ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

NASAn kohupaljastus vuoti nettiin

NASA pitää tiedoitustilaisuuden livenä tänään torstaina klo. 21:00 Suomen aikaa. Aikaisempien tietojen mukaan julkistus liittyy löydökseen joka käsittelee maapallon ulkopuolista elämää.

Nyt Brittilehti The Sun väittää tietävänsä tarkemmin mitä paljastus tulee käsittelemään.

The Sun kertoo tiedemiesten löytäneen mikrobeja myrkyllisestä arsenikkijärvestä, jossa elämän ei uskottu aikaisemmin olevan ollenkaan mahdollista. Tämä tarkottaisi sitä, että elämää voisi selviytyä (tai jopa syntyä?) hyvin rankoissakin olosuhteissa ja tämä nostaisi taas mahdollisuusprosentteja jopa meidän aurinkokuntamme sisäiselle elämälle. Tutkijoiden mukaan löytö tuo uusia todisteita siitä, että maapallon ulkopuolista elämää voi tosiaan esiintyä omassa aurinkokunnassamme.

Nasa vetää löydöksestä johtopäätöksen, että myös maapallolla on ”toisenlaista elämää”, josta ei ole aiemmin tiedetty.

Tämä on mieletöntä. Jos nämä eliöt pystyvät käyttämään arsenikkia energianlähteenään, todistaa se, että muunlaisetkin elämänmuodot ovat mahdollisia, kertoo astrobiologi Lewis Dartnell löydöksistä.

The Sunin mukaan löydön teki geobiologi Felisa Wolfe-Simon kaksi vuotta sitten tutkiessaan Yosemiten kansallispuistossa Kaliforniassa sijaitsevaa arsenikkipitoista järveä.

Onko tämä tieto oikea ja tuleeko NASA käsittelemään kaksi vuotta sitten tapahtuneen löydöksen tarkempia tietoja? Sen näkee tänään klo. 21:00 Suomen aikaa.

NASA TV:hen pääset tästä

Lue myös Helsingin Sanomien ja Iltalehden juttu aiheesta.

Lähde: TheSun

Kiitos kaikille asiasta vinkittäneille. 🙂

[ad#tra-2]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

35 kommenttia aiheeseen: NASAn kohupaljastus vuoti nettiin

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wompatti sanoo:

    En odota mitään ihmeellistä NASALTA.

    Jos tämä myrkkyjärvestä elämää löytö on ainut, johon nasa pystyy. En yhtään ihmettele, kun he ovat niin innoissaan siitä. Hehe. ”saimme jotain aikaiseksi, wuhuu!” =)

    Toivottavasti olisi jotain kunnon materiaalia, koska…

    Tälläiseen saavutukseen pystyy kuka tahansa, eikä tämä ollut yhtään mullistavaa niille joilla on internet käytössä.

    ps. odottelen peukut pystyssä jotain suurta edelleen… EDELLEEN. huohh!

  • jatu sanoo:

    En usko tuon olevan oikea uutinen, tuskin tällä voluumilla 2 vuotta vanhaa uutista kerrotaisiin. Muistakseni tätä on joskus käsitelty 4D tai JIM:D dokumenteissa.

  • Entity sanoo:

    Wompatti, NASA on – edesmenneen Neuvostoliiton avaruusohjelman lisäksi – ainut taho joka kehitti aikanaan avaruusteknologiaa. Edelleen heidän saavutuksensa teknologian kehittämisen, aurinkokunnan ja avaruuden tutkimisen saralla ylittämättömät. NASAn suunnalta tuskin saa vahvistusta toiveikkaille NewAge-uskomuksille, mutta kyllä se on kuitenkin tutkimusjärjestö, joka tekee ihmeellisiä asioita.

    Tämä saattaa tulla järkytyksenä, mutta internetissä ei ole kaikkea maailman tietoa ja osa nettiin laitetusta tiedosta on jopa väärää tai puutteellista.

  • Naakki sanoo:

    @Entity

    Paperilla NASA, käytännössä kuitenkin Saksa 😉 Jenkkien ensimmäiset raketit sai alkunsa siitä, kun ne toivat toisen maailmansodan jälkeen saksalaisia guruja rapakon taakse kumoten ko. tiedemiehiä vastaan kaikki syytteet. Eli olivat jenkeille varsin arvokkaita kavereita. V2-”raketistahan” se rakettien ja koko avaruusteknologian kehittäminen lähti.

    Mutta tällä asialla ja tuolla mistä puhuit on valtaisa merkitys NASAn ja ylipäätään jenkkien paljastuksiin Maan ulkopuolisen elämän suhteen. Ei sieltä ole mitään oikeaa alien-uutista tulossa niin kauan kun jenkkilässä koetaan pimittäminen eduksi. Kaikki tietää, että jenkit on omasta mielestään luomakunnan kruunuja ja sitä statusta pyritään pitämään yllä millä tahansa keinoin.

    Jos sieltä joku ufo pamahtaa tantereelle ja siitä saadaan jotain teknologiaan liittyvää etua irti (niin kuin aikoinaan saksalaisia tiedemiehiä sinne roudatessaan), niin totta pirussa siitä otetaan kaikki hyöty ja pimitetään asiaa niin kauan kuin mahdollista. Oli niitä ufoja täällä päin tai ei, niistä ei taatusti hiiskuta ja kaikki raportit ufoista käännetään johonkin muuhun suuntaan. Ja onhan se tehokasta, kun ihmisiä on helppo pitää hulluina ja valtio, armeija, NASA ja kumppanit ovat uskottavampia. Eiköhän sitä samaa pimittämistä tapahdu muidenkin valtioiden toimesta joko oman edun tai mahdollisen globaalin sekoamisen vuoksi.

    Että bakteerit jossain Titanissa on parasta mitä NASA tulee julkaisemaan vaikka tietoa olisi enemmänkin. The Sun -lehteen en taas luota yhtään, että katsotaan nyt mitä sieltä oikeasti tulee. Mutta tuskin paljon tuota Sunin spekulaatiota kummempaa on tulossa kuitenkaan.

  • Nuhanenä sanoo:

    ” Oli niitä ufoja täällä päin tai ei, niistä ei taatusti hiiskuta ja kaikki raportit ufoista käännetään johonkin muuhun suuntaan.”

    No tuskinpa tälläinen tieto pysyisi kauan salassa. Voisi olettaa että ufojen tekniikkan parissa tutkivia tekniikoita sun muita projektissa olevia tutkijoita tarvittaisiin tuhansia ja näin ollen sen pitäisi olla todennäköisesti valtiollista toimintaa, joka lisäisi myös työntekijöiden määrää. Jopa presidenttien seksisuhteetkin tulee ennemmin tai myöhemmin julki, vaikka voisi olettaa että tälläistä tietoa pimitettäisiin hengen uhalla. Salaliitot esim. USAn Roswelista sun muista ufo hutuista voi saman tien heittää törkykoppaan, sillä salassapito ei voisi olla mahdollista isossa projektissa. Tälläiset projektit luultavasi imisi valtiolta lähes yhtä paljon rahaa kuin jonkun mars-projektin tukeminen, mikä näkyisi aika selvänä piikkinä valtion budjeteissa. Tälläisen budejetti huijaus taasen vaatisi vielä enemmän porukkaa pitää salassa asia.

  • Naakki sanoo:

    @Nuhanenä

    Ei kai se takaisinmallinnus välttämättä hankalaa tai edes kovin kallista ole, jos nyt sellaisesta olisi ylipäätään kyse. UFO-tapauksissa itselleni suurinta kummastusta herättää niiden putoaminen. Tuntuu melko oudolta, että jostain kaukaa tullaan tänne ja pudotaan maahan. Luulisi, että sillä tekniikalla osattaisiin pysytellä ilmassa. Se on tietysti eri asia jos kyseessä on vain joku lähetetty laite jonka tarkoitus on nimenomaan pudota. Mutta tällaisten laitteiden takaisinmallinnuksen hyödyllisyys voi olla kyseenalaista.

    Presidentin seksiskandaalit on myöskin vähän eri asia 🙂 Hankala siinä on presidentin kenenkään henkeä uhkailla, toisin kun näissä tutkimusprojekteissa joissa olisi takana luultavasti koko hallitus. Ja lisäksi jonkun yksittäisen paparazzin valokuvaa presidentin suhteesta on huomattavasti helpompi uskoa, kuin saman henkilön ufo-valokuvaa, joka tuomitaan samantien väärennökseksi.

  • jatu sanoo:

    Onhan sekin mahdollista, että aiottua tiedotetta ei jostain syystä tullakkaan ilmoittamaan. Annetaan tilalle tälläinen pari vuotta vanha uutinen.

    En hitto soikoon jaksa uskoa, että kaikki valtakunnaliset uutiskanavat on hälytetty lähettämään suorana jokun vanhan tiedon?

  • KeyWay sanoo:
  • jeppaje sanoo:

    Eiköhän tämä kaikki ole vain avain siihen, että Nasa saa taas jälleen kerran yhden uuden ”Lisärahoitushakemuksen” läpi. Jotain pitää aina paljastaa, että saadaan lisää rahaa moottoriin 😉

  • kuka tahansa sanoo:

    Wompatti sanoi ”Tälläiseen saavutukseen pystyy kuka tahansa”

    Herää siis kysymys miksi wompatti ei ole tehnyt tuota löytöä jo vuosia sitten?
    Aina riittää porukkaa selittämään miten ”kuka tahansa” voi tehdä jonkun löydön, mutta itse ei saada aikaiseksi mitään muuta kuin valitusta. 😀

  • jatu sanoo:

    Tämä on vähän kun joulupukkia odottelisi. Toivottavasti ei ole yhtä iso pettymys kuin aattona jos pukki meneekin vaan naapuriin? 6 tunnin päästä ollaan viisaampia, tai tyhmempiä?

  • Wompatti sanoo:

    @ Entity

    Kyllä minä tiedän NASAN historian ja tiedän myös, etteivät monet heidän ”saavutuksistaan” olleet peräisin heiltä. Vaan perintöä saksan V2-rakettiteknologiasta. Joka tuotiin Project Paper Clipillä Jenkkeihin. Nasa on muutenkin saanut apua ties mistä…

    Nasan kaikki huippuasiantuntijat ovat todennäköisesti siirtyneet yksityisille järjestöille, koska mitään kunnon läpimurtoa ei ole saavutettu 50 vuoteen.

    ps. Nasa on pelkkä hollywoodstudio ihmisille. Tuoda jotain toivoa ihmisille ja lupailla ties mitä kaikkea. Samalla kun muualla puuhaillaan salaa ties mitä.

    pss. En odota mitään Nasalta. Eivät ne ole maapallon kärkijoukkoja näissä asioissa.

  • KeyWay sanoo:

    @Wompatti

    Mielipiteensä kaikilla.

    Vai onko tuo jostakin lähteestä? Linkkiä vaan kehiin sitten.

  • Dr.Z sanoo:

    No nyt ei taideta mitään alieni-tason paljastuksia taideta kuitenkaan saada. Nasa löysi maapallolta elämää, hieno saavutus:D

  • Naakki sanoo:

    Ainut varma asia on se, että NASA ei tule ilmoittamaan mistään alieneista niin kauan kun siitä voi olla jenkeille jotain haittaa – oli se sitten teknologiaan tai mahdolliseen massahysteriaan liittyen. Ihan sama onko NASA oikeasti älyllistä elämää jossain havainnut, sellasia uutisia ei ole tulossa vielä piiiiitkiin aikoihin.

  • jatu sanoo:

    tunti ja vartti 🙂

  • KeyWay sanoo:

    5min!!!

  • Nuhanenä sanoo:

    MINÄ TIESIN! Ei siis mitään uutta ja merkittävää mielestäni. Median luomaa hypetystä ja laskelmoitu NASA:n markkinointitemppu. Todella ala-arvoista!

  • Ramalgaami sanoo:

    no olipa taas.. löytivät elämää maapallolta.. =)

  • KeyWay sanoo:

    Olihan se arvattavissa..

  • Jani sanoo:

    Tämähän todisti nyt ilmeisesti vaan sen asian että, maan ulkopuolinen elämä on mahdollista.
    P is limited.. luki video streamissä ja kone jäätyi.

  • ettoneee sanoo:

    Holy SHIT!!! Kattokaapa NASAN: lähetystä, elämää kyllä maapallolla, mutta missä muodossa! Tämä on kyllä vuosisadan löydös. Huh huh! Tää kyllä löi ällikällä mitä odotin, paljon suurempi juttu kuin jokin bakteeri venuksessa!

  • ettoneee sanoo:

    Tämä tarkoittaa sitä, että EVOLUUTIOTEORIA MENEE OSITTAIN UUSIKSI! Eikö tämä ole muka iso uutinen?

  • Mathias sanoo:

    Nasa vahvistaa: Toisenlainen elämänmuoto löytyi!!!

    ”Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa on paljastanut virallisesti löydön uudenlaisesta elämänmuodosta. Amerikkalaisen arseenipitoisen järven pohjasta löytyneen pieneliön kemia poikkeaa kaikista maapallolla tunnetuista eliöistä. ”-mtv3

    eli biologian kirjat uusiksi!!!

  • Masterpiece sanoo:

    Ajattelin jo että vihdoinkin ne paljastaa, että avaruusolennot on käyneet maassa

  • CropCircle sanoo:

    Heh heh heh! Toiset venas jotain E.T.tä mutta saikin ”bakteerin”, joka elää arsenista. ”Keep on looking to skyes!” 😉
    ps. Hieno löytö ja evoluutiotoria ja biologian kirjat meni nyt kyllä uusiksi 😀

  • jatu sanoo:

    Olihan se pikku pikku E.T 🙂 Odotahhan vaan kun sen isoveli tulee tänne!!!

  • kabanossi sanoo:

    ei kiinnosta bakteerit järvessä, vaan ufot taivallaa ja lasermiekat. prkl.

  • jatu sanoo:

    Näin se vaan on. Olen samaa mieltä Kabanossin kanssa.
    Answer no bullshit

  • Naamari sanoo:

    Itse veikkailin uutisen koskevan jotain tyyliin: yhteyttäminen miinusasteisessa metaanissa on onnistunut. Noh, uusi elämänmuoto myrkkyjärvessä. Antaisin itselleni arvauksesta 8+

    Hommahan osittain julkaistiin jo aikaisemmin vihjaamalla, että elämän etsiminen avaruudesta kokee muutoksen. Tämä löytöhän tarkoittaa sitä, että niiden mahdollisten sivilisaatioidenkin löytyminen moninkertaisui kertaheitolla.

    Jatkossa avaruusteleskoopit voidaan suunnata periaatteessa minne tahansa, koska elämää voi olla joka puolella. Todennäköisyyden mahdollisuus elämän löytymiseen kasvoi rytinällä ja Draken-kaavaan saa laittaa heti pari nollaa lisää.

  • CropCircle sanoo:

    jatu: Enpä taida elää niin kauaa, että näkisin sen isoveljeä, siskoja, isää, äitiä, enoa saatika, että tuosta bakteerista kehittyy jotakin ajattelevaa otusta. 😀 Kattele sä poju/tyttö vaan sillä aikaa taivaalle ja odottele sitä suurta ihmettä.
    ps. Varo vaan ettei niska tuu kipeäksi ja kaularankaan vääristymää. 😉

  • Soulreaper sanoo:

    ”Tämä tarkoittaa sitä, että EVOLUUTIOTEORIA MENEE OSITTAIN UUSIKSI!”

    Miksi menisi? Tämähän ainoastaan tukee evoluutio käsitettä ja osoittaa kuinka elämä voi sopeutua mitä äärimmäisimpiin olosuhteisiin.

  • Entity sanoo:

    Salaliittoteorioihin on hyvin vaikea uskoa, koska en vain jaksa millään uskoa tahoon, joka pystyisi millään pitämään kurissa kaikki tietovuodot ja saisi ihmiset toteuttamaan tahtoaan vuosikymmeniä ilman kyseenalaistamista. Puhumattakaan siitä kuinka paljon ihmisiä tarvittaisiin toteuttamaan tiedeprojekteja ja salailuoperaatioita. Joku tuntee aina jonkun, joka tuntee jonkun ja kun aikaa kuluu tarpeeksi, niin tietoa on maailmalla niin paljon että totuus asiasta kuin asiasta tulee ilmi.

    NASA ei varmaankaan julkista tietoa avaruusolioiden vierailusta maapallolla, koska sillä tuskin sellaista on. Asioilla kun on tapana vuotaa julkisuuteen. Nykypäivänä varsinkin on hyvin vaikea salailla asioita. Tiedonvälityksestä on tullut niin helppoa, että kuka tahansa voi raportoida havaintonsa ympäri maailman lähes reaaliajassa.

  • jatu sanoo:

    CropCircle: Jep samaa pelkään etten tule näkemään mitään erikoista elin aikana. silti jaksan uskoa ja toivoa.
    Joka ilta kun olen koiran kanssa pihalla, niin katselen samalla taivaalle. Maaseudun etu, että yleensäkin näkee tähtitaivaaan.

    PS. jatu= poju ja 46v

  • kabanossi sanoo:
Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto