ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

1952 vuoden Ufotapaus on ristiriidassa Valkoisen talon antaman tiedotteen kanssa

Jonkin aikaa sitten Valkoinen talo tiedotti, että sillä ei ole mitään todisteita ufojen tai avaruusolentojen olemassaolosta tai vierailusta. 1952 vuoden ufotapaus on kuitenkin ristiriidassa tuon tiedotteen kanssa. Kyseisenä vuotena tutkassa havaittiin liikkuvia kohteita Valkoisen talon yläpuolella. Kohteita lähtivät tutkimaan ilmavoimien hävittäjät, mitään ei kuitenkaan löydetty.

Lisää tapauksesta kerrotaan alla olevalla videolla.

http://www.youtube.com/watch?v=FfdgEMWoOQg

Tykkäys ja jakotoiminnot:

23 kommenttia aiheeseen: 1952 vuoden Ufotapaus on ristiriidassa Valkoisen talon antaman tiedotteen kanssa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jatu sanoo:

    Ihan normi settiä USA:lta. Valtio mihin vähiten uskon, tai ainakin sieltä alemmasta päästä.

  • Nova sanoo:

    Kuten sanottu juurikin tälläisten kaltaisia on useampiakin taitaa ollla joukossa muutama kansallisten lentopilottien keskusteluita lentävistä objekteista, niin ikään vähintään muutamia erittäin varteenotettavia löytyy myös armeija tason keskusteluista ja lukuisat muut ovat varmasti erittäin salaista tietoa.

    mutta se mitä ajan takaa on ettänäitä havaintoja todellakin on satoja hyvin varteenotettavia ja todellakin ristiriidassa ( miksipäs ei, tottakai ne ovat sillä totuus on aina ristiriidassa valheen kanssa…

    sitäpaitsi taitaa olla niin että usa:lla on vain parempi hyöty/ haitta suhde jos se kykenee tinttaamaan ulkopuolisille ettei ole koskaan mitään nähnytkään, ja kansainvälinen media ja kulttuuri hoitavat taatusti lopun ettei asiaa voida pohtia tarpeeksi vakavasti päästäksene asialliseen keskusteluun eri syistä

  • Nova sanoo:

    eikä sekään joskus ja jouluna” kun viimein todisteen on jokaisen silmiin osuneet ole usa:lta vaikeata tuoda julki pitkään jatkuvaa peittelyä, tai H-hetkelläkin totuutta voidaan muuntaa ja kertoa vain välttämätön ”emme ole salanneet mitään itsehän mekin vasta todisteet saimme käsiimme”.

  • aavekuiskaaja sanoo:

    ei ole kiinnostava juttu minusta 🙁

  • Nexeon sanoo:

    USA: Liittovaltio jolla vähiten uskottavuutta ja jolla eniten salaisuuksia maailmalla. Mun osalta USA on menettänyt uskottavuutensa jo vuosia sitten.

  • Nova sanoo:

    minusta juuri nämä ovat yski tärkeimmistä ufo todisteista, varteen otettavilta tahoilta tulleita kertomuksia tutkassa liikkuvista objekteista hullua nopeutta tekien vielä nopeita suunnan muutoksia,
    ja tämänkaltaista joten kyllä nämä minusta tukekat myöskin muita todisteita väittäessään massan summaa todisteeksi.

  • Deepthroat sanoo:

    Miten epämääräinen havainto tunnistamattomasta lentävästä objektista josta ei saatu mitään todisteita on ristiriidassa sen kanssa että Yhdysvaltain liittovaltion hallituksella ei ole todisteita maan ulkopuolisesta (älykkäästä) elämästä?

  • Nova sanoo:

    josta ei saatu mitään todisteita_

    eipä pidä paikkaansa ja näitä on useampi joten ohjataan keskustelu taas raiteilleen.

  • ARI MATTI TERÄVÄINEN sanoo:

    INTIAANIEN PERIMÄTIETO KERTOO 0N 13 MAANKALTAISTA PLANEETTAA. JA NIILLÄ ON IHMISELÄMÄ MAAPALLO ON 13 PLANEETTA: KEHITYS ON MUITA JÄLJESSÄ VUOSITUHANSIA INTIAANIT KERTOVAT IHMISEN TULLEEN SIELTÄ JOSTAKIN TÄNNE AIKOJEN SAATOSSA ON NÄIN TAPAHTUNUTKIN ?!

    :::::::::::::: VOI OLLA EI EDES PRESITENTTI TIEDÄ ?! :::::::::::

    NIIN SALAISTA TIETOA : SITÄ EI EDES KERROTA PRESITENTILLE : JOKA ON” MUSTA TAI VÄRILLINEN ” POLIITTINEN KYSYMYS MIKSI ON NIIN …

  • ARI MATTI TERÄVÄINEN sanoo:

    UFOT JA SE ILMIÖ ON RISTIRIIDASSA : SEN POLIITTISEN IDEOLOGISEN AJATTELUN KANSSA JOLLA YHDYSVALLAT PITÄÄ YLLÄ JÄRJESTYSTÄ JA ON OLEVINAAN MAHTIVALTIO ?!

    Poliittinen ja Valtapsykologinen motiivi salta vääristää asioita ja johtaa kansoja harhaan.Yhdysvallat ja Venäjä sekä Kiina on ne joita tämä koskettaa? Ne ei halua sitä mielikuvaa : Ne ei valvo koko planeettaa ne tulee ja menee miten lystää. Meistä riippumatta huolimatta me emme niitä pysty kontrolloimaan tai valvomaan ilmatilaa tai avaruutta ….

  • ARI MATTI TERÄVÄINEN sanoo:

    Asevoimat tai tutkat ei niitä voi valvoa : Miten ne tulee ja on läsnä täällä tekee mitä heille sopii olla tai olla olematta !?!

    Tämä toiminta : Ei ole Yhdysvaltojen valvonnassa ne ei meitä ole totelleet säännöt on muuttuneet sitä ei voi tiedottaa Ihmisille!

    Me emme ole tilanteen herroja : Syyt on valtapoliittisia ne ei ole ilmiöstä johtuvia johtuu meistä ihmisistämiten ne sen täällä olemme sen pähkäilleet ?

  • pikkuporsas sanoo:

    ookko sie sama teräväinen joka on suomen puolustusvoimien sotilaan käsikirjassa. Juu tnää tulee taas JimD: Muinaiset avaruusoliot.

  • k sanoo:

    Artikkeli on ristiriidassa itsensä kanssa.

  • aavekuiskaaja sanoo:

    niin on.. hehhee..

  • Nova sanoo:

    teille samaa tjeh

  • pikkuporsas sanoo:

    mitähän puunukkeja ne oli jotka sai halkaistua ja toinen samanlainen löyty sisältä jne…???

  • pikkuporsas sanoo:

    maatuska se olikin…

  • Reiska sanoo:

    ”Jonkin aikaa sitten Valkoinen talo tiedotti, että sillä ei ole mitään todisteita ufojen tai avaruusolentojen olemassaolosta tai vierailusta.”

    Missäs vaiheessa Yhdysvallat on kieltänyt todisteet tunnistamattomien lentävien objektien olemassaolosta? Muistaakseni he väittivät ainoastaan, ettei heillä ollut mitään todisteita elämästä maapallon ulkopuolella. Tutkassa havaitut liikkuvat kohteet eivät ole minkäänlainen todiste elämästä maapallon ulkopuolella, joten mitään ristiriitaa ei ole. Jotain logiikkaa siihen uutisointiin, kiitos.

  • Kimi sanoo:

    Nyt Wespe vai wespa vai mikälie. Ryhtiä näihin uutisiin ja ufohavantoihin. Ihan silkkaa kakkaa jatkuvasti

  • jatu sanoo:

    Kyllä tämä(kin) on juuri sitä, minkä vuoksi me täällä lueskellaan ja kommentoidaan. ihan aiheellinen ja asiallinen jaettavaksi.

  • Nova sanoo:

    sitäpaitsi aihepiiri jo itsessään tekee siitä huomioitavan kiinnostavan, jos vielä tunkeutuu syvemmälle aiheeseen löytää itsensä hyvinkin mielenkiintoisien kysymysten ääreltä hetken pohdittua valkenee taas uutta.

  • Eric sanoo:

    ”Deepthroat:
    marraskuu 15, 2011 16:12

    Miten epämääräinen havainto tunnistamattomasta lentävästä objektista josta ei saatu mitään todisteita on ristiriidassa sen kanssa että Yhdysvaltain liittovaltion hallituksella ei ole todisteita maan ulkopuolisesta (älykkäästä) elämästä?”

    Pohdin aivan samaa. Tämä tosin kertoo loistavasti sen, että paranormaalilaisille todisteeksi kelpaa myös sellainen joka.. hm, ei ole todiste.

  • Akvinolainen sanoo:

    Samainen valkoisen talon tiedottaja tiedotti 2002 Sadam Husseinilla olevan kemiallisia aseita ja mahdollisesti ydinaseitakin. Myöhemmin nähtiin että puhuivat palturia. Uskottavuus tässäkin asiassa ei ehkä kovin hyvä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto