ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Yönäkölaitteistolla kuvattuja UFOja

YouTubekäyttäjä 0garry555 on kuvaillut muutamia mielenkiintoisia ufovideoita.

Hän käyttää Yukon Ranger 5×42 yönäkökiikareita, jotka on liitetty monitoriin. Monitorin kuva nauhoitetaan Panasonicin videokameralla. Tässä muutamia bongauksia.

Kaksi ufoa lentävät lähekkäin huimaa vauhtia taivaalla

10 ufoa lentää lähekkäin (hidastettu)

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Yönäkölaitteistolla kuvattuja UFOja

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Captain_K sanoo:

    Sairas aksentti tolla jampalla. Ei voinu kattoa 30sek kauempaa. Ainiin ja jotain kärpäsiä noi oli, ei ufoja.

  • Button sanoo:

    Ketä jaksaa kiinostaa tähden näköiset liikkuvat valopallot taivaalla? Siis en tällä tarkoita ettenkö haluaisi nähdä UFOvideoita, mutta vähän hemaisevampaa materiaalia olisi kiva nähdä.

  • Kk- sanoo:

    Menee niin arvailuksi koko homma näissä valopalloissa, ettei oikeastaan voi kukaan vetää minkäännäköistä johtopäätöstä. Eikä tuo oikeastaan ole yönäkölaite, ja jos on, niin joku prismasta ostettu 10€ maksava made-in-china versio. Normaalista kännykkäkamerasta löytyy itellä samanlaista ”yönäköä”.

  • P_S sanoo:

    noh.. valopalloja taivaalla.. yleensä tälläsistä videoista tulee mieleen, että miksi ne avaruusalukset hohtaisi kuin tähdet.. eihän lentokoneet tai autotkaan kokonaan hehku.. äkkiseltään tulee ainakin yks selitys noille videossa olleille ufoille, mutta kun en ole asiantuntija niin enpä ala arvailemaan.. edelleenkin vois mainita että U.F.O tarkoittaa tunnistamaton lentäävää objektia.. meinaa monilla unohtua se asia.. hassua kun näkee niitä kommentteja ”en tiedä mikä tuo on mutta ei se ainakaan ufo ole”.. 😀

  • zaagari sanoo:

    ehkä ne siksi näyttää valopalloilta ku auringon valo heijastuu niistä? niinku kuustaki auringon valo heijastuu? ja voihan sateliittejaki nähä ja neki näyttää tähdiltä.

  • Wespa sanoo:

    Eikä tuo oikeastaan ole yönäkölaite, ja jos on, niin joku prismasta ostettu 10€ maksava made-in-china versio. Normaalista kännykkäkamerasta löytyy itellä samanlaista “yönäköä”.

    Kk- kyseessä on night visionin omaava (tosin näitäkin on olemassa erilaisia ja eri laatuisia) laite. Ei ole mikään ihan halvimmasta päästäkään oleva. Kännykkäkameran ”yönäkö” on ihan eri luokkaa tähän verrattuna, eikä se perustu infrapunaan tai muuhun edistyneeseen yökatseluun. Nämä kyseiset yönäkökiikarit perustuvat infrapunaan (IR illumination).

    Tarkoitettu ammattimaiseen käyttöön. Tästä löytyy vielä ilmeisesti PRO-malli, jossa on näkyvyyttä 600 metriin asti ja muita paranneltuja ominaisuuksia. En ole varma kumpi malli käytössä. PRO malli maksaa jotain yli 600 euroa ja normimalli jotain 300 euron paikkeilla.

    Lisätietoja:
    http://www.tomsgadgets.com/products/details.aspx?pc=NVD01-28
    http://www.opticsplanet.net/yukon-digital-night-vision-ranger-28041.html
    http://www.buyers-guide-to-binoculars.com/yukon-ranger-5-x-42-digital-night-vision-binocular.html

  • ufot ufot miksette jo tule... sanoo:

    ihan hyvä muuten mutta tuskin jätkä ois ufoja nähtyään ruennu vääntään videoon kaiken maailman alkutekstejä sun muuta vaan, hädissään,kädet täristen ja pumppu 200 lyöden lätkässy videon youtubeen muittenki ihmeteltäväksi et mitä taivaallamme ihmispoloisten tietämättä tapahtuu… (onhan noi meille ainaki ufoja hyvät katsojat koska emme niitä pysty tunnistamaan)

    ps. on maailmassa varmasti muitakin älyllisiä ku ihmiset.

  • Wespa sanoo:

    Niin tuossa oli tuo copywrighti alussa. Videoita kuitenkin kuvannut useampia, joten ei ihan niin ihmeelliseltä välttämättä enää tunnu niin kuin ekalla kerralla. Tekstien lisääminen videoon ei sinäänsä ole iso homma. Motiiveja voi toki olla erilaisia…

  • jäppinen sanoo:

    Nii kyllähän se on niin että universumissa ei ole muuta älyllistä elämää kuin ylivertainen ja kaiken tietävä ihmis rotu.

  • Kk- sanoo:

    Wespa; Sitten on joku raiskannut laadun aika hirvittävän pahasti. Itse käytän IP valonheitintä, ja kokonaista 210 e maksavaa ”yönäkö” kameraa (made in taiwan) työssäni , ja laatu on n. 100 kertaa kyseistä videota parempi. Pikselointia ei ole nimeksikään.

    Ainiin, tuosta rykelmästä jälkimmäisessä ei tule muuta mieleen kuin ilmapallot 😐 Samanlaista liikkumista, ja pientä vapinaa tuulessa. Tsaijai.

  • muchacho sanoo:

    Ihan siistejä videoita sinällään että ollaan nähty samanlaisia itsekin syksyn kirkkaassa tähtitaivaassa muttei ollut noin montaa kylläkään, vain pari kirkasta palloo jotka ei pysyneet paikallaan niinkuin tähdet. Mietittiin et oliko ne sateliittejä mut ei suljettu mahdollisuutta että joku tai jokin lentelee ufoilla.

  • Wespa sanoo:

    Kk- oletko nauhoittanut kyseistä materiaalia? Olisi hienoa joskus nähdä. 🙂

    Laatua voi huonontaa monikin tekijä. Mm. YouTubeen lataaminen. Myös videoeditointi ja videon pienentäminen YouTubea varten voi laskea laatua. Suurin syy taitaa kuitenkin olla, että tyyppi kuvaa monitoria kameralla, eikä lataa suoraan videomateriaalia näytöstä tai yönäkölaitteesta koneelle tai kameraan. 😀

  • On se jännä juttu…

  • Kk- sanoo:

    Wespa; mahdollisesti codecin valinta on sotkenut enemmän kuin mikään muu. Voisinhan minä tuosta videon ponkaista, mutta jos olet vähääkään ghost huntersia vilkaissut, IP+Yönäkö kameran videokuva on samaa laatua kuin heidän kameransa.

    Youtube ei sinänsä enää pienennä videon laatua, kun sen laadun saa ylös jopa 1080i:hin.

  • EJ WELLS sanoo:

    Niinpä niin, jos ne ET:t ei kerta halua tulla nähdyksi, nii miks ne liitelisi valot päällä tuolla, että oikein väkisinkin huomaa.
    Nuo voivat olla ihan mitä tahansa, ja kuvaako toi edes taivasta?
    Voi olla joku iso kangas, tollanen tausta ja siihe heijastetaan valopalloja.

    Ei tosta oikein voi saada selvää. Ja nuo on täsmälleen samanlaisia kun noi tähdet taivaalla, jos noi nyt on edes tähtiä.
    En tiedä.

    Ja mitä tohon laatuu tulee, mitä ylemmässä on puhuttu, niin youtube raiskaa aika pahasti laadun, oli se sitten alunperin miten hyvä.

  • Wespa sanoo:

    Tietääkseni IR:ssä näkyy myös kohteet jotka lentelevät ilman valoja! Kyseessä ei siis ole välttämättä valot päällä lentäviä kohteita. Kyseinen tyyppi on kuvannut yöllä myös vertailun vuoksi lintuja ja verranut miten ne eroavat muista lentävistä kohteista. Samanlainen hohde niistäkin tulee, mutta näyytävät muuten erilaisilta…

    PS. Motiiveja voi olla monia jos lähtee miettimään. Siis ET:illä. Jotkut ehkä haluavat tulla nähdyiksi, jotkut eivät ja jotkut saattavat silti tulla nähdyiksi vaikka eivät haluaisi. Johtuu aika paljon ajankohdasta ja videokuvauslaitteesta. Jos ilmassa olettaa lentävän avaruusolentoja vaikka erilaisia rotuja erilaisine laitteineen, niin se on vain ajan kysymys kun niitä saa joku kuvattua.

  • Kk- sanoo:

    Wespa; IR valo (itse kutsun ihan IP:ksi suomalaisittain) kantaa huomattavasti pitemmälle valonheittimestä kuin mikään muu valo. Heijastava pinta missä tahansa (kuten esim. kiiltävässä ilmapallossa, eli yleisimpänä esimerkkinä säähavaintopallossa) heijastaa sitä todella iloisesti myöskin takaisin. Jos laitat peilin n. 200m IP valonheittimen eteen ja yrität kuvata kameralla, kamera sokaistuu täysin.

  • Wespa sanoo:

    Jeps kiitos tarkentavista infoista. 🙂

  • lohikäärme sanoo:

    HAHAHAHAHA 😀 on todella erikoista kun joskus kaupunkialue kyltissä on ufo 😀 😀 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto