ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Saturnuksen Kuussa Mahdollisesti Elämää

Enceladus

Kuvassa Saturnuksen kuu Enceladus.

NASA arvioi, että Saturnuksen Enceladus -nimisessä kuussa saattaa olla elämää. Arvio perustuu avaruusluotain Cassinin tietoihin siitä, että siellä saattaa olla sulaa vettä, sekä muita elämään edellytettäviä aineksia.

Maaliskuun alussa avaruusluotain tutki geysirmäisiä purkauksia ja havaitsi vesihöyryä, sekä orgaanisia yhdisteitä.

Enceladuksessa näyttäisi olevan elämän synnyn kolme perusoaa. Orgaanisia yhdisteitä, energiaa ja vettä, sanoi amerikkalainen yliopiston tutkija Larry Esposito.

Lähde: iltalehti.fi

Kiitokset vinkistä TheMagicianille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

26 kommenttia aiheeseen: Saturnuksen Kuussa Mahdollisesti Elämää

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • rezaR sanoo:

    Aika jännä juttu on tuo.

  • jayjay sanoo:

    tossa otsikossa pitäis varmaa lukee ”saturnuksen” eikä ”saturuksen”=)..mutta erittäin jännä juttu..tukeee kyllä vahvasti sitä teoriaa että muuallakin kuin täällä on elämää

  • Wespa sanoo:

    Hyvä kun huomasit. Korjattu…

  • julle sanoo:

    Ei muuta kuin jotain härveliä sinne, tutkimaan asiaa.

  • Gitarre sanoo:

    Toivon yli kaiken että minun elämäni aikana löydettäisiin joltain planeetalta älyllistä elämää….. tarkotan siis ihan ÄLYLLISTÄ eikä mitään matoja 😀 olivatpa ne sitten vihamielisiä tai kilttejä niin toivon sitä!

  • TimoA sanoo:

    ”Saturnuksen kuussa mahdollisesti elämää”
    Se, että jossakin on vettä on vielä valovuosien päässä elämästä. Elämää ei synny vedestä ja sähköpurkauksista kunhan vain odotetaan. Edellä mainitut päinvastoin hajoittavat pitkiä orgaanisia molekyylejä. Nykyään on mediassa vähän se asenne, että: Vettä? Jees!= Elämää! Jos esittää erilaisia näkökulmia niin on ilonpilaaja.. 🙂 Ei sikäli, kiinnostava uutinen. Kiitos.
    ”Enceladuksessa näyttäisi olevan elämän synnyn kolme perusoaa. Orgaanisia yhdisteitä, energiaa ja vettä,” sanoi amerikkalainen yliopiston tutkija Larry Esposito.
    Yksi tekijä Espositolta puuttuu: Geneettisen informaation lähde.

  • höh sanoo:

    On sekin aika hieno askella että vettä Edes löydetään.

  • Kerttu sanoo:

    Tämä uutinen osoittaa juuri sitä mitä mm. R-L Luukanen jo vuosia sitten kertoi, että jos tietoa Maan ulkopuolisesta elämästä annetaan, se annetaan viralliselta taholta tällä tavalla pikkuhiljaa eikä kertarysäyksellä tyyliin ”haloo me tunnetaan muuten henk.koht. pari humista!”. Ensin oli Marsissa jäätä ja nyt tämä sula vesi Saturnuksen kuussa. Muistakaa muuten sitten, että hologrammitekniikalla voi lavastaa humisten hyökkäyksen Maahan, mikä on tietysti p*skamaista disinformaatiota.

  • KP sanoo:

    Vihamielisiä matoja 😛 Noh, oikeasti, sehän olisi erinomaista jos löytäisivät oikeasti elämää jostain, enkä tarkoita minäkään et mitään mikroskooppisa otuksia, vaan…järkevämpää tassuttelijaa, tai mite ny sitte ikinä ne liikkuiskaan 😀

  • Wespa sanoo:

    Ehkä meidän pitäisi etsiä sitä elämää ekaksi vaikka toisilta astraalitasoilta, niin tulisimme huomaamaan, että elämää kuhisee joka puolella.

  • Pätsi sanoo:

    Hmmm.. ruvetkaapa miettimään että kaikki planetat on erin kokosia ja jos niissä ois elämää niin ne ois samallaisia kuin maa mutta erimitta kaavassa 😉 toivottavasti tajuttiin asian ydin 😀

  • Nipletius sanoo:

    Oishan se tosiaan siistiä jos sieltä jotain löytyis, vaikka niitä vihasia matoja:D

  • j0int sanoo:

    miksei se vesi ole muute jäässä?

  • Ufomies sanoo:

    Joillakin tähdestään kaukana olevilla taivaankappaleilla vesi voi olla sulana, johtuen planetoidin vulkaanisesta toiminnasta. Tätä hypoteesiahan sovellettiin jo Jupiterin kuuhun Europaan, sillä monissa mittauksissa on arveltu sen(kin) jääkuoren alla olevan sulaa, lämmintä vettä.

    (Tästä tulee niin mieleen taas Avaruusseikkailu 2010.) 😉

    Joissakin tiedepiireissäkin spekuloitiin mahdollisuudella paisuttaa Jupiter jotenkin kriittiseen massaan, ja saada se tätä kautta muuttumaan minitähdeksi. Näin sulatettaisiin sen jäiset kuut ja saataisiin jopa elinkelpoisia ympäristöjä aikaan. (Myös vesihöyry olisi suotavaa, koska sillä on oma merkityksensä planeetan kaasukehän syntymisessä.)

  • Toni sanoo:

    Excellent, ei muuta voi sanoa. Mitä mahdollisuuksia =D

  • nörääjä sanoo:

    vihaisia matoja? ei juma…

  • gh0stb0y sanoo:

    HAHHAHA! 😀

  • Ufomies sanoo:

    j0int, vulkaaninen toiminta lämmittää useita kaukana tähteä sijaitsevia planetoideja sisältäpäin siten, että jääkuoren alla voi olla hyvinkin sulaa (ja lämmintä) vettä. Näin uskotaan olevan myös Jupiterin Europa-kuun laita.

    (Alkuperäinen viesti jäi taas nykimään johonkin bittiavaruuteen?)

  • j0int sanoo:

    aina sitä oppii jtn uutta:D

  • aika jännä

  • Maria sanoo:

    Tässä ois aihe-ehdotus: Ilta-sanomissa on asiaa kuun hautapaikoista. Uusimmassa ilta-sanomissa sivulla 19. Taitaa netistäkin löytyä. Otsikkona Haluatko kuun taivaalta -hautapaikaksi?

  • Larty sanoo:

    ”Ehkä meidän pitäisi etsiä sitä elämää ekaksi vaikka toisilta astraalitasoilta, niin tulisimme huomaamaan, että elämää kuhisee joka puolella.”

    Tämä oli todennäköisesti vitsi, mutta mitä ihmeitä on astraalitasot? Mihin todisteisiin ja perusteisiin niiden olemassaolo perustuu? Millaista elämä olisi muilla tasoilla? Olisiko se elämää ylipäätään?

  • Wespa sanoo:

    Mihin perustuu se, että valonnopeutta ei voi ylittää? Se on teoria. Samoin nämä astraalitasot. Niitä en vain voi sinulle todistaa, sillä kyse on tällä hetkellä vielä teorioista. Fyysikot ym. viisaat ihmiset ovat teorioineet näistä toisista ulottuvuuksista, joita arvioidaan olevan ainakin yhdeksän ja joidenkin teorioiden mukaan loputtomasti. Näissä toisissa ulottuvuuksissa/astraalitasoissa sitten olisi mahdollisesti nämä kummitukset ym.

    Kannattaa googlettaa vaikka hakusanalla ”Michio Kaku”, niin löydät lisää tietoa näistä kiinnostavista teorioista…

    Tässä vielä pari linkkiä tähän fyysikkoon liittyen:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Michio_Kaku
    http://www.mkaku.org/

  • Haukka sanoo:

    Valonnopeus tarkoittaa itse asiassa kaiken sähkömagneettisen säteilyn nopeutta, valo on vain tietty aallonpituus sähkömagneettisen säteilyn spektrillä.

    ”Mihin perustuu se, että valonnopeutta ei voi ylittää?”

    Kaavan E=mc^2 mukaan voi laskea, että kun lähestytään valonnopeutta niin tarvitaan yhä enemmän ja enemmän energiaa kunnes valonnopeuden saavuttamiseen tarvitaan lähes loputtomasti energiaa (taitaa itse liikkuva massakin muuttua jo energiaksi tuossa vaiheessa).

    Siksi valonnopeutta on todella hankala ylittää. Universumin otaksutaan laajentuneen valoa nopeammin alkuräjähdyksen jälkeen, mikä selittyy erittäin äärimmäisillä olosuhteilla ja joidenkin fyysikoiden mukaan valonnopeus saattaa muutta universumin laajetessa.

    Niin ja eikö täälläkin ollut juttua, että valonnopeuden voi ylittää, silloin tosin valoa nopeampi hiukkanen ei voi kuljettaa mitään informaatiota ja kyseisen hiukkasen täytyy varmaankin olla täysin massaton.

  • rampe+viisas 7 luokkalaine sanoo:

    hei!! ku tulee maailman loppu niin ihmiset voidaan evakoida sinne!! koska siellä on vettä!!

  • janne sanoo:

    hei eiks maapalolta evakoida ihmiset marsiin

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto