FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Helikopteri jahtasi Ufoa Kentuckyssä vuonna 1993

Poliisivoimien pilotti Kenny Graham sekä hänen apulentäjänsä Kenny Downs partioivat vuonna 1993 Kentucyn kaupunkia helikopterilla. Heidän tehtävänään oli havaita epäilyttävää toimintaa kaupungissa.

Lento oli rutiininomainen ja mitään kummallisuuksia ei näkynyt, kunnes yhtäkkiä Downs havaitsi torniksi arvioimansa kohteen ja ihmetteli mistä se siihen yhtäkkiä ilmestyi. Downs kertoi äkkiä havainnostaan Grahamille ja he ryhtyivät tutkimaan kohdetta tarkemmin helikopterin valokeilalla. Miehet huomasivat, että se ei ollutkaan torni vaan Ufo. Yhtäkkiä Ufo nousi nopeasti yläilmoihin ja tästä alkoi kohteen jahtaaminen johon osallistui myös maassa oleva poliisi poliisiautollaan.

Jahdin päätteeksi kohde pysähtyi, ampui muutaman valopallon ja vähän ajan päästä katosi näkyvistä kuin tuhka tuuleen.

Katso lyhyt dokumentti tapauksesta.

http://www.youtube.com/watch?v=w9JRzJV7aYM

Tykkäys ja jakotoiminnot:

27 kommenttia aiheeseen: Helikopteri jahtasi Ufoa Kentuckyssä vuonna 1993

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • hopeanuoli sanoo:

  nyt kun löysin minun vanhan suntuubin sivun ylläpidon salasanan, kirjoitan sielläkin, mutta en niin paljon siellä kirjoita. jos haluatte seurata paikkaa niin osoite on: http://www.toki.suntuubi.com. käykää sielläkin!

 • Hullunen sanoo:

  okei viimeistään kun alko ampuu valopalloja niin alko naurattaa, kyllä jenkit on vaa niin tyhmiä.

 • hopeanuoli sanoo:

  no onhan tämä naurettava juttu..

 • jatu sanoo:

  Aika hyvä havainto, varsinkin kun se tulee normaalia varmemmalta taholta. Ihmeen kauan pysynyttuokin salassa? Miksiköhän? Onko siinä jokin lakijuttu vai onko kaverit vaihtanut työpaikkaa tjms?

 • hopeanuoli sanoo:

  ENPÄ TIEDÄ.. oho caps clock oli päällä.

 • Belgor sanoo:

  Noi valopallothan ovat varsin yleisiä ufo havainnossa ennen kuin kiihdyttävät pois paikalta, joten ne vois liittyä niiden kiihdytykseen.
  Tuossa tapauksessa ufo vaan ei tiputtanu niitä maahan kute yleensä koska kopteri oli paikalla…saattoi eli roiskasta ne tarkoituksella hämätäkseen kopterikuskia.

  Pitää ottaa huomioon että jos ufo on oikea niin melkoisen varmasti myös ohjaajalla tai drone ohjelmoijalla on loogisia ajatuksia hämäykseenkin ja valmiit protokollatkin tilanteisiin 😉

  Kyl ne tietää et alas meikäläiset haluaa pamauttaa niiden alukset. Samalla lailla mekin varmasti joudumme varautumaan eksoplaneetoilla omilla aluksillamme tulevaisuudes toimimaan aivan kuten tälläkin planeetalla teemme rajan yli mentäes omalle rodullemme, saati unohtamatta muita eliöitä 😉

  Ironiaa skeptikoille: Mä en usko edes ihmisen olemassa oloon 100%..kuka voisi toisinkaa todistaa ku en usko ihmisiin. 😀

 • Nexeon sanoo:

  Jospa nuo valopallot joita tuo ampui oli varoituslaukaksia? Voin helposti kuvitella meidän ihmisten tekevän samaa vastaavanlaisessa tilanteessa…

 • hopeanuoli sanoo:

  mutta ampuisiko ufo sellaisia?

 • Nexeon sanoo:

  Miksi ei ampuisi? Kokee itsensä uhatuksi, mutta ei halua vahingoittaa planeetan asukkeja jotta välttyisi ristiriidoilta ja väärinkäsityksiltä…

  Miettikääs nyt – jos tuo ufotarina pitää paikkansa ja tämä lyhytdokumentti, joka on pistetty kasaan silminnäkijöiden lausuntojen perusteella on sanatarkalleen täsmällinen – asettakaapa itsenne tuon UFO:n asemaan:

  Olet vierailija vieraalla planeetalla (tekemässä tiedä sitten mitä) ja sinut huomataan ja haluat vain hoitaa tehtäväsi loppuun rauhassa ilman konfliktia. Sinua ei kuitenkaan jätetä rauhaan joten päätät kokeilla pelästyttää paikallisen ”tunkeilijan” pois ampumalla (jotain) varoituksena tarkoituksellisesti ohi (sama kuin koittaisi pelotella petoeläintä pois tiehensä heittämällä tätä kohti esim. kivillä). Toistat toimenpiteen, mutta tuloksetta ja ainoa jäljellä oleva vaihtoehto on paeta paikalta ja nopeasti. Näin vältyt aiheuttamasta vahinkoa kenellekään…

  Voi olla vähän kaukaa haettu, mutta ei suinkaan pois suljettava vaihtoehto…kunnes toisin todistetaan tai joku keksii jotain järkevämpää (pitäen mielessä mikäli tämä tarina on totta).

 • Nexeon sanoo:

  ja taas mun viestiä ei näy…Wespaa! 😀 ei jaksaisi kirjoitella uusiks…

 • jatu sanoo:

  Katsoin parikertaa uudestaan, aika totuuden mukainen dokkari.
  Ehkä pojat tuli kaapista kun pääsivät eläkkeelle? Siinä voi olla syy, miksi piti odottaa 20 vuotta.

 • Kaaosjumala sanoo:

  Miksi ufo ei ampuisi varoituslaukauksia? Jos ET:t koki olon uhatuksi ja halusi viestitellä että ”menkää nyt p****le kauemmaksi siitä säätämästä”

 • Wespa sanoo:

  Nexeon palautin kommenttisi roskakorista. Jostain syystä oli mennyt taas spämmeihin ilman sen kummempaa syytä, kirosanoja en viestistäsi ainakaan löytänyt, mutta siellä kommenttisi nyt taas näkyy. 🙂

 • isojalka sanoo:

  ”Aika hyvä havainto, varsinkin kun se tulee normaalia varmemmalta taholta”

  Mutta kuitenkin poliisitkin voivat keksiä huijauksen saadakseen julkisuutta. Kuten voimme huomata vuoden 2008 isojalka huijauksesta. Kyseisen huijauksen tehneet olivat myös poliiseja.

 • jatu sanoo:

  Isojalka: Olet täysin oikeassa.

 • hopeanuoli sanoo:

  ai jaaha että sillä tavalla.. toki ufo voi ampua jotain valohommia..

 • JP sanoo:

  Just eli ampuivat ainoastaan varoitukseksi – ei vahingoittamismielessä.
  Monessa tapauksessa ufojen läheisyys on vaikuttanut ja sammuttanut autojen moottoreita että sähkölaitteita. Tässä tapauksessa kyseinen vaikutus olisi ollut piloteille kohtalokas.

 • sanoo:

  luultavasti kun jos ufoja on ollut ne on vaurioittanut sähkölaitteita ja nyt ne hämää ampumalla sitä energiaa alienit on vaan haaksirikkoutunut ja kerää energiaa

 • Nexeon sanoo:

  Wespa, kiitos viestin palauttamisesta. Jostain syystä tuota on sattunut viime aikoina turhan usein 😀

 • jatu sanoo:

  Mahtoikohan kavereilla suoli tyhjentyä kerralla lentohaalareihin, kun ufo alkoi paukuttamaan palloja suoraan kohti?

 • ARI MATTI TERÄVÄINEN sanoo:

  Epäilyttävää on: Ufoaiheet on tehty tieteiselokuvan tavoin joka ei vakuuta ketään tavallista ihmistä uskomaan tätä totena !?!
  Tapahtuma muistutaa elokuvaa : Jonka alussa poliisi joutuu tutkimaan jotakin rutiini juttua kohtaa ilmiön joka on aloitus elokuvalle tai sille telvisio sarjalle perustuu tähän elokuvaan?

 • Tare sanoo:

  No millä tavoin jokin tapaus pitäisi kuvata.
  On totta että nämä kuvaukset muistuttavat elokuvaa, koska ne on tehty juuri näin, elävöittämään tapausta.Ei siinä mitään ihmeellistä ole. Poliisit nyt liikkuvat yöllä normaali ihmistä
  useimmin partiomassa. Joutuvat tekemään raportin poikkeavista tapauksista. Kaikki eivät tule julkisiksi.Socorron ufotapaus
  on ehkä kuuluisin poliisin raportoima.
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Socorron_ufotapaus

 • Nexeon sanoo:

  Niin, elokuvista ja sarjoista puheenollen:

  Varmasti joku on tällaiseenkin aiheeseen törmännyt, että jotkut elokuvat/sarjat perustuisivat tapahtumiin, jotka ovat joskus tapahtuneet, mutta eivät ole ollut julkisesti tiedossa tai sitten tulevat tapahtumaan lähitulevaisuudessa. (Esim. elokuva nimeltä ”Knowing”)

  Jonkun mielestä tämä seuraava voi olla todella kaukaa haettua ja erittäin epäuskottava teoria…mutta ehkä juuri tämän takia asioita tuodaan esille, koska kukaan ei kuitenkaan uskoisi (mikäli teoria on paikkansa pitävä):

  Illuminati on varmasti kaikille tuttu? Yksi maailman johtavista eliiteistä. Sekin on varmasti monelle selvää, että salaisten asioitten salaisena pitämiseen ehkä yksi parhaimmista keinoista on laittaa asiat esille, julkisesti kaikkien nähtäväksi sillä tavoin, että kukaan ei edes kiinnitä erityistä huomiota niihin. Sitten joku kysyy, että ”mitäs järkeä siinä on? Eikö joku kuitenkin huomaisi ja levittäisi tietonsa muille, jotka eivät tätä vielä huomanneet? Salaisuushan paljastuisi jossain vaiheessa kuitenkin”. Tässähän on paljonkin järkeä. Kuka tahtoisi uskoa jos itse tulisin väittämään, että…

  Minä: ”tuossa mainoskyltissä näkyy tuossa taustalla itse mainoksen huomipisteen ulkopuolella tuollainen matkustajalentokone, joka törmää World Trade Centerin näköiseen torniin”

  Heebo: ”mitäs sitten? kaikkihan tietää, että lentokone osui World Trade Centeriin 10v sitten.”

  Minä: ”niin niin, mutta kun tuo mainoskyltti on 11 vuotta vanha! Tiesiköhän joku, että näin tuilsi käymään ja yritti tuolla kyltillä varoittaa ihmisiä tai jotain??”

  Heebo: ”ööh, no nyt kyllä puhut höpöjä, oot katsonut ihan liikaa elokuvia. Kuinka ihmeessä joku olisi voinut ennustaa yksityiskohtaisesti tulevaisuuta?”

  Tällaisia tapauksiahan on nähty useita, ei pelkästään elokuvista tai televisiosta vaan ihan kaikkialta. Moni väittää, että osaa keskittyä useampaan kuin yhteen asiaan kerralla. Tämähän ei pidä alkuunkaan paikkansa sillä 99% ihmisistä kykenee keskittymään vain yhteen asiaan kerralla (Kannattaa katsoa dokumentti jossa tätä testattiin monin eri keinoin, joka lopulta todisti, että meidän kyky huomata asioita meidän ympärillä on todella heikko, keskitymme usein ns. olennaiseen samalla kun lukuisat asiat jäävät joka sekunti huomioimatta”. Tätä tietoa hyväksikäyttäen voidaan tuolla maailmassa ihan kaikkien nähtävillä tehdä asioita, kuljettaa asioita ilman, että kukaan oikeastaan edes kiinnittää minkäänlaista huomiota. Se 1% joka kiinnittäisikin huomiota, kuka nyt heitä uskoisi? Eikö niin? Nehän leimataan heti vainoharhaisiksi joilla on vilkas mielikuvitus 😀

  Pitää varmaan pikkuhiljaa rekisteröotyä tuonne foorumille kun nää jutut tuppaa venymään välillä turhankin pitkiksi. Tästäkin aiheesta voisi jauhata vielä vaikka kuinka paljon…

 • Nexeon sanoo:

  Tuo ”Socorron” tapaus on siitä mielenkiintoinen ja huvittava, että mun on ihan pakko sanoa tämä 😀

  Jos tietäisit jotain, mitä kukaan muu ei tiedä ja joku näistä ”muista” jotenkin saisikin tämän tietoonsa, lähtisitkö kieltämään asian? Tekisitkö kaikkesi jottei tieto leviäisi ja kaikki saisi kuulla totuuden? Mä en ainakaan tekis asian eteen oikeastaan mitään ja tässä syy:

  Kun tarpeeksi hyvin tietää ja tuntee ihmiset, heidän käyttäytymisen, ajattelutavat ym. ei edellämainitussa tapauksessa tarvitse tehdä asian eteen juuri mitään. Kuten Socorron tapauksestakin kävi ilmi, eihän kukaan uskonut vaikka kyseessä oli uskottava henkilö vaan tilalle alettiin keksimään lukuisia muita vaihtoehtoja ja selityksiä tapaukselle. Eli ihmiset itse tekevät kaiken työn jottei sinun itse tarvitse peitellä asiaa kummemmin. Lopulta aihe kuopataan ihmisten omasta toimesta ja se lopulta jääkin muinaiseksi myytiksi. Kun ihminen ei usko toista ihmistä ja kolmas ihminen taas näitä edellisiä ihmisiä, syntyy sellainen soppa ettei kukaan enää tiedä mihin uskoa…kuka tahtoisi salailla asioita, kun ei kukaan kuitenkaan usko? 😀

 • Ogeli sanoo:

  Hollywood todellakin on leffoihin jo ikuisuuksien ajan asettanut tipoittain tietoa, joka on osittain totta mutta suuri osa myös liioittelua ja huijausta. Ja valitettavasti pelkään, että suuri osa noista leffoista on myös tavalla tai toisella tehty negatiivisen eliitin vaikutuksen alla. Ei tietenkään kaikkia kuitenkaan. Osittain kai ihmisiä on valmisteltu johonkin, mutta ehkä toisaalta joissakin elokuvissa on myös heijastunut kollektiivinen tietoisuus?

  Nexeon, mitä tarkoitit sillä, että elokuva Knowing sijoittuu lähitulevaisuuteen? Tarkoitatko niitä lukuja, auringonpurkauksia vai mitä? Oli muuten todella mainio leffa, vaikka siinäkin kuten monessa muussa Hollywood-leffassa on fear mongeringia eli turhaa pelottelua ja huijausta. Kuten myös elokuvassa 2012, jossa pyritään pelottelemaan katsojia osittain myös huumorin avulla. Ensi vuosi kun ei ole maaimanloppu, vaikka erilaisia todella vakavia luonnonmullistuksia saattaakin tapahtua.

 • dieta sanoo:

  Tsaudi64 : Airbus A 330:n jäänteita on Senegalin hallituksen ilmoituksen mukaan löytynyt rannikon ulkopuolelta. Jos kyseessä ei ole virallinen uutisankka niin putoamispaikka on selviämässä. Mutta miksi lentoyhtiön tiedottaja antoi ajallisesti vääriä tietoja koneen kontakteista lennonjohtojen kanssa, vaikka yhteydenootot oli jo rekisteröity uutistoimistojen kautta maailmalle.Kone oli tutkasta katoamisen jälkeen viisi tuntia ilmassa. Ei edes Kanarian tai Kap Verden tutkat ole ilmoittaneet konehavainnoista. Saati muut. Brasilialaisen lentäjän ilmoittamat palavien liekkien paikat meressä Brasilian rannikon lähistöllä jäävät uutisankaksi. Antoiko lentäjä tietoisesti pyynnöstä harhaanjohtavaa tietoa kohun vaimentamiseksi.USA:n satelliittijärjestelmään turvautuminen on luonnollista näin vaikeassa paikassa. Sieltä jos mistä varmistustietoja saadaan esiin. Tutkien katvealueiden ei pitäisi olla näin suuria. Lentoreittien seuranta yhteentörmäyksien välttämiseksi noudattaa selviä sääntöjä ja tutkahavaintoja kuvaruudulla. Aina jostakin tutkapisteestä. Muuten yhteentörmäyksiä sattuu.Että hätälähetin tuhoutuu onnettomuuden yhteydessä on tuiki harvinaista. Samoin tämä sähkölaitteiden oikosulku. Moni asia viittaa siihen, ettei kyseessä ole terroriteko. Joku iso mysteeri sai aikaan sen, ettei kone näkynyt viimeisen viiden tunnin aikana tutkassa vaikka olisi pitänyt, koska radioyhteys toimi 4.5 tunnin lähdön jälkeen. Mutta toimiko senjälkeen ja mitä tapahtui tuossa tuntemattomassa tilassa lennettäessä. Sitten tuli tämä oikosulusta kertova automaattiviesti mutta ei muuta. Eli kaikki sähkölaitteet oli lyöty pois pelistä. Ei ihme jos tavallinen radioyhteys oli myös katkennut.Konetta voidaan tuoda alas käsiohjauksella mutta käykö sekään jos sähköjä ei ole jäljellä? Vaikuttaa siltä että onnettomuustutkijoilla on tavallista vaikeampi sähköinen pähkinä purtavana. Ehkä jopa sähkömagneettinen epätavallinen ilmiö. Miten on lentoturvallisuuden laita ylipäänsä, kun tällaista tapahtuu?

 • Nexeon sanoo:

  Elokuvassa ”Knowing” oli kohtaus, jossa Nicolas Cage katsoo televisiosta uutisia joissa kerrotaan öljynporauslautan räjähdyksestä Meksikonlahdessa. Tuo kyseinen lautta syttyi oikeasti tuleen vuonna 2010 Huhtikuussa ja uutisissa näytetty videokuva muistutti hyvin lähelle elokuvassa näytettyä videokuvaa. Eikä siinä kaikki, samassa kohtauksessa on myös kello joka näyttäisi enteilevän jotain liittyen Japaniin (joka jo tapahtui).

  Tässä ensin hieman yleisesti molemmista tapauksista (Oljynporauslatta ja Japani tapahtumat):

  http://www.youtube.com/watch?v=hmgeA3dr2uY

  Ja tässä hieman tarkemmin selitettynä mihin asioihin katsojan kuuluisi kiinnittää huomiota:

  http://www.youtube.com/watch?v=8cipo0wzA80

  Voihan kyseessä olla myös sattuma…mut sitten taas, kuinka monta sattumaa pitää tapahtua ennen kuin ihmiset oikeasti alkaisivat uskoa johonkin, joka ennen kuulosti täysin järjettömältä ja mahdottomalta?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *