ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Parapsykologian tutkimusta Suomeen

Elämme mielenkiintoista vaihetta ihmiskunnan historiassa. Ihmisillä on aina ollut selittämättömiä kokemuksia ja paranormaaleihin ilmiöihin on uskottu kautta historian. Näiden kokemusten ja ilmiöiden tutkiminen on kuitenkin suhteellisen tuore ilmiö, erityisen paljon kehitystä tällä saralla on tapahtunut viimeisen 20 vuoden aikana teknisten ja tieteellisten edistysaskelien myötä.

Samanaikaisesti parapsykologian tutkimus on murroksessa, ja tutkimuksen painopiste tulee mitä todennäköisimmin siirtymään entistä enemmän kokemusten selvittelyyn, kenttätutkimuksiin sekä henkisyyteen. Toisaalta myöskin perinteiset tieteenalat ottavat paranormaalin tutkimuksen tahollaan entistä vakavammin, vaikka niiden kiinnostus ei kohdistukaan kysymykseen näiden ilmiöiden olemassaolosta. Alan kokeellinen tutkimus sinnittelee sekin silti edelleenkin, sillä useissa yliopistoissa harjoitetaan parapsykologian tutkimusta ja esimerkiksi naapurimaassamme Ruotsissa on alan professuuri Lundin yliopistossa. Viimeksi ruotsalaiset olivat esillä valtamediassa vajaa vuosi sitten kun professori Etzel Cardena raportoi tutkimustuloksista, jotka vaikuttaisivat hänen mukaansa todistavan telepatian olemassaolon.

Vaikka sekä Venäjän puolella että Ruotsissa on huomattavaa toimintaa parapsykologian tutkimuksen saralla, Suomi on jäänyt näissä asioissa pitkälti sivustakatsojan rooliin. Suomessakin on ja on ollut useita parapsykologian tutkijoita, kuten Jarl Fahler, Alex Kaivarainen ja Olavi Kiviniemi, mutta alan rahoitus on ollut hyvin vähäistä. Toistaiseksi suurin osa suomalaisten tekemistä tutkimuksista on joko toteutettu ulkomailla tai kotimaisena vapaa-ajan harrastuksena. Jarl Fahlerin perustama Parapsykologian instituutti onkin aloittanut määrätietoisen työskentelyn tämän asiantilan muuttamiseksi.

Ensimmäinen askel saada parapsykologiaan liittyvälle tutkimukselle pienimuotoista rahoitusta ja saada näin alalle jalansijaa Suomeen, muutoinkin kun harrastuspohjaisena toimintana. Tämä antaisi mahdollisuuden saada näyttöä toiminnan laadusta ja ennen kaikkea kerätä mittavaa pohja-aineistoa tulevia tutkimuksia varten. Akateemisen opiskelijan on helpompi tehdä parapsykologian tutkimusta suosivia valintoja varsinkin opinnäytetöiden yhteydessä ja uransa alkuvaiheissa, joka taas tarjoaa väylän erikoistua parapsykologian tutkimukseen. Tähtäimessä onkin luoda puitteet sille mahdollisuudelle, että Suomestakin voisi joskus löytyä parapsykologiaan erikoistunut tutkija tai tutkijoita – ei ainoastaan tavanomaisen akateemisen koulutuksen saaneita tutkijoita, jotka tekevät parapsykologian tutkimusta vapaa-ajallaan.

Vetoomus parapsykologian tutkimuksen puolesta

Nyt kenellä tahansa on mahdollisuus tukea tätä tavoitetta. Parapsykologian instituutti on nimittäin avannut adressin, jossa pyritään saamaan rahoitusta meneillään olevaan mittavaan tutkimushankkeeseen. Tutkimushanke on kaksiosainen, jossa ensiksi kartoitetaan suomalaisten selittämättömiä kokemuksia valtakunnallisen kyselytutkimuksen yhteydessä – parapsykologian tutkimuksen lähtökohtanahan ovat olleet tällaiset kokemukset. Toisessa osassa sitten pyritään kansainvälistä yhteistyötä hyödyntäen selvittämään, minkälaisen tutkimuksen avulla todennäköisimmin saadaan esille merkittävää uutta tietoa ensimmäisessä osassa esille tulleista asioista, ja minkälaiset tekijät tulevat vaikuttamaan käytännön mahdollisuuksiin saavuttaa tällaista tietoa sekä minkälaiset asiat jo olemassa olevista tutkimustuloksista ovat todennäköisimmin historiallisesti merkittävimpiä. Tässä yhteydessä on mahdollista arvioida alan kansainvälisen asiantuntijapaneelin avustuksella paranormaalia koskevaa todistusaineistoa aivan uudesta näkökulmasta!

Adressi on osoittautunut varsin menestyksekkääksi. Ensimmäisen viikon aikana se nousi adressit-palvelun etusivulle kuukauden suosituimpien adressien joukkoon Suomessa, ja nyt noin kahden viikon keräyksen tuloksena siihen on kertynyt jo yli 800 nimeä henkilöiltä, jotka kokevat tärkeäksi edistää parapsykologian tutkimusta Suomessa.

Mitä sinä voit tehdä tässä vaiheessa asian hyväksi? Tärkeintä on että käyt itse allekirjoittamassa adressin osoitteessa http://www.adressit.com/psi

Koska kaikki eivät välttämättä ole käyttäneet tuota sivustoa aiemmin, lyhyt kertaus siitä miten se toimii. Mentyäsi yllä mainitulle sivulle, löydät sivun alaosasta esittelytekstin jälkeen kohdan, johon tulee täyttää mm. etunimi, sukunimi ja asuinpaikka. Lisäksi siellä kysytään sähköpostiosoitetta ja halukkuuttasi tukea alan tutkimusta, mutta nämä kohdat ovat vapaaehtoisia – voit siis jättää ne tyhjäksi. Lopuksi vielä sinulle annetaan mahdollisuus piilottaa oma nimesi muilta ennen kuin lähetät nimesi adressiin.

Tämän jälkeen tärkeintä on levittää tietoa adressista mahdollisimman monelle. Tämä tarkoittaa, että adressia voi vapaasti mainostaa eri foorumeilla ja ryhmissä. Voit aloittaa adressista oman ketjun tai liittää tiedon osaksi jotakin jo olemassa olevaa ketjua. Voit esitellä adressin joko omin sanoin tai käyttää jotakin jo olemassa olevaa esittelyä.

Erityisen helppoa ja tehokasta adressista tiedottaminen on sitä varten perustetussa Facebook-tapahtumassa. Jotta mahdollisimman moni asian kannattaja hyödyntäisi tätä mahdollisuutta, Parapsykologian instituutti lahjoittaa 30 euron arvosta upeaa rajatiedon kirjallisuutta sille, joka kutsuu eniten asiaan mahdollisesti myötämielisesti suhtautuvia kavereitaan tähän ryhmään seuraavan kahden viikon aikana! Lisäksi jokaiselle yli 30 kaveria kutsuvalle lähtee Ultra-lehden parapsykologiaa käsittelevä teemanumero, niin kauan kuin niitä vain riittää.

Tapahtumakutsun lähettäminen tapahtuu seuraavasti:

1) Liityt omalla Facebook-tunnuksellasi tämän tapahtuman jäseneksi http://www.facebook.com/events/563157767065229/?fref=ts

2) Liityttyäsi tapahtumaan Kirlian-kuvan alapuolelle oikeaan ylälaitaan ilmestyy nappi ”kutsu kavereita” tai ”invite friends”. Kun klikkaat sitä hiirellä, avautuu sinulle lista Facebookissa olevista kavereistasi, joista voit sitten valita ne, joille haluat kutsun tähän tapahtumaan lähettää. Kutsun voi lähettää niin monelle kuin haluat, ainoa rajoitus on se että kutsua ei voi lähettää henkilölle, joka on kutsuttu tapahtumaan jo aiemmin.

3) Valittuasi sopivat henkilöt ja lähetettyäsi heille kutsun, voit sen jälkeen kertoa kuinka monelle henkilölle lähetit kutsun jos haluat saada palkinnon. Voit ilmoittaa siitä tapahtumasivulla, sähköpostitse osoitteeseen parapsykologian.instituutti@gmail.com tai yksityisesti Parapsykologian instituutille Facebookissa täällä.

Adressilla on edellytykset saavuttaa tavoitteensa vain jos riittävän moni sen huomaa ja muistaa allekirjoittaa. Jos olet vähänkin epävarma oletko jo allekirjoittanut sen, kannattaa varmuuden vuoksi täyttää se vielä uudestaan. Suuret kiitokset kaikille allekirjoittajille ja asian tukijoille!

Artikkelin on kirjoittanut Gamma.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

77 kommenttia aiheeseen: Parapsykologian tutkimusta Suomeen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jani Lassila sanoo:

    Koska Suomi on kansainvälinen maa, tein vastaava fb-tapahtuman myöskin englanniksi. Monella alan harrastajilla on myöskin englantia puhuvia kavereita, joten heitä voi kutsua tänne: https://www.facebook.com/events/1408499329362237/?fref=ts

    Information about the petition: https://www.facebook.com/events/1408499329362237/?fref=ts

  • Kimmo sanoo:

    Heipsis!

  • Akvinolainen sanoo:

    Hyvä että poikkitieteellistäkin tutkimusta tehdään, mutta ongelmana on Suomen kapea väestöpohja (vähän rahaa tutkimukselle) ja parapsykologisen tutkimuksen tulosten niukkuus.

  • nordic sanoo:

    Tutkimusta on! Turun yliopiston tutkijaryhmä sai Suomen Akatemialta ison apurahan tuonpuoleisen tutkimiseen. Professori Marja-Liisa Honkasalon ”Mieli ja toinen” -projekti sai Akatemian ”Ihmisen mieli-Human mind” -tutkimusohjelman suurimman yksittäisen apurahan, lähes 900 000 euroa. Akatemian tutkimusohjelmat ovat tapa ohjata rahoitusta keskeisinä pidetyille aloille ja tutkimusaiheille.

  • Gamma sanoo:

    Luepa Nordic tuo adressi: http://www.adressit.com/psi

    Siellähän nimenomaan kerrotaan tästä tutkimuksesta ja että siltä osin aiemman adressihankkeen tavoite on toteutunut. Varsinaisesta parapsykologian tutkimuksesta siinä ei kuitenkaan ole kyse, siltä osin tavoitteen toteuttamiseksi tarvitaan vielä lisää nimiä, jotta pienin askelin saataisiin edistettyä tätä asiaa Suomessa.

  • Ystävä maan päältä sanoo:

    Mielestäni tämän adressin allekirjoittaminen on täysin turhaa. Kunhan avaruuden ystäviemme tietoisuuden kohotus laitteisto alkaa vaikuttamaan suuremmalla voimalla, niin yliopistoissamme ei muuta aihetta tutkitakkaan.

  • TheWonderer sanoo:

    ”niin yliopistoissamme ei muuta aihetta tutkitakkaan.”

    Voi ei… toivon todella ettei niin tule käymään, koska parapsykologia on pahemmanlaatuista ukotusta jolla huijarit saavat rahaa.

  • Ystävä maan päältä sanoo:

    Avaruuden ystäviemme laitteisto on jo käynnissä, mutta ei täysillä. Ihmiskunnan tietoisuus tulee tämän vuoksi väistämättä nousemaan ylemmälle tasolle. Skeptikot tulevat jäämään tässä kehityksessä viimeiseksi, koska he pitävät mieltään ummessa totuudelle.

    Totuus tulee kuitenkin saavuttamaan, ennemmin tai myöhemmin, myös skeptikot ja silloin he joutuvat nöyrtymään ja kumartamaan korkeamman tietoisuuden tason saavuttaneita.

  • TheWonderer sanoo:

    Monet väittivät olevansa aivan varmoja että se ”tietoisuuden tason nouseminen” olisi tapahtunut 21.12.2012. Mutta mitenkäs kävi? Muistan hyvin tälläkin nettisivulla sen 2012-hypetyksen, joka loppui skeptikkojen nauruihin. Sen kaltaiset ennustukset eivät ole koskaan osuneet oikeaan. Sen sijaan tieteellinen ajattelu, järki ja rationaalisuus ovat jatkaneet voittokulkuaan. Ja hyvä niin, ei ilman niitä olisi voitu mitään teknologiaa kehittääkään. Ja skeptisyys sekä tieteellisyys lisääntyvät koko ajan ja yhä usemmat huuhaa-väitteet kumotaan. Ei näytä lainkaan siltä että skeptikot olisivat häviöllä, asia on melko lailla päinvastoin.

    Ihmettelen kyllä kuinka ihmiset voivat uskoa jotain selitystä ”tietoisuuden tason noususta” kun ei asialle ole olemassa yhtään mitään todisteita! Juttu on täysin tuulesta temmattua huuhaata. Eikä myöskään ole yhtään oikeita todisteita mistään avaruusolennoistakaan. Itse muuten joskus uskoin niihin juttuihin, kunnes tajusin että nille ei ole mitään perusteita. Ne ovat vain joidenkin yksityishenkilöiden kehittämiä fantasioita! Ja itse asiassa iso osa ufo-jutuista perustuu fiktiivisiin tv-sarjoihin ja romaaneihin. Kannattaa katsoa vähän että mitkä on lähteet ennen kuin alkaa julistaa jotain asiaa todeksi! Se että jollakin kivannäköisellä nettisivulla lukee jotakin, ei tarkoita että se on totta.

  • Ogeli sanoo:

    Onhan se nyt ollut jo pitkään huomattavissa kuinka ihmiset ovat olleet pikkuhiljaa ”heräämässä” maailman epäkohtiin ja ongelmiin. Toki suurin osa ihmiskunnasta on vielä unessa ja nuoret sielut nyt vaan tuppavat ns. menemään kuin sopulit laumassa, mutta muutosta on silti havaittavissa jos vaan osaa havaita asioita ympärillään.

    Tiedättekö mihin ajattelu, järki ja rationaalisuus johtivat kauan sitten kun henkisyys ei enää pysynyt sen mukana? Sellaisiin keksintöihin, jotka lähes tuhosivat koko maapallon ja veivät sivilisaatiot mukanaan syvyyksiin. Missä todisteet? Hautautuneina viidakkoihin ja merenpohjiin, loput onkin sitten tomua. Jos ihmiskunta ei opi virheistään tällä kertaa niin Telluksella ei välttämättä tulekaan seuraavaa kertaa. Maapallo pärjää kyllä, eri asia sitten on tämä ihmisapina. Teknologia on hyvä asia, mutta ilman henkistä ymmärrystä ja tasapainoa se tulee pidemmän päälle olemaan vaarallinen asia… Koska aina on tahoja, jotka haluavat käyttää sitä huonoihin ja ahneisiin tarkoitusperiinsä!

    Kollektiivinen tietoisuuden kohotus asteittain on ainoa pelastus ihmislajille, vaikka tällä hetkellä näyttääkin siltä, että ihmiset ovat juoksemassa takaisin siihen rotkoon josta se on yrittänyt kiivetä ylös jo vuosituhansia. Kaikki on lopulta nousun ja laskun sykliä… Mikään fyysinen ei ole pysyvää, vaan muutoksen tuulet jylläävät aina. Kaikki on tietoista energiaa ja energia ei koskaan tuhoudu, se vain muovautuu uudelleen.

    http://www.youtube.com/watch?v=ld0DmZJcqgI

  • R. A. Tionaali sanoo:

    ”Onhan se nyt ollut jo pitkään huomattavissa kuinka ihmiset ovat olleet pikkuhiljaa ”heräämässä” maailman epäkohtiin ja ongelmiin.”

    Sitä kutsutaan avoimeksi tiedonvälitykseksi.

    Nykyään joku siviilien kaasutus pääsee jokaiseen kahvipöytään uutiseksi, mutta 100 vuotta sitten hyvä jos tiedettiin mitä pääkaupungissa on tapahtunut.

  • Ogeli sanoo:

    Internet on ehkä suurimpia ja parhaimpia keksintöjä juuri vapaan tiedon takia… Se on esiaste telepatialle. 🙂

  • R. A. Tionaali sanoo:

    ”Se on esiaste telepatialle”

    Vihonviimeinen asia jota haluan, ellei kyseessä ole jokin idioottivarmalla on/off kytkimellä varustettu vimpain.

    ’Onpas tuolla hyvä perse’, ’Vittu mikä läski’, ’Homomomomo tapetaan se’, jne…

  • Ogeli sanoo:

    Ajatteleeko suurin osa ihmsistä mielestä noin vai? 😀

  • Entity sanoo:

    Kun maailman tapahtumia seuraa, ensimmäisenä ei tule mieleen, että onpa henkistä ja tietoista väkeä tällä pallolla. Tällä hetkellä epävakaimmat alueet ovat täynnä nuoria ihmisiä ja nuoret eivät ihan oikeasti ole kykeneviä arvioimaan tekojensa seurauksia pitkällä aikavälillä, poikkeuksiakin toki on. Kautta historian vallanpitäjät ja vallantavoittelijat ovat hyödyntäneet nuorten miesten uhrimielisyyttä luodessaan sotajoukkojaan.
    Tietoisuuden kasvu tapahtuu omia aikojaan kokemuksen karttuessa. Kuitenkin omaa kasvuaan ei pidä sekoittaa ihmiskunnan kasvuun, ihan samalla tavalla kuin omia pelkojaan ja ennakkoluulojaan ei pidä heijastaa maailman ympärillään ja kuvitella siten näkevänsä selvästi täydellisen.
    Jos paranormaalin tutkiminen kiinnostaa, mikään ei varsinaisesti estä ketään meistä niitä tutkimasta.

  • R. A. Tionaali sanoo:

    Ajatteleeko suurin osa ihmsistä mielestä noin vai?

    Aivan ehdottomasti 🙂

    Itse asiassa yleisimmät ajatukset julkisissa paikoissa olisivat varmaan tälläisiä:
    – VMP
    – Hyvät tissit/perse, panisin
    – Mitäs mun pitikään tehdä?
    – Blargh, miksen ole jo kotona löhöämässä?
    – Nälkä! Jano!
    – Vatsa/jalka/ruuminosa kipeä…tana.
    – Pakko tyhjentää rakko/suoli, missä on lähin vessa?
    – Varo tuota kiveä/estettä/tyyppiä.
    – Hoo, menenpäs tuota kautta!
    – Haiseepas täällä pahalle
    – jne…

    Todennäköisesti hyvin monilla kirosanoilla kuorrutettuna.

    Jos joskus kävellessäsi mietit mitä oikeastaan mietit, niin suurin osa ajatuksista liittyy kehon (ja suvun 😉 ) ylläpitoon liittyviin primääritarpeisiin, ns korkeampia ajatuksia on murto-osa noista.

  • TheWonderer sanoo:

    Tajuaakohan kaikki sen että ilman kylmää rationaalisuutta ja taikauskoa vastaan taistelemista, meillä ei olisi tietokoneita tai internettiä jos kirjoitella kaikenlaista? Skeptisyys on minun nähdäkseni juuri se asia jolla ihmiskunta on päässyt pois erinäisiltä pimeiltä taikauskoisuuden vuosisadoilta. Kehittyneitä yhteiskuntia eivät rakentaneet papit, gurut tai mystikot, niiden rakentajia olivat tiedemiehet ja insinöörit. Heidän vuoksi voi jokainen taikauskoinenkin jakaa netissä ajatuksiaan! Joten osoittakaamme hiukan kiitollisuutta tiedeyhteisölle!

    Olen aika huolissani kaikenlaisen uustaikauskoisuuden, New Agen ja ”hengellisyyden” noususta. Kun useat niiden tukijat vaikuttavat olevan perustavalta laadultaan rationaalisuutta ja tiedettä vastaan. Jos he pääsisivät ruoriin, oltaisiin tässä nopeasti ottamassa kehityksessä takapakkia. Asiat eivät olleet ennen paremmin, vaan huonommin. Nykyään maailmassa on vähemmän väkivaltaa ja sotia kuin koskaan aiemmin. Tietenkin on yhä vaaroja, niistä pahimpana ilmastonmuutos, mutta tieteen ja järjen avulla voidaan kehittää parhaat ratkaisut niihinkin ongelmiin. Eivät ne asiat ratkea meditoimalla tai lukemalla mystikoiden juttuja netistä.

    On toki totta ettei tiede tai rationaalisuus kykene tyydyttämään kaikki tarpeita, uskonnoille ja uskomuksille on yhä sijansa. Mutta ne asiat pitää pitää tiukasti omalla paikallaan eli osana ihmisten yksityiselämää.

  • Entity sanoo:

    Meditaatiolla ja henkisyydellä on ihan positiivisiakin puolia, jotka liittyvät terveyteen ja hyvinvointiin. Periaatteessa on myös mahdollista hahmottaa maailma intuition ja ns. tunneälyn kautta yhtä tarkasti kuin rationaalisen älyn avulla ja joillekin se on jopa ainut tapa hahmottaa, jonka luonto on suonut. Mutta ihan samalla tavalla kuin rationaalista hahmotuskykyä pitää kehittää, jotta siitä saa täyden hyödyn, myös tunneälyä pitää tutkia ja harjoittaa, jotta se palvelee omistajaansa.
    Meditoimalla ja rukoilemalla ei rakenneta avaruuslaivoja, se on totta, mutta niiden avulla ihminen voi oivaltaa oman paikkansa maailmassa paremmin ja tulla vaikka sinuiksi kosmisen yksinäisyyden tunteen kanssa, joka ajaa hillittömyyksiin ja tekee onnettomaksi.

  • Ogeli sanoo:

    Hyvin sanottu, Entity. Missä ovat muuten WeAreNotAlone ja Kuolemantuoja ja Karhunvartija kun heitä eniten tarvitaan? 🙂

    Minä näen ihmiskunnan harvinaisen taitavana yhdessä asiassa… Sodanteossa, toimien kurjuuden, vihan ja surullisuuden levittäjänä… Aseteknologian kautta. Sotia ei olisi jos kukaan ei menisi sinne sotimaan!

    “We can not solve our problems with the same level of thinking that created them”
    – Albert Einstein

    Se ei sitli tarkoita etteikö yritystä olisi ja paljon hyväätekeviä ihmisiä. Meidän siis täytyy kohottaa tietoisuuttamme niin, että pystymme mahdollistamaan maailmanrauhan ennenkuin ihmiskunta ehtii tuhota itsensä.

  • Ogeli sanoo:
  • Kuolemantuoja sanoo:

    Ogeli: Oliko ikävä vai? 😉 Tässä muuten teille pari asiaa, mitä nyt mm jorisette. Jordan puhuu fiksuja, kattokaa ja perehtykää.

    http://www.youtube.com/watch?v=vBRiJmnhsqY

    http://www.youtube.com/watch?v=DU3I0Pi6y_8

  • Ogeli sanoo:

    Suosituin kommentti tuossa alemmassa videossa: ”doctrine of demons ….he wasted all those years on education and confused sanity with insanity. I’ll stick w/my own research and conclusions…this dude’s a fruitcake.” 😀

    En ole kyllä kovinkaan paljoa tutustunut Jordan Maxwellin tutkimuksiin. Joidenkin hänen entisten tukijoidensa mukaan hän olisi ollut huijari, mene ja tiedä.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Ogeli: Huomaa, että toi kommentti oli jonkun höpsön uskovaisen. Ohan Jordanki katolilainen, ja oli aikoinaan vahva uskovainen. Kandee tutustuu, koska asiat voi löytää itte jos haluaa vain etsiä asioita mm historiasta, mistä vanhoista kulttuureista kaikki on lähtöisin 😉 Totuus sattuu aina, ja totuus on toisenlainen kun uskotaan.

  • TheWonderer sanoo:

    @Ogeli

    ”Se ei sitli tarkoita etteikö yritystä olisi ja paljon hyväätekeviä ihmisiä. Meidän siis täytyy kohottaa tietoisuuttamme niin, että pystymme mahdollistamaan maailmanrauhan ennenkuin ihmiskunta ehtii tuhota itsensä.”

    En tajua miksi mun pitäisi ”kohottaa tietoisuuttani”. Itse sanoisin että pitää vaan otta järki käteen ja tehdä konkreettisia muutoksia yhteiskunnissa.

  • Ogeli sanoo:

    TheWonderer,

    Kyllä sitä voi yrittää järjellä taistella tätä yhteiskuntaa vastaan ennenkuin lopulta menettää sen. Mitäänhän sinun ei tarvitse tehdä, mutta ohjeeni on se, että kannattaa tehdä niinkuin sinusta tuntuu oikealta syvällä sisimmässäsi.

    Kaksi hyvää haastattelua tässä:

    Is there scientific evidence to Spirituality?:
    http://www.youtube.com/watch?v=qEdRRDHc-k0

    What would it take for us to thrive ? Solutions – Foster Gamble:
    http://www.youtube.com/watch?v=yGnsYAP30qA

  • Jackie sanoo:

    OM

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Eihän noita Ogelin näyttämiä videoita voi edes kattoa, kun isotissinen nainen haastattelee, nii huomio aivan jossain muualla 😀

  • TheWonderer sanoo:

    Joo, istutaan vaan piirissä ja toistetaan jotain mantraa, sillähän ne maailman ongelmat katoavat!

    Oikeasti, tollainen laiskuuden ja saamattomuuden hengellinen muoto on yksi vahvin merkki siitä kuinka rappiolla länsimaissa ollaan. Kun pitäisi oikeasti tehdä jotakin, niin hyvinvoivat ”hengelliset” ovat että ”njääh, meditointi on kivampaa kuin työ!”. Asia on ihan sama kuin luovuttaminen ja häviäminen.

  • TheWonderer sanoo:

    Mitä oikeasti tarvitaan, on laaja ruohonjuuritason aktivistiliike, jolla on selkeät tavoitteet ja suunnitelmat. Ja jonka jäsenet ovat valmiita laittamaan itsensä 110% likoon. Harmi vaan että kyseisenlainen toiminta lienee mahdotonta mukavuuksiin tottuneille länsimaalaisille. Ihmiset oikeasti luulee että asiat hoituu vaan jotenkin itsestään, ilman työntekoa. Se on pahimman luokan bullshittiä ja valehtelua.

  • Ogeli sanoo:

    Kuolemantuoja,

    Lilou on toki kaunis nainen, mutta videoiden sisältö on usein niin mielenkiintoista, että ne vievät kaiken huomion. Jos et muuten kestä niin kuuntele vaikka ilman kuvaa. 🙂

    TheWonderer,

    Ei henkisyys ole pelkästään sitä, että olisi ”laiska” ja ettei tekisi mitään. Nyky-yhteiskunta on siitä huvittava, että se antaa kovin paljon painoarvoa melulle ja tekemiselle, mutta kovin vähän olemiselle ja hiljaisuudelle. Meditointi on vain työkalu itsensä todellisen luonteen tutkimiseen. Maailmaan pystyy vaikuttamaan monellakin tapaa… Kirjoittamalla kirjoja, blogaamalla, järjestelemällä konferensseja jne. Tämä vanha systeemi ei ole toimiva eikä pelastamisen arvoinen, se tulee aikanaan romahtamaan ja sitten voi nousta esiin uusi kukoistava yhteiskunta jos niin on tarkoitettu.


    “It is better to conquer yourself than to win a thousand battles. Then the victory is yours. It cannot be taken from you, not by angels or by demons, heaven or hell.”

    – Buddha

  • Jackie sanoo:

    Tiiätkö Ogeli mitä tapahtuu jos istun nurmikolla pihamaalla ja kaadan teet nurmikolle tahallani koska tuntuu siltä.

  • Jackie sanoo:

    Noh… Vastaus on tässä, ensin tulee ensimmäinen kaveri pihalle ja kaataa teet vahingossa maahan, sitte tulee toinen ja tekee samat temput, alkavat nauramaan et mikä sattuma että kummallekin kävi niin.

    Toisin sanoen… Värähtelytaajuus on minun suitset, ja kaikki olevaiset tällä planeetalla muodostavat kokonaisuuden millä ratsasta. -If i have to, i will do it alone. Mut toivoisin, et muutama muukin ottaisi suitsista kiinni ja alkais kesyttää villihevosta vaikka eivät pystyisi näkemäänkään omaa vaikutustaa.

  • Jackie sanoo:

    Jossain suuremmissa ulottuvuuksissa on suurempia vaikuttajia nimeltä myötätunto, rakkaus, empatia. Ketkä tarjoavat meille hyviä vaihtoehtoja luomiseen. Tässä vaiheessa suosittelen Daniel Golemanin ”sosiaalinen äly” kirjaa. Se antaa tieteellisen näkökulman siihen miten vuorovaikutamme ihmisinä. Ja sen kirjan oppeja voi myös soveltaa hyvin siihen miksi ihmiset ympärilläni kaataa esimerkiksi teet maahan ilman välitöntä kontaktia minuun. Olemme vaikuttajia, kultainen leikkaus. Pienen pienestä tunteiden heijjastuksesta, koko universumia pyörittäväksi vaikuttajaksi.

  • Jackie sanoo:

    Olen ylittänyt maaliviivan jo aikapäiviä sitten. Harrastan tässä ihmiselämässäni säännöllisen epäsäännöllisesti kaikkeuden keskuksena olemista. Aurinko on varpaani, keskukseni antaa muodon kosmokselle. Jos kaadan teetä nurmikolle, kosmos ympärillä toimii samoin. Jos hymyilen, minulle hymyillään takaisin, riippuen toki tilanteesta. Kuin taianomaisesti tiedän jos hymyni laajenee kosmokseen. Antaudun sitä useammin kanssaluojien, korkeampien vaikuttajien nöyrään palvelukseen. Jotka ovat ja toimivat kosmoksen suurina keskuksina, voimina nimeltä rakkaus tai myötätunto.

    Hmm… tää alkaa menee aika diipiks tää automaatti kirjottelu vai mikälie. morjesta vaa, tuun takas ku uskallan…

  • Ogeli sanoo:

    Mielenkiintoista tajunnanvirtaa Jackiella, kaipa se pointtikin siellä jossain on. 🙂

  • TheWonderer sanoo:

    @Ogeli

    ”Ei henkisyys ole pelkästään sitä, että olisi ”laiska” ja ettei tekisi mitään. Nyky-yhteiskunta on siitä huvittava, että se antaa kovin paljon painoarvoa melulle ja tekemiselle, mutta kovin vähän olemiselle ja hiljaisuudelle. Meditointi on vain työkalu itsensä todellisen luonteen tutkimiseen. Maailmaan pystyy vaikuttamaan monellakin tapaa… Kirjoittamalla kirjoja, blogaamalla, järjestelemällä konferensseja jne. Tämä vanha systeemi ei ole toimiva eikä pelastamisen arvoinen, se tulee aikanaan romahtamaan ja sitten voi nousta esiin uusi kukoistava yhteiskunta jos niin on tarkoitettu.”

    Teot ratkaisevat! Jokainen voi ajatella mitä haluaa, vangillakin voi olla ajatuksia, mutta eivät ne järjestä häntä ulos vankilasta, saati sitten tuhoa vankilaa! Vanki voi myös kirjoittaa kirjoja, bloggata ja yrittää vaikka järjestää konferenssinkin, ilman että siitä koituu mitään uhkaa vankilalle. Itse asiassa vankeja jopa kehoitetaan olemaan aktiivisia! Tajuatko?

    Ei voida olettaa että koko järjestelmä muuttuu vaan kivoilla ja helpoilla konsteilla. Valtaeliitti tekee kaikkensa pysyäkseen huipulla. Sitä asiaa ei muuta miljoonat blogitkaan. Me olemme menneet jo sen pisteen yli missä ainoastaan järkipuhe auttaisi. Jos aiomme heivata valtaeliitin pois ennen kuin se toimillaan tuhoaa koko planeetan, on meidän otettava raskaammat työkalut käsiimme ja luovuttava passiivisesta vastarinnasta. Valteliitti on täysin varautunut siihen että toisinajattelijat levittävät netissä materiaalejaan ja pitävät laillisia mielenosoituksia. Keinot joita Gandhi tai Martin Luther King käyttivät, eivät enää ole ratkaisu. On mentävä pidemmälle.

    Toki nykyinen järjestelmä tulee romahtamaan varmasti, se on luonteeltaan täysin itsetuhoinen. Mutta jos annamme asioiden jatkua, niin voi se itsemurha viedä mukanaan koko planeetan ekosysteemin ja ihmiskunnan. Sitä tuskin kukaan haluaa, mutta jos odotamme kaikki vaan sanotaan noin 20-30 vuotta, voi se olla todellisuus. On tajuttava että me olemme valtaeliitin ohjaamassa junassa joka lähenee kuilun reunaa kovaa vauhtia. Jonkun on käytettävä jarruja.

  • R. A. Tionaali sanoo:

    Miksi täällä muuten mainostetaan niin paljon Facebookia?

    Luulisi, että Maailmanhallitukseen, NWO, jne.. juttuihin uskovat eivät aktiivisesti haluaisi lisää käyttäjiä korporaatiolle, joka luovuttaa käyttäjistään kerättyä dataa eniten maksavalle tahi viranomaisille.

  • TheWonderer sanoo:

    ”Luulisi, että Maailmanhallitukseen, NWO, jne.. juttuihin uskovat eivät aktiivisesti haluaisi lisää käyttäjiä korporaatiolle, joka luovuttaa käyttäjistään kerättyä dataa eniten maksavalle tahi viranomaisille.”

    Niinhän sitä luulisi. Tulee mieleen että kuinkakohan tosissaan ne ihmiset uskoo Illuminatiin tai NWO:hon.

  • Ogeli sanoo:

    Tuskin on vain mitään yhtä Illuminatia… On vain useita ahneita salaseuroja joilla on omat agendansa. On aivan sama, että oletko Facebookissa vai et, yksityisyyttä kun ei ole ollut enää pitkään aikaan. Sinällään tuo CIA-keksintö on kääntynyt päälaelleen kun ihmiset pystyvät organisoitumaan entistä paremmin ja jakamaan vapaasti mielenkiintoista tietoa.

  • R. A. Tionaali sanoo:

    Niinhän sitä luulisi. Tulee mieleen että kuinkakohan tosissaan ne ihmiset uskoo Illuminatiin tai NWO:hon.

    Itse veikkaan, että kyseessä on eräänlainen tuntemattoman pelko: Facebook on tuttu ja turvallinen, joten se ei ole Paha(tm), mutta politiikka ja puolueet ovat jotain abstraktimpaa, joten ne ovat Pahoja(tm) eli siis Illuminati NWO reptiliaaneja.

    En kyllä parempaakaan selitystä näin äkkiseltään keksi.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Valaistuneita voi olla missä asiassa vain, hyvässä ja pahassa, seuroissa, tietoisuudessa, ja lista vain jatkuu, yms. Mun mielestä koko Facebookki on turhista turhin, onneks mä en kuulu moiseen typeryyteen 😀

  • TheWonderer sanoo:

    @R.A Tionaali

    Mun selitys useimmille salaliittoteorioille on se että ihmiset haluaa löytää jonkin yksittäisen tahon mitä syyttää ihan kaikesta. Ihmiset haluaa syntipukkeja.

  • R. A. Tionaali sanoo:

    Kyberturvallisuuteen liittyen…

    http://www.propublica.org/article/the-nsas-secret-campaign-to-crack-undermine-internet-encryption

    http://www.propublica.org/article/why-we-published-the-decryption-story

    The NSA has secretly and successfully worked to break many types of encryption, the widely used technology that is supposed to make it impossible to read intercepted communications.

    Olisiko ainesta jopa paranormaaliblogaukseen?

  • Ogeli sanoo:

    Just as treasures are uncovered from the earth, so virtue appears from good deeds, and wisdom appears from a pure and peaceful mind. To walk safely through the maze of human life, one needs the light of wisdom and the guidance of virtue.

    – Buddha

  • Jackie sanoo:

    Pointtihan oli siinä, että jokainen olevainen toimii kaiken elämän keskuksena, kaikkea elämää ylläpitävänä voimana. Tämän voi ajatella vaikka näin: Aurinko on ”varpaani”, yksi osa minun koko olemustani. Ja huomatkaa, kun aurinko on varpaanne, te päätätte miten sitä liikutatte jos haluatte sitä liikuttaa.

    Jos minä teen suunnitelmia vaimoni kanssa sitä varten että lähtisimme tekemään vapaaehtoistyötä syyriaan, alkaa lehdissä lukemaan että Obama päättää lähteä syyriaan. Vaikkakaan en tästä nyt voi päättää että alan keskittymään mailmanrauhaan (minun pitää olla mikä olen). On olemassa suurempia vaikuttajia kuin tämä minun fyysinen olemukseni. Vaikuttaja jota joku kutsuisi Jumalaksi. Itse kutsun tuota vaikuttavaa voimaa luonnolliseksi tämän universumin toiminta periaatteeksi. Olkaa siis Jumala tälle universumille. Olkaa minun kanssa Jumalia tälle universumille.

    Ne ihmiset jotka ovat fyysisesti läsnä elämässäni tietävät että tämä on universumin toimintaperiaate. Mutta heidän ei tarvitsekkaan uskoa, he näkevät sen jokapäiväisessä elämässään. Kuten Jeesus näytti näyn Johannes Kastajalle, olen itsekkin näyttänyt näyn ystävälleni. Vaikkakin raamattu on vain etusormeni, tai sormeni solu, yksi keskuksestani lähtevän laajenevan energiani manifestaatio. Ei ole olemassa menneisyyttä, on vain tämä hetki. Menneisyys on tästä hetkestä ja keskuksesta laajeneva ulottuvuus, kuten raamattu tai aurinko.

    Teidän keskuksen laajenevasta energiasta on raamattu tehty myös, aurinko ja linnut. Miten siis hallita tätä kaikkea, miten opetella hallitsemaan omaa olemustaa. Joku opiskelee kehon hallintaa, itse opiskelen universumin hallintaa. Jeesuskaan ei voisi opettaa minulle enempää, mutta hän voisi istua hetkeksi vierelleni laajentamaan rauhaa. Tai jos mailmassa olisi jo rauha, niin kaitpa sitten pelaisimme mölkkyä.

  • Jackie sanoo:

    Aloitin tässä juuri tämän lauantai päiväni parin tunnin meditaatiolla, istuin vain paikallani juoden teetä ja nauttien sisälläni olevasta miellyttävästä rauhan tunteesta. Välillä harhauduin ajatuksiini mutta se oli aina hetkeksi. Minulla ei ole televisiota eikä pelikoneita. Tee kuppi ja ikkunasta pihalle katselu riittää. Tämän päivän ohjelmassa on vajaa 10km patikointi retki vaimon ja koiran kanssa, sitten sukulaisille kylään. Huomisen vapaapäiväni käytän öljyväreillä maalaamiseen.

    Meitä on monenlaisia täällä mailmassa. Jos keskityn maalaamaan viikon verran neliapilaa, soittaa ystäväni minulle ketä en ole nähnyt puoleen vuoteen ja haluaa tulla kylälle, kun hän tulee taloon, hänellä on paita päällä missä on koko mahan kokoinen neliapila. Hänestä olikin kuulemma tuntunut hassulta laittaa se paita päälle, näin me aina huomaamme että mailmassa vallitsee tuo luonnollinen toiminta periaate. Ei kukaan lähipiirissämme puhu mistään jumalista mitään tai zeuksista tai ufoista tai korkeammista olennoista. Me elämme vain yksinkertaisia elämiä tehden rauhaisia asioita.

    Olin joskus yksin mutta löysin rauhan ja se vuosien saatossa laajeni suureksi, kuin itsestään ja otti mukaansa kourallisen ihmisiä todistamaan rauhan voimaa. Uskomattoman taianomaikseksi elämä muuttui kun luovuin niistä asioioista mistä sisimmässä halusinkin luopua ja tiesin että minun pitää luopua niistä, huono ruokavalio jne. Mutta kaikki on omassa kohdassaan matkaansa, minä olen tarinan kertoja tämän elämän loppuun saakka ja keskityn vain niihin asioihin mitä haluan nenäni edessä seuraavassakin elämässä nähdä, ja kun kiipeän ylöspäin, tulee ympärilleni uusia ”ulottuvuuksia”, keskittymällä treenaamiseen ja kehon hallintaan, voi seuraavassa elämässä nenäni edessä olla hyvinkin keho millä voi nostaa auton ilmaan. Ja niin eespäin.

  • Jackie sanoo:

    Kun kuolen, en voi ottaa ketään tai mitään mukaani, minua on vastassa vain ne energiat mitä laajensin elämäni aikana ja ne ”istuttavat” minut seuraavaan kehoon. Niiden energioiden keskiarvo saattelee meidät mailmaan ja kehoon mihin kuulumme. Jos koko elämänsä on munkki, hyvinkin syntyy orvoksi luostariin. Tai miksi ei planeetalle mikä on täydellisessä harmoniassa, missä tiedetään ja missä luodaan hyviä seuraavia elämiä, buddha patsaiden täyttämään mailmaan missä ei ole kärsimystä. Valitkaa polkunne arvon toverit. Muistakaa että yksinkertaisesti tuntemalla rauha sisällä luotte hyvää tulevaan.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Hemmetti mitä soopaa kuulee taas jostain Raamattu/Jeesus shitistä. Jeesus ei ole koskaan ollut olemassa, PISTE! Ihmiset voisivat lukea enemmän historiaa ja mytologiaa, yms – mistä kaikki tarinat ja bullshitit ovat lähtöisin.

    http://www.youtube.com/watch?v=HMJkcPNYD_U

    http://infinite712.hubpages.com/hub/Jesus-is-a-Sun-God

  • Ogeli sanoo:

    Jackie, mielenkiintoista settiä tosiaan. Kiitos selvennyksestä.

    Kuolemantuoja,

    Miksi noin tuomitseva asenne? Ei kannata sanoa ”varmast”i jonkun asian pitävän paikkaansa. Itse tiedän, että Jeesus on ollut olemassa, mutta ei hän ole ollut Jumalan poika sen enempää kuin kukaan muukaan meistä. Se tarina mitä historia kertoo Jeesuksesta on hyvin värittynyt, kuten Raamattukin ja moni muu pyhä teksti. Hän oli vain hyvin kehittynyt sielu ja aikanaan kaikki me tulemme olemaan sillä tasolla.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Ogeli: Hahahaaa, ihan miten vaa, jos haluaa uskoa höpinöihin. Ihmiset jotka uskoo Jeeuskseen, ovat kyllä erittäin pahasti aivopestyjä. Oliko Jeesus olemassa, kun Raamattu niin sanoi? Raamatun perusteellako uskot, että Jeesus oli olemassa, vai minkä perusteella? Kai sä ymmärrät, että on paljon samankaltaisia tarinoita jo ennen ”Jeesuksen” ”syntymää”?

  • Ogeli sanoo:

    Tiedän Jeesuksen olleen olemassa sillä perusteella, koska olin silloin elossa. Sekä lisäksi tutkimani tiedon perusteella, joka ei liity juuri mitenkään Raamattuun. Myös Edgar Cayce kertoi Jeesuksen aiemmista inkarnaatioista ja totuus on tarua ihmeellisempää.

    http://www.near-death.com/experiences/origen049.html

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Ogeli: Ahaa, mikäs sun nimi oli sillon, kun olit samaan aikaan olemassa Jeesuksen kanssa? Ikäs, yms? 😀 Edgar Cayce oli kuulem joidenki lähteiden mukaan Vapaamuurari.

    Miten luulet Ogeli, että kun kansat eri mantereilla ja täysin toisistaan riippumatta eri aikakausilla (eikä epsanialaiset olleet vielä tulleet botskeilla), ja tarinat osuu kohdakkain ”Jesseistä”, mutta eri nimillä. Esim atsteekkien tarustossa Quetzalcoatl-jumala kantaa ristiä. Huh, joka sattuukin olemaan käärmejumala tarustossa. Kappas, joka mm yhdistetään Paholaiseen.

    Katoppas tämän linkin puolesta välistä Jesse-käärmejumalasta – http://jordanmaxwell.com/Religion.html

    Ja tulikin tosta mieleen, mitä Jesse sanonut Raamatussa. And Jesus says:

    Matthew 10:34-37

    34 “Do not suppose that I have come to bring peace to the earth. I did not come to bring peace, but a sword. 35 For I have come to turn

    “‘a man against his father,
    a daughter against her mother,
    a daughter-in-law against her mother-in-law—
    36 a man’s enemies will be the members of his own household.’[a]

    37 “Anyone who loves their father or mother more than me is not worthy of me; anyone who loves their son or daughter more than me is not worthy of me.

    Ja sitten kun otetaan huomioon, mitä Satan (joka on myös titteli, yms) tarkottaa, eli mm vastustajaa ja vihollista.

  • Ogeli sanoo:

    Kuolemantuoja, En valitettavasti muista tarkkoja tietoja monistakaan elämistäni, enkä tiedä että olisiko sillä mitään väliäkään.

    Olen lukenut tuosta käärmejumalasta… Serpentiini edustaa monia asioita kuten kundalinivoimaa.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Kundalini

    Kyseessä ei siis välttämättä ole mitkään reptiliaanit. Lucifer ei muuten ole sama asia kuin paholainen. Lucifer oli valon tuoja… Minä itse asiassa uskon ja todisteitakin on melko paljon, että kymmeniä tuhansia vuosia sitten ”jumalat” asuivat ihmisten parissa… Eli avaruusoliot tai energiamuodot. Osa näistä edusti Jumalan valoa ja hyvyyttä, osa taas pimeyttä ja pahuutta. Nämä voimat työskentelevät edelleenkin taustalla. Atlantis tuhoutui yli 10 000 vuotta sitten ja selviytyjät sieltä jakautuivat eri paikkoihin ympäri maailmaa. Pääosin Etelä-Amerikkaan ja Egyptiin. On todisteita, että ”jumalat” olivat auttamassa silloin heitä. Ihminen on ajan saatossa menettänyt jumaltietoisuuttaan, mutta olemme saamassa taas sitä takaisin. Voimme valita, että haluammeko tehdä hyvää vaiko pahaa. Palvelemmeko itseämme vai muita? Moni ihminen ei tee tietoista valintaa, he vain elävät halki aikojen.

    Oletko tutustunut Graham Hancockin työhön?
    http://www.youtube.com/watch?v=ktsA9BHImns

  • Ogeli sanoo:

    Raamatun Jahve eli Jumala oli itseasiassa demoni ja myös Jeesuksen suuhun on laitettu sanoja joita hän ei ole sanonut ja niitä on myös vääristelty. Raamattu on siitä jännä teos, että se on niin täynnä vertauskuvia, että niitä on hyvin vaikea ymmärtää. Siellä on paljon hyvää tietoa, mutta ne on luultavasti tietoisesti hukutettuna sontaan. Taustalla on ollut katolinen kirkko, tietyt hallitsijat ja myös negatiiviset voimat. Alkuperäinen tieto Jumalasta ja ykseydestä on kadonnut jonnekin.

    Gnostisissa teksteissä on hyvin paljon viisautta:
    http://www.gnostinenseura.fi/gnostisia-artikkeleita/kosminen-kristus.html

  • Ogeli sanoo:

    Jos absoluuttista totuutta haluaa menneisyydestä niin se löytyy akaasisista arkistoista. Hyvin harva ihminen pystyy pääsemään niihin käsiksi, mutta Edgar Cayce oli yksi heistä joka toi meille sieltä todella paljon tietoa. Sfinksin alla Egyptissä on Hall of Records, joka sisältää tietoa Atlantiksesta.

    http://www.near-death.com/experiences/cayce09.html
    http://www.near-death.com/experiences/cayce10.html

  • Ogeli sanoo:

    Gnostilaisuudesta, henkisistä opeista ja historiasta voisi keskustella vaikka kuinka paljon…
    http://www.gnostinenseura.fi/gnosis-ja-gnostilaisuus/mita-on-gnosis.html

    Lopulta kuitenkin totuus jää jokaisen selvitettäväksi itse, jos sitä janoaa. Toinen nimeni on totuuden etsijä. 🙂

    “The truth will set you free, but first it will piss you off.”

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Ogeli: Mikäs siinä jos tollasiaan asioihin uskoo, mm entisistä elämistä, yms. Kaikilla löytyy alkuperänsä, myös niistä käärmejumalista, oli ne repsui tai sitten ei (mm vertauskuvia jostakin), yms. Ei sun tarvii mulle tarinoida Luciferista haniseni 😉 Tiesitkö, että Lucifer on vain titteli, joka yhdistetään moniin jumaluuksiin, kuin myös paholaiseen ja Jeesukseen. Ja tarinoissa löytyy kääntöpuoli, että myös paholainen ja saatana olisi eri henkilö. Mutta Lucifer oli alunperin romaalainen jumala, valontuoja/kantaja vaa kuvastaa Luciferia, mutta se kuvastus on vielä vanhempi. Miks luulet, että miksi monet uskovaiset/uskonnot pitävät astrologiaa pahasta? Koska kirkot eivät halua ihmisten tietävän oikea totuutta asioista ja salaisuuksista, mitä astrolgoia kätkee sisälleen, mm jumaluuksista.

    http://www.pantheon.org/miscellaneous/roman_vs_greek.html

    Tässä tarina Luciferista.

    Lucifer is the God of individualistic self Enlightenment. He is the true God of Light. Light being a symbol for knowledge. His name literally means ”Light Bearer”… Now there have been many ”light bearers” throughout history and in many different myths and religions…. Such as Prometheus. Prometheus was a ”light bearer” but he wasn’t Lucifer.

    Lucifer was an old pre-Empire (Republican) Roman god of Light, knowlege, wisdom, enlightenment and the arts/sciences.

    The proto Roman Catholic Church considered Lucifer the enemy of their God and wilfully but falsely identified him with Satan (who is the only supposed Adversary of Yahweh mentioned in the original Hebrew scriptures) precisely because as a god of Light, Love, Art/Sciences etc. his portfolio and worldly influence directly threatened the hegemony of power the syncretic Christian God, Jesus Christ, was to hold over all things – and even more specifically, because Luciferian thought was the main force behind the hated Gnosticism that rivaled Roman Christian theology.

    Another reason was that Luciferian cultism and Gnosticism were opposed to Hellenic ideology, culture and thought – and much of Roman Catholic Christian religion is basically Hellenism in disguise.

    Lucifer was a god, but Satan allegedly an angel – to reconcile the discrepency the Church buried knowlege of the cult of Lucifer following the purges of Paganism throughout Rome in the 4th century, and it has only resurfaced recently in fact that Lucifer was a Roman god – previously, between the 4th/5th centuries and the 20th century it was a secret known only to a few, in secret societies and the like.

    How can a god be also an angel (fallen or otherwise) if there is only one GOD? It makes no sense – but then it wasn’t supposed to, only to be believed by masses kept in dogmatic ignorance by the Church.

    The reinforcements of this Lucifer-as-Satan myth came in the Middle ages mainly, with legends, poems and stories about the Fall and Lucifer/Satan’s casting out of Heaven, like Paradise Lost and others.
    It has stuck in the popular psyche like strong glue, and the Church (despite knowing the lie it was based on) was well-happy as always to offer bullshit to the mass, sinful unwashed that energized their fear of and devotion to GOD at the expense of enemies that representativlely threatened to enlighten or free them – symbolized in the combined entity of the Devil whose two natures were supposedly one of Lucifer and the other of Satan.

    Thus, in summary – by deceptive intent or translation error, the word ”Lucifer” was interpolated into the Hebrew scriptures that would become the Old Testament at the behest of Roman Churchmen sometime in the 4th century. This was because they knew the cult of Lucifer was so powerful that it’s grip on the Roman religious and political elite had to be broken if Hellenic/Pauline Christianity (as opposed to Gnostic) was to triumph and Rome be brought under the thumb of the religion of Christ.

    Thus, with Satan (an angel) already identified as the Adversay of the Lord, Lucifer was brought deliberately into identification with him (Satan) and all the attrributes and powers of Lucifer (light, love, enlightenment, arts/sciences etc) given to Jesus Christ (see the New Testament, where Jesus is identified as the Morning Star).

    So, over time, Satan and Lucifer would come to be viewed as different names for the same being.

    Mutta OIKEA Lucifer ei ole mitään muuta kuin vain planeetta Venus. Mutta tarinoissa löytyy kääntöpuoli, jossa mm alienit käyttäisivät titteleitä, termei, yms. Mutta eivät ole heidän oikeita nimiä, koska pääasiassa monet nimistä ovat vain ihmisten keksimiä nimiä jostakin asioista.

    Jos tarkotat Jumalaa universumina, nii se on sekä pimeys ja valo. Koska jumalaa ei ole, eikä muitakaan jumalia. Voit alkaa miettii mitä tarkotetaan pimeydellä ja valolla, kun on maassakin aamu, päivä, ilta ja yö.

    En usko tarinointiin Atlantiksesta, täyttä soopaa omasta mielestäni. Jossa mm atlantislaiset taistelivat aateenalaisia vastaan, yms.

    ”On todisteita, että ”jumalat” olivat auttamassa silloin heitä. Ihminen on ajan saatossa menettänyt jumaltietoisuuttaan, mutta olemme saamassa taas sitä takaisin”.

    Kannattais etsiä symbolei auringosta, kuten esim auringonportti ja ympyrä, jossa risti sisällä (molemmat erittäin tunnettuja symbolei vuosi tuhansien aikana ja viel eri mantereilla). Ne kätkee sisälle sanomaa yhestä suuresta jumaluudesta, joka haluaa tuoda itseensä esille, että on monien asioiden takana.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    ”Raamatun Jahve eli Jumala oli itseasiassa demoni ja myös Jeesuksen suuhun on laitettu sanoja joita hän ei ole sanonut ja niitä on myös vääristelty. Raamattu on siitä jännä teos, että se on niin täynnä vertauskuvia, että niitä on hyvin vaikea ymmärtää. Siellä on paljon hyvää tietoa, mutta ne on luultavasti tietoisesti hukutettuna sontaan. Taustalla on ollut katolinen kirkko, tietyt hallitsijat ja myös negatiiviset voimat. Alkuperäinen tieto Jumalasta ja ykseydestä on kadonnut jonnekin.

    Gnostisissa teksteissä on hyvin paljon viisautta:
    http://www.gnostinenseura.fi/gnostisia-artikkeleita/kosminen-kristus.html

    Toki gnostilaisissa teksteissä on paljon viisauksia, koska monet periytyy aina sumerilaisilta egyptiläisiltä ja kreikkalaisilta. Ei kannata puhuu Zeuksesta, koska sen isipappa hyvin vihanen, joka on Cronus, itse paholainen 😉

    Ja turhaan sä yrität puhuu Jeesuksesta, koska mä tiedän alkuperän siitä. Pelkkää pahuutta vain, hyvänä esiintyjänä.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    ”Raamatun Jahve eli Jumala oli itseasiassa demoni ja myös Jeesuksen suuhun on laitettu sanoja joita hän ei ole sanonut ja niitä on myös vääristelty”.

    Haha, kai ymmärrät, että Jeesustakin pidetään Yahweena, mutta se ei ole mitään muuta kuin termi. Joka on vain muutama tuhat vuosia vanha nimi. Että mua naurattaa, Jeesuksen suuhun laitettuja sanoja. Voi hyvää iltaa taas.

  • Ogeli sanoo:

    Jahve on myös sanottu olevan rotu, joka olisi laittaneet meidät alulle. Venuksesta ovat Venuksen pojat, valontuojat. Korkeamman tietoisuuden omaava sivilisaatio. Jumala taas on tosiaan kaikkeus, pimeys ja valo. Jin (negatiivinen) ja jang (positiivinen). Ja kyllä, voimme uskoa siihen mihin haluamme. 🙂

    Tao käsitetään kaiken luojaksi, vaikkei sitä voikaan sanoin kuvata. Se ei ole luojajumala, vaan kaiken takana oleva alkusyy, josta kaikki lähtee ja siihen palaa ja on yhtä sen kanssa. Tao puhui tällä tavoin mm. Laozi, jonka kirjoittamaksi väitetyssä kirjassa ”Tao te ching” taon olemusta kuvaillaan.

    Kiinalaisen vanhan kansanuskon käsityksen mukaan maailmankaikkeuden perimmäinen sopusointu riippuu kahden vastakkaisen voiman, yinin ja yangin tasapainosta. Yinin ja yangin tasapainoinen kokonaisuus on tao, maailmankaikkeuden harmoninen kokonaisuus.

    Tao on kaikkialla ja kaikessa oleva maailmaa ylläpitävä ja johtava voima. Se on ollut olemassa aina ja on vanhempi kuin jumalat. Taosta voi ammentaa voimaa pohdiskeluun ja oikealla tiellä pysymiseen eli taon seuraamiseen.

    Tao te ching kuvaa taoa, jota ei oikeastaan voi sanoin kuvailla, ja ohjaa toimimaan sopusoinnussa taon kanssa. Tao on ikään kuin tapa millä asiat ikuisesti toimivat. Wuwei on keskeinen käsite taossa, se merkitsee teotonta toimintaa. Vaikkei mitään tehdä, ei silti mitään jää tekemättä, sillä aineeton ei-olevainen ikuisesti toimii ja synnyttää, eikä sitä aineettomuutensa vuoksi mikään voi vaurioittaa tai hävittää. Toinen keskeinen käsite on ”veistämätön puu”, joka tarkoitaa lähinnä alkutilaa, yksinkertaisuutta.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Ogeli: Elohim on rotu, joka kuvastaa monia jumalia. Jahve ei ole muutakuin termi, jota monet käyttää nimenään. Ramaatussa ei puhuta vain yhdestä jumalasta, vaa monista jumalista eri uskonnoista ja kulttuureista, niin hyvässä kuin pahassakin. Ja yksi Raamatun salaisuuksista on, että me ihmiset ollaa myös niitä jumalia. Jo Raamattu itsessään on pelkkää pakanismia.

    Koittaa vielä aika, kun täl maapallolla ei enää palvota mitään, maailma on vaa yksinkertaisesti parempi paikka elää ilman uskontoja ja muita palvomishommii, yms.

    Peace, nyt dokailee 😉

  • Jaa*a sanoo:

    ”Koittaa vielä aika, kun täl maapallolla ei enää palvota mitään, maailma on vaa yksinkertaisesti parempi paikka elää ilman uskontoja ja muita palvomishommii, yms.”

    Juuri näin. On aivan käsittämätöntä että uskonnot hallitsevat, jopa maapallon voimakkainta sotilasmahtia. Pelottavaa, koska heillä on valta polttaa tämä Tellus. On käsittämätöntä että suurin osa ihmiskunnasta uskoo näihin höpö, höpö tarinoihin. Surullista vain että se suuri rähinä alkaa näiden pölkkypäiden toimesta. Toivon että saan itse poistu sitä ennen.

  • Ogeli sanoo:

    Sinä olet kaikki, jokainen olento, jokainen tunne, jokainen tilanne.
    Olet ykseys. Olet äärettömyys.
    Olet rakkaus/valo, valo/rakkaus.
    Sinä olet.
    Tämä on Yhden laki.

  • Jackie sanoo:

    Taoa on helppo kuvailla sanoin jos tuntee taon. Jos otan perunan käteen, kävelee minua vastaan yksilö peruna kädessä. Kaikki sielut matkaavat kohti taon tuntemista, taona olemista, tai vastavoimaisesti kohti taon unohtamista, oman olemuksensa luonteen unohtamista. Ja astellessaan taon ikusessa olemuksessa he vain ovat ja tekevät mitä tekevät, odottavat kunnes keksivät miten unohtaa taon olemus seuraavaksi. Itse en tiedä kuinka kauan tulen kokemaan taon olemusta, kuinka kauan aistin tai havainnoin elämän perimmäistä toimintaperiaatetta, alkusysäyksenä olemista kaikille teoille ja valinnoille. Kaadan teet maahan, ympärilläni kaadetaan teet maahan ilman välitöntä kontaktia.

    Ostimme muuten uuden pesukoneen tässä joku aika sitten. Vaimo oli laittanut sanomalehden pesukoneen jalan alle. Oli taitellut sen näin: http://s7.postimg.org/cw3vvzffv/Kuva002.jpg

    Lauantai ilta jaskalla huomasin patikka retken päätteeksi tuon asian ja ihmettelin että mitähän nyt kun todellisuus ”putkeeni” tuli aktiivisesti tuo symboli, mietin myös paljon mitä se tarkoittaa, monia tunteja olen käyttänyt aikaa meditoimaan tuota asiaa. Tätä juuri tarkoitan, nyt jos olisitte fyysisesti läsnä elämässäni, tämä olisi manifestoitunut niinkin selvästi kuin neliapila esimerkki.

  • Jackie sanoo:

    ”Lucifer, pirun kuuma grilli” jos ei näy kunnolla 😀

  • Jackie sanoo:

    Joten miettikääpä nyt tätä, taon olemusta. Jos olette paha, näette vain pahaa edessänne. Joku voi valita matkakseen pahuuden, mutta joutuvat vastaanottamaan pahuutta yhtä paljon kuin luovat. Itse olen rauhan rakkauden ja vapauden laajentaja… Kunnes toisin sitten joskus taas päätän. Mutta nyt on hyvä näin.

  • Jackie sanoo:

    Kaikki on mahdollista, jopa veden muuttaminen viiniksi ja vetten päällä kävely. Taon toimintaperiaate vain nyt on sellainen. Eikä taon ikuinen olemus välitä siitä jos taossa itsessään manifestoutuu toisenlainen ajatus elämän luonteesta, esimerkiksi vaikka ajatus siitä ettei vetten päällä voi kävellä, tai ettei teleportaatio tahdonvoimalla olisi mahdollista. Kaikki tekevät mitä tekevät ja menevät minne menevät. Omaksi suunnakseen voi ottaa vaikka atlantiksen ja sisustaa oma talo kristalleilla ja muilla asioilla jotka tukevat sitä suuntaa mihin on matkalla. Luo sellaisen oman feng shuin, ja se lähtee laajenemaan ja laajenemaan kunnes määrittämättömän ajan kuluttua kävelee atlantiksen kirjastojen siimeksessä kristalli otsalla. Vaikka tässä elämässä kristallit eivät vaikuttaisi kuin ajatuksen tasolta niin silti laajentaa sitä energiaa että kristallit vaikuttavat jotenkin. Jokainen on oman polkunsa kulkija. Toinen saattaa kävellä polkua missä sammakonreisi ja lepakko sopat vaikuttavat eikä kristalleista ole tietoakaan. Toinen kävelee ajatuksenluku polkua. Meitä on täällä lukematon määrä laajentamassa loputonta määrää erillaisia asioita. Täällä tutorial tasolla, heräämössä.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    A few years ago the Dalai Lama said that there should not be only one religion, but a “supermarket of religions”. This is the best way of making man believe he is surrounded by a diversity of options and that when he makes a choice he will get something different to the rest.

    The aim of these religions is to keep man asleep, leading him blindly to the final slaughterhouse: his fusion with the demiurge.

  • Jackie sanoo:

    Jossain vaiheessa jokainen valitsee mitä hänestä alkaa kumpuamaan. Kung Fu:ta vaikko meditaatiota, taidetta tiedettä vai uuden rakentamista. Näette tuolla Wing Tsung saleilla käyviä ihmisiä, jotkut tietysti ovat siellä laajentamassa kovistelu energiaa tai vastaavaa. Mutta useimmat ovat jo sieluja jotka ottavat ensi askelia korkeampiin mailmoihin, maistiaisia siitä mihin matkaavat tällä kertaa tietäen tai tietämättä elämän ikuista toimintaperiaatetta.

  • Jackie sanoo:

    Kirkoista matkaa sieluja mailmaan missä on suuri energia manifestoutunut kaikille katseltavaksi. He haluavat matkata katselemaan pienenä suuurta niin että he tietävät jos he kokevat iloa että se suuri energia siellä keskuskaupungissa antoi meille tätä koettavaksi. Ovet on avoinna kaikkiin suuntiin. Ja kaikkiin mahdollisiin suuntiin on matkalla kaiken mahdollisen näköisiä otuksia. Vaikka jotkut uhvot pelastaisi tämän planeetan on aina jossain planeetta joka on näin surullisessa tilassa kuin tämä planeetta. Surullisemmassakin. Kannattaa pelastaa itsensä, hypätä uppoavasta laivasta pois.

  • Jackie sanoo:

    ”Ole se muutos minkä haluat nähdä mailmassa” Tehkää valinta mitä energiaa haluatte laajentaa. Mahdollisesti vaikka sitä energiaa että tämä selitykseni elämän toimintaperiaatteesta on väärä. Oma on tienne, minulle sillä ei ole mitään väliä mihin muut ovat matkalla. Koska jokasuunnassa on kaikkia mahdollisia mailmoja kaikkene mahdollisine polkuineen. Ja kaikki ovat matkalla kaikkiin mahdollisiin eri suuntiin.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Onneks fisuimmat eivät kuulu kirkkoon, eikä usko heidän typeriä opetuksiaan ja muita höpöhöpö-juttuja kirkkojen/uskontojen kautta. Tämän planeetan pelastus tapahtuu vasta sitten, kun uskonnot ja heidän uskovaiset uppoo laivojensa mukana.

  • Jackie sanoo:

    Mihis sinä olet sitten matkalla jos sinun polkusi on fiksumpi kuin polku minkä päämäärä on asua mailmassa missä on suuri vaikuttaja kaikille läsnä? Vai oletko vasta etsimässä itseäsi?

  • Jackie sanoo:

    Kaikki ihmiset ympärillänne tulevat kuolemaan lopulta, olette vain silmänrapäyksen tällä planeetalla. Mitä energiaa haluatte laajentaa sen ajan? Seuraavassa elämässä jatkatte siitä. Ihminen kehittyi apinasta sen miljoona vuotta, siinä sitten päätätte miten evoloitte sitä kehoanne ja jatkatte sitten seuraavassa elämässä. Pitkälle ootte tullu kun ihmisen kehossa ootte. Seuraavaks pitäis avata mieli sille että kaikki on mahdollista ja itse päätämme suuntamme.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Jackie: Mä palan, samoin ”sieluni” sen mukana. Ahaa, mikäs tämä maailma oikein on, missä se on ja kuka sen vaikuttaja on + hänen nimensä, onko tällä vaikuttajalla tietoisuutta?

  • Jackie sanoo:

    Lähin esimerkki löytynee läheisestä metsästäsi missä muurahaisyhteiskunta kokonaisuuteen vaikuttaa yksilö nimeltä kuningatarmuurahainen.

    Juu, sinä palat ja apinat roikkuu puussa. Joku ihminen kokee olevansa kontaktissa tai jonkin sortin symbioosissa galaktisten kapteenien kanssa. Itse nyt satun olemaan vaikuttaja joka näkee niin selvästi perimmäiset toimintaperiaatteet että ihmiset ympärillänikin näkevät sen myös. En ihmettelisi yhtään jos menisin maan alle missä istuisin 20 vuotta kristalli otsalla ja palatessani kaikilla ihmisillä olisi kaduilla kristallit otsalla obamaa myöten, tai jos siellä maan alla keittelisin sammakonreisi soppia ja lepakon kynsi liemiä niin palatessani maan päälle ihmiset olisivat hurahtaneet noituus keittoihin. Tai jos pelaisin pingistä siellä niin palatessani pingis olisi mailman suosituin laji. Olen vaikuttaja kuten simpanssi tai sinä. Sinä nyt olet niin pieni vaikuttaja ettet ymmärrä mistä puhun koska et pysty näkemään omaa vaikutustasi.

    On olemassa sinä (Ogeli), joka olet vaikuttaja, kaikki on sinun kautta ja sinussa. Sinuun sen sijaan vaikuttaa kaikkien muiden vaikuttajien keskiarvo. Periaatteessa me väännämme kättä kaikkeuden kanssa. Kuvitellaan että vaikuttajia on 100 ja heillä on kiva pikku kyläyhteisö missä sinä asut myös, sanotaan vaikka vähän siellä kauempana omassa rauhassa. Sinä olet siellä ja tiedät että kaikki on yhtä. Siinä vaiheessa kun sinä olet saavuttanut tietyn tason alkaa elämä mielenkiintoiseksi. Kun alat siellä omassa rauhassasi maalailemaan vaikka neliapilaa, olet keskittynyt siihen hyvän aikaan ja kun saat maalauksen valmiiksi tulee kyläyhteisöstä yksi jäsen vierailulle sinun luoksesi esittelemään heidän uutta vaatetyyliä missä on neliapilan kuva mahassa, vieraasi toki on aivan ymmällään nähdessään taulusi. Vuosia jatkuu näin ja jokupäivä päätät mennä kylään viettämään aikaa, olet tullut täysin mestariksi sen suhteen että mihin keskityt, mailma ympärillä kääntyy siihen suuntaan myös. Istuessasi siellä kylässä mieleesi ilmestyy vahva visio, visualisointi, vahvempi kuin olet koskaan kokenut, huomaat että keskittymällä pystyt siirtämään tuon vision myös toiselle yksilölle koettavaksi, tuo yksilö alkaa huutamaan kyyneleet silmissä ”minä näen” ”minä näen”, sen jälkeen juttelette mitä hän näki ja mitä itse näit ja huomaatte sen näyn olevan sama, hän tietysti alkaa kutsumaan sinua jumalaksi ja muutama muu asiaa todistanut myös. Vuosia yrität selittää heille että he ovat kaikki samankaltaisia kaikkivoimaisia vaikuttajia mutta eivät he kykene ymmärtämään kun he eivät näe omaa vaikutustaan. Päätät siis vain keskittyä loppuelämäsi rauhallisiin asioihin tietäen luovasi tässä ja nyt seuraavaa elämää. Parempaa tulevaa kaikelle ympärillä olevalle.

  • Päivitysilmoitus: Rahoitusta parapsykologian tutkimukselle? – Unohdetut-

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto