitä mukaan. Ja esittelisi niitä muillekkin. Tai sitten hän vaan haluaa brassailla meidän tyhmempien kanssa ja pitää todisteet omanaan. Luukasen Kirjatkin ovat aika ristiriitaista sekamelskaa. Jokaisella on oma mielipiteensä.
  Aurinkoista kesän odotusta kaikille.

 • Ufomies sanoo:

  Eukon kirjallisuudesta voin sanoa, että siitä huokuu läpi ilmeisen skitsoidi persoonallisuus… 🙁 Traagistahan se on.

 • Kerttu sanoo:

  Minä olen Rauni-Leenan puolella. Varoitti jo 15 v. sitten, että mikrosiruja tullaan asentamaan ihmisiin (muka epidemiarokotuksina?) ja varoitti juuri siksi, että niillä on vaikutusta myös ihmisen käytökseen eikä vain niin, että saadaan tietoja liikkumisesta ja luottokelpoisuudesta. Nythän näitä siruja jo aletaan jossain vaiheessa puuhata kaikille, siitäkin on ollut uutisia. Vaikka R-L:lla olisi mielenterveysongelma, esim. skitsofrenia, ei se hänen sanomaansa muuta. Hämmästyttävän yhteneväisiä ovat skitsofreenikkojen kertomukset salaliittoteorioista, mielen kontrolloinnista ja ufoista yms. R-L on väittänyt myös, että Kuun toisella puolella on jo siirtokunta ja kas kummaa äskettäin oli uutinen, että Nasa alkaa puuhata siirtokuntaa Kuuhun, mikä mielestäni viittaa hätäratkaisuun, ettei siellä jo olemassa olevat jutskat paljastu.
  Muuten olen sitä mieltä, että Raunin viimeisimmät kirjat ovat olleet aika puisevia, saman asian toistoa. Minäkin olen miettinyt miksei tuo niitä asiakirjoja yms. näytille, ei ehkä viitsi piipertää pikkuasioiden parissa, koska tieto on kuulemma kaikkien ulottuvilla. Uskon kuitenkin Rauni-Leenaa, vastoin yleistä mielipidettä.

 • uffomies sanoo:

  Rauni-Leena ja salaiset asiakirjat. Ei kai kukaan usko, että ennen aikojaan eläkkeelle joutuneelle suomalaiselle lääkärille näytetään USAn armeijan ja NASAn salaisia asiakirjoja tai päästetään käymään salaisissa koulutuskeskuksissa. Jos kyseessä olevat asiakirjat ovat julkisia, Rauni-Leena voisi tuoda ne julkisuuteen kaikkien luettavaksi.

  Rauni-Leena kertoo uudesta maailmanjärjestyksestä. Silloin tulee olemaan vain yksi johtaja. No, esimerkiksi Raamatussa siitä johtajasta käytetään nimitystä Antikristus.

  Kuten Haukka jo mainitsi, Rauni-Leenan teoriat ovat tosiaankin sekamelskaa.

 • Eric sanoo:

  Hulluja on moneen junaan.

 • Timppa sanoo:

  Joko Rauni-Leena on osa ”maailmanhallitsijoiden” sisäpiirieliittiä, jolle on jostain syystä paljastettu salaisuuksia tai sitten nämä jutut syntyvät hänen omassa päässään.
  Haluaisin kysyä sinulta R-L, jos luet palstaa, kuinka olet suomalaisena lääkärinä päässyt asemaan, että sinulle näitä sisäpiirisalaisuuksia paljastetaan? Vai ovatko nämä paljastuksesi ns. julkisia salaisuuksia, joihin jokainen amatööritutkija pääsee käsiksi?
  t.Vilpitön tiedusteliaj

 • Haukka sanoo:

  ”Hämmästyttävän yhteneväisiä ovat skitsofreenikkojen kertomukset salaliittoteorioista, mielen kontrolloinnista ja ufoista yms. R-L on väittänyt myös, että Kuun toisella puolella on jo siirtokunta ja kas kummaa äskettäin oli uutinen, että Nasa alkaa puuhata siirtokuntaa Kuuhun, mikä mielestäni viittaa hätäratkaisuun, ettei siellä jo olemassa olevat jutskat paljastu.”

  Ovat varmasti samankaltaisia kertomuksia, koska samasta kirjallisuudesta, elokuvista ja ym. mediasta vetävät nuo kertomuksensa, vaikka sitä eivät itse tiedostakaan.

  Kuuta on haluttu asuttaa jo avaruusajan alusta saakka ja sillä olisi lukuisia hyötytarkoituksia mm. avaruusliikenteen, energiantuotannon ja tieteen kannalta, eli idea ei ole mitenkään uusi. Tuskin kuussa on mitään siirtokuntaa, koska ennen ei ole ollut edellytyksiä asuttaa kuuta (teknologia), ja vasta nyt tunnetaan kuuta tarpeeksi hyvin, että voidaan valita se sopivin paikka asutukselle (pitää saada mm. vettä) ja huoltolennot jo olemassaolevaan siirtokuntaan olisivat hinnoiltaan miljardeissa dollareissa/euroissa, mitä ei voitaisi pitää salassa. Jokainen avaruuteen lähetetty kilo maksaa kymmeniä tuhansia euroja tällä hetkellä.

 • Timppa sanoo:

  Norjalaisen ufotutkijan kriittinen analyysi Rouva Luukanen-Kildestä:

  http://www.ufo.se/english/articles/scandal.html

 • KP sanoo:

  eipä kyllä ole kovin uskottava. Hirvee vauhti päällä ku selittää, hyvä et vetää happeakaa välillä.

 • Kerttu sanoo:

  Ai että mediasta yms. skitsot jutut hattuunsa vetävät? Eiköhän se liene niin päin, että ensin oli scifi-kirjailija, joka kirjoitti kirjan (jo 1800-l:lla) ja vasta sitten ovat nuo ennustukset toteutuneet. Luovia ihmisiä pidetään usein vähän hulluina. Kyseiset scifistit ovat visionäärejä ja näkijöitä. Jospa Luukanen on näkijä? Ja kolarin seurauksena on nykytodellisuus ja tulevaisuus menneet sekaisin. Muistakaamme myös Da Vinci ja hänen nykyaikaiset keksintönsä.
  Olisi mielenkiintoista jutella Rauni-Leenan kanssa joskus.

 • Tunhhu sanoo:

  kyllä mä uskon osittain ainakin noita rauni-leenan juttuja.. osa voi olla jo vähän yliampuvaa, mutta avoinmielisenä ihmisenä en näe että mikään hänen jutuistaan vois olla mahdoton…

 • Rio sanoo:

  ”Fysiikan lait ovat erilaiset avaruudessa”

  Ja siihen loppu Raunin uskottavuus. Fyysikot ovat osoittaneet tämän väitteen vääräksi jo aikapäiviä sitten.

 • Kerttu sanoo:

  Miten niin ovat osoittaneet väitteen vääräksi? Ovatko käyneet siellä? Juurihan tälläkin palstalla on ollut tieteellistä juttua toisten rinnakkaisten ulottuvuuksien olemassaolosta, mikäli oikein käsitin. Siinä jo menee fysiikan lait uusiksi, tai ainakin jotakin lisää. Sillekin hepulle, joka alkoi tutkia kaaosteoriaa ”mitätöntä” marginaaliasiaa, naurettiin, vastustettiin ja pilkattiin. Ei pilkata enää. Ne jotka kaivavat samaa kuoppaa vuodesta toiseen, tuskin löytävät mitään uutta vanhan lisäksi, mutta henkeen ja vereen puolustavat kuoppaansa. Ne, jotka uskaltavat aloittaa kuopan kaivuun ihan toisesta paikasta, saattavat löytääkin jotain uutta.
  Kuinka monta skeptikkoa tarvitaan vaihtamaan sähkölamppu? Ei siitä mitään tule, koska ne jäävät kiistelemään siitä mitä sähkö on kun, eivät sitäkään vieläkään perusteellisesti tiedä.
  Heippa!

 • Kun on nähnyt, niin ei epäile sanoo:

  Niin kuin naikkonen sanoi, olen sitä mieltä että ihmiset ovat IDIOOTTEJA kun luulevat tietävänsä jo kaiken.

 • Petri sanoo:

  Hyvin kiehtovaa tarinaa. Kahdeksantoista kuukauden kurssilla päästään kokemaan ruumiista irtautumisia… Vaudeville. Elektronitkin aivoihin ja itsemurhia tapahtuu. Hehehe.

 • tyo sanoo:

  Kun on nähnyt, niin ei epäile (15:33:39) :

  Niin kuin naikkonen sanoi, olen sitä mieltä että ihmiset ovat IDIOOTTEJA kun luulevat tietävänsä jo kaiken.

  Niin näköjää rauni leenakin tietää kaiken.
  Vai oliko tämä pointtisi?

 • rampe sanoo:

  mä kokeilen tänään tätä ja sit nään puhuuko totta vai sontaa

 • Rajala sanoo:

  ihmettelin vaan kun tuo rouva sano jotain että ”kun ihminen kuolee niin sen henki tai mieli irtautuu sen ruumiista ja sen ruumis lakkaa toimimasta nii se ihmisen henki tai mieli menee uuteen sikiöön” niin ihmettelin että nollautuukohan sitten ne kaikki tiedot siitä hengestä, ja jos ihminen pystyy irtautumaan ruumiista niin sehän on sama asia, jos tuo rouva on irtautunut omasta ruumiista nii se oli tajunnut kaikki esim että se on irtautunut.., niin miksi ihminen ei enää muista mitään un se menee uuteen sikiöön? muuten ihan mielenkiintoinen tapaus..

 • Rajala sanoo:

  vähä kirotus virheitä ja huonosti selitetty muutta aivasama ^^ toivottavasti kaikki tajuaa.. =)

 • Wespa sanoo:

  ”Periaatehan” on se, että tavallaan etukäteen päätetään oma elämä, jonka kokemukset halutaan kokea ja sitten kun kuolee, niin näkee mitä on kokenut ja voi suunnitella uutta elämää ja kokemuksia, jotka kehittävät omaa ”sielua”.

 • Haukka sanoo:

  ”“Periaatehan” on se, että tavallaan etukäteen päätetään oma elämä, jonka kokemukset halutaan kokea ja sitten kun kuolee, niin näkee mitä on kokenut ja voi suunnitella uutta elämää ja kokemuksia, jotka kehittävät omaa “sielua”.”

  Eli elämä on kuin roolipeli jossa luodaan oma hahmo O_o Mistä se ensimmäinen sielu muuten tuli ja miten sielujen määrä on lisääntynyt aikojen saatossa ja mihin ne sitten asettuvat kun maailma joskus tuhoutuu? 🙂 Eikö tämä elämän ennalta päättäminen tarkoittaisi ettei meillä ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa tulevaan ja kaikki tulevaisuuden tapahtumat ovat ennalta määrättyjä? Aika fatalistista.

 • Ufomies sanoo:

  Noh… Loppujen lopuksihan on aivan sama onko vapaata tahtoa olemassa vai ei, olettaen ettet tule asiasta saamaan mitään varmaa tietoa koskaan… 😉

  Niin, minäkin olin nuoruudessani atsteekki.

 • Arska sanoo:

  Rauni Leena on ollut jo pitkään näiden ufo/ruumista poistumis asioiden kanssa tekemisissä ja myös henkeen ja vereen niistä kiinnostunut, sekä niitä puolustanut, jotta niitä ei salattaisi. Mikä onkaan pahempaa kuin asioiden salaaminen ? On siis aivan luonnollista, että hänelle jää vain tiedon välittäjän osa siitäkin huolimatta vaikka monet ovat skeptisiä hänen keräämänsä tiedon murusien paljastuksille. Mikään hänen väite ei liene mahdotonkaan. Siksi toisekseen tämä teema ruumiista irtoaminen ja takaisin paluu on jo vanha juttu.
  Lukekaa kirja Kokemuksia Kuolemasta kirjoittanut Raymond A Moody Amerikkalainen alkuteos Life after life The investigation of a phenomenon-survival of bobily death ilmestyi jo 1975. Tohtori Raymond Moody tutki viiden vuoden aikana yli sata sellaista tapausta, joissa kliinisen kuoleman kokenut on palannut tajuihinsa. Heidän kokemuksensa ovat yksityiskohtiaan myöten hämmästyttävän samankaltaisia. Näin ollen tämä ei ollutkaan Luukasen skitsofreeniaa niinkuin jotkut halpamaiset kommentoijat asian toi tosi hätäisesti hengästyen esiin. Näköjään on niin että on helpompaa olla aina uutta tietoa vastaan kuin puolesta ja se näkyy kommenteissa aina.

 • Totuus sanoo:

  No onhan tuokin tietysti eräänlainen keino päästä julkisuuteen. Miten se sitten irtautuu siintä, pyörryttämällä ittensä ja sitte vaipuu ” uneen ” ja näkee unta ja luulee kaiken olevan totta.. huh huh

 • Ammo9 sanoo:

  Miä vaan mietin tuota mikrosiru-juttua, siis kun tämä R-L puhui siis ihmisten siruttamisesta niin, että tietokoneelle tuli kaikki ihmisten tunteista lähtien ja näin.
  Ja sitten, kun raamatussahan puhutaan 666:sta, mikä on siis ihmisen luku joka pakottaa ottamaan merkin käteen tai otsaan/päähän, niin sitä alkaa miettimään, että mitä jos se tarkottaakin juuri tätä kyseistä sirutusta. Että se tulisi joskus pakolliseks.
  Noh, jos tulee, niin mää en ainenkaan halua semmosta saamarin sirua itteeni…

  Ei ehkä sittenkään ihan höperö-mummo taida tämä Rauni-Leena olla, mää vähä luulen niin…

 • 555+111 sanoo:

  Vai että Tesla on kotoisin Venukselta. Mä kun luulin et Miehet on Marsista ja naiset Venuksesta.
  Ois kiva nähdä R-L ja Juhan af Grann samassa talk-showssa. Kumpikohan ois enemmän oikeessa

 • kärmes sanoo:

  mulla vaivaa noi lasinsirut polvissa:(

 • kärmes sanoo:

  mutta Rauni-Leena tietää mistä puhuu…..

 • kärmes sanoo:

  ja tietää vaik ei puhukkaan…

 • lulli sanoo:

  Ei helve*ti kiitoksia! Tästä sai kunnon naurut pitkään aikaan :D.. Tuo nainen varmaan karannu jostain mielisairaalasta..

 • Kakara sanoo:

  Kuulin jonkun lehden sivuilta, että Paavi uskoo, että humanoideja on ja, että he ovat synnittömiä. Jos olette lukeneet sitä viestejä tuolta alienit osiosta, niin aika sydämiseltähän se kuulostaa. ”…rakkaudella sydämmessä…”, mutta ehkä mielestäni jos ne ”valon tuojat” siis tulevat 14.10 niin, kyllä muutamalla ihmisellä menee yli tajunnan koko juttu.

  Aika hätäisesti ja jännityneesti se siinä noista asioista keroi. Meinas lentää penkistä kun piti asia saada päivän selväksi, kun nyt TV:ssä ollaan.

 • heebo sanoo:

  Ammo9:n ajatuksiin lisäisin, että kreikkalaisten rakastama munkki, isä Paisios (k.1994), kertoo Angeloglun kirjoittamassa kirjassa (Gummerus, Jyväskylä 2002): Pyhän vuoren vanhus Paisios seuraavaa sivuilla 80-81: ”Kun pankkikortti, henkilöllisyystodistus ja rekisteröintisysteemi ovat tulleet käyttöön, jää puuttumaan enää leimaaminen….
  Käteen tai otsaan pannaan lasersäteillä näkymätön merkki, johon sisältyy Antikristuksen nimi 666.
  Jotain mätää näissä ufojutuissa ja Luukasen asioissa on… Raamattu varoittaa ja niin tekee Athos-vuoren munkkikin.

 • Seagull sanoo:

  ”Ei helve*ti kiitoksia! Tästä sai kunnon naurut pitkään aikaan :D.. Tuo nainen varmaan karannu jostain mielisairaalasta..”

  Heti kun ei tajua toisen ihmisen puhetta niin leimataan mielisairaaksi. Tullaanpas vähäsen ulos sieltä laatikosta.

  Mua häiritsee ihmisten sulkeutuminen ja ns.”looginen” ajattelu. Ja se että kaikki pitää olla samanlaista kun maapallolla…esim se että kaikella pitää olla alku ja loppu. Niin pitääki, täällä kolmannessa ulottuvuudessa, josta löytyy ilmiö nimeltä ”aika”. Mutta se neljäs ulottuvuus, jonne ihminen pääsee ja on aina päässyt aivojen avulla, on toinen asia. Harmi että näitä juttuja on aina salattu. Se kans otta päähän et kaikki sekottaa uskonnon tähän peliin. Koittakaa ymmärtää että kaikki uskonnot kertovat samoja asioita sellaisessa muodossa jotka ihmiset voivat ymmärtää… esim tää Antikristus-juttu. Ei se tarkota että ”Saatana tulee ja tuhoaa meidät”. Se on vain ollut ainoa tapa selittää asiaa niin että ihmiset voisivat kuvitella sen.

  Esimerkiksi sana ”Sielu”. Itse vihaan käyttää tätä sanaa koska se johtaa ”jeesustelu” leimauksiin, mutta kun sielulla ei ole mitään kunnon nimeä koska uskonnot ovat pitäneet sitä omanaan niin kauan, sitä on vain pakko käyttää.

 • Masterpiece sanoo:

  Itse luin pari RL:n kirjaa ja pakko sanoa ettei kyllä mitään erikoisia ollut. Puuduttavia saman asian toistoja + ärsyttäviä yhden lauseen kappaleita.

 • Amatsoni sanoo:

  Luukanen- Kilde on erikoinen ihminen. Paha sanoa onko hän totaalisen sekaisin, valehtelija vai tietää mistä puhuu… Henkilökohtaisesti minulle muiden sivilisaatioiden olemassaolo on itsestään selvyys, mutta minä olenkin monen mielestä täysi friikki… Mutta samapa tuo minulle on. 🙂

 • tomi sanoo:

  miks jotkut väittää että ruumiista irtautuminen on hullun puhetta ja että tää rauni leena olisi karannut mielisairaalasta. Hän on viisas ihminen. ja ruumiista irtatuminen on täysin mahdollista. itse en ole vielä onnistunut. mutta joku päivä 🙂

 • WM_ sanoo:

  OBE _ON_ mahdollista. Voisin pian siitä laittaa pienen ilmoitusluontoisen artikkelin 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Rauni-Leena on pahasti sairas ja hänen ’teoriansa’ ja ’faktansa’ ovat niin päättömiä ja ristiriitaisia, että vain totaalisen tietämättömät voivat kuvitella niissä olevan järjen hiventäkään. Neljä kirjaansa lukeneena voin sanoa, että hän on täysin tietämätön kaikesta mistä puhuu ja kirjoittaa. Surullinen tapaus.

 • Etteivuan sanoo:

  Ettei vaan olis näin että nämä kosmisia palveluita rahastavat olisivat vaan ”Rahaa tyhjästä 101” kurssien priimuksia..

 • Etteivuan sanoo:

  Mutta joka väittää ettei ruumiista irtautuminen ole mahdollista, on väärässä. Olen itse kokenut sen n. 12 vuotiaana ja kyllä se on täyttä todellisuutta. En silti myy kirjoja ja pidä maksullisia seminaareja. Olen muutenkin ollut aina vähän erikoinen, ellen suorastaan friikki omasta mielestäni, aavistelen asioita sun muuta, mutta en kerro niistä kenellekkään kuin vaan nimimerkin takaa. Mutta ehkä minunkin pitäisi alkaa rakennella paranormaaliuteni ympärille rahasampoa. Vähän vielä värikynää juttuihin ja eikun kirjat myyntiin?

 • Wespa sanoo:

  Kirjoja kirjoitetaan ja luentoja pidetään vaikka mistä aiheista. Henkilökohtaisesti ajattelen, että kyseessä on vain hyvä juttu ja niille suunnattu joita asia kiinnostaa. Jos kiinnostaa vaikka fysiikka, niin voi mennä fyysikon luennolle tai jos kiinnostaa autot niin kai sitä on luentoja autojen historiastakin jne. Se, että kokeeko sen sitten rahastuksena on jokaisen itsensä päätettävissä ja jokainen päättää mistä on valmis maksamaan. Kirjojen myyntikin on hyvä tapa jakaa tietoisuutta, ja miksipäs sitä ei saisi tienatakkin sillä mikä sattuu olemaan oma harrastus, elämäntapa tai omat elämän kokemukset.

 • Mikke sanoo:

  Asiallinen rouva. Mielenkiintoinen video. Miksi ruumiista irtaantuminen ei olisi mahdollista?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot