FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Bushnellin kirjoittama sota-asiakirja näyttää sotasuunnittelun sairaan mielen

Tiedemies Dennis M. Bushnellin vuonna 2001 kirjoittama Powerpoint sotasuunnitelma Future Strategic Issues/Future Warfare [Circa 2025] keskittyy populaation vähentämisen ja hallitsemisen eri muotoihin.

Future Strategic Issues/Future Warfare [Circa 2025] -asiakirjan kirjoittanut Bushnell on mm. NASA:lla työskentelevä monitoimialainen tiedemies.

Huolestuttava powerpoint-asiakirja näyttää sotasuunnittelun raakuuden ja sairauden. Ihmisten tappamiseksi ja hallitsemiseksi on sotasuunnitelmassa käyty lävitse paljon eri keinoja joista osa on jo käytössä.

 • Hyödynnä ”CNN-syndroomaa” (tällä tarkoitetaan propagandan [valheellisen tiedon] levittämistä televisioteitse, info/mediasotaa)
 • Ota kiinni/kiduta amerikkalaisia suuren televisioyleisön edessä (tällä saadaan haluttu lopputulos jotta sota voidaan aloittaa)
 • Robottiteknologian kehittämistä – (sota)koneista yhtä viisaita kuin ihmiset
 • Bioaseiden kehittämistä ja kemikaalista sodankäyntiä
 • Mielenhallintasotaa
 • Äänen käyttämistä aseena
 • Nanotageja ja biosensoreita ihmisten vakoiluun ja valvontaan
 • … koko listan näet kun luet asiakirjan itse lävitse täältä tai täältä
Ote powerpoint-dokumentista

Ote powerpoint-dokumentista

Asiakirjan sisältö pohjautuu NASA:n, DARPA:n, CIA:n, FBI:n, SOCOM:in ja muiden suurten yhtiöiden tutkimuksille ja kehitystyölle mm. sotateknologian alalla.

Sota ei ole vain ihmisten tappamista, pitää muistaa, että samaan aikaan se on suuren luokan bisnestä – voittaja saa haltuunsa alueen resurssit ja joskus jopa hallituksen/aluevallan, samaan tapaan asevalmistajat rikastuvat mitä enemmän soditaan. Sota on siis tappamista, ryöstämistä ja maaperän raiskaamista.

Meidän jokaisen pitäisi olla sotaa vastaan, jakaa tietoa tämänkaltaisista sairaista suunnitelmista ja siirtyä ihmiskuntana sivistyneempään suuntaan. Ole osana kehitystä ja jaa kaikki tämänkaltainen tieto eteenpäin, ihmisten pitää tietää mitä ympärillä tapahtuu. Ihmisten pitää ymmärtää, että meitä hallitsevissa tahoissa on myös hyvin epäeettisesti ja ahneesti toimivia sairaita ihmisiä, ihmisiä joilla on paljon rahaa ja valtaa,  ihmisiä jotka eivät ajattele etuamme, vaan ainoastaan omaa napaansa hallinnanjohtajana, paikkana joka on jo vanhentunut. Tieto on valtaa ja mitä enemmän tieto leviää ihmisten kesken, sitä enemmän ihmisillä on valtaa suuryritysten johtajiin nähden. Jokainen voi omalta osaltaan ottaa vastuuta tiedonlevityksessä ja olla suoraan sotaa vastaan. Sota missä tahansa päin maailmaa ei ole oikein, vaan meidän kaikkiemme etu on rauhanomainen yhteistoiminta ihmiskuntana.

Salainen suunnitelma on salainen suunnitelma niin kauan kuin se ei ole ihmisten tiedossa. Nyt salainen suunnitelma ei ole edes salainen, vaan se on kaikkien meidän kasvoilla.
Suurin osa suunnitelmasta on jo toteutettu – robotteja on kehitetty, bioaseita on kehitetty, propagandaa on jenkkimediassa levitetty, ihmisten mieliä on hallittu, terroristeiksi väitettyjä on kidutettu, ihmisiä on heidän tietämättään laittomasti vakoiltu… Ja totuus naiset ja herrat on myös se, että sota maailmaa vastaan on jo aloitettu: Afrikkaa ryövätään, Irakiin on hyökätty, erilaisia alueita on sotatoimin vallattu ja öljyt ym. resurssit on varastettu.

Mutta peli ei ole vielä pelattu.

Katsommeko vain vierestä kun maapallolla soditaan, heräämmekö vasta kun naapurin rajalle hyökätään? Koska on aika herätä unesta ja ryhtyä toimiin?! Ei en vaadi sinua tarttumaan aseisiin, vaan vaadin sinua jakamaan tietoa, ottamaan kantaa asioihin, keskustelemaan lähipiirissä, linkittämään facebookissa… mitä tahansa teet, niin tieto on leviävää sorttia, joten miksi olla hiljaa maailman tärkeimmistä asioista, asioista jotka liittyvät suoranaisesti meidän kaikkien yhteiseen hyvinvointiin. Kaikki on sidottu yhteen, rahan ahneudella on suora yhteys meidän huonovointisuuteemme. Kapinointi ympäri maailmaa (mm. Egyptissä ja Brasiliassa) lähiaikoina on näyttänyt, että me ihmiset emme ole tyytyväisiä siitä suunnasta mihin ihmiskuntaa on vedetty, me vaadimme parempia olosuhteita ja me vaadimme sotien lopettamista, me vaadimme rauhaisaa sekä terveellistä tulevaisuutta.

Bushnellin kirjoittaman sotasuunnitelma-dokumentaation voit ladata suoraan PDF-tiedostona Stop The Crime -sivustolta.

Voit myös vapaasti jakaa tätä linkkiä esim. facebookissa: http://paranormaaliblogi.net/index.php/2013/07/02/nasan-sotadokumentti-vuodelle-2025

Tykkäys ja jakotoiminnot:

23 kommenttia aiheeseen: Bushnellin kirjoittama sota-asiakirja näyttää sotasuunnittelun sairaan mielen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jaahas sanoo:

  Arvokasta tietoa jälleen kerran!

 • R. A. Tionaali sanoo:

  Kannattaa lukaista tuota alkuperäistä dokkaria, kyseessä on lähinnä visio siitä minkälaisia sodat olisivat vuonna 2025-2030.

  Etenkin sivut 96-106 kertovat olennaisen:
  Paskaa tulee niskaan entistä enemmän, entistä halvemmalla ja entistä useammalta taholta sen ollessa entistä vaikeammin pysäytettävissä.

  Sota on sitä mihin ihmiset ryhtyvät kun taloudelliset intressit ovat sodan puolella, oli kyseessä sitten välttämättömyys (aktiivinen resurssipula) tai lisäresurssien haaliminen halvemmalla kuin ostamalla.

  Aika vaikea tuosta on löytää mitään piilossa olevia salaliittoja.

 • R. A. Tionaali sanoo:

  Sota on sitä mihin ihmiset ryhtyvät…

  Tuon pitäisi siis tietysti olla järkevät ihmiset.

  Tämän lisäksi on irrationaalisia syitä kuten vallassa pysymisen varmistaminen, hyvä veli -sopimukset tai ideologinen fanatismi.

  ps. Kannattaa lukea myös sen PDFn viimeinen sivu.

 • uliuli sanoo:

  Mita sita lukemaa, parempi vaan poimia hberkullisemmat rusinat pullasta ja jattaa loppu ymmartamatta 😀

  Onko ogelikin jo varahdellyt itsensa hoitoon?

 • Niin kyllä sanoo:

  Kohta joku kommentoi että tää on taas näitä foliohattujen juttuja. Voin sanoa jo etukäteen että avatkaa silmänne ja katsokaa mitä maailmalla tapahtuu ja on tapahtunut 2000 luvulla nii ei vaikuta enää miltään folio hattu jutulta.

 • Wespa sanoo:

  Kyllähän ne osas jo 50-luvulla kansalaisten kiduttamisen yms.
  http://fi.wikipedia.org/wiki/MKULTRA

  Valitettava tosiasia on, että sotia suunnitellaan rahallisisten hyötymotiivejen kautta, eikä niinkään ihmisten hyvinvointia ajatellen. Kyseisestä asiakirjasta löytyy asiallisen sisällön lisäksi paljon kauheuksia, jotka on tietty helppo jättää huomiotta jos on vielä siinä uskossa, että kaikki maailman hallitukset ajattelevat aina kansalaisten etua.

 • Ogeli sanoo:

  No great mind has ever existed without a touch of madness.

  – Aristotle

 • Helena sanoo:

  Jos viitsii edes vilkaista tuota alkuperäistä ”asiakirjaa” eli luentorunkoa, niin siinähän vain käydään läpi uhkakuvia, mahdollisia sotaskenaarioita. Jos kyseessä olisi salainen sotasuunnitelma, niin tuskin sitä olisi julkaistu Nasan sivuilla… Faktahan on se, että ylikansoittuminen lisää sotia ja amerikkalaiset yrittävät varautua niihin – sekä puolustamaan omaa maataan ja toimimaan maailmanpoliisina. Välillä tuntuu siltä, että olisi ihan hyväkin vähentää rajusti väestöä ennenkuin pallo poksahtaa, mutta harmi vain, että jenkit ovat niitä suurimpia kuluttajia. Amerikkalaisella elämäntavalla ei maailmaa pelasteta.

 • Wespa sanoo:

  Joo asiakirjassa käydään toki läpi uhkakuviakin, mutta myös strategioita ihmisten tappamiseen.

 • Niin kyllä sanoo:

  Helena varmaan olisi eri mieltä tästä ”vähennys” tarpeesta jos se ”vähentäminen” sattuisi omalle tai omien rakkaiden kohalle.
  Niinkuin nyt lähi idässä jenkit tätä vähentämistä on harjoittanut hiukan samaan tyyliin kun Hitlerin Saksa aikoinaan. Kummatkin Presidentit muuten Obama & Hitler ovat saaneet nobelin rauhan palkinnon. Joten varmasti ajattelivat/ajattelevat koko maailman parasta näin maailman poliisin roolissa. Helppo se on täältä Suomen lintukodossa hehkutella jotain populaation vähennys puheita.

 • Niin kyllä sanoo:

  Ainiin ja vielä…Sitä maailman ylikansoittumista voisi myös vähentää sillä että se raha minkä tämä ”maailman poliisi” käyttää sotiin käytettäisiin kehitysmaiden ehkäisyn ja sivistämisen ja nälänhädän kitkemiseen. Toisin kuin nyt ko maat ryövätään ja porukka jätetään kuolemaan.

 • Ogeli sanoo:

  Liikakansoittuminen ei tosiaankaan ole mikään ongelma vaan resurssien väärinkäyttö. Raha on valtaa, toisilla sitä on ja toisilla ei. Jos todella sitä haluttaisiin niin kenenkään ei koskaan tarvitsisi nähdä nälkää, ei olisi sotia ja maailma olisi paratiisin kaltainen paikka. Se ei vaan sovi tietyille narsistisille ja itsekkäille tahoille, koska heidän ajatuksensa on vain ”minä minä!”. Auttamalla toisia autamme itseämme. Se on universumin laki.

 • Niin kyllä sanoo:

  Jos olisi Facebookki kyseessä tykkäisin ogelin kommentista.

 • Ogeli sanoo:

  Kiitos. 🙂

  The reason we have poverty is that we have no imagination. There are a great many people accumulating what they think is vast wealth, but it’s only money… they don’t know how to enjoy it, because they have no imagination.

  – Alan Watts

 • Yrjö sanoo:

  Vaikka kuinka paljon puhutaan näistä ongelmista niin ratkeaako ne? En halua olla pessimisti. Esim. jos puusepät ”Seppo” ja ”Einari” puhuu näistä asioista ja on hyvin perillä mitä maailmassa tapahtuu ja he ymmärtää ihmisten motiivit. Mitä he voi muuta tehdä kuin puhua? Onko siitä mitään hyötyä jos he puhuu tästä muillekin? He ovat edelleen systeemin orjia. Heidän jokaiset päivittäiset tekemiset tukee tätä systeemiä ja sen luonnetta, myös varmistaa systeemin jatkumisen huomennakin. Lait on rakennettu pitämään nykyistä kasvavan talouden järjestelmää yllä ja koko pankki systeemiä. Niin kauann kun toimitaan lakien puitteissa me tuetaan nykyistä systeemiä jossa 0,6% pankki eliitti omistaa maapallon varallisuudesta 40% niinku sveitsin pankki tutki asiaa noin kuukausi sitten. Toisinsanoen me kaikki ollaan tämän eliitin orjia.

 • Niin kyllä sanoo:

  Näin on Yrjö ainut pois pääsy nykyisestä systeemistä on mielestäni Lakot,Protestit ja jos eliitti ei halua niin kuin ei varmasti haluakkaan lupua nykyisestä systeemistä viimeinen oljenkorsi on ottaa heidät väkisin pois vallasta ja sen tietää jokainen mitä se tarkoittaa….ainut ongelma tässä on se että meillä lampailla ei ole rohkeutta eikä kaikki lampaat ole täysin ”heränneitä” tukemaan näitä toimenpiteitä. Toivonkin itse henk koht että tämä nykyinen systeemi kaatuu omaan mahdottomuuteensa josta seuraa kaaos ja tuhkasta nousisi jotain parempaa.

 • Niin kyllä sanoo:

  Tämä ihan senkin takia että meidän lapsillamme olisi parempi maailma elää.

 • Ogeli sanoo:

  Joku voisi sanoa, että ihmisrotu tarvitsee deus ex machinaa, tosin se ei välttämättä palvelisi henkistä kasvuamme kovinkaan paljoa.

 • Blobok sanoo:

  No niinpä. Tsetseniassa ei ole sitten sodittu lainkaan. Eikä Venäjän mediaa ja hallintoa valjastettu peittelyoperaatioihin.
  Vai oliko se Neuvostoliittokin sittenkin jatkuvaa sotaa ”kansanvihollista” vastaan. Ufotutkimuskin osattiin vaientaa Neuvostoliitossa pienen kukoistuksen jälkeen – että sellaisia totuuden ystäviä.

  Rauhan aate on hieno aate, mutta silloin jos koskaan kannattaa olla tarkka sitoutumattomuudestaan. Ettei vaan tekisi itsestään ”hyödyllistä hölmöä” jollekin taholle. (lainaus on V.I.Leniniltä)

 • tektippo sanoo:

  Ei kyllä hirveesti vakuutam, että joku random nainen jonkun paperi nivaskan kanssa vakuuttaa, että hän puhuu totta. Varmaan ite printannu nekin laput. Btw tää skeptikko michael shermer kerto, että nasa joutuu nykyään ihan jo selittelemään näitä salaliittoteorioita sen verran ne on huomiota jo jenkkilässä saanu.

 • TheWonderer sanoo:

  On uskomatonta mihin kaikkeen ihmiset alkaa oikein uskoa. Ei tarvita kuin vakava naama ja sitten nippu jotain papereita (joiden sisältöä ei näytetä koskaan kameralle!). Sitten naama puhuu kuinka paperit ”todistavat kiistatta jonkin salaliiton mikä uhkaa meitä kaikkia” ja jo on netin salaliittofanaatikot innoissaan! Eikä kukaan kysele koskaan lähteitä tai taustoja!

 • ihmetyttää sanoo:

  Ihmetyttää kovasti, että Rouva Luukasen nimen edessä aina mainitaan lääkäri. Tämä nainen on ollut onnettomuudessa 30v sitten ja luultavasti saanut aivovaurion. Hänhän on joutunut eläkkeelle pian onnettomuutensa jälkeen. Hänen jututkin vaikuttavat kovasti siltä, että damagea yläkertaan on tullut. Mielestäni on epäkohteliasta myydä hänen palvelujaan lääkäri nimikettä hyväksikäyttäen. Toki koulutukseltaan hän lääkäri on mutta se ei meinaa yhtään mitään kun on tullut aivovaurio. Kyseinen Rouva toimisi varmaan tänäkin päivänä lääkärinä mikäli henkinen terveys antaisi hänelle siihen mahdollisuuden. En halua provota mutta harmittaa kovasti kun ihnisiä harhautetaan tällä lääkäri nimikkeellä myynnin edistämisen takia.

 • ihmetyttää sanoo:

  Edellisen voi poistaa. Väärä threadi.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot