ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kuinka CGI-UFO-video tehtiin

Erikoistehosteet ovat tänä päivänä jo niin aidon näköisiä, että taiteilijat voivat luoda kokonaisia elokuvia pelkkiä tietokoneita hyväksi käyttäen. Näin teki myös Aristomenis ”Meni” Tsirbas, joka loi tyhjästä uskottavan, 39 sekuntisen ufo-pätkän. Videossa autoilija spottaa ufon Kalifornian taivaalla.

YouTuben käyttäjät huomasivat kuitenkin nopeasti haukankatseillaan, että video on feikki. Niinhän asian laita olikin, ja itse asiassa mikään videolla ei ole aitoa vaan kaikki on puhdasta CGI-tekniikkaa. Ei autoilijaa, ei autoa, tietä eikä maisemaa

Tein videon, koska halusin osoittaa että CGI-materiaalin saa todella aidon näköiseksi. Kaikki olettivat auton sekä taustan olevan aitoja, ja UFOja feikeiksi – varsinkin isoa emäalusta lopussa, Tsirbas kertoi.

Allaolevasta videosta selviää kuinka pätkä tehtiin:

Lähde: mashable.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

21 kommenttia aiheeseen: Kuinka CGI-UFO-video tehtiin

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Nexeon sanoo:

    Joskus kun näin tän videon, ajattelin ”jos tää on feikki, niin sen täytyy olla paras feikki jonka oon ikinä nähnyt”. En videota sen kummemmin sittemmin analysoinut, totesin vain itsekseni, että ”hyvän näköinen pätkä”, ja sitähän se on 😀

  • theWonderer sanoo:

    Nykyään ei voi enää luottaa mihinkään ufo-kuviin tai videoihin. Väärentäminen on niin helppoa ja erottaminen aidosta on niin vaikeaa. Tämän vuoksi ainoat ufokuvat mitä pidän minkään arvoisina, on otettu ennen 2000-lukua.

  • Ogeli sanoo:

    Jep jep, harmi vaan että tuon takia mihinkään materiaaliin on vaikea luottaa nykyään. Parasta on 80 -ja luvulla kuvatut ufomateriaalit, jotka eivät varmasti ole animaatioita (toki silti osa voi olla feikkejä). Esim tämä:
    http://www.youtube.com/watch?v=6M6vP8-SbU0

    Tiedän kyllä, että tuota väitetään feikiksi, koska muka videon tekijä tunnusti videon feikiksi. Todellisuudessa häntä painostettiin valehtelemaan tai hänet maksettiin vaikenemaan sillä muuten hänelle olisi käynyt huonosti kuten niille, jotka tutkivat liikaa asioita.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Omasta mielestäni ainakin n 95-98 prossaa kaikista UFO-materiaaleista on valetta. Pääasia, että monet ihmiset tietää kumminki monet asiat todeksi, kun ovat itse nähneet ja kokeneet, vaikka monet eivät uskoiskaa heitä.

  • Ogeli sanoo:

    Mutta sitten mielenkiintoisia ovat ne 1-2 % materiaalista, jotka luultavasti eivät ole feikkejä.

    Valtavirran media ei puhu ufoista juuri yhtään koska:

    A) Tabu ja mielletään liian uskomattomaksi.
    B) Salailu ja pidetään ihmiset pelokkaina kuluttajina.
    C) Aito tietämättömyys.

    Paavikin erosi juuri joidenkin syiden takia. Onko ufosalailun loppu lähellä? Paljastusta tuskin tulee koskaan virallisilta tahoilta, mutta jonkinlainen mullistus on edessä mikä muuttaa loputtomasti ihmisten tietoisuutta. Olemme jo tarpeeksi köntystelleet tässä pimeässä kuopassa. Ihminen on vaan kiinnostunut oman itsensä vaurastuttamisesta sotimisen kautta kun vaihtoehtona olisi ulkoisen ja oman sisäisen avaruuden tutkiminen joka tekisi meistä entistä viisaampia ja ystävällisempiä toisiamme kohtaan, kun ymmärtäisimme että emme ole kovinkaan erilaisia toisistamme roduista tai ideologioista huolimatta. Dogmaattiset uskonnot ovat jo liian kauan hallineet ihmisiä pelolla ja tiedon pimittämisellä.

    Tiesittekö muuten, että vielä 1500-luvun Raamatuissa Jumala ei puhunut itsestään ”minä” muodossa vaan ”me”? Siellä lukee, että meissä on itsessämme jumalan voima sisällä.

    Jumalan pojat, langenneet enkelit, nephilim. Maan siementäjät = avaruusoliot. Mielestäni luomisteoria ei ole mitenkään ristiriidassa evoluution suhteen. Älykäs suunnittelu on todellista, mutta evoluution ja manipulaation kautta se on tapahtunut. Yleinen olettamus on se, että kaikki on vain järjettömän ihmeellistä sattumaa, vaikka todellisuudessa yhtään mikään ei sattumaa vaan kaikki on tarkalleen luotua.

    Myytit ja legendat ovat ainakin osaksi totuutta. Eivät ne ole tyhjästä tai mielikuvituksesta syntyneet. Ehkä se viisasten kivi vielä löytyy, mutta toivon vaan ettei se kivi ole iso murikka joka pamauttaa meidät pois tältä pallolta.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ogeli

    Jep. Mm tälleen:

    Genesis 1:26:

    ”Then God said, ”Let us make man in our image, in our likeness”.

  • Jaa´`a says: sanoo:

    Oma mahdollinen ufokuva tai video, en missään nimessä laittaisi sitä levitykseen tai millekkään ufojärjestölle. Syy että se teilattaisiin välittömästi. Oma kokemus riittää. Ja sitä paitsi, nykyisin on liikaa negatiivista tunnetta. Miksi pahoittaa omaa mieltä joutavilla kommenteilla feikeistä ym. vastaavista.

  • WeAreNotAlone sanoo:
  • Thene sanoo:

    Omasta mielestä tämä on yksi vakuuttavimmista UFO-videoista koskaan.

    http://www.youtube.com/watch?v=XlkV1ybBnHI

    Sama dokumentti tuli muutama vuosi sitten YLE:ltä suomeksi.

  • Ogeli sanoo:

    Eräs mielenkiintoinen todistajanlausunto:
    http://www.youtube.com/watch?v=akuopXFjWws&feature=youtu.be

    Lausuntoja löytyy ufoista vaikka kuinka paljon aina presidenttitasolle asti. Mietin, että mitä se vaatii, että ihmiset tajuaisivat että täällä maan päällä (ja sisällä) on paljon enemmän trafiikkia kuin osaamme kuvitellakaan!

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Ufo

  • Nexeon sanoo:

    Ihminen on vaan kiinnostunut oman itsensä vaurastuttamisesta sotimisen kautta kun vaihtoehtona olisi ulkoisen ja oman sisäisen avaruuden tutkiminen joka tekisi meistä entistä viisaampia ja ystävällisempiä toisiamme kohtaan, kun ymmärtäisimme että emme ole kovinkaan erilaisia toisistamme roduista tai ideologioista huolimatta. Dogmaattiset uskonnot ovat jo liian kauan hallineet ihmisiä pelolla ja tiedon pimittämisellä.

    Mun mielestä jokainen ihminen on pohjimmiltaan hyvä ja ystävällinen olento. Ihmisten erilainen ympäristö, kasvatus ja kokemukset tekevät meistä erilaisia. Mukaan kun sekoitetaan uskomukset/uskonnot, myytit, historia (jopa vääristetty sellainen) jne. niin saadaan sellainen soppa aikaiseksi, että ihmiset eivät varmastikaan helpolla näe muuta kuin oman itsensä tässä elämässä, jonka seurauksena ajatellaan vain omaa napaansa ja muilla ihmisillä ei ole mitään merkitystä. Tunnetaan itsemme yksilöiksi — mikä muuten ei pidä paikkansa. Kaikki on yhteydessä kaikkeen, jopa me ihmiset vaikka usein luulemmekin olevamme niin paljon kaikkea ylempänä että huhheijaa. Onneksi nämä eivät ole pelkästään mun sanoja vaan näille väittämille löytyy ihan faktojakin. Ensin tajuttiin, että kasvithan kommunkoivat (sellaisilla aaltopituuksilla, joita ihminen ei kuule). Sitten testien myötä löydettiin yhteys kasvien ja eläinten välillä (kasvissa ns. ”tunne reaktio” kun jokin eläinkunnan otus kärsii/kituu vaikkapa läheisessä huoneessa) ja paljon muuta! Kyllä etsivä löytää ja ketä kiinnostaa niin varmasti löytää tällaista tietoa, jota muuten valtavirran mediassa vähemmän näkee.

  • Ogeli sanoo:

    Minäkin haluan uskoa ihmisistä parasta. Eivät ”pahat” ihmiset eivät loppujen lopuksi ole pahoja, he ovat vaan eksyneitä valosta ja he ovat valinneet vaikean polun kokea elämän illuusion jumalasta erillisenä olentoja. On valon puolen kulkijoita ja sitten on varjopuolen kulkijoita. Sielu on kaunis luojasta peräisin oleva valo, mutta jossain vaiheessa polkuaan se saattaa kerätä paljon karmaa ja negatiivisuutta itseensä. Suurin osa tyhmyydestä liittyy tietämättömyyteen ja sielun tasoon.

    Tällä hetkellä planeetalla on vaan epätasapainotila, joka on vallnniut jo liian pitkään. Vanhan ajan viimeiset päivät ovat kuitenkin käsillä ja ihmisille tullaan tarjoamaan totuutta, kenties enemmän kuin he sitä kestävätkään. Uusi aika on alkamassa. 🙂

  • Ogeli sanoo:
  • Entity sanoo:

    1980-luvulla osattiin väärentää jo videoita ja valokuvia on osattu väärentää niin kauan kun on ollut valokuvia. Suurin osa ”todisteista” ei kestä lähempää tarkastelua. Tarinat kohtaamisista haiskahtavat kansantarinoilta, eikä niillä ole mitään sellaista todistuarvoa että niiden perusteella voisi kukaan mihinkään suurisuuntaisiin toimenpiteisiin alkaa.

    Avaruuden muukalaisia ei olla havaittu, 98% todisteita on väärennöksiä, mutta on se hyvä että on valaistuneita jotka tietävät miten asiat oikeasti ovat. Tämä on uskonnon logiikkaa, eikä pelkkä usko riitä todisteeksi mistään tai ohjeeksi minkään tekemiseen.

    Aina kun joku tunnustaa tehneensä vakuuttavan väärennöksen, johon ihmiset ovat rakastuneet, koska se vahvistaa heidän maailmankuvaansa, väärennös jää elämään. Torinon käärinliina ajoitettiin 1500-luvulla tehdyksi, mutta ihmiset rukoilevat sitä edelleen, koska heidän uskonsa sivuuttaa tuollaisen pikkuseikan. Eihän ufo-todisteitakaan kukaan ole koskaan väärentänyt, men in black kävi tyhjentämässä muistin ja hallitus uhkasi syöttää salaliiton paljastajan reptiliaaneille.

    Sitä sirius-dokumenttia odotan mielenkiinnolla. Mutta pelkään että tälläkin kertaa käy niin, että dokumenttia ei koskaan voidakaan julkaista ilmoitettuna päivämääränä, vaan jokin pikkuseikka vaatii vielä hiomista ja asiaa tukevan valaistuneen yleisön avokätisiä lahjoituksia. Nämä ennustukseni ovat osuneet tähän mennessä oikeaan aika hyvällä prosentilla, mutta jos se ketään lohduttaa, olen ollut joka kerta siitä pahoillani.
    Hyvä puoli asiassa on, että kun Hollywood-kuvaston maailmanmullistukset tuottavat tarpeeksi monta pettymystä, alkaa pikkuhiljaa huomata todelliset ihmeet ympärillään.

  • theWonderer sanoo:

    ”Hyvä puoli asiassa on, että kun Hollywood-kuvaston maailmanmullistukset tuottavat tarpeeksi monta pettymystä, alkaa pikkuhiljaa huomata todelliset ihmeet ympärillään.”

    Juurikin noin. Ihmiset on opetettu odottamaan jotain Jeesuksen toista tulemista, räjähtävää alienihyökkäystä tai NWO-totalitarismin syntymistä tai sitten jotain maailman mullistavan tiedon löytymistä mikä aiheuttasi spontaaneja vallankumouksia ympäri maailmaa. Kertoo vähän siitä että kuinka kaukana todellisuudesta monet elää länsimaissa. Käy kyllä vähän sääliksi porukkaa joiden elämän keskipisteessä on jonkun disclosuren tai NWO:n odottelu. Usein ihailen luonnonkansojen elämäntapaa joka on paikallista ja päivittäistä.

  • Wespa sanoo:

    Kiitos Mazahito artikkelista. 🙂
    Nykyaikana on kohtuullisen helppoa feikata erilaisia videoita, silti harjaantunut silmä on aika hyvä bongaamaan cgi -animaatiot aitojen joukosta. On hyvä, että toit feikkiasian taas keskustelupöydälle ja artikkelin video toimii hyvänä esimerkkinä.

  • Nexeon sanoo:

    Jep jep, Sirius-dokkaria odotellessa 🙂

  • Tommy Laine. sanoo:

    Voi j****auta kun ärsyttää noi feikki tyypit sitten todella paljon! Onko vähän tekemisen puutetta kun tarvii tommoisia vale videoita tehdä! Tommoisille pitäisi laatia todella iso sakko tommoisista yrityksistä, niin eiköhän loppuisi videoitten yms.teko!

  • Tommy Laine. sanoo:

    Wespa:Voisiko tämä paranormaali blogi lopettaa kaikkien feikki juttujen välittämisen niin ainakin omalla osaa protestoitaisi kaikkia tommoisia videoita yms.materiaalia….Olisikohan mahdollista Wespa….????Kiitos jo etukäteen sinulle!!!!P.s:Muuten tämä paranormaali blogi on todella loistava asia kaikin tavoin!!!!Kiitos siitä Wespalle!!!!!

  • Buahahah sanoo:

    Buahahahahaaaaaa voi luoja Juhan Af Graan sano radio Rockin Jussi Heikelää Pääesikunnan mieheks ja puhu alien kieltä liver käver sover ever ei vittu kuolen nauruun ahahahahahahaaa

  • Ogeli sanoo:

    Mitäs mieltä olette tästä ufosta?
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ug8DhTNJJ-A

    Itse veikkaisin sen olevan jotain armeijan salaista teknologiaa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto