ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Astronomi Andrey Finkelstein: Avaruudessa on elämää ja se on luultavasti ihmisen kaltaista

RT:n haastattelussa astronomi Andrey Finkelstein.

Finkelstein kertoo avaruudessa olevan mahdollisesti elämää, jopa ihmisen kaltaista.

Lähde sekä videohaastattelu tekstinä kokonaisuudessaan.

[ad#tra-2]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Astronomi Andrey Finkelstein: Avaruudessa on elämää ja se on luultavasti ihmisen kaltaista

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wertti sanoo:

    Eka!

  • Wertti sanoo:

    Eikun oli mulla parempaa sanottavaa. Miten toi astronomi muka on niin varma siitä että alienit on kuin ihmiset? Voi ne ollakkin mutta luulisi että ne olisi erilaisia koska ovat kehittyneet eristyksestä Maasta

  • Xjazz sanoo:

    Käytännössä ihminen ei voi sanoa onko muualla elämää tämä on tällä hetkellä ihmiselle illuusio jota voidaan pönkittää MUTTA mene ja tiedä saammeko joskus siihen vastauksen mutta tän hetkisen tilanteen mukaan kaikki on arvailua.

  • Mursu sanoo:

    planeettoja on kuitenki sen verran monta että ei taida kukaa pystyä laskemaan niin miks maapallo olis ainut planeetta jossa on elämää?

  • Sammakko Sami sanoo:

    On niitä olioita koska mä puhun niitten kaa nyt tällä meiän olohuonees. Ne on tullu kaffelle. En ehdi kertoa enmpää kun pitää mennä kuuntelee iltasatu jonka äiti kertoo. Se on kolme karhua onko kukaan kuullu? Kuulostaa jännältä. Toivottavasti se ei ole liian pelottava tai nään painajaisii. Niinkun kerran näin kun katoin Winx clubia se oli niin pelottava.

  • zagari sanoo:

    Wertti. tarkoitti varmaankin että ihmisten kaltaisia ei välttämättä fyysisesti vaan älykkäitä olentoja jotka hallitsevat teknologian.

  • Höpönpöpö sanoo:

    No, tämäkin kaveri tietää aiheesta tasan yhtä paljon kuin kuka tahansa muukin…

  • Gona sanoo:

    Vanha ukkohan tuo jo on, ajattelee noin potkimaisesti. Miksi elämä olisi välttämättä olisi juuri ihmisen kaltaista, kun maapallollakin on aivan valtava kirjo kaikenlaista – aivan toisenlaista – elämää. Lisäksi tuo pitkien matkien matkustaminen, tuo jäbä varmaan kuvittelee että sitä yritettäisiin jollain valon-nopeutta kulkevalla raketilla? Kyllähän siihen pitäisi avata nämä madonreikien ym salat ja katsoa sitten. Old man, youre thinking is out of date 😀

  • Gona sanoo:

    Älyllistä elämäähän on muunkin kuin ihmisen muodossa selkeästi. Tosin jonkunlaisia käsiähän se vaatii, tms tarkkoihin toimenpiteisiin kykeneviä raajoja jos meinaa rakentaa jotain ”teknologiaa”.

  • Nexeon sanoo:

    Katsoin dokumentin jossa juuri puhuttiin ja hyvin perusteltiin minkälaisia ulkoavaruuden älylliset olennot olisivat. Kerron hyvin lyhyesti mitä muistan tuosta dokumentista: Jos tarkkaillaan elämää maassa, meillä on ”Predators” ja meillä on ”Prey”, eli saalistajia ja saalistettavia. Saalistajilla silmät osoittavat eteenpäin kun taas saalis eläimillä silmät ovat eri puolilla kalloa osottaen sekä vasemmalle että oikealle. Tämä sääntö varmasti pätee muillakin planeetoilla joilla on elämää. ”Ihmisen kaltaisilla olennoilla” täten tarkoitetaan, että kyseessä on saalistaja-laji. Sekä sitä, että ihmisten kaltaisilla olennoilla on kädet ja jalat kuten meillä, mutta muuten ulkoinen olemus voi vaihdella, kuten esim. ihon tyyppi ja rakenne yms. Suosittelen tutkimaan asioita tarkemmin, ei fiksut ja tietävät ihmiset turhaan sano julkisesti ”ihmisten kaltaiset olennot” ellei heillä ole siihen perusteluja ja tutkimuksia takaamassa asiaa.

    En nyt löytänyt YouTubesta tuota videota tähän hätään…sori

  • Ogeli sanoo:

    Tuotahan se David Wilcock on jo pitkän aikaa sanonut, tosin hän myös sanoi että Maata on jo pitkän aikaa tarkkailtu, sekä täällä on salaa vierailtu ties kuinka kauan, luultavasti suurin osa mytologista ja Raamatun tarinoista on ufojen aikaansaannosta, ainakin osittain. Wilcockin mukaan suurin osa näistä vieraiden sivilisaatioiden edustajista haluaa hyvää ihmiskunnalle, mutta mukaan kuuluvat myös pimeämmän puolen vieraat. Tosin tämä aihe johtaa kauas ihmisen syntymään satojen vuosituhansien taakse…

    Ei me enää kauaa olla pimennossa 😀

  • Wertti sanoo:

    zagari. hienoa kun selvensit

  • Frosti sanoo:

    Eikö se nyt jo kaikille normaaliälyllä varustetuille ihmisille ole selviö, että maailmankaikkeudessa on erittäin paljon elämää, kehittymättömämpää ja kehittyneempää kuin maapallolla. Miksi tästä asiasta edes väitellään?

  • Nexeon sanoo:

    Frosti: Koska jotkut eivät vain usko vaikka kuinka sitä heidän päähänsä takoisi. Itse olen jo useasti väittänyt, että ”tiedän tuolla ulkoavaruudessa olevan hyvinkin värikästä elämää, mutta en voi todistaa sitä”. Ajatuskin siitä, että vain maapallolla on elämää kuulostaa todella typerältä ja itsekkäältä. Ehkä jotkut vain eivät osaa ajatella Marsia kauemmas, saatika edes kuvitella kuinka iso paikka pelkästään meidän oma galaksimme on.

  • Masterpiece sanoo:

    Minun mielestäni on hauskaa, miten ihmiset pohtivat, että onko mahdollista, että onko muualle kuin Maahan maailmankaikkeudessa syntynyt elämään. Miksi ei olisi? Syntyihän maahankin elämää.

  • Little Ghostgirl sanoo:

    Ties vaikka joku Alien minua täällä tarkkailisi kun olen vain kotivaatteissa.. Ei kiva?

    Juu, voihan niillä Alieneillä tosiaan olla erikäsitys meistäkin.. En usko itse että se niiden elämä on niiiiiiin samallaista kuin meidän, jotain samanlaisia piirteitä voi toki löytyä mutta miksei jtn Alien kaupunkeja ole sitten löydetty jos on niin varma että niitä on olemassa.. 😀 Ja kyllä mäkin uskon että jtn siellä on mutta en usko sen olevan melkein yhtään samanlaista kuin ihmisellä.. 😀 NASA on niin hämärä juttu että kun eivät jtn suostu edes ulkopuolisille ihmisparoille kertomaan kun otetaan huomioon että täällä maapallolla me kaikki tiedonhaluiset asutaan.. Voi jopa olla että ihan treffielämää viettävät Alieneiden kanssa kertomatta ihmisille.. d: Juu en tiiä ees mitä puhuin tohon..

  • Nexeon sanoo:

    Niin, samassa veneessä sitä kaikki loppujen lopuksi ollaan. Ihmisiä me ollaan kaikki, jaetaan kaikkien NASA ja muitten salailevien idioottien kanssa sama planeetta, hengitetään samaa ilmaa. Tämä planeetta meidän kaikkien yhteinen koti! Miksi salata asioita? Miksi sotia!? 😀

    No tietysti rahan ja vallan takia…kieroutuneet paskiaiset, toivoisin ettei heitä olisi meidän planeetalla lainkaan, saisivat muuttaa ihan omaan planeettaansa leikkimään valloitusta ja salailua. 😛

  • Jorgos sanoo:

    Niin…tämä blogi on ”spekulaatioiden-kattila”, jossa jokainen voi jossitella rauhassa tyyliin ”eräs professori sanoi, että jos… Tai jos ufot eivät muka ole totta… Mitäs jos…”, aina sama JOS! Jos tädillä on munat se on setä ja JOS sedällä on kahva, sen on pakko olla matkalaukku?!? 😛

  • Flore sanoo:

    Oli kyllä ihan mielenkiintoinen haastis 🙂

  • alita sanoo:

    Jonkinlaiset ”kädet” olennolla luultavasti on. Ainakin meidän kädellisyys auttoi käsityskyvyn kasvuun evoluutiopaineessa.

    Todennäköisempää silti on, että minulla ja auringonkukalla on enemmän yhteistä, kuin vieraan elämäkunnan jäsenen kanssa.

  • Ufomies sanoo:

    Jos ei peiliin katsoessaan näe humanoidia, lienee näkymätön.

  • Jumala sanoo:

    Itsellä tuli ajatus aiemmin, selatessani googlea, josta tämä sivu löytyi. Että se sivilisaatio joka on vieraillut maassa, ennenkuin oli ihmistä. Mahdollisesti oli jotain apinoita, muita eläimiä, kasveja, yms. En allekirjoita Hawking:in väitettä siitä, että tämä planeetta olisi aikoinaan ollut kiviplaneetta, josta tuli tälläinen kuin se nyt on. Jotenkin ”jumala” on avartanut ajatusmaailmaa, ja antanut ehkä viisautta koskien kehittyneempää sivilisaatiota. Heidän kommunikointinsahan on aina telepaattista viisautta, jotka ovat kohdehenkilöinä tietyillä taajuuksilla, joten uskoisin saaneni tämän mitä seuraavaksi totean suoraan tiedon sanoina.

    Ihminen ei ole kehittynyt maapallolle, vaan se on luotu, mistä se on luotu? Alieneista, tai sit se on Alien, niinkuin on oma rotunsa. Tai DNA risteytymien kautta apinasta. Apinasta emme ole kehittyneet, ilman teknologiaa ja älyä. Toiseksi kaikki fysiikanlait kuulostavat keksityiltä, ennenkuin sen esim. Hawking oivalsi. Hän ei ole sitä oivaltanut, vaan korkeampi teknologia. On kai rohkeata väittää, Jumala on kehittyneempi sivisaatio, joka on laittanut elämän alulle. Mahdollisesti myös tiettyjä kasveja on tuotu muilta elinkelpoisilta planeetoilta. Mysteeriksi jää tämä kuitenkin, mistä se sivilisaatio sai alkunsa, ja kuka on alkuräjähdyksen saanut aikaan. Vai onko kaikki ollut aina olemassa, kuten Jumalasta sanotaan, hän ei ole aineellinen, vaan ikuinen. Raamatussa kerrotaan mm. matkoista kolmanteen taivaaseen, joka on tiettävästi kai jossain galakseissa? Mahdollisesti on paratiisi planeettoja olemassa. Ja myös enkelimaailma, jota pitäisi Jumalien lähettiläinä. Ikävä tosiasia on vain tämä, että niitä pahojakin enkeleitä ja henkivaltoja on olemassa. Joka vaikeuttaa ihmisen elämää. Unohtuiko jotain? Hawking piti myös elämän syntyä ihmeellisenä maapallolle. Kuitenkin kehitys alkuräjähdyksestä voisi olla mahdollista ilman Jumalaa. Voiko elämä olla olemassa ilman ”elämän antajaa” ? Kai siihen joku teknologia edes täytyy olla, kun emme ole kuitenkaan robotteja (vielä ainakaan). Tai onko joukkosuggestio/aivopesu sit elämistä robottina?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto