ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Espanjan UFO – Suuren luokan feikki

Uutisoimme aikaisemmin ”Ammuttiinko UFO alas Espanjassa?” -videosta, jossa näytti kuin UFO olisi molskahtanut veteen.

Video on nyt varmistunut osaksi isomman luokan projektia. Rahaa koko homman lavastamiseen on varmasti mennyt rutkasti. Videolla nähtävä helikopterikin oli aito ja osa projektia, eikä tietokoneella tehty, toisin kuin UFO joka molskahti veteen.

Tässä video, jossa raotetaan hieman kyseistä projektia.

http://www.youtube.com/watch?v=_wkggE947C4

Kiitos vinkistä DEA:lle.

 

Tykkäys ja jakotoiminnot:

33 kommenttia aiheeseen: Espanjan UFO – Suuren luokan feikki

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • SirkkuPerkele sanoo:

    ikävää että tällästä p**kaa tehdään, tekisivät jotakin hyödyllistä. Mutta kiva kummiskin että ottavat crediitin tosta jälkeenpäin ettei jää kellekkään pahamieli

  • Nelson sanoo:
  • Huttu sanoo:

    Niiiiiiii-i 🙂

    Mitä opimme tästä? Kriittinen ajattelu 1, ufo-hörhöily 0….

  • KRmp sanoo:

    Ei hemmetti sai naureskella niille jotka väitti siitä, että se kopteri oli feikki 😀 Hajotkaa..

  • Hutsinda sanoo:

    Voi hyvänen aika sentään 😀 Se ufo oli kyllä ihan hyvin tehty, mutta sen putoaminen näytti epäaidolta. Näytti putoavan liian nopeaa, siitä tiesi että se on feikki 🙂

  • Hyrre sanoo:

    Yhdyn Nelsoniin.

  • metele sanoo:

    niinno.. äänisuunnittelu kyllä paljasti heti..

  • Shadowjin sanoo:

    Yllättävää. Itse ajattelin että kopterikin olis ollu joku pienoismalli. Mut oisivat iha oikeesti käyttäny rahansa johonki parempaa. Vaikka oikeisii ufoihi eikä tälläsiin.

  • Korn sanoo:

    Korn (10:52:50) :

    Tässä riittämiin todisteita:
    http://www.realufos.net/2009/10/weird-ufo-over-galicia-spain-thing.html

    Kommentoin tämän jo siihen alkuperäiseen muutama päivä sitten 😛

  • Kröhöm… Joku taisikin mainita olleen varsin helppo havaita jo pelkästään uutistenlukijan ja efektimiehen elekielestä näiden tietävän kyseessä olevan feikkaus kuten nyt myös käyttäytymispsykologiaa heikommin tuntevat voivat todeta asian laidan olleen. =) Ihan pakko oli päteä kun taas näin makeaa vastapalloa tarjottiin…

    P.S. Aivan valtavan suuret pahoittelut niille, jotka tämänkin ottavat henk.koht. v*ttuiluna. Varmasti heitäkin taas löytyy.

  • A-E sanoo:

    Taas opittiin jotakin uutta…

  • DEA sanoo:

    Nii…jälkeenpäin on turha pyristellä jos on jo pa5kat housussa! 😉 Peitelläänkö tällä jotakin oikeasti tapahtunutta, on vaikea sanoa, mutta vaivaa ja rahaa on käytetty ja se näkyy. Varmasti saavat tämän myötä myös tarvittavaa näkyvyyttä ja sanottava on että VARSIN hyvä markkinointikikka! 🙂 Kun aina puhutaa, että kuvamateriaali on yleensä liian ”suttuista” jne. niin nyt on pakko todeta, että jos se on liiian siloiteltua ja hyvää niinkuin kyseisessä videossa, herättää myös se ainakin allekirjoittaneessa epäilyksen siemenen.

  • No, juu, tässähän ’peitellään’ jonkun elokuvan/tv-sarjan tekemistä kuten edellä olevista linkeistä käy ilmi.

  • aj99wjj sanoo:
  • Miranda sanoo:

    Ihan selvä feikki oli. Ei näyttänyt yhtään aidolta!

  • kivvekst sanoo:

    sainpas sen linkin läpi!(9 kertaa yritin postata)Venäläinen chi mestari linkissä, ja ei menny wespan postiin tuo joten sori että pistin sen tähän.

  • DEA sanoo:

    Venäläinen ”chi mestari” osaa ainakin closeupin (taikureiden lähietäisyydellä tekemät temput) hyvin viihdyttävästi! 🙂 Huomioikaa käsien ja erityisesti kämmenten ja sormien asennot, jotka kaikilla osaavilla taikureilla harjoittelun peruslähtökohtana saatava hyvinkin luonnollisen näköiseksi. Tosiasiassa ”silmänkääntö” perustuu juurikin esineiden huomaamattomaan säilyttämiseen kämmenessä, niveltaipeissa ja sormien välissä. Tehkää leikisti sama ”tempppu” itse ja kuvatkaa se niin huomaatte tuon pienen asentojen luonnotttomuuuden. 😉

  • Shadowjin sanoo:

    Tuli muuten tosta jonkun kommentist mieleen et vois ollakki joku peitejuttu:D:D Tässä skitsofreenikoille päänvaivaa viikoiksi.

  • Leopold sanoo:

    Ihan mielenkiintoisen näköinen prokkis. On tulossa varmaan ihan kokopitkä elokuva?

    UFO-leffoja ollaankin kaivattu jo jonkin aikaa.

  • Righer sanoo:

    Hmm.. Tässä videossa on sellainen ihme meininki, tämän pohjalta ”kaikki” espanjan ufo-havainnot voidaan leimata feikiksi?

    Ties vaikka tämä olisi feikki.

  • FDR sanoo:

    Ei ihan loppuun asti hiottu esitys. Ufo näytti putoavan kuin lanka olisi katkaistu kannattamasta sitä ja jotenkin hölmöä sotkea siihen helikopterikin. Kai että olisi uskottavampaa kun on paljon kalustoa kehissä…

  • Nuuskija sanoo:

    Hieman typerää kun pitää ensiksi kuvata tälläinen video ja sitten sanoa aidoksi :s . Mutta onneksi kuitenkin paljastivat videon olevankin feikki, ja siten säästyttiin myös täällä parablogissa suurimmilta spekuloinnelta 🙂

  • Wespa sanoo:

    Linkin lähettäjälle tiedoksi, että kirosanojen esiintyminen blogiviestissä, nickissä tai sähköpostiosoitteessa siirtää viestin roskakoriin. Siellä oli niitä useitakin. Homma on siis helpompaa kun ei käytä kirosanoja. Tämä siis blogin puolella.

    Sähköpostista en tiedä, kannattaa koittaa lähettää eri sähköpostista tai käyttää tuota palautelomaketta. Ainakin homma toimi kun testasin lähettää wippiesin sähköpostistani tuohon wespa(at)paranormaaliblogi.net osoitteeseen.

  • Wespa sanoo:

    Höpönhöpölle: Mielestäni mikään ei vieläkään viittaa, että uutistenlukija tai videota analysoinut olisi tuossa raportointivaiheessa tiennyt kyseessä olevan feikin. Tuossakin näytetään tuota aikaisempaa uutisraportointia alussa, jossa kuuluu n. kohdassa 0:13 eteenpäin ”autentico mysterio” (autenttinen mysteeri), eli aidoksi tuota sillon luultiin ja sellaisena raportoitiin. Sinun oletuksesi oli siis vain, että he tiesivät/raportoivat feikistä silloin, mutta mielestäni mikään ei viittaa siihen suuntaan. Ainoastaan oma havainnointisi/epälilyksesi uutistenlukijan käyttäytymisestä oli pohjana ja vaikuttaisi faktojen perusteella väärältä. Tekivät työtään ja myöhemmin selvisi, että feikki oli kyseessä. Tietysti voisi epäillä, että tämä olisi tämän kyseisen uutiskanavan oma skuuppi (johon viittaavia faktoja en ole vielä nähnyt) ja sekin voi olla mahdollista (toki sekään ei todista, että uutistenlukija olisi tiennyt), pitänee tutkia tarkemmin, että kuka lopulta on tuon videon/projektin takana. Ennen tarkempia faktoja voimme vain olettaa ja mutuilla.

  • Nomi sanoo:

    On totta, että niskalenkissäkin voi hiukan aikaa pyristellä kuten taannoisessa tuulimylly aiheessa:)
    JA kuinkas kävikään lopuksi!!!!!!!!!!

  • Katsoppas nyt vielä parikymmentä kertaa tuo alkuperäinen uutislähetys vaikka ilman ääntä ja pohdi mielessäsi näyttääkö uutistenlukijan ja/tai videota tarkastelevan efektimiehen ele- ja ilmekieli siltä, että tässä nyt on kyseessä suuren luokan autenttinen UFO-mysteeri? No, toisaalta jos itse uskot omaan ’kanavointiisikin’, voitaneen olettaa ettei käyttäytymispsykologia sinua taida juuri kiinnostaa. Se on kuitenkin jopa valheenpaljastusvempaimia pätevämpi apuväline tarkasteltaessa ihmisen sanomisten tosiperäisyyttä…

  • Wespa sanoo:

    Mielestäni elekielessä ei ollut sellaisia piirteitä, vaikka sellaisia voi toki löytää kun sellaisella silmällä katsoo. Ehkä niitä 20 kerran jälkeen alkaisikin löytymään useastakin uutislähetyksestä kun etsimällä etsii… Kulttuuri ja esitystapakin on ihan erilainen tuolla päin maailma ja se näkyy uutistenlukijan elekielessäkin, mm. enemmän pirteitä ovat kuin Suomessa. Tämä on minun mielipiteeni, eikä minulla ole sen tarkempia faktoja kuin sinullakaan, muuta kuin tuo mainitsemani lause videossa jossa puhuttiin autenttisuudesta. Miksi uutislukija sanoisi ”autenttinen ufovideo” jos puhuisi feikistä? Et ole esittänyt omalle mielipiteellesi ”elekielestä” mitään muuta tukevaa näyttöä, etkä ole edes kertonut mitkä ovat näitä merkkejä josta sinun kuvasi välittyy. Olisi kiva tietää enemmän näkökulmastasi. Tee vaikka vertailuvideo, jossa vertailet näinä mainitsemiasi eleitä toiseen saman uutislukijan uutisvideoon.

    Olen toki avoin siihenkin suuntaan, että näin saattaa olla kuten sanoit, mutta oma mielipiteeni ei ole tällä hetkellä se ennen kuin saan asiaan näyttöä. Ehkä se on vaan sitä, että haluaa todisteita ennen kuin haluaa muuttaa kantansa. Ehkä sellainen itsekritiikki olisi sinullekkin hyväksi.

  • Xul sanoo:

    Aika tyhmästi toteuttivat tämän ufovideonsa, jos panostivat johonkin helikopteriin eivätkä olennaiseen, tähän ufoon siis. Tosiaan äänetkin paljastivat aikalailla. Pahin moka oli kyllä se ufon putoaminen, tekisivät edes pätevämmän feikin.

  • metele sanoo:

    ”Pahin moka oli kyllä se ufon putoaminen”

    mut mehän ei tiedetä miltä ufon putoaminen näyttää, eihän.. 😉

  • Hexa- sanoo:

    tavallaan tiedämme, mutta tuo kyseinen putuaminen ei kyllä kovin aidolta näyttänyt.

  • Hexa- sanoo:

    wespan tukena kyllä Höpönpöpö- tuntuu nyt pahasti siltä että yrität vierättää toisten niskoille- Katsos feikkihän tämäkin oli. ja etkö muka nyt todellakaan nää ilmeistä että tuo ei ole aitoa nähnytkään? .. haha
    siis tämähän on mitä mainioimpia tilanteita tehdä näin.
    sitäpaitsi voin sanoa ettet itsekkään ilmeistä ja eleistäsi mitään pystynyt päättelemään!

  • Hexa- sanoo:

    Höpönpöpö ) Ihan pakko oli päteä kun taas näin makeaa vastapalloa tarjottiin…–
    niin näinhänse on, olen huomannut kyllä saman jo kauan aikaa sitten.

  • Fu5e sanoo:

    Hexa

    Niinkuin aina sinulta on turha odottaa ymmärrystä skeptisyydelle saati toisten kritiikkiselle ajatelulle. Sinulla kun vain aina silmät näkevät mitä aivot haluavat nähdä. Elekielen tutkiminen on ihan kriminaalispygologiassakin käypä keino tulkita ihmisen tunteita.

    Jokainen nyt tulkitsee eleet miten itse haluaa, mutta hyvä ihmistuntija kyllä pystyy sanomaan asioista jo jotain. Joten ei tarvitse heti keulia jos sinusta nyt vain ”tuntuu” siltä.

    Ja yritä jatkossakin edes joskus antamaan väitteillesi jotain teoreettista painoa, etkä vain aina ja aina heittäisi noita spekulaatioitasi peliin. Huomannut kun olen ettei sinulla faktoja koskaan ole ollut, kysymyksiä senkin edestä. Joten älä kettuile sitä ennen okei?

    Höpönpöpökään nyt ei paljoa ”todistusainestoa” asiastaan antanut mutta, jos nyt mietitään mikä olisi sinun ilmeesi olisi jos uutisoisit todella aidolta vaikuttavaa UFO videota. Olisitko 🙂 vai :O

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto