FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Nassim Haramein esittelee muutamia outoja artifakteja

Fyysikko Nassim Haramein esittelee alla olevalla videolla outoja muinaisesineitä, joissa kuvataan mm. avaruusmatkustusta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

36 kommenttia aiheeseen: Nassim Haramein esittelee muutamia outoja artifakteja

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Kekedeemus sanoo:

  Lukekaa kirja Erich von Däniken – Vieraita avaruudesta!

 • jatu sanoo:

  Luettu on, mutta tuosta videosta. En pitänyt ääniä päällä, joten en tiedä kuinka vanhoista esineistä oli kyse? Joka tapauksessa tuskin kukaan voi väittää etteikö nuo esittäisi jotain meille vierasta sivilisaatiota?

 • Höpönpöpö sanoo:

  jatu: ”Joka tapauksessa tuskin kukaan voi väittää etteikö nuo esittäisi jotain meille vierasta sivilisaatiota?”

  Uskoisin noin 99,9 prosenttia oikeista arkeologeista ja muinaisten kulttuurien tutkijoista väittävän noiden esittävän jotain aivan muuta kuin uhvojuttuja. Paitsi nuo jälkimmäiset raapustukset näyttivät kyllä näin maallikonkin silmään niin tökeröltä huijaukselta, että epäilen yhdenkään vakavasti otettavan asiantuntijan juuri kiinnittävän huomiota herra Harameinin teorioihin.

 • jep sanoo:

  ”Joka tapauksessa tuskin kukaan voi väittää etteikö nuo esittäisi jotain meille vierasta sivilisaatiota?”

  haha jatu taas fiksuna

 • jatu sanoo:

  No en minä fiksu yrittänyt olla, mutta on ihan totta, enää ei tiedä mikä on totta ja mikä on huijausta?

  Kuitenkin varmoja asioita on niin paljon, että kallistus sen puoleen, että kyllä täällä on käyty ja käydään edelleen.

 • zzeb sanoo:

  Koko tapahtuman mielenkiintoisuus ja jännite lässähtää muutaman englantia osaamattoman takia. Saksa on kuulijoiden korvissa pelkkä komentokieli tiettyjen historian tapahtumien johdosta, joten esitys saa helposti koomisia lisäpiirteitä. Ainakin nettilevitykseen olisi toivonut samaa tilaisuutta jossain englanninkielisessä maassa.

 • Nova sanoo:

  jatu:
  et edes tiedä varmoista asioista tutkittaessa ufo todisteiden aitoutta, sillä olet jo sokeutunut mahdollisesti tietotulvasta eikä aivot osaa eritellä varteen otettavia totuuksia

 • Mika sanoo:

  Johan oli satuja. Tein haun kaverin nimellä ja mies on kyllä aivan pihalla fysiikasta.

 • pikkuporsas sanoo:

  vois nyt harry potterin viimesen osan katsoa joo

 • Juhis sanoo:

  Tällä kaverilla on kieltämättä aika hurjia teorioita ja niiden tukemiseksi kyllä tarvittais vähän vankempia faktoja. Silti täytyy sanoa että ihan mielenkiintoisia seikkoja ottaa esille monista asioista ja toisaalta nykyfysiikkakin varmasti kaipaa uusia näkökulmia. Siis ei pelkästään asioita vanhojen jo havaittujen asioiden tukemiseksi, vaan juurikin jotain out of box. Fysiikassakin on tietääkseni aika paljon asioita joista kenelläkään ei ole mitään tietoa, nytkin fysiikan nobel meni joillekin tutkijoille jotka pystyi havaitsemaan että maailmankaikkeus laajenee mutta ei ole tietääkseni mitään selkeää käsitystä siitä mikä sen aiheuttaa. Tässä yksi hieman erilainen Nassimin video mikä antaa mielestäni hienon kuvan missä me liikutaan avaruudessa http://www.youtube.com/watch?v=-NH5yK3ZN54

 • Wespa sanoo:

  Muinaisesineet ovat mielestäni aina mielenkiintoisia ja niitä voidaan tutkia sekä käydä läpi monilla eri tavoilla. Muinaisten kansojen kertomukset taivaalta tulleista kansoista ja opettajista on monesti leimattu myyteiksi ja symboolisiksi kertomuksi, mutta mitä jos ne ovatkin todellisia tapahtumia?

  Mielestäni Nassimin torus -teoriat antavat hyvän selityksen sille miksi avaruus laajenee tai miksi koemme, että se laajenee. Kyseistä aihetta käsitellään mm. Thrive -dokumentissa. Itse pidän Nassimia yksistä nykyajan fysiikan edelläkävijöistä, mielestäni hänen havaintonsa sekä laskelmansa todistavat monia mielenkiintoisia asioita todellisuudestamme.

 • jatu sanoo:

  JIM D Muinaiset avaruusoliot on hyvä sarja, siinä näytetään ja kerrotaan asioita mitkä voi vaikka itse käydä toteamassa todeksi.

  Sarjassa kerrotaan niin uskomattomia asioita, ettei kaikki voi mitenkään olla ihmisen tekemiä. Kannattaa katsoa jos asia kiinnostaa.

  On niin helppoa kieltää kaikki mikä on itselle vierasta, turvallisempaa on pysyä omassa yksiössä, turvassa maailman pahalta.

 • Höpönpöpö sanoo:

  On myös helppo havaita mikä on puppua jos omaa normiyleissivistyksen ja hitusen kokemuspohjaista tietoa.

 • Juhis sanoo:

  Toivottavasti Mikalla on jotain muutakin takana kuin lukion pitkäfysiikka, kun uskaltaa sanoa että Nassim olisi ihan pihalla fysiikasta. Toki en itsekkään mikään fyysikko ole mutta totuus on se että entinen fyysikoiden maailmankuva on ns. kutistunut rajusti kun todettiin pimeän aineen ja pimeän energian olemassa olo. Siis Käytännössä 95% universumista hävisi kokonaan fyysikoiden näköpiiristä tämän johdosta. On esimerkiksi pystytty alustavasti laskemaan että 72,1% maailmankaikkeudesta on pimeää energiaa, muuta tietoa asiasta ei ole, kuin se että se on olemassa. Pimeäksi aineeksi on ehdotettu esim. neutrooneja ja wimp-hiukkasia. Täytyy sanoa että en yhtään ihmettelisi jos Nassimin teoriat pitäisi monelta osin paikkaansa. Omasta mielestäni tämä henkilö ei ole todellakaan mikään satusetä, kannattaa tutustua eri videoihin mitä youtubesta löytyy. Nyt ollaan joka tapauksessa melkoisessa tienhaarassa siinä mistä meidän maaimankaikkeus oikeasti koostuu ja jotain uutta Einsteinia maailma kaipaisi kovasti mutta ei tietysti ketään profeettaa johon pitäisi Jumalan tyylisesti uskoa 🙂

 • Juhis sanoo:

  Mikä on kaikkein helpointa niin on sanoa että kaikki on puppua ja perustella sitä normiyleissivistyllä ja kokemuksella 😀 Mielestäni historiasta löytyy monia todella vaikeasti selitettäviä asioita, joita ei kykene kuin spekuloimaan ja siksi villejä teorioita nousee ilmaan helposti. En väitä että Nassim olisi oikeassa teoriassaan liittyen juuri tähän kyseiseen videoon. Onhan se myönnettävä että nuo jutut kuulostaa tietysti maallikon korvaan aika scifiltä mutta se on varmaa että on vielä paljon asioita joita ei tiedetä historiasta ja varmasti ennen pitkään jotkin scifiltä vaikuttavat asiat saattaa käydä todeksi.

 • jatu sanoo:

  Jep. on tosiaan kohtuu helppoa vain sanoa, että ”puppua”.
  Mikäli uskot niin olet sivistymätön ja kokematon.
  Osa ainakin totta, minulla ei ole oma kohtaisia kokemuksia ufoista, valitettavsati. Silti uskon niihin kun luen historiaa. Vai miten on siirrelty äärettömän painavia kiviä ilman pyöriä?
  Miten on kivet louhittu kun rautaa ei vielä tunnettu, saatikaan timanttia?
  Kiviä mitä ei vieläkään saada siirreltyä nykyisellä siirtokalustolla?

 • Nimanuma sanoo:

  Conference fail. Miten tätä voi kukaan ottaa tosissaan? Mä ainakin nauroin vaan tuolle sähläykselle, enkä pystyny keskittymään itse ”asiaan”. Jos on kerran valelääkäreitä niin tässä nähdään hyvä esimerkki valefyysikosta.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  mitä paranormaalia saati outoa tai kiinnostavaa tässä jutussa on?

 • Höpönpöpö sanoo:

  jatu: ”Jep. on tosiaan kohtuu helppoa vain sanoa, että “puppua”. Mikäli uskot niin olet sivistymätön ja kokematon.”

  Siis olet sitä mieltä, että kohtuullisen yleissivistyksen ja monipuolisen kokemuksen omaava henkilö ei voisi havaita herra Haramainin esitelmää silkaksi pupuksi? Sulla on oikeus mielipiteeseesi, vaikken tällä sivistyksellä ja kokemuksella kykenekään moista päättelyä ymmärtämään… 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Yrittäkää muistaa, että History Channel -tyyppiset tiedeohjelmat ovat lähinnä viihdettä, jonka pääasiallinen kohderyhmä on television katselua harrastava jenkkijuntti…

 • jatu sanoo:

  Höpönpöpö:

  En tarkoittanut tätä tapausta, vaan laajemmin. Niinkuin alussa sanoin, en pitänyt ääniä päällä kun katsoin tuon videon.

  On hyvä kun lukee kirjoja ja sivistää itseään, mutta pitää muistaa, että nekin kirjoitukset on jonkun ajatuksia, kaikkia ei kannata omaksua. Omat ajatukset ja mielipiteet on kuitenkin se, mitä sisällään tuntee ja tietää.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Totta mooses, mutta ihan kaikkea ei tarvitse alusta asti pähkäillä, eikä sitäpyörää tarvi keksiä aina uudelleen kuin kipuaa itseään ahkerampien olkapäille tähyilemään.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  tässä ei oo mitään kiinnostavaa..

 • jatu sanoo:

  Onhan tämä aiheena ja mahdollisuutena aika mielenkiintoinen.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Muuten kyl, mutku tämä on aiheena ja mahdollisuutena melko lailla todisteltu pupuksi jo joskus ennen interwebziä. 😉

  En nyt jaksa linkkejä etsiskellä, mutta eiköhän niitä kukin löydä itsekin jos aihe ja mahdollisuus kiinnostaa sen verran, että jaksaa asiaa selvitellä. Niihin omiin ajatuksiin ja pohdintoihin kun kannattaa uppoutua vasta kun kummankin osapuolen (foliopipojen ja tieteellisen tutkimuksen) kortit on katsottu. Hauska ja mielenkiintoinen ajatusleikki, muttei älyllisesti lopulta kovinkaan rehellinen.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  ei tässä oo mitään paranormaalia, kiinnostavaa tai outoa!

 • jatu sanoo:

  En ota kantaa sen enempää tähän tapaukseen, koska en sitä sen enempää tunne, mutta vastaavia löytyy vaikka miten paljon.

  On niin helppoa sanoa ettei mikään vieras ja outo ole totta.
  Sama kuin tänä päivänä näyttäisi Mersun esitettä skeptikolle, joka sanoo heti ettei se ole mersu, mistäs siinä sitten keskustelisi?

 • jatu sanoo:

  aavekuiskaaja:
  Totta, tässä ei olekkaan mitään paranormaalia, vaan kysymys onkin ihmisen historiasta.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  mut tuo video on niin pitkä en jaksa kattoo.. oon baarissa ei voi kattoo..

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, jahka oot ottanut aiheesta selvää niin hämmästyt… Todellisuus kun joskus on jopa taruja ihmeellisempää. 😉

 • aavekuiskaaja sanoo:

  en kerkee katto oon baarissa eiks mee pikkuhiljaa jakeluun?

 • jatu sanoo:

  Aavekuskaaja:
  Vai Baarissa olet? Ehditkö muuten katsomaan tuon videon?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kommenttini oli tarkoitettu jatulle, aavekuiskaaja, ja lopeta nyt jo hyvä ihminen tuo aivojesi liuottaminen…

 • jatu sanoo:

  Roger that.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  ehdin, paitsi silloin kun olen koirani kanssa lenkillä tai pelaan wormsia tai olen baarissa..

 • Juhis sanoo:

  Jos tuon Nassimin teoriat kiinnostaa niin kannattaa katsoa vaikka tämä video http://www.youtube.com/watch?v=J-l2lRqZqhs . Nuo asiat menee vaan varmasti yli käsityksen niille jotka ei ole pahemmin kouluja käynyt…eivätkä seuraa aktiivisesti tieteen kehitystä fysiikan saralla. Noi on hurjia teorioita siinä mielessä, että jos ne osoittautuu todeksi niin koko maailmankuva muuttuu melkoisesti.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot