ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ainoa Suomen katolisen kirkon manaaja kuollut

Hän oli Suomessa toimivan katolisen kirkon ainoa eksorkisti eli arkikielellä manaaja. Se tarkoittaa, että hänen luokseen tuli ihmisiä, jotka kokivat olevansa pahojen henkien tai paholaisen riivaamia. Heidän joukostaan isä Guy pyrki auttamaan niitä, joiden ongelmien hän uskoi johtuvan paholaisen vaikutuksesta. (HS)

Helsingin Sanomilla on juttua Suomessa toimivasta katolisen kirkon manaajasta, pappi Guy Barbierista, mutta myös surullisempiakin uutisia, hän nimittäin kuoli viimeyönä.

Mitä hänen työhönsä eksorkistina, eli manaajana sitten kuului?

Vastaanotamme kaikki ihmiset, juutalaiset, muslimitkin. Rukousapu toimii katolisen kirkon kautta, mutta ei ole siihen sidottu. Koska katolinen kirkko on Suomessa niin pieni, suuri osa ihmisistä tulee muualta.

HS kertoo: ”Pahoja henkiä karkotetaan rukoushetkessä, johon osallistuu yleensä isä Guyn lisäksi Suomessa asuvia katolisia sisaria. Käytettävät rukoukset, psalmit ja raamatunkohdat on koottu siniseen muovikansioon. Rukousten kaava tulee Vatikaanista, mutta osa teksteistä on suomennettu, kuten Isä meidän -rukous ja Johanneksen evankeliumin alkusanat.

ja jatkaa: ”Rukouksen aikana pahat henget yleensä reagoivat. Henkilö saattaa huutaa, kirkua tai solvata isä Guytä. Katoliset sisaret ovat merkinneet yhteen rukouskirjoista, missä kohdissa reaktiot ovat voimakkaimpia. ’Yleensä latinankieliset rukoukset tehoavat paholaisen paljastamiseksi parhaiten’, Isä Guy sanoo. Joskus hän pystyy jopa keskustelemaan demonien kanssa. ’Eräs kertoi, että helvetissä he ovat ypöyksin. He eivät kuitenkaan halua sieltä pois’.

 

Isä Guy Barbier on kuollut viime yönä (21.6.2011) Helsingissä. Isä Barbier oli kuollessaan 89-vuotias. Mahtaako hänen työlleen olla Suomessa jatkajaa? Hänen mukaansa hänellä kyllä työtä riitti.

[ad#tra-2]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

17 kommenttia aiheeseen: Ainoa Suomen katolisen kirkon manaaja kuollut

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Hexa^^ sanoo:

    siinä on myöskin yksi seikka/ asianhaara jota pohtimalla voi saada tätdennystä henki asioihin jpista todisteita on melkein enemmn kuin ufoista.
    ja asiaa kun lisää pohtii tulisi ymmärtää asian vakavuus ja pitää auki asiaan kuuluvat reitit tulevaisuuden ja ihmisen olemisen kuvaa tutkiessa.

  • Höpönpöpö sanoo:

    ”…melkein enemmän kuin ufoista.” Hmm… Kun Maan ulkopuolisesta älystä ei vieläkään ole ollenkaan todisteita, niin miten jotain voi olla ’melkein enemmän’ kuin ei mitään?

  • Mene kuule.. sanoo:

    Höpöhöpö voi mennä skepsiksen sivuille kirjoitteleen höpöhöpö-kommenttejaan. Onko pakko tulla tänne vouhkaamaan kun et miestään mitään tiedä.

  • Dr.Z sanoo:

    Manaaminen on sairasta hommaa. Heitellään psykoottisen ihmisen päälle vihkivettä ja sanotaan, että hän on paholaisen riivaama, vaikka kyse on todennäköisesti vakavasta mielenterveyshäiriöstä, joka tarvitsee asianmukaista hoitoa lääkäreiltä, eikä miltään katolisen kirkon poppamiehiltä.

  • Aatteisti sanoo:

    Dr.Z puhuu asiaa. Manaaminen ON todella mielenvikaista touhua. Ihan käsittämätöntä, että sivistyneessä maailmassa voi vielä esiintyä tällaista keskiaikaista puuhastelua, joka pahimmillaan voi viedä uhrilta hengen. Psyykkisesti vakavasti sairaita ei paranneta millään satuilulla eikä huuhaa-tempuilla, vaan he tarvitsevat asianmukaista sairaalahoitoa. On se vaan jännä, että juuri katolisen kirkon vaikutuspiirissä näitä ”riivaustapauksia” on huomattavasti enemmän kuin muualla. Kertonee paljon koko kirkosta ja sen hengellisistä johtajista.

  • WM_ sanoo:

    No mutta tuskin tuo olisi työtään voinutkaan jatkaa ellei tuloksia olisi syntynyt?

  • Heom sanoo:

    Surullista.. Miehen elämäntyö sai arvion 2/5. 🙁

  • Jatu sanoo:

    Oliai kiva tietää tarkemmin kaverin elämäntyöstä, paljonko manauksia tuli suoritettuja jne.

  • lool sanoo:

    kaikki sairaudet ovat henkisiä, toiset niistä ilmenevät enemmän fyysisesti kuin toiset. DR. Z, mites selität tappamiseen käskevät äänet pään sisällä? Tiede ei ole löytänyt siihen mitään selitystä, paitsi ”uskonnolliseen tyyliin” luokiteltu hulluiksi. Ehkäpä kyseessä voisi todellakin olla jonkin sortin henki ottanut ylivallan? Itse uskon, että kyseessä on oman itsensä pahimpia puolia, jotka ovat tulleet tietoiseksi itsestään omassa päässään. Kenties sen voi jollain tapaa manata pois ( kärsiä ) jolloin katolinen kirkko tulee apuun. Aatteisti, kenties katolisella kirkolla näitä tapauksia on eniten, koska pitävät kyseistä rituaalia ohjelmistossaan? 🙂 KAIKKEA ei voi mitata numeroilla ja teorioilla. Miten mittaat numeroilla sitä, mistä ne numerot tulevat?

  • Dr.Z sanoo:

    Lool:
    Itseasiassa äänet päässä jotka käskevät tappamaan tai tekemään muuta pahaa, kuuluvat siktsofrenian tyypillisimpiin oireisiin. Ja skitsofreniakin johtuu aivojen kemiallisesta toiminnasta. Ei mitään ihmeen pahoja henkiä ole olemassakaan. Tiede on todistanut näin. Katso vaikka wikipedian artikkeli skitsofreniasta, jos haluat lisää tietoa.

    Se mitä pidemmälle tiede kehittyy, sitä epätodennäköisemmältä kaikki ”yliluonnollinen” alkaa vaikuttaa.

  • jatu sanoo:

    No sitten ei voi olla hyviäkään henkiä. Ei voi olla päivää ilman yötä.

  • Dr.Z sanoo:

    Minkäänlaisia henkiolentoja ei nykyisen tieteen mukaan ole olemassa. Ei tarvitse pelätä tulevansa riivatuksi 🙂

  • WM_ sanoo:

    Ottamatta kantaa henkiolentojen olemassaoloon, mutta se, että nykyisen tieteen mukaan jokin ei päde, ei tarkoita etteikö se kuitenkin olisi pätenyt, pätisi parhaillaan tai tulisi pätemään. Ei myöskään tarkoita sitä etteikö siitä voisi olla huolissaan 😉

  • Lilah sanoo:

    noh, olisiko joku pätevä valmis poistamaan mun seurastani jotain. Kaksi ihmistä on sanonut että mun kanssani on jotain ”pahaa”. Ex yritti häätää lukemalla raamattua ja käski sen pois. Seuraavana yönä hänen sänkynsä tärisi. Näen jatkuvasti painajaisia joista en muista mitään, mutta herään sydän pamppaillen ja kuullemma potkin ja huidon kovasti. Muistan erään tapauksen jossa unessa mua revittiin hiuksista ja heräsin siihen, että peitto ja tyyny olivat lattialla. Saan myös muita outoja viestejä.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Outoja viestejä saavat nykyään yllättävän monet. Siinä ei ole mitään yliluonnollista. Useimmilla homma ratkeaa salaisen numeron hankkimalla.

  • Jaana sanoo:

    Entäs, jos olisi omalla kohdallasi,lapsii…

  • Wespa sanoo:

    Tietojen mukaan Suomessa on kyllä muitakin manaajia, kannattaa kysyä omalta kirkolta. Ainakin Turun Tuomiokirkon kautta sain yhteystiedot manauksia tekevään pappisnaiseen.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto