ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

USA:n mediassa otetaan avaruusolentojen vierailu vakavasti

Mielestäni vihdoinkin Yhdysvaltojen mediassa raportoidaan UFOista avautuneemmin. Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun kuulen/näen avaruusolentojen olemassa olon mahdollisuutta ja vierailuja maassa pohdittavan vakavasti USA:n televisiossa.

Tässä muutama uusi video aiheeseen liittyen:

http://www.youtube.com/watch?v=D9TCCHhaIXA

http://www.youtube.com/watch?v=0r4IMrwjOrE

http://www.youtube.com/watch?v=wz5AhvRgdKc

Yhdyn ilmavoimien pilotin Milton Torresin lausuntoon: ”Ole niin skeptinen kuin haluat, mutta älä sulje mieltäsi”.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

30 kommenttia aiheeseen: USA:n mediassa otetaan avaruusolentojen vierailu vakavasti

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Totuus sanoo:

    En tiedä uskonko vai enkö… Mikseivät ne avaruusolennot ole sitten tulleet vieläkään. Mitään varsinaista todistetta ei ole?

  • Wespa sanoo:

    Jos ne tulis sun kotiis vierailemaan, sanois käsipäivää ja lähtis pois, niin miten voisit todistaa sen koko maailmalle?

    Ehkä he eivät halua vaikuttaa meidän uskontoon, ekonomiaan, teknologiaan yms. vaan haluaa vierailla henkilökohtaisella tasolla ja tavata vain tiettyjä ihmisiä. Ehkä ne tulevat vierailulle julkisesti vasta sitten, kun ihmiskunta on kehittynyt ja lopettanut mm. sodat ja luonnon tuhoamisen… Kumman itse menisit tapaamaan, lauman leijonia vai ryhmän kissanpentuja?

  • Jonii sanoo:

    Tuota samaa roskaahan tuolla ollaan tungettu vähän joka tuutista aina siitä lähtien kun tämä avaruusolentobuumi lähti joskus vuosikymmeniä sitten käyntiin. Jos todellisia syitä tälle oudolle ufo-buumille haluaa hakea, nyt on melko lyhyen ajan sisään sekä avautunut brittien ufo-arkistot sekä tullut jopa valtakunnan medioihin saakka levinneitä ufo-huijauksia.

  • Jonii sanoo:

    >>Ehkä ne tulevat vierailulle julkisesti vasta sitten, kun ihmiskunta on kehittynyt ja lopettanut mm. sodat ja luonnon tuhoamisen… Kumman itse menisit tapaamaan, lauman leijonia vai ryhmän kissanpentuja?>>

    Odotatko itse innolla että muurahaiset ovat lopettaneet sotansa jotta voisit mennä tapaamaan heitä?

    Jos et, miksi luulet tähtien väliseen matkustukseen kykenevien olioiden haluavan tavata meidät?

  • OffPlanet Idiot sanoo:

    Kannattaa myös täällä olevien pohdiskella vaihteeksi, että miksi FOX ja CNN on alkanu jauhamaan noista ufoista. Tunnetusti kyseiset kanavat ovat yhdysvaltojen hallituksen propagandakoneita…

    Varmaan yrittävät tyhmentää kansaa entisestään, että ovat helpommin käsiteltäviä…

    (EN ota edes kantaa siihen johtopäätökseen, että tällä pehmennetään kansa mahdollista ”alien invasion” operaatiota varten)

    Kaikenhan ne siellä uskoo, mitä telkkarista ulos tulee, ja jos joku ei usko niin saa olla aivan hissukseen ettei joudu terroristilistoille.

    Pointti oli se, että:
    Kyllä aika hukassa ollaan joka tapauksessa jos kuvitellaan FOXin olevan niin uskottava kanava, että kannattaa mainita niiden lähettämistä ohjelmista.

  • calemran sanoo:

    USA:n media on ehkä epäluotettavimmasta päästä. Heillä on ehkä nyt joku hyvä syy tuputtaa ihmisten päähän tällästä alienien vierailuihin liittyvää bull shittiä.

  • Jonii sanoo:

    >>USA:n media on ehkä epäluotettavimmasta päästä. Heillä on ehkä nyt joku hyvä syy tuputtaa ihmisten päähän tällästä alienien vierailuihin liittyvää bull shittiä.>>

    Niin. Kuten ehkä se, että tässä on lyhyen ajan sisään tullut kahteen kertaan ufo-juttuja kansan mieliin nostattavia uutisia, joten kaikki ufoihin liittyvä hömppä myy hyvin?

    Eikun, toki tässä täytyy varjohallituksen, illuminatin ja liskomiesten olla asialla.

    >>Kaikenhan ne siellä uskoo, mitä telkkarista ulos tulee, ja jos joku ei usko niin saa olla aivan hissukseen ettei joudu terroristilistoille.>>

    Juu, näitä tapauksiahan on USA:ssa ollut… Eikun, ei niitä ole vielä ollut, mutta aivan varmasti Illuminati näitä suunnittelee? Eikun… Miten tämä meni?

    >>Kyllä aika hukassa ollaan joka tapauksessa jos kuvitellaan FOXin olevan niin uskottava kanava, että kannattaa mainita niiden lähettämistä ohjelmista.>>

    Mitä ihmeen väliä Foxin uskottavuudella on tämän uutisen kannalta?

  • Gamma sanoo:

    On hyvä asia, että ufoista keskustellaan avoimesti ja kriittisesti. Tietenkin se voi jonkun mielestä tarkoittaa jotakin piilevää agendaa (esim. harhaanjohtaa kansaa tai valmistella tulevaan invaasioon), mutta asioista puhumattomuuskin voi johtaa paranoidisiin harhakuvitelmiin (esim. asioita halutaan salata, ufoista ei ole todisteita tms). Pitää löytää tasapaino ja keskustelussa onkin siksi tärkeää pyrkiä kriittisyyteen. Tasapaino löydetään mm. sosiaalisen tilauksen ja asian tieteellisen merkityksen kautta ja tällä hetkellä ufoille on sosiaalista tilausta, tieteellistä merkitystä sillä on ollut ”aina”, varsinkin aikoina jolloin merkittäviä havaintoja tulee julkisuuteen keskimääräistä enemmän.

  • Ruby sanoo:

    ”Odotatko itse innolla että muurahaiset ovat lopettaneet sotansa jotta voisit mennä tapaamaan heitä?”

    Luulen, että olemme kuitenkin hiukan kiinnostavampia (tai ainakin hyödyllisempiä) niille kuin muurahaiset suhteessa meille.

  • Assassin sanoo:

    Jonii (11:14:08) :

    >>Kyllä aika hukassa ollaan joka tapauksessa jos kuvitellaan FOXin olevan niin uskottava kanava, että kannattaa mainita niiden lähettämistä ohjelmista.>>

    Mitä ihmeen väliä Foxin uskottavuudella on tämän uutisen kannalta?

    Sitä väliä, että se nyt on vähän kevyempää menoa kuin BBC:llä tai muulla.
    Eli mitä väliä lukeeko Seiskaa vai Hesaria? Kummatkin yhtä luotettavia ja ei-hupi lehtiä… Kumpaa uskoisit enemmän, jos uutisoitaisiin, että ufot ovat tulleet tänne, Seiskaan vai Hesariin?

  • Totuus sanoo:

    ”Jos ne tulis sun kotiis vierailemaan, sanois käsipäivää ja lähtis pois, niin miten voisit todistaa sen koko maailmalle?”
    Kuules, mitään ei voi todistaa koko maailmalle. Ei ne nyt varmaan mitää kättelemään asti tänne tulis, kun ei ne kerta muutenkaan ole tulleet?

    Kuka on sanonut että ne heti tuhottais jos ne tulis?

    Kaikkeenhan voi keksiä syyn esim. etteivät he mukamas halua vaikuttaa meidän uskontoon..? Entä jos niitä ei edes olekkaan? Mikä sinut saa vakuuttumaan siintä että alieneita on olemassa?

  • Björn Borg sanoo:

    Laitoin joku päivä sitten tuonne toiselle palstalle kommentin tuosta orresista ja ajattelin että voihan saman kommentin laittaa tänne kun kerran Torres- videokin tuli tänne.
    Siinä ohessa tulee vähän tekstiä CNN:stä mutta en viitsi ryhtyä moderoimaan sitä vaan tulkoot mukaan:

    ” Olen samaa mieltä hfjh34hhdfj : kanssa siitä että on ilahduttavaa että kansainvälinen CNN on ollut niinkin kiinnostunut ufoista viime vuosien aikana kun on ollut.
    Varsinkin Larry King on usein ottanut esille ufot ohjelmissaan ja näyttää olevan aidosti kiinnostunut aiheesta..

    Mutta kun puhutaan CNN: sta niin tahdon silti tuoda esille pari kommenttia.
    Tuo video on yhdistetty vanhoista filmeistä ja tunnistan useimmat siitä. Uusin siinä on Torresin haastattelu. Näen että kyseessä on ’ American Morning ’ – niminen ohjelma ja että
    ’ huomenna ’ tulisi myös ufo- ohjelma Roswellista.
    Videossa näkyvän ranskalaisen ufon selvitystyössä olin itse mukana keväällä 2008 eurooppalaisen yhteistyön puitteissa .

    Mutta nyt päästäänkin niihin vaikeuksiin jotka liittyvät CNN: ään. Ongelma piilee siinä että kyseessä on kansainvälinen kanava joka näkyy koko maailmassa jossa on eri aikavyöhykkeet ja kaiken kukkuraksi ’ koko maailmaan ’ ei lähetetä samaa ohjelmaa, vaan ohjelmat poikkeavat toisistaan riippuen siitä missä maailmankolkassa olemme.
    Eli me täällä Suomessa emme näe täsmälleen samaa CNN: n ohjelmaa kuin näkevät USA: ssa.

    Ja sitten päästään niihin ongelmiin jotka liittyvät CNN: n ohjelmatietoihin. CNN: ällä kun on tapana aika ylimalkaisesti mainostaa tulevia ohjelmia. Varsin usein ilmoitetaan että joku ohjelma on
    ’ coming up ’ eli juuri tulossa ja silti se saattaa tulla vasta tuntien kuluttua jos tulee ollenkaan. Se voi myös jäädä tulematta.

    Itse olen varsin usein turhaan odottanut ohjelmia joita on mainostettu että ovat ’ coming up ’ eikä
    niitä silti ole näkynyt monen tunnin odottelun jälkeenkään.

    Tässä pari vuotta sitten suutuin niin että lähetin CNN: lle vihaista sähköpostia puutteellisista ohjelmatiedoista ja sain kuin sainkin vastauksen = Hongkongin toimittajalta !

    Tälläkin kertaa yritin nyt n. puolen tunnin ajan etsiä koska huomenna tulisi tuo ’ American Morningin ’ Roswell ohjelma. En löytänyt edes puolen tunnin etsiskelyn jälkeen. Olkoon.
    Kai se tulee sitten Youtubeen kunhan ehtii.

    Tuosta CNN: n videosta sen verran että tuo Torresin juttu tuli julkisuuteen nyt lokakuussa 2008 kun Englannin Kansallisarkisto julkaisi lisää aikaisemmin salaisia uforaportteja. Sieltä löytyi myös tämä Torresin juttu.
    Ja koska mies on nykyisin myös eläkkeellä oleva tekniikan professori niin sain aihetta mainita hänet lyhyesti kirjassani ’ Tiedemiehet ja ufot ’ :

    ” – Sen yhteydessä että Englannin Kansallisarkisto taas julkaisee uusia dokumentteja
    uforaporteista 20.10.2008 [ Katso lähde 1266) ] niin julkaistaan myös tapaus jossa kerrotaan amerikkalaisesta hävittäjälentäjästä Milton Torresista joka 1950- luvulla sai käskyn ampua 24 rakettia ufoon East Anglian yllä. Kohde näkyi sekä maatutkassa että hävittäjän omassa tutkassa. Juuri kun Torresin piti laukaista raketit niin kohde ampaisi liikkeelle nopeudella joka oli yli 10 Machia Torresin nopeuden ollessa 0, 92 Machia.
    Kun Torres laskeutui hän sai käskyn eräältä NSA: n agentilta olla hiljaa asiasta.
    Tänään tri Torres on 77- vuotias eläkkeellä oleva tekniikan professori ja asuu Miamissa.
    ” Uskon että se oli avaruusalus ulkoavaruudesta. Siinä oli koneisto jonka suorituskyky ylitti kaikki mikä meillä oli-joka magnetismi tai antigravitaatio- en tiedä ” . 1267). ”

  • kabanossi sanoo:

    ufoja, ufoja ja ufoja..
    joojoo, ymmärretty, kunhan niistä ei enää uutisoitais – ikinä.

  • OffPlanet Idiot sanoo:

    ”Sitä väliä, että se nyt on vähän kevyempää menoa kuin BBC:llä tai muulla.
    Eli mitä väliä lukeeko Seiskaa vai Hesaria? Kummatkin yhtä luotettavia ja ei-hupi lehtiä… Kumpaa uskoisit enemmän, jos uutisoitaisiin, että ufot ovat tulleet tänne, Seiskaan vai Hesariin”

    Ymmärtkö edes itse mitä kirjoitat, vai oletko vain tyhmä?

  • mörkö sanoo:

    ”ufoja, ufoja ja ufoja..
    joojoo, ymmärretty, kunhan niistä ei enää uutisoitais – ikinä.”

    mitäs sit pyörit tääl??

  • mörkö sanoo:

    Totuus (07:34:08) :

    ”En tiedä uskonko vai enkö… Mikseivät ne avaruusolennot ole sitten tulleet vieläkään. Mitään varsinaista todistetta ei ole?”

    Miks niitten pitäs meille todistaa niitten olemassa olosta??ja kyllä ne on todistanu jo tarpeeks….voi voi minkä takii maa planeetta on ainut planeetta jossa on elämää?? avaruus on kyllä niin iso et ihmiset ei tiiä siitä oikeestaa mitää:D

  • Hyrre sanoo:

    Toki näistä kannattaa uutisoida kun nämä kiinnostavat monia ihmisiä.

    Itse uskon että universumin ainut ”älyllinen” rotu ei ole ihminen, tai sitten on mutta uskon että emme ole ns. yksin. Itse luulen että maapallosta taikka edes meidän galaksista ei tiedetä vielä, nimittäin millä perusteella avaruusoliot ovat kehittyneempiä kuin me? saattaa hyvinkin olla että me olemme se super rotu joka tulee aiheuttamaan paljon tuhoa universumissa sitten kun pääsemme kunnolla matkustamaan avaruudessa, ihmisen historia ja luonne kun on mitä on. Nämä asiat ovat vain niin vaikeita kun ei näistä voi sanoa mitään 100% varmuudella, jos nyt vielä jokin filosofinen heitto heitetään niin onko mikään edes todellista? Onko mikään sitä miltä se näyttää? tiedämmekö me oikeastaa yhtään mitään yhtään mistään, vai olemmeko vain keksineet selityksiä asioille jotta ne helpoittaisivat ymmärtämistä, esim. onko uni ”unta”? Meille se on mutta onko se juuri sitä mitä me siitä ajattelemme. Vähän vaikea selittää mitä haen takaa mutta jotakin tuohon suuntaan :D.

  • Tuputhy sanoo:

    Me katsomme ja arvioimme asioita ja tapahtumia oman ymmärryksemme perusteella. Ei tarvitse mennä sen kauemmaksi. kuin että joku ydinfyysikko tulisi selittämään jotain asiaa omilla termeillään; emme ymmärtäisi yhtään mitään! Ei se meidän ymmärtämättömyys kuitenkaan oikeuta sanomaan, että tuon viisaan ihmisen puheet ovat täyttä huuhaata, vain siksi, koska oma ymmärrys ei riitä.

    Jostain syystä me ihmiset emme suostu uskomaan myöskään sitä, että jossain olisi olemassa älykkäämpää elämää, kuin täällä maapallolla. Tutkimmehan mekin muurahaisten ja muiden käyttäytymistä, vaikka ne eivät olekaan samalla tavalla älykkäitä kuin me. (jollain tasolla ovat kyllä älykkäämpiäkin: osaisitko itse rakentaa samanlaisen pesän, kuin ne? siinä on otettu huomioon kaikki, ilmanvaihdosta ja muusta lähtien. Ja vielä pelkistä havunneulasista! )

    Eikö tämän perusteella voisi kuvitella, että joku meitä älykkäämpi sivilisaatio haluaa tutustua tähän meidän alkukantaiseen elämään?

  • Wespa sanoo:

    Jos ne tulis sun kotiis vierailemaan, sanois käsipäivää ja lähtis pois, niin miten voisit todistaa sen koko maailmalle?

    Kuules, mitään ei voi todistaa koko maailmalle. Ei ne nyt varmaan mitää kättelemään asti tänne tulis, kun ei ne kerta muutenkaan ole tulleet?

    Aivan ja tämä olikin pointtini. Mietippä asiaa siltä kannalta, että mitä jos ne ovatkin jo tulleet, mutta sitä ei ole voitu todistaa. Ja kun ei kerran ole voitu todistaa, niin se saa tuon olon siitä, että eivät ole tulleet, jos kerran juuri sinä et ole niitä nähnyt. Jos ne tulisivat vierailulle kotiisi ja menisivät pois, niin mietippä kuinka monta samanlaista jääräpäätä olisi silti vaikka kuinka väittäisit puhuvasi totta ja näyttäisit takapihalla olevia laskeutumisjälkiä? Ainakin yksi vähemmän (kokija), mutta hyvällä tuurilla joku voisi uskoakkin sinua ja siksi mielestäni näistä asioista saa ja pitääkin puhua.

    Ovatko kaikki ainakin tuhannet lähikontaktissa olleet hulluja?

  • Wespa sanoo:

    USA:n media on ehkä epäluotettavimmasta päästä. Heillä on ehkä nyt joku hyvä syy tuputtaa ihmisten päähän tällästä alienien vierailuihin liittyvää bull shittiä.

    USA:n media on mielestäni ollut epäluotettavimmasta päästä juurikin sen takia, että asioista ei ole raportoitu ja jos on, niin mukaan on heitetty yleensä lähinnä disinformaatiota mm. flareista ja säähavaintopalloista. Mielestäni on hyvä, että nyt asioista voidaan vihdoinkin puhua molemmilta kannoilta. Mielestäni ihmiset miettivät kuitenkin liikaa miten mikäkin esitetään, kun pitäisi miettiä itse aineistoa ja tapausta.

  • metele sanoo:

    ”Mielestäni ihmiset miettivät kuitenkin liikaa miten mikäkin esitetään, kun pitäisi miettiä itse aineistoa ja tapausta.”

    Osa on periaatteesta vastaan ja toinen osa sit ehkä vähän yltiö-optimistinen. Sitten on ne jotka tietääkin jotain asioista (minä en tiedä mistään mitään), niin luohan se epävarmuutta sellanen tilanne..

    Kyllä mulle ainakin kelpaa ihan tällanen omakohtainen raportointi, mun mielestä hyvää duunia. Kuten Wespa sanoo tossa blogin alussaan:

    ”Mielestäni vihdoinkin Yhdysvaltojen mediassa raportoidaan UFOista avautuneemmin..”

    Niin ottakaa hyvät ihmiset huomioon että tää on yhden henkilön mielipide ja hyvä niin, ja sit vaan perustaan oma blogi jos tuntuu ettei mee just oikeen 🙂

  • Pörröpääpöppelö sanoo:

    Siis tott kai on olemassa jotn tooooosi paljon suurempaa ku mitä me ollaa… Tai siis ihmiset on oieesti nii pieni juttu täss kaikessa. Ihemiset luulee olevansa jotenki todellä tärkeitä ja viisaita ja vaikka mitä… Kyll sitt suut loksahtaa ku tajutaa että ei ollakaa maailman keskipiste. Mä luulen et koko meijän tää galaksi pienempi mitä osataa ees arvata… Kumminki jossain on joku iiiiso laboratori joss on monia tuhansia pieniä ilmatiiviitä laatikoita… joissa leijjuu ”ääretön avaruus” Siis tämmönen mitä meill o… ku ei voi tietä kuiks iso tääki o….Mut siis sitt joku siell tekee joka laatikkoon kaikkii testejä…. ja vaa pitää niit koekappaleina…Ja jokaisess niis asuu jossain tämmönen ”yhdyskunta” ku mitä me ollaa maapallolla. joo, kuullostaa ehkä vähä kaukaa haetulta myönnän, mutta autta toikin jotenki hahmottaa kuinka pienii me oikeesti voidaa olla!!! Ja sitt toi sana ufo… se on jotenki nii urpo ilmaisu jotenki.. siis ku sit tulee just kaikille mielee semmone pyöree pieni alus jonka sisällä on pari semmosta pientä vihreetä olioo jkol on vaikk 100 silmää… ei ei eieii…..Siit muukalainenki on jotenki nii epäystävällinen ilmaisu.. ihan ku me, ihmiset omistettais tää maapallo…. no jjjaaa…sitä en kyll tiiä yhtää et mikei ne oo ilmestyny… se ei ehkä kuulu suunnitelmiin? tai sitt ne on huomannu ihmisten kauhun muita elollisia (siis muualla ku maapallossa XD) ni kohtaan.. ni ne pelkää et ihmiset alkaa lietsoo ”vallankumousta” niitä vastaan.. no jaa… kaikki on vaa arvuutteluu siihen asti ku ne joskus sitt ehkä ilmestyy.

  • Totuus sanoo:

    ”Miks niitten pitäs meille todistaa niitten olemassa olosta??ja kyllä ne on todistanu jo tarpeeks…”

    Mikä todiste? Se että ilmassa lentää jotain ufoja vai?
    Miksi väitetään että niillä on parempaa teknologiaa?

  • Jep jep jep sanoo:

    Ehkä me ollaan niille eläintarha ja ne käy lasten kans katsoon millasta elämä oli 5000 vuotta sitten. 😛

    Itse en usko jos en näe ja vaikka jotain näkisin niin en ole varma uskonko. Eipä ne oo meitä vielä syöny, tai ainakaan kovin montaa meistä. Ehkä ollaan uhanalainen laji kun eletään vain yhdellä planeetalla. :3

  • Jonii sanoo:

    >>Luulen, että olemme kuitenkin hiukan kiinnostavampia (tai ainakin hyödyllisempiä) niille kuin muurahaiset suhteessa meille.>>

    Koska..?

    Ero älyssä ja teknologiassa on luultavasti isompi kuin meillä ja muurahaisilla. Jos joku tiedemies kuitenkin tämän planeetan eläimistöä innostuu tutkimaan, ei ole silti mitenkään ennaltamäärättyä että ihmiset olisivat niitä joihin se mielenkiinto kohdistuu. Bakteerit olisivat luultavasti huomattavasti mielenkiintoisempia tutkimuksen kohteita.

  • Totuus sanoo:

    Jos väitetään niin kovin ette ne on olemassa, niin miksei ne sitten tulleet esim silloin ” sovittuna ” päivänä mistä oli täälläkin hirveä melska? Oliko se keksittyä? Onko alienit keksittyä?
    Ja mietityttää se että näillä sanotaan olevan parempaa teknologiaa.. Lähdettä?

  • Jonii sanoo:

    >>Jos väitetään niin kovin ette ne on olemassa, niin miksei ne sitten tulleet esim silloin ” sovittuna ” päivänä mistä oli täälläkin hirveä melska? Oliko se keksittyä?>>

    Koska tuo 14.10 -tarina oli malliesimerkki siitä roskasta jota netti on pullollaan, ja jota kukaan medialukutaitoinen ei ikinä voisi ottaa vakavasti.

    >>Ja mietityttää se että näillä sanotaan olevan parempaa teknologiaa.. Lähdettä?>>

    http://en.wikipedia.org/wiki/Technological_singularity

  • Jonii sanoo:

    >>Ja mietityttää se että näillä sanotaan olevan parempaa teknologiaa.. Lähdettä?>>

    Vähän tarkempi vastaus

    Ihmiskunnan koko historia, miljoona vuotta, kattaa alle prosentin sadasosan koko maailmankaikkeuden historiasta, ja koko tieteen kehitys, 400 vuotta Newtonista tähän päivään, kattaa alle prosentin miljoonasosan tuosta ajasta. Tämän avulla voi yrittää hahmottaa miten pieni todennäköisyys on että tänne osuva laji olisi edes vuosimiljoonan kehityksen päässä meistä. Yhdistetään tähän se fakta, että teknologian kehitys näyttää etenevän kiihtyvällä(ehkä jopa ekspotentiaalisella?) nopeudella, ja huomaamme että vaikka vastoin kaikkea järkeä ja mielekkyyttä kohtaisimme edes 0,000 000 05 tarkkuudella meidän sivilisaatiotamme vastaavan alien-rodun(+-650 vuotta), ero olisi silti valtava. Ja tähän päälle voisi vielä muistuttaa että tähtien väliseen matkustukseen vaadittava teknologia on ihmisille vielä pelkkä kaukainen haave. Eroa on siis vähintäänkin jonkun verran.

    Jos tahtoisi olla todella ilkeä, voisi vielä muistuttaa transhumanismista ja teknologian singulariteetista, joka syntyy lajin kehityttyä tasolle jossa tämä voi itse luoda itseään kehittyneempiä yli-älyjä(ja näiden yli-älyjen vastaavasti kyetessä lopulta suunnittelemaan itseään älykkäämpiä otuksia ad infinitum). Näiden otusten tiede ja äly olisivat jo parissa sadassa vuodessa niin kaukana meidän edellä että meidän kannalta tarkin kuvailu näistä olisi ’kaikkivoipa, kaikkialla läsnäoleva, kaikkitietävä voima’

    Lyhyesti: Erot olisivat mielettömiä edes ajatella. Ero muurahaisten ja ihmisten välillä antaa hiukan suuntaa siitä, millaisista eroista puhumme.

    PS: Tämä ei puolusta uskontojen yliluonnollista alkuperää millään tavalla. Vaikka uskonnot yleensä jotain tuota hypoteettistä alienrotua vastaavaa voimaa väittävätkin palvovansa, tälle uskomukselle on evoluutioon perustuvat syynsä, eikä alieneita siksi tarvita välikäsiksi(Daniel Dennet: Lumous Murtuu, eng. Breaking the Spell). Myöskin olisi erikoista että niin selvästi näkyisi näiden olentojen muotoutuneen ihmisten mukaisiksi kateellisiksi ja vallanhimoisiksi otuksiksi, mikäli taustalla olisi jokin ulkopuolinen voima.

  • Nimim2341 sanoo:

    ”Kannattaa myös täällä olevien pohdiskella vaihteeksi, että miksi FOX ja CNN on alkanu jauhamaan noista ufoista. Tunnetusti kyseiset kanavat ovat yhdysvaltojen hallituksen propagandakoneita…

    Varmaan yrittävät tyhmentää kansaa entisestään, että ovat helpommin käsiteltäviä…”

    Nuohan euroopan suuret maat ja jenkit tekevät kulissien takana melko saumatonta yhteistyötä. Tämä voi olla hyvinkin mega-huijauksen alkunäytös, jolla lanseerataan maailmanhallitusta. En todellakaan pidä näitä lafkoja totuudentorvina vaan nimenomaan kus*tuskoneistona, jolla hallitaan torvia.

    BBC:kin tuntui tietävän hyvin wtc-seiskan sortumisesta, ennenkuin se sortui.

  • kärmes sanoo:

    mä keksin lentävän lautasen just parasta aikaa heittelen niitä huonosti lentää;)

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto