ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

UFO ja Helikopteri Kohtaavat

Monissa jutuissa kerrotaan, että on nähty mustia armeijan helikoptereita seuraavan ufoja tai ilmestyvän alueelle, jossa on nähty ufo jonkin aikaa sitten. Tässä yksi tapaus, joka on saatu kuvattua videolle.

http://youtube.com/watch?v=V8s5yf_DuXg

Kuvaaja: Simon Anderson.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: UFO ja Helikopteri Kohtaavat

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ufomies sanoo:

    Video on hieman huonolaatuinen, mutta joka tapauksessa kopterin (näkyvä) väritys ja (oletettu) tunnuksettomuus suhteessa varustukseen vaikuttavat ”jokseenkin hämäriltä”.

    Onkohan Simon Anderson kuvaajan aito nimi/kuvaaja laisinkaan? Vähän epäilyttää, kun näyttää olevan kopterimiesten palkkalistoilla. Ja mikä on tämä nimi ”Santiago Yturria” tuossa Andersonin nimen jälkeen? Paikka vai henkilö?

    Ilman taustatietoja tästäkin on kyllä paha mennä mitään sanomaan suuntaan taikka toiseen.

    Tunnistamaton lentolaite ja sen ympärillä pyörivät tunnistettavat (viranomaisten) lentolaitteet voivat viitata ihan yhtä hyvin myös jonkin ihmisen valmistaman häkkyrän prototyyppiin/testilentoihin.

  • Wespa sanoo:

    Se on henkilön nimi. Kyseessä on siis Santiago Garza, joka on meksikolainen ufotutkija, joka on ilmeisesti tuonut tämän videon ilmi.

  • Ufomies sanoo:

    Tarkoitin tuota itse videolla esiintyvää nimeä, siinä alaosassa lukee filmin pyöriessä eri vaiheissa ”(C) 2003 -SIMON ANDERSON/SANTIAGO YTURRIA” valkoisella. Vai onko kyseessä kenties lempinimi tms. ?

  • Ufomies sanoo:

    Ahha, jopas selvisikin googlettamalla. 😉

    ”Santiago Yturria Garza has been a paranormal & UFO researcher since 1974, and co-founded the first UFO Research Group in Monterrey, Mexico in 1974…”

  • Kommentti sanoo:

    Mahdoton kyllä sanoa yhtään mitään. Ne pienet sittiäiset voivat olla aivan mitä vain. Voi olla, että on UFO – tai sitten ei.

  • julle sanoo:

    Vaikea kuvitella että helikoptereilla olisi jotain mahdollisuuksia pysyä ns. lentävienlautasten perässä. En tykkää yleistää, mutta oletetaan että kyseiset esineet omistavat jotain teknologiaa, joka mahdollistaa tälläisen liikuntatavan.
    Voisi päätellä, että kyseessä on jokin testi jota kopteri valvoo.

  • julle sanoo:

    Ei voi olla sattumaa että niin monessa tapauksessa on havaittu samankaltaisia, mustia helikoptereita. Pakko tässä olla jotain yhteistyötä meneillään.

  • harrijoensuu sanoo:

    AV-alan opiskelijana täytyy kommentoida, että 1/8 nopeuteen hidastettaessa kohteet liikkuisivat nykien. Varsinkin noin 5 min. kohdalla UFO liikkuu todella sulavasti poispäin kamerasta. Nykyään kun lapsetkin osaavat manipuloida videoita. Näitä on nähtykin, eikä tälläkään ole tippaakaan todistusarvoa.

  • Ack sanoo:

    Jullella on pointti. Julle kuten minäkin, ihmettelemme kuinka tämä helikopteri on salamana paikalla. Voisi kuvitella ettei näillä agenteilla kuitenkaan ole tukikohtia ihan joka neliökilometrillä.

    Voisiko olla, että kaikki tämä ilmiöiden lisääntyminen, arkistojen julkistaminen ja tiedemiesten varoitukset: ”älkää lähettäkö viestejä avaruuteen, kun ne tulee kimppuun” -jutut olla tarkkaan suunniteltu valmistelu WTC -toisintoon, jolla lopulta poikkeustilan avulla varastetaan yksilön vapaus? Maailmanlaajuinen diktatuuri, goddamnit!

    Jokainen ihminen joka ajattelee itse, tietää ettei tornitaloja tuhonnut alkaida. Tämä oli psykologinen hyökkäys ihmisten mielipidettä vastaan. Miksei vastaava voisi tapahtua isommassa mittakaavassa?

    Mistä tämä teknologia tulee? Josko se on kehitelty ihmiskunnalta piilossa tai sitten se tosiaan tulee ulkoa. Tämä tarkoittaisi yhteistyötä humiksien kanssa. Ehkä heillekin olisi hyötyä orjista. Ehkä tämä meidän varjohallitus ei näe muuta tietä kuin totella ja pelastaa itsensä. Johtajinaan perkeleet toisesta maailmasta. Invaasio sisältä päin.

    Takaisin maanpinnalle: Harri Joensuusta, Kyllä liikkuu kovin sulavasti. Tosin saattaahan kyseessä olla erikoiskamera (äijä on tutkija). Liikkuvat henkilön valjaatkin melko jouhevasti.

  • Wespa sanoo:

    ”AV-alan opiskelijana täytyy kommentoida, että 1/8 nopeuteen hidastettaessa kohteet liikkuisivat nykien.”

    Ei pidä paikkaansa. Johtuu ihan kameran ”kuvaustiheydestä”, eli kuinka monta kuvaa se ottaa per. sekunti. Mitä enemmän se ottaa kuvia/frameja, niin sitä sulavampi kuva on hidastettuna.

  • näytti heijastukselta

  • Kuhlfürst sanoo:

    miksi UFOt on aina samanlaisia rinkuloita? En kiellä tota UFOa mutta..

  • sdasda sanoo:

    ”Ei pidä paikkaansa. Johtuu ihan kameran “kuvaustiheydestä”, eli kuinka monta kuvaa se ottaa per. sekunti. Mitä enemmän se ottaa kuvia/frameja, niin sitä sulavampi kuva on hidastettuna.”

    Äh…luuletko, että eri kamerat sitten kuvaisivat eri nopeuksilla? Oletko koskaan kuullut standardeista PAL ja NTSC? Toki on olemassa erityiskameroita, jotka kuvaavat muillakin kuin vakio 24-25 fps nopeudella, mutta ei ole mitään syytä olettaa, etteikö tässä olisi käytetty ihan peruskameraa.

    Ja mielestäni on kyllä aivan turha video. Jokaista puskaa/heijastusta ollaan heti väittämässä ufoksi…pistää ihan vtuttamaan.

  • joku sanoo:

    Kyllä se pysyy Ufojen perässä, jos on transformeri

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto