ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ammuttiinko UFO alas Espanjassa?

Tällä videolla näkyy ihmisiä laivalla, jotka kuvaavat lentävän lautasen, sekä ilmavoimien kohtaamista. Videolla näkyy UFO:n lisäksi mm. helikopteri ja hävittäjiä.

Tässä vielä hidastettu versio

Tässä myös uutisvideota kieliniekoille

Mitä mieltä sinä olet tapauksesta?

PS. Nyt kun kuukausi on taas vaihtunut, niin Paranormaali Blogia voi taas äänestää toplistalle. 😉

Tykkäys ja jakotoiminnot:

71 kommenttia aiheeseen: Ammuttiinko UFO alas Espanjassa?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Mielenkiintoinen video ja kaikenlaisia ajatuksia pyörii päässä… Mitä maksaisi tällaisen feikkaaminen? Helikopterin ja hävittäjien paikalle saaminen maksaisi ainakin maltaita…

    Mitä ajatuksia video herätti teissä?

  • Ogeli sanoo:

    Tuohan oli selkeästi osa Serranojen erikoisjaksoa 😛

  • WM_ sanoo:

    JOhan nyt. Kas kun laivaakin ei ammuttu, hyvinhän se kaiken näki.

  • dfdfd sanoo:

    ei ammuttu alas kun lähti karkuun

    normi kohtaaminen, näitä sattuu jatkuvasti, ei mitään erikoista

  • WM_ sanoo:

    Jännä ku toi helikopteri ei tee aaltoja alleen..

  • SirkkuPerkele sanoo:

    nyt kun tiedän miltä sateliitti näyttää ei ole epäilystäkään siitä etteikö lentäviä lautasia olisi olemassa, ja siten paljon muita eläviä olentoja tässä maailmassa!!!

    N.B. Tehnyt viimepäivinä paljon ufohavointoja ja välähdyksiä taivaalla ja järkevästi liikkuvia ufoja hidastelleen vauhtia ja muuttaaneet suuntaa, ja sitten todella nopeita aluksia…

  • lol sanoo:

    WM_ mun mielstä tekee, ja tossa helikopterissa on erikoislavat jotka eivät aiheuta aaltoja, ja toi vesi on niin suolasta että siihen ei vaikuta pieni ilmanpuuska…

  • AP sanoo:

    Mikä aallokko? Helikopterihan synnyttää juuri tuollaisen ”aallokon”.

    http://www.youtube.com/watch?v=jR3TBcMl2AE

  • WM_ sanoo:

    Mutta kun se poistuu, se ”aallokko” ei seuraa alla, vaikka korkeus ei juuri muutu

  • Wespa sanoo:

    Johtuu vähän kuinka korkealla helikopteri menee ja missä kulmassa, että synnyttääkö se veteen huomattavissa olevia muutoksia vai ei. Hiukan olin kuitenkin huomaavani kyllä vedessä pientä muutosta helikopterin alla, mutta tarkemmin on vaikea sanoa kun helikopteri näkyy lähellä aika vähän aikaa.

  • WM_ sanoo:

    Niih.. mutta en usko kyllä sitä ihan heti feikiksi sen takia.
    Uutisiin ihan päässyt. Harmi kun ei ymmärrä mitä siitä sanotaan

  • Julhar sanoo:

    Kyseessä tietokoneella tehty feikki.
    Harmittavaa että näiden myötä muutkin, oikeat ufo-videot menettää uskottavuutta…

  • Erikoismies sanoo:

    Tämä video on feikki, sen paljastaa ääniraita. Ainoa stereoääni klipissä on hävittäjien ääni. On mahdollista, että ääni tallentuu videokameralle noinkin hyvin, jos laitteessa on hyvälaatuinen stereomikrofoni, mutta tässä tapauksessa se tarkoittaa sitä, että myös kuvassa näkyvien ihmisten kommentit poukkoilisivat stereokuvassa, kuten myös helikopterin ääni. Näin ei kuitenkaan tapahdu, joten hävittäjien äänet on editoitu originaaliääniraidan (joka on monoääntä) päälle. Taitaa jengillä olla vähän liikaa aikaa kun jaksavat näitä vääntää. Ammattitaitoa tosin puuttuu.

  • no body sanoo:

    Harmittavaa että näiden myötä muutkin, oikeat ufo-videot menettää uskottavuutta…
    Niin hyvin tehdyltä feikiltä vaikuttaa. voi vaan kysyä että miksi.
    Silloinkun viljakuvioita alko ilmestyyn niin kaksi englantilaismiestä
    ilmoitti että on tehnyt kaikki kuviot lankun ja narun avulla.mikä ei olisi ollut edes mahdollista ellei miehet olisi pystynyt liikkumaan tuohon aikaan valonnopeudella paikasta toiseen.
    Tämän iso media sitten uutisoi kuuluvasti joka puolella maailmaa.
    Ja kansa tietysti ilo mielin usko tämän jälkeen että kaikki viljakuviot on feikkejä case closed. mahtokohan miehet saada joltain taholta kunnon korvaukset ?. ja mikä taho oli kyseessä.
    Mikähän näin laadukkaan feikin lähde on.. hmmm.
    hieno video silti. teknoo vielä taustalle niin whohoo….

  • metele sanoo:

    kyllä perus dv-kameroissa on steromikit sisäänrakennettuina. matalalta lentävän hävittäjän äänenpaine voi olla sen verran voimakas että huonommin eroitteleviin kapsuleihinkin voi tulla niin paljon painetta että tuloksena on just tommonen ”megawide” efekti. pisteääni eli tässä tapauksessa jonkun yksittäisen kalastajan älinä ei ole tollasessa meriolosuhteissa missään akustisessa tilassa eli se saattaa kuulostaa hyvinkin monotoniselta ja kapeelta nimenomaan kun on heikommat mikit käytössä vrt. tila-ambienssi. lentokoneen ohitus taas on suhteessa suurempaan tilaan (ei väliä kuvataanko sitä merellä/ilmassa/maalla) ja itsessään aiheuttaa jo liikeellään tilaääni-efektin. tästä syystä se lentokoneen ääni voi vaikuttaa irralliselta.

    silti olen sitä mieltä että ainaki äänet on feikattu. liian leffamaiset.

  • Noh, hieman käyttäytymispsykologiaa soveltaen on kyllä uutistenlukijan ja tuon videota selittävän erikoistehostemiehen kasvoilta luettavissa, että feikkihän tämä. Plus, että jälleen kerran painottaisin kyseisen tapahtuman toki ylittävän uutiskynnyksen melko maailmanlaajuisesti jos olisi oikeaa aihetta epäillä kyseessä olevan todellinen UFO-kohtaaminen.

  • Huttu sanoo:

    Mjoo, en oikein tiedä. Jotenkin vaan tulee semmonen feikki viba tästä. Sellainen ajatus tuli että toi laiva voi olla vaikka vahingossa mennyt esim armeijan sotaharjoitusalueelle, ja siellä oli juuri harjoitus menossa. Lähistöllä ollut tarkkailuhelikopteri meni sitten pyytämään tuota laivaa palaamaan satamaan ettei niille vahingossakaan käy mitään.

    Loput sitten on lisätty koneella. Se oli siis se ufo mikä rysähti veteen? Se näytti feikiltä tuossa videossa mielestäni, varsinkin se kun se meni veteen.

  • Wespa sanoo:

    Uutistenlukija ja videota analysoiva henkilö maksettuja valehtelijoita vai tarkoitko, että he raportoivat feikistä ilmeiden perusteella? Ihmisten ilmeitä voi toki lukea monella tapaa, mutta mieleen pääseminen vaatiikin jo enemmän. Mielestäni tuo ei riitä perusteeksi vielä vakuuttamaan minua, että feikki olisi. Jatkan lisätutkimuksia. Ehkä voisi tehdä vielä taustatutkimusta esim. tuosta uutiskanavasta.

    Miksi odottaa maailmanlaajuista uutisjuttua, pitääkö sitä varmistusta saada muilta? Miksi ei käyttää omaa ajattelua? Vai onko se kollektiivinen prosessi jossa ison median ja monen ollessa sitä mieltä ollaan vasta mukana? Jännä näkökulma toki sekin. 🙂

  • Wespa sanoo:

    Tässä kyseinen uutiskanava:
    http://www.lasextanoticias.com/inicio

  • Huttu sanoo:

    Nooooo tuskin tolla uutiskanavalla on mitään tekemistä tuon videon kanssa. Näytti ihan kelpo sivulta vaikka en nyt espanjaa osaakkaan lukea 🙂

    Pitäisi selvittää että kuka tuon videon on kuvannut ja mahdollisesti missä yhteydessä. Se taitaa olla meille aika mahdoton tehtävä?

    olen sitä mieltä että tuo paatti miehistöineen on vain eksynyt armeijan alueelle. Noiden ilmavoimilla voi merellä olla joku tietty ilmatila varattu harjoituksille.

    Kyllähän Suomen puolustusvoimatkin tarkkailevat rannikkojaan mikäli siellä jotain linnakkeita yms löytyy. Esim Gyltö, muistan kun joku purjehtija jäi hillumaan rannikon tuntumaan kipponsa kanssa ni meiltä lähti aika äkkiä seurue paatille kertomaan että nyt on kaverit vähän liian lähellä

  • Hexa- sanoo:

    kyllä huomaa hyvin kuinka media teitäkin pyörittää. odottelette jotain suurta uutista, vaikka kokoajan jokapuolelta tulvii ufo materiaalia
    hyvin nopeasti te kyllä tuonkin videon perusteella heti feikiksi leimaatte.

  • Hexa- sanoo:

    ja heittelette vielä täysin pohjattomia väitteitä, taino mielipiteitä. omasta mielestä tulisi odotella lisä tietoja kyseisestä videosta tai sitten etsiä itse. kyllä niitä löytyy.

  • Huttu sanoo:

    Niin no, se näyttää tosi oudolle. Itelleni ainakin pistää silmään se miten se vaan yhtäkkiä humpsahtaa veteen. Jo se koko liikehdintä millä se menee sinne veteen on outo ja luonnoton.

  • Hexa- sanoo:

    vaikka toisaalta ainoa mikä tuossa ei oikein näytä aidolta on tuon ufon iskeytyminen veteen.- tosin ei voida sitäkään pois sulkea varmaksi ettei olisi aito koska eihänme voida tietää millaista teknologiaa ufot käyttävät ja millätävalla ne pystyvät taivuttamaan”# todellisuutta ynm..

  • Huttu sanoo:

    Toi menee taas vähän tuohon että kaikki on mahdollista koska emme tiedä mitä niillä on.

    En lähtisi nyt yhtään spekuloimaan mitä niillä on ja mitä ei, vaan keskittyisin tuohon videoon ja yrittäisin siitä ettiä merkkejä manipulaatiosta.

    Tuo video on nyt se meidän konkreettinen todiste jota pitäisi analysoida oikein kunnolla, mutta tuskinpa sitä saadaan mistään. Youtubesta tietty sen saa mutta onko kuvanlaatu ja data kärsinyttä siinä formaatissa?

  • Hexa- sanoo:

    Huttu joo totta,
    omasta mielestä tuossa videossa pitäisi tarkkailal tuota veteen syöksymis kohtaa tarkasti- huomaatteko muuten että irtooko tuosta ufosta/ Lähteekö tosta nopealla vauhdilla jotakin irti ja vilahtaa ohi,huomaa jos katsoo tuohon oikealle.

    joka tapauksessa helikopteri on aito omasta mielestä ja muu ympäristö, jopa miehistön puheet ja sanat sopivat omastamielestä tilanteeseen ( myös toiminta )
    2- mistään ampumisesta tuskin on kysymys. jos oletetaan että tuo on aito, niin syy veteen syöksymiseen on ilmeisesti piiloutuminen

    tutkailkaa vielä tuota lautasen alkulentoa.

  • Hexa- sanoo:

    toisaalta tuo äkki liike ilmasta veteen juuri ennenkuin hävittäjät lentävät ohitse tukee niitä todisteita missä on havaittu ufojen liikkuvan erittäin nopeasti ja vaihtavan kulmaa liikkuessaan todella nopeasti ilman mitään ilman vastusta ynm- joten sikäli en pitäisi tuota ”harhautusta” mahdottomana

  • Huttu sanoo:

    Katos vaan niin lähteeki, hyvät silmät sulla Hexa on. Löytyisköhän netistä joku ohjelma jolla vois pilkkoa videokuvan frameiksi. Et vois niinku kattoo dian kerrallaan ja ehkä ihmetellä että mikä siitä lähtee?

  • Hexa- sanoo:

    Huttu juu aika mielenkiintoinen kyllä tuo on.

  • Shadowjin sanoo:

    Sillee osittain aika aito, osittain ei. Miksi noi helikopterimiehet ei sen enempää asiaa sanonu ku ton ja sit muka lähtis? Mut toisaalt voi olla et toi ufokaa ei viel tuhoutunu ja sen perään sitte. Näytti vähä et se ufo ois vaa menny ”piiloon” sukelluksiin johon hävittäjät ei voi seurata. Ja voi olla että ei haluttu suurta asiaa nostaa kyseisestä tapahtumasta.

  • Shadowjin sanoo:

    Nyt itekki huomasin tuon että siitä näyttäisi lähtevän oikealle jokin esine. Näyttää kyllä aika samanlaiselta kun tuo ufo itsessään. Kyseessä mahdollinen hämäys hävittäjälentäjiä varten? Ja sit ite sukelluksiin nii eivät saa kiinni.

  • Korn sanoo:

    Tuo ufon veteen meno todellakin näyttää jotenki luonnottomalta. En ole kyseistä tapahtumaa ikinä nähnyt mutta jotenkin nuo veden roiskeet eivät vain näytä luonnollisilta…:P
    Mistä tietää vaikka paikalla olisi ollut lentoharjoitukset tms jonne kalastajat (?) ovat päättäneet mennä seilailemaan. Helikopteri on tullut sitte häätämään ukot pois paikalta turvallisuuden tms takia ja myöhemmin ovat keksineet ympätä videoon lautasen mukaan. Mistä sitä ikinä tietää…
    Asiaa sivuten. Näin itse eilen omituisen valon taivalla töistä lähtiessäni. Se oli noin 1/4 kuun koosta ja se oli todella kirkas. Näin sen melko kaukana puiden yläpuolella josta se sitten yhtäkkiä katosikin. Olen nähnyt samanlaisen valon joskus pienenä. Silloin se tosin lipui aivan yläpuolellani äänettömänä. Silloin tuli kiire sisälle…

  • A-E sanoo:

    Asiaa… Tuntuu myös oudolta toi UFO aluksen tippuminen veteen, jotenkin vain tuntuu oudolta, jos se edes oli UFO 😀 Harmi kun video on niin lyhyt. Noh… Sitten jos joku alus poimii sen sieltä vedestä ja sitten lisää informaatiota 😛 Mutta hassulta näyttää… Tuntuu vain jotenkin ettei ole aito.

  • Stuge sanoo:

    Niin no, hieno tuo video on, mutta en epäilisi hiukkaakaan jos vaikka tämä on joku traileri leffaan, tv-sarjaan tai jotain muuta mainosta. Alapuolella olevassa linkistä näkee myös hienon ufovideon, minkä loppujen lopuksi Scifi kanava teki mainoksena.

    http://www.youtube.com/watch?v=dcxo_UntbYA

  • Kalel sanoo:

    Kyllä se minusta näytti että olisi tehnyt väistö liikkeen:)

  • ET sanoo:

    Tv- uutisissa siis tämä otsikoidaan ufo- feikkinä ja videolla
    kerrotaan ns. todisteet feikkauksesta:

    -armeijan helikopterissa ei ole puolustusministeriön merkkejä.
    -Miksi käyttävät megafonia käskeäkseen kalastajia palaamaan
    lähimpään satamaan? Yleensä yhteyttä laivoihin otetaan
    radiolla, rannikkovartiolla on oma kanava sitä varten.
    -helikopterin kuuluisi nostattaa aaltoja ja aiheuttaa vesipärskeitä.

    Galicialaiset kalastajat:
    Gallegon kielellä kuuluisi sanoa ”me cajo en diola”,
    mutta kalastaja käyttää kastellanon sanaa: ”me cago..”
    (En kyllä ymmärrä mitä tekemistä tällä on koko ufoasian kanssa)

    – Mies joka analysoi videota, sanoo: ufo on feikattu kuvaan
    jälkeenpäin ja tiputetaan veteen samalla hetkellä
    kun hävittäjä tai helikopreri ”vedetään oikealle” samasta kohtaa,katso hidastus lopussa.

    Jotenkin tässä ei mikään tunnu järkevältä, ei video mutta ei
    myöskään selitys feikistä.

  • Naali sanoo:

    Feikki….. en hetkeäkään uskonut videon olevan aito….

    Kuten joku jo mainitsi niin tässä vain kärsii noi oikeat ufo videot. Yritä sitten feikkien seasta tunnistaa aidot ufovideot ja niitä tulee sen verta harvoinkin että oikein pitkästyttää….

  • zanner sanoo:

    mutta huomaatteko et ei tuo ’ufo’ tipahda mereen vaan karkaa, ehkä sen takia vesipläjäys näyttää oudolta jonkin paineaallon takia tjn

  • TzundaX sanoo:

    oma mielipide on että tuohan voi kokonaan olla aito tilanne lukuunottamatta ufoa.. kalastajat jossaan sota harjotus alueella.. heillä käynny vaan mielessä että lyödään rashoisksi ja sit vaan huutelee espanjaksi ”mitä vit** mitä helvett*.. ” näkyy tuo molskahdus” missä ufo sukeltaa veteen siinä esim on voinut olla räjähdys? ja lisätty siihen sukeltava ufo? öö öö kopterin alle tuleviin aaltoihin aajattelin korkeutta se pitää olla oikeasti tarpeeks i matalalla että vesi alkaa liikelmöimään.. ja se että vesi ei kopterin lähtiessä pois seuraa kopterin liikkeitä johtuu siitä että, propelithan tunnetusti pahaltavat ilmaa alas päin.. poistuakseen kopteri kallistaa itseään (tietyssä kulmassa) aluksesta pois päin jolloin propellien työntö voima ei osu suoraan alas vaan puhaltaa alukseen/ tai sen kylkeen.. jolloin on mahdotonta että vesi suoraan kopterin alla heiluisi..

    En usko videon olevan aito.. vaikka toivoisin niin..

  • Leopold sanoo:

    Feikki.

    http://www.realufos.net/2009/09/ufo-in-spain-disinfo-and-fake.html

    Ja Lollero-Pyllerö, eihän tuosta molskahduksesta synny edes aaltoja. 😀

  • Hohhoh sanoo:

    Kun kamera alkaa kuvaamaan lentävää lautasta, katsokaa siitä oikealle, näyttäisi siltä että lautanen ei mennytkään veteen vaan lähti kovaa vauhtia oikealle?

  • Goglo sanoo:

    Mikä siitä aluksesta lähti ennenkuin se molskahti veteen? Jokin objekti sinkoutui siitä oikealle todella kovaa vauhtia. Pelastuskapseli :)))

  • Thti sanoo:

    Stuge, tuo ei todellakaan ole minkään scifi kanavan mainos? 😀
    Ne on ottanut vaan tuon videon jostain youtubesta, ja pyytänyt tekijänoikeudet, ja laittanu oman kanavansa mainokseen. Tuon ufon aitoudesta en tiedä, mutta tuo scifikanava ei tuota ufo-kohtausta ole tehnyt.

  • Thti sanoo:

    eihän tuo ufo edes näytä liikkuvan tuossa? ihan hyvin voitu vaan laittaa joku kuva tuohon

  • matruska sanoo:

    Huttu, jos sulla on vaikka sonyvegas 8, sillä saa katsottua ”frame per frame” video kuvaa. Ihan nuolinäppäimillä. Tosin toi maksaa melkoisesti, mutta saa sen netistä torrentillakin. Tosin se menee laittomuuksen puolelle

  • matruska sanoo:

    voin kokeilla pilkkoa ton ufon lennon frameperframe, kunhan lataan ton videon

  • Ogeli sanoo:

    Leopold, tuossa linkissäsi tosiaan selitettiin hyvin, kuinka moni korkean tason UFO-sivusto on luullut tätä CGI-videota todeksi. Ja että syy tällaisten videoiden tekemiseen on se, että ihmiset tajuaisivat kuinka helppoa on tehdä näin laadukkaita ”ufovideoita” ja että kuinka moni ”aito” ufovideo onkaan todellisuudessa feikki. Eli hieman avata siis silmiä. Tai sitten vaan vetää huomio pois tietyistä ajankohtaisista aiheista, mene ja tiedä.

    En ole kovin paljoa ufovideoihin tutustunut, mutta sen tiedän että noin puolet niistä ovat helposti todistettavissa feikeiksi, kun taas kolmannes niistä on todella hyvin feikattuja videoita. Loput taas ovat sillä hämärän rajamailla, ettei tiedä onko ne totta vai eivät…

  • Zeerios sanoo:

    Näyttää pätkäsevän just ennen ku ufosta lähtee se joku toinen juttu ja iskeytyy veteen. Ja näyttäs olevan kuvakulmaki vähä vaihtunu siinä pätkäsys .. ku tarkkailee horisonttii ja veneen kaidetta joka näkyy viel ennen ku tää tapahtuu. ja käsiki ilmestyy melkee ku tyhjästä. over and out.

  • Hulupattaja sanoo:

    Hävittäjiä pitää olla neljä, koska millään koneella ei pysty tekemään u-käännöstä noin nopeasti. Fysiikat ei riitä niin tiukkaa uukkaria tekemään, että ehtisivät tuon uhvon eteen. Toinen mikä epäilyttää on helikopteri. Näytti aika lailla pienoismallilta. Taikka, jos oli oikea, niin miksi lentää noin kaukaa, ja hätäisesti laivan ohi, kun samalla tiukkaan sävyyn käskyttää poistumaan alueelta? Eikö ole tarkoitus ,että viesti menee varmasti perille, ja varmisteta ,että botski todella lähtee? Mutta olikin vaan tuommonen hätäinen ohi kaarto.
    Kolmanneksi tietääkö wespa onko noilta ilmavoimilta/rannikkovartiostolta yms. tullut mitään tiedotetta, tai kommenttia? Heidän luulisi olevan pakko asiaa jotenkin kommentoida, jos juttu on jo valtamediaan päässyt.

  • ”Uutistenlukija ja videota analysoiva henkilö maksettuja valehtelijoita vai tarkoitko, että he raportoivat feikistä ilmeiden perusteella? Ihmisten ilmeitä voi toki lukea monella tapaa, mutta mieleen pääseminen vaatiikin jo enemmän. Mielestäni tuo ei riitä perusteeksi vielä vakuuttamaan minua, että feikki olisi.”

    Eiköhän noista eleistä ja ilmeistä sekä äänenpainoista käy espanjata osaamattomallekin ilmi, että heillä on selvästi tietoa, jonka perusteella eivät edes epäile tämän videon olevan aito. Näin ainakin minun mielestäni, tosin kaikkihan pitävät itseään keskimääräistä parempina ihmistuntijoina, autonkuljettajina ja humoristeina.

    Kaikella kunnioituksella (no, kaikella sillä mihin tämän hetkiseltä nihilismiltäni kykenen) jaksaa kyllä häkellyttää tämä Wespan ainainen optimismi siitä, että tämän ja tämän täytyy olla jotain paranormaalia! Mutta ilmeisesti olet tämänkertaisena kokemuksenasi Jahvena valinnut sinisilmäisen osan. Ehkä ensi kerralla kokeilet skeptisyyttä? ;P

  • Wespa sanoo:

    Kyllä minä skeptinenkin olen, mutta ehkä avoimempi toiseen suuntaan. Olen siis molempien mahdollisuuksien kannalla, vaikka olinkin kannattanut enemmän mahdollisen aidon mahdollisuutta. Tosin nyt en osaa sanoa suuntaan enkä toiseen. Tutkin asiaa tarkemmin, niin ilmeisesti tuon uutiskanavan mukaan kyseessä on feikki, mutta aikamoisia vastalauseita sekin oli saanut toisella Espanjalaisella sivulla (joku blogi). Google Translate on ystävä. 🙂

    PS. Itseäni videossa mietityttää eniten tämä mahdollinen UFO. Se näyttää hieman tietynlaiselta hävittäjältä, mutta en ymmärrä miten se voisi leijua. Toiseksikin ihan eka päälimmäinen tunne veteen putoamisesta oli hieman epäaidon oloinen. Silti olen avoin katsomaan kaikkia mahdollisia näkökulmia ja mielipiteeni muokkautuu mahdollisten lisätodisteiden ja muiden kommenttien myötä. Tuohon Lepoldin linkkiin en kommentoi mitään, koska siitä puuttui perustelut ja järkevät näytöt feikin puolesta.

    PPS. Itse henkilökohtaisesti en tykkää sanasta Jahve, koska näen sen rajoittuneena/rajallisena ja ei siksi mielestäni kuvaa Panteistista Jumalaa. 🙂

  • A-E sanoo:

    Helikopterista tulee aallot. Ja hävittäjät pystyvät tekemään noin tiukan U-käännöksen, eikä se sinällään näytä kovin tiukalta. Edelleenkin toi UFO tippuminen ihmetyttää, joka se sukeltaa piiloon tai se on feikattu…

  • Shadowjin sanoo:

    Feikki… Huomasin asian katsoessani ”helikopteria” Katsokaapa ku se menee ton lipun ETEEN. Aidon kokone kopteri ei oikee mahu toho lipun eteen tollee.

  • jaahaz taas feikkiä.

  • Hulupattaja sanoo:

    ”Ja hävittäjät pystyvät tekemään noin tiukan U-käännöksen, eikä se sinällään näytä kovin tiukalta. ”
    Kyse on ajasta. Pitäisi kääntyä mahdottoman tiukasti, että muutamassa sekunnissa ehtisi ufoa vastaan. Et millään hävittäjällä pysty niin tiukkaan kääntymään, vaan kaarrokseen palaa sen verran aikaa ,että mahdoton temppu. Hävittäjällä et todellakaan pysty täydessä nopeudessä mitään redbull air temppuja tekemään, nopeutta on yksinkertaisesti liian paljon.
    ”Feikki… Huomasin asian katsoessani “helikopteria” Katsokaapa ku se menee ton lipun ETEEN. Aidon kokone kopteri ei oikee mahu toho lipun eteen tollee.”
    Samaa mieltä. Minne on kopterilla kiire? Miksi lentäisi noin etäältä, kuin näyttää? Miksei vahdi vieressä, että käskyä aiotaan noudattaa? Suorastaan naurettvalta näyttää tuo kopterin kouhotus, ettei edes viittä sekuntia pysy laivan rinnalla, kun viranomaiset kyydissä huutaa käskyjä. Viilettää vaan ohi, ja mennessä kuuluu: menkää poiiiiiiiiissss…

  • perjantai sanoo:

    Joku kait jo mainitti sen että niitä hävittäjiähän voi olla vaikka 8 ilmassa samalla hetkellä. Feikiltä näyttää mutta videon laatu on huono joten vaikea sanoa.

  • Hyrre sanoo:

    Jotenkin vaikuttaa joltain viraalimarkkinoinnilta, minkä markkinoinnilta en tiedä.

  • Wespa sanoo:

    Hävittäjiä on mielestäni useita. Muutama lentää tuossa alussa ja sitten tulee lisää, en siis näe niinkään, että välttämättä olisi kääntyminen kyseessä vaan lisää joukkoja. Helikopteri taas saattoi mennä hoitamaan alkuperäistä tehtäväänsä (seuraamaan ufoa tai hakemaan jotain armeijalle tärkeää?) kiireellä, mutta ilmoitti matkalla, että alueelta on poistuttava välittömästi. Mielestäni se oli siis vain välikommentti, jonka helikopterin miehistö heitti.

  • recon sanoo:

    Wespa:
    PS. Itseäni videossa mietityttää eniten tämä mahdollinen UFO. Se näyttää hieman tietynlaiselta hävittäjältä, mutta en ymmärrä miten se voisi leijua.

    AV-8B Harrier II Pystyy moiseen suoritukseen, nousee paikaltaan pystysuoraan, laskeutuu myös, sekä leijuu paikallaan…

  • Ammuttiinko 2 kilon siika alas mummolassa?

  • Kruk sanoo:

    Sehän putos itestään eikä u.f.olta näyttäny.
    Siis feikki!

  • Ranttali sanoo:

    Helikopteri, itse ”ufo”, putoaminen ja jopa hävittäjät lisätty aika todennäköisesti jälkikäteen kuvaan, koska jotkin liitosvirheet vaikuttaisivat hieman näkyvän. Pitäisi tietää myös luonnonvalon suunnat, niin voisi olla feikkijutusta vieläkin varmempi. Äänimaailman analysointi sitten ihan oma juttunsa. Ja aallokonkaan rakennetta tuskin pystyy noin kaukaa analysoimaan. Itse olen kyllä saanut aikaan paljon uskottavampiakin ufokuvia. Sitä en sano, etteikö minulla aitojakin ehkä olisi :)! Mutta, videoihin voi myös lisätä samalla tavoin suurinpiirtein mitä tahansa.

  • meiizi sanoo:

    Eniten tuossa videossa mietityttää tuo helikopteri. Luulisi tekevän suuremmat aallot ja roiskeet veteen. Tuosta nyt ei oikein näe kunnolla miten korkealla helikopteri on veden pinnasta…
    Tässä pari videota helikoptereista veden läheisyydessä:
    http://www.youtube.com/watch?v=yaianE6W3_E
    http://www.youtube.com/watch?v=tFKQ0PVF_IA&feature=related

  • Wespa sanoo:

    Päivitin videon nyt parempilaatuiseen, josta näkee tarkemmin mitä tapahtuu. Kiitos Keppanalle. Tarkemmin kun katsoo, niin näyttää kuin tämä ufo/emäalus laskisi ilmoille toisen aluksen, joka sitten lentää nopeasti oikealle. Tästä joku jo kommentoikin aiemmin, mutta tästä parempilaatuisesta se näkyy paremmin. Mahdollisesti siis mahdolliset kyytiläiset pakenevat paikalta kun emäalus tippuu veteen.

  • Wespa sanoo:

    Tuosta parempilaatuisesta videosta, joka on nyt päivitettynä artikkeliin näkee, että kyllä se helikopteri tekee selvästi aaltoja. Ei vaan nähnyt niin hyvin sitä huonompilaatuisesta videosta. HQ:na näkyy jo ihan selvästi.

  • meiizi sanoo:

    Näyttäisi että tuosta lähtisi kolmeen eri suuntaan kolme eri alusta.. Ensin tippuu alas päin pallo, joka jakaantuu kolmeksi palloksi, jotka lähtevät kaikki eri suuntiin…

  • Arto sanoo:

    @ youtube

    EDIT: THIS WAS EXPOSED AS A PROFESSIONALLY MADE HOAX FOR A TV SHOW. Well Done.

    Here are 140 frames of the Spain UFO slowed down to 1 second per frame.

    – Että näin. Ufo sitä ja ufo tätä. Keksikää nyt ihmiset joku oikea harrastus.

  • Fear sanoo:

    Feikki se on mutta vaivaa on nähty.
    Esim jos palataan kameran mikkiin niin helikopteri lensi varmasti tarpeeksi lähellä aiheuttaakseen kovan tuulahduksen. Tämän olisi pitänyt ilmetä ääniraidassa vakavasti esiintulevana puhalluksena.

  • Korn sanoo:

    Tässä riittämiin todisteita:
    http://www.realufos.net/2009/10/weird-ufo-over-galicia-spain-thing.html

    ”Tämän olisi pitänyt ilmetä ääniraidassa vakavasti esiintulevana puhalluksena.”
    Anteeksi mutta tuo lause pisti naurattamaan 😀 hassusti kirjoitettu

  • Burn sanoo:

    Hassua että kun tuo UFO ammuttiin alas, ei kuulunut mitään ampumisen ääntä tms. Ja tuo UFOhan saattoi paeta veden alle hävittäjiä pakoon. Sitten vielä voisikohan tuo osa joka lähtee UFOsta olla heittoistuin ?

  • Ranttali sanoo:

    Kyseessä voi olla tietysti myös hävittäjien harjoitusmaali tai vastaava koeräjäytys, koska Espanjassa tuskin muutenkaan samoja sotilaallisten harjoitusten varoetäisyyksiäkin kuin vaikkapa Suomessa lienee. Tarkemmassa versiossa vielä virheitä häivytetty. Jos kyseessä olisikin ”lentävä lautanen”, tuskin kyseessä sen alasampuminen, pikemminkin pakeneminen. Enkä muutenkaan usko, että Maapallon tekniikka alasampumiseen nykytasollaan kykenee, vaikka tuskin kaikki humanoidit ihmislajin sotaisuuteen edes varautuneet. Niillä kuitenkin oletettavasti sellaiset magneetti- ja muut suojakentät ihan jo luonnon olosuhteisiin, että mikään perinteinen aseistus – edes ydinräjäytys – ei sitä läpäise. Muutenkin tämä hoax-luovuuden luvattua aikaa, koska nykytekniikalla melkein kuka tahansa osaa käsitellä kuvia ja ääntä miten tahansa! Jopa lisätehosteet voidaan saada todella aidon näköisiksi.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto